center>

Fredag,

Datum: 2009-02-28 Klockslag: 00:09:23

Sitter just nu och målar naglarna. Duschade, torkade håret & BUS;ade mig för ett tag sedan också. Det är så skönt att ägna massa tid åt att bara fixa till sig själv lite då och då, man gör det för sällan tycker jag.

Har varit en bra kväll. Åkte till Erika och lärde henne använda sin systemkamera på M, så.. vi får se hur det går när hon ska ut och prova på det jag lärt henne. Hoppas det går bra och blir bra bilder! :D Var där och pratade, såg på Let's dance & hjälp! :D Väl behövd tid tillsammans, så när jag skulle gå kramades vi ifall vi inte skulle träffas något mer innan jag åker. Det blev sorgligt, jag hatar att säga hejdå till folk. Hemskaste som finns typ. Men jag ska nog träffa henne en snabbis och sådär. :]

Vart är alla? INGEN är på msn typ, tråkmånsar. :c Jag ska nog måla färdigt naglarna och sedan lägga mig och fundera på vad jag ska ha på mig imorgon tills jag somnar. Lite tv-tittande blir det nog också.

Expressen & Vi föräldrar

Datum: 2009-02-27 Klockslag: 18:20:50

Sådär ja, nu har jag fixat praktik! :D
Ska vara på Expressen tisdag-torsdag vecka 11, och på Vi föräldrar måndag-tisdag vecka 12! :'DD Att det bara är några dagar på varje är för att ingen av dem egentligen hade tid för någon praktikant, ibland är det jävligt bra att kunna tjata alltså. Sjukt trevliga personer iallafall, så det kommer nog bli jättebra. :]

Idag har jag och Mimmi varit ute och raggat på byn i typ.. 1½ h eller något, inte dåligt. :D Trevligt att bara prata åså. Så skiter jag i bussen imorgon och åker med henne till Sollefteå istället, puss på henne för det.

Men nej, nu ska jag slänga in massa smutstvätt i tvättstugan och sedan åka till Erika. TTUL!

Ännu mer ringande

Datum: 2009-02-27 Klockslag: 11:34:42

Har ägnat morgonen åt att ringa runt till olika ställen för att fråga om praktik. Har dock inte fått tag på Per på Expressen än. >< Måste fortsätta ringa under dagen! Men något roligt hände, haha. Det ringde på hemtelefonen och när jag svarade hörde jag "Men hej gumman!" och jag blev lite.. förvånad och sa hej lite försiktigt. Så sa hon i telefonen "Nej men, vem har jag kommit till?" och när jag sa vem det var började hon skratta och sa att hon trott att det var hennes dotter, och att jag låtit precis som henne. Och gissa vem det var? En från Vi föräldrar's redaktion. Haha! :D Hon var jättetrevlig och gav mig ett annat nummer, och jag sedan ringde. Även hon var hur trevlig som helst, och de hade egentligen inte tid för någon praktikant. Men duktig som jag är så tjatade jag åt mig att få vara där några dagar iallafall! :D Så hon skulle höra runt med de andra och sedan höra av sig under dagen. Håll tummen för mig!

Nu ska jag nog ta mig en dusch så att jag och mamma kan åka och handla lite olika grejer inför helgen och Londonresan. Hoppas jag känner mig friskare ikväll så att jag kan åka imorgon, för när jag vaknade imorse mådde jag verkligen skit. :c Lite av det som står på inköpslistan är; vitaminer, olika tabletter, halstabletter m.m.


Det var förresten någon från Schweiz som läste min blogg igår, lite nyfiken blev jag allt! Haha.
På tal om ingenting så drömde jag att syster nyss fått en till bebis, och så fick jag veta att hon väntade tvillingar. .___. Haha! Så minns jag att Lillan sa "en av dem är brun" i drömmen, aja, mina drömmar är konstiga.

Don't worry, be happy!

Datum: 2009-02-27 Klockslag: 00:38:39

Jag tror att den meningen förföljer mig. Det började med att när jag ringde Metro och väntade i växeln på att bli kopplad så spelades den låten (ni vet den som den här hemska fisken sjunger). Sedan så fick jag ett sms av mamma idag där det stog "Dont worry be happy adressen var fel på...". Så idag när jag sagt att den spelats i Metro's växel så sa mamma att hon hatade den, och tror ni inte att den började spelas på radion kort efter det eller?!

Kanske det ligger något i den meningen, känns inte alldeles för orealistiskt med tanke på hur allt är nu.

Åkte ju hem till Ramsele idag, så nu har jag lov! :D Typiskt att jag ska gå och bli sjuk bara. Men förresten, det ordnade sig med jobbet. Jag kommer jobba som vikarie på det jobbet jag ville  jobba på! :'D LITE GLAD!

London på tisdag, nu är det bara dagar kvar alltså. ._.

Jävla stundent alltså!

Datum: 2009-02-25 Klockslag: 23:55:18

Någon fler som märkt att det tydligen är 100 dagar kvar till stundenten idag?

Jag, Erika & Elina har verkligen märkt det iallafall. Ska inte nämna för mycket, då vi var lite pinsamma. HAHA! Men var massa folk här utanför & i trappuppgången som skrek som idioter iallafall. Det värsta var att de om & om igen körde på " ..... ÄR HOMOSEXUELL, HOMOSEXUELL!" Liksom, svårt att säga något annat också? -___- Haha!
Jag sa till mamma att jag hatade dem, så påpekade hon att om ett år skulle jag vara ungefär likadan. Då kom vi fram till att isåfall så fick jag väl lov att hata mig själv också då. Haha!

Tur att det finns folk som får en på bra humör! :*
Jag ska nog snart ta min täppta näsa och lägga mig och sova.


Åh, så himla söt bild att jag dör lite! :'D

Panik & ångest

Datum: 2009-02-25 Klockslag: 22:43:46

Har haft en bra dag. Efter skolan så följde Erika med hit, så vi pratade och åt middag osv. :] Sedan kom Elina hit också.
Har varit en jättekul kväll, men med mitt värdelösa humör har jag ingen som helst lust att skriva om något trevligt eller roligt.

Men såklart ska kvällen suga i slutet, känns som om inga dagar är helt bra längre. Jag har bara sån otrolig panik och ångest att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Varför utsätter jag mig själv för att flyga när jag är så jävla rädd för det?

Har börjat packa, kommer bli några väskor på bussen imorgon. Så blir jag bara sjukare & sjukare, är det inte typiskt så säg? Blev ASGLAD idag när jag fick veta att jag fått jobb som vikarie i sommar, den glädjen försvann dock direkt när jag fick veta att det kanske var på Nipgården och inte Nipudden. Var dock väldigt oklart i brevet jag fått, så jag ska ringa och höra imorgon. Hoppas!

Jag hatar när mitt dåliga humör går ut över andra, och mamma är nog den som får ta 90% av smällarna.
En puss till Erika som var gullig och hjälpte mig massor med disken så att jag skulle få packa istället. :*

Sovdags..

Datum: 2009-02-24 Klockslag: 23:42:38

Blev så att jag tittade på Den rätte för Rosing, och jag tyckte faktiskt att det var bra. Vad tyckte ni? :) Var dock väldigt pinsamt i början och sedan lite då och då, men ändå bra. Vet inte vad det är som gör att jag gillar henne, men något är det alls. Så jag kommer nog att följa det. :D

Nej, nu är klockan ganska mycket, kanske man borde lägga sig?
Det får nog bli så.

NCIS VS DEN RÄTTE FÖR ROSING

Datum: 2009-02-24 Klockslag: 18:50:07

Åh, jag la just märke till att både Navy CIS och Den rätte för Rosing är 20:00 ikväll. :c Jag som sett fram emot att se båda, så.. vilket ska man se på? Tror faktiskt det blir Den rätte för Rosing, även om NCIS är ett av mina favoritprogram. Är så himla nyfiken på vad det är för killar som vill ha någon som henne, och hur allt kommer att gå till. Ja, ska bli roligt att se. Tänker ni titta på det?
Jag måste faktiskt erkänna att jag smågillar Linda efter att ha lyssnat på henne när hon var med i P3 i somras. Men, jag måste även säga att hon fixat sig så mycket med operationer och dylikt att hon börjar likna den där människan som opererat sig till en katt.

Värst vad mycket bra det visas på tvn ikväll då! ;o Är ju House 21:00, och Hannibal 22:00 också. Skulle tro att det blir en hel massa tv-tittande istället för något pluggande senare ikväll, jag skyller på att jag är lite sjuk. Blir något att titta på medans jag försöker sova. :] Har just suttit och pluggat i ca 45-60 minuter, och har inte ens hunnit gå igenom hälften av allt jag ska kunna till det där jävla samhällsprovet. Gud så skönt det ska bli med lov. Ska plugga lite mer och sedan duscha så att jag är färdig till 20:00.

Haha, varför tänder man på saker istället för på människor?! Alltid finns det något att skratta åt. Men det konstigaste jag sett var nog den där kvinnan som "hade haft sex" med Berlinmuren, haha.

Jag är ett riktigt arsle

Datum: 2009-02-24 Klockslag: 16:12:04

Okej, det har gått ganska dåligt. Första gången jag ringde runt så bad alla mig att återkomma, så nu gjorde jag det. Typ alla sa nej, eller så fick jag inget svar. Men på Expressen så hade de redan två praktikanter, så han frågade om jag inte kunde vara i Malmö, vilket inte går. Så jag frågade om jag inte bara kunde få vara där några dagar iallafall, och det kunde jag kanske. :D Och varför är jag ett arlse? Jo, han sa att jag skulle mejla honom så skulle han höra av sig i början av veckan, vilket jag tyckte lät bra och tackade och sa hejdå. MEN, jag är ju i London nästa vecka, haha. XD Hur kunde jag glömma det? Ja, får be honom höra av sig så fort som möjligt, eller ringa honom igen. Men hoppas jag får vara där nudå! :D

Och så lät något annat väldigt positivt idag, hoppashoppashoppas!

Nu ska jag fixa mat, duscha & börja läsa på till samhällsprovet jag har på torsdag.

"Hej, mitt namn är.."

Datum: 2009-02-24 Klockslag: 13:30:00

Vaknade och mådde sjukt dåligt, jag hatar mitt jävla huvud. :c Iallafall så stannade jag hemma och tog en tablett och la mig igen, och nu mår jag lite bättre iallafall. Sitter och letar en massa tidningar och liknande att ringa och fråga om praktik på. :] Någon mammatidning skulle nog vara roligast, får väl se om jag kan lyckas få tag på något. Hoppas! Att byta ut en eller två veckor i Kramfors mot att vara i Stockholm, det låter alldeles perfekt. Ska ta reda på lite fler nummer och äta lite frukost/lunch, och sedan ringa. :) Så måste jag väl pallra mig iväg på Apoteket för att köpa tabletter också, dyrt. -_-

Nej, nu är mina makaroner klar. Återkommer med hur det gick med praktiken! :D

Jag vill ha dig som jag hade dig förut

Datum: 2009-02-23 Klockslag: 22:39:17

Det känns bara så tomt när jag tänker på det, jag saknar det så mycket.

Ska nog lägga mig nu så jag hinner sova några timmar innan det är dags att kliva upp igen. Mår ju som sagt inget vidare, huvudvärken är olidlig. Kanske är det straffet för att jag undkommit mensvärken ganska bra? Haha. Har inte fått ett skit gjort ikväll, jag som hade planerat att vara så duktig. Kanske kan vara duktig imorgon istället? Men, jag ska nog inte säga för mycket, det är lätt att vara lat.

Men som sagt, min säng ser ganska inbjudande ut. Godnatt!

I've been thinking of everything I used to want to be

Datum: 2009-02-23 Klockslag: 18:10:07

Mhm, återupplever gammal kärlek med 30 Seconds to mars!<3 Hur kunde jag glömma något så bra?
För er med Spotify; 30 Seconds to mars - R-Evolve.

Ligger i soffan med huvudvärk, ska snart ta mig orken att gå upp till Elina så ska vi fixa med löshåret. Jag ska sätta i lite mer på henne, så ska vi nog klippa till mitt lite åså. ;> Så måste jag väl läsa på teorin lite, och även plugga på som fan till samhällsprovet om jag ska kunna förvänta mig så mycket som ett G ens. Har just pratat med mamma i typ 45 minuter också, hon är för himla bra min mamma! ♥  Ska försöka göra en sista ansträngning för att fixa APU i Sthlm imorgon också, har verkligen ingen lust att sitta på skolan och ruttna i ytterligare två veckor som kan spenderas på något mycket bättre ställe. Jossan tyckte jag skulle ringa till några olika mamma-tidningar, och det är väl aningen passande för mig? :D Haha!

Förberedelser

Datum: 2009-02-22 Klockslag: 14:44:10

Uppdat.  Okej, nu har/håller jag på att ladda hem en massa album! :D Bl.a dessa;

30 Seconds to mars - A beautiful lie (deluxe edition)
Theory of a deadman - Scars and souvenirs
Rise Against - Siren song of the counter culture
The click five - Modern minds and pastimes
Joshua Radin - We were here
Three days grace - Three days grace

Så har jag ju redan massa musik då, men.. kom med tips! :D

Ja, jag sitter redan nu och fixar lite grejer inför London. Laddar hem ny musik att ha på mp3n, är det några låtar jag inte får missa att ta med brudar?  Så ska jag även föra över bilderna till bildrepotaget på datorn och sedan lägga över dem på mitt USB-minne, så att jag kan rensa kameran för att kunna fota så mycket som möjligt i London! :D Vi måste vara jävligt duktiga på att dokumentera den här resan, punkt slut! Och inte bara en massa foton, utan en hel massa filmer ska det bli också. Ska rensa ur min lilla kamera också, för det måste få plats massa filmer från konserten och sådär också. Åh, vad underbart det är att jag börjar längta nu! Även om jag kommer sitta som på nålar på flygplatsen, illamåendes och så småningom gråtandes också.

Nu har jag iallafall bus:at mig, en enda vettig sak idag, haha! Men nu ska jag ju fixa med mp3n & kamerorna, så att det blir gjort iallafall. Måste börja fundera på vad jag ska ha med mig också, är alltid så nervös att glömma något superviktigt.

Jossan, om du läser, vad var det man skulle göra på vardagsjuridiken? Jag hade inte skrivit upp det. >_<

Sommar,

Datum: 2009-02-22 Klockslag: 13:22:46

Alltså, kan inte sommaren bara komma nu?!
Jag är så äckligt less på vinter, kyla och att allt ständigt är vitt. Sol, värme & grönska nu tack!
Låg vaken till nästan 04:00 inatt, så jag vaknade inte förrens runt 12:00. Så nu har över 1 h av dagen gått, och jag har i stort sätt inte gjort något alls. For och pillade lite med håret, men.. det känns inte riktigt bra. Det här håret var aningen gulare än det förra, så det blir väl att använda silverschampoo på det.  Hade gärna använt silverschampoo jämt, i hela håret, men jag verkar ju vara allergisk mot det. ;c Får massa utslag på armarna som kliar som satan.

Ska försöka göra lite på vardagsjuridiken idag och träna till samhällsprovet, får väl se hur det blir med det. Nu vill jag bara att veckan ska gå så att det kan bli helg! n_n Och sedan kan det få bli tisdagkväll, men dagen hoppar jag gärna över eftersom det är då vi ska flyga. Lite tråkigt att jag förmodligen inte kommer ha så mycket pengar att shoppa för som vad jag tänkt, men.. jag hoppas att det blir 1500:- kvar till det iallafall. Är New Look & Primark som gäller! :D Sitter och tittar på skor från New Look, jag vill verkligen köpa ett par gladiatorliknande högklackade tills i sommar alltså. Så synd att klackarna ska vara skyhöga på alla skor bara, man vill ju gärna att de ska vara lämpliga att gå i. Men jag tycker dock inte att New Look var så himla billig på sina grejer, men Primark är ju det så jag hoppas på att de har en hel massa snyggt att erbjuda! :D

Måndag - Åker till Svall, sedan vidare med tåg till Arlanda.
Tisdag - Flyger till London 07:50. Checkar in, sover, äter & går på Lejonkungenmusikal.
Onsdag - Shoppingdag! :D London Eye på kvällen, troligtvis.
Torsdag - Madame Tussauds, museum m.m.
Fredag - Mer shopping och Rise Against & Anti-Flag konsert! :'D
Lördag - Flyger hem mitt på dagen, kommer till Svall 04:00 på söndag morgon ungefär.

Ja, där är bara "grovplanen" på hur vår vecka kommer att se ut! :D

Lördag

Datum: 2009-02-21 Klockslag: 23:37:59

Ikväll åkte jag, Mimmi, Elina, Lydia & Erika ut och raggade lite. ;> Sedan så åkte vi hem till Mimmi och kollade lite priser till olika grejer i London åså, planerade lite mer osv. :] Så visade de den här videon, och omg.. Så jävla roligt! XD Killen där framme med håret ser helt jävla galen ut. :D Så kikade vi Melodifestivalen lite, jag måste ju faktiskt säga att E.M.D var bäst! Även om det tar emot lite, eftersom.. Ja, pojkband liksom. ._. Haha! Men älskade att de hade dedär kläderna och "käpparna". Jag tänkte bara på HP Den flammande bägaren när de stampade käpparna i golvet, sådär som de gör på HP när det kommer folk från nån skolan. Ah, någon kanske lyckas förstå min usla lilla förklaring iallafall. Så sedan skjutsade Mimmi hem alla, och hon och jag drog några varv förbi Gabbes hus för att snoka vad det var för folk där. Så stannade vi utanför och pratade med honom en stund och sedan skjutsade hon hem mig. Har varit en trevlig kväll! :] Så nu äter jag popcorn och gör.. ingenting, typ. Jag har blivit besatt av popcorn, så jävla gott. :D


LONDON BABY

Datum: 2009-02-21 Klockslag: 16:51:11

Så, nu var musikalbiljetterna beställda & löshåret isatt. :D Ser dock inte helt okej ut nu, måste klippa till det lite, så det inte är så himla tjockt längst ner. :] Tro det eller ej, men nu känner jag mig faktiskt en aning pepp inför London. :D Feels good! Jag och Mimmi funderar på att skippa London Eye för att spara pengar, när vi redan åkt den liksom. Jag var ju mest rädd också, haha. Men shopping, musikal och Rise Against! ♥ Bara för det så måste jag nog gå in på internetbanken och kolla upp min ekonomi, har inte riktigt gjort det än. Måste föra över lite mer pengar till Mimmi också, musikalbiljetterna hade blivit dyrare. Jävla skit, varför måste svenska kronan sjunka hela tiden nu bara för att vi ska iväg?! Så värdelöst.

Har typ 4200 att leva på där nere, jag hoppas det räcker gott & väl. Skulle gärna ha runt 2000 att shoppa för, men.. lär väl bli runt 1000 eller något bara, antar jag. >< Men men, bättre än ingenting iallafall. :D

Btw så tog en kille från Ramsele SM-guld i sprint idag! :D Gustaf Lundholm för de som kommer från Ramsele. Det var roligt, tycker jag. Synd att man själv inte är bra på något, haha! ._.

Will you take the road that's been laid out before you?

Datum: 2009-02-21 Klockslag: 13:50:34

Igår blev det popcorn & När lammen tystnar. :D Förstår inte hur jag blivit så trött på senaste tiden, igår slocknade jag innan 01:00 t.o.m. Idag blir det att åka till Mimmi och planera London med henne, Lydia & Elina. Så ska Lydia sätta i mitt löshår också. :] Jag börjar bli lite pepp på London faktiskt, även om jag är livrädd och undrar vad fan jag gett mig in på. Känner mig stressad också, vet inte riktigt varför. Men jag börjar redan fundera på vad som ska packas osv.. Men det är ju lite mer än en vecka kvar så.. 10 dagar tror jag det är idag, faktiskt.

Det här tänkte nog bli ett ganska gnälligt och "djupt" inlägg egentligen, men.. jag orkar inte skriva mer. Jag har bättre saker för mig, haha.


Äntligen fredag

Datum: 2009-02-20 Klockslag: 12:49:42

Kom hem från körlektionen för ett tag sedan, och snart kommer Elina hit så ska vi gå på skolan. Har två lektioner, sedan går jag tillbaka hit och äter middag och sådär. Tar 17:00 bussen, och när jag kommer hem ska jag svulla framför tvn eller en bra film. :D Har fortfarande inte sett Changeling, men har den på datorn, så kanske blir det den?

Har überont i halsen också, så det blir till att knarka Vicks hela dagen. Jag trodde halsen skulle bli bra efter att jag opererat bort halsmandlarna, men ack så fel man kan ha. Förresten så var jag duktig och fick ett ryck igår och diskade all disk & dammsög, efteråt kände jag mig ganska nöjd med mig själv. Ska försöka vara duktig och plugga lite i helgen också, både körkortsteori & vardagsjuridik. Just ja, samhällskunskap och matte skulle också vara bra med tanke på att jag snart har prov. -_-

Jag trodde att man ställde upp för varandra, men nu känner jag att alla gånger jag funnits där för dig, inte gett mig något alls tillbaka. När jag hade behövt det så verkade du varken inse det eller orka bry dig om hur jag hade det. Jag trodde inte att du var sån, men nu vet jag. Besviken  är ordet.

Oh, my dear it's just chemical frustration

Datum: 2009-02-19 Klockslag: 21:01:50

Jag har hur mycket som helst att göra, men ändå sitter jag bara här och degar. Har iallafall varit och tränat och läst lite körkortsteori. Men har inte läst något alls om säkerhetskontrollen, och jag ska ha den imorgon på lektionen. Kommer gå skit, skulle jag tro. Ska försöka orka läsa lite om en stund, och sedan en sväng innan jag lägger mig också. Så ska jag hinna diska all jävla disk också, och städningen har jag skjutit upp i över en vecka nu.

Har blivit halvdålig på att uppdatera känner jag, men.. jag har liksom inget bra att säga. Så det får räcka såhär!

Vuxenpoäng

Datum: 2009-02-18 Klockslag: 19:41:32

Jag och Jossan började diskutera vuxenpoäng för en stund sedan, haha!
Nu har jag iallafall fixat till min internetbank. Gud så lättsamt alltså! :D

Hur bra syskon har jag? :'D Min present från Lars, och grattis till honom som fyller 29 år idag!  Just nu har jag 4298:- på mitt "Londonkonto" som jag kallar det numera. Det efter att ha fört över 1100:- till Mimmi för boende & musikal, så jag kommer nog klara mig rätt så bra. Är i och för sig skyldig mamma nästan 2000, men jag smörade åt mig att få vänta med att betala tillbaka en del av det tills efter jag varit iväg. Mitt argument var "men Jonas får ju skjuta på det, så varför skulle inte jag få göra det?", och det funkade. Haha!

Idag är det 12 dagar kvar tills vi åker, jag törs verkligen inte.  Fast ska bli snuskigt roligt att shoppa, det längtar jag verkligen till! :'D Och musikalen, bara vi får den beställd snart. :]

Done, done & done!

Datum: 2009-02-18 Klockslag: 18:00:28

Idag har jag fått lite saker gjorda, känns bra! När jag tvingat mig upp ur sängen och fixat mig så åkte jag och mamma på banken. Jag fixade så att mamma & pappas konto är ett av mina.. "standardkonton" eller vad man ska kalla det, att föra över pengar till. Innan gick det inte, eftersom jag är 18 nu. Så förde jag över pengar till Mimmis kort, pengar till musikalbiljett & boende i London. Ordnade även så att jag ska ha internetbank nu, eller vad det heter. Så ska väl orka aktivera mig på Handelbankens hemsida ikväll nudå.

Igårkväll åt jag popcorn & tittade på Röd Drake med mamma, gotta love Hannibal! Han är ju så himla söt, typ min favoritgubbe. :'D Efter det låg jag och tvingade mig hålla vaken, men fick tillslut ge upp, hah. Natten var inte bra alls, drömde att jag drömde att det spökade i min lägenhet osv. Var typ livrädd när jag vaknade, usch. :c Mardrömsperiod, vad var det jag sa? Det suger verkligen, usch.

Så har jag varit med mamma på Nipudden hela dagen och fotat och sådär. Fick även vara med på brandlakansutbildning. Låter nog inte så intressant. Fixade kyckling och ris för en stund sedan, och nu sitter jag här och har ont i huvet och gruvar för att kliva upp 04:30 imorgon. :c Ska nog äta popcorn och se på tv senare ikväll, och lägga mig tidigt. Eller, försöka åtminstonde.


I'm B(l)ack

Datum: 2009-02-17 Klockslag: 19:44:47

Sitter hemma i Ramsele och trycker i mig godis, bestämde mig för att få unna mig det idag. :] Köpte lösgodis för första gången på.. ja, jag vet inte hur länge. Fast det var fan inge gott, skänker nog bort det till mina tjocka päron. Haha!

Tog 12:45 bussen till Sollefteå med Jossan idag och gick och fikade tills min buss gick 15:45. Ska ju följa med mamma på jobbet imorgon för att göra ett bildrepotage, så jag passade på att låna hem en blixt idag. Dock funkar den bara att köra på auto, men, är ju bättre än kamerablixten i varje fall. Jag undrar om det är något bra på tvn ikväll? Jop, just ja! :D En ny NCIS säsong börjar ju 20:00, tur jag kom ihåg det!

I'm B(l)ack, jo, jag ville vara lite lustig. För jag har ju varit lite off här för att internet är cp, och så har ju Jonas just kommit hem från Thailand. Så hade Lars sagt att han inte var nå brun, och att han trodde att han hade fått samma sjukdom som Michael Jackson för att han bara blir blekare och blekare. Så hade mamma sagt att jag säkert skulle bli nöjd över att få höra det, men gissa vad Lars sa då? "Ja, men hon föddes ju med den sjukdomen!". HAHA! Jag är såå mobbad av mina syskon, men det är väl sånt man får tåla som lillasyster.

Har ni förresten hört att Moderaterna vill införa kvarsittning för gymnasieelever? Så löjligt att jag tror jag dör.

Min söta lilla korv

Datum: 2009-02-15 Klockslag: 16:11:51

Awh, Jossan sa att hon tänkte på mig av den här låten. 

I know that I've got issues

But you're pretty messed up too

Anyway, I found out I'm nothing without you

Cuz we belong together now

Forever united here somehow

You got a piece of me

And honestly

My life would suck without you


Vi är sådär att ena stunden kan jag vela strypa dig, och nästa är jag så himla lycklig över att jag har dig. Du ser saker som andra inte ser ibland, du förstår saker innan jag ens berättat om dem. Och ja, jag måste ju säga att låten passar bra in på oss. Jag älskar dig korven!


Dagens 15/2

Datum: 2009-02-15 Klockslag: 13:14:03

Kläder: Ett linne & trosor. (har ju nästan nyss klivit upp, och då förflyttade jag mig bara från sängen till soffan.)
Smink: Nothing.
Frisyr: En slarvig hästsvans som jag sovit i.
Bild: Bara för att han är världens bästa. :'D


Läsning:
Bloggar, as usual.
Låt: Lifehouse - everything ♥

Mat: Har inte ätit något ännu.

Vill ha: Mysigt sällskap & några extra lediga dagar.

Favorit: Nattens pratstund, den behövdes så jävla mycket.
Köp: Kommer nog att bli en musikalbiljett.
Humör: Helt okej, sovde bort det mesta av mitt dåliga humör.
Göromål: Beställa musikalbiljetter, planera mitt bildrepotage, läsa körkortsteori osv.

Borde: Samma som ovan, OCH städa rummet.
Beroende: -
Längtan: Det nämner jag inte här.
Skit: Att jag har så mycket saker jag borde göra, som jag verkligen inte har lust med alls.


Konstig natt

Datum: 2009-02-15 Klockslag: 12:58:49

Inatt när jag la mig och försökte sova fick jag helt plötsligt världens ångest & panik. Började hyperventilera och låg bara och stirrade upp i taket. Vet inte vad det blivit med mig nu på slutet, allt känns bara som en enda röra. Vet inte varför, men du var den enda jag kände för att prata med. Och nu i efterhand så tror jag inte att jag skulle kunnat välja bättre person att prata med. Så skönt med någon som kände likadant, och verkligen förstog vad jag menade. Kändes verkligen som om jag hade en helt sömnlös natt framför mig, men tack vare dig så lyckades jag somna runt 05:30 iallafall. Hade gärna legat och pratat i flera timmar till om det inte vore för att jag måste upp så tidigt imorgon.


Idag händer.. vad? Jag har lite ångest inför Bildrepotage grejen, vet inte alls vad jag ska fota för något. Och det är på onsdag det ska göras, icke bra! Så har jag inget jävla ställe att vara på praktiken, blir väl två helt usla veckor på skolan igen. Fyfan! Nog om skolan. Blir nog så att vi beställer musikalbiljetter idag, till Lejonkungen. Mihi!<3 FAN, det går ju inge bra. Har ju min dubbellektion med körskolan på onsdag, då krockar det. Satan! .__. Kommer inte bli lätt att kunna boka om det, fan också. Fan vad allt skiter sig hela tiden!


Lösenordsskyddat #1

Datum: 2009-02-15 Klockslag: 00:35:59


Så mycket mer

Datum: 2009-02-14 Klockslag: 22:40:25


När jag gick ut för att fota idag så ville hundarna följa med, och Lady blev helt överlycklig när jag började sparka omkring snö i luften. Det är det som gäller på vintern, och på sommaren ska man stå och kasta vatten på gården som hon får springa och "fånga". Taimy däremot står bara bredvid och skäller, men vill inte få något på sig. Jag tror hon blev lite sur när jag sparkade lite snö på henne, haha. Jag underskattar faktiskt hundarna, när jag bröt ihop inne på toaletten för ett tag sedan så stog hundarna utanför dörren och var helt oroliga och Taimy bara gnällde. Så när jag kom ut därifrån gråtandes så vägrade hon gå ifrån mig, och Lady kom och ville vara go hon också. Då blev det nästan så att jag grät ännu mer för att de är så otroligt underbara. ♥ De är så mycket mer än "bara djur", jag älskar alla våra sex djur som om de vore mina syskon. De är familjemedlemmar, och det kan inget ändra på.

Melodifestivalen

Datum: 2009-02-14 Klockslag: 21:04:52

Alltså, hur tänker dem egentligen?
Det är ju sjukt dåligt att den som uppträder sist får så himla kort röstningstid, jämfört med den som uppträder först. Värdelöst om man frågar mig. Så gillar jag inte Petra Mede alls! Jag gillar inte kvinnliga komiker speciellt mycket över huvud taget, och hon känns bara för mycket. Hennes skratt är så fejkade, och ja.. Nej, Luuk ska det vara, han gjorde det så jävla bra. ♥

Sitter och äter popcorn & dricker cola, mums. Kanske vore den här dagen mysig att dela med någon ändå, men, jag överlever. Vet inte vilket bidrag jag gillar mest, tyckte att Amys förra låt var bättre, men hon är ju så söt att man inte kan låta bli att tycka om henne. Måns & H.E.A.T var ganska bra också tycker jag. Ska höra nu vilka som går vidare.. Måns, Amy, Cookies n Beans, H.E.A.T och Lili & Susie. Ah, det var faktiskt de jag tyckte var bäst.

Nu ska jag fortsätta trycka i mig popcorn, fastän jag mår lite illa.

Massage

Datum: 2009-02-14 Klockslag: 18:03:59

Nu sitter jag med barnen inne på rummet, det ser ännu värre ut än vad det brukar, som alltid när de kommer hit. Jag och Felicia har just suttit och turats om att "massera" varandra med ungefär en sådan sak som vi kan se på bilden här nere. Nu skrattar hon för fullt åt att det kommer en massa bokstäver när jag trycker på datorn. Och nu vill hon att jag ska massera henne mer. :D Jag får helt enkelt återkomma, inte helt fel när man kan turas om att massera och bli masserad med en snart 2 år gammal liten gullunge. :D Haha!

Alla hjärtans dag

Datum: 2009-02-14 Klockslag: 13:44:09

Att jag kommer sitta ensam idag gör mig inte så mycket, jag har aldrig tagit det här som en så speciellt viktig dag iallafall. Blir att syster m. familj kommer hit och äter middag, sedan tänkte jag spendera kvällen framför en film med en skål popcorn. :] Låter helt okej för mig. Vaknade runt 13:00 idag, lite surt. Efter mycket surande inatt så gick jag och la mig med Chester för att sova bort mitt usla humör, det funkar alltid.  Hade en helt usel kväll, mitt humör låg på botten ungefär. Jobbigt att jag ska känna sådär hela tiden bara, när jag inte ens själv vet riktigt varför det blir så.

Ska snart ut och fota lite, Jonas ville att jag skulle ta lite bilder och skicka till honom eftersom det var.. massvis med år sedan vi hade såhär mycket snö. Jag tror han skulle skicka bilder till de i Thailand. Borde nog klä på mig och göra det snart, innan den fina solen försvinner. Gud vad jag vill ha vår nu alltså, jag hoppas att man får uppleva vårkänslor i London iallafall. GUD! Det är typ bara två veckor kvar tills vi åker, jag blir så nervös av tanken att jag nästan vill lägga mig ner och dö. Hur ska jag klara av att flyga? .___. Det ser jag verkligen inte fram emot, buhu. :c

Lifehouse - Everything. :*

42 frågor om EN (!) bästavän

Datum: 2009-02-14 Klockslag: 00:05:47

Har ganska tråkigt, så varför inte? ;>


1. Vad heter hon? Susanne Bylund

2. Hur gammal är hon? 18 7/4. n_n

3. När träffades ni sist? Ehm, träffades lite halvsnabbt för några veckor sedan.

4. Vad har hon för hårfärg? Svart.

5. Brukar hon färga håret? Jo, det antar jag.

6. Vilka färger hor han haft: Oj, typ blondt, svart, brunt och säkert rött också.

7.Vad har hon för parfym? Dunno, men parfymlukten från henne jag minns luktar mumma iaf. :D

8. Är hon galen? Haha ja, på sitt egna sätt. :'D

9. Vad är erat första minne?  Eftersom jag bara var ca 3 månader när vi träffades första gången, och alltid träffats sedan dess, så kan jag ju tyvärr inte minnas.

10. Har ni många minnen ihop? Har fler minnen med henne än med någon annan.

11. Vart bor hon? Sollefteå.

12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nae.

13. Är du avundsjuk på henne? Jo, ibland så.

14. Vad heter hennes syskon ? Tony, Peter & Catarina (tror hon stavas så?).

15. När träffades ni första gången? när vi var små bebisar.

16. Hur träffades ni? Våra föräldrar föste väl ihop oss. :D

17. Vad går hon på för sporter? Inga, vad jag vet.

18. Vad kan hon göra på helgerna? Nu för tiden sitter väl hon och Markus ihop, så. ;>

19. Göra efter skolan? -||-

20. Har ni kramats? Men ohja<3

21. Har ni pussats? Såklart!

22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Klart vi brukar. :'D

23. Har hon fräknar? Har aldrig sett någon tror jag. ;o

24. Har ni kollat på film någon gång? Våra kvällar bestog av att se på film tillsammans för några år sedan.

25. Har ni bråkat någon gång? Hur många gånger som helst, men alltid har vi blivit sams. <3

26. Har ni sovit i samma säng? Ofc!

27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Det har nog hänt en massa gånger. :D

28. Har du sett henne gråta? Ja.

29. Vad gjorde du då? Tröstade henne, I guess. (Var så länge sedan, minns inte ens när det var.)

30. Har du sett henne riktigt arg? Klart jag har!

31. Har hon sett dig gråta? Ja.

32. Vad ska ni göra i sommar? Jag hoppas vi hittar på massa saker ihop, saknar henne.<3

33. Har hon svikit dig någon gång? Kan inte komma på någon gång jag tyckt att hon gjort det iallafall.

34. Har ni pratat i telefon någon gång? Ja.

35. Vad skulle du göra om denna personen dog? En stor del av mig skulle försvinna. Vill inte ens tänka tanken.

36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Känns som om vi alltid kommer vara vänner, always & forever.

37. Älskar du henne? Ja, jag älskar henne mer än jag nog själv förstår. Vi är speciella på något sätt, hon är och har alltid varit som min extrasyster på något sätt.

38. Vad är det bästa med henne? Att hon kan mig utantill och att jag kan prata med henne om allt. Saker som jag inte ens skulle fundera på att prata med andra om. Så måste jag ju säga att hur barnsligt vi beter oss tillsammans är något av det bästa, så obeskrivligt roligt.

39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Att hon kom och hälsade på mig oftare. :D Nejmen, jag tror inte jag vill ändra något med henne. Eller jo, att hon insåg hur bra hon verkligen är.

40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? Haha, jag tror inte jag skulle ge pengar till någon om jag vann!

41. Hur ser hennes klädstil ut? Ser henne typ aldrig nuförtiden, så.. :c

42. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig ? Haha, det får hon gärna göra! :D


Ta 2 betala för 1 ;>

Datum: 2009-02-13 Klockslag: 23:42:15

Blev ju som sagt Sundsvall idag. ;> Eller, ikväll kanske jag ska säga. Runt 17:00 kom sällskapet och hämtade mig, och väl på Birsta hade vi runt 1½ h på oss, stressigt! Jag köpte mig en blå skjorta på H&M och så 2 bh:ar på Change. De hade ta 2 betala för 1 på sina bas bh:ar, så jag passade såklart på. :) Så för 490:- fick jag mig två bh:ar, inte illa pinkat! :D Suger dock att de ska vara så pass dyra som de är, men.. inte mycket att göra åt det. Just ja, så köpte jag en jättegullig kökshandduk med cupcakes på. ;> Var på väldigt jobbigt humör på vägen hem, satt och skrattade hela tiden, ibland blir det lite för mycket. Haha!

Sitter just nu och irriterar mig på hur folk beter sig & "reagerar" på vissa saker. Man slutar aldrig att förvånas, fast det har jag ju lärt mig vid det här laget.
Till veckan ska nog älskade Sulle komma och hälsa på mig, gud vad jag saknar na'! Så då blir det myskväll, kanske med tacos & lite gottigheter. Vi har mycket att ta igen. Finns ingen som är så lätt att prata med, eller som har så lätt för att förstå som hon. Spelar ingen roll hur länge det är mellan gångerna vi pratar, det går ändå att börja prata om något som man inte känner att det går att prata med någon annan om. Men, ingen känner mig väl så bra som vad hon gör heller. Ibland blir jag lite rädd över hur läskigt detaljerade minnen hon har från alla våra år tillsammans, sådant som jag helt glömt bort.

Jävla internet alltså!

Datum: 2009-02-13 Klockslag: 12:20:00

Det känns som om absolut ingenting fungerade igår, så jäkla dåligt. Blogg.se var ju helt fucked up, kunde inte lägga upp bilder och tillslut kunde jag inte ens logga in. Så slutade msn att funka också, mina meddelanden kunde inte skickas typ. Så jag satt och skrev med folk på mitt nick, haha. Fick lite kommentarer på det, och jag kan tro att många på min msnlista blev less på mig. ;> Haha! Satt iallafall och skrev så i flera timmar, men vad gör man inte? n_n Sen efter lite slösande av smspengar så somnade jag tillslut, haha. Nu känner jag mig lite stressad, ska hinna fixa makaroner som jag ska ha till middagen (som kommer bli stressig) och packa allt & äta frukost innan 12:50 typ. .____. Håller på att koka makaronvattnet nu iallafall.


Ja, såg mina msnkonversationer ut, hahah.

Efter skolan så åker vi 90% säkert till Sundsvall. :] Ska bli trevligt, sitta och trängas i en svinliten bil. Haha, tur att jag är kort iallafall. ;> Sedan efter vi varit där så kommer mamma & pappa och hämtar mig i Österforsse, puss på dem för det!

Men packa och fixa mat, och äta frukost nu! Paaaanik.


let's forget the words

Datum: 2009-02-12 Klockslag: 19:28:17

Jävla tattarsida blogg.se är, ingenting funkar just nu. :c Kan inte lägga upp bilder eller något.

Nåja, huvudsaken att det funkar nu. (Vilket jag hoppas på.) Är himla sugen på vaniljglass med varma hallon & blåbär.
Hade suttit fint med det vid 21:00, då jag ska se på Batman Begins eller Criminal Minds. Har inte bestämt mig för vilket av dem det blir, har ju sett Batman filmen några gånger, men ack så bra den är! Har precis som jag sa tagit hand om mig själv idag. Målade naglarna, tog en lång & varm dusch, BUS:ade mig och smörjde in mig med min underbara lotion jag fick av syster i julklapp. Luktar så gott så jag nästan dör lite. :'D Ska väl ta och våga håret snart också, när det torkat helt.

Blir väl skolan imorgon iallafall, om jag inte skulle börja må mycket värre. Så efter skolan kanske jag åker till Sunsvall, Jossan har övertalat mig. :] Har typ inga pengar alls egentligen, men roligt att bara komma iväg lite iallafall. Får se om jag sover över i stan eller om mamma & pappa kan komma och hämta mig. Så på lördag kommer syster m. familj och äter middag osv. :] Så, det känns som om det kommer bli en helt okej helg. Bättre än okej kanske?

-

Datum: 2009-02-12 Klockslag: 13:51:13

Har just tagit hand om all disk, skönt att ha det gjort. Innan det lagade jag frukost/lunch & middagsmat också - makaroner & quornfärssås. Mumma! :] Mår mycket bättre idag, känner mig dock inte helt pigg. Huvudvärken börjar komma tillbaka. :/ Låg vaken rätt så länge inatt, så vaknade jag runt 3 eller 4 av en jävla mardröm. >_< Antar att jag kommit in i en mardrömperiod igen, det suger. Har alldeles för många sådana!

Tänkte sitta och ta det lugnt en stund, sedan ha en ta-hand-om-mig-själv-dag. :] Duscha, BUS:a mig, måla naglarna, våga håret osv. ^-^ (Vägrar ha utsläppt hår om det inte är vågat, nu när jag inte har något löshår isatt. Hatar mitt äckligt tunna hår. -_-) Just det ja, Jonas ligger på sjukhuset nere i Thailand nu. ;o Tråkigt, jag hoppas han blir bättre och får göra något kul av sina sista dagar där nere.

Kent - Tick Tack :*

JUST JA! Måste bara säga att imorse runt 9-10 så drar min idiotiska granne hem massa folk som skriker och har sig, och lyssnar på massa hög musik. Det måste seriöst fattas något i hans jävla huvud. Åh, blir så förbannad. Extra roligt är det ju att lyssna på deras skrik när man är sjuk och mår skit också.

Kom och ta hand om mig!

Datum: 2009-02-11 Klockslag: 19:03:50

Fan, fan, fan, fan!

Jag har blivit sjuk - igen. Är det inte helt otroligt, hur man ska bli sjuk lika ofta som vad jag blir? Måste ju vara något fel på mig. Vaknade med huvudvärk men gick på skolan ändå för att slippa missa så mycket av foto b, men blev bara sämre och sämre. Fick feber och på slutet satt jag bara och svettades och ville bara försvinna. Vi hade det ganska lättsamt idag iallafall, vi skrev ut våra bilder på den stora skrivaren för att slippa allt klater med den lilla som är helt cp hela tiden. Sedan så skulle vi redovisa "hemma hos" och "A, S & M" bilderna. (Halvautomatik & manuell, på kameran.) Skönt att ha det gjort, sedan så blev det till att skära parspatouer (stavning?) till mina tre "valfria" bilder som ska upp imorgon. Parspatouer är för de som inte vet, stors svarta papper som man skär ut en ram till bilderna med. Jävligt enerverande, eftersom man ofta räknar fel eller slinter med kniven. Men idag gick det hur bra som helst, behövde inte göra om en enda gång! :D

Nu vaknade jag för ett tag sen, och mår fortfarande lika dåligt, om inte ännu värre. Är så jäkla rädd för att spy, blir nästan tårögd av att tänka på det. Var så längesen jag spydde, så jag minns inte hur man gör? .___. Haha! Vet inte om jag mår illa för att jag är hungrig, eller för att jag är sjuk. Men jag borde ta och göra något att äta.. Vart är min älskade mamma när jag behöver henne? :( Skönt att söta människor bryr sig och tycker lite synd om mig iallafall. :'D Nej, ska jag kanske ta mig till att försöka göra lite makaroner & quornfärssås kanske.. Fast funderar först på att lägga mig i fosterställning i sängen och bara ligga och frysa. Jag har för mig att någon sagt till mig någongång att man ska frysa bort sin feber, kan det stämma? Äsch, det skadar inte att prova. Så får det bli!

Haha, wtf?!

Datum: 2009-02-10 Klockslag: 20:39:58

Hittade den här videon hos Linn, alltså vafan?! .____. Jag fick mig ett gott skratt iallafall, och så fick man ju känna sig lite.. mindre ful, haha. Man kan ju inte låta bli att undra om de gjorde videon på skoj, eller om de tycker att de är snygga & dansar snyggt.. Jaja, lika pinsamt vilket som. Har just tagit en kokhet dusch efter att ha varit och tränat. :) Skönt att komma igång igen, även om jag är förkyld och fick lite ont i halsen. Men det får jag väl leva med, är ju förkyld 24/7 känns det nästan som.


ÄR DET ETT SKÄMT ELLER?!

Datum: 2009-02-10 Klockslag: 14:53:40

elina säger (14:35):

JAG HOPPAS DOM SKÄMTAR
storstädar.] sara ; I used to know you like the back of my mind. säger (14:35):

dom som har musik menar du?!?!?!?

elina säger (14:35):
JA

storstädar.] sara ; I used to know you like the back of my mind. säger (14:36):

nej, ****** är dum i hvuet och borde dö. :)

fast jag har min musik på massa högt så hörde jag deras musik asmycket ._.

elina säger (14:35):

men seriös han är ju totalt jävla sinnessjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

storstädar.] sara ; I used to know you like the back of my mind. säger (14:37):

ja, jävla äckel!

jag ska ligga och stöna ashögt hela natten för att störa honom. :)

elina säger (14:35):

AHAHAHAH
storstädar.] sara ; I used to know you like the back of my mind. säger (14:38):

mina saker på hyllan jag damma halvskaka ju förfan!!!

elina säger (14:39):

ÄCKEL

storstädar.] sara ; I used to know you like the back of my mind. säger (14:41):

DET SKAKAR SOM FAN I MITT GOLV NÄR HANS BAS LÅTER, PLUS ATT DET KLIRRAR TILL I MIN HYLLA


Jag är så förbannad så om musiken varit på länge till skulle jag kunna tänkas gå och slita upp idiotens dörr och skrika och fråga om han är helt jävla körd i huvet! Jag har övervägt det några gånger förut också, men så jävla högt som nyss har han aldrig haft musiken. Nu är det tyst iallafall, TACK FÖR DET DITT AS! Nödvändigt att ha så hög musik att den på övervåningen flera lägenheter bort t.o.m. hör, då kan ni ju tänka er hur det låter för mig som har en idiot vägg i vägg. Nej, det blir till att klaga nästa iallafall.


Jag ska aldrig nånsin glömma hur det känns

Datum: 2009-02-10 Klockslag: 12:39:00

Jag är inne i en Kent-period igen.<3 Har just ätit lite lunch, provade min ekologiska dinkelpasta och.. jag tror Jonas överdrev när han sa hur gott det var. ._. Fast, jag ska göra något annat med det senare, någon riktig mat och känna om det är godare då kanske. Men det var väl helt okej, gick iallafall att äta. Men slarvade i lite quornfärs, tomatpuré, basilika osv och det blev ingen höjdare, så nu står min halvfulla tallrik här på bordet brevid mig. Så skönt att sluta så tidigt idag, då kanske jag lyckas få något gjort också. Var iallafall iväg och handlade lite påväg hem, så nu har jag blekning iallafall.

När jag gick in i korridoren så STANK det, fyfan. .____. En gubbe hade sin lägenhetsdörr öppen och jag dog lite för att det luktade så himla äckligt, så jag skyndade mig förbi och låste upp dörren och stängde snabbt igen den igen. Lite av den där snusklukten kom dock in i min lägenhet, uhuh. Så jag tänkte att jag ska tända luktljus och spruta massa parfym senare, haha. Men först ska jag städa, storstädning får det fan lov att bli, även om jag inte orkar. Blir att diska, damma, plocka in i garderoben, vika kläder & dammsuga osv. Min lägenhet är iskall, likaså mina händer och fötter. Jag blir tokig! När jag vaknade imorse och klev upp ur sängen fick jag en chock över hur kallt det faktiskt var här inne, måste skaffa en termometer och titta. Det är lätt under 20 grader iallafall, och jag som fryser när vi har runt 22 hemma i huset. Sitter med en filt på mig nu, och tokfryser ändå. Ben & Jerrys och lite sällskap hade inte suttit helt fel, hade inte suttit fel alls.


Jag önskar att jag kunde göra något för att du skulle må bättre.<3

Dagens reklamuppgift

Datum: 2009-02-10 Klockslag: 10:33:32

Uhh, så himla tråkigt så jag dör.  Har.. mediakommunikation(?) just nu och ska välja tre bra & tre dåliga reklamer och skriva varför jag tycker som jag gör, och sedan välja ut en och analysera den bl.a utifrån de fyra P:na. (Produkt, pris, plats & påverkan.) Tråkigt ämne, tråkig uppgift. Vi har malt på om olika reklamer hur länge som helst nu, så jag vill bara spy på dem.

Har ingen samhäll idag heller, så efter gympan slutar vi, och den orkar jag nog inte vara med på heller. Så då ska jag väl gå och köpa blekning så ska Elina bleka min utväxt medans vi kollar på Camp Rock, var ett tag sedan vi såg den nu! Ska bli trevligt. :] Sedan måste jag storstäda lägenheten och diska, jag hoppas att bra musik på hög volym kan få mig lite mer pepp till städningen, det brukar kunna funka. Så ska jag väl fortsätta sy mitt löshår också, så kanske jag sätter i det tills nästa vecka. Vill inte för att det är så jäkla skönt att vara utan det, men vad gör man inte för att se bättre ut.. Haha! -.-

Like a flashback on how it used to be

Datum: 2009-02-09 Klockslag: 23:10:32

Konstigt hur saker förändras..

Sitter just nu och funderar på att lägga mig och se på tv tills jag somnar. Pratar lite med Lydia om London, bara 3 veckor kvar nu! Är så jävla pepp på shopping där alltså, hoppas att förväntningarna inte är alldeles för höga bara. Kan inte förstå att jag kommer vara i underbara, underbara London snart. Hoppas det känns vårigt där, för jag är så spyless på vintern nu alltså.

Imorse var jag btw så trött att jag låg och inbillade mig en hel massa saker, och skippade därför första lektionen. Hade inte gått att jobba matte om jag inte fått sova lite först. Inbillade mig iallafall att jag pratade i telefon med Elina eller mamma, och sedan trodde jag att jag klivit upp och börjat klä på mig, när jag märkte att jag fortfarande låg kvar i sängen. Ja, mer saker var det, men jag kommer inte ihåg dem. Haha! Konstigt hur hjärnan fungerar ibland. På tal om hjärna, vad är det för idiot som kommit på allt som har med Matte B att göra?! Jag kommer inte överrens med den nya läraren, jag har ingen ork att försöka förstå, vilket jag nog skulle göra om jag la ner lite energi på det. Men när inte ens en mattelärare vet varför man gör uträkningar som man gör, är det ju något fel. -_- Nej, mattelektionerna får mig bara på dåligt humör nu. Är endast om jag orkar ta mig tid att förstå och sitter hemma och jobbar själv det går bra.

Men nej, nu ska jag nog lägga mig..

Jag tänker nya tankar..

Datum: 2009-02-09 Klockslag: 18:03:14

Men allt det där du föll för, finns fortfarande kvar.
Allting har förändrats, men jag känner likadant.


Det finns så många saker som på den senaste tiden gjort att jag ändrat mina tankar och värderingar. Allt har blivit så annorlunda, på både gott och ont. Det har dock fått mig att tvivla på folk med jämna mellanrum, samtidigt som det fått mig att växa som person.. tror jag.

Ska snart försöka ta mig orken att plocka undan alla tacogrejer sedan middagen.. Hur tråkigt är det inte att laga värsta middagen och sedan sitta i sin ensamhet och äta? -_- Borde läsa teorin, städa & diska också.. men jag orkar verkligen inte. :c Om en etta är jobbig nog att hålla ordning på när man är själv, hur ska man då klara av ett hus i framtiden? ._. Troligtvis med massa ungar som springer omkring och stökar ner också, haha. Fast, då kommer man ju iallafall ha diskmaskin. Jag hatar att diska för hand, hela golvet inklusive jag blir blöt för att jag skvätter överallt. Nej, kanske jag ska samla lite energi för att orka städa.. det måste fan göras.

Min helg

Datum: 2009-02-08 Klockslag: 21:03:59

Eller min lördag och söndag snarare.
Igår runt 13:20 så åkte jag, mamma och pappa till Sollefteå. Jag övningskörde, tycker dock att det är tråkigt och drygt med vinterföre men. -_- Är väl så tvungen att vänja mig, särskilt nu när norrland är snöigare än någonsin. Men iallafall, så gick jag på Lindex och köpte strumpbyxor och sedan gick vi på Stil och tittade efter en skinnjacka åt mig. Efter många om och men så bestämde jag mig för att köpa en av dem, om mami & papi betalade 300 av de 800 den kostade, vilket de gick med på. Sedan åkte vi runt litegrann för att fördriva tiden tills Jossan skulle komma dit. Och runt 16:00 kom hon, så då åkte mamma och pappa och jag, Jossan & Emma gick på kina och åt. Sedan åkte vi hem till Jossan och fixade oss, i typ tre timmar? Haha. Jag surade ganska länge över att jag inte ville ha mina kläder, så vi letade igenom både Jossans och Jennifers garderob, och tillslut hittade jag något jag ville använda. Som Jossan gnällde runt; "Hon har bara mina kläder på sig!" Men, jag hade faktiskt mina egna trosor, bh & strumpbyxor. Alltid något iallafall. Sedan åkte vi ner på Remsle och "förfestade" lite, det var så dött så.. Haha! När vi varit där ett tag så gav vi oss ut i kylan och gick ner på Valvet. Jag blev så lättad när vakten släppte in mig trots mitt leg, haha. :'D Hade oroat mig för det ganska mycket. Jag var så less över hur mycket pengar jag skulle göra bort, men det blev bara 80 spänn för inträde eftersom jag blev bjuden på mina drinkar. (a) Gratis är godast. :] Blev en ganska osocial kväll, men mysig. Jag ska gottgöra dig Jossan, nästa gång! :D Som kanske blir nästa helg, om du lyckas övertala mig. :] Och om vi får nått sällskap? Haha.

Iallafall så var vi kvar på Valvet tills de stängde, och fick sedan stå i kö hur länge som helst. Men jag klagar inte. ;> Och orka störande, äckliga idioter som inte har något liv. -_- Så jävla lol! "25-26 åriga oskulder" haha ja, det var nog så det var. Irriterande jävlar. -.- Sedan blev det att åka bil hem till Jossan och lägga sig och prata till klockan fem på morgonen. Så kom Jossan och tvingade upp mig runt 10-11 imorse, och jag klev motvilligt upp. Sedan har vi bara varit hela dagen, spelat spel, pratat osv. ;> Jag tog 18:55 bussen hem till Ramsele, som såklart blev försenad för att vi gatt vänta på någon i Långsele? Ahh, jag förstog inte riktigt.

Nu ska jag äta Ben & Jerrys och se på tv. :] Sedan blir det att packa och sova. 

Känns som om jag tog ett stort steg, som om du är längre bort än vad du någonsin varit.

If I could change one thing in life, I'd make time for us

Datum: 2009-02-07 Klockslag: 00:06:16

Du kom hem och jag blev så otroligt glad, jag ville aldrig släppa taget om dig.
Och sedan vaknade jag.


Dålig start på morgonen, låg stilla i sängen ett bra tag innan jag kunde förmå mig att kliva upp. Samma tankar snurrade varv efter varv i huvudet. Saker man önskar man sagt och gjort.. Gud vad jag älskar dig, er! ♥


Ett samtal, det gjorde min kväll. Har varit ute och övningskört lite i samma veva med att jag åkte och hämtade ut mitt löshår, som jag passat på att sy lite ikväll också. Fick för mig att slita ut allt löshår idag, så det gjorde jag. Så nu får håret vila lite, så ska Elina bleka det på mig i veckan & så kanske hon har lust att sätta i löshåret också? :] Får väl se hur det blir med det. Känns dock lite värdelöst att jag ska ut imorgon, och slet ur löshåret idag, eftersom jag känner mig så skabbig & ful utan det. Men wtf, jag överlever nog. ;> Jag ska nog snart sova, ska nog upp runt 10:30 för att hinna fixa mig innan jag och mami åker till Sollefteå för att leta/köpa lite grejer åt mig. :] Så ska jag passa på att köra också, och fickparkera osv. Vi får väl se hur det går med det, troligtvis bra. Sedan så blir det till att äta på kina med Jossan & Emma, sedan hem till Jossan och fixa sig innan vi går på krogen. :] Jag är lite nervös, för det ser verkligen inte ut som jag på mitt leg, inte för fem öre. .___. Höll det bredvid mitt ansikte och visade mamma, och kommentaren blev: "Det ser ju inte ens ut som samma person". 

Broder Daniel - Shoreline, ännu en av mina nya favoriter.

Det är dumt av mig att hoppas, men jag kan helt enkelt inte låta bli. 
Om att lägga något bakom sig bara kunde vara lika lätt som att byta kapitel i en bok ibland.

Fan

Datum: 2009-02-05 Klockslag: 22:23:22

Jag har tusen tankar som åker omkring i huvudet just nu.
Jag ärr rädd och orolig. Fan också!

Kan det aldrig få vara bra någon gång?


Ta ihjäl fanskapen!

Datum: 2009-02-05 Klockslag: 20:50:54


Alltså, jag kan inte beskriva hur jävla förbannad jag blir! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR?! Och barn för den delen, ta ihjäl psykfallen förfan. -_- Är man kapabel till att göra något sådant så förtjänar man faktiskt inte att leva. Läs om idioterna här. Skulle jag se något sådant och någon unge varit svagare än mig hade jag nog försökt slå halvt ihjäl det lilla aset, helt klart. Det kanske gör mig till en dålig människa, men jag ser absolut inget värde i sådana personer alls.

Nog om det. Elina gick hem för en stund sedan. Vi har ägnat kvällen åt att fixa tacos, titta på massa youtubevideos osv. :D En trevlig kväll, helt klart. Måste göras oftare. :] Igårkväll tittade jag på intervjuer med Robert Pattinson hela kvällen, och gör det nu också. Fyfan vilken sjukt charmig kille, honom skulle man inte tacka nej till.

In da club

Datum: 2009-02-05 Klockslag: 19:01:24

Jag och Elina sitter och diggar till massa hiphop! :D


Vi hittade det bästa & roligaste ever typ. HAHA! :D Lyssna bara hur bra de passar ihop!

Make it go away

Datum: 2009-02-04 Klockslag: 17:52:23

Ligger i soffan och myser med ljus tända och musik, som jag sa att jag skulle göra. Funderar dock på att lägga mig och titta på film tills jag somnar eller något, mitt huvud tar död på mig. Har en fruktansvärd huvudvärk, och så är min tinnitus värre än vanligt också. Huvudvärk och tinnitus är verkligen den sämsta kombinationen i världen. Så skönt det vore att slippa den för en enda dag, att kunna lägga sig ner i ett tyst rum & försöka sova, och bara njuta av tystnaden. Kanske jag inte orkar läsa När jag hör din röst  ikväll då, inte med detta huvud. :'c

Tror jag ger upp angående APU i Sthlm, går ju bara skit ändå, och nu har jag ju redan en tågbiljett så.. Får försöka få tag på något häromkring istället.

Var in på dexter för att titta mina betyg och sådär, hade fått MVG på Foto A iallafall. :] Men på svenskan hade jag inget betyg?! Betygen måste vara satta senast den 28 januari, efter det får man inte byta dem eller så.. Så ja, jag vettefan vad min svenskalärare tänker med? Jag hoppas att hon fortfarande håller fast vid det där MVG'et hon lovade mig när vi pratade betyg för någon vecka sedan. Isåfall har jag hittills fått 3 G, 3 VG & 3 MVG. Inte alltför dåligt, med tanke på att jag knappt orkar lyfta ett finger för att göra bra ifrån mig längre. Längre? Har jag egentligen någonsin orkat anstränga mig? Tveksamt, som tur är har jag lätt för att lära mig saker & saker fastnar bättre i huvudet än vad jag tror.

Tuben

Datum: 2009-02-04 Klockslag: 14:44:35

Ska nog dra mig hemåt snart. Jag, Josefin & Kicki gick iallafall till en söt, pratglad gammal tant. ^-^ Gick bra.

Här är några nya favoriter! :*

Joshua Radin - Winter, Imogen Heap - Glittering clouds & The Click Five - Addicted to me!

Nej, nu ska jag vandra hemåt och trycka i mig lite lunch. :] Vad jag nu kan hitta på för lunch..

Inte särskilt utvilad

Datum: 2009-02-04 Klockslag: 10:57:05

Somnade nog runt 00:00 någongång igår, och ändå var jag helt dödstrött när jag vaknade imorse 09:30. .__. Tog ju en liten sovmorgon för att bli utvilad, men visst. Måste ha sovit jäkligt tungt inatt, eftersom jag varken kommer ihåg att jag vaknade av väckaren 05:00 eller 07:00. Ställer alltid väckaren sådär några timmar innan jag ska upp, bara för att det är så skönt att få somna om. :'D Men när jag vaknade 09:30 imorse var jag säker på att klockan var 05:00 eller 07:00, men inte det. STOR besvikelse, haha.

Sitter och för över mina bilder från usb-minnet till datorn nu, det tar en evighet. -_- Sedan ska jag, Kicki & Josefin ut och intervjua och fota folk, inte roligt i ca -15 grader. ;_; Ska hem och mysa efter skolan, blir nog ljus & Il divo då också. :'D Så skulle jag och Elina göra tacos idag, eller? :] Ja, om hon inte ångrat sig dvs.


Gammla bilder, men eftersom RAW inte funkar på min dator så..

Myskväll

Datum: 2009-02-03 Klockslag: 21:10:15

Har just tagit en varm dusch, och nu sitter jag i soffan med en filt på mig. Rummet är nästan helt nedsläckt och jag har massa ljus tända, och så lyssnar jag på Il Divo. En aning mysigt, och avslappnande. Har suttit så större delen av kvällen, samtidigt som vi fixat med tågbiljetter till Londonresan. Jag hittade ett nattåg som bara kostade 95:- istället för det andra som gick på runt 580:-, så vi tog det efter en hel del om & men. Så då tjänade man in runt 400:-, eftersom arlandaexpressen tillkommer sedan också. Känns skönt att ha nästan allt ordnat nu. :D

Har inte läst ett enda ord i När jag hör din röst idag, känner mig ganska stolt för att jag kunnat hålla mig ifrån den. Tänkte dock lägga mig och läsa något kapitel innan jag ska sova, en fin avslutning på dagen. :]

Robert Pattinson

Datum: 2009-02-03 Klockslag: 16:55:24

Har nästan nyss kommit in efter att ha varit och handlat med Elina. Hon skulle köpa en tidning och råkade se att Robert Pattinson var med i FRIDA, så jag blev såklart tvungen att köpa den. "Jag har inte mycket känsla för personlig hygien eller styling och sånt. Jag slutade tvätta håret för ett bra tag sedan." Haha, vilken kille alltså. De flesta skulle nog tycka att det var något negativt, men Bert har gett mig en konstig syn på allt sådant. Jag längtar redan efter att få fortsätta läsa När jag hör din röst, men jag ska försöka hålla mig så länge som möjligt.
Beställde förresten löshåret för ett tag sedan också, så nu var det gjort. Bara jackan kvar nudå, så är jag förberedd för London. :D Är prick en månad kvar tills vi åker idag, gud vad jag längtar! Till allt - förutom flyget. Det ger mig en klump i magen och känslan av att jag inte borde åka, jag är så otroligt flyrädd. Men om Mimmi är lika kolugn som sist så ska det nog gå vägen iallafall, det hjälper så mycket att ha någon som sitter brevid & lugnar en. :]

Ska nog koppla i högtalarna och basen nu och lyssna på Glittering clouds medans jag kirrar korvstroganoff & ris. :] Sedan blir det en lång, varm & härlig dusch. Funderar även på att se Twilight ikväll, var ju ett tag sedan nu. Jaja, får la se. Maten nu som sagt.

Bad day

Datum: 2009-02-03 Klockslag: 09:17:03

Fick ingen bra start på skoldagen idag.
Sitter just nu och lyssnar på Glittering clouds, puss på den! Den fick mig iallafall på bättre humör. :'D Imogen Heap är typ mysigaste musiken ever alltså.<3 Gissa vad jag drömt om inatt? Twilight såklart. Kan inte minnas vad, men jag vaknade flera gånger och var helt förvirrad. Längtar redan efter att få komma hem och fortsätta läsa efter skolan. Jag sa ju att jag skulle ta det lite lugnt med andra boken, men jag har redan läst över 200 sidor. Fail! :c Haha. Nej, om jag kanske skulle ägna mig lite åt lektionen & vad jag borde göra.

Sitter och försöker att göra allt för att hålla mig för skratt nu alltså. :x Haha!

Thailand

Datum: 2009-02-02 Klockslag: 20:49:08

Jonas ringde för en stund sedan, jag stod brevid och lyssnade på vad han sa. Det var aningen underlättande att han pratar högt som satan, kanske därifrån jag fått det? Jag fick mig några goda skratt iallafall, haha! x'D Varför kanske inte är något jag ska skriva här, för hans skull. Jag är så avundsjuk, han sa att han trodde det varit mellan 35-40 grader idag. Själv sitter man här i över -20 graders kyla, usch! Imorgon skulle han vidare till Koh Chang, och sedan Koh Samui(?). Jag vill också komma bort för ett tag, men snart så.<3

Har börjat läsa När jag hör din röst nu. Kan ju bara säga att jag suttit och gråtit igenom minst 50 av de 114 sidorna jag har läst, ungefär. Det är jobbigt att jag lever mig in i det jag ser & läser till 100%, känner mig helt tom när jag läser, tack vare att det är så sorgligt. Men ska läsa på lite mer tills det kommer något bättre, för det hoppas jag verkligen att det gör snart. Ska inte avslöja något ifall det är någon som planerat att läsa böckerna eller så, för det är det värsta jag vet - när någon skriver något i sin blogg, eller vad det nu är, och avslöjar något man verkligen inte vill veta. Har hänt mig med OTH några gånger, INTE roligt.

Nu ska jag nog packa tills imorgon och kanske beställa löshåret? Eller så gör jag det imorgon, får la se. Mer läsning innan RAW blir det iallafall. :D

Dags att spendera lite pengar

Datum: 2009-02-02 Klockslag: 16:13:19

Urgulliga Erika skickade en länk på en jacka som hon hittat och frågade vad jag tyckte om den, så jag ska troligtvis beställa den. :'D Inte i riktigt skinn, vilket var precis vad jag ville ha från början, och så kostade den bara 499:- vilket var helt perfekt! :D Ska tala med mamma när hon kommer hem, så beställer jag kanske både den & löshår ikväll. :] Funderar på att ta ur mitt löshår nu också, så att håret får vila i några dagar innan jag sätter i det nya. Isåfall blir det att köra på uppsatt hår i x antal dagar, haha.


Glittering clouds & Om jag kunde drömma

Datum: 2009-02-02 Klockslag: 15:36:51

Nu har jag läst ut boken, tyvärr. De 443 sidorna tog slut alldeles för fort. Tror aldrig jag läst ut en så tjock bok på så lite tid förut, haha. Ville aldrig att den skulle ta slut, onekligen en av de bästa böcker jag någonsin läst. Grät några gånger också, så himla fin den är. Fin & sorglig. Har även lyssnat på Imogen Heap - Glittering clouds under halva tiden jag läst boken ungefär. Jag tycker om att ha speciell 'bokmusik'. Som när jag läser Harry Potter är det Linkin Park som gäller. Jag la mig t.o.m. och fortsatte läsa imorse runt 07:30 när jag kom hem från tandläkaren. Jag som älskar att sova, la mig helldre och läste i ca 1 h tror jag det var. Nu är mitt största bekymmer om jag ska fortsätta och läsa nästa bok - När jag hör din röst, eller om jag ska vänta lite med den.. Kommer antagligen läsa ut den lika fort, och det vill jag inte. Vill inte att de ska ta slut, de är alldeles för bra för det. En sak är säker, jag kommer bli tvungen att börja läsa När jag hör din röst eller se Twilight innan kvällens slut, jag vill ha mer Edward. Haha! :'D Man nästan dregglar ju när man läser boken, mycket mer gulliga Edward & Bella stunder i den.

Inatt runt 00:00 när jag låg och läste så hörde jag att Jonas ringde, han hade kommit fram till Bangkok. Fyfan vad avundsjuk jag är. Påtal om flyg, så hörde jag på radion att det var snökaos i London och att en massa flyg blivit inställda. Hoppas den jäkla snön försvunnit till slutet av månaden. ><
Ikväll börjar ju RAW på 5:an också, det ser jag fram emot! :D Det får mig att bli grymt sugen att se Björn, Måns, Soran & Özz igen.

I'm not always like this
It's something, I become
A terrible weakness
In my nature, in my blood
Save me, oh save me, save me from myself
Before I hurt somebody else again

Domino motion jump starts when we touch
The blackout approaching
Here it comes now, wish me luck
It's all over, it's all over, it's all over in a flash
I can't remember,
What have I done now?

Go go faster wider
More more get it down ya
Dance dance take me over
Glittering Cloud

oh, my head hurts
Oh dear oh dear.

It's all over the papers
On the TV, wagging tongues
The artist's impression looks just like me
only... better
Don't blame me, don't maim me, I can't help what I am
Oh, Lord knows I've tried to

Go go faster wider
More more get it down ya
Dance dance take me over
Glittering Cloud

Kapitel 10

Datum: 2009-02-01 Klockslag: 22:58:34

Har suttit fastklamrad vid Om jag kunde drömma i stort sett hela kvällen, förutom när jag var hos syster & fikade och när jag nyss tog en dusch. Är på sida 194 och gruvar redan för när jag kommer till sista sidan, den är så bra att jag aldrig vill att den ska ta slut. Edward är det mest charmiga jag någonsin.. sett eller läst om. (Åtminstonde en av dem.) Är ju 443 sidor, så jag har ju några kvar iallafall. :D Jag är så glad att jag såg filmen innan jag läste boken, så jag vet hur Edward ser ut & hur han liksom beter sig. För jag hade aldrig kunnat föreställa mig något som honom, inte ens i närheten. Ser honom framför mig hela tiden när jag läser, hans blickar & hans röst. Mums! :D Haha, lite besatt kanske? Har varit helt sjukt fint väder idag också, minst -15 grader men väldigt soligt. Så jag tog en sväng i skogen med kameran idag också. Hade med mig kameran till syster, så ska lägga upp bilder & filmer på barnen sedan som "Sofie Lofgren, hon skiner som en sol" kan se. (Palle sa att det var något sådant de sa, men du får rätta mig om jag har fel. :D) Känns som om Nathalie har blivit så stor redan, känns som om hon bara ska vara en liten klump som bara ligger still. Men hon kan hålla upp huvudet själv och liksom, "sitta" i knäet på en. Så söt är hon! :* Tyvärr fick jag inte med något leende eller skratt på filmerna, jag tror att hon inte riktigt tyckte om kameran.

Nej, nu ska jag börja på kapitel 10, "Förhör". Måste ju sova snart, ska vara hos tandläkaren imorgon 07:15. Jag vet, helt sjuk tid. .____.


-

Datum: 2009-02-01 Klockslag: 02:09:15

Någon som vill vara snäll och ge mig lite nya grejer? :)
Ett snabbt ihopplock av lite saker jag gärna skulle införskaffa till våren/sommaren.



The reason why

Datum: 2009-02-01 Klockslag: 00:06:02


.. I love Ramsele!<3 Haha. Nej men jag fick för mig att gå ut och fota fotoläxan idag, runt 14:30 eller något. Så jag drog på mig ett par byxor som tål vatten/snö, utanpå mina mjukisar och gick ut. Hamnade i skogen bakom huset, så jag pulsade omkring där i djupsnön och letade efter saker att fota. Och gud så vackert det var att se ut över bergen & allt det. La mig även ner där i snön och bara låg en stund, samt fotade de stora tallarna(?) underifrån. Sedan följde jag stigen genom skogen och kom på att jag kanske kunde gå ända fram till nipan för att se älven, och det gjorde jag. Hittade världens finaste & mysigaste ställe där. Just framför det lååånga 'stupet' så hade någon snickrat ihop en rekig liten bänk, som jag satt mig på. Satt där ett tag, fotade lite osv. Det kändes så himla fridfullt och skönt där, som om tiden stannat. Dit ska jag gå oftare, hade ingen aning om att det var fint där. ♥ När jag sedan kom hem igen, så hade jag varit ute i en hel timme. Tiden bara rann iväg, kändes inte som mer än en halvtimme. Jag är så glad över att bo i fina Norrland.



Sedan har jag varit ute och gått med hundarna, ätit popcorn & tittat på Så som i himmelen. Går det att låta bli att gapskratta åt Siv & Arne?! Verkligen inte, Siv är bara så jävla rolig. x'D "Jag vill bara säga att jag schlutar i kören!"

RSS 2.0