center>

Fullt upp!

Datum: 2012-07-31 Klockslag: 18:14:07

Bild på oss kiosktjejer och Skröder, tagen idag!
 
Jobbar nu hela dagarna på Zuccarellos hockeyskola här i Ramsele, därav väldigt dåligt bloggande. Men om ni är nyfikna på vsommar har för mig på dagarna så kan ni gå in på www.ramselesommarhockey.blogg.se och läsa, där vi kiosktjejer bloggar om lite allt möjligt som rör hockeyskolorna.

Skulle döda för en vecka i Spanien nu

Datum: 2012-07-23 Klockslag: 16:36:13


Word!

Datum: 2012-07-20 Klockslag: 00:01:07


Jättegrytorna

Datum: 2012-07-17 Klockslag: 11:40:12

 I söndags var det egentligen tänkt att vi skulle åka och klättra i Skuleberget, men av olika anledningar så blev det inte av. Så istället bestämde vi oss för att cykla till Jättegrytorna (1,5 mil tur & retur). Precis när vi börjat cykla  kom regnet, och höll i sig så gott som hela tiden - vilket faktiskt inte gjorde så mycket. Var mest härligt! Sökte skydd i något vindskyddsliknande när det regnade som mest. Annars klättrade vi omkring där bland Jättegrytorna och så, innan vi bestämde oss för att cykla hem och möta upp Elina för att äta bakispizza. Så kvällenspenderades hos Martin med att äta pizza och chips, och så såg vi på Sagan om ringen.
 
"Genom byggnationen av Ramsele kraftverk 1953-58 torrlades ca 7 km av Faxälven. Räbbstugeforsen blev ett "dött fall" och hundratals så kallade jättegrytor frilades från vattnets virvlar.

Jättegrytor utvecklas i berggrunden genom att vattnets kraft sätter sand och större stenar i rörelse. I ojämnheter i berget kommer material att virvla runt och slipa ut håligheter. Fenomenet kan studeras i den gamla älvfåran efter en sträcka på 200 m. Grytorna är upp till 2,5 m i diameter och lika djupa."
 

Trots mitt dåliga humör för att klättringen blev inställd blev det en riktigt bra & härlig dag ändå! :-)
 

Cruising

Datum: 2012-07-15 Klockslag: 12:04:32

Igår gick jag och Micke först och åt thaimat på marknaden med Elina och handlade sedan till kvällens grillning hos Martin, Vädret var på vår sida så vi kunde till och med sitta ute ch äta, även om dgurkor några regndroppar då och då.Sweden hängde vi där i ett x antal timmar, åkte ut med bilen och dunkade svenska klassiker och sjöng det högsta vi kunde, typ. Avslutade kvällen med Galenpanna hos Filip och att leta efter Martins hemnyckel som han supit bort, men som sedan visade sig vara i hans jackficka. Det enda stället han inte kollat på. Suck! Var en rolig kväll i alla fall, kom hem runt 02 och var lagomt trött.
 

Härlig fredagskväll!

Datum: 2012-07-14 Klockslag: 00:17:47

Haft en riktigt trevlig kväll i Nässjön med tjejerna. Vi fixade en paj och tog med oss ett spel och åkte dit och hängde på Elinas inglasade altan i några timmar. Har skrattat så himla mycket, fan vad bra ni är!! ♥
 
Nu ska jag lägga mig och titta på den nyaste American Pie filmen med älsklingen innan jag sover. Mysigt att höra regnet smattra mot taket. Men imorgon när vi ska gå på marknaden och äta thaimat får det gärna vara sol och uppehåll. Nu har det väl ändå regnat tillräckligt tycker jag?
 

Stockholm - bilder

Datum: 2012-07-10 Klockslag: 17:25:22

Jag körde till Tönnebro där vi stannade och åt lunch, sedan bytte vi sida i bilen!
 Framme i Bromma! Gick jättebra att köra och att hitta vägen. Duktigt!
På kvällen beställde vi onlinepizza och sedan kom lite folk. Alkohol & Alias blev det!
Vaknade 09:30 på lördagen och såg att solen sken, låg på balkongen i några timmar. <3
Åt frukost på ballen och åt sedan bakispizza, fanns en hel del kvar sedan kvällen innan.
Sedan åkte jag och Martin in till stan och shoppade, köpte glass och hängde i Djurgården.
Turist-Martin!
Köpte hem mat från Grekiska kolgrillsbaren till middag. Kycklingsouvlaki, så jävla  gott!
Söndag: städade, packade och köpte korv innan vi begav oss mot Norrland igen. Hjälmen på!
Jag och Elina hade allsång i framsätet och Martin.. Ja? Gjorde något annat. Haha!
Stannade i Tönnebro och åt lunch på hemvägen också. Fläskschnitzel! 
 

Utebadet med barnen

Datum: 2012-07-10 Klockslag: 17:01:43

 
I torsdags när jag vaknade strax före 11 så var det 22 grader i skuggan, så jag la mig ute på solsängen ett tag innan jag åkte ner på utebadet och gjorde syrran och barnen sällskap. Blev inte så mycket bad för mig, tyckte vattnet var så kallt. Lyckades däremot bränna rumpan och ryggen,så bilresan till Stockholm dagen efter var väl inte sådär jätteskön. Hade turen att jobba 16-20.30 en dag med så fint väder, så hann ju vara ute 3-4 timmar innan det var dags att åka och jobba. Så skönt!

Hemma igen!

Datum: 2012-07-09 Klockslag: 17:33:45

Haft en härlig helg i Stockholm med Elina och Martin. Kommer ett inlägg om det senare med lite bilder i. Nu håller jag (läs pappa) på att grilla kyckling och majskolvar, mums! Senare ikväll ska jag och Elina till Dea och äta bananer i ugn med choklad och så glass till, och bara njuta av att vara samlade igen!

Onsdag

Datum: 2012-07-04 Klockslag: 21:53:02

Igår svängde vi in hos Mona för att se om hon hade några Kérastaseprodukter, vilket hm tyvärr inte hade, så en flaska moroccanoil fick följa med hem istället. Ska bli spännande att prova den! Hade bestämt mig för att inte använda vanligt schampo och balsam från t.ex ICA, men eftersom min order från bellbox.se aldrig bekräftats pga fel i deras system och Mona inte hade det jag söker så blir jag nog så illa tvungen. Får köpa schampo och inpackning när jag är i Stockholm. Nåja, nog om det. Idag har jag varit ledig och ägnat dagen åt att städa, tvätta, promenera med hunden, prata i telefon med Elina och hänga med Dea en sväng nu ikväll. Var iväg och köpte en jordgubbstårta till fika ikväll också eftersom gullemamma har namnsdag. Ska snart iväg och hämta Micke på jobbet och sedan ta en dusch.

Värdelösa sommarjävel

Datum: 2012-07-04 Klockslag: 17:05:27

Den här sommaren gör mig deprimerad. Vart fan är det fina sommarväder? Idag när jag varit ledig har det inte varit en endaste gnutta sol. Så JÄVLA typiskt. Pissväder. Pissommar. Om sommaren fortsätter såhär så tror jag fan att jag dör. Det här är den sämsta sommaren (när det gäller vädret) jag kan minnas.

Ikväll tänker jag BUS;a mig, är det ingen sol så får jag väl fixa brännan själv då!

Med vänlig hälsning, en väldigt bitter tjej.

Bilder från helgen

Datum: 2012-07-02 Klockslag: 22:26:05

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Datum: 2012-07-02 Klockslag: 11:20:22

Trött tjej. Har ganska nyss klivit upp, klätt på mig (fattiga & strumpor) & ätit lite frukost. Ska iväg och jobba 13-21.30 idag, kändes ju lagomt jobbigt. Skulle gärna varit ledig någon dag till. Men på onsdag har jag en ledig dag och så på fredag åker vi ju bort över helgen. Känns dock inte som om jag kommer vara utvilad efter min lediga helg då men. Haha! :-) Men nu ska vi åka till syrran en sväng innan vi sticker på jobbet. Ciao!

Längtar!

Datum: 2012-07-01 Klockslag: 20:15:05

Gud vad jag längtar till nästa helg alltså. På fredagmorgon tar jag & Martin bilen och drar till Stockholm för att hämta hem Elina som då slutar skolan. Så hon och hennes klass ska ha "avskedsfest", typ, som jag och Martin förmodligen kommer vara med på. Så då blir det middag ute följt av förfest och utgång, om jag fattat rätt. Längtar ihjäl mig efter att gå ut och dansa, var alldeles för länge sedan. I alla fall så stannar vi i Stockholm tills på söndag då vi packar in oss i bilen och åker mot Natursköna igen. Kommer nog bli en awesome helg!

Hängt hos Filip!

Datum: 2012-07-01 Klockslag: 01:54:13

Ikväll så kom Dea och hämtade upp mig så vi tog en byragg innan vi åkte till Filip där de var några som skulle grilla och dricka lite. Så vi blev kvar där hela kvällen och surrade & spelade kort. Ett udda gäng, men det var faktiskt riktigt trevligt. :-) Nu ska jag lägga mig och försöka sova.
 
Nästa fredag blir det alkohol för mig med, blir troligtvis utgång i Stockholm. Jag längtar ihjäl mig efter att få gå ut och dansa!! Elina är ju dessutom en trogen dansvän, gud så vi dansat!

RSS 2.0