center>

Stativ & ir-fjärrkontroll

Datum: 2011-12-30 Klockslag: 21:48:40


Har just provat stativet och fjärrutlösaren/ir-fjärrkontrollen jag fick i julklapp litegrann. Även om jag inte fotar speciellt ofta (när jag väl gör det är det oftast lägenheten eller mat) så är det väldigt roligt att ha en del utrustning till kameran ändå. :) Hittills har jag samlat på mig tre objektiv, fyra minneskort, en blixt, en fjärrutlösare & ett stativ.

Imorgon hade jag tänkt försöka ta mig tid att fota mina julklappar, fick så himla mycket bra. :)

Fredag

Datum: 2011-12-30 Klockslag: 15:37:46


Har jobbat 7-12 idag, var väldigt jobbigt att kliva upp och ta sig dit när jag mådde otroligt illa, men blev bättre under dagen. Stod inne på ett rum hos en farbro som bor på jobbet, och när jag tittar ut genom fönstret ser jag två rådjur som står utanför. Så himla fina! Såna gånger önskar man att man hade systemkameran med sig. Måste nog ta en promenad förbi där någon dag och titta, skulle vara så roligt att få med dem på bild. För farbrorn sa att de brukade vara där några stycken, så chansen finns ju.

I alla fall, när jag kom hem från jobbet la jag mig och sov och när jag vaknade mådde jag sådär illa igen. :( Mamma har också mått illa idag, men jag hoppas att det bara är något tillfälligt. Har verkligen ingen lust att ligga hemma sjuk på nyår.

Långpromenad

Datum: 2011-12-29 Klockslag: 15:19:26

Blev en riktig långpromenad. :-) Är så himla fint ute!
Har just kommit hem efter en långpromenad med Erika och hundarna. :) Skönt att komma ut och få frisk luft och röra på sig, har inte blivit så mycket av det på sistone. Nu är mina ben KNALLRÖDA och kliar sönder, paaaanik! Och inte hjälper det att klia heller, hemskt! Nu ska jag äta mammas nygjorda janssons (mums!) och sedan sticker vi iväg på jobbet. Slutar vid 20.30 och då blir det filmkväll med några vänner eller så. Trevligt!

Till min födelsedag

Datum: 2011-12-29 Klockslag: 12:05:40

... önskar jag mig detta:


Yankee candle doftljus "Beach walk" - small jar (120 kr). Luktar gudomligt!

Julafton

Datum: 2011-12-28 Klockslag: 18:50:01

Kom på att jag inte skrivit något om julafton än. 

Firade här hemma till en början, åt gröt till lunch & såg sedan Kalle anka och öppnade julklappar. Jag blev så himla nöjd över det jag fick (i stort sett allt jag verkligen önskat mig), bl.a parfym & ett stativ till kameran. Sedan när vi öppnat alla julklappar och så var det dags att åka till syrran på den årliga julmiddagen, alltid lika trevligt! :) Jag hade Bibbi som var som fastklistrad vid mig hela kvällen, mosters gotjej! ♥ Sedan satt vi bara och surrade en massa, åt gott julgodis och fika, tittade på Ett päron till farsa firar jul osv. Syrran hade gjort världens godaste fudge (du får gärna maila receptet eller skriva i en kommentar här ;)) som jag hade kunnat äta hur mycket som helst av, godast var den när den var riktigt kall. Mums! Eftersom jag skulle upp och jobba 7-16 på juldagen och därför var nykter & körde så åkte vi hem vid 22:30 eftersom jag ville hinna sova mina timmar.









Morgonrock

Datum: 2011-12-28 Klockslag: 16:15:04

Kände på den här på H&M och blev helt kär, så förbannat mysig.
Men tyckte 399:- kändes lite väl dyrt, men nu är det 50% på rean så nu jäklar ska jag klicka hem den!

Två bilder från julafton

Datum: 2011-12-26 Klockslag: 12:21:05


Julafton

Datum: 2011-12-24 Klockslag: 08:00:00


Dan före dopparedan

Datum: 2011-12-23 Klockslag: 23:32:40


Underbara, fina Ramsele. När man läser om alla som har en jul utan snö så uppskattar man verkligen att bo i Norrland mer än vanligt (men jag är alltid en stolt norrlänning!). Såhär vackert har vi det, en 5 minuters promenad från vårt hus och man ser detta. Helt underbart!

Idag har jag haft för mig en hel del. Först åkte jag till Lydia och träffade henne (hur brun & fin som helst) och Erika i någon timme. Så roligt att träffas igen! :) Sedan åkte jag hem och hämtade mamma & Jonas så åkte vi och handlade. Först Ica, sedan Apoteket och sist systemet. När vi kom hem så hade Lars, Anna & Daniel hunnit komma hem. Så ikväll har vi spelat Bingolotto, ätit & druckit massa gott. Så härligt att ha hela familjen samlad! ♥ Nu håller alla på att gå och lägga sig, men jag får vara uppe ett bra tag till eftersom jag la in tvätt i maskinen för en stund sedan, kom på att rena kläder på julafton kan ju kanske vara bra. Sista sekunden, som vanligt.

Nipornas Hot Shot "Taimy"

Datum: 2011-12-22 Klockslag: 14:26:00



Tog med mig Taimy ut förut idag för att gå till skogen och fota lite.
Det var tyvärr inte upptrampat någon väg, så efter en stund stannade hon och sprang ut på vägen igen och satt sig där och väntade på mig. Bestämde mig för att bara vara ute med henne och gå till skogen själv sedan istället. Så vi sprang och busade på vägen här utanför en stund innan vi gick in igen. Hann få några fina bilder på henne i alla fall. :)

Underbara film!

Datum: 2011-12-22 Klockslag: 10:05:00



Har världens sug efter att se Breaking dawn igen, fan så bra den var! Måste läsa böckerna, bara läst 1½ och sedan tog det stopp av någon anledning.
Jag älskar verkligen att läsa, men när man pluggar heltid på högskolan är det första man vill göra på sin fritid inte direkt att läsa, tråkigt nog.

Jag kan inte få nog!

Datum: 2011-12-22 Klockslag: 00:34:39





Datum: 2011-12-22 Klockslag: 00:16:58

Bara för att dom ser så jäkla dumma ut på den här bilden, mina älskade skitungar!

Mosters älsklingar

Datum: 2011-12-22 Klockslag: 00:14:45

Har haft en rolig dag med mina fina syskonbarn idag. De är ju bara för roliga, säger så himla mycket roligt och konstigt. :) Blev himla förvånad över hur otroligt duktig Kevin blivit på att läsa, går ju hur fort som helst. Han fick läsa på alla paketen vilka de var till osv, så fick han se ett där det stog "God jul älskling önskar Sara". Då såg jag hur han snabbt läste det tyst för sig själv och sedan sa han "det här tror jag är till Micke!". 

Sedan har vi tittat på kattungarna och legat i sängen och tittat på lite olika filmer. Var så mysigt så jag höll på att somna ett tag och fick säga till dem att väcka mig om jag skulle göra det, men jag lyckades hålla mig vaken. 

Just det, fick tentaresultatet från farmakologin (som jag gjorde för 1½ vecka sedan) idag, och jag fick ett C. Nöjd tjej! :)

Jag & systersonen <3
Är det här minen han kommer ha när han charmar tjejer? :'D Gullunge!



Barnvakt

Datum: 2011-12-21 Klockslag: 18:35:58


Vi har just tittat på Nasses stora film och nu ska vi se Tom & Jerry. Mysigt!


21 december

Datum: 2011-12-21 Klockslag: 11:46:22

Imorse väcktes jag av en kall, blöt och glad hund som mest av allt ville gosa. Det märks att man är hemma igen, med andra ord. Sedan jag klev upp har jag till 90% av tiden suttit hos kattungarna, det går liksom inte att låta bli dem när de är så förbannat söta. 

Ska väl få i mig något ätbart snart och fixa mig lite. Vid 13:30 ska jag hämta barnen på skolan/dagis och sedan vara barnvakt hela dagen. Det blir mysigt! Vi hade bl.a tänk bygga pepparkakshus, ska bli roligt nu när minstingen blivit så pass stor att hon också kan hjälpa till. Förra året tror jag mest hon åt godisar, haha. :'D

Datum: 2011-12-20 Klockslag: 15:54:18


Förbered er på massor av bilder på kattungarna under dessa veckor, de är ju så söta så man nästan dör!

Tisdag

Datum: 2011-12-20 Klockslag: 15:53:21

Det är riktigt härligt att vara hemma i Norrland igen. Blev en hel massa strul med tåget igår. Tåget från Nässjö till Stockholm gick utan problem och jag kom fram i tid, men tåget som skulle gå från Stockholm till Långsele med avgångstid 17:50 kom inte iväg förrän 20:45 ungefär. Jag kokade av ilska. Först ändrade de avgångstid till 18.30, sedan 19.00, 19.05, 19.30, 19.55, 20.45 och sedan ändrade de till 20.35. Sedan skulle jag ha kommit fram till Långsele vid 00:58, men var framme vid 04.20 ungefär. Så då åt jag lite, gosade med alla djuren & tittade på kattungarna innan jag la mig och sov.

Mamma och pappa åkte till Sollefteå för att handla lite grejer idag, så jag har varit hemma med hunden. Har varit ute och gått med henne och suttit och glott på underverken, annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Får se om jag åker och träffar syskonbarnen ikväll, jag längtar så mycket efter dem!

Vilken överraskning!

Datum: 2011-12-20 Klockslag: 13:47:33



Dom här underbaringarna hittade jag när jag kommit hem inatt. Mamma och pappa har alltså hållt kattungarna hemliga sedan de föddes (för ca 3 veckor sedan). Gissa vad jag gjort sedan jag vaknat? Mest suttit och tittat på, klappat, tagit upp och snusat på. ♥ Det är tre stycken, två beige/vita och så den mörka. Helt underbart fina, jag är redan kär.

Nu är det dags!

Datum: 2011-12-19 Klockslag: 13:27:55

Slutade lite tidigare så jag hann in på Ica och köpa lite lunch här i Nässjö. Nu har jag packat färdigt allt och ska strax ta alla väskorna och gå mot centralen. Gillar att vara i tid, annars stressar jag ihjäl mig. Har en minst 11 h lång resa framför mig, hoppas att jag slipper strul med tågen! Har laddat upp med lite filmer och serier på telefonen så jag har något att roa mig med i alla fall. :-)

Jävla huvud!

Datum: 2011-12-18 Klockslag: 16:11:20

Tror jag fått migrän igen. Hur less får man bli? Väldigt olägligt idag när jag måste packa, handla osv eftersom jag inte hinner göra det imorgon. Har skola mellan 08:30 och 12:00 imorgon också, får väl se om jag klarar av att stanna hela dagen. Skulle helst vilja åka dit och hämta min tenta bara och sedan åka hem och sova, men känns som om det vore väldigt bra att vara kvar. Får se helt enkelt.

Har just försökt äta lite fiskbullar och potatismos, men det smakade inte alls gott så jag lämnade en hel del. Får handla något mer att äta sedan när jag går på affären.Längtar tills jag är färdig och bara kan lägga mig och vila och försöka somna. Har ingen lust att åka 11 timmar tåg med migrän imorgon, så jag hoppas det hinner gå över. Just nu bultar huvudet och jag mår illa, samt har den här "feberkänslan" som jag alltid får. Jobbigt.

Tvillingar?

Datum: 2011-12-18 Klockslag: 15:16:07


Igår när vi var och tittade på idolerna på Hageby centrum så stod det en medelålder kvinna framför oss, som sedan vände sig bak och sa "ni måste ju vara tvillingar?!". Nej, inte ens släkt!

Lördag 17/12

Datum: 2011-12-18 Klockslag: 15:13:11

Började dagen med att åka på stan för att äta lunch & handla julklappar m.m.
'
Åkte ut till Hageby centrum där några av Idolerna var (Robin, Emil & Denise), Robin var grym!
När vi kom hem gjorde vi plankstek till middag, hur gott som helst! :-)
Sedan blev det dags att lägga en ansiktsmask, dricka vin & ta ett varmt bad.
Snygga tjejer i ansiktsmask. Jag är inte naken, det bara ser så ut. Så nu vet ni det!

Fredagkväll i Norrköping

Datum: 2011-12-17 Klockslag: 01:13:25


Har haft en riktigt härlig kväll här i Norrköping med min bästis, töntigt ord? I alla fall, när hon hämtat mig på stationen åkte vi direkt till donken och åt middag där, snabbt & bra! :-) Sen var vi in och köpte lite godsaker som vi ätit medan vi tittat på Svenska Hjältar och snackat skit. Så skönt att kunna prata om sånt där som man annars inte säger till någon. <3

Nu har vi just lagt oss, ska iväg på stan och kolla imorgon och kanske äta lumch ute eller så. :-) Lite lyx måste man ju få ha, det är jag väl värd? Japp. Nej, nu ska jag fortsätta spela wordfeud med tjejen i andra rummet innan det är dags att somna.

Check!

Datum: 2011-12-16 Klockslag: 14:03:33

Sedan jag kom hem har jag packat väskan inför helgen, satt in alla patofysiologipapper i en av skolpärmarna (älskar den känslan, när man får stoppa undan det och känna sig "färdig") och nu har jag alldeles nyss gjort två kursutvärderingar. Funderar på om jag skulle göra lite lunch innan det är dags att ge sig iväg med tåget? Har fiskbullar här hemma, men hade hellre ätit en nudelpaket bara. Får se vad jag hittar på.

En tjej vars blogg jag följer hade skrivit sin förlossningsberättelse idag, och när jag satt på tåget och läste den blev jag alldeles tårögd. Det var inte den här vanliga "vad fantastiskt att få ett barn"-känslan jag fick, utan känslan av att som sjukhuspersonal kunna hjälpa någon i en svår situation. Jag längtar tills det är min tur att vara den som får hjälpa och underlätta. Jag tror att det skulle vara underbart att arbeta på en förlossnings- eller neonatalavdelning. Ja, det finns så mycket som verkar roligt, intressant & underbart. Tiden får visa vägen. :) 

Nej, nu börjar magen kurra ordentligt!

Först till Nässjö, sedan vidare till Norrköping

Datum: 2011-12-16 Klockslag: 12:01:39


Sitter och väntar på mitt tåg i Jönköping. Ska hem några timmar och äta något och packa ihop det jag ska ha med mig till Norrköping över helgen. :-) Tar tåget vid 15.49 eller något, sedan blir det massa skitsnack med min bästa vän. Och imorgonkväll tänkte vi göra plankstek, sedan ha ansiktsmask, ta ett bad och dricka lite vin. Blir en riktigt härlig tjejhelg med andra ord! :-)

Jag fick den sista!

Datum: 2011-12-15 Klockslag: 21:06:02

KENT - T-SHIRT DAM, KATT

Klickade just hem denna tröja (jag har velat ha en kent-tröja hur länge som helst) i S, det var den sista som fanns.
Hade hellre velat ha M men jag hoppas att jag kan ha den i S.

Arguineguin del VI

Datum: 2011-12-15 Klockslag: 19:51:03

Här är en massa bilder tagna med Elinas kamera. Jag saknar mina brudar & Spanien.



Yes!

Datum: 2011-12-15 Klockslag: 18:43:11


Otroligt skönt att vakna efter att ha sovit drygt 9 timmar, även om jag fortfarande var trött så kände jag mig ändå utvilad. Var inne på skolan strax efter 11 och så fixade vi det sista på vårt PM innan vi skickade in det, sedan granskade vi ett annat PM och förberedde en powerpoint inför opponeringen imorgon.

Idag fick vi tentaresultatet också. Scrollade saaaakta ner och såg att det INTE var ett F. Sån jävla lättnad! :D Så då slipper jag alltså göra omtenta mellan 16-18 på min födelsedag, väldigt uppskattat. Statistiktentan på morgonen får jag dock stå ut med, men då har jag i alla fall hela eftermiddagen & kvällen ledig. I alla fall, så för att fira att jag klarat tentan så beställde jag hem mat från min favoritrestaurang Akropolis. Blev en fileto kotas värd varenda liten krona, som vanligt. 149 väl spenderade kronor med andra ord. Sedan jag kom hem har jag legat som en säl i soffan eller sängen, försöker få energi till att diska, dammsuga och packa. Går inget vidare, tyvärr. Men ska försöka få det gjort snart, för sedan tänkte jag lägga mig tidigt (var så himla skönt att göra sig i ordning för kvällen och lägga sig i sängen redan vid 21.30 igår!).

Trött & mosig i huvudet

Datum: 2011-12-14 Klockslag: 16:41:13

Kom hem för en stund sedan. Hunnit byta om från jeans till mjukbyxor, lagt mig i soffan och slagit på SVT2 & Musikhjälpen. Varit sjukt trött hela dagen och känner mig helt mosig i huvudet nu, det är verkligen stor skillnad på att börja skolan vid 8 och 9. 

Hade först en indroduktion till PM:et vi ska göra, som var lite luddig och konstig som allt annat varit hittills i denna kurs. Hur svårt kan det egentligen vara att berätta och förklara något, och få det rätt första gången? Istället sägs en sak en gång, sedan kommer ett anslag på pingpong om ett "förtydligande". Man undrar ju om lärarna tänkt igenom hur kursen ska se ut, och om de tittat hur de gjort i tidigare kurser? Nya lärare ni vet.

Ja, i alla fall så får jag lite sovmorgon imorgon, behöver inte kliva upp förrän vid 9. Underbart! Ska strax laga middag och sedan mysa med godis & julmust framför tvn.

Lucia-konsert

Datum: 2011-12-13 Klockslag: 19:20:16


"Nässjö Lucia och ett stort luciatåg från Kulturskolan, tillsammans med stråkensemblen Vivace och kören Mixemble, ger traditionsenligt två konserter."

Har just kommit hem från kyrkan & lucia-konserten. Den var riktigt bra, satt och rös en hel massa. Det är något speciellt när många människor sjunger tillsammans, jag ryser som bara den. Blev riktigt avslappnad, så pass att jag nästan hade kunnat somna (inte för att det var tråkigt, dock). Nu har jag tagit på mig mjukbyxor & duntofflor och lagt mig i soffan. Blev genomkall när vi fick stå ute i snön/regnet i ca 30 minuter och vänta på att få komma in, jäkla skitväder det är här alltså!

Buddha XL

Datum: 2011-12-13 Klockslag: 14:14:06


Här är min nya, älskade buddha-mugg! Fin va?! Den är helt enorm och rymmer 8 dl ungefär. Perfekt för mig eftersom jag t.ex när jag äter alltid dricker minst 2-3 glas, då slipper man fylla på hela tiden. :-D

Har just duschat och sminkat mig, och så fort håret torkat ska jag iväg på Ica och handla det som fattas till middagen. Det blir "biff"stroganoff och ris, mums! Vid 17 kommer Julia hit och sedan ska vi bege oss bort mot kyrkan och lucia. De har stråkensemble här, så jag är väldigt förväntansfull.

13 december

Datum: 2011-12-13 Klockslag: 09:29:51



Imorse klev vi upp strax före sju och värmde på glögg & lussebullar och satt och med täcken i soffan och såg på lucia. Mysigt! Sedan packade äsklingen ihop det sista och gick till tåget strax före nio. Så nu sitter jag här och tittar på Musikhjälpen och funderar över vad jag ska hitta på.. 

Ikväll kommer Julia hit så vi går och tittar på lucian här i Nässjö tillsammans, det blir mysigt. I år tänker jag vara tidigt, eftersom jag och Micke (trots att vi kom i förväg) inte fick komma in pga att det var fullt.

644 RED ALERT

Datum: 2011-12-11 Klockslag: 20:24:10


Igår fick jag äntligen fingrarna ur och köpte ett nytt rött nagellack, mitt förra hade totalt torkat ihop så att måla naglarna med det var bara att glömma! Fick bli ett från IsaDora (som är en favorit som ni kanske ser), tycker det är så lättsamt med den breda "borsten". :)

Tredje advent

Datum: 2011-12-11 Klockslag: 19:59:05

Idag har varit en riktigt mysig söndag. Först gick jag och köpte några julklappar och sedan satt jag mig och lyssnade på massa julmusik och pysslade med att slå in klapparna. Sedan åt jag lunch och tog det lugnt en stund innan jag satte igång med lussebullsbaket. Så nu har vi massa nybakta lussebullar igen, mums! Tyvärr blev de lika fula idag som förra gången, hur fasen får man till den där riktiga lussebullsformen på dem?! Mina ser ut som stora järpar eller något. Men, de smakar väldigt bra i alla fall. ;)

Så en stund efter middagen tände vi det tredje ljuset, värmde lite glögg & åt nybakta lussebullar.


Lördagkväll

Datum: 2011-12-10 Klockslag: 23:12:50


Vi hade en gratis film att hyra på tvn för att det blivit något avbrott förut, så vi valde att se denna film. Har myst i soffan hela kvällen med choklad, juleskum & glögg. Sedan fick jag för mig att springa på Ica och köpa popcorn 15 minuter innan de stängde, så det har vi hunnit proppa i oss också! Nu ska vi sätta oss och se ikapp julkalendern som vi missat några avsnitt av.

Har haft en vidrig huvudvärk idag, typiskt när man väl är helt ledig och kan slappna av. Men det känns lite bättre nu i alla fall, även om jag fortfarande känner av den. Måste prova någon ny migränmedicin, blir galen på att må såhär så ofta som jag faktiskt gör. Nej, nu kallar soffan & min underbara pojkvän.

Karl-Gustaf är tillbaka!

Datum: 2011-12-10 Klockslag: 23:03:41

Ni vet vår katt KG som försvann förra året och sedan kom tillbaka efter flera månader? I april försvann han igen, och ingen har sett till honom sedan dess. Så ringer mamma ikväll och berättar att när hon varit ute med hunden så sitter KG där och vill in när hon kommer tillbaka. Efter åtta månader

Jag hade redan ställt in mig på att han var död, efter så lång tid. Men nej, den här killen tar tydligen "semester" när han tycker det är drägligt att vara ute på egen hand. Jag är så nyfiken på vad det är han gör när han är borta, och var han är? Om han är hos någon som tar hand om honom, eller om han bara är ute på egen hand. Ibland önskar man att de kunde tala.


Idol 2011

Datum: 2011-12-10 Klockslag: 11:17:01



Tyckte ni att det var rätt person som vann igår? Det spelade faktiskt ingen roll för mig vem av dem som vann. Ligger och lyssnar på Amandas version av All this way, som jag tyckte att hon gjorde riktigt bra, och längtar till hennes debutalbum. Jag gillar inte hennes personlighet riktigt, men det går inte att komma ifrån att hon är riktigt jävla bra när det gäller musiken. Helt fantastiskt hur hon gjort alla låtar till sina egna under hösten, och hur bra hon gjort dem! Älskar hennes version av Made of!

Längtar

Datum: 2011-12-09 Klockslag: 23:30:28


Bilder från förra julen.


Fredag

Datum: 2011-12-09 Klockslag: 16:25:05

Äntligen har man tentorna ut världen för denna gång! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagens tenta, det gick både bra och lite mindre bra. Kändes som om jag ändå kunde det mesta, men vi får väl se. Bara att hålla tummarna & hoppas på ett E i alla fall. Nu kan man i alla fall slappna av i några veckor innan man ska göra nästa tenta.

Ska nog snart iväg på Ica och handla lite till middagen och något gott till Idol ikväll kanske.. Känner mig dock inte så sugen just nu. Morötter och dipp kanske? Ännu en fråga är ju om jag kommer blåsa bort påväg till Ica? Jävlar vilket skitväder det är här, blåser & regnar/snöar som fan. Usch!

Godnatt!

Datum: 2011-12-08 Klockslag: 23:53:04

Har suttit och letat och letat efter en bild som skulle kunna passa till ett inlägg, men jag hittar helt enkelt ingen. Ser så tråkigt ut när det bara är en massa text, men jaja.

Tenta imorgon. Det är kaos i huvudet och jag är nervös för att det känns som att jag glömt hälften av det som jag vet att jag egentligen kan. Bara att hoppas på det bästa, ni håller väl tummarna? Dags att ta en huvudvärkstablett och lägga sig.

Onsdag

Datum: 2011-12-08 Klockslag: 01:24:30




Råkade försova mig lite imorse, så det slutade med att jag tillslut hade 10 minuter på mig för att borsta och platta håret, kissa, borsta tänderna, klä på mig (ytterkläder & kängor med snörning) och plocka på mig alla grejer innan jag gatt gå till tåget. Men, jag hann! När jag kom till Jönkönping så mötte jag upp Julia så satt vi oss på biblioteket och pluggade tillsammans, sedan blev det en sen lunch från Subway medan vi satt och pluggade i ett grupprum. Förbannat gott var det med en chicken teriyaki & lite chips till efterrätt. Syns det att vi gillar att äta eller?

Nu ikväll har vi kollat på en Irene Huss-film och så har jag pluggat fram tills för en liten stund sedan. Det har faktiskt gått riktigt bra idag/ikväll, fått in en hel del i huvudet. Hoppas det sitter kvar imorgon när jag vaknar bara! ;)

Ännu en önskelista

Datum: 2011-12-07 Klockslag: 20:26:37



1. Pip Patch Sweater Storlek medium 2. Olivia unwashed highwaist Storlek 38 REGULAR 3. Escada Marine Groove 30 ml 4. Ga.Ma cp1 plattång 5. Calvin Klein CK One Shock 50 ml 6. Capri Bag (svart, BIK BOK)

Sådär, här är min sista & slutgiltiga önskelista (om något som jag tidigare lagt in redan blivit köpt blir jag såklart supernöjd över det med).

Årets första julklapp

Datum: 2011-12-06 Klockslag: 19:39:45

Att jag tycker om att göra allt möjligt annat när jag borde plugga vet ni nog alla vid det här laget. Jag har pluggat någon timme idag, men jag har också diskat, lagat mat, sett på film & just slagit in årets första julklapp. Så nu vill jag bara slå in fler, det är ju så roligt och mysigt. Men jag har tyvärr inga fler att slå in ännu, hade bara detta till mamma & pappa att slå in. Tyckte paketet blev riktigt fint, jag gillar när det är gammeldags & enkelt. Finast så! :)

"Slufsa slippers" från BIK BOK

Datum: 2011-12-05 Klockslag: 19:51:00


Dessa skulle vara perfekta till mina små, frusna fötter!

Underbara snö

Datum: 2011-12-05 Klockslag: 18:00:46



Har ägnat dagen åt att plugga, och vid 15 hade jag en tandläkartid. Det var riktigt härligt att promenera dit och höra hur snön knarrade under skorna. Nu ligger jag i soffan och är slö, som alltid efter middagen, men ska försöka plugga en eller två timmar till ikväll hade jag tänkt. Men först kanske jag tar en liten powernap, är himla trött.

Till julafton

Datum: 2011-12-05 Klockslag: 14:06:46


Funderar på att köpa denna och ha på mig på julafton! Ser lite lagomt uppklätt ut.

Det var verkligen på tiden

Datum: 2011-12-05 Klockslag: 11:49:18


Hur glad blir man inte när man tittar ut och ser det här när man vaknat? Underbart! Tog lite väl lång sovmorgon idag (har nyss klivit upp) så resten av veckan blir det att kliva upp tidigt och plugga. Nu ska jag fixa mig någon frukost och sedan sätta igång och nöta, nöta, nöta.

Kanske tar en paus i pluggandet och tar med mig kameran ut på en promenad i det fina vädret.

Äntligen!

Datum: 2011-12-04 Klockslag: 23:41:51

Det har snöat till och från idag, och äntligen visar vädret något annat än regn. Snön är så himla välkommen nu!



Hade egentligen tänkt åka på frågestund i skolan imorgon, men eftersom varken Lina eller Julia skulle dit så struntar jag också i det. Har inga frågor heller, så jag tjänar nog mer på att spendera de där timmarna hemma & råplugga istället. Måste försöka strukturera upp det lite, så imorgon ska jag fokusera på att förstå & nöta in den allmänna farmakologin. Men nu ska jag och älsklingen titta på julkalendern innan det är dags att sova.

15 dagar kvar.

Helgen i bilder!

Datum: 2011-12-04 Klockslag: 20:02:45

Har haft en riktigt trevlig helg med Erika & Erik, som alltid när de hälsar på. :) När de kom på fredagen åt vi först middag och myste sedan framför Idol & spelade Buzz m.m. På lördagen så åkte vi till Eksjö för att gå på julmarknaden (i spöregn) men svängade först in på Dollar Store som nyligen öppnat där. Fyndade lite olika grejer, bl.a två riktigt fina frukostskålar. Sedan åkte vi vidare till marknaden och strosade omkring i några timmar. Trots avsaknaden av snö & regnet så var det väldigt mysigt, den mysiga trästaden är den ultimata platsen för en julmarknad! Vi var även inne på museumet, som ni kan se på bilderna nedan. Temat för dagen blev "smell my finger!" vilket vi skrattade åt en hel massa. När vi hade handlat lite och strosat färdigt så åkte vi mot Nässjö igen och innan vi åkte hem svängde vi in på Pinoccio och åt middag. Jag och Erika kunde inte bestämma oss för vad vi ville äta, så vi delade på både en pizza & en kebabrulle. Resten av kvällen spelade vi kort, fikade (glögg & lussebullar) och sedan dippade vi morötter. Sedan satt vi vakna och diskuterade till framåt 3 inatt, om allt mellan himmel och jord. Så idag råkade vi sova alldeles för länge! Men vi har ändå hunnit med att åka bort på Rusta och handla lite, laga gomiddag & bara umgåtts.

Nu har de åkt hem för ca 30 minuter sedan, och fastän jag vet att vi kommer träffas till jul (om mindre än tre veckor) så kan jag inte låta bli att bli lite ledsen när min fina Fikan åker.



Äter godsaker & spelar chicago

Datum: 2011-12-03 Klockslag: 22:43:19


Fredag

Datum: 2011-12-02 Klockslag: 16:36:32

Dagen blev inte riktigt som planerat, men nu är Erika & Erik i alla fall påväg hit. :) Att dom kom senare än tänkt gav mig några extra pluggtimmar, så på sätt och vis var det ju bra. Har hunnit gå igenom de gamla tentorna och svarat så gott jag kan, samt gått igenom de flesta sammanfattningar lite översiktligt och använt överstrykningspenna!

Så ikväll blir det alltså Idolmys i goda vänners sällskap. En fredag blir inte bättre än så tror jag! :)

Datum: 2011-12-01 Klockslag: 00:12:02


RSS 2.0