center>

Faster Sara

Datum: 2012-09-30 Klockslag: 10:58:00

Igår blev jag äntligen faster till en underbart söt liten tjej. <3 Är det inte lite konstigt det där egentligen? Hur man kan känna så starkt för någon man inte ens hunnit träffa. Är redan helt förälskad i den där mörkhåriga, tjockkindade lilla tösen på 51 cm. Längtar efter att få träffa henne.
 
Igår fick jag en bild på henne med sin första tutte, där det såg ut som om hon höll i den själv. Så jäkla gulligt! Bilden gjorde mig t.o.m tårögd.

Lördag

Datum: 2012-09-29 Klockslag: 11:08:15

Tentan gick förjävligt igår. Den var inte alls så som jag hade förväntat mig, och jag fick en blackout och bara satt och lipade. Det säger ju en hel del.
 
Men, ingen mening att deppa över det. Kan ändå inte göra något åt det. Idag ska jag i alla fall pallra mig iväg på stan och köpa lite alkohol & eventuellt nått att ha på mig ikväll när jag och tjejerna ska ut. Inte träffat Lisa på nästan 2 veckor, längtar!!

Tentapluggets slutspurt!

Datum: 2012-09-27 Klockslag: 21:31:00

Imorgon skriver jag webtenta någon gång mellan 12:00-17:00. Kan ju påstå att jag har det jag gör ikväll, trots att jag suttit med alla dessa böcker och anteckningar hela dagen. Ska bli så jävla skönt när det är över imorgonkväll. Hallelujah!! Är helt sjukt trött just nu och har hemska benkryp också, men bara att kämpa på ett tag till innan jag äntligen får krypa ner under mitt sjukt sköna duntäcke. Can't wait! Sedan ringer väckaren runt 08 imorgon, då ska jag upp och plugga några timmar till innan tentan sättet igång. Ojoj.
 
Ni håller väl tummarna för att det går bra för mig imorgon? Kan behövas.

Det kallas ren lycka, gott folk!

Datum: 2012-09-26 Klockslag: 20:03:50

Idag bokade vi (jag, Elina & Dea såklart!) tre biljetter till The Used's konsert på Fryshuset den 18e november. FYFAN VAD KUL! Vi ska dessutom unna oss att bo på hotell, Scandic i Solna blir det nog. Längtar så otroligt mycket, efter mina tjejer & efter att få se mitt favoritband för tredje(!) gången.

Onsdag

Datum: 2012-09-26 Klockslag: 19:58:50

Varit lite tyst här nu pga att jag försöker ägna dagarna åt att tentaplugga. Igår gjorde jag även en uppgift om gruppledarskap som ska in nu ikväll, skönt att ha det bortstökat! Var även iväg och storhandlade lite igår, så nu är frysen full av kyckling & lax så det räcker i några veckor. 
 
Just nu sitter jag och tittar på Family Guy och försöker skriva referenser till  "Mitt gruppledarskap", jag HATAR att skriva referenser. Gör det dessutom så sällan att jag glömmer bort hur man gör varje gång. Suck!

Nytt i vardagsrummet

Datum: 2012-09-24 Klockslag: 18:51:46

Fick pengar av mamma och pappa för att gå och handla lite grejer till lägenheten idag. Tack för det! <3
Köpte en ryamatta och ett till fårskinn till soffan. Man ser ganska tydligt vilket som är nytt, eller hur? Haha. 
 

En dag i skogen (augusti)

Datum: 2012-09-24 Klockslag: 16:49:00


Ny vecka och nya tag

Datum: 2012-09-24 Klockslag: 11:47:00

Tredje helgen i rad nu som jag svullar. Tror jag är sockerbakis idag. Usch.
 
Jag älskar ju godis och allt sånt onyttigt, men man känner verkligen skillnaden i kroppen när man äter ganska bra, inte massor av socker och kolhydrater, och när man är fullproppad av sånt. Nej, nu har jag ny energi till att äta "nyttigt". Äter ju typ vad jag vill (så det är ju inte BARA massa nyttiga grejer) men håller mig till 1400 kcal om dagen, och då kan man inte äta saker som t,ex är fullproppade med socker.
Otroligt trött på att jag i torsdags på gymmet började känna av lite ont i halsen, och det har ju fortsatt under helgen också. Jag vill ju trääääna! Suck. Bara att vänta ut skiten antar jag!

Söndag

Datum: 2012-09-23 Klockslag: 23:40:00

Som ni kanske sett på bilderna har jag ätit en hel del i helgen, har nog fått mig hundra tusen kalorier ungefär. Haha! Men imorgon är det ny vecka & nya tag, känns ganska skönt. Det dryga är dock att jag fått ont i halsen och i ena armbågen(?) så vilar nog från gymmet några dagar till, för säkerhetsskull. Känns väldigt drygt, men har inte tid för nån förkylning som bryter ut. Men back to 1400 kalorier om dagen i alla fall, och promenader tills halsontan gett med sig.
 
Ska strax borsta tänderna och lägga mig. Har inte sovit ut riktigt i helgen, så det tänkte jag göra imorgon. Ska bli så skönt! Men när man har besök har man ju inte tid att sova massa, vill hellre umgås. Haha! :)

Grillbuffé på Myregården

Datum: 2012-09-23 Klockslag: 20:22:18

I augusti åkte jag, mamma, pappa, Annette, Palle & barnen till Myregården för att äta grillbuffén som man hört så mycket gott om. Hade väldigt tur med vädret och satt utomhus i solen, alldeles intill älven, och åt. Så mysigt och roligt att åka iväg och göra något allihopa. Blev bara några bilder tagna med systemkameran, men desto fler med mobilen & instagram. Lägger upp de bilderna i ett annat inlägg!

I'm back!

Datum: 2012-09-23 Klockslag: 19:54:28

Håller just nu på att föra över alla bilder som jag tagit med systemkameran i sommar. "Alla" är inte alls så många man kan tänka sig efter en hel sommar, men instagram har liksom tagit över en del. Systemkameran är så klumpig! Men i alla fall så kommer det kanske upp lite roligare inlägg fyllda med bilder från olika tillfällen framöver. Tänkte liksom skärpa mig rejält med bloggandet. I'm back!

Vad jag saknar dig

Datum: 2012-09-23 Klockslag: 19:47:07


Mysig helg!

Datum: 2012-09-23 Klockslag: 19:42:29

 
 
Var och kramade Erika hejdå på stationen för snart en timme sedan. Blev otroligt tomt och tråkigt här hemma måste jag säga, saknar henne redan. Men vi har redan planerat in ett eventuellt besök för mig i Norrköping om två helger. Har i alla fall haft en himla mysig helg, och även om en helg går alldeles för fort så har det ändå känts som om den varit ganska lång. Antagligen för att Erika kom tidigt i fredags redan. Igår så trotsade vi regnet och gick på stan i någon timme och tittade i affärer och fikade gott på Elsies. Bästa fiket i stan om man frågar mig, gotta love deras räkmackor! Sedan kom vi hem och tog det lugnt i några timmar, spelade Geni bl.a., innan vi ordnade till oss lite och gick på Akropolis för att äta middag. Började med vitlöksbröd till förrätt och fileto kotas (kycklingfilé, tzatziki och klyftpotatis) till varmrätt. Satt kvar ett bra tag och bara pratade, sedan gick vi hem och jag ordnade pollypaj till efterrätt. Den åt vi tillsammans med gammeldags vaniljglass framför ännu en Johan Falk-film. Sedan skrattade vi ikapp åt Parlamentet innan vi la oss och sov. Idag har vi mest tagit det lugnt och surrat en massa, sedan så provade jag att göra piroger till middag. Lyckades ganska bra! 
 
Som sagt, en väldigt mysig & trevlig helg, som alltid med bästis. 

Fredagsmys!

Datum: 2012-09-21 Klockslag: 19:44:46

När jag hämtat Erika på stationen så gick vi hem och åt frukost och surrade en massa, sedan gick vi på hemmakväll & ica för att handla till fredagsmyset. Till middag blev det ytterfilé med potatis, morötter och lök i ugn, grönpepparsås, vitlöksbröd m.m. Mums! Nu sitter vi i soffan med tända ljus och våra godispåsar. Ska strax slå på en film, Johan Falk: De fredlösa får det bli. Så himla skönt med en härlig myskväll med bästis, särskilt när det blåser och regnar ute. Vad passar bättre än att mysa i soffan med tända ljus och filtar då? :)

Fredag

Datum: 2012-09-21 Klockslag: 10:14:00

Igår gick jag på gymmet och körde 40 min på crosstrainern, sedan gick jag hem och värmde på lite vita bönor och gjorde äggröra. Mums!
 
Nu har jag varit uppe ett tag och bl.a hunnit dammsuga och bädda sängen. Ska städa ihop lite till och kanske få i mig lite frukost innan jag går ner på stationen och hämtar bästis. Gud vad mysigt vi ska ha i helgen!
 

Torsdag

Datum: 2012-09-20 Klockslag: 15:13:00

Nu har det varit tyst ett tag igen. Fått lite order om att uppdatera oftare, så jag får väl skärpa mig lite. ;)
 
Sedan sist har jag kommit igång med träningen mer, och det känns faktiskt KUL att gå på gymmet. Så det känns skitbra! Går super att räkna kalorier också, högst 1400 om dagen är mitt mål, och hittills så går det väldigt bra. 
 
Annars då? Försöker tentaplugga så mycket jag bara kan, men är lite omotiverad. Alltid svårt att veta hur man ska plugga inför en ny sorts tenta. Denna gång är det en webbtenta på 2 h som görs hemifrån, 3 frågor. Mm, känns ganska svårt. Att ett ämne är flummigt och inte har några direkta rätt eller fel gör det alltid extra klurigt.. Kämpar på i alla fall! Så att plugga, gå på gymmet och plocka ihop inför helgen är vad jag lär sysselsätta mig med resten av kvällen. Får nämligen besök av min fina Erika imorgon, så vi ska ha en mysig tjejhelg bara vi två. Längtar! <3

30 min core

Datum: 2012-09-13 Klockslag: 21:15:00



Core-passet på 30 min var faktiskt roligt, och JÄVLIGT jobbigt. Mina ben bara skakade tillslut, lär inte kunna gå normalt dom kommande dagarna. Ni vet, när det ser ut som om man bajsat på sig. Haha! Kommer förmodligen fortsätta gå på passet en gång i veckan, kändes somalm man fick ut väldigt mycket av bara 30 minuter.
Annars har jag tagit en varm dusch och hoppat i min onepiece och bara myst. Tände lite ljus och tittade på Uppdrag granskning om Johan och Martin. Så hemskt, men också så fantastiskt att dom äntligen blivit fria! 
 
Imorgon är det heldag i skolan och sedan blir det fredagsmys med Lisa. Någon film och lite grönsaker och dipp blir det nog. Ska bli skönt med helg och sovmorgon. 

Torsdag

Datum: 2012-09-13 Klockslag: 16:51:57

Sitter just nu och äter stekt lax, sallad och pestosås framför tvn. Hade dock inget riktigt matsug, så är lite kämpigt att få i mig allt. Bara att kämpa på! Vid 17.35 kommer Markus och hämtar mig, och vid 18 börjar ett core-pass på gymmet vi tänkte gå på. Ska bli spännande, hoppas att jag gillar passet & får en redig träningsvärk sen. Resten av kvällen kommer nog bestå av plugg, har en del litteratur att plöja genom.

-

Datum: 2012-09-12 Klockslag: 18:19:31

Varit tyst här ett tag nu. 
 
Dagarna efter flytten var otroligt tunga, men det går bättre för var dag som går. Flera dagar sedan jag senast grät nu, det känns som ett otroligt stort framsteg. Just det här med att leva ensam är fortfarande ovant, inte så konstigt heller när man varit två om allt i nästan tre år. Men jag är så otroligt tacksam över min familj och mina fina vänner som ställer upp. ♥ För att slippa vara så ensam just i början så åkte jag till Norrköping över helgen. Var väldigt behövligt med en helg med min fina bästis, men det kommer det ett annat inlägg om.
 
Att sitta ensam framför tvn om kvällarna är nog det som känns tyngst. Mest ensamt. Men, jag antar att man vänjer sig vid det också, så småningom. Har en del saker inplanerat framöver att se fram emot som gör att vardagen känns lite lättare.

I love you!

Datum: 2012-09-04 Klockslag: 13:08:00

Gråter inte bara för att jag är ledsen. Emellanåt kommer det tårar pga alla fina människor som stöttar, bryr sig & hör av sig. TACK! <3

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt

Datum: 2012-09-04 Klockslag: 10:51:00

Nu är det gjort. Imorse flyttade han, och jag är officiellt singel. Även om det var ett gemensamt beslut så gör det så fruktansvärt ont i mig. Har gråtit så mycket att det känns som om tårarna borde vara slut. Men det finns hela tiden mer. Att helt plötsligt lära sig att leva på egen hand, själv, efter att ha levt ihop med en person dagligen i nästan tre år känns tufft. Har fina vänner som ställer upp i alla fall, om det blir för jobbigt att vara här hemma eller att vara själv.
 
Tur att jag har så många andra fina människor i mitt liv. Vad skulle jag göra utan er?

RSS 2.0