-

Datum: 2009-02-12 Klockslag: 13:51:13

Har just tagit hand om all disk, skönt att ha det gjort. Innan det lagade jag frukost/lunch & middagsmat också - makaroner & quornfärssås. Mumma! :] Mår mycket bättre idag, känner mig dock inte helt pigg. Huvudvärken börjar komma tillbaka. :/ Låg vaken rätt så länge inatt, så vaknade jag runt 3 eller 4 av en jävla mardröm. >_< Antar att jag kommit in i en mardrömperiod igen, det suger. Har alldeles för många sådana!

Tänkte sitta och ta det lugnt en stund, sedan ha en ta-hand-om-mig-själv-dag. :] Duscha, BUS:a mig, måla naglarna, våga håret osv. ^-^ (Vägrar ha utsläppt hår om det inte är vågat, nu när jag inte har något löshår isatt. Hatar mitt äckligt tunna hår. -_-) Just det ja, Jonas ligger på sjukhuset nere i Thailand nu. ;o Tråkigt, jag hoppas han blir bättre och får göra något kul av sina sista dagar där nere.

Kent - Tick Tack :*

JUST JA! Måste bara säga att imorse runt 9-10 så drar min idiotiska granne hem massa folk som skriker och har sig, och lyssnar på massa hög musik. Det måste seriöst fattas något i hans jävla huvud. Åh, blir så förbannad. Extra roligt är det ju att lyssna på deras skrik när man är sjuk och mår skit också.

kommentarer
Postat av: p u s s y d o l l . s e

Sv; Håller med dig sötnos. ;)

Ska du inte skaffa en bild på Gravatar.com ? Så syns den varje gång du kommenterar hos mig. :)

2009-02-12 @ 18:58:02
URL: http://pussydoll.se



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback