center>

Att få komma hem till detta:

Datum: 2013-10-28 Klockslag: 13:57:00

Att börja dagen med en promenad i mitt älskade Norrland är verkligen en bra start på dagen. Nu sitter jag och pluggar, och ikväll ska jag träffa Mimmi och snacka massa skit.

Mage & axlar

Datum: 2013-10-19 Klockslag: 11:32:04

Igår körde jag mage och axlar på gymmet. Har sån jäkla träningsvärk idag, särskilt i axlarna. Men såklart ska jag gå och bli förkyld nu när jag äntligen kommit igång på gymmet igen, så jäkla typiskt. Är tjock i halsen, täppt i näsan och huvudet värker. Så jag får nog skippa gymmet några dagar framöver.. I alla fall så spenderades fredagskvällen hemma hos Markus framför Idol med hämtmat från Akropolis. Inte helt fel! :)
 
Försöker verkligen med tentaplugget också, men har helt tappat motivationen. Känns omöjligt att jag ska kunna klara den där satans tentan om en vecka, men vi får väl se. Extra svårt blir det när man känner sig hängig och har huvudvärk.. Nu får veckan gärna gå snabbt så jag får åka hem och hälsa på min familj. 
 

I love leo

Datum: 2013-10-16 Klockslag: 21:33:17

Fick hem dom här underbara träningstightsen från Nike idag. Tror jag blivit lite smått besatt av leopardmönster, så jäkla snyggt!
 
 

-

Datum: 2013-10-16 Klockslag: 21:29:48

På grund av huvudvärk och att jag haft ont i ena axeln har jag inte gymmat något sedan i söndags, men igår så bestämde jag mig för att masa mig dit och köra ett benpass! Och förutom det så tog jag två promenader under dagen också, inte så dåligt. 
 
Idag tog jag mig trots det gråa och trista vädret ut på en 5-6 km's promenad med Erika i andra sidan luren. Hade jag inte pratat med henne hade jag förmodligen vänt hem ganska snabbt då det började regna efter kanske 1 km. Hade tänkt gymma ikväll också, men på grund av huvudvärken så valde jag att vara hemma och slappa istället. Ska försöka sova redan nu så kanske jag kan sova ut riktigt så att jag känner mig pigg och kry imorgonbitti. Jag hoppas på det, för nu vill jag tillbaka på gymmet igen!
 
 
 

Söndag

Datum: 2013-10-13 Klockslag: 11:40:36

Efter att ha legat och dragit mig i sängen klev jag upp och tog en kortare powerwalk. Nu ska jag äta frukost/lunch och sedan sätta igång med tentaplugget! Senare idag väntar ett bröst- och tricepspass på gymmet. Det är så skönt att jag känner att jag kommit igång lite med både kosten och träningen nu. I torsdagskväll körde jag ben och mage, och i fredags klev jag upp i tid och stack på gymmet och körde biceps och rygg innan jag åkte till Lisa.
 
Tror förresten det är dags att köpa något att rengöra spegeln med!
 

Fredagsmys hos Lisa

Datum: 2013-10-13 Klockslag: 11:34:09

 
I fredags åkte jag in till Jönköping för att plugga med Lisa och sedan ha fredagsmys framför Idol. Blev dock inte så mycket pluggande, slutade med att vi mest bara satt och snackade en massa skit! Sedan blev det tacos till middag och så gjorde vi hallonsorbet som vi åt när vi tittade på Idol. Jag har sockerlöfte just nu (tills den 26e då jag åker hem) och därför får man vara lite kreativ när det gäller att äta något gott på helgen. Sov i alla fall över hos Lisa och Fredrik och åt en mysig frukost innan vi degade i soffan resten av dagen. Innan jag åkte hem vid 18 så hade jag lyxen att bli bjuden på middag igen. Ibland har man det himla bra!

Mysig helg med bästis ♡

Datum: 2013-10-07 Klockslag: 22:10:51

 
... och Pim. ♡
 

Räddaren i nöden ♡

Datum: 2013-10-07 Klockslag: 22:08:27


RSS 2.0