Done, done & done!

Datum: 2009-02-18 Klockslag: 18:00:28

Idag har jag fått lite saker gjorda, känns bra! När jag tvingat mig upp ur sängen och fixat mig så åkte jag och mamma på banken. Jag fixade så att mamma & pappas konto är ett av mina.. "standardkonton" eller vad man ska kalla det, att föra över pengar till. Innan gick det inte, eftersom jag är 18 nu. Så förde jag över pengar till Mimmis kort, pengar till musikalbiljett & boende i London. Ordnade även så att jag ska ha internetbank nu, eller vad det heter. Så ska väl orka aktivera mig på Handelbankens hemsida ikväll nudå.

Igårkväll åt jag popcorn & tittade på Röd Drake med mamma, gotta love Hannibal! Han är ju så himla söt, typ min favoritgubbe. :'D Efter det låg jag och tvingade mig hålla vaken, men fick tillslut ge upp, hah. Natten var inte bra alls, drömde att jag drömde att det spökade i min lägenhet osv. Var typ livrädd när jag vaknade, usch. :c Mardrömsperiod, vad var det jag sa? Det suger verkligen, usch.

Så har jag varit med mamma på Nipudden hela dagen och fotat och sådär. Fick även vara med på brandlakansutbildning. Låter nog inte så intressant. Fixade kyckling och ris för en stund sedan, och nu sitter jag här och har ont i huvet och gruvar för att kliva upp 04:30 imorgon. :c Ska nog äta popcorn och se på tv senare ikväll, och lägga mig tidigt. Eller, försöka åtminstonde.


kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback