center>

Ute i snön

Datum: 2010-02-28 Klockslag: 14:35:24

Nu var årets täckbyxeoskuld borta, haha! Passade på att klättra i en snöhög med barnen emellanåt medans jag fotade dem. :} Mamma fick fota mig tillsammans med dem också, mina gullungar! ♥ Bilderna kommer antagligen användas både till mitt "Eget projekt" och projektarbetet, blev nöjd med dem faktiskt. Väldigt fotogeniska barn må jag säga. Kanske slänger in en bild eller två senare.

Nu ska jag trycka i mig något ätbart och sedan ta en varm dusch.

Söndag

Datum: 2010-02-28 Klockslag: 11:12:33

Idag kommer verkligen vara en såndär riktigt tråkig söndag, har alldeles för mycket att göra. Ska fota min syskonbarn till två skolprojekt, läsa på till omprovet i naturkunskap, packa, duscha.. Ja, bara allmänt dryga saker. Att fota syskonbarnen kan i och för sig bli jätteroligt, men jag hatar när jag känner mig tvingad till att göra saker. Men ikväll blir det massa filmmys med min fina michael, det ser jag verkligen fram emot. ♥

Nej, dags att masa sig upp ur sängen & börja med allt det tråkiga. Börjar med duschen så kanske jag piggnar till iallafall. :}

Tillsammans känns det som om vi klarar vad som helst.

Svårt att somna

Datum: 2010-02-28 Klockslag: 01:57:12

Har legat och försökt somna ett bra tag, men det går verkligen inte. Så tillslut tog jag upp datorn & startade den igen, varför ligga helt göralös och vända och vrida på sig när det ändå inte får en att somna liksom? Jag som ska upp senast 11 imorgon, vill ju hinna sova ut lite. :(

Fick nyss ett samtal, så nu sitter jag mest och är orolig & nervös istället.
Helt dött på msn är det också, på en lördagkväll? Kanske är jag en av de tråkiga människorna som inte festar och därför borde sovit för länge sedan? Nae, tror jag stänger av datorn igen och lägger mig och väntar på nästa samtal.

Tell me everything cause I want to hear

Datum: 2010-02-27 Klockslag: 22:05:50

Kom hem från jobbet för lite drygt en halvtimme sedan, har gått hur bra som helst. :} En av mina favorittanter berättade att hon drömt att vi varit och rest i Amerika. Haha! :'D Så har jag även fått höra att jag har fina lemmar, alltid får man något att skratta åt när man jobbar. Sitter nu och lyssnar på The Fray och ser lite halvt på På Smällen med mamma. Funderar på att ta mig något att äta, åt ingen direkt brakmiddag.

Saknar min bfriend, att ha någon att komma hem till & få en puss av efter 8 h jobb hade inte varit helt fel! Men, har ju iallafall mamma, pappa & djuren här. ♥ Nej, nu var det mat som gällde, ja.

[Kul att det är de från både Usa & England som går in här och läser, vilka kan man ju undra? :D Är nyfiken på vilka ni är som läser öht.. Tell me? :}]

Grateful

Datum: 2010-02-27 Klockslag: 12:28:04

Ville bara säga hur glad & tacksam jag är för att jag har en så otroligt fin pojkvän och så otroligt fina vänner. Vad vore jag utan er?


Godmorgon

Datum: 2010-02-27 Klockslag: 11:29:49

Klev upp lite tidigare än jag vanligtvis brukar göra på helger, 10:30, bara för att hinna vara vaken i någon timme innan det är dags att spendera hela dagen på jobbet. På rasten ska jag åka iväg på grillis & köpa en tunnbrödrulle till middag, mums! :D

Varför måste det snöa igen? Bort med all snö och fram med solen & gräset nu va! Nästa år får jag nog inte vänta så länge på våren, eller iallafall inte lika länge som här. :} Är förresten jätterädd för att min dialekt ska försvinna när jag flyttar härifrån. :c Vill inte börja tala någon tråkig rikssvenska eller något sånt skit ju. 
Hatar förresten att sova själv, visst det gör väl de flesta, men mycket just för att jag kommer på mig själv att ligga med ångestfyllda tankar om framtiden. Är så nervös och orolig inför allt, just när jag ligger där helt ensam. Om han, eller någon annan låg där brevid skulle tankarna nog vara helt annorlunda. Nu, i dagsljuset med folk omkring mig känns framtiden mycket ljusare. Konstigt det där.

Luddigt inlägg.. Nu ska jag göra mig någon frukost/lunch så jag överlever till middagen.

"US"

Datum: 2010-02-27 Klockslag: 00:30:51


Bad mood

Datum: 2010-02-26 Klockslag: 23:41:11

Tog med hundarna ut på en promenad och mötte mamma på jobbet ikväll. :} Alldeles för länge sedan jag var ute med dem, men blir en promenad imorgonkväll efter jobbet också då det är mammas tur att komma och möta mig. Jobbar 13:00-21:30, just nu önskar jag att jag bara kunde ligga hemma och lata mig hela dagen.. Men när lönen kommer så kommer jag inte att ångra mig alls. :D

Har varit på ganska (läs mycket) uselt humör senaste timmen/timmarna, allt pga att vårt internet slutar att fungera var 5:e minut. Sånt gör mig vansinnig. >< Nu är jag sååå himla sugen på att shoppa, vill bara att dagarna ska gå så vi åker till Stockholm nångång. :D Hoppas jag kommer hem med en hel del nytt. :}
Är redan trött, så jag tror jag ska lägga mig nu så jag hinner vara uppe någon timme imorgon innan det är dags att sticka iväg på jobbet.

När det plötsligt känns så verkligt

Datum: 2010-02-26 Klockslag: 18:28:02

Fick just ett sms som gav mig väldigt ont i magen, men på ett väldigt bra & spännande sätt. ♥ (Även om det gör lite ont i hjärtat också, faktiskt.)

Sitter hemma i Ramsele och ska ladda ner några filmer, men kommer inte på någon jag vill se? Det fick mig att tänka på en film jag och Micke såg för ett tag sedan; Away we go. En otroligt fin, rolig & mysig film som jag rekommenderar alla att se. En av de bästa filmerna jag sett på sistonde. Paret i filmen, deras kärlek känns så himla vacker & äkta, hur fint som helst. :'} Den liknar Juno litegrann på stilen tycker jag, nästan så jag vill tro att det är samma som gjort dem? För ser inte detta väldigt Junoaktigt ut?



Nystädat & fint

Datum: 2010-02-25 Klockslag: 20:27:28

Fick för mig att röja undan lite här, så nu har jag dammsugit, bäddat sängen, plockat undan & tänt massa ljus. :} Att tända ljus när man har städat är lite av ett måste för mig, så man får in den där riktigt härliga & mysiga känslan.

Ska städa & dona lite på toaletten nu, och "möblera" om i skåpet & hyllorna i väntan på att älsklingen kommer. Sedan är det bara disken kvar, yay!

Det underbara 90-talet ♥

Datum: 2010-02-25 Klockslag: 19:32:25

Jag fullkomligt älskar att vara uppväxt på 90-talet, musiken, barnprogrammen & de gräsligt fula kläderna! Kärlek! 

Satt med Micke & Kim och lyssnade på en hel massa 90-tals musik igårnatt, nostalgi på hög nivå. Så nu var jag tvungen att göra en egen lista på Spotify. Tyvärr är inte mitt minne så bra, så jag får ta hjälp av älsklingens när han kommer hit. 

Fredag imorgon, ska bli ganska skönt att åka hem till mamma & pappa faktiskt. :} Bli ompysslad lite, och så ska jag ju jobba på lördag också, 13-21:30. Blir nog en hel del plugg också, eller är det bara tomma ord som vanligt? -.- Nu ska jag nog fika något och sedan städa lite innan älsk åkt klart i backen.

12 dagar kvar!

Datum: 2010-02-24 Klockslag: 19:38:25

Satt just och tittade på Nelly.se och hade ett otroligt shoppingsug, när det slog mig att det bara är 12 dagar kvar tills jag och min älskling åker till Stockholm. Ska bli så otroligt skönt & mysigt att få komma iväg ett tag, i fem dagar blir vi borta, bara han & jag. ♥ Får försöka hålla på pengarna lite, vill shoppa en hel massa där nere. ;'D Hoppas att vädret kommer vara helt okej, och framför allt att tågen fungerar som de ska. Kom just på något helt underbart också; jag har mitt 500 kr presentkort på Gina Tricot kvar, och lite kvar på de från Cubus & Lindex också! :D

Något positivt i min otroligt negativa skitdag. Ordet projektarbete är ordet som ger mig mest ångest av alla just nu.

Kom och ta hand om mig!

Datum: 2010-02-24 Klockslag: 17:01:41

Har i stort sett sovit hela dagen, har haft sån otrolig huvudvärk att jag inte orkat vara vaken. Bitter är jag också.
Blev helt vansinnig igårkväll när jag märkte att jag inte hade ett enda pplåster, och inga huvudvärkstabletter heller. Sådär lagomt bra när man har så ont att man gärna (nästan) skulle lägga sig och dö.

Så när Micke slutat skolan gick han på apoteket åt mig och hämtade ut nya pplåster, men smart som jag är glömde jag att be honom köpa Eox. Så nu sitter jag här med huvudvärken ändå, skitdag. Som tur var hittade jag en tablett i väskan, men då är frågan - när ska jag ta den? Lika bra att vänta tills jag ska sova, verkar bäst om jag tar dem innan jag sover. Ska börja använda glasögonen mer nu och se om huvudvärken försvinner, börjar bli less på den nu.

Får se om jag går till Micke ikväll, dom ska vara uppe och se på hockeyn.. Känner mig bitter och vill helst sitta hemma och sura & gråta en skvätt, men det blir väl inte bättre för det. Har ätit en macka det senaste dygnet, så nu börjar jag bli riktigt hungrig.. Synd att jag inte har någon mat som lockar bara. Säger det återigen; SKITDAG(ar).

Jävla vinter

Datum: 2010-02-23 Klockslag: 20:43:47

Gissa vad? Sitter här ännu en gång och känner mig febrig och jävlig. Huvudet sprängs snart, eller det känns åtminstonde så. Ska ta mig en dusch & sedan lägga mig och titta på tv, hoppas jag känner mig piggare imorgon för annars blir det ingen skola.

Om all jävla snö & alla förkylningar bara kunde försvinna. Vill inte ha vinter i en enda sekund till. Men underbart, vem började just må riktigt jävla illa? 

Föralltid eller något för tillfället bara?

Datum: 2010-02-23 Klockslag: 18:23:31

Irriterar mig lite på att människor kan ha svårt att acceptera att man planerar saker med sin partner, att man drömmer om hur framtiden kommer att bli. Nej, man kan aldrig veta hur det kommer att bli. Men om man inte har förhoppningar & drömmar om ett liv tillsammans, då kanske man helt enkelt inte hör ihop och inte borde vara tillsammans? Vem har rätt att säga åt någon att det är fel att fantisera och spekulera över hur framtiden kommer att bli? Man ska såklart inte göra upp en hel massa planer och förvänta sig hur perfekt allt kommer bli, men det är väl aldrig fel att hoppas? Jag vet inte hur min framtid ser ut, men jag hoppas på att dela den med honom. Det är trots allt inte länge kvar tills alla val som styr framtiden kommer, då vi kommer att fortsätta tillsammans eller var för sig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir det först nämnda, det skulle vara så underbart att starta något nytt, något som är vårt. Inget som är mitt, inget som är hans, utan något som är vårt. Något där ingen annan varit inblandad, där det bara är han & jag. Jag är beredd att flytta, för att få vara tillsammans med honom. Att börja från scratch och tillsammans skapa oss ett liv. (Och jag hoppas verkligen att mina vänner kommer att finnas inom ett inte allt för långt avstånd, och att jag inte kommer att tappa kontakten med någon nu efter studenten.)

Jag bryr mig faktiskt inte om vad andra tycker, om de tycker att det är löjligt att hoppas på så mycket efter så kort tid, eller om de inte tror på oss. Jag vet att han älskar mig, och jag älskar honom. I hans armar känner jag mig trygg. Tanken på att vara utan honom gör mig livrädd, och den känslan har jag verkligen känt på riktigt. Det vi har är inte perfekt, men jag skulle inte byta det mot något annat. Oavsett vad någon annan säger så kommer jag fortsätta drömma & hoppas. Vi var två personer som inte märkt av varandra, som sedan lärde känna varandra, som alla bara trodde var en engångsgrej, som ingen kunnat tänka sig som ett par, som blev kära på riktigt.

Var tvungen att få lätta på hjärtat lite.

131 helt ointressanta frågor

Datum: 2010-02-23 Klockslag: 16:58:53

131 tonårsfrågor när du har tråkigt och när man försöker somna.

tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - ja.
namn? - Sara Höglund.
när fyller du år? - 21 januari.
några piercingar? - inte en enda faktiskt.
vad har du på dig just nu? - tröja & trosor.
vilken årstid är bäst? - sommar, utan tvekan. men våren är härlig också!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att vakna av att micke myser med mig, eller att vakna en sommarmorgon och gå ut i bara sovkläderna och känna hur varmt det är.

vad tycker du mest om hos dig själv? - oj, jag vet faktiskt inte.. med något jag verkligen är nöjd över är hur positiv jag blivit.
vad är du bra på? - att prata (är inte så ofta jag är tyst) & att skriva.
vem älskar du mest på denna jorden - mina nära & kära.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med min michael!
vem vet allt om dig? - sulle.
vem är den roligaste av dina vänner? - Oj, är så många nu.. Dea, Kim, André, Sofia osv.. Kan inte välja.



vem är snyggast av dina vänner? - alla är riktiga godingar! 
vem är mest partyprisse? - hm, mimmi har ju blivit en riktig sthlms-partyprisse på senaste tiden iallafall!
vem är den du helst har filmkväll med? - micke eller alla mina fina vänner.
vem av dina vänner är mest "evil"? - HAHA, sulle tror jag.
vem står dig närmast? - famlijen.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - nja..
vem är farligast i din familj? - haha, ingen!
vem ser roligast ut i din familj? - vet inte.
vem är coolast? - felicia, om jag räknar med syskonbarnen.
har ni något husdjur?- ja, fyra katter & två hundar.
vem har du mest gemensamt med? - beror på på vilket sätt man menar.
vem står för underhållningen? - jonas brukar vara ganska bra på det. 
vem sover du oftast med? - ur familjen? ingen.
roligaste kvällen med familjen? - alla kvällar med hela familjen samlad är roliga.




vad har du gjort idag? - haft skola.
vad ska du göra nu? - laga mat & duscha, sedan plugga lite.
har du gjort något dåligt idag? - inte direkt.
har du duschat idag? - ja.
är du trött nu? - litegrann.
vad händer i morgon ? - skola.
går du i skolan? - ja.
har du varit i skolan idag? - ja.
Hur mår du just nu? - har ont i huvet & är lite bitter.
Har du piercat dig? - nej.
Är du hungrig nu? - ja, litegrann.
Vad är klockan nu just nu? - 16:53
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook & bdb.
Vem ringde dig senast? michael <3
Vem ringde du senast? - samma.
Vem sms:a till dig senast? - amanda.
Vem sms:a du till senast? - mamma.
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - två dagar sedan.
Din farsa? - samma.
Gillar du punk? - nje.
Har du sminkat dig idag? - ytterst lite.
Lyssnar du på musik just nu? - ja.
Vilket är ditt favoritband/artist? - the used. 







Vad gillar du för musik? - allt i stort sett.
Har du fler än 4 linnen? - ja.
Har du fler än 3 jeans? - ja.
Har du fler än 5 tröjor? - ja.
Använder du mascara? - ja.
Använder du wax? - nae.
Använder du ögonskugga? - ibland.
Använder du kajal? - oftast.
Använder du hårspray? - ja.
Använder du volymspray? - nae.
Använder du mousse? - nae.
Använder du deodorant? - ja.


 

Använder du skinspray? - nae.
Använder du parfym? - ja.
Använder du läppglans/läppstift? - nej.
Använder du rouge? - ibland.
Uppsatt hår eller hängande? - olika.



plattar/lockar du håret varje dag? - nae.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nae.
Är du kär just nu? - ohja! <3
Har du kysst någon idag? - ja.
Har du ett förhållande? - ja.
Är du romantisk? - inte så speciellt..
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - absolut inte.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - -
Hur länge höll det? - -
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - ha ett förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - men fan heller.
Vem sov du senast bredvid? - micke.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nae.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - oj.. typ.. runt 25 kanske?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej, så dum är man väl ändå inte.

Upptäckte just att jag sitter i en alldeles mörk lägenhet och svarar på grymt onödiga & ointresanta frågor, Kickis fel som lägger upp sån skit på bdb. Haha! Nej, nu ska jag göra något vettigare och laga mat. :}


Sköna träningsvärken

Datum: 2010-02-23 Klockslag: 16:32:24

Efter gårdagens Body Pump-pass (som f.ö var ovanligt jobbigt tycker jag, kanske för att det var ett tag sen bara?) och dagens idrottslektion har jag en riktigt skön träningsvärk. Love it! :} Älskar att jag nu börjat använda idrotten till ett tillfälle att ha roligt & faktiskt träna, istället för att gruva mig inför varje lektion och vara med så lite som jag bara kan. Hoppas det inte blir mycket mer förkylningar nu bara, för nu vill jag verkligen sätta igång med träningen på riktigt. Ser redan fram emot att pumpa på torsdag! :'D

Ska strax laga lite middag och sedan ta mig en skön dusch, mitt hår ser förjävligt ut! Haha. Och ikväll MÅSTE jag ta tag i några läxor, bara att inse. ;c Kan inte längre tänka "jag har nästa termin på mig också", för det kommer ingen fler termin nu!

Body Pump

Datum: 2010-02-22 Klockslag: 19:38:40

Har just packat, och ska snart börja gå mot Ådalshallen. :} Sitter och läser på lite om knäsmärtor.. Så less på mina jävla knän, särskilt det högra. Men nu ska vi gå och pumpa! :D

Bloggar inget mer ikväll, ska till älsk efteråt.

Behöver lite energi

Datum: 2010-02-22 Klockslag: 16:20:36

Känner mig så otroligt slö, sitter med trötta ögon och gäspar. Skulle gärna gå och lägga mig en stund, men jag vet att jag måste äta snart för att hinna smälta maten innan Body Pumpen börjar. Och om jag lägger mig och sover innan Body Pumpen så kommer jag känna mig sådär nyvaken och konstig, men har svårt att tro att jag klarar hålla ögonen öppna i drygt 3,5 h till. 

Har egentligen ingen lust att gå dit ikväll när jag mår lite halvkasst, men har missat så många gånger redan. Så jag går dit och tar det lite lugnt, ska försöka leta fram mitt "runda" bandage jag kan ha på mitt knä som gör mest ont, och se om det underlättar något. Men ska bli skönt att träna ändå, att inte bara sitta ihopsäckad i soffan.

I'm stuck and I cant get enough of your love

Datum: 2010-02-22 Klockslag: 13:38:35

Det kommer mycket Alicia Keys ur mina högtalare just nu, har fastnat för det nyaste albumet The element of freedom

Älsklingen ligger just nu med väldiga magsmärtor, och om det blev värre skulle han ringa efter ambulans sa dem. Hade känts lite bättre om han var här hemma, så jag fick ta hand om honom lite. Den där mamman som finns inom mig kommer alltid fram i såna här situationer, stressar upp mig & oroar mig för allt. (Vi hade en övning på skolan där man skulle beskriva & fylla i massa saker, på beskrivningen av mig själv skrev jag "mammig" längst upp.)

Nu ska jag roa mig med att titta om det kommit in några nya kläder på bl.a Nelly, sedan ta tag i min oändliga hög med läxor. :} (Som f.ö känns lättare och lättare att ta tag i, love it!)

"Vad sjuka vi är!"

Datum: 2010-02-21 Klockslag: 23:43:26

Jag och Micke hade bestämt oss för att sova själva inatt, mest för att han ska vara vaken inatt och se hockeyn och jag därför skulle få svårt att sova. Men för ca 40 minuter sedan kände vi att vi saknade varandra så mycket att vi bestämde att han skulle komma hit och sova här istället. Vi kan verkligen inte vara ifrån varandra, några timmar kan kännas som några dagar. När han kom hit sa han ännu en gång hur sjuka vi är som aldrig klarar av att vara själva. Fast jag måste påstå att jag ändå älskar att vi är så, litegrann.

Ska ta en dusch nu och sedan ligga och mysa. ♥ Skönt att slippa och vända och vrida på sig för att det känns så konstigt och tomt att sova själv.

Vårlängtan

Datum: 2010-02-21 Klockslag: 20:32:19

Tillbaka i Kramfors. Sitter och tittar igenom alla mina bilder för att se om jag har några som går att använda till mitt projektarbete. :} Några finns det allt, måste bara bestämma vilket format alla bilderna ska ha, så jag vet vilka som går att använda och inte. Kan ju säga att jag blir lite nostalgisk, saknar Ramseletiderna och allt som hörde där till! ♥


Saknar att sitta ute i vårsolen och mysa. (April förra året, satt ute & pluggade körkortsteori.)
Gud så länge jag varit blond nu förresten, är det två år snart? ._.

16:00-21:00

Datum: 2010-02-20 Klockslag: 21:40:26

Sådär, då var dagens fem arbetstimmar avklarade. :} Hade inte jobbat på blått sedan i oktober, helt sjukt länge sedan! Men tyckte det gick bra ändå. Satt och såg lite på Melodifestivalen på jobbet, Darin var bra men resten var då mest bara skräp tycker jag! (Av det jag såg iallafall..) Hatar töntiga band med flera medlemmar, som alla sjunger. Usch! Haha.

Ska strax trycka i oss lite kyckling, sedan blir det film & fika. :}

Natursköna

Datum: 2010-02-20 Klockslag: 00:20:29

Sitter hemma på rummet med Micke. Har varit hos syster en stund ikväll, och sedan har vi tittat på hockeyn. :} Ju mer jag ser ju bättre tycker jag att det är, det uppskattas nog av Micke. Haha! ;> Roligt att ha Jonas här hemma också, som alltid.

Imorgon blir det jobb 16-21, blev förfrågad om 13:00-21:30 på söndag också, men fick ingen bekräftelse så jag antar att någon annan hann före. Men blir lite lön ändå, ska ju jobba nästa lördag. :} Nu blir det till att äta något och sedan lägga sig och mysa framför tvn.

[Hände en lite rolig incident i bussen idag, som resulterade i en mycket bitter Erika som var väldigt rolig att lyssna på. ;'D Haha, säger bara b to the jur!]

Yey!

Datum: 2010-02-18 Klockslag: 22:10:32

Fick just en trevlig överraskning, Jonas kommer hem imorgon! :D

19:52

Datum: 2010-02-18 Klockslag: 19:59:47

Har varit och betalat Body Pumpen nu, 1100:- fattigare. ;{ Men närmare sommaren kanske jag är lite fattigare på fett också, och rikare på muskler. ;'D Haha!

Ska strax gå och fortsätta diska, sen packa lite och kleta på en ansiktsmask och avsluta med en varm & skön dusch. Får nog bli en chokladansiktsmask, dom luktar ju så otroligt gott. Nästan så man vill slicka sig runt munnen när man har den på sig. :] Sedan kommer Micke hit så vi myser framför någon film innan det är läggdags, och imorgon åker vi hem till Natursköna.


Balklänning

Datum: 2010-02-18 Klockslag: 16:30:29

Har börjat titta runt lite efter en balklänning, och hittat några som jag kanske skulle kunna tänka mig att ha. :} Korta & pluffsiga! ♥ Blir antagligen en skräddarsydd, vet inte hur jag ska hitta något som sitter bra överallt med tanke på mina bröst. Haha! Måste börja leta efter något att ha på mig på studentdagen också, shit det är verkligen inte långt kvar nu!

Håller på och ska laga mat nu, sedan ska jag nog försöka plugga lite, ännu en gång. Bebi ska till backen ikväll, så han kommer inte förrens efter 9 någongång, så jag får väl sysselsätta mig själv tills dess. Ska nog försöka få lite vettiga grejer gjorda, som att diska & packa. Tackade ja till jobb på lördag också, 16-21. Så nu blir det jobb två helger i rad, feels good! :]

Me wants

Datum: 2010-02-18 Klockslag: 11:58:10


Trevlig kväll

Datum: 2010-02-18 Klockslag: 11:48:01

Hade riktigt trevligt igår, så roligt att Erika kom hit. :] Runt 22:30 kom Micke, Kim & Mjood hit och sedan gick vi hem till Micke. Kollade på massa barnprogram och youtubeklipp, så drygade jag och Erika som fan. :'D Hann med att ta ett litet deep talk också, väldigt behövligt. Skönt när saker löser sig, love you babe! ♥ Så skönt med någon som säger hur det är och vad den verkligen tycker, sådant uppskattas alltid. Det är något jag verkligen lärt mig på senaste tiden, att det alltid är bäst att ta upp allt som kan skapa minsta lilla irritation osv. Att gå runt och sura i hemlighet, vad är vitsen med det liksom?

Iallafall, sedan blev det dags för hockey. Var ganska roligt att titta faktiskt, fast vad är inte roligt med rätt sällskap? :} Älskar mina fina & sjuka vänner. Nu sitter jag hemma och ska strax laga till någon frukost/lunch, sedan försöka plugga lite.

Uppesittarkväll

Datum: 2010-02-17 Klockslag: 20:47:42

Ligger just nu i soffan och lyssnar på ATC - Around the world (la la la la) medans Erika sitter och pluggar. Äter godis gör vi också, fast båda är äcklade för tillfället. Haha! ;} Runt 22:00 ska vi gå upp till Micke och bl.a titta på hockeyn inatt där med honom, Kim, Kim, Mjood & André. Kommer vara lagomt död imorgon på skolan, börjar 09:40 och har naturkunskap - den absolut tråkigaste lektionen.

Blir nog inget mer bloggande ikväll, så vi hörs imorgon. P&K

Jobba eller plugga?

Datum: 2010-02-17 Klockslag: 16:59:47

Kom hem från Sundsvall för ca 30 minuter sedan. 
Var bra på Mittuniversitetet iallafall, tyckte att bildjournalistik lät ganska intressant. Ska läsa lite mer om det. :} Känner mig inte intresserad av att gå i Sundsvall, men kanske finns något liknande någon annanstans. Fast som det ser ut just nu kommer jag nog försöka få ett jobb efter studenten och jobba ett eller två år och sedan plugga vidare när jag har mer koll på vad jag vill plugga. 

Älskar att åka iväg och göra saker med klassen, idag var vi som små dagisbarn! Löjligt och nästan lite pinsamt, men man måste ju kunna vara barnslig också. Hatar såna som alltid ska vara så vuxen och allvarlig, släpp loss lite förfan! ;D Haha!

Nu sitter jag och väntar på att Erika ska komma hit, vilket är om ca 1 h eller något. Då ska vi laga något mat och plugga, sedan får man väl se vad vi hittar på. :]

Fettisdag & kladdkaka

Datum: 2010-02-16 Klockslag: 23:54:35

Eftersom det är fettisdag idag gick jag och älsk ner på Hemköp när han kommit hit, han köpte två semlor & jag en kladdkaka (eftersom jag bara gillar locken på semlor känns det lite bortkastat att köpa osv). Blev otroligt dryga för en stund sedan och hade sjukt roligt.. Älskar hur grymt töntiga vi kan vara! ;'D Står och dansar och hittar på astöntiga sånger, haha! ♥ Nu är han och duschar och sedan ska vi lägga oss. 

Imorgon ska vi med klassen till Sundsvall och gå och titta på universitetet där & gå på någon fotoutställning. :} På kvällen kommer Erika hit, blir roligt eftersom det var ett tag sedan. Sedan kanske vi går upp till Micke där det är OS-uppesittarkväll. Går bara dit för sällskapets skull, och för att Micke så gärna vill det, för jag är egentligen inte ett dugg intresserad av OS.

My horse is amazing

Datum: 2010-02-16 Klockslag: 17:48:56


Haha Micke visade den här för mig igår, så jävla kung! XD Det bästa är när hästen spelar piano, hahaha! <3 Humor! :'D (Sitter och lyssnar om & om och diggar också!)

Tisdag

Datum: 2010-02-16 Klockslag: 16:13:09

Relativt bra dag. Fick tillbaka religionsuppgiften också, VG- vilket var helt okej. Konstigt nog blir jag alltid besviken när jag får tillbaka något och inte ser ett MVG, fast att jag inte kunnat förvänta mig det då jag näst intill slarvat ihop något. Nästa gång jag får en skrivuppgift ska jag fasen anstränga mig, så jag får se det där MVG:et jag vill se.
Men något som jag är så otroligt glad över är att jag av okänd anledning fått tillbaka energin till skolan! (Hoppas att jag inte känner så just nu bara.) Men jag känner att jag faktiskt orkar sätta mig och läsa på till prov och försöka mig ikapp, bocka av en sak i taget. 

Har klyftpotatis i ugnen nu, ska äta det och quornfilé, sallad, beasås & vitlökssmör. Mumma! :'D Sedan ska jag nog plocka ihop lite, så det inte är stökigt snart igen, och sedan plugga lite. Om min jäkla huvudvärk bara kunde försvinna.

19:19

Datum: 2010-02-15 Klockslag: 19:23:56

Har just noppat ögonbrynen (äntligen!! inte haft någon pincett) och fixat mig lite, har känt mig sluskig hela dagen - inte okej. Nu sitter jag och väntar på att Micke m.fl ska komma och hämta mig, slapp gå. ;'D 

Är på världens danshumör också, har dansat omkring i trosor & bh medans jag fixat mig. Måste passa på att göra sånt medans jag är ensam så ingen ser hur dum jag ser ut, hah. ^-^ 

Då, nu & föralltid. Snart 19 fina år, love you! ♥

John Mayer

Datum: 2010-02-15 Klockslag: 17:10:15


Vilken kille alltså! :} Har blivit kär i låtarna från "Where the light is: John Mayer live in Los Angeles", särskilt i Edge of desire som jag nämnt tidigare. John spelade även Human nature på Michael Jacksons minnesstund. Läste att han även är känd för sin stand-up komik, design och texter i olika tidningar. Lyckad kille!

Alla hjärtans dag

Datum: 2010-02-15 Klockslag: 16:09:35

Vi gjorde inte något speciellt igår egentligen, bara hade en vanlig mysig dag som vi avslutade med att laga bakad potatis och gå på bio. :} Mysigt! Satt inte vid datorn något alls nästan, därav inget bloggande. Iallafall, var Farsan vi gick och såg på bio. Riktigt, riktigt bra film faktiskt! Man blev glad, ledsen och framförallt så skrattade man en hel massa. ;'D Den innehöll det mesta man vill ha med i en film, förutom att den inte var läskig eller så. Den får nog 4/5 av mig faktiskt, en av de bättre filmerna jag sett på slutet. :] Rekommenderas! Gillar verkligen Josef Fares, och Jan Fares spelade så otroligt bra i filmen. Verkligen asrolig, tyckte dock att det ibland var lite svårt att förstå vad han sa. Hahah! Eftersom både jag och Micke är väldigt panka just nu så var mami gullig (som alltid) och betalade. ♥ Saknar henne, saknar alla hemma. [På tal om familjen så åker Lars till Vancouver idag för att se OS och stanna där i typ.. 17 dagar? Hoppas han får det riktigt bra, hans 30-årspresent till sig själv. Det är han värd! ♥]



Idag efter skolan gick jag och Elina hem hit och gjorde vår HUSÖ-uppgift, något skit man ska göra på naturkunskapen. Skönt att ha det gjort, även om Björn kanske tycker att vi skrivit för lite men.. Tycker vi gjort det bra ändå. :) Kvalitet, inte kvantitet.. var det inte så? Blev erbjuden jobb idag också, härligt med lite pengar. :] Behövs verkligen. Bra dag, men har ändå varit lite låg av någon okänd anledning. Fina vänner som märker när det är något & frågar, det uppskattas. ♥ Något ligger där bak och gnager iallafall.. Blandade känslor.

Världens klantigaste jävla människa

Datum: 2010-02-13 Klockslag: 20:12:43

Är så jävla arg på mig själv just nu. Varför behöver jag inte nämna, men jag har väl suttit och grinat till och från i ca 1 h nu för att jag är så jävla klantig och förstör något så jävla viktigt. Förlåt. Skulle gärna ta emot en smäll på käften just nu, då kanske det hade känts lite bättre efteråt.

Har iallafall världens bästa pojkvän, mina känslor blir starkare för varje dag. Jag älskar dig. ♥

16:08

Datum: 2010-02-13 Klockslag: 16:35:15

16:55
Fan alltså, det är inte lätt att städa med världens mensvärk. :( Ska äta i mig en till Orudis Retard (fulaste namnet på en medicin någonsin, haha!) och hoppas på att det hjälper lite. Måste försöka få ordning här, mår psykiskt dåligt av att vistas i en stökig lägenhet hela dagarna.


Nu ska jag trotsa min sjukdom, huvudvärk & mensvärk och ta och städa upp här hemma. Imorgon ska bli en riktigt mysig dag, men det kan den inte om det ser ut såhär. Så nu är det bara att sätta igång, till John Mayer's sköna stämma! (Lite av en nyfunnen kärlek!)

Hade råkat glömma att publicera!

Solen tittar in genom fönstret

Datum: 2010-02-13 Klockslag: 13:53:14

Eftersom jag blivit sjuk får jag nöja mig med att se solen titta in genom fönstret, även om jag önskar att jag just nu var ute och åkte längdskidor eller något sådant. Men om det är såhär soligt & fint imorgon också har jag bestämt att jag och älsk ska gå ut på en promenad, så jag får känna solens varma strålar jag med. Längtar så otroligt mycket till våren, vilken underbar årstid. ♥ Är ensam nu i några timmar, funderar på att försöka städa lägenheten (så mycket jag orkar, känner mig inte speciellt pigg alls) och plugga lite engelska. 

Ska snart fixa till mig litegrann och gå ner och köpa matlagningsgrädde så jag kan fixa lite frukost/lunch av pastan som blev över från igår. 

[Har länge funderat över hur jag på bästa sätt ska "sortera" mina bilder på datorn för att ha bäst koll, hur gör ni med era bilder? Just nu är allt bara en enda röra för mig..]


Plusgrader ute i solen, och här inne sitter jag och nyser & snörvlar. :{

20:31

Datum: 2010-02-12 Klockslag: 20:34:50

Efter många om & men nere på affären (pga mig och min kinkighet) bestämde vi oss för att laga quornbitar & bandspaghetti med någon sås. Gjorde såsen av matlagningsgrädde och sweet chili sås och kryddor, blev riktigt gott faktiskt. :} Kommer göras fler gånger. Sedan var älsk gullig och tog hand om all disk för att jag hade så ont i magen. Annars har det varit en hel massa gitarrspelande från hans sida (bara han inte blir mer kär i sin nya gitarr än i mig, haha! ;'D), och en massa sovande från min. Somnade av uttråkning och kände mig riktigt sjuk när jag vaknade. Gillas inte. :( Snorig, ont i huvudet, illamående osv.

Var nyss nere på Hemköp och köpte en fet godispåse, och snart ska vi mysa framför en film. Blir nog The time traveler's wife. Har hört bra om den filmen. :}

Fredagsmys

Datum: 2010-02-12 Klockslag: 13:50:54

Fredag idag, den här helgen ska bli så skön. Ska vara kvar här i Kramfors med Micke och bara ta det lugnt. :] Gulle frågade mig om han fick låna pengar också, för att köpa en elgitarr, och som den bra flickvän jag är så lånar jag såklart ut pengar till honom. (Så sött hur nervös han var för att fråga, haha.) Han blev löjligt glad, vet ju hur länge han längtat efter en. Så han kommer ju ha fullt upp i helgen, haha. ;'D Så jag ska nog försöka städa & göra min engelska medans han spelar.

Blir bara en heeel massa mys i helgen, och på söndag på alla hjärtans dag vet jag inte vad som händer. Kanske går ut och äter eller något mysigt. :] Och ikväll blir det chips & dipp till någon film, yey!

Saknar mina fina syskonbarn gör jag också. ♥

Den här jävla halsen

Datum: 2010-02-11 Klockslag: 22:25:43

Är så otroligt trött på att gå omkring och vara förkyld!
Var på Body Pumpen ikväll, och nu har såklart halsontan kommit tillbaka. :{ Så jävla störande, speciellt då jag har motionsidrott imorgonbitti också. Får se om det blir något av, eller om jag bara går dit ändå. Var iallafall riktigt skönt att träna igen, var ju ett tag sedan nu (vilket verkligen kändes). Jag tror att mina armar kommer vara lagomt döda imorgon, är fortfarande helt slut i dem!

Älsk är nere på affären och handlar lite, sedan ska vi se någon film innan det är läggdags. Ska bli så mysigt att sova tillsammans igen, helt löjligt vad vi saknar varandra snabbt & mycket. ;'D Men är man kär så är man! ♥

Sötaste skjortan

Datum: 2010-02-11 Klockslag: 15:17:57

Hittade just sötaste skjortan någonsin på Nelly. Älskar puffärmar! 
Är egentligen ingen skjort-tjej, men det är verkligen fint/snyggt/gulligt.. you name it! Måste införskaffa mig lite olika skjortor framöver. :} Har en blå skjorta i "tjejform" som jag använt någongång, men.. det känns så kontorsaktigt, känner mig inte riktigt bekväm i det. Inte vad jag vanligtvis använder liksom.



Har två maskiner på nere i tvättstugan nu, och väntar på att Micke ska komma hit igen. Vi ska laga någon middag & mysa ikväll, så ska jag på Body Pumpen också. Känner mig inte helt hundra, men nu vill jag fan träna alltså! Gillar inte att gå och betala en massa för något jag inte utnyttjar heller.

Torsdag

Datum: 2010-02-11 Klockslag: 11:07:20

Både bra och dålig morgon. Dåliga nyheter till mig själv har jag fått, men jag gläds åt någon annan. :] (Det är inte samma sak det gäller, just so you know.)

Har gjort energiprovet nu, IG eller G? Vet faktiskt inte. Hoppas på det sistnämnda.
Har bara idrott nu sedan, som jag inte ska vara med på pga jag varit halvsjuk, men tror jag ska försöka vara med på Body Pumpen ikväll ändå. :) Efter idrotten ska jag hem och tvätta och pussa sönder Micke, träffade honom knappt något alls igår. Saaakna! ♥ Vaknade av att jag fått ett sjukt gulligt sms också.. ;')
Tog en fet halsduk & skinnjackan idag, den har saknats! ♥
Gillar mitt inteblåsaellerborstahåretefterattmantvättatdet-hår också. :]

If we hold on together

Datum: 2010-02-10 Klockslag: 19:53:56

På senare tid blir jag stolt (nöjd är kanske ett bättre ord) över såna småsaker, som nu t.ex har jag plockat ihop allt som ska tvättas imorgon och lagt i olika högar (hittade mitt borttappade svarta linne!!! ♥) och pluggat i ca 30-40 minuter eller något. Har mest skrivit upp några meningar om varje sak som jag sedan kan ligga och läsa igenom, absolut bästa sättet att öva in saker på tycker jag. Att först få skriva, och sedan läsa sina egna ord. Men jag måste ju verkligen säga att naturkunskap är det tråkigaste ämnet någonsin, så himla ointressant. Och det trots att jag är väldigt intresserad av miljön osv, men.. uppgifterna och boken, nej fy!

Mitt huvud spränger och jag tror jag börjar få feber, kan det vara Mickes fel? Haha. Ska ta mig en skön dusch nu och sedan göra mackor i ugnen, mums. :} Får se om jag känner mig pigg nog att gå till älsk senare ikväll, eller om det blir till att stanna hemma..


Diana Ross - If we hold on together ♥

-

Datum: 2010-02-10 Klockslag: 17:49:21

För att bli på bättre humör sitter jag och drömmer mig bort bland klänningar, skor, väskor & smycken.
Fungerar litegrann faktiskt, synd att man inte har råd bara. ;c

Ska försöka plugga lite till energiprovet nu, sedan kanske jag tittar på någon
sorglig kärleksfilm så jag får ur mig lite tårar, känns behövligt just nu.

Allt här nedan kommer från Nelly.se.


Hours slide and days go by

Datum: 2010-02-10 Klockslag: 15:26:54

Några timmar senare, och allt känns lite bättre.. Faktiskt.

Har egentligen haft en skitdag, vaknade och sa till Micke "nu ger jag upp mitt liv!". Låter negativt och deprimerande, precis så som det kändes. Egentligen trivs jag med mitt liv, är bara så otroligt less på att känna mig kvävd av allt skolarbete som jag aldrig orkar ta tag i. Om man klarat sig bra i 12,5 år och sedan helt plötsligt börjar det dra alldeles för mycket åt det andra hållet.. Liksom, nu när jag bara har en så liten del kvar av min skolgång så bara rasar allt samman. Men jag försöker fixa det, och jag hoppas att jag klarar det.

Blev lite gladare när vi tittade på gamla bilder från ettan & tvåan, satt och diskuterade fotoresan till Stockholm samt klassresan. Vi i fotoklassen tjänade ju 500kr/person på vår permanenta utställning i kurridoren här i Kramfors, så för dom pengarna ska vi åka till Stockholm i maj. Rörlig bild eleverna ska också med, på något litet eget. Sedan stannar alla kvar över helgen och åker på en kryssning, kommer bli helt awesome! Vill verkligen försöka få bort allt plugg nu, så jag kan få njuta av att studenten närmar sig, utan att ha ett huvud fyllt av ångest. Bara därför ska jag diska, laga mat & sedan försöka ta tag i engelskan så jag kan få den kursen avslutad. Just ja, har energiprov i naturkunskapen imorgon också. Fuck it, vet inte ens vad man ska kunna. Å N G E S T!

Var i studion med Kim och fotade med en Hasselblad idag, roligt. ;> Temat var "hud", bilder kommer nog upp här senare, både på honom & på mig. (Vi fotade varandra.)

Jag ger snart upp

Datum: 2010-02-10 Klockslag: 10:44:01

Ligger på morgonen och undrar om jag ska vara duktig och gå på skolan, eller om jag bara ska skita i det och sova vidare. Tycker att jag gjort världens insats som lämnat in en uppgift i tid på över ett halvår.. Jag orkar inte kliva upp varje morgon för att ägna dagen åt något jag hatar och är så otroligt less på. Känner mig lagomt värdelös som inte orkar ta tag i det jag borde.. Ta mig härifrån nu, snälla!



You are an angel making all my dreams come true

Datum: 2010-02-08 Klockslag: 19:22:33

Jag älskar dig Michael Kanon! ♥

Valvet 6/2

Datum: 2010-02-08 Klockslag: 19:13:53



















Tack för en sjukt kul kväll allihopa! ♥


Så himla lyckad kväll!

Datum: 2010-02-08 Klockslag: 11:02:53

I lördags ååkte jag till Sollefteå och firade Jossan som fyllde 19 år! :D Åkte först hem till henne och fikade, spelade "jag har aldrig.." och drack lite. Sedan åkte vi vidare ner på stan och gick på Valvet, där även Sulle & Micke var. Hade en sjukt rolig kväll, dansade som fan! :'D När krogen stängt drog vi vidare på grillen och sedan hem till Tomas där vi skulle sova. En liten rolig händelse var när alla lagt sig och jag skulle gå på toa, när jag kommer in & tänder lyset ser jag någon som ligger i badkaret.. Liksom, what?! Då var det Viktor som lagt sig där istället för att sova på golvet, så jag fick sätta mig och kissa fast han låg där. Obekvämt, men det gick. Haha!

Så igår åkte jag och Micke till hans föräldrar och åt middag och sådär, mycket trevligt. :) Åt smördegsinbakad fläskfilé, pressad potatis(?) och någon rödvinssås. MUMS! Så igårkväll hängde jag med Elina som sovit hos mig pga att hon tappat bort sin lägenhetsnyckel..
Bilder från lördagen kommer antagligen ikväll. :] (Finns även några filmer)
Förresten, fan vad underbart det varit med solen de senaste dagarna!

Älsklings 20årsdag

Datum: 2010-02-05 Klockslag: 13:51:57

Micke fyllde ju som sagt 20 år igår, så då hade vi fest hos honom & André. Blev en bra kväll, och det bästa av allt var nog alla fina ord som Micke sa. Det var nästan så att jag började gråta. Fan älskling, du är det bästa som finns! ♥
Innan vi somnade igår, vid 03:00 någongång, satt vi och ritade massa på Kim och hade askul. Taskigt, men.. sånt som händer. (a) Imorse när jag vaknade blev jag sjukt glad när jag mådde hur bra som helst, men inte nu längre. :( Hoppas jag inte bli sämre bara. Ska ha en riktig mysdag och bara ligga i sängen och kolla på film & äta godis och chips. Med eller utan bebi, får se om han kanske åker till backen. Känns inte helt fel med en kväll ensam, för en gångs skull. Och imorgon drar vi till stan och festar! :D Ska först till Jossan som fyller 19 år, sedan drar vi vidare på krogen.
Haha, en film från kvällen.

Nytt & fräscht

Datum: 2010-02-03 Klockslag: 18:24:22

Har dammsugit och bytt sängkläder här nu, känns genast mycket trevligare och fräschare. :} Så har jag suttit och pratat med mamma i över en timme och diskuterat sängkläder och gardiner, berättade vad jag ville ha så hon skulle ringa och beställa ikväll. Nu när jag & älsk delar säng måste jag ju ha dubbelt upp av allt, och det är ju fult att ha två olika påslakan (som jag har för tillfället). Passade även på att fynda en bikini, blev en 42/44 med spänne i ryggen, så får försöka sy in den på något sätt. Hoppas det går bra. :] Är inte lätt att hitta en bikini som sitter bra när man har stora bröst, ännu svårare än att hitta bhar faktiskt - och då är det illa!

Ska diska och handla lite nu, sedan gå till Micke. Ska sova där inatt eftersom han fyller 20 år imorgon! Så imorgon blir det kanske inget bloggande, ska ut och äta & vara hos honom med en hel massa folk och fira. Blir nog lite fylla också. Haha! ;}

Älskade barndom

Datum: 2010-02-03 Klockslag: 15:09:55

Gick på skolan vid 10 imorse, märkte att INGEN annan från Foto var där, så jag hängde uppe med Film:arna ett tag. :] Sedan fixade jag och Elina (fast mest lärarMicke sen) affischen till 100dagars. :D Så nu är den färdig, ska hängas upp till veckan.

Iallafall så satt jag i datasalen med Jossan, Josefin och Micke sedan och kollade på massa gamla klipp från filmer från när vi var små. Nostalgi på hög nivå, tacka vet jag barnprogrammen och filmerna som gjordes/visades på 90talet. ♥ (Och musiken i filmerna, åhh!) Mina barn ska få växa upp med samma saker som jag växte upp med, inget kan slå det. :'}

Här är några gobitar, haha! ;'D



















Vackert

Datum: 2010-02-02 Klockslag: 19:53:14

Kindred Spirits - Fix you, så himla vackert! ♥


Sitter och försöker ta tag i lite läxor.. går verkligen inte. Blev akut sugen på något, men vet inte vad? Typ en skitgod blodapelsin hade inte suttit helt fel, eller chips & dipp. Aslänge sen jag åt det nu, hah. :c Men det får väl vänta tills i helgen. :} Eftersom jag inte verkar komma någonvart med pluggandet funderar jag på att städa lite, så får jag iallafall något vettigt gjort.

Sthlm sommaren -09

Datum: 2010-02-02 Klockslag: 17:27:54

Tittade tillbaka i bloggen lite, och såg att jag aldrig lagt ut några bilder från Stockholmsresan i somras, så tänkte lägga upp några bilder jag snott från Elinas bdb. :}


Ganska internt, klev ut ur bilen, vid en järnvägskorsning med bommen nere, och tittade vad det var för människor som körde en så seg & äcklig bil. HAHA!

Mimmi, väl framme i stugan som var en riktig besvikelse.

Mimmi, Erika, Elina & Jag påväg in till stan.. För att gå på grönan tror jag. :}

Åt såklart langos, men vissa svårigheter pga blåsten från.. vinden eller "Flygande mattan". Haha! Mitt ansiktsuttryck?

Lydia och jag.

Erika blev barnvakt åt två söta utländska barn medans en gubbe gick på toa, haha!

Lydia, Snusk Puh & Erika på färjan, några äckel kollade in vårt gäng. Försökte prata med oss hela tiden osv. Haha!

Jag, Mimmi & Elina på färjan.

Elina och jag i tunnelbanan, undra varför vi göra såna miner? Haha.

Lydia och Elina i tunnelbanan.

Åt lunch eller middag på Globen. :] Hälsosallad, mumma!

Erika, Mimmi och Lydia vid vår stuga. Och jag står där borta och borstar tänderna såg jag nu, haha!

Glada tjejer som nyss hämtat ut GRATIS Britney Spears biljetter. ;} Ibland har man flyt!

Knappen & Hakim bjöd på musik och dans. Härliga killar! :D

Havana Brown (om jag inte minns namnet helt fel), hetaste DJ'en ever? :'D

Britney Spears live i Globen var ju inte helt fel, särskilt inte helt gratis. :D

FISTMÅS! Det roligaste på hela resan typ, haha. :'D Också väldigt internt, hela bilresan hem var sjukt rolig.

En väääldigt lyckad resa som borde göras om! :D

45 min crosstrainer & 12 min solarium

Datum: 2010-02-02 Klockslag: 15:49:30

Bra start på dagen, verkligen. :} Kan inte beskriva hur otroligt glad jag är över hur positiv jag känner mig inför träningen. Kommer som sagt träna 5 ggr/vecka. Två pass Body Pump, 2 idrottslektioner & en lektion motionsidrott som jag kommer spendera i simhallen eller i motionsrummet. Crosstrainern var t.o.m riktigt rolig att köra idag, och jag brukar kunna tycka att det är lite halvsegt. Låter kanske som "nu börjar mitt nya liv", när man kör igång stenhårt och sedan dör det ut efter en vecka eller två. Men det varken är eller känns så, jag tänker fortfarande unna mig saker osv. Och nu har jag hittat en träning som är jäkligt bra och som jag dessutom tycker är rolig, vilket är det viktigaste av allt.

  • 1 frp Quorn Bitar
  • 3 dl basmatiris (jasminris i mitt fall)
  • 300 g wokgrönsaker
  • 1 st röd lök, strimlad
  • 1 dl hoisinsås
  • rapsolja, till stekning

Receptet från quorn.se som jag tänker laga idag. Mums! Receptet är för 4 portioner, och tar ca 20 min att laga till.

Nu vill jag bara bli frisk

Datum: 2010-02-02 Klockslag: 14:03:52

Har bara haft idrott idag, var i motionsrummet. :] Är så himla pepp på att träna, vill bara bli frisk nu så jag kan ta i på riktigt. Fick ta det lugnt igår på Body Pumpen också, men känns skönt att ha gjort det ändå. Sitter på skolan nu och ska strax handla lite & sedan lägga mig i solariumet och drömma mig bort till varmare länder. Jag är verkligen i behov av en resa nu. Gief? Hah!
Blir massa plugg ikväll också, annars kommer det bli ett jävla gnäll när jag kommer på lektionerna. Och det orkar jag inte.
Ska testa ett nytt recept idag som jag hittade på quorn.se förut, Quorn Hoi Sin med basmatiris (fast jag tar nog jasminris istället). Wokgrönsaker, quornbitar, rödlök & hoisin sås är det i.

Ny månad

Datum: 2010-02-01 Klockslag: 18:43:30

Börjar den nya månaden med 2 månader med världens bästa. ♥



Äntligen är mitt internet som det ska också, de ströp det för första gången typ.. den 18 januari? Det var döden att leva med så segt internet. ;c Vaknade för en liten stund sedan, älsk ligger fortfarande och sover. Ska väcka honom snart så vi hinner umgås lite innan det är dags för mig att gå på Body Pump, ska vara med & ta det lugnt pga förkylningen som tycks bli värre igen.

RSS 2.0