center>

-

Datum: 2011-02-28 Klockslag: 21:29:40


Äckligt bra!

Datum: 2011-02-28 Klockslag: 21:06:01

Du säger du älskar mig - Supermarkets feat. Medina & Anders Bagge

Kan inte sluta lyssna på den alltså, fyfan så bra. Nästan så jag blir lite kär i Anders Bagge, inte visste jag att han kunde sjunga så. Imorgon när Micke är och jobbar kommer den här gå på repeat på hög volym, stackars mina grannar. Septembers nya album har äntligen kommit ut på spotify också, så det är det & den här låten jag lyssnat på ända sedan jag kom hem idag. September.. alltså, så jävla grym tjej. Och snygg, och cool. Ja, jag gillar hela henne.

Har pluggat i 2-3 h nu sedan jag kom hem, så nu ska jag bara slappa i soffan i väntan på big brother. Ska avnjuta det tillsammans med en snickersglass. Mums! :} Sedan blir det sängen, är såå trött.

Måndag

Datum: 2011-02-28 Klockslag: 14:28:46

Kursintroduktion och föreläsning om cellen; check! Jag är så jäkla glad att jag läste naturkunskap b på distans nu i höst, det underlättar nu när man läser anatomi & fysiologi eftersom jag känner igen en hel del. Efter skolan svängde vi in på donken och köpte lite mat, och nu lyssnar jag på äckligt bra musik höööögt och städar. Sedan är det någon timmes plugg som gäller, ska kolla på en föreläsning om vävnader & hud också. Fan vad lite musik kan göra en på bra humör, jag är på strålande humör. Städar/dansar omkring i lägenheten, haha. ;'D

5 veckor i helvetet?

Datum: 2011-02-27 Klockslag: 20:48:00

Jag sitter och gör upp planer för mig själv när det gäller pluggandet. Jag har bestämt mig för att de dagar jag jag i skolan ska jag plugga minst 1-2 h hemma, och de dagar jag är ledig minst 3-4 h. Det är verkligen vad som behövs nu inför de fem kommande veckorna som kommer vara otroligt hårda, man håller ju nästan på att smälla av när man ser vad det är vi ska kunna efter avslutad kurs. Räknar med att vara mer död än levande när dessa fem veckor gått, och då är det bara att hoppas på att mikrobiologin är lite lugnare. 

Nu väntar jag på att big brother ska börja, sedan är det sovdags. Klockan ringer 06.30 imorgon, sedan väntar kursintroduktion och föreläsning om vävnader & hud. Jag trodde förresten aldrig att jag skulle tycka att big brother var såhär kul att följa, för det verkade vara så himla

Solsidan & mys

Datum: 2011-02-27 Klockslag: 18:42:37

Har funderat på att beställa hem en skrivare ett tag, men så ikväll bestämde jag mig för att rota fram Mickes skrivare ur skrubben istället. Det är dessutom både skrivare & scanner på den, det gillas. Så nu har jag beställt hem en svart patron, så nu ska jag bara köpa papper & vänta på att patronen kommer med posten. Brevbäraren borde bli trött på att ringa på här & lämna paket hela tiden, haha. ;'D Om det inte kommer på posten kanske? 

Resten av kvällen består av mys framför tvn med lite ostkrokar och min finaste. Tro hur det ska gå för stackars Ove som blev lämnad med soffan ensam på vägen? Haha.


Söndag

Datum: 2011-02-27 Klockslag: 13:32:06


Jag suktar efter att se Batman filmerna & ha ett HP-maraton, trots att det inte alls var länge sedan vi kollade igenom alla HP-filmerna.

Är väldigt seg idag, så jag slöar mest i soffan. Har diskat lite i alla fall & tänkte ta och dammsuga lite, men mer än så blir det nog inte. Hade kanske behövt tvätta, men ska kolla om jag kan boka en tid i mitten av veckan och göra det då istället. Ska passa på att njuta av att göra ingenting idag, för imorgon börjar allvaret igen.

Lördag som känns som fredag

Datum: 2011-02-26 Klockslag: 18:33:08

Tentan är över och man kan nu släppa allt, vilket har resulterat i att jag varit otroligt trött idag. Man har haft så mycket att stå i nu senaste veckan att man antagligen inte märkt hur utmattad man varit, så allt kom nu istället. Somnade en stund när jag kommit hem. Och ja, tentan.. Det gick inget vidare, vet inte alls om jag klarade den eller inte. Tror ni att de saker som jag råpluggat och verkligen kunde kom med? Knappt. Så himla typiskt. Får inte veta hur det gick förrän den 21 mars heller, känns aningen jobbigt att behöva gå och undra så länge. Men nu är det bara att släppa den kursen och satsa stenhårt på anatomin, ska bli spännande att börja den på måndag. :}

När vi var påväg hem från skolan svängde vi in på eko hallen och jag & lina köpte varsitt bord med två stolar, ni vet såna som passar perfekt för att ha på en balkong. :} Har velat skaffa ett tag men inte hittat något billigt, men nu fyndade vi som bara den! Hittade en underbart fin ljuslykta där också, i form av en silvrig krona. Have to have! Men nu ska jag lägga mig och titta på ett avsnitt av big brother medan Micke spelar tvspel, sedan är det mys framför melodifestivalen som gäller.

Nytt

Datum: 2011-02-25 Klockslag: 19:32:47

Pluggat färdigt inför tentan, nu får det bära eller brista.
Har äntligen varit iväg på biblioteket och hämtat ut anatomiboken jag lånat istället för att köpa, ekonomisk tjej. :} Den var så tråkig så det är ändå ingen bok jag vill ha i framtiden, så. Om boken jag beställt från bokus kunde skickas någongång också, men det går väldigt trögt på den fronten.

Har ändrat om lite här också, tryck på F5 några gånger så uppdateras det. :} Nu ska jag se postkodmiljonären, roligt att sitta och gissa på frågorna. Sedan ska jag gå och handla fika till tentan, något som man kan äta tyst.

Nya gardiner

Datum: 2011-02-25 Klockslag: 14:15:35


Fick hem två par gardiner idag som mamma skickat, som jag nyss hängt upp. :} Känns lite ovanligt, och jag är väldigt osäker på om Micke kommer gilla dem. Men vi får väl se.

Pluggar ganska lugnt, men ska fortsätta en stund till. Satt mig med en tomt papper och skrev ner massa saker som jag kan utantill, och det var faktiskt en hel del. Hoppas att jag pluggat på rätt saker bara, så det är de som kommer på tentan. Men som sagt; det går som det går. Micke jobbar idag också, så till han kommer hem ska jag  steka kycklingfilé som vi ska äta tillsammans med klyftpotatis & tzatsiki. Mumma!

Sista rycket!

Datum: 2011-02-25 Klockslag: 12:28:43




Jag saknar mina fina, små solstrålar! ♥ Men om två månader får jag förhoppsningsvis krama om dem igen.

Sista dagen att plugga inför tentan idag, har börjat lite smått & ska hålla på i några timmar framöver. Men efter middagen ska jag inte ens öppna böckerna, då blir allt undanlagt. Drömde mardrömmar om tentan inatt också, att jag skulle göra den imorse (alltså fredagmorgon istället för lördagmorgon) vilket jag inte alls varit beredd på, så jag fick megaångest över att jag inte pluggade så mycket igårkväll. Tur att det bara var en dröm. Och håll tummarna för mig imorgon, mellan 09-13 sitter jag och skriver tentan. 

Påminnelse till mig själv: det är okej även om jag inte klarar tentan, det är ett väldigt flummigt ämne & den allra första tentan jag någonsin gör.
Men - om jag klarar den så äger jag!

Torsdag

Datum: 2011-02-24 Klockslag: 14:48:39

Har haft tjejerna här och pluggat inför tentan, blev hälften tentaplugg & hälften prat. :} Vi planerade bl.a in lite saker framöver, t.ex ett besök på Ullared till våren. 

Nu känner jag mig matt, förkyld & ont i huvudet har jag också. Kanske ska ta en paus och lägga mig och vila lite och fortsätta plugga senare. Känner i alla fall att jag börjar få lite koll på saker nu, bara det räcker.
Tips på lättsam middagsmat någon? Sådär helt appropå.

Glad Sara! :'D

Datum: 2011-02-23 Klockslag: 15:52:34

Jag upptäckte just något helt underbart, som jag verkligen hoppas stämmer.
Tittade på schemat för mikrobiologin (som kommer efter anatomin, i april alltså) och såg att vi har lektion den 21a och sedan är inte nästa förrän den 28e. Det betyder alltså att jag högst troligt kommer att kunna åka hem till natursköna några dagar över påsk. ♥ Vore perfekt, särskilt eftersom Lars & Anna tänkte åka upp då också. Så då får jag träffa dem med. Och något ännu bättre är att jag tittade tågbiljetter nu, och om jag beställer ganska snart (kan ju alltid ta biljetter som är ombokningsbara) så blir det inte ens tusen spänn.



Ego woman

Datum: 2011-02-23 Klockslag: 15:13:46

Har just varit och handlat vitlöksbröd & kycklingfiléer, och så fick jag med mig Ego woman hem eftersom de hade bokrea på Ica. Har dock inte läst Ego girl, får titta om den finns på biblioteket. :} Tänkte plugga lite till nu (trots min hemska huvudvärk) och sedan laga kyckling & ris tills älsklingen kommer hem från jobbet. 

Lite less jag blev när jag tittade igenom posten vi fått idag, jag har fått en räkning för min tandvårdsförsäkring som är tecknad i Ramsele. 900 spänn. Hur gick det till? Jag har ju tecknat avtal här i Nässjö och ska betala per månad? Får ringa och fixa med det imorgon, orkar inte nu.

Tävling!

Datum: 2011-02-23 Klockslag: 14:10:39

Helen har en tävling och jag är med och tävlar. :) {http://hiilen.blogg.se/}

Ännu en dag fylld av tentaplugg

Datum: 2011-02-23 Klockslag: 10:28:04

Jag undrar hur många dagar i rad det varit soligt ute nu? Helt underbart. Nu fattas bara värmen, komsi komsi!

Ska alldeles strax göra i ordning frukost och sedan sätta igång med tentaplugget, ska passa på och vara så effektiv som möjligt nu när jag har lägenheten för mig själv. Ska hinna med en promenad till biblioteket och hämta ut en anatomibok jag reserverat också, vill ju passa på medan solen är framme. Behöver varje liten solstråle jag kan få. Tror jag behöver några minuter i solariet inom en snar framtid också, är snart genomskinlig. Haha! På tal om frukosten, jag tror jag kör på att laga lite pyttipanna till frukost/lunch istället, klockan är ju trots allt halv elva.

Snart klar!

Datum: 2011-02-22 Klockslag: 20:02:40

Har haft sista seminariet idag, för förbättringsarbetet. Så glad att jag slapp vara en av dem som fick gå upp & redovisa inför 50 pers. Nu är allt färdigt - förutom tentan på lördag. Känns så skönt, och ännu skönare blir det när tentan är gjord.

Började känna mig förkyld och hängig nu ikväll, ont i huvudet & nyser ständigt. Därför tar jag det bara lugnt och äter kladdkaka & ser på tv ikväll, kan behövas. Imorgon ska Micke iväg och jobba från 7-16, snabba puckar! Så då ska jag passa på att kliva upp i tid och verkligen plugga när jag får vara ifred hela dagen. Läsa, dricka te & lyssna på bra musik. :} Sedan på torsdag blir det tentaplugg med tjejerna här i Nässjö också, hoppas att det börjat sätta sig lite då.



Riktigt härlig måndag!

Datum: 2011-02-21 Klockslag: 20:22:39

Åkte in till skolan till 09 imorse och satt och pluggade med tjejerna till efter 16, riktigt bra gjort! :} Hann med en hel del, både plugg & skratt. Tror inte det går en dag utan att jag får kommentarer om min dialekt eller att någon härmar mig, haha. :'D Jag är så stolt över var jag kommer ifrån. Norrland är grejen, och speciellt Natursköna. ♥

När jag kom hem så gick jag och handlade, och medan jag pratade i telefon så lagade Micke mat & så hade han förberett det nya DH-avsnittet som vi såg på medan vi åt. Så hade han städat sovrummet och gjort så fint. Och nu plockar han fram cola & nyvärmda vitlöksbröd. Film & mys står på schemat. En riktigt bra måndag.


Sötaste ♥

Datum: 2011-02-20 Klockslag: 18:07:42


Finns det något sötare än kattungar? Saknar dom här små korvarna.

Underbara sol!

Datum: 2011-02-20 Klockslag: 16:20:22



Har varit ute och gått ett varv runt sjön, sedan tog jag med mig en stol ut på balkongen och satt där i solen och läste en stund. Otroligt skönt att det varit soligt så många dagar i rad nu, hoppas på att allt börjar smälta snart också bara! Nu är jag otroligt less på att plugga, så har en liten paus. Sedan är det bara att fortsätta. Vill bara få Omvårdnad I bortgjort nu och börja med anatomin & fysiologin istället, jag känner mig mycket mer peppad för det! Smygbörjade lite igårkväll t.o.m, nu vet jag t.ex att stjärtmusklerna heter gluteus maximus. Haha!

Söndag & tentaplugg

Datum: 2011-02-20 Klockslag: 12:18:19

Kom upp senare än tänkt, men har hunnit dricka te, titta runt på kläder & sitter nu och pluggar. Går igenom alla kapitel och skriver sammanfattningar nu, fan så mycket det är att lära sig. Låt mig klara tentan.

Jag ska plugga i stort sätt hela dagen, förutom att jag runt 13-14 får äta lunch & ta en promenad i solen. Sedan en paus för middag och till 20.00 när Solsidan börjar ska jag ha pluggat färdigt. (Måste skriva upp såhär nånstans och bestämma hur jag ska plugga, annars blir det aldrig något bra.) Innan dagen är slut ska jag ha gått igenom i alla fall kapitel 23 & 7. Kapitel 23 är fan på nästan hundra sidor, så det kommer ta sin lilla tid. Dags att fortsätta nu.

Godnatt!

Datum: 2011-02-19 Klockslag: 23:54:02

Efter kvällens tvtittande har jag en speciell sak att säga - melodifestivalen borde ta efter qx-galan, så jävla mycket bättre. Så ska det se ut. Melodifestivalen har ju så gott som blivit pinsamt dåligt, var är humorn och själva underhållningen? Borta.

Nu ska jag lägga mig, är riktigt skönt att gå och lägga sig och vara trött. Hände inte ofta förut. Det jobbiga är att mina ben krampar efter en kvälls sittande i soffan, restless legs? Har alltid trott att det varit växtvärk jag haft, men jag slutade ju växa för flera år sedan? Haha. Nåja, borsta tänderna & sen sängen. Ska ju upp och dricka ur min helt fantastiska kopp imorgon.

Datum: 2011-02-19 Klockslag: 17:39:17


Så underbart jävla bra.

Min nya kärlek

Datum: 2011-02-19 Klockslag: 15:06:46



När jag varit in på apoteket kunde jag inte låta bli att gå in på Textil huset, och med mig hem fick jag denna underbara kopp med tillhörande fat. ♥ Imorgon ska jag kliva upp tidigt, koka ett kopp te & sätta mig med skolböckerna. Det kändes hundra gånger roligare när man har något så fint att dricka ur. Fanns tusen andra saker jag gärna tagit med mig hem också, världens bästa affär. Helt klart.

Lördag

Datum: 2011-02-19 Klockslag: 12:00:34

Kom upp ur sängen runt 11.30, hur lyckas jag? Nu ska jag i alla fall klä på mig & vandra iväg på apoteket och köpa de där tabletterna för magen. Kanske hittar något annat roligt när jag ändå är där, apoteket har faktiskt massa roligt tycker jag. :) Tro om de har nagellack där, typ fransk manikyr? Behöver det, mitt vita lack är nämligen slut.

När jag kommer hem får det bli gräddstuvad pyttipanna till frukost/lunch tror jag. Sedan är det bara att börja plugga. Mitt liv måste vara väldigt intressant just nu, plugga, plugga, plugga.


Nu vill jag ha plusgrader och riktig vår!

Magkatarr?

Datum: 2011-02-18 Klockslag: 23:59:22

De senaste dagarna har jag haft en konstig sorts smärta i magen, och idag insåg jag att det troligtvis är magkatarr jag fått. Magen känns uppblåst, tom & svider. Det känns som om jag inte ätit på evigheter och sedan ätit något riktigt starkt som bara ligger där och bränner. Inte trevligt alls. 

Ska gå på apoteket imorgon och köpa tabletter mot magkatarr och se om det blir bättre, jag hoppas på det. Vaknade inatt och hade så otroligt jävla ont och var spyfärdig. Men det är väl så det går när man stressar, konstigt att jag inte fått det tidigare kan jag tycka. Olägligt såhär veckan innan tentan bara, eftersom hela veckan kommer vara fylld av stress. 

Har i alla fall varit duktig och pluggat någon timme idag, och mer blir det imorgon. Vi har också äntligen fått upp den där jävla lampan i hallen, efter många om och men. Och utbrott, många. Men nu ska jag nog lägga mig, ska försöka kliva upp runt 9 imorgon och plugga. Om jag känner mig själv kommer jag nog aldrig upp innan 10, men försöka går ju.

Filmkväll med tjejerna

Datum: 2011-02-18 Klockslag: 02:28:34

Har varit hos Lina ikväll och ätit pizza, tittat på film & pratat om allt mellan himmel och jord. Har varit hur trevligt som helst. :} Nu ska jag och älsklingen strax gå och lägga oss och titta på Sveriges värsta bilförare tills vi somnar. Imorgon är det plugga som gäller, men med tanke på dagens migrän & att det blev så sent ikväll tänker jag unna mig sovmorgon.

Torsdagkväll

Datum: 2011-02-16 Klockslag: 22:47:33

Har äntligen gjort klart mitt förbättringsarbete, skönt att ha det ur världen! Har otroligt ont i huvudet ikväll, vet inte om det är migrän på g. Jobbigt i alla fall. Så vi bara myser i soffan med lite gott framför filmer. 


Min favoritmugg jag fått av mamma. Åter till soffläge, huvudet dödar mig.

Hallen & vardagsrummet

Datum: 2011-02-15 Klockslag: 19:11:49





Är riktigt nöjd med hur vi fick till det när vi möblerade om idag, blev mycket bättre. :} Nu fattas bara en hög EXPEDIT hylla från IKEA som man kan lägga ner mot väggen bakom soffan. Måste säga att det ser mycket mysigare ut på riktigt än på bilderna, såg lite plottrigt ut nu på bilderna vilket det inte gör egentligen. Skitnöjd med skrivbordet också, där jag sitter just nu. :} Lyckades dessutom skruva ihop skiten helt själv, hah. :'D

Lite nytt här hemma!

Datum: 2011-02-15 Klockslag: 17:43:18

Har bärt (heter nog egentligen burit?) tunga paket idag, skruvat ihop möbler & möblerat om här hemma. Ska städa ihop lite och sedan ta några bilder hade jag tänkt, sedan ska jag läsa om sjuksköterskeprofessionen, inte sådär jätteroligt men behövligt.

Life as we know it

Datum: 2011-02-14 Klockslag: 23:35:14


En av de bästa filmerna jag sett på sistonde. Tror jag grät i tre eller fyra omgångar, det säger en hel del. Helt klart sevärd!

Alla ♥ dag

Datum: 2011-02-14 Klockslag: 21:27:16

Alla hjärtans dag idag. Vi har inte direkt firat, vi bara myser framför en film. Men fick ett paket från söta mamma med posten idag, en chokladask. ♥
Åt hamburgare till middag och tittade på ett sjukt efterlängtat avsnitt DH, nästa kommer ut 21a. Can't wait! Nu blir det Life as we know it, sedan ser jag fram emot att få sova ikväll. Så skönt med sovmorgon imorgon.


Let's Dance -09

Datum: 2011-02-13 Klockslag: 21:30:24




Kom på här om dagen att min mapp med alla bilder från Let's Dance inte fanns på datorn, blev lite rädd att de försvunnit. Men hittade åt dem på min externa. :} Här är några av dem.

Snart dags för solsidan!

Datum: 2011-02-13 Klockslag: 19:49:51

Snart början Solsidan och jag har fortfarande inte läst en enda sida i boken. Men jag har däremot suttit och svärt och ritat diagram till mitt förbättringsarbete, så nu är de så gott som klara. Ska försöka göra klart det mesta imorgon, så får jag peta ihop det sista på onsdagkväll innan jag ska lämna in det på torsdag.

Eftersom jag numera är en mästare (haha) på att planera mitt pluggande, så insåg jag att jag både hinner se Solsidan, Wallander OCH plugga utan att måsta vara vaken alldeles för sent. :} När Solsidan är slut vid 20:30 så läser jag i 20-30 minuter, och sedan läser jag när det är nyheterna under Wallander. Perfekt va? Känner mig inte så förberedd inför seminariet imorgon, men vi har ju ett x antal timmar på oss på skolan innan det är dags. Hinner nog knåpa ihop något.



Deltävlning 2

Datum: 2011-02-13 Klockslag: 15:42:20


Egentligen är jag inte speciellt intresserad av melodifestivalen, det är mer att det liksom är "standard" att titta på sådana program. Igår tyckte jag faktiskt att det var några bra bidrag, bäst var Loreen med My heart is refusing me. Tror faktiskt att den skulle kunna gå långt! Sedan var både Brolle & Christian Walz bra. Men jag håller stenhårt på Loreen än så länge i alla fall. :}

Söndag

Datum: 2011-02-13 Klockslag: 15:34:57

Var vaken till efter fyra igår för att vänta på att Micke skulle komma hem, så idag tog vi en rejäl sovmorgon och låg i sängen till efter ett. Har hunnit ut på en promenad till ICA i det soliga vädret också. :} Nu fattas det bara att snön börjar smälta bort. Såg att de t.o.m fått knoppar på träden i Skåne, det vill jag också ha! Vill hitta några billiga utemöbler också så man kan börja sitta ute på balkongen så småningom, så skönt att vi har den på solsidan.

Vi har köpt grejer så vi ska göra mackor i ugnen till middag, mums! Sedan ska jag passa på att plugga medan Micke tittar på hockey, sedan avslutas kvällen med Solsidan och Wallander. :}

Hanging weightless in the air

Datum: 2011-02-13 Klockslag: 01:30:36

D e n h ä r u n d e r b a r a l å t e n f å r j a g a l d r i g g l ö m m a b o r t i g e n . ♥

Vilken besvikelse!

Datum: 2011-02-12 Klockslag: 22:39:43

Jag måste erkänna att jag är dödligt avundsjuk på alla som tar studenten till våren, jag vill göra det igen! Fyfan vilken underbar tid i livet det var, kommer aldrig någonsin att glömma.

Så, därför plockade jag ner min studentmössa för att titta lite på den & minnas hur jag älskade att gå runt i den på alla fester. Få lite flashbacks. Men vad ser jag? Mössan är fan full av massa äckliga gula fläckar. :(:(:( Så såg den inte ut senast jag tittade på den, måste vara ölen/cidern/spriten som jag fick på den under studenten som blivit sådär gula och äckliga fläckar. Försöker gnugga bort dem, det går sådär. Min älskade, fina studentmössa. 



Kärlek ♥

Datum: 2011-02-12 Klockslag: 20:29:27

"Har utbytt en hel massa meningslösa & konstiga sms med Elina idag, som nästan varje dag. Trots att vi bor i samma stad, går i samma klass & bor i samma hus lessnar jag inte på henne. Det är så illa att vi t.o.m saknar varandra nu när jag har praktik och därför sitter och mysar på lunchen. Vi har på senare tid kommit fram till att vi har lite av en syskonrelation, hat & kärlek i ett. Haha! ♥" 13/10 -09

"Satt med Erika för en stund sedan och väntade på att maten skulle bli färdig. Så ringer Elina och säger något i stil med "SARA!! Skynda ut och kolla, det är en gubbe som står och dansar på torget!" så när jag springer ut och kollar är det Dea som står och dansar. ♥ Jag som varit så sur & besviken för att hon inte skulle komma i helgen, så hade dom planerat det hela veckan. Jag älskar er idioter!" 1/10 -90




Saknar dom här fina brudarna. ♥

Lördag

Datum: 2011-02-12 Klockslag: 16:15:16

Fan vad glad jag är att jag gick på föreläsningarna om studieteknik, jag känner verkligen att de gav mig något. Har just avslutat mina 2 x 20 minuters fokuserade läspass, hann med att läsa 19 sidor på engelska(!) vilket jag är väldigt nöjd med. Tycker faktiskt att det gick väldigt bra att läsa trots att det är en engelsk bok, är några enstaka ord jag inte riktigt förstått. Har kommit igenom halva kapitlet nu, så jag får planera in 2 läspass till under kvällen och sedan lite tid för repetition. Behöver man plugga mer än så på en lördag? Jag tror inte det. Kan sträcka mig så långt att jag sitter och funderar och klottrar ner lite tankar inför seminariet på måndag.

Nu ska jag pallra iväg mig på ICA och köpa grejer till spaghetti & quornfärssås, plus lite ostkrokar till myset ikväll! 

Har nymålade naglar nu också! :} Inte haft nagellack på ett bra tag nu, känner mig fräschare på en gång! Använde mitt fina nagellack Isabelle som jag fick av finaste Erika i julklapp/födelsedagspresent. Måste säga att jag gillar MUS nagellack väldigt mycket, lagomt tunt & torkar väldigt fort.

Har varit och fyndat!

Datum: 2011-02-12 Klockslag: 14:31:15


Har varit nere på stan och gått en stund, passade på när det är så soligt & fint idag. :} Fyndade den här sjalen på JC för 90 kr på halva priset, sedan var jag iväg på Rusta och köpte lite taveldukar på halva priset.

Micke är i Jönköping ikväll, så jag tänkte passa på att plugga och sedan äta lite ostkrokar & titta på melodifestivalen. Tro vilka det är som ska vara med ikväll? Brolle har jag för mig, han gillar jag.

Hjärtat

Datum: 2011-02-11 Klockslag: 21:19:20

Sitter och förbereder mig lite smått inför nästa kurs - anatomi. När jag läste naturkunskap b nu i höstas så kände jag att jag hade ganska svårt för att få in hjärtats & hjärnans alla olika delar, så nu inför anatomin tänker jag rita upp de olika sakerna på A3:n och sätta upp lite här och där. Varför inte sätta en på insidan av toalettdörren och plugga på hjärtats olika delar medan man ändå sitter på toa? Smart tycker jag, även om Micke var helt övertygad om att jag bara skämtade när jag berättade det för honom. "Hoppas det inte kommer nån och hälsar på då!" sa han.. Jag har ju gjort det ganska konstnärligt ändå tycker jag, haha. ;'D



Hemmakväll

Datum: 2011-02-11 Klockslag: 18:40:14

Tanken var egentligen att jag skulle följa med Lina & Julia ut ikväll, men det är världens snöstorm ute och jag känner mig ganska seg så jag skippade det. Det kommer fler gånger. :} Har försökt komma lite längre med det där jävla förbättringsarbetet idag - och det gör mig ta mig fan tokig! Har även provat på lite grejer från gårdagens förläsningar, vilket har fungerat jättebra.


Idag saknar jag katterna & hundarna hemma. {Även om denna goding numera tillhör någon annan, men bilden var så söt!} Kan nog bero på att jag drömde inatt att kattungen blev påkörd, så hemskt. Skulle gärna mysa ner mig i sängen med en lurvig Chester också, saknar att ha sällskap av honom. Min kille! ♥

Studieteknik

Datum: 2011-02-10 Klockslag: 21:28:57

Har som sagt varit på föreläsningar mellan 13-19 idag. Studieteknik handlade det om, och Per som höll i det hela var väldigt bra & lättsam att lyssna på. Fick med mig två böcker hem & en hel massa tankar och saker jag ska prova på i pluggandet framöver. Han sa så himla mycket bra, både ren fakta & en massa tips för att få ut så mycket som möjligt av det man läser. Fick bl.a lära mig att det är bra för pluggandet att jag börjat måla & teckna, för kreativitet & minne går hand i hand. Det ni!

När jag och Lollo tagit tåget tillbaka så var det en stund tills hennes buss gick, så hon skulle in på HEMMAKVÄLL och eftersom det ligger på vägen hem hit, så kunde jag inte stå emot att gå in och köpa lite blå bumlingar. Enbart hennes fel, skyller allt på henne. Haha! Så snart ska vi titta på film & käka godis. Kanske ska fläska i mig lite av det som blev kvar av pizzan igår också? Låter gott.

Torsdag

Datum: 2011-02-10 Klockslag: 11:19:16

Är påväg och ska åka in till Jönkping snart, ska gå på två föreläsningar om studieteknik. Hoppas på att det verkligen ger någonting. :} Min dag på dialysen igår får jag berätta om senare, hinner inte nu. 

Är världens snöyr ute, så himla less jag blir. JAG VILL HA VÅR NU. Ingen mer jävla skitsnö. Tack!

Wanties

Datum: 2011-02-08 Klockslag: 20:15:00


Har ett presentkort på 500 kr på GT, är väldigt sugen på att köpa en av jackorna. Har ju ingen vårjacka förutom skinnjackan.. men måste prova den i affär tror jag. Och ett par höga jeansshorts är ett måste till sommaren, köpte ju aldrig några ifjol. Men helst vill jag ha några lite ljusare, får väl se vad som kommer närmare sommaren. :}

Vill ha!

Datum: 2011-02-08 Klockslag: 19:16:19

Ibland hatar jag att ha små fötter, såklart finns alla storlekar förutom 36 som är slut. :( Vill bara fylla på vår- & sommargarderoben nu!

16:24

Datum: 2011-02-08 Klockslag: 16:24:49

Har just varit ute på en promenad runt sjön & ett besök på biblioteket. Passade på att skriva ut lite grejer när jag ändå var där, bl.a det kommande schemat och kursbeskrivningen. Alltså, Hurts - Happiness! Har lyssnat på albumet under hela promenaden, så jävla bra. Så nu medan jag fortsätter plocka här hemma så får det vara på, på hög volym.

Efter middagen blir det att plugga lite och sedan en väldigt tidig kväll, väckaren ringer 04:30.

Tisdag

Datum: 2011-02-08 Klockslag: 14:03:34

Kör lite storstädning idag. Behövs verkligen. Har nyss diskat lite, plockat undan & dammsugit hela lägenheten (förutom toan som jag ska ta snart). Det är för mig ett mysterium hur det kan bli så jävla mycket damm hela tiden?! 

Ska fortsätta med städningen en stund till tänkte jag, sedan promenera bort till biblioteket och skriva ut några papper & kolla in ett par böcker. Så får jag lite solljus på köpet också. :} Har haft balkongdörren öppen en stund medan jag dammsög också, så himla skönt att få in frisk luft. Vår nu, tack!

Skrivbord: check!

Datum: 2011-02-08 Klockslag: 12:36:15

MICKE Skrivbord vit Bredd: 73 cm Djup: 50 cm Höjd: 75 cm
Bara en taklampa som fattas till hallen nu, så kan jag sitta där och plugga sen. :} Tack mamma & pappa. :*


Måndag

Datum: 2011-02-07 Klockslag: 21:14:14

Är jag ensam om att ha börjat få liiite vårkänslor? -
De var inte långvariga i alla fall, det har verkligen toksnöat här ikväll och jag tror aldrig jag sett större snöflingor. De var som femkronor om inte t.o.m större. De har varnat om att man ska hålla sig inomhus ikväll & inatt också, det ska tydligen bli storm. Så pass att taken ska kunna blåsa av husen. Uffh.

Har suttit på föreläsningar hela dagen, först ut var en professor från Wales. Blev skitglad över att höra brittiska, det är som bäst när det är gubbar som pratar. Låter så jäkla mysigt! Men jag råkade såklart somna eftersom jag sovit så dåligt inatt, och vaknade av att alla i hela aulan klappade händerna. Blev en aning rädd. Sedan visade Julia väldigt nöjt upp en bild av mig när jag sov, varför är jag alltid så utsatt när jag sover?! Hahah.

Luddigt inlägg. Ska ta lite kräm & mjölk och lägga mig och titta på någon film eller serie tills jag somnar.

-

Datum: 2011-02-06 Klockslag: 19:20:30


Blev trött på att ligga och läsa och blev istället sugen på att teckna lite. Det är inte lätt! (Men tycker att bilden ser bättre ut IRL än på bilden ovan.) Men övning ger färdighet. :} Måste ju bara berätta att anledningen till att den där extra munnen sitter där är för att jag först bara skulle prova på att göra lite olika munnar, men sedan började göra ett helt ansikte efteråt.

Nu är det 40 min kvar till Solsidan börjar, frågan är: gå och köpa lite godis eller inte? Är himla sugen.

Söndag

Datum: 2011-02-06 Klockslag: 17:29:37


De sålde billiga blommor på ICA häromdagen så jag tog och köpte en eftersom vår förra dog medan vi var hemma över jul. Den här är dessutom mycket finare med sina rosa, små blommor. :} 

Åt middag för en stund sedan, stekt korv, ägg & potatis blev det. Så nu sitter jag och redigerar lite bilder, läser bloggar & kollar facebook för att om en stund återgå till läsningen. Har föreläsningar från 08:00-16:00 imorgon, lär vara lagomt mör när jag kommer hem. Funderar på att kanske gå på ICA en snabbis senare och köpa någon liten chokladbit eller något att ha med och kunna äta för att piggna till, vet hur trött jag blir av att bara sitta och lyssna. En liten chokladbit till kvällens avsnitt av Solsidan vore ju inte helt fel heller. ;'D Gottegris.

Goa gubbar!

Datum: 2011-02-06 Klockslag: 00:18:44

Ikväll har jag roat mig med att både börja måla på en ny tavla, tittat på melodifestivalen och skypeat med några härliga brudar! Saknar er. Nu ska vi titta på film, Due Date tror jag det blir. Ska äta upp resten av chipsen och dippen och dricka vår soda streamade cola, muuuums! Rubriken? Jag vet inte. Haha.


Härliga lördag!

Datum: 2011-02-05 Klockslag: 14:54:25


Tittade på den här filmen & Paranormal Activity 2 igår. It's kind of a funny story var väldigt annorlunda, bra & rolig tyckte jag. Men jag blev lite besviken på Paranormal Activity 2 faktiskt, den skrämde mig inte sådär mycket som jag hade hoppats på. Men den var ändå bra tyckte jag, och visst blev jag väl rädd då & då. 

Idag har vi än så länge varit ute på stan och fikat. Blev lite frukostfika så vi började med varsin räkmacka och köpte sedan något gott. :} Bra start på lördagen, och ikväll blir det tv- & filmkväll med chips och dipp. Ska bli så himla gott! Men det bästa av allt är att det bara är lördag, dvs en till ledig dag imorgon. Fast då ska jag ju sitta och läsa en massa inför föreläsningarna, men det blir ju lite sovmorgon i alla fall. Ska fortsätta njuta av min lediga lördag nu! :'D

Torsdag

Datum: 2011-02-03 Klockslag: 16:33:53

Idag är jag hemma, mår dåligt & försöker läsa färdigt etik-kapitlet. Det går sådär, har kommit halvvägs i alla fall. 

Imorgon är det seminarium, sedan har jag bestämt att jag är ledig från allt som rör skolan (förutom förbättringsarbetet) tills på söndagmorgon. Så fr.o.m imorgon t.o.m söndagmorgon tänker jag inte läsa en enda sida i omvårdnadsböckerna. Jag behöver en paus nu. All stress har fått den där huvudvärken att komma tillbaka.

Så på söndagmorgon ska jag börja läsa inför måndagens föreläsningar, det kommer en professor från Wales och har föreläsning, ska bli spännande att se hur det går för mig att hänga med på engelskan. Bara jag läst på i förväg så jag har ett hum om vad det handlar om ska det nog gå bra. :}

Jag längtar efter sommar & mina fina vänner. (Här i Sthlm juli -09)

Tidig kväll

Datum: 2011-02-02 Klockslag: 21:43:56

Ingen bra kväll. Är trött efter 6 h föreläsning och har världens huvudvärk. Borde ligga och läsa massa kurslitteratur men jag pallar inte, känns som om febern inte är långt borta. Så jag nöjer mig med det jag gjort ikväll, tar en tablett & lägger mig och sover.

Imorgon är det gruppmöte mellan 11-14 och sedan tänkte jag gå på stan och fixa en present till Micke som fyller år på fredag. ♥ Sedan är det bara att åka hem och plugga. Fan vad jag vill ha helg nu.

Min nya, rosa dress!

Datum: 2011-02-01 Klockslag: 14:02:42


Det ringde just på dörren, det var brevbäraren. Kvällen kommer att spenderas i min nya, mysiga dress & omvårdnadsboken!

1 februari

Datum: 2011-02-01 Klockslag: 12:22:45

Igårkväll gick vi och köpte lite gott (bl.a brämhults nypressade apelsinjuice ♥) och satt oss och tittade på Let me in. Såklart började jag halvsova efter att vi sett en stund, och runt 23.20 somnade jag i soffan. Sedan vaknade jag vid 02 av att Micke sa att jag skulle gå in och lägga mig i sängen istället.

Så vaknade jag strax före tio imorse och har hittills sett ett avsnitt Fångarna på fortet, slängt i en tvättmaskin & ska nu läsa färdigt kapitlet om mångfald. Innan dagens slut ska jag ha läst klart kapitlet om etik också för att vara riktigt förberedd för morgondagens föreläsningar.

RSS 2.0