center>

Ännu ett kvällsdopp!

Datum: 2011-06-30 Klockslag: 22:59:43


Ännu en riktigt härlig dag. Har varit riktigt fint väder så jag har legat ute i solsängen och på eftermiddagen kom syskonbarnen hit en sväng, mina goknular. ♥ Så nu ikväll så åkte jag, Micke, Erika & Erik till Lungsjön och badade lite sådär halvspontant. Var kallt till en början, men sedan var det riktigt härligt (förutom odjuret som jagade upp mig ur vattnet). Badkrukan i mig verkar sakta men säkert försvinna lite, riktigt förvånad över mig själv. :D Men nu ska vi mysa ner oss med choklad framför en film jag & älsklingen.

30/6

Datum: 2011-06-30 Klockslag: 11:05:17

Har haft några härliga dagar sedan sist! :}

I förrgårkväll så cyklade jag 2,3 mil med Elina & Dea, så jäkla nöjd med mig själv att jag orkade. :} Kan säga att benen kändes HEMSKA igår, för att inte tala om den stackars stjärten! Och så igår var det hur fint väder ute som helst, så jag satt ute på grillis med Elina, Dea, Micke, Anders & Martin och surrade & åt glass fram tills jag började jobba 16:00. När jag slutade vid 21 så åkte vi iväg några stycken och tog ett kvällsdopp i Ramselesjön. Årets första dopp för mig! :D Det var faktiskt väldigt kallt, men ändå lite skönt. Efter gårdagen var jag som en räka, och det bättrar jag på genom att ligga ute idag. :} Hoppas molnen försvinner litegrann bara, men man ska absolut inte klaga när det är 26-27 grader i skuggan. UNDERBART! Är dessutom ledig både idag & imorgon, vilket känns hur härligt som helst! Nej, nu ska jag ut och lägga mig på solsängen igen.



Funderingar

Datum: 2011-06-26 Klockslag: 17:08:55

Sitter och funderar över tatueringar än en gång. Är så himla sugen, men det är så svårt att komma på just det där perfekta att bära med sig resten av livet. Svalor & en text vet jag att jag vill ha, även hur texten ska se ut - men vad det ska stå vet jag ännu inte.

Slog mig just att en tatuering som på något sätt är kopplad till The Used vore något. En annan tatuering än den jag pratade om ovan då alltså. Det vet jag att jag dessutom aldrig skulle ångra, även om jag av någon konstig & helt otänkbar anledning skulle sluta lyssna på dem/tycka om dem. Både för att deras musik betytt så mycket för mig, och att några av de bästa stunderna i mitt liv varit kopplade till dem (två konserter & att få träffa Jepha). Att jag dessutom lyssnar på Tunnel på repeat när jag flyger, för att om jag skulle dö lyssna på den det sista jag gör, säger nog en hel del också. Fan, det finns så himla många fina stunder i mitt liv som är kopplade till dem. Jag vet inte hur många gånger jag blivit tårögd av att bara tänka på dem & speciellt Bert. Hur de är som personer & hur de är tillsammans är det som gjort dem till mitt favoritband. Att bara ha bra musik räcker inte riktigt för mig på den fronten, utan jag måste ha en "relation" med personerna i bandet. Och jag fullkomligt älskar alla i The Used, underbara är vad dom är! ♥

Nu ska jag sluta tjata & gå ut och lägga mig i solen en stund till.



Sånt som gör mig glad!

Datum: 2011-06-26 Klockslag: 13:20:07

Efter det här kassa midsommarvädret är vi väl värda lite sol & värme. Jag jobbar dessutom bara 5 timmarsturer både tisdag & onsdag, och är ledig torsdag & fredag. :D Jobbar dock helg, men vafan.. man kan ju inte få allt. :} Äntligen får man ha på sig sommarkläder igen, att gå omkring i bara shorts & linne är ju ett av det bästa med sommaren. ♥



Igår var vi hos syrran och åt middag som sagt. Oxfilé, potatisgratäng & grönpepparsås följt av två olika sorters parfaiter med hemgjorda maränger! Riktigt, riktigt gott var det. Särskilt grönpepparsåsen & de hemgjorda marängerna, de hade jag kunnat äta hur många som helst av. Sedan på kvällen drack vi lite slush, och Micke kom dit också. Sen drog vi till Dea och hängde där ett tag innan vi åkte till Junsele & kollade läget. Var dock inte speciellt roligt där (och myggigt som fan!), så vi åkte ganska snabbt hem igen.

Nu är Micke på jobbet och jag funderar på om jag ska ta mig en långpromenad eller vad jag ska hitta på.. Kanske åker och hälsar på barnen en snabbis också, igår när vi sa hejdå ville de att vi skulle träffas idag också. Världens bästa syskonbarn! ♥

Midsommar

Datum: 2011-06-25 Klockslag: 14:38:23

Det är egentligen en helg som för mig känns ganska överskattad. Det är alltid mulet, regnigt & kallt, slår liksom aldrig fel.

Efter jobbet igår åkte vi några stycken till Junsele och kollade läget lite, men stannade inte särskilt länge. Hann med att poppa Pontares julskiva på högvolym (HAHA!) och se en full Anders ramla baklänges ner i diket när han klev ur bilen. :} "Tjena Jonsson!" var även en av kvällens höjdpunkter, haha!

Älsklingen jobbar ikväll, men vi andra ska iväg och äta middag hos syrran. Efter det drar jag till Nässjön och spelar Alias med ett härligt gäng! :} Hoppas Micke kommer dit när han slutar vid 21 också.

Fig Tree Bay

Datum: 2011-06-23 Klockslag: 12:12:27

Nytt på resefronten nu igen. Har bestämt oss för att skippa Grekland pga krisen där, så nu har vi bestämt oss för Cypern. Blir förmodligen Fig Tree Bay, som ser helt underbart ut! Känns passa oss & våra syften med en utlandsresa också. Tanken på att spendera 8 dagar där i slutet av sommaren får mig att nästan vilja bajsa på mig av lycka. Särskilt med tanke på vad det är för skitig svensk sommar här hemma. (Hoppas att juli & augusti blir bättre!)


"Fig Tree Bay är en långsträckt och färgglad badort, helt skapad för skön semesterkänsla. Den stora buktens kristallklara vatten korsas av utflyktsbåtar, brädseglare och trampbåtar. Allt inramas av den långa stranden med parasoller, tavernor och lummig grönska." - Fritidsresor

Godnatt!

Datum: 2011-06-19 Klockslag: 22:07:17

Ska alldeles strax äta upp resterna av min pizza & se Johan Falk - National Target. Tror jag måste ligga upp och ned i sängen inatt, för att kunna ligga vänd mot datorn & titta på filmen. Har antagligen sovit konstigt inatt, för min nacke & övre delen av ryggen gör ont som fan. Inte roligt.

Annars har dagen bara gått åt till att må dåligt (bakis) och titta på fotboll med Erika. Förutom det har jag bara slappat & sovit i omgångar. Förstår inte hur jag fortfarande(!) kan vara bakis, med tanke på hur lite jag drack igår. Spelar liksom ingen roll om jag bara dricker så jag blir lullig eller om jag dricker mig full, mår lika dåligt dagen efter oavsett. Nej, nu blev filmen färdig så jag ska iväg & värma pizzan.

Ska upp tidigt imorgon och åka med hundarna till veterinären. De ska ta nya blodprov på Lady, jag hoppas verkligen att hon blivit lite bättre. Så att hon kan få må bra & leva så länge så möjligt. Min älskade Lady! ♥ (Så kommer Micke hit imorgon, längtar efter filmmys & att ha någon att somna bredvid.)

Stadsfesten

Datum: 2011-06-19 Klockslag: 17:07:40



Chillade i bilen med ostkrokar, dricka & toffifee.

Min, Elinas & Kims lilla killa-på-armen-orgie.

Kim! (Snodde bilderna av snyggelina.)

Kramfors & Stadsfesten igår ja! Kom dit tidigt och såg Sean Banan & hans stjärt, haha. Sedan gick jag & Elina på Dollar och handlade lite, satt i bilen & chillade och var ute och raggade runt lite. Sedan lyckades jag övertala Kim att komma in, så medan vi väntade på honom så gick vi på Träffen och åt med Jossan. :} 

Senare på kvällen hängde vi hemma hos Viktor & Katrin innan vi gick ner på området, där vi träffade lite folk & lyssnade på banden som spelade. Hann höra en låt när Corroded spelade, varför har jag aldrig hört dem förut? Bra ju! Njöt verkligen av att stå där i publiken och bara lyssna på bra musik, och för några sekunder kände jag den där totala lyckan som man bara känner på en bra konsert. Jag vill se The Used snart igen, det mina vänner är lycka! Sedan blev det dags att åka hem, och fyfan så jag skrattade i bilen. Kom hem vid 03:30 och gick direkt till sängen. Det blev en lyckad kväll & det var så roligt att träffa gamla vänner igen. ♥

Kramfors & Stadsfesten nästa!

Datum: 2011-06-18 Klockslag: 10:21:22


Hahah jag tror jag dör!

Datum: 2011-06-17 Klockslag: 23:48:18

Hittade just detta på en väns, Anders, facebook. Alltså, haha!! Han & Matte är alltså inne i min lägenhet (som jag hade i Kramfors) och Matte provar en av mina bhar!


Sundsvall & shopping nästa

Datum: 2011-06-15 Klockslag: 23:15:00

Ska alldeles strax gå och lägga mig, ska upp vid 7 imorgon & sedan drar jag och Erika till Sundsvall vid 8. Jag har världens längsta lista på vad jag ska handla, vet inte hur jag ska få ihop det riktigt.. Kan ju inte göra bort hur mycket pengar som helst, även om jag planerar att spendera en hel del. :) Ska bli riktigt roligt med en heldag med shopping, god mat & en fin vän.


Över till något helt annat. Gud vad jag hoppas att jag under min utbildning (SSK alltså) kommer att bli så pass "okänslig" för blod och sådant, att jag skulle kunna jobba som ambulanssjuksköterska. Tror att det skulle vara hur roligt som helst! Har tänkt på det en massa nu när jag jobbat och de kommer in från ambulansen då & då.

Nej, nu var det sovdags ja. Så jag är pigg imorgon! :D Lär väl knappt kunna gå pga all träningsvärk. Börjar vänja mig vid det!

Kreta eller Rhodos?

Datum: 2011-06-15 Klockslag: 15:49:47

Sunwing Resort & Spa Makrigialos


SunFamily Poseidonia
Det är den stora frågan.

Tisdagkväll

Datum: 2011-06-15 Klockslag: 13:18:00

Vi bokade ingen resa igår, ska göra det ikväll istället. Står mellan ett hotell i Makrigialos på Kreta, eller ett i Ixia på Rhodos. Får se vilket det blir. I alla fall, istället åkte jag ut och åkte bil med Martin, Elina & Anders och sedan hade vi filmkväll. Trevligt, och mycket skratt blev det, särskilt när vi "anslöt oss till raggarna" som Elina uttryckte det.



Nu ska jag sticka ivägv på gymmet med Erika, så jag får något vettigt gjort innan jag sticker och jobbar 16:30-21:30. :)

Sprängs snart.

Datum: 2011-06-14 Klockslag: 16:02:42

Har tagit på mig att jobba både ikväll & imorgonkväll trots att jag inte alls hade lust, bara för att jag inte har hjärta att säga nej när de ringer och är så desperata efter någon som kan jobba. Men nu får det fan vara sista gången, jag vill också hinna ha ledigt. Har slitit som en gris i skolan hela våren & nu när man äntligen får vara lite ledig så ska man hoppa in och jobba hela tiden - utan att få en krona extra för det. Blir så jävla förbannad över hur dåligt det är inom vården, när vi som jobbar är så JÄVLA viktiga. Men dom som sitter och bestämmer och ska dra ner på allt möjligt hela tiden, de kan ju ligga hemma och ruttna när de blir gamla - utan någon hjälp. För äldreomsorgen är ju inte viktig, som det verkar.

Blir så irriterad på allt möjligt så jag blir grinfärdig. Hur fan kan man tjäna bättre av att jobba på ICA (en jävla mataffär!) än att jobba med att ta hand om människor?

På torsdag ska jag & Erika åka till Sundsvall i alla fall, jävlar vad jag ska shoppa! Särskilt nu när jag tagit på mig massa extra, varje krona ska spenderas till något som glädjer mig.

Livet ♥

Datum: 2011-06-13 Klockslag: 23:21:03

Dåligt bloggande på slutet, jag har så himla mycket annat roligt för mig så jag hinner inte riktigt med. Har även jobbat hela helgen, så det var RIKTIGT skönt med sovmorgon imorse. Ledig i 11 dagar till innan jag går på sommarschemat, ska passa på och njuta (även om vädret verkar bli värdelöst)!




När jag var hemma på timmar i lördags så kom Mimmi & Dea och hämtade mig och vi åkte till jättegrytorna och gick omkring i det riktigt sköna vattnet där! (Det är mina bröst som sticker ut, inte magen, haha!)


Igår efter jobbet (och ett träningspass) var vi ett gäng som beställde från pizzerian och åkte upp till Nässjön och hade det trevligt och spelade Alias.

Även idag åkte vi upp till Nässjön, med massa fika & korv med oss. Så det blev grillning & Aliasspelande.

Har hunnit vara hemma i nio dagar, och alla dagar har varit så jäkla bra och värda hittills. Älskade Ramsele! ♥ Nu ikväll har jag, Elina & Dea suttit och tittat på resor. Vi har nu bestämt att vi ska till Grekland i alla fall, men exakt vart blir det bestämt imorgon. Då bokar vi resan! Gud så underbart. Om lite drygt två månader kommer jag vara i Grekland.

Nu ska jag lägga mig och sova, ska upp & gå på systersonens skolavslutning imorgonbitti. Gud att han blivit så stor vår lilla Kevin, slutar förskolan och allt!

Tror ni inte att jag vet det själv eller?

Datum: 2011-06-10 Klockslag: 18:03:52

Nu måste jag avreagera mig lite. Stör mig så otroligt på att ALLA ska påpeka hur blek jag är, hela tiden varje sommar. För det första, TROR NI INTE ATT JAG VET DET SJÄLV?! Ni behöver liksom inte tala om det för mig. Och för det andra, har folk svårt att förstå att alla inte kan bli lika bruna, och att alla har olika "lätt" att få färg? Varför är det okej att gnälla på hur blek folk är? Isåfall kan jag lika gärna gå och påpeka att folk är feta & fula. Så - nästa gång nån påpekar hur blek jag är så tänker jag vara otrevlig tillbaka. Varför behöver andra bry sig om jag är solbränd eller inte? Sköt ert eget.

Funderar på att snart åka på gymmet, men lär väl vara tusen grader där inne.. puh! Senare ikväll tror jag det blir att boka utlandsresa. :) Och den som gnäller om hur blek jag är efter att ha varit utomlands....

Fredag

Datum: 2011-06-10 Klockslag: 14:46:15

Snacka om att jag sovit ut nu alltså! Skulle lägga mig och vila/sova en liten stund igår runt 19 kanske, sedan vaknar jag vid 00 av att Micke ringer. Pratar lite, tittar på reprisen av Talang och somnar sedan om och kliver upp strax före 9. Tror det var vad som behövdes för att min vidriga huvudvärk skulle försvinna!

Har varit i Sollefteå idag och tittat på Mimmis stundent och pussats lite med Micke. :} Fy satan vad varmt det var, man badade ju i svett! Så nu har jag bytt om till bikini och tänker tillbringa dagen på altanen i solsängen, så skönt. :} Ikväll ska jag försöka mig på ett träningspass, men tänker inte träna benen det minsta - min träningsvärk i ljumskarna är inte av denna värld!

Livet är bra härligt!

Datum: 2011-06-09 Klockslag: 18:29:33

Hade en riktigt trevlig dag igår. Började med att jag & Erika åkte och gymmade (så idag har jag en riktig träningsvärk i låren & ljumskarna) och sedan åkte och lunchade med Martin. Fick bli en sallad med räkor, kyckling & fetaost. Mums! :} Sedan hängde jag med Erika resten av dagen, åt kebabtallrik & myste med frukt och smält choklad på deras balkong hela kvällen. Livet är ju himla fint va!

Idag har jag jobbat min första dag för sommaren, har faktiskt gått bra - förutom den olidliga värmen och mitt idiotiska huvud som gör så förbannat ont. Hade tänkt träna ikväll, men mitt huvud sätter stopp för det, så det får vänta till imorgon. Har en lat och mysig hemmakväll istället. Hade varit mysigt om älsklingen varit här så vi kunnat mysa ner oss framför en film. ♥



26 grader

Datum: 2011-06-07 Klockslag: 11:42:10


Skitfint väder & runt 26 grader i skuggan, och jag ska skriva hemtenta hela dagen. Gör det ute på altanen i alla fall, inte kan man sitta inne en sån här fin dag!

Snart sommarlov på riktigt!

Datum: 2011-06-07 Klockslag: 00:14:39

ÄNTLIGEN har jag plöjt igenom den där boken. Så imorgon är det jag som ska sitta och ägna mig åt att skriva hemtentan hela dagen, så den blir färdig någon gång. På torsdagmorgon 08.00 börjar mitt RIKTIGA sommarlov. Längtar!

Funderar lite över det här med LCHF också.. Jag och mamma har bestämt sen några veckor tillbaka att vi ska köra det tillsammans, frågan är bara när man ska börja? Vill ju ändå få njuta lite på sommaren. Efter midsommar kanske? Ska köpa gymkort också, kanske gör det imorgon. Känner mig lite schizofren när det gäller allt det här med vikt osv. Jag vill gå ner i vikt, verkligen, men samtidigt vill jag lära mig att känna att jag duger som jag är. Min vikt kommer i alla fall inte stoppa mig från att gå i bikini, ha korta shorts eller något liknande i sommar. Varför förstöra en sommar med att gå runt och ha ångest över hur man ser ut i sina kläder, eller att inte kunna använda vissa grejer pga att man väger för mycket? Så onödigt. Ingen annan behöver bry sig om hur man ser ut, sådetså. Med det sagt - jag vill fortfarande gå ner i vikt, men tänker inte låta mina extrakilo begränsa mig.

Nationaldagen

Datum: 2011-06-06 Klockslag: 16:24:44


Har varit nere på SVAR och fikat & firat Sveriges nationaldag med brudarna. Sedan åkte vi hem till Dea där vi fikade Sverigekaka, i Sveriges färger, som Elina bakat. Sedan la vi oss på en filt ute i solen och njöt av det fina vädret! Nu ska jag strax äta middag och sedan läsa ut Boken om E innan jag får åka iväg och roa mig med en filmkväll med fina vänner. Fan, den här sommaren kommer bli bra, det känns. Det är härligt att vara hemma! ♥

5 juni

Datum: 2011-06-06 Klockslag: 00:33:37


Har haft en riktigt härlig dag idag! Först satt jag ute med brudarna & åt glass i solen, sedan åkte jag hem tills syster m. familj kom och åt middag. Härligt att få träffa mina fina syskonbarn igen. ♥ [Mamma berättade just att den minsta av dem, Bibbi (Natalie), hade frågat om enhörningsleksaken här hemma var en häst med partyhatt, haha!] Sedan nu ikväll har jag hängt med Elina & Dea. Var ute och raggade lite, tog en sväng till Nässjön och kände på vattnet bl.a, och sedan åkte vi hem och åt det goda ovan & kollade på BB-finalen. 

Måste bara säga - FYFAN VAD RODNEY ÄR SNYGG! Dödligt.
Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag kan kliva upp i tid och plugga några timmar innan det är dags för nationaldagsfirande på SVAR. :} Det är INTE rasistiskt att ha svenska flaggan, sjunga vår nationalsången eller något sådant. Jävla fjanterier. Så, godnatt!

Hemma i Natursköna

Datum: 2011-06-04 Klockslag: 11:22:17

Äntligen hemma (men saknar ändå Nässjö lite faktiskt, och särskilt det fina vädret!).
Mamma & pappa är i Sundsvall idag så jag är hemma med hundarna, började dagen med att ta en promenad med dem i skogen. Mysigt, även om det är ganska dåligt väder.. 

Idag då? Väntar på att nån av mina vänner ska vilja hitta på något, typ gå och fika eller så. Får väl se. :)


Hejdå Nässjö!

Datum: 2011-06-03 Klockslag: 12:46:10

Jäklar vilket underbart väder det är här idag! När jag vaknade runt 10 var det 19 grader ute redan. Gick på biblioteket för en stund sedan och tog ett varv runt sjön också, alla små ankbebisar har blivit jättestora också, så himla söta! Nu har jag så gott som gjort allt här hemma färdigt, ska ut med en soppåse till innan jag går & dra ur alla sladdar bara. Tänker gå 30-40 minuter i förväg, eftersom det lär ta ett tag att komma ner på stationen med all jäkla packning. 

I alla fall så klickade jag hem ett par marinblå Converse igår, mycket nöjd! :} Har ju tagit på mig att jobba tre dagar extra nästa vecka, så då är jag värd lite shopping. ;} T.ex skorna & de höga jeansshortsen jag köpte igår. Så snygga!

Beslutsångest

Datum: 2011-06-02 Klockslag: 22:46:55

Kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ta? Men det lutar liiiite åt de marinblå. Men jag vet inte.

Hur ska jag lyckas?!

Datum: 2011-06-02 Klockslag: 19:55:06


Försöker packa, men det är inte det lättaste. Är så himla mycket jag vill ha med mig hem, ska ju trots allt vara hemma i ca 3 månader. Kommer bli riktigt jäkla svettigt att ta sig ner till stationen med all packning imorgon, ska vara runt 24 grader & sol här. Ska dra med mig resväskan, dataryggsäcken, handväska, kameraväskan & så kanske det blir något mer. 

Var ju som sagt på A6 med Julia & Lina tidigare idag. Köpte en present till Erika, ett par höga jeansshorts till mig själv & så åt vi lite och sådär. Har mått illa till och från hela dagen, var svårt att få ner någon middag. Nu ska jag ta tag i disken & städa lite. Senare ikväll ska jag mysa (ensam) med lite choklad framför Criminal Minds.

Torsdag

Datum: 2011-06-02 Klockslag: 10:42:43

Igårkväll. Ja, Julia skrev lite oseriöst att vi borde åka in till Jönköping och festa, och sedan bestämde vi oss för att göra det. Så vi skyndade oss att fixa oss, sedan kom hon hit & hämtade mig. När vi kom dit så gick vi upp till Marie och satt där och drack och pratade, och hade det trevligt. Var tänkt att vi skulle komma iväg på krogen, men det blev aldrig av. Men vi hade riktigt trevligt ändå! :) Senare fick vi hämtning, och jag satt skitnöjd i bilen för att jag fick komplimanger för min dialekt. Blir alltid sjukt nöjd då, haha. 

Mår lite småilla idag, men ska försöka gå upp och fräscha till mig lite innan Julia kommer hit och vi åker in till Jönköping och shoppar. Hoppas illamåendet går över, eller i alla fall inte blir värre. Ikväll måste jag må bra i alla fall, för då MÅSTE jag städa. Punkt slut.

Spontanutgång!

Datum: 2011-06-01 Klockslag: 20:49:01


Julia kommer strax och hämtar upp mig så drar vi in till JKPG och festar, lite spontant sådär! (Har shorts på mig, haha)

Sommarlov!

Datum: 2011-06-01 Klockslag: 18:06:39

Nu är min sista skoldag för den här terminen gjord. Redovisningen gick bra och fick just se att en lärare lämnat respons på ett av våra tidigare grupparbeten, som hon tyckte var väldigt bra & var godkänt. Nu är det bara examinationsuppgiften som ska in den 9/6 kvar, sedan är jag helt färdig. Tänk att jag redan gått min första termin, tiden bara rusar iväg. Lite läskigt att det går så fort, snart sitter jag där och är fyrtio år. Haha!

Saknar redan min älskling, tråkigt att han åkte hem just på vår 1,5 årsdag, men sånt är livet. Sedan jag kom hem från skolan har jag suttit ute i solen och läst Cosmopolitan & målat tånaglarna. Ska snart försöka komma igång med städningen och packa det mesta som går, för imorgon ska jag och tjejerna åka in till A6 och shoppa & umgås nu innan det är dags för mig att åka.

1,5 år med dig ♥

Datum: 2011-06-01 Klockslag: 11:15:58

Nu har älsklingen åkt hem, han åkte för en stund sedan. Saknar honom redan! Jag ska alldeles strax åka till skolan, sedan blir det städning när jag kommer hem!

Vi firar 1,5 år idag också, min älskling & jag. ♥



RSS 2.0