center>

Lyckat!

Datum: 2009-10-31 Klockslag: 21:59:11

Har haft fullt upp hela dagen, och igår var jag hos Dea till 01:30, så har inte funnits någon tid till att blogga. Gårdagen blev iallafall väldigt lyckad, att klä ut sig är nog ett av det roligaste som finns! :D

Här får ni ett litet smakprov så länge. ;)


En liten måpe pojke, 80-tals rockaren & Kissie (min matkatta<3 hah).

Halloween I

Datum: 2009-10-30 Klockslag: 12:48:11

Efter att jag gjort mig iordning och hjälpt mamma (nu när hon opererat handen måste hon ha hjälp med det mesta) så hon klarar sig ensam tills pappa kommer hem vid 15:30, så ska jag gå upp till Elina och baka inför kvällen. :) Jag hade tänkt klä ut mig till Joe Jonas, men jag insåg att det inte skulle gå, så nu har vi kommit på något annat. Ni får väl se bilder imorgon eller sent ikväll kanske. :)

Nu kommer Elina och hämtar mig så vi ska åka och handla, och en massa tittande i skolkatalogen som kom idag blir det också. ;'>


Pink

Datum: 2009-10-30 Klockslag: 00:24:44

Efter att mamma idag sa till pappa att jag var sur för att jag inte följt till Sundsvall, och han sa "men åkte dom andra då?" och sedan "men varför följde du inte med då?!" så blev jag ganska pissed. Så när jag och mamma åkte och handlade bestämde jag mig för att tröstshoppa lite. :] Så jag köpte ett rosa nagellack (en del av pengarna gick till cancerfonden), Rimmel natural bronzer & så fick jag ett rosa band av mamma. Skulle köpa en concealer också, men färgen jag ville ha fanns inte. Så det fick vänta. Så nu sitter jag här med mina rosa naglar. :)


Torsdag

Datum: 2009-10-29 Klockslag: 13:20:53

Snart är lovet slut, vilket suger. Men tiden går fortare än man tror, så snart är det väl jullov. :}
Har nyss ätit två tunnbrödmackor & druckit en kopp varm oboy, var år & dag sedan jag drack det sist.

Funderar på vad man ska hitta på idag? Lite plugg blir det nog, men sen då?
Fick förresten mitt paket från Gina Tricot igår, blev typ nöjd med allt. ;> En kofta var lite annorlunda mot för vad jag trott, men. Annars var allt awesome! :D

Har ångest för att jag missar This is it på bio också.. Yey! Får köpa DVDn istället.

Surviving a childhood of abuse

Datum: 2009-10-29 Klockslag: 02:01:12

Blev inte så mycket engelskaläxa gjord, har kört fast lite. Så istället går jag och lägger mig och börjar läsa A Brother's Journey av Richard B. Pelzer (Dave Pelzer's bror). På måndag ska vi ha boksamtal på engelskan, så det är dags att jag börjar läsa nu, även om jag inte kommer hinna läsa igenom alla 262 sidor men.

F.ö så måste jag nog påstå att jag under dessa tre år på gymnasiet nog aldrig haft så mycket läxor som jag har nu, och tur är väl det. Men nu är halva historian & halva engelskan gjord iallafall, alltid något. :}

Taco- och filmkväll!

Datum: 2009-10-29 Klockslag: 01:02:00

Först blev det tacos hemma hos Dea med henne, Elina & Sulle. :] Hur gott som helst, åt verkligen tills jag höll på att spy. Konstigt nog det blir alltid så när vi äter tacos, haha. Sedan åkte vi ut och raggade lite, och efter att ha skjutsat hem Sulle så åkte vi andra till Martin och såg på film. Var roligt att träffa honom, känns som om det var ett tag sedan nu. Efter många om och men så tittade vi på Antichrist, som var väldigt konstig på ändå bra på något sätt. Den var väldigt sjuk om inte annat, och samtidigt sorglig. Jävla bitch säger jag bara! Men den får nog.. 2,5/5 eller något. Sedan såg vi på Obsessed, med bl.a Beyoncé Knowles. Helt sjukt bra film, den tycker jag verkligen att alla borde se. Och Beyoncé är ju bara för snygg alltså! Den får faktiskt 5/5.

Nu ska jag fortsätta lite med engelskaläxan och sedan blir det läggdags. Har just tackat nej till att åka till Sundsvall imorgon, hade varit så otroligt roligt, men pengarna finns helt enkelt inte. :(


"Tack för lånet"

Datum: 2009-10-28 Klockslag: 13:31:07

Vaknade gråtandes inatt, eller så började jag gråta efter jag vaknat, jag minns inte riktigt. Varför? Jo, för Jossan dog i min dröm. Efter att ha insett att det bara var en dröm kunde jag somna om igen. Hoppas att jag inte kommit in i ännu en period där jag hela tiden vaknar gråtandes efter att ha drömt att mina nära & kära dör eller fått någon hemsk sjukdom.

Något lite gladare nu. Gick ut och hämtade posten och såg att jag hade fått brev, från Jossan. Så himla go du är! :* Hon fick låna min lägenhet lite förra helgen då hon gjorde högskoleprovet, för att äta lunch osv. :]


Födelsedagsfirande & jobb

Datum: 2009-10-27 Klockslag: 13:24:34

Har nästan nyss klivit upp, känner mig både trött och konstig. Klev först upp 05:40 och skjutsae pappa på jobbet, sedan blev det tandläkaren vid 07:15. En hård morgon med andra ord, och sedan somnade jag inte om förrens efter 09:00 någongång.

Ska snart fixa till mig lite och åka ner till syster, Nathalie fyller ju ett år idag! Den söta lilla tjockisen! :'D Sedan efter det så blir det jobb mellan 16:00 och 21:00. Lägger nog in lite bilder ikväll efter jag jobbat, om jag inte får något bättre för mig. ;>

På äventyr med volvon!

Datum: 2009-10-26 Klockslag: 23:27:00

Ikväll drog jag, Elina och Dea på äventyr med bilen. Jag åkte och hämtade dem och sedan gick vi in på Ica och köpte lite färdkost i form av godis. :] Efter mycket funderande bestämde vi oss för att åka till Borgvattnet, passade bra en mörk & dimmig kväll som denna. Efter att ha kört på en ca 4 mil lång grusväg så kommer vi fram till skylten där det står "BORGVATTNETS PRÄSTGÅRD", och vi svängar höger. Tillslut kommer vi upp till huset, det omtalade spökhuset. Jag har inte varit där sedan vi var där med klassen i mellanstadiet, men området kring huset såg inte ut som om jag minns det. Men den där obehagliga känslan infann sig, och vi vågade knappt kliva ur bilen. Jag klev tillslut ur för att ta en bild, men satte mig ganska snabbt igen. Efter en liten stund så vände vi och åkte hem igen, en snabbvisit till Borgvattnet var vad kvällen fick bjuda på. Väl tillbaka i Ramsele efter en hel del skratt och tårar (pga den otroligt sjuka musik som fanns på skivorna Elina tagit med.) så bestämde vi oss för att leka "Bilkurragömma" med Mimmi, och efter det skjutsade jag hem flickorna. Och nu sitter jag här. Pappa blev just lite sur när han såg hur skitig bilen blivit, haha. (a)


Veckans att göra

Datum: 2009-10-26 Klockslag: 16:17:42



Det här är vad jag har att roa mig med, ser inte allt för roligt ut, eller hur?
Än en gång säger jag till mig själv att jag aldrig mer ska spara allt till sista stund, ett tomt löfte. Har haft fem veckor på mig att börja med allt, men ändå så sitter jag nu den sista veckan och börjar med det. Tog först tag i Religionen och började svara på några frågor, men efter ett tag gick det inte längre eftersom jag, smart som jag är, glömt boken på skolan. Så nu sitter jag med historian och suckar och svär över hur jäkla idiotiskt antiken är. Hur många år har man inte lärt sig om den skiten? Jag kan fortfarande ingenting om det, och kommer aldrig att kunna det heller. "2 a) Vilka olika forntida kulturer möttes vid Medelhavets östra stränder?" Ingen jävla aning, och jag blir inte ett dugg klokare av att läsa i boken heller.

En bra sak som hänt idag var iallafall att de ringde från Nipudden och frågade om jag kunde jobba 16:00-21:00 imorgon, och det kunde jag ju såklart! ;> Klirr i kassan!

If the lies don't judge you, the truth will

Datum: 2009-10-26 Klockslag: 12:35:04

Vaknar som vanligt och är trött, och nu två timmar senare är jag fortfarande lika trött. Känner mig så otroligt seg och skulle gärna kunna sitta här hemma och göra ingenting ännu en dag, men jag vill inte slösa bort lovet. Så jag ska snart duscha & fräscha till mig lite, sedan umågs med Elina och Dea. Har lust för att göra något konstigt och ja.. impulsivt. Vi får väl se hur det går med det, haha. :) Skulle bli oerhört glad om de ringde och frågade om jag ville jobba snart också, är verkligen i behov av pengar. Mycket vill ha mer, som man brukar säga.

Funderar på att sätta mig och pilla ihop en ny design nu någon dag framöver, har haft den här alldeles för länge.


Jag vet inte längre.

Något lite annorlunda

Datum: 2009-10-25 Klockslag: 23:16:49

Ikväll har jag varit iväg med några vänner & deras småbröder och åkt skridskor. :) Första gången jag stått på ett par skridskor på iallafall 3 år, men det gick helt okej ändå. Men när jag först klev ut på isen höll jag på att ramla med kanske en sekunds mellanrum, haha. Men sedan gick det bättre, men jag kan fortfarande inte bromsa, vilket ställer till det lite. :D Sedan blev det "match" och jag fick vara domare Hooken, det hela slutade med att Elina ramlade och slog sina knän ganska rejält. Så nu är de antagligen blåa & uppsvällda, haha. Ska lägga in lite bilder från kvällen sedan också, men det blir inte ikväll.
(Måste bara nämna Erikas sladd i slasket när hon skulle åka ifrån isbanan också, så jäkla fult!)


Har fortfarande inte pluggat något, blir så besviken på mig själv. Men vad gör man när orken inte finns där? Istället har jag suttit och letat efter bilder att lägga i min "INSPIRATION"'s mapp, så nu ligger det 62 bilder där. :]

Ha-begäret tar aldrig slut

Datum: 2009-10-25 Klockslag: 13:12:51


TO DIE FOR!




Någon får gärna överraska mig med något av detta. I wish!


November blir en fattig månad

Datum: 2009-10-25 Klockslag: 12:10:10

Beställde kläder igår innan jag gick och la mig, det blev ett linne, fyra tröjor & tre par trosor. Så nästa månad kommer jag få leva väldigt fattigt.  Blir kanske lite svårt nu när jag är van att handla mat för så mycket, men jag får väl töräta makaroner om det så krävs. Haha, stackars oss fattiga studenter.

Vaknade runt 10 och la mig och tittade på Kopps, och sedan fick det bli P.S I love you. Inte så bra att starta morgonen med en så sorglig film, men jag såg inte ända från början iallafall. Senare idag kommer Felicia och Nathalie hit medans Kevin ska åka skridskor, efter det får det bli pluggande för min del.

Cutest ever!

Datum: 2009-10-25 Klockslag: 00:21:18

Har nyss tittat på Up, typ den sötaste filmen någonsin! ♥
Den innehöll verkligen allt; jag har både suttit med tårar i ögonen, ett stort leende på läpparna och t.o.m suttit och hoppat i soffan för att det varit så spännande. Tycker verkligen att alla borde se den! Jag älskar barnfilmer som lika gärna kan ses av vuxna, och detta var verkligen en sådan.



Nu ligger Chester i min säng, så jag tror att jag ska beställa lite kläder och sedan hämta min Ben & Jerry's och lägga mig och titta på tv tillsammans med honom. Min lilla älskling.

Dags att ta tag i saker nu

Datum: 2009-10-24 Klockslag: 18:32:45

Har försökt städa rummet och plugga hela dagen, men har knappt kommit någonvart. Har fått det lite mindre stökigt på rummet, men det är långt ifrån klart. Och alla böcker från skolan, ja, de ligger fortfarande kvar i min väska. Men efter jag ätit middag ska jag försöka röja undan lite och iallafall börja med en av alla läxor jag har över lovet. Som är att; skriva en svenska-essä om olycklig kärlek, läsa en engelsk bok och ha boksamtal efter lovet, ett häfte med engelskaläxa, en historiauppgift, religionsfrågor.. och säkert något mer som jag glömt nämna.



Hittade bl.a massor av gamla nagellack när jag städade.

En gosig katt & en Half Baked

Datum: 2009-10-24 Klockslag: 13:18:03

Kan man få en bättre start på lördagsmorgonen? :) Don't think so.
Undrar vad den här dagen har att bjuda på då? Lär antagligen hitta på något med Elina och Dea, as usual. ;>

Har ni förresten hört att Katrin Zytomierska är gravid?
Hon är en av de värsta människorna jag vet, verkligen. Beter sig hur som helst och alltid överlycklig om hon kan lyckas sprida något skvaller om någon, särskilt om det är till nackdel för personen det handlar om. Hur länge har hon och Bingo varit tillsammans ens? Jag kan faktiskt inte se dem som bra föräldrar.

SURPRISE!

Datum: 2009-10-24 Klockslag: 00:06:36

Hade inga lektioner idag, så jag, Elina och Jossan tog 12:45 bussen till Sollefteå och gick och fikade på Hullsta. Jag älskar deras baguetter med räkor & ishavssallad! ;* Sedan åkte vi med Elinas mamma hem till Ramsele. När jag kommer hem så kommer pappa ut från mitt rum och stänger dörren, och när jag går in och tittar så vad ser jag? En helt ny tv som står på min tvbänk! Då hade dom åkt till Sollefteå idag och stressat ihjäl sig för att hinna köpa en ny tv åt mig utan att jag skulle få syn på dem. De hade egentligen tänkt vänta till julafton, men för att citera pappa "när du var hemma sist och nästan hela tiden fick ligga och titta på en röd tv tyckte jag så synd om dig". Så därför bestämde de sig för att ge mig en fin överraskning idag istället, en för tidig julklapp. Jag är väldigt nöjd över mina nya, platta 32" tv, lite goa dom är! ♥ Jag blev väldigt överraskad. (Så hade mamma köpt en Half Baked åt mig också, lycka!)



Så ikväll har jag först varit hos syster och fikat och varit med världens finaste små knular. Sedan så har jag och Elina varit hos Dea och sett på Idol, tyckte verkligen att det sög att Nicklas åkte ut. Han som var så charmig, hade gärna sett att Eddie eller Reza åkt ut istället.

You got a piece of me

Datum: 2009-10-22 Klockslag: 22:39:00

Vet inte varför men efter en sådan här kväll så ville jag bara säga;

Jossan, du är den mest omtänksamma vän jag har. Är så glad att jag lärt känna dig, hoppas du förstår hur mycket jag älskar dig!

I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

I'm dying to know what's inside your head

Datum: 2009-10-22 Klockslag: 19:29:43

Ligger och lyssnar på Imogen Heap's nya album Ellipse. (Lyssna på det på Spotify här)
Helt underbart, och texterna verkligen talar till mig just nu. Har alldeles för många tankar som åker omkring i mitt huvud just nu, om jag bara kunde få några svar.

Har målat naglarna på ena handen, funderar på att ta tag i den andra och sedan packa & diska. Sedan ska jag mysa ner mig i sängen med kvällsfika och se Criminal Minds 21:00 på 5an, ett av mina favoritprogram.


I knew the odds were I'd never win.


ÄLSKADE MP07

Datum: 2009-10-22 Klockslag: 16:31:11

Började dagen med Engelska B och sedan Naturvetenskap. Jag, Jossan, Elina och Kim satt längst bak. Läraren blev ganska pissed off när jag och Kim pratade hela tiden och sedan fick världens skrattanfall, haha! :'D Efter den lektionen stannade vi kvar lite, bara för att. Jag älskar verkligen min klass, även om det finns de som man vill linda en telefonsladd runt halsen på ibland. HAHA! :)

Efter skolan gick jag och Elina hem hit och drog sängen till mitten av rummet och låg och tittade på L Word, så mysigt! ♥ Så vid 15:30 gick jag och köpte bullar som jag gick och bjöd personalen på Turistbyrån på. Satt där och surrade en stund, så kramade Jessica mig innan jag gick och sa att jag jättegärna fick söka sommarjobb där och komma in och hälsa på ibland. Så goa människor. :) Och nu är det snart dax för att laga någon mat, sedan blir det till att storpacka inför lovet.

Please come and rescue me tonight

Datum: 2009-10-21 Klockslag: 23:11:43

Har just suttit halvgråtandes och ätit med en sked direkt ur en stor nutellaburk, och lyssnat på Kent. Låter lite deppigt va? Det är det också. Ikväll är en sådan kväll då jag verkligen önskar att jag hade någon. Nu har jag ont i magen efter att ha ätit nutella också, som om det inte var nog ändå.


Happy thoughts. Har varit duktig och städat lägenheten ikväll, har både dammsugit och torkat golvet. Sedan så kom Elina hit och vi såg på Napoleon Dynamite och åt nutella, fint att kunna dela kvällarna med min kära Elzebub iallafall. :')




Ibland slår det mig hur fina människor jag faktiskt har omkring mig. ♥

INFECTED MUSHROOM

Datum: 2009-10-21 Klockslag: 16:53:17

.. Är det nyaste tillskottet i min spellista på Spotify! :D Så jävla bra, älskar musik som är sådär.. udda & konstig. Början på den här låten är nästan för bra! 

Igår var första dagen på skolan på väldigt länge, och vi hade bara en lektion. Religion, men en av mina absoluta favoritlärare. Efter det åkte jag och Elina ut med Jossan och raggade i den lilla gula bilen, haha. Det var där vi upptäckte Infected Mushroom också. :] Ikväll är det storstädning som står på schemat, sedan måste jag kirra engelskaläxan också. Inte så rolig kväll, haha. :( Men har just varit en aning high on life pga... something. :]


Citat

Datum: 2009-10-19 Klockslag: 21:59:51

För att komma till källan måste man simma mot strömmen. - Stanislaw Jerzy Lec

Det här citatet sa mig väldigt mycket, mer än om jag hade läst det igår.

Constantly thinking about you

Datum: 2009-10-19 Klockslag: 19:31:06

Gick in på Somewear och blev helt kär i låten som spelades, den påminde mig om Emily. Hur smart är inte TrackID alltså? Hur bra grej som helst. :] Så nu sitter jag och lyssnar på den härliga låten och funderar vad man ska kunna hitta på.
 


Tankarna på vad jag ska spendera de kommande åren med har malt runt i huvudet hela dagen, jag blir så himla frustrerad. Har så mycket jag vill göra, så jag vet inte vart jag ska börja. Tidigare har planen varit att jag ska jobba och få ihop tillräckligt med pengar för att kunna åka till Thailand i 5-6 veckor eller något sådant, för att ta en paus från allt och bara ha det underbart i paradiset. Men nu är jag istället inne på att börja läsa redan till hösten, ska jag stanna här och komma undan på billigaste sätt? Eller ska jag åka till storstaden, dit jag verkligen vill, men istället dra på mig en hel massa skulder i form av studielån? Det här är alldeles för svårt. :(

Vad ska man välja?

Datum: 2009-10-19 Klockslag: 13:07:34

Håller på att titta runt på en hel massa utbildningar och kurser som kan vara alternativ för mig efter gymnasiet. Funderar på att ställa mig i bostadskö i Stockholm redan nu, och sedan till våren börja söka lite jobb där. Har man tur kan man kanske få något halvdant jobb och samtidigt kunna läsa på distans, alltid en början. :) Frågan är bara vad man ska läsa, det finns ju så himla mycket att välja bland. Funderar på att kanske läsa till undersköterska, för då har jag iallafall en grund till en del jobb jag skulle kunna tänka mig att ha.

Nej, nu ska jag göra lite kyckling & ris till frukost/lunch.


Sommaren med Göran

Datum: 2009-10-18 Klockslag: 22:00:44

Blev jag, mamma & syster som gick på bion ikväll. :) Filmen var riktigt bra, man bara måste ju älska Peter Magnusson & David Helenius. Var så roligt när Göran fick åka in till sjukhuset och när ambulansmannen undrade vem han var fick han svaret "Han heter Göran och är förståndshandikappad", och när man fick se hans uppvaknande på sjukhuset. Haha!


Sitter och diskuterar ekonomi med Erika, vår egna såklart, inte den världsliga ekonomin. Jag vill alldeles för mycket för att min ekonomi ska räcka till. :( Det pengarna SKA räcka till (än så länge) är en helg i Stockholm i februari & en utlandsresa. Men det finns ju alltid så mycket småsaker man vill göra & som man framförallt vill köpa. Längtar så mycket efter den dagen jag har ett riktigt jobb och har några tusenlappar över att röra mig på i månaden, för att leva på ca 1400:- är inte det lättaste. Tur att jag har mina snälla föräldrar som alltid hjälper till att betala om det kniper. :']

Do the ham & cheese, do the chickenwing!

Datum: 2009-10-18 Klockslag: 16:00:11


Verkligen några av dom konstigaste ever, och jag gillar det!
Varje gång jag tror att jag sett Joe göra det fulaste & äckligaste han kan, får jag se något ännu värre. Haha! :'D Älskar att Big Rob går med på att vara med på saker dom gör också, DO THE HAM & CHEESE!

(Raggade runt i Elinas bil med den här låten på riktigt hög volym igår!)


Dags för lite nytt i garderoben?

Datum: 2009-10-18 Klockslag: 15:44:07

Söndag, men inte en åka-tillbaka-till-kramfors-söndag. Vi är lediga från skolan imorgon, så jag åker nog tillbaka på tisdag. Så ikväll ska jag istället vara hemma och sedan gå på bio med mamma. :) Vi ska se Sommaren med Göran.

Sitter och kikar runt på lite olika hemsidor, känner att jag är i behov av några nya tröjor. Fast då är frågan, har jag pengar till det? Egentligen inte alls, men. Tack vare att jag legat sjuk i en vecka kommer jag klara ekonomin den här månaden, eftersom jag inte behövt köpa någon mat. Har 1400:- kvar på kontot, och 1000 av dem är mamma & pappas. Känns skönt att jag iallafall kan betala tillbaka det. :)

Sjuka familjen

Datum: 2009-10-16 Klockslag: 17:12:53

Veckans andra besök på vårdcentralen gjordes imorse.
Läkaren trodde först att jag kanske hade körtelfeber, eftersom en av mina körtlar som blev kvar efter operationen svällt upp och blivit så stor. Så jag fick gå och ta tempen och blodprov. Blev tre rör som togs, hörde hur blodet bara rann in i röret. Usch, jobbigt när man är så känslig. :( Så nu är min arm blå och det krampar och gör ont. Nog om det, fick träffa läkaren sedan igen och då hade min snabbsänka gått från 60 till 23 (och man ska ha 12), så någon körtelfeber var det nog inte. Fick ett recept på hostmedicin, och så skulle de höra av sig om det var något konstigt med svaren på blodproven nästa vecka.

Har jag nån hostmedicin? Nej, såklart hade den tagit slut på apoteket. Så jag får nog hosta ihjäl mig i helgen, yey! Min blogg är otroligt tråkig nu när det bara handlar om hur sjuk jag är, men finns inte så mycket att berätta förutom det, eftersom jag bara ligger inne och är sjuk hela dagarna. Har även lyckats smitta mamma, så nu är hon hemma från jobbet också.

Såg att det var MJ-tema på Idol ikväll, det måste man ju se. Michael för mig är lite som Aguilera är för Elina, han är alldeles för bra för att någon ska lyckas med en av hans låtar. Det kan inte bli lika bra helt enkelt.

Världens finaste lilla kille!

Datum: 2009-10-15 Klockslag: 13:03:02

Har haft en otroligt jobbig natt, somnade efter 03:00 nångång. Hade den värsta hostan hittills, var så illa att jag hade svårt att andas. Så när jag vaknade imorse kändes det mycket bättre, men nu mår jag dåligt igen. :( Känner mig illamående & helt slutkörd. Så tråkigt, eftersom världens finaste lilla kille fyller fem år idag! Helt otroligt hur fort tiden går, tittade i fotoalbum igår och så hittade jag några bilder från när han var kanske 1-2 år. Han var så himla gullig, och på en bild hade han en min som han fortfarande ofta använder. :') Vad jag älskar den lillkillen alltså! ♥  Jag får åka dit och ge honom presenter & fira honom senare när jag blivit frisk, vill ju inte smitta dem.



Nyss ätit lunch, så nu är det dags att vila igen. Känner mig som en 80+ med allt mitt vilande. :( haha!


Skatboet

Datum: 2009-10-14 Klockslag: 17:53:31

När febern och den uppsvällda halsen försvunnit kommer istället världens huvudvärk, slemhosta & ögoninflammation. YEY! -.- Hur kom ögoninflammationen in i bilden? Har aldrig haft det i samband med influensa förut tror jag.. Hmfp.

Jag längtar så mycket efter att få bli frisk och BUS;a mig, måla naglarna och sminka mig - se ut som folk igen, helt enkelt. Det med sminket lär dock ta ett tag, vill inte smitta ner sminket med ögoninflammation direkt. Något mer simpelt jag ser fram emot är att borsta håret, det är verkligen som ett skatbo just nu. Det nya löshåret från Rapunzel SUGER, och har gjort det sedan första stund. Gillar det inte alls, nästa gång blir det från Taj Mahal igen, dom har aldrig gjort mig besviken.


Satt och tittade igenom min bdb igår och hittade massa roliga bilder, bilden längst upp till höger bara måste man ju älska. ♥

Rather be lost in a river than be without you

Datum: 2009-10-13 Klockslag: 17:06:54


(Bild från våren 2007, efter en mysig The Used-helg tillbringad med Elina & Dea i hippiehusvagnen.)

Har utbytt en hel massa meningslösa & konstiga sms med Elina idag, som nästan varje dag. Trots att vi bor i samma stad, går i samma klass & bor i samma hus lessnar jag inte på henne. Det är så illa att vi t.o.m saknar varandra nu när jag har praktik och därför sitter och mysar på lunchen. Vi har på senare tid kommit fram till att vi har lite av en syskonrelation, hat & kärlek i ett. Haha! ♥ (Och förresten Elina, trösta dig med att vi är precis lika störda..)

Jag fick dom absolut bästa!

Datum: 2009-10-12 Klockslag: 14:29:46


13 år tillsammans säger allt. ♥


Sen när är det okej?

Datum: 2009-10-12 Klockslag: 14:22:55

Har ganska nyligt kommit hem från vårdcentralen. Fick först ta blodprov (sänka/CRP?) och halsprov, och CRP'n var tydligen för hög, men eftersom jag inte har någon feber nu så var det tydligen ganska lugnt.. Men om febern kom tillbaka så skulle jag höra av mig och komma dit igen. Skönt att det börjar ge med sig, samtidigt som jag tycker att läkarna verkligen borde få se min hals när den är som värst så kanske de inte vore lika nonchalanta.(Dock var läkaren jag hade nu väldigt trevlig, och min hals ser ju faktiskt helt okej ut för att tillhöra mig just nu.)

Men alltså, hur är folk egentligen? När jag satt i väntrummet kom det in en medelålders kvinna/tant och skulle sätta sig brevid mig men frågade först om jag var förkyld, när jag svarade ja sa hon "nej men usch!" och satt sig i andra sidan av väntrummet. Så sa hon "har du spritat händerna?!" med en ton som lät överlägsen och ville få mig att känna mig dum. Sedan fortsatte hon att fråga om jag var förkyld, om jag hade svininfluensa eller ont i halsen osv. Sen när blev det okej att sitta och fråga ut helt okända människor i ett väntrum?! Sättet hon frågade på var inte trevligt heller, jävla kärring. Mådde lite gott efteråt när jag satt där med mina hostattacker, eftersom hon verkade så rädd att bli smittad.

Maybe I should get some help

Datum: 2009-10-12 Klockslag: 11:38:21

Mamma väckte mig runt 8:00 imorse så jag ringde på vårdcentralen och fixade en tid, så 13:00 ska jag träffa läkaren. Bara därför så ser såklart min hals mycket bättre ut nu, men ont gör den & hostan är kvar. Hoppas att de kan göra något åt den bara, vad var annars vitsen med att ta bort halsmandlarna? Trodde det skulle göra att halsen blev bättre, men inte det. Nästa ärende är mellan 14:00-14:30 då jag måste hämta ut mitt körtkort, det får jag absolut inte glömma.




Tror att det har snöat ända sedan jag vaknade imorse (har såklart somnat om några gånger sedan dess), och det håller på fortfarande. Tråkigt nog har jag inte den där härliga känslan jag brukar ha när snön är ny. Nu ska jag äta någon frukost/lunch och fixa till mig lite, ser mer död än levande ut.

Feber?

Datum: 2009-10-11 Klockslag: 18:17:24

Har kännt mig relativt feberfri hela dagen, men nu vet jag inte om jag börjar känna av den.. Om 10 minuter får vi se, tar tempen nu. Fast värst just nu är den där jäkla hostan som jag fått, enligt Dea låter det som om jag håller på att dö varje gång jag hostar. Men framförallt så känns det som om jag tar i så jag är påväg att spy varje gång, gillas inte! :( Har varit uppe en stund nu och fått i mig lite mat, så nu tror jag det är dags för att sova en stund, eller åtminstonde försöka. Men först ska jag lyssna färdigt på Kent - töntarna. ♥

Ett dygn i sängen

Datum: 2009-10-11 Klockslag: 13:08:27

Har just ätit en kopp med grönsakssoppa som pappa gjorde igår, det första riktiga jag ätit på ca ett dygn. Har bara legat i sängen sedan den här tiden igår. Vaknade med riktig halsont men bestämde mig ändå för att gå och försöka jobba, men sedan började jag må illa och sådant också. Men stod ut till klockan 12 och började känna mig lite bättre då, men när jag varit hemma på timmarna och sovit och vaknade runt 15 så hade jag nästan 39 i feber, så det var bara att stanna hemma. Då var mamma snäll och gick och jobbade resten av kvällen eftersom de inte fick tag på någon annan, så då sa hon att vi skulle dela på lönen som hon får för dom 4,5 h (för att hon tyckte synd om mig som låg hemma och var sjuk). Så gullig hon är! :* Hon fick ju kvall, så det blir nog 4-500 åt oss var kanske.

Imorse när jag vaknade så kände jag hur otroligt ont det gjorde i halsen, gruvade mig för att gå och titta hur den såg ut. Och - värre än någonsin var det! Svårt att andas, prata och äta. Den här helgen blev allt annat än jag tänkt mig. Jag som lovade Kevin och Felicia att gå på lekparken idag, de blev helt ju så glada för det. Så nu är mamma & pappa bjuden på middag dit istället, men jag kan såklart inte följa med. :( Vill ju inte smitta dom små. Blir nästan lite orolig att det är svininfluensan jag ska ha, för jag har ont i kroppen också. Gjorde ont att vända sig i sängen igår bara. :/ Nu ska jag nog värma lite mer soppa, är så otroligt hungrig. Måste passa på att äta medans jag inte mår illa!


Vila i frid

Datum: 2009-10-09 Klockslag: 21:29:53

Dagen började med att jag och mamma åkte till Lockne (Östersund) och så fort vi kom in i kyrkan började jag gråta, tyckte det var väldigt pinsamt att gå fram till Bosse och gråta redan innan begravningen börjat när jag inte kände Agneta så väl. Men, är man känslig så är man. Sedan började begravningen, och en man med otroligt vacker röst började sjunga Hallelujah. Det blev för mycket, tårarna bara rann och jag fick svårt att andas. Sedan berättade prästen lite om vem Agneta var och vad hon tyckte om att göra, och när hon berättade att hon träffat en av sina bästa vänner i Edsele tog jag mammas hand, och tårarna rann på oss båda. Tillslut så blev det dags för alla att gå fram till kistan och ta ett sista farväl och lägga dit en ros. När mamma fick fram ett "Tack kompis!" och började gråta så tror jag att mitt hjärta brast, det var så otroligt hemskt & sorgligt.

Efter begravningen blev det mat och fika i församlingshemmet. Jag och mamma fick sällskap av två av Agnetas kusiner vid vårt bord, så de satt och talade gamla minnen. "Vem ska jag nu skratta med?" jag orkar inte ens tänka på hur det ska kännas att mista sin bästa vän, någon man har så otroligt många minnen tillsammans med, någon man växt upp med. När vi sedan gick och sa tack och hejdå till familjen så höll Agnetas äldsta dotter om mamma och grät och sa något i stil med att hon undrat vem hon nu skulle prata med och fråga om saker, och då hade Agneta svarat "men du kan ju alltid ringa Ulla och prata med henne".

Sitter just nu och gråter, vilket jag gjort varje gång jag tänkt på mammas "tack kompis" under kvällen. Stackars min älskade mamma, och stackars Agnetas familj.

Hemma igen

Datum: 2009-10-09 Klockslag: 18:38:59

Kom hem från Östersund för ca 30 minuter sedan. Begravningen var så himla fin, och jag grät i stort sett från början till slut. Tur att mamma varit smart och tagit med sig ett paket näsdukar, annars hade det runnit både tårar och snor. Ska åka på Ica och handla lite nu medans mamma är ute med hundarna, och sedan ska vi åka till syster och äta ananaspaj. Blir en tidig kväll, har tagit på mig att jobba 7-12 & 16-20:30 imorgon. Klirr i kassan!

-

Datum: 2009-10-09 Klockslag: 09:47:25

Nu beger vi oss snart mot Östersund och begravning, jag vill inte.
Måste skynda mig att fixa håret och sminka mig, vilket egentligen känns ganska meningslöst eftersom jag kommer att gråta bort allt. Bäst att ta med en sminkservett så jag slipper se ut som en idiot.

Fina minnesord

Datum: 2009-10-08 Klockslag: 19:20:01

När jag kom hem till Ramsele idag visade mamma mig Agnetas dödsannons & en stor ruta med minnesord som hennes man Bosse och deras barn skickat in.

"Nisses arbete i skogen förde dem sedan till Skogsbyn i Kall 1955 och vidare till Edsele 1957 som blev den plats där Neta växte upp. Där fann hon även sin vän Ulla och skolårens många skratt och bravader födde en vänskap som inte ens flytten till Lockne 1966 kunde bryta. Få har väl kunnat skratta som de." Så himla fint, jag blir så otroligt rörd. Nu sitter jag med tårar i ögonen. Mamma är den enda utanför familjen som personligen nämns i minnesorden. Minns fortfarande hur jag när jag var liten kunde ligga på köksgolvet och skratta åt hur mycket mamma skrattade när hon talade med Agneta i telefon.

Om jag gråter redan nu, hur ska jag då klara av begravningen? Det kommer inte bli lätt, och jobbigast av allt kommer vara att se mamma så ledsen. Att det kommer vara över 100 personer på begravningen säger mycket, hon var en fin människa som försvann alldeles för tidigt.


Och visst bor det ett skrik någonstans i ditt lugna, tysta liv

Datum: 2009-10-08 Klockslag: 00:30:51

Sitter och läser Kent-texter, kan inte få nog. Det är lika mycket konst som det är musik. Helt underbart! ♥ (Orkar inte vänta tills albumet kommer ut.. hah :c)

Har suttit och planerat in lite saker i almanackan idag, roliga saker. :) Ser fram emot allt som kommer hända nu under hösten & vintern. Nu är det dags för att sussa. Godnatt godingar! :*

Och du håller så hårt
Och när längtan blir svår
Så är jag dindindin att ta med
Att ta ut att ta in
I någonting nytt

Hockeykväll

Datum: 2009-10-08 Klockslag: 00:02:47

Kvällens hockeymatch var rolig att titta på! :D Slutade med 9-1 till Kramfors, stackars Nyland. Man såg verkligen hur förbannade de var, en kille kastade upp sin klubba i taket så den landade bakom sargen någonstans. Så gick vi till kiosken och köpte toast (utan skinka, men den "satt fast så hårt" att dom bad oss pilla bort den själv?), fick vänta i säkert 20 min och när vi vä fått dom och jag skulle pilla bort skinkan kände jag att den var helt frusen inuti. Jag gick fram och sa att den var kall, och fick en ny. Jag var en såndär människa som jag verkligen hade hatat om det var jag som stått i kiosken, haha. ;>

Så nu har jag pratat med mamma, väldigt roligt samtal. :) Så har jag försökt bestämma vad jag ska ha för kläder på begravningen på fredag, tar med mig två olika alternativ hem. Trodde aldrig att det skulle bli så svårt att välja något, de flesta tänker nog "men ta något svart", men familjen ville inte att det skulle vara svart och dystert.

Borde man bli förvånad?


-

Datum: 2009-10-07 Klockslag: 17:00:16

Ännu en dag på Turistbyrån avklarad, sista dagen för den här veckan. Så imorgon efter att jag varit på skolan åker jag hem och har långhelg. Är faktiskt väldigt glad nu i efterhand att jag fick min praktik där, både för att de som jobbar där är grymt trevliga och för att det är en helt ny erfarenhet. :)

Har just ätit middag och ska alldeles strax gå ner med Elina och tvätta.. Har skrapat ihop en hel del tvätt, blir nog 3-4 maskiner skulle jag tro. Så får vi se om det blir någon hockey ikväll, den var kanske iställd, men isåfall köper vi något gott och tittar på film istället. :)

?


50 saker om mig

Datum: 2009-10-06 Klockslag: 18:58:57

1. Tre namn jag lyssnar till:
Sara, Hook & Hooken. (Så fult, men så kung!)

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Mina ögon & små fötter.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Mina tummar.

4. Detta är jag rädd för:
Ensamhet.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Kärlek, musik & skratt.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Sjunga, ta i rått kött & svälja stora tabletter.

7. Detta tycker jag om att göra:
Resa, umgås med nära & kära och köra bil.

8. Detta vill jag göra just nu:
Ta bilen & åka iväg någonstans och få komma bort från allt en liten stund.

9. Bästa känslan:
Lycka, såklart. Särskilt lyckan man bara känner, utan någon speciell orsak.

10. Värsta känslan:
Ångest.

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:
Snäll och rolig, och snygg är ju ett stort plus. Men insidan är allt.

12. Är jag kär just nu:
Kär i kärleken?

13. Jag vill gifta mig:
Kanske.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Bli mamma, upptäcka världen & träffa The Used.

15. Min käraste ägodel:
Vet inte, är ju så mycket man gillar!

16. Något jag vill ha i present:
En bil hade ju inte suttit fel, hah.

17. Detta har jag på mig just nu:
Strumpbyxor & en stor mysig polotröja.

18. Favoritkläder:
Tights må ju vara det skönaste att ha på sig!

19. Favoritdjur:
Katter.

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Lyssnar verkligen på allt möjligt nu för tiden, så man kan nog säga alla. (Nästan)

21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:
Töntarna, Isn't it obvious & Already gone.

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
Roligaste: Foto & religion.
Tråkigaste: Naturkunskap/svenska.

23. Stjärntecken:
Vattuman

24. En bok jag gillar:
Twilight!

25. En film jag gillar:
Hur ska jag kunna välja någon? Jag tar Män som hatar kvinnor då.

26. TV-program jag gillar:
Svenska Hollywoodfruar. :'D

27. Favoritdoft:
Tehyllorna på affärer är nog den godaste lukten, faktiskt.

28. Detta äter jag gärna:
Zooaskar, haha.

29. Dricker helst:
Fanta & vatten.

30. Favoritgodis:
Kan inte välja, är så olika.

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Thailand, Egypten, Maldiverna m.m

32. Färgen på mina ögon:
Ljusblå.

33. Min längd:
163,5 cm

34. Jag tror på:
Att det finns någon slags gud & ödet. (Varför ber jag alltid annars när jag vill/inte vill att något ska hända?)

35. Jag spelar:
Nothing.

36. Person jag beundrar:
Obama & Bert McCracken.

37. Så här bor jag:
Lägenhet i Kramfors på veckorna, och hus i Ramsele på helger.

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Har bara plastväxter faktiskt, och bäst är väl kanske det.

39. Det här tänder mig:
Har nog ingen speciell sak, haha.

40. Det här gör mig avtänd:
Dåliga raggningsrepliker & påflugna människor.

41. Favoritfärg:
 Marinblått.

42. Favoritcitat:
Finns så många, men ett jag fastnat för på senare tid är "Sätt aldrig dagens sol bakom morgondagens moln".

43. En hemlighet jag vet:
Mr X ;>

44. Den bästa present jag fått:
Min dator, antar jag.

45. Senast köpta skiva:
Ingen aning, minns inte ens när jag senast köpte en skiva?

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
(Har jag inte svarat på typ samma fråga redan?)
Återigen mina ögon, mina små fötter, och mina smala vader & handleder på både gott och ont.

47. Det jag är minst nöjd över med mitt utseende är:
Oj, vet inte vad jag tycker är värst.

48. Udda förmåga/egenskap:
Vet inte om jag har någon? Kommer inte på något just nu iallafall.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En fågel, hur underbart vore det inte att flyga?

50. Två personer jag vill ska göra detta test:
De som känner för det.

Saknar natursköna

Datum: 2009-10-06 Klockslag: 18:10:16

Saknar faktiskt Ramsele nu, och längtar efter att få tillbringa en helg hemma.
Åker hem redan på torsdag för att på fredag åka till Östersund på begravning med mamma. Gruvar mig redan, finns absolut inget värre än att gå på begravningar.

Sedan på lördag hade jag tänkt att jag skulle ta med mig Kevin & Felicia ut och göra något, (om inte syster har planerat något speciellt inför helgen) var länge sedan vi gjorde något bara vi tre. Får hoppas det blir fint väder så att vi kan vara ute, kanske gå på lekparken eller något sådant. :) Saknar dom små! ♥

Något att se fram emot

Datum: 2009-10-06 Klockslag: 16:37:41

Åh, jag har så fina planer för februari månad! ♥


Kom hem från Turistbyrån för ca 40 minuter sedan, efter att ha fikat vaniljhjärta & cacao creme! :] (Just det, Jossan kom in och hälsade på mig idag också. Så roligt att träffa henne igen!) Slog på datorn och satte på Kent nästan direkt då jag kom hem, jag har blivit helt lost i dem nu igen. Töntarna är favoriten just nu också, kan knappt bärga mig tills albumet kommer. ;'D

Ska försöka göra ett ryck och städa och diska idag, ser förjävligt ut här. Har knappt orkar plocka undan sedan "festen" här i lördags, lite apatisk? Igår tog jag mig orken att flytta på lite burkar och flaskor, men där tog det stopp. Men nu får det vara slut med det.

Dagens. :] Mina älskade klackar! ♥

Som plåster på såren

Datum: 2009-10-05 Klockslag: 23:25:14

Sitter och lyssnar på Kent's nya låt töntarna. Helt awesome, nu längtar jag otroligt mycket efter albumet som släpps den 6e november. ♥

Orkar inte dra någon lång beskrivning av helgen, men den var helt underbar blandat med helt värdelös. Det får räcka. Blir nog lite glest med bloggandet, känner som inte för det nu.

Kan inte säga annat än att livet är gött

Datum: 2009-10-03 Klockslag: 02:54:21

Njuter så fruktansvärt av min tillvaro nu för tiden. Låter härligt va? Kan lova er att det känns tusen gånger bättre än vad det låter.

Kvällen har tillbringats med världens mest underbara vänner. Jag, Elina, Dea, Lydia, Anders, Martin, Matte & Alex har varit här hos Anders och sett på film & ätit massvis med godis. För ett bra tag sedan skjutsade Anders hem Matte & Alex, och Lydia har gått ner till mig och lagt sig. Nu ligger Anders och Martin och sover, medans vi andra för tillfället lyssnar på Basshunter och drygar som fan. Nu vill dom sova, så jag får väl lov att bege mig hemmåt eftersom dom ska följa mig en trappa ner. Törs inte gå själv, lite löjligt va? Haha. Ska ta och BUS;a mig och sedan lägga mig i min otroligt sköna säng och sova. Hoppas morgondagen blir lika bra som denna.

Måste bara säga att jag är så otroligt tacksam för att ha så fina människor i mitt liv. Ni har varit med och gjort mig till den jag är, under alla dessa 13 år vi kännt varandra. Ni är dom bästa som finns. ♥

Vad vore livet utan musik?

Datum: 2009-10-01 Klockslag: 22:30:11

Sitter och lyssnar på Erik Hassle's album, så otroligt bra. ♥ Ett av det bästa som finns är att hitta nya band/låtar som man bara älskar, det är en sådan vardaglig sak som jag verkligen uppskattar. Livet vore hemskt tråkigt utan musik, om det ens vore något liv? Musik har gett mig så mycket, bl.a några av de bästa dagarna & stunderna i mitt liv.


Sitter just nu utan löshår, känns riktigt skönt. Hade tänkt bleka utväxten idag och sätta i nytt hår imorgon, men jag väntar med båda saker tills imorgon. Elina, Dea & Erika ligger i min säng och pratar, medans jag sitter här. Är på lite kasst humör, helt utan anledning. Hatar när det blir så, blir så otroligt irriterad på mig själv.

Surprise!

Datum: 2009-10-01 Klockslag: 18:50:50

Satt med Erika för en stund sedan och väntade på att maten skulle bli färdig. Så ringer Elina och säger något i stil med "SARA!! Skynda ut och kolla, det är en gubbe som står och dansar på torget!" så när jag springer ut och kollar är det Dea som står och dansar. ♥ Jag som varit så sur & besviken för att hon inte skulle komma i helgen, så hade dom planerat det hela veckan. Jag älskar er idioter!


(Jag saknar London.)

Måste bara säga att jag var med om något idag som verkligen hade passat in i en film. Sitter inne på turistbyrån och tittar ut genom fönstret när jag ser en person gå ut från en restaurang, och helt plötsligt kommer en annan person och slänger sig runt halsen på honom och börjar pussa honom. CHOCK! Började skratta och bita på naglarna för att jag så gärna ville berätta det för någon. Ja, det var väldigt roligt iallafall. Haha!


RSS 2.0