center>

Juni 2011

Datum: 2012-06-30 Klockslag: 14:34:27

Juni förra året bestod av en massa fina, varma sommardagar som bjöd på härliga dagar utomhus och kvällsdopp. Juni i år är bara SKIT. Seriöst, var fan tog sommaren vägen?!
 
 
 

Fisketur!

Datum: 2012-06-29 Klockslag: 22:51:02

Martin och Dea som letar mask ochdejt fina stället vi åkte och fiskade på.
Martin och Dea fick turas om att ta bort kroken ur fiskarna, jag är för feg själv.
Innan vi åkte hem fångade vi (läs dom) lite grodyngel, som vi sedan släppte ut innan vi åkte.
 
I onsdagskväll så åkte jag, Martin och Dea iväg och fiskade. Jag har inte direkt fiskat mycket tidigare, utan bara några enstaka gånger. Men GUD så roligt det var! Jag fick dessutom FEMTON fiskar med metspöt, inte dåligt. Var himla roligt att åka ut sådär tillsammans och hitta på något, och inte bara se på film som man annars alltid gör. Var så himla härligt väder också, fast några tjocktröjor behövdes. Och inte var det mycket mygg och knort heller, perfekt kväll med andra ord! Så jag skulle tro att det blir massor av fisketurer för oss i sommar, jag hoppas det i alla fall. Även om jag tycker synd om både masken och fisken.

Onsdag

Datum: 2012-06-27 Klockslag: 16:41:00

Idag har jag jobbat 7-12:30, och sedan gick jag hem och umgicks med Micke (och sov lite) innan jag följde med honom bort till bussen. Han är ledig några dagar och passade därför på att åka till Sollefteå.. Så nu är jag gräsänka tills på söndag. Var egentligen meningen att jag, Dea och Martin skulle ut och fiska ikväll, men eftersom jag börjar 07 imorgon så kanske det blir lite för sent.. Vi får se!
 
Mamma kom just hem från veterinären med Taimy, hon hade bokat tid för att ta bort tandsten, men lilla hjärtat kom hem utan fyra av sina framtänder också. De pekade åt alla möjliga håll innan, så hon klarar jag säkert lika bra utan dem - om inte nu bättre. 

Nya Converse

Datum: 2012-06-26 Klockslag: 11:59:37

Igår kom äntligen mitt efterlängtade paket från zoovillage. :-) Ett par Converse i färgen navy & ett par i cherry tomato. Var väldigt osäker på den röd/orangea färgen när jag beställde dem, men nu gillar jag den verkligen!  Mina första låga converse var ett par i navy som jag köpte förra våren, och nu har de blivit så otroligt blekta och slitna så därför pensionerar jag dem och börjar använda de nya istället! Haha :-)

Måndag

Datum: 2012-06-25 Klockslag: 12:27:34

Gud så underbart det var med sovmorgon. Klev inte upp ur sängen förrän vid 11 ungefär. Både Micke och Dea jobbar, och säkert Martin också, så jag är bara hemma och tar det lugnt. Tänkte slå på något avsnitt av Greys anatomy och ligga och titta på i sängen, sedan ikväll hoppas jag på en filmkväll eller nått.
 
Såklart är vädret inte det bästa idag bara för att jag är ledig, man känner att regnet hänger i luften... Lite tråkigt, men en slö dag i sängen är ju inte helt fel efter att ha jobbat hela helgen heller. :-) Väntar på att få det där jäkla smset om att jag kan hämta ut mina Converse också, men det verkar gå jäkligt segt.

Midsommarhelgen

Datum: 2012-06-24 Klockslag: 23:13:18

Hade en fin midsommarhelg trots att jag jobbat hela helgen. På både fredagen och lördagen var det bra väder, soligt och varmt. På fredagen satt jag mig till och med ute och solade efter jag slutat jobba vid 16.
På lördagen var vi bjudna på middag hos storasyster, så där tillbringade vi hela kvällen. Jag hoppade studsmatta med barnen och Felicia gjord en fin prinsesskrona åt mig medan Bibbi gjorde massor av teckningar åt mig. Fina ungar! 
 
Gick av ikväll vid 21 och har nu jobbat färdigt helgen, SÅ skönt! Helt slut i huvudet av att ha jobbat, så nu ska det bli helt underbart med två sovmorgonar.
 
I fredags jobbade jag & mamma till 16 och pappa hade fixat grillat tills vi kom hem. Mums!
Satt ute i kvällssolen efter middagen. Avslutade midsommarafton med jordgubbar & grädde!
På midsommardagen åkte vi till syster för att äta middag när vi slutat jobba allihopa.
Det bjöds på grillad kalkon, potatisgratäng, sallad och goda såser följt av paj till efterrätt.
 
Idag gjorde vi lax i ugnen och åt tillsammans med nypärer och gräddfil med gräslök.
 
 
 

Ja må hon leva!

Datum: 2012-06-21 Klockslag: 12:38:28

Idag fyller världens bästa bästis Erika 21! Hoppas du har en riktigt fin dag med fina presenter. När du kommer hem till Ramsele så väntar fler presenter här. :) Och jag hoppas att tiden dit går fort, för nu saknar jag dig himla mycket och längtar tills du kommer hit. <3 Att inte träffa sin bästa vän på drygt 10 veckor är inte okej!

Din mamma är så dum..

Datum: 2012-06-20 Klockslag: 17:46:07

Igårkväll så åkte jag och Dea till Martin och fikade och såg på film. Så avslitade vi kvällen med att tokskratta åt dåliga "din mamma"-skämt. Eller jag skrattade åt skämten och Dea och Martin skrattade pga mitt skratt, tydligen. En av dom bästa var "din mamma är så dum att hon sätter sig på ett stolpiller när alla stolar är upptagna". Haha!
 
Idag har jag varit på cafét och ätit lunch med Dea, Mimmi och Sulle. Så trevligt att träffas och surra! Mimmi och jag kom fram till att vi nog träffats... en gång sedan i somras. Efter vi lunchat så följde jag och Dea med Mimmi när hon var och klippte (hon har just gått frisörutbildning) och så var hon snäll och klippte till mitt hår lite, det var lite ojämnt. Så nu är jag hemma och har just ätit, och nu väntar jag på att Dea ska ha fotbollsträning förnågra barn så att vi kan umgås sen. Funderar faktiskt på att ta på mig träningskläder och ta en långpromenad med lite bra musik i öronen. Även om det känns kallt ute så är det ju faktiskt soligt.
 
 

Nya blogg.se

Datum: 2012-06-19 Klockslag: 12:59:03

Nu när jag loggade in så upptäckte jag att nya blogg.se kommit även för oss andra, inte bara "testpiloterna". Ser väldigt bra ut tycker jag, och att kunna tagga sina inlägg och kunna välja mer än en kategori är verkligen super! Det har jag saknat. Nu längtar jag bara efter iOS6 till iPaden så jag kan ladda upp bilder här direkt ifrån den, vilket tyvärr inte går i dagsläget. Det enda minuset, faktiskt.

Nåja. Ledig dag idag, så det regnar såklart. Får se vad dagen bjuder på, Sulle skulle höra av sig när hon slutat jobba i alla fall. Måste åka till barnen en sväng ikväll också känner jag, bara träffat Kevin och ändå har jag snart varit hemma i en vecka, bedrövligt!

Upptäcktsfärd i Edsele

Datum: 2012-06-17 Klockslag: 13:38:42






Igår tog jag, Martin och Dea bilen och åkte till Edsele för att försöka hitta något sandurfält (eller vad det nu hette?), vilket vi dock inte lyckades med. Hamnade istället på det här stället som var fullt av stenar och benrester. Gick omkring och tittade och fotade innan vi bestämde oss för att åka hem igen. (Ber om ursäkt för dåligt redigerade bilder, men färger osv ser annorlunda ut på iPaden än på datorn.)

Tittat på gamla foton

Datum: 2012-06-15 Klockslag: 16:58:24

Mina syskon till vänster och jag och Sara till höger.
Hittade dessa teckningar också, julklappar till Lars och Jonas från mig julen -97. Haha!

Torsdag

Datum: 2012-06-15 Klockslag: 16:51:46

Igår hade jag en inskolningsdag på jobbet mellan 7-16. Sedan när jag och mamma slutade jobbet så åkte vi på pizzerian och köpte middag, jag åt en skitgod kebabtallrik! Rafnas kebabsås är verkligen världens godaste. Sedan när jag kom hem så väntade lite post på mig, bl.a Arbetsliv och organisationstentan som läraren rättat & skickat. JAG KLARADE DEN! Så jävla skönt, med tanke på att jag låg i sängen med migrän större delen av veckan innan tentan. Otroligt skönt att slippa bry sig mer om dem.

Efter middagen tog jag och Taimy en härlig promenad ner till älven där hon fick springa lös.

Från Stockholm till Uppsala till Ramsele

Datum: 2012-06-14 Klockslag: 21:13:02

I måndags tokstressade jag och Elina för att jag skulle hinna med mitt tåg vid 18:11, bussen vi planerat att åka med kom aldrig.. Så vi blev ca 20 minuter sena men gav hann ganska precis med tåget ändå! När jag kommit fram kom Sara och hämtade mig och vi åkte ut till deras fina hus! Åt middag och surrade en hel massa innan det blev dags att sova. På tisdagen jobbade både Sara och Thomas så jag tog en lång sovmorgon och åkte sedan ut till Gränby Centrum och shoppade några timmar. :-) Sedan hämtade Sara upp mig eter jobbet och vi åkte hem till dem. Den här kvällen fick jag t.o.m två kramar av Dante, deras son på 2 år. Så söt! Vi satt bara och pratade en hel massa och åt godis den kvällen, och tog en kvällspromenad med hunden i en dimmig skog samtidigt som vi pratade om spöken och sånt läskigt. Haha! Var även en fladdermus som flög förbi med världens fart, typ tio(!) cm från mitt ansikte, om ens det. Vi sa hejdå på kvällen innan vi gick och la oss och sedan tog jag tåget hem vid 13:00. Även om planeringen inte var den bästa så var det riktigt roligt att träffas efter så många år. Får inte dröja lika länge tills nästa gång! När vi var mindre sågs vi ju varje sommar, förmodligen en av sommarens höjdpunkter. :-) Lill-Sara och Stor-Sara.
Underbart god fransk chokladtårta som jag köpte på Fågelsången.
Hittade en hel del som jag handlade, som om min packning inte var nog? Haha.
Åt mammas goda hemgjorda köttbullar i gräddsås när jag kommit hem.
Hemma väntade post och paket på mig (skor +bh), och jag tog en efterlängtad skogspromenad med Taimy.

Måndag

Datum: 2012-06-12 Klockslag: 00:13:45


Måndag och sista dagen hos Elina idag. Hade lovat att vara modell åt henne på skolan idag, så jag klev upp och åkte in till hennes skola vid 11. Det var 30-tal som gällde. När hon slutade så gick vi på stan en sväng och åt en avskedslunch på Jensens. Mums! Sedan Vid 18 kramade jag henne hejdå och tog tåget till Uppsala. Är här (i Uppsala alltså) hos mitt kusinbarn, som är flera år äldre än mig, och hennes familj. Har inte träffat henne på flera år så det är riktigt roligt att vara här. :) Så ikväll har vi mest suttit och surrat en massa, och nu är det dags att sova.

Fredag

Datum: 2012-06-09 Klockslag: 00:00:33

Gud vilken härlig dag det har varit alltså! Istället för att ta med mig kameran på ett äventyr så åkte jag in till stan och gick i affärer istället. Köpte den där L.A.-huvtröjan från Gina tricot som jag velat ha så länge. Sedan gick jag och satt mig i trappan vid Sergels torg och tittade på bl.a parkour/free running. Det var 100-årsjubileum för Stockholms stadion och OS (i Sverige), därav olika sporter där på plattan. Sedan kom Elina så vi tittade på lite rollstolsbasket, innan vi gick och köpte våffla med choklad till lunch. Sedan gick vi och satte oss i Kungsträdgården och njöt av solen någon timme eller så innan vi åkte till Solna och åt souvlaki på en grekisk restaurang. Mums! Nu slötittar vi på Baksmällan bara! Hoppas på fint väder morgon, för då blir den där picknicken i Hagaparken av. :)

Stockholm

Datum: 2012-06-08 Klockslag: 10:37:50


Vaknade upp till ett soligt Stockholm idag, så härligt! Klev upp vid halv nio när Elina åkte, och nu planerar jag att ta med mig kameran ut på en liten upptäcktsfärd, typ. Om det fina vädret håller i sig tills Elina slutar så ska vi köpa lite picknickmat och sätta oss i Hagaparken. Hoppas!

Äntligen!

Datum: 2012-06-07 Klockslag: 14:42:10

Gud vad mysigt vi ska ha i helgen med våra charmiga dubbelhakor!

Sommarlov!

Datum: 2012-06-07 Klockslag: 14:37:15

Sista tentan gjord och jag har nu officiellt SOMMARLOV! Helt underbart, är verkligen i behov av det. I alla fall, tentan gick bättre än förväntat mig, men tror ändå inte att jag klarade den. Men man får väl se, ska få resultaten på torsdag eller fredag nästa vecka.. Skönt att slippa vänta så länge, i vanliga fall tar det ca 15 arbetsdagar.

Efter vi var färdiga med tentan så gick jag, Lisa och Julia på stan och kollade lite och sedan gick vi och firade terminslutet med en lunch på Jensens! Alltid lika gott! Sedan sa vi hejdå och kramades lite innan jag gick till tåget.
Hejdå Jönköping!

Helvetesvecka

Datum: 2012-06-06 Klockslag: 14:18:26

Den här helgen/veckan har nog varit den värsta i migränväg på länge. Så fort jag känt mig bättre och kunnat plugga lite så har fanskapet kommit tillbaka, inte sådär himla lägligt. Känner hela tiden ett tryck/smärta över en trekant vid pannan och ögonen. Men jag känner att en del har satt sig från pluggandet igår, men med tanke på hur lite jag faktiskt kunnat plugga så blir det nog omtenta till hösten.. Sånt är livet!

Har hittills idag pluggat en stund och tagit tag i disken, packat allt jag kan packa idag och nu är det bara dammsugningen kvar. Skönt! Tänker belöna mig med något avsnitt Grey's sedan, är helt besatt i den serien nu alltså! Hunnit komma till S02E12, inte dåligt med tanke på att det bara var några dagar sedan jag började titta på den.

Inte nu igen!

Datum: 2012-06-04 Klockslag: 16:27:14

Har legat med persiennerna nerdragna och haft solglasögon på mig, migränen har nämligen kommit tillbaka. Så himla olägligt! Men det är bara att ta det lugnt resten av kvällen och hoppas på att den är borta till imorgon så jag kan fortsätta tentaplugga. Håller på att koka potatis till kalopsen nu, så skönt att bara behöva värma på maten idag. Annars så ligger jag nog bara i sängen resten av dagen.


Middagen från igår. Blev så mycket att det även räcker till middag idag & imorgon. Himla praktiskt!

Kalops

Datum: 2012-06-03 Klockslag: 17:20:01

Idag känner jag mig som en riktig husfru/husmor, jag skiftar mellan att röra om köttet på spisen, springa ner i tvättstugan och plugga till tentan. Håller på att göra kalops för första gången, jag hoppas den blir lika god som mammas. Brukar ju vara duktig i köket så förmodligen lär det smaka bra! Tänk att tjejen som inte ens kunde ta i bacon nu står och skär grytbitar av ett ytterlår och lagar sig en gryta. Jag tycker verkligen det är roligt att jag blivit så huslig de senaste åren. Det är lika roligt varje gång jag lär mig laga en ny maträtt!

Bra start på dagen?

Datum: 2012-06-03 Klockslag: 12:51:36

När jag kommer ner i tvättstugan är dEt någon idiot som lagt i sin tvätt på MIN tvättid.

Söndag

Datum: 2012-06-03 Klockslag: 11:41:08

Jag som skulle upp lite tidigare idag för att tvätta.. Vaknade nyss. Var ju dock vaken till strax över 02 så. Fastnade framför Dante's Peak som visades på 6an. Jag älskar filmer som har med naturkatastrofer att göra, så spännande och fascinerande! idag kommer jag varva mellan att springa ner till tvättstugan och plugga. Den här kursen är nog den tråkigaste hittills, och jag har noll koll just nu, men tentan är ju inte förrän på torsdag som tur är.

Lördag

Datum: 2012-06-02 Klockslag: 14:18:48

Tog mig en redig sovmorgon idag och låg och drog mig i sängen till framåt 12, det är ju faktiskt lördag! Sedan dess har jag kämpat på med tentapluggandet, är så SJUKT tråkigt ämne att det tar så himla mycket energi att bara ta sig för att ägna sig åt det. Har tagit små pauser och plockat här hemma emellanåt också, rensat bland lite byrålådor osv. Har ett diskberg efter gårdagens middag och bakning också, får ta tag i det lite senare.

Sjukt tråkig start på juni förresten, vart tog sommaren vägen? Nu liknar det mer höst.

2,5 år

Datum: 2012-06-01 Klockslag: 19:20:29

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig. <3 Synd att vi är över 80 mil ifrån varandra idag.

New in!

Datum: 2012-06-01 Klockslag: 19:13:32

Klickade hem ett par nya Converse igårkväll, efter mycket velande om vilken färg jag skulle ta så blev det tillslut ett par vita! Är dock väldigt sugen på de i färgen Cherry tomato också, men skulle gärna se dem IRL och inte bara på bild först.
Hur kan man förebygga mobbning?
Varför tror ni att mobbning förekommer mest på kvinnliga arbetsplatser?

Fredag

Datum: 2012-06-01 Klockslag: 19:07:25

Lite bilder från veckan. Den underbart goda lunchen på Jensens i onsdags. Deras chokladmousse är helt fantastiskt god! Idag har jag mest ägnat dagen åt att städa lite och plugga, har kommit igång och skrivit lite sammanfattningar av åhörarkopiorna. Sedan så ställde jag mig och ordnade ihop en gomiddag åt mig själv som jag avnjöt framför ett avsnitt Family Guy. Har köpt grejer så jag tänkte baka lagom till Lets Dance börjar. Heja snygg-Anton!


RSS 2.0