center>

Can't wait!

Datum: 2013-11-23 Klockslag: 19:49:00

Sitter just nu och tittar på tåg och hotell. Jag och Erika ska nämligen åka till Stockholm första helgen i december och bo på hotell, äta gott, dricka någon drink och gå på hundmässan i Älvsjö. Jag tänkte dock hinna med att gå på stan och träffa familjen lite också. Men det ska bli så himla roligt, så skönt att få komma iväg lite! Jag och Erika kom fram till att vi nog faktiskt aldrig åkt iväg och gjort något bara vi två innan, så det är verkligen på tiden!
 
Älskade bästa vän. 
 
 

Hur gick det?

Datum: 2013-11-21 Klockslag: 19:25:12

Ja, hur gick det nu då med intervjuerna? Blev erbjuden två av jobben i tisdags, och idag bestämde jag mig för att tacka ja till en heltidstjänst på strokeenheten i Eksjö. Jag är så himla glad! Har oroat mig så mycket för hur det skulle lösa sig med jobb och ekonomin, och nu slipper jag oroa mig längre. Att arbetsplatsen känns helt fantastisk är ju ett otroligt stort plus också. Strokeenheten ligger i den nybyggda delen av sjukhuset och öppnade förra året, så ni kan ju tänka er hur fräscht och fint det är där.
 
 
Nu ska jag plugga en liten stund innan jag ska se Blacklist, äta lussebulle och dricka glögg. Praktik 06:45-16:00 imorgon, sedan tar jag helg ända tills på tisdag, lyx! Helgen kommer dock vara fylld av tentaplugg, men ändå..

Mycket som händer i livet just nu

Datum: 2013-11-16 Klockslag: 16:37:00

Man kan verkligen säga att det händer mycket i mitt liv just nu.
 
Jag läser den sista kursen i utbildningen, på måndag börjar min praktik på psykkliniken i Eksjö och igår var jag på två anställningsintervjuer (och på tisdag ska jag på en tredje). Snart börjar ett nytt kapitel i mitt liv, och det känns så himla spännande. Är otroligt intresserad av ett av jobben, så jag hoppas verkligen att jag blir erbjuden att börja jobba där. Får se hur det känns efter intervjun på tisdag också, kanske dyker det upp ännu någon intervju framöver också.
 
Jag ser så himla mycket fram emot att veta var jag ska börja jobba så att jag kan börja läsa in mig mer på just det området osv. Vad spännande livet känns!
 
Nu ska jag ta en paus i tentapluggandet och äta tacos och titta på Harry Potter-filmen som går på tvn.
 
Åt tacos till Idol igår också, kör i favorit i repris idag. Så gott!
 

Family ♡

Datum: 2013-11-10 Klockslag: 17:44:00

Så himla misslyckade bilder det blev, haha, men jag älskar min fina familj ändå! 
(Att Jonas som är 35 gör kaninöron på sin lillasyster.. ja, vad ska man säga?)
 
 

-

Datum: 2013-11-09 Klockslag: 13:44:43

Ibland glömmer jag bort vad jag faktiskt åstadkommit för att jag hela tiden jämför mig så mycket med alla andra. Jag tänker att jag är dålig eftersom det inte hänt något på nästan ett år när det gäller viktnedgången, men det jag glömmer bort är att jag i princip lyckats hålla mig på samma vikt under detta år. Med några upp- och nedgångar såklart. Bara det är ju jättestort, egentligen. Men det glömmer jag bort för att jag ser så många andra som nått sin målvikt, fått magrutor eller lägger ner mycket mer tid och energi på träning och kost än vad jag gör. 
 
Jag minns hur skönt det kändes när jag gått ner ca 7 kg (från 67 till 60), det var en helt annan person jag såg när jag tittade mig i spegeln. Jag kände mig annorlunda inombords också. Men nu när det gått så pass lång tid så är ju ~ 60 kg det som jag anser som normalt för mig själv, det är så jag ser ut. Precis som att 67 kg var hur jag såg ut förut. Det är nog förklaringen till varför jag inte längre känner mig lika nöjd med personen jag ser i spegeln. Nu vill jag utvecklas mer, se en person som känner sig nöjd med sig själv igen. 
 
Jag längtar tills den här hemska förkylningen jag åkt på gått över så jag kan träna igen. Just nu blir jag helt slut av att gå i trappan eller diska i 10 minuter. Legat däckad i princip hela veckan, så himla tråkigt. Men så fort jag är frisk blir det mer fokus på träning & kost igen. Kör förresten en helt godisfri månad nu. Det jag får äta är popcorn eller lättglass med bär på helgen. Har nämligen insett att jag är en "allt eller inget"-person. Men jag tror att popcorn och lättglass funkar faktiskt, och gör det inte det (utan att det också triggar igång det där sjuka beteendet) så får jag plocka bort det också.

Torsdagkväll

Datum: 2013-11-07 Klockslag: 21:37:37

Ett avsnitt av Blacklist och jordgubbste i en av mina nya, fina Iittalamuggar.

Askan är den bästa jorden

Datum: 2013-11-05 Klockslag: 12:47:00

I fredags åkte jag och Mimmi till Näsåker och tatuerade oss. Första tatueringen för mig. Var så sjukt nervös för smärtan innan, men det var inte alls så farligt som jag trott. Jag fullkomligt älskar den och är redan sugen på att göra en till! ♡

RSS 2.0