center>

Where the birds always sing

Datum: 2009-01-31 Klockslag: 14:10:57

Jag vet inte om jag hunnit förstå att vi verkligen ska till London, det känns lite för bra för att vara sant.. Bara 30 dagar kvar nu, bara tanken ger mig sådär härligt ont i magen. :D

Det vi har planerat än så länge är;
* Rise Against & Anti-flag konsert.
* Lejonkungen musikal.
* Madame Tussauds.
* London Eye.

Kanske något mer jag glömt? Rätta mig någon isåfall. ;) Dock har vi lite fler idéer på vad vi skulle kunna göra, men inget som är helt bestämt liksom. Vi måste iallafall åka till stället där vi bodde sist och gå och titta på de blå gubbarna på husen. :D Jag har redan världens panik inför att flyga, jag törs verkligen inte. Fyfan! :( Känns bra att vi ska flyga med SAS istället för Ryan Air iallafall, vilket är som en liten tröst iallafall.

Jag längtar efter att få nya bilder & minnen därifrån.

Vad ska man se på?

Datum: 2009-01-31 Klockslag: 12:19:40

Hade tänkt tillbringa kvällen i sängen/soffan framför tvn med popcorn, men så blev det lite problem.. Det är alldeles för många bra filmer ikväll. ;o

Så som i himmelen på SVT1 20:00
Edward Scissorhands på TV4+ 20:00
Wallander: Afrikanen på TV4+ 22:00
National treasure 2: hemligheternas bok på TV1000 20:00

Har sett alla utom NT, och när den gått på reklam har den verkat bra. Men jag  ä l s k a r  både Edward Scissorhands & Så som i himmelen. What to do liksom? ._. Så dåligt att de gick samtidigt.. Men det lutar nog mot Så som i himmelen ändå, den är så jäkla bra OCH rolig. Så om ni inte sett den; se den! :'D Vet inte hur många gånger jag sett den, men den tåls att se på en hel massa gånger, så bra är den.

Christoffer fixade även så jag fick Spotify för någon dag sedan, synd att mitt internet i Kfors är för segt för att det ska funka bara. :c Men här hemma funkar det hur bra som helst, och jag älskar det! Ligger just nu och lyssnar på The click five, uscha vad bra!<3 Älskar att hitta ny musik som man bara älskar. :'D Nej, nu ska jag gosa med Peny som legat i min säng hela morgonen. :)


My headache is killing me

Datum: 2009-01-31 Klockslag: 00:22:17

Mår fortfarande rätt så pissigt, har världens huvudvärk & har haft feber till och från idag. Gick bra medans jag var på körlektionen, men efter det började jag må otroligt dåligt, kallsvettas osv. Men jag bestämde mig för att gå på skolan och härda ut de två lektionerna vi hade, var skönt att få vara bland folk igen. Gud vad jag gillar min klass alltså. Ni är hur bra som helst! ♥ Så kanske Sofia i min klass är en av de mest konstigaste människorna, ever? Så härlig! Hon höll sitt tal på svenskan idag, om ätten Bernadott (stavning?). Jag lovar er, det är helt sinnessjukt hur mycket kungafakta hon har i sitt huvud. Allt hon sa, kunganamn, årtal, valspråk (tror det heter så?) osv kom direkt från hennes huvud. Hon hade inte ens några stödord. Sedan så sa hon bl.a "Kungafamiljen är ju det finaste vi har i Sverige!" och "Jag fick en almanacka med kungafamiljen i julklapp, det var typ den bästa julklappen ever". Fyfan vad vi skrattade! Sedan fortsatte hon med att säga "Så nu hänger den ovanför min säng, så kungen är det sista jag ser innan jag lägger mig & det första jag ser när jag vaknar. Det är ju nästan så att man måste niga!" X'D

Har inte gjort något speciellt ikväll, bara tittat på tv och ätit Ben & Jerrys. Jag älskar att varje helg när jag kommit hem så kommer Chester alltid och letar åt mig och ska gosa. Just det ja, jag har börjat läsa Om jag kunde drömma nu också. Har dock bara hunnit läsa första kapitlet, "Första anblicken" (Edward berättar om sitt första möte med Bella). Måste se Twilight snart igen, var så länge sedan nu.

Och på tal om filmer, igår innan jag la mig så tittade jag på A walk to remember. Jag är nog villig att påstå att det är den absolut vackraste & sorgligaste filmen någonsin. Jag grät hur mycket som helst, och nästan genom hela filmen kändes det som. Synd att inget någonsin är så fint i verkligheten som det är i filmer. Nu ska jag kanske göra lite popcorn och se på någon film, känner inte riktigt för att sova ännu.

You have watched 72 minutes of video today

Datum: 2009-01-29 Klockslag: 20:06:41

"Please wait 54 minutes or click here to enjoy unlimited use of Megavideo"

Andra gången det kommer upp idag, drygt. Så nu får jag vänta i ca 1 h innan jag kan se mer L word. Skulle kunna se på andra sidor också, men jag tycker Megavideo är bäst av de jag tittat på än så länge. Kanske jag skulle ta och duscha och städa ihop lite medans jag väntar.. Vilket jag egentligen inte alls har lust med med tanke på mitt just nu usla humör. Skulle inte ha något emot att ta ihjäl mina grannar iallafall. Jag förstår inte hur det är möjligt att leva om så  mycket, hela jävla tiden?! Så är jag förbannad över APUn också, kommer väl inte få någon plats den här gången heller. Känns som om det är tämligen omöjligt att få tag i en bra fotograf som inte säger nej direkt. Man tappar tron om att ett ja ens är möjligt att få när man samtal efter samtal får stryka över fotografens namn på lappen, eftersom man än en gång fick ett nej.

Ska bli skönt att sova ikväll, är så skönt att få sova bort allt det dåliga efter en sånhär dag. En sånhär dag skulle det bästa vara att få lägga sig i sängen och gosa med någon av katterna, de får mig alltid på bra humör. Och något annat skönt är att det är fredag imorgon och jag får åka hem, då kan jag sova med dem. ♥

WORDS

Datum: 2009-01-29 Klockslag: 13:47:39

Sjuk idag också, rätt så uttråkande att ligga hemma.. Men idag har jag iallafall masat ut mig, tagit ut pengar & handlat. Just nu ligger jag och tittar på första L Word avsnittet på 3:e säsongen och äter Schweizer nöt, så grymt bra serie alltså!<3


Why do I still care?

Datum: 2009-01-28 Klockslag: 22:42:26

Blev sugen att lyssna på Imogen Heap, så jag lyssnade på Speeding cars.. På direkten fylldes ögonen med tårar och jag fick en klump i magen. Låten, just den låten som påminner mig om när vi gick ut 9:an. Det var en av de sorgligaste dagarna i mitt liv, samtidigt som det var skönt och spännande. Jag grät och grät och grät, kändes som om det aldrig skulle ta slut på tårar. Jag saknar klassen så otroligt mycket, fortfarande. Men jag är glad att vi håller ihop så pass bra som vi gör, för ni är verkligen några av de bästa människorna jag någonsin lärt känna. Tio underbara år fick jag ha tillsammans med er, jag skulle inte tveka en sekund på att dela fler år med er.

Nu ringde mamma för att fråga hur det är med mig.
Jonas åker till Thailand på söndag, jag måste nog påstå att jag är aningen avundsjuk. Han hade gärna fått ta med mig. Måste be honom köpa någon liten grej därifrån att ta hem till mig.

Jag önskar att man kunde välja att glömma bort saker, att få dem att försvinna helt. Känns konstigt att jag ens har orken att bry mig om alla de där sakerna och alla minnen längre. Vet inte varför, men det går helt enkelt bara inte att glömma.

Sick

Datum: 2009-01-28 Klockslag: 20:35:04

Så jäkla tråkigt att bli sjuk - igen. :c Legat hemma hela dagen, kanske jag borde ta mig för att laga någon middag snart? Skulle gärna ha någon som var här och passade upp mig, men inte det inte. Får se om jag känner mig bra nog för att gå på skolan imorgon, tveksamt.

Hade ju första Vardagsjuridikslektionen i måndags också, och vi bestämde att vi skulle skippa lektionen på fredagarna och få hemuppgifter istället. Så himla skönt, för nu slipper jag börja 08:30 och får istället fortsätta att börja 12:45 som vanligt. :) Nu ska jag fortsätta se på Top Model och sedan försöka göra något att få i mig.


Back in track

Datum: 2009-01-28 Klockslag: 14:24:40

Har varit tyst ett tag nu, tack vare att mitt internet la av i.. måndags? Men idag fick jag igång det igen. :] Varit hemma från skolan idag, började må massa illa imorse och så. :/ Har blivit helt besatt av L Word nu igen, låh och tittade på det till 02:00 inatt typ. Så slutade det sista avsnittet typ sjukt spännande & hemskt, Shane grät och var helt förstörd. Så var nästa avsnitt inte färdigt. .__. Det laddar segt som fan också, så jag ska nog se det på internet utan text. Bättre än ingenting.

Men nu blir jag sur, inget av avsnitten som finns på internet funkar. :x Åhh!!

36 days left

Datum: 2009-01-25 Klockslag: 20:45:58

Har suttit och tittat på massa Londongrejer ikväll. Bl.a Zoo'et där (ZSL) som jag jättegärna vill gå på! :D Så har jag tittat på sightseeingbussarna lite, dedär röda dubbelbussarna utan tak ni vet. :'D Har t.o.m kollat upp hur vädret ser ut där vid olika årstider, för att veta vilka kläder som borde packas ner. :] Tänk att om 36 dagar så är jag nog på musikal den här tiden, i världens mest underbara stad. ♥



Nu sitter jag och tittar på Bones och gruvar för att packa & kliva upp 04:30 imorgon. Jobbigt värre! Har även varit sjukt duktig med teorin idag, har läst på massa mer i 'Vägvisaren' & även svarat på massa frågor i den. Hade rätt på de flesta, yey!

Tv igen nu. Godnatt!

Övningskörning

Datum: 2009-01-25 Klockslag: 14:44:51

Idag när jag vaknade så läste jag ca 25 sidor i 'Vägvisaren' och klev sedan upp och åkte ut och övningskörde med mamma. Tränade mest på att backa runt hörn och sådant, eftersom det är det jag håller på med på körlektionerna. Så nu sitter jag här vid pappas dator, har som vanligt inte orkar starta min egen. Ska nog orka göra det så småningom.

Sitter just nu och funderar på om jag ska beställa löshår idag, så kan jag nog sätta i det nästa helg. För nu har jag ju råd, tack vare Ricken & Ninix. Haha! :D Känns hur skönt som helst att kunna beställa i sitt eget namn, för då slipper man fråga om man kan få beställa det & det osv. :]

Nu sedan igår kan jag inte sluta längta till London. Kommer bli så sjukt bra!


Älskade Erika!

Datum: 2009-01-24 Klockslag: 21:43:36

Erika & Nina (hennes mamma) har varit här och fikat ikväll. Fick ett fotoalbum med bilder på oss & texter, och 500 kr.
Tack, tack, tack! :*

F ö r s t a   s i d a n   i   f o t o a l b u m e t:


"2000-2009
GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN
När du känner dig ensam, sviken eller nere, titta då i detta album och finn lite styrka och glädje i allt roligt och knäppt vi gjort. För vad som än händer kommer jag stå bakom dig, ställa upp. Jag vill att du ska kunna vända dig till mig för du är och förblir min bästa kompis. Jag hoppas på många fler minnen och roliga stunder och det vet jag att det kommer att bli.
Jag älskar dig
Sara "Hooklund" Höglund
nu & föralltid"

Det är ju nästan så man blir tårögd. :') Kommer nog aldrig glömma den där dagen när jag fastnade i gungan och vi skrattade så mycket att vi blev så svaga att jag inte kunde ta mig upp, när vi pantade burkar och burken fastnade och vi fick panik. Det är många dagar & minnen med dig som jag nog aldrig glömmer, vi har hunnit vara med om så mycket under våra nio år tillsammans. Jag älskar dig!

If you've got the money

Datum: 2009-01-24 Klockslag: 17:18:29

Fan vad jag hatar att inte ha mycket pengar, att ständigt känna att man vill ha/behöver något som man inte alls har råd med. Just nu är det som sagt en skinnjacka och löshår jag tänker på. Funderar på att låna 1000 kr från ett konto jag har 4000 på. Så har jag en burk med 200 i, det är ju alltid något. Jackan & löshåret blir tillsammans runt 1500. Så om jag lever lite snålt så kan det nog gå runt på något sätt! :D Känns dock inte så bra att måsta ta från det där kontot, men det är ju två saker jag verkligen är i behov av så.

Är jackan på bilden jag funderar på, även om jag egentligen inte var ute efter en riktig skinnjacka.. Men det blir nog kanske den här för 799:- ändå. Vet inte riktigt vad jag tyckte om fickorna, men det är den bästa jag hittat på internet än så länge. Ska fortsätta leta så får jag se vad det blir. :) Blir nog iallafall blondt REMY hår i 45 cm från Tajmahal också. Så det håller bättre och inte blir lika risigt. :)

Om man kunde få vinna lite pengar ändå, haha. ;c Bara 5 veckor kvar till London nu också, längtar bara mer och mer. Så underbart att få åka tillbaka till bästa stället ever typ. :* Helt underbart att det är mycket billigare där nu än när vi var där sist också, ska åka och växla in pengar snart så att man tjänar så mycket som möjligt på det. Var in och tittade idag, och det hade gått upp ca 20 öre eller något. Tur att det var så pass lite iallafall. :)


PEPPAD INFÖR LONDON!

Datum: 2009-01-24 Klockslag: 15:14:33

Elina, Erika & Lydia har varit här på födelsedagsfika idag. :] Vi talade London och bestämde oss för att gå på Lejonkungenmusikal, åhå!<3 Så nu sitter jag och försöker få en bra plan för att få mina pengar att räcka till. Ska ha massa pengar då, och måste även köpa en skinnjacka & löshår. Hur det ska gå till det vet jag inte riktigt. Ser så äckligt mycket fram emot att shoppa snyggt & billigt på Primark. :´D

Se bara vad underbart roligt det ser ut, jag kommer nog börja gråta. ♥


Nu är det dags för fika #2, med syster m. familj. :] Smörgåstårta alltså. :*

Om jag kunde drömma

Datum: 2009-01-23 Klockslag: 23:41:36

Glömde berätta att jag fick mejl av CDON idag om att de fått in Om jag kunde drömma igen, så jag klickade såklart hem den. Första grejen jag beställt i mitt egna namn. :D Ännu en fördel med att vara 18, som jag inte ens hade tänkt på.

Så sedan blir det att läsa massor.<3 Åhåh, längtar helt löjligt mycket efter att få läsa den, så är det specialutgåvan jag beställt också. :'D

Äntligen fredag!

Datum: 2009-01-23 Klockslag: 22:57:25

Jag och pappa sitter med varsin laptop på köksbordet nu, vi ser nog aningen nördiga ut skulle jag tro. Han sitter och visar mig olika bilder & tavlor. Han håller just nu på att måla en Elvis-tavla till mamma som hon ska få när hon fyller år.  Lite gulligt tycker jag. :D Jag ska nog leta reda på något som han så småningom ska få måla till mig också. :]

Har suttit och tvingat mamma att titta på massa bilder på The Used's myspace. Jag dör vilka härliga killar alltså!<3 Helt klart världens bästa band. Känner att jag blev lite besatt av dem igen nu, sådär besatt att jag måste lyssna på dem & titta på massa bilder hela tiden. Det händer lite då och då. Även om Elina & Dea är de enda som är intresserade så slänger jag upp några bilder på dem ändå. :'D


18-års dagen!

Datum: 2009-01-23 Klockslag: 21:36:19

Lovade Lydia att lägga in bilderna idag, så jag gör väl det nu då! :D

Kan ju berätta om vad vi gjorde också. Först gick jag & Elina på Dollar och köpte massa söta saker, t.ex en bordsduk med prinsessor, haha. Sedan kom Anders ner en stund till Mimmi, Lydia & Erika kom. Då gick vi på Träffen och åt, Mimmi och Lydia bjöd mig på Souvlaki (stavning?). Det var massa gott. :] Tack för det än en gång! :* Sedan gick vi och köpte lite godis åså, sedan så blev det fika. Jag var helt värdelös på att blåsa ut mina 18 ljus, haha. Hade en allmänt trevlig och mysig kväll! :'D Just ja, så runt 15:30 eller något ringer mamma och säger att det är någon som jag ska öppna porten åt. Så när jag går ner står hon & pappa där med en korg med massa gott och så.<3 Trodde inte att de skulle komma, så jag blev asglad. Så sa mamma att jag skulle ringa och höra hur mycket pengar jag hade på mitt konto. (YES! tänkte jag.) Så ringde jag och fick höra något i stil med att den 21 januari så hade det kommit in 3000:-. Då var det Lars som gett mig dom pengarna, fyfan så glad jag blev. :´D Var dock verkligen inte nödvändigt att han gav mig så mycket. ;o Men som han sa det, jag fyller ju bara 18 en gång. Sedan så ringde Jonas och grattade också, och sa att eftersom han ska till Thailand snart så hade han inte råd att ge mig något nu, så det skulle komma något nästa månad typ. :] Fick några böcker av syster m. familj, började läsa en igårkväll. Hoppas på att komma in i en bokläsar-period igen, det är så härligt att bara lägga sig i sängen med en bok.









Sådär dyngig runt mun var jag efter att ha ätit av min Ben & Jerrys. Haha!

You can leave it all behind you

Datum: 2009-01-22 Klockslag: 22:43:16

Sitter och lyssnar på musik, och när det blev Haddaway - Fly away så började jag längta något så otroligt till sommaren. Minns när jag och Elina satt ute på min balkong och solade & lyssnade på den i våras. Älskar känslan av att veta att sommaren är nära. (Så som man känner på våren, nu är det alldeles för länge kvar.)

När man tänker på sommaren så känns allt så himla bra, det känns alltid som om när den kommer så kommer den att få alla problem att försvinna. Precis som om man bara kan lämna allt gammalt och dåligt bakom sig. Någon fler som känner så? Det är verkligen höjdpunkten på året, de dagar då solen steker och man kan bada och gå omkring i bara linne & shorts. Det känns alltid likadant, och man har alltid likadana planer. "Till sommaren ska jag ha gått ner i vikt", hur många gånger har man inte sagt och tänkt så egentligen? Men nu ska jag och Elina börja träna på måndag igen, känns bra. Tror dock inte att jag kommer kunna gå ner speciellt mycket till sommaren, men kan ju hoppas på en liten förändring iallafall. Ska inte hoppas på för mycket, då blir man bara besviken. Nej, sommar & fest hade suttit helt sjukt bra nu.

Det får bli lite sommarbilder nudå, bara för att. ♥



När jag tittar på bilder från sommaren, som t.ex den här, så får jag tillbaka känslan jag hade då. Vi hade tagit på oss massa mysiga kläder och åkte ut och åkte båt och kände vinden i håret. Jag saknar varje typisk känsla som sommaren för med sig. En sak som jag alltid längtar till när det gäller sommaren är att vakna på morgonen och gå ut och känna hur varmt det är, så underbart. Bara några månader kvar nu.

Nu ska jag lägga mig och läsa, sedan blir det att sova. Har sovmorgon till 12:45 imorgon, men ska upp runt 11 eftersom jag har körlektion 11:40.


You see love at first is summer time
That's when you think that everything's fine
No one ever thinks its gonna end

But when things go wrong and winter comes
You're gonna need to run to someone
Left alone you'll just freeze up again

Min plats för mig själv

Datum: 2009-01-22 Klockslag: 16:54:12

Gud vad jag gillar min lägenhet alltså, trivs så himla bra. ♥
Har just diskat & städat upp sedan igår, så nu är det rent och fint. :'D Passade på att fota lite, för de som inte sett lägenheten. Vet att det är någon som är nyfiken iallafall. :]

Svängde in på Dollar med Mimmi & Elina en sväng istället för att gå på gympan, så då köpte jag 4 st. bordstabletter m.m. :]






Världsskönast att ligga i sängen med tvn där, så bra att kunna flytta omkring den. :'D
Nu ska jag göra spaghetti & quornfärssås, mumma!

(Ett inlägg om gårdagen & med massa bilder kommer senare när Elina lagt in & skickat sina bilder.)

Helt JÄVLA otroligt

Datum: 2009-01-22 Klockslag: 11:32:01

Uppdat. Kunde inte prata med mamma för att jag började lipa så mycket att jag inte fick fram ett enda ord, så hon skulle ringa upp senare när jag lugnat ner mig lite. Finns det något mer frustrerande än när man är så förbannad att man bara MÅSTE grina i evigheter för att kunna lugna ner sig? Så är jag medveten om att jag är jävligt omogen när jag blir förbannad, men jag måste ju ha någon lindrigare damp eller något. På riktigt.

Och puss på dig ditt äckel som tror att du är nåt, roligt att du finner mina utbrott så intressanta att du stannar och tittar på mig.

Nu orkar jag fan inte försöka vara positiv en enda sekund till, JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ATT SCHEMALÄGGARNA PÅ SKOLAN HELT OCH HÅLLET SAKNAR INNEHÅLL I HUVET!! Gissa hur dom ändrat schemat? Vi har svenska b som slutar 15:40 på fredagar, så jag kommer inte komma hem förrens 19:05. KUL! Kom nyss hem efter att ha haft ett ganska stort utbrott på skolan. Kan Perra komma tillbaka?! Ingen annan bryr sig ju, alla bara skrattar och låtsas som om ingenting. FYFAN VAD LESS JAG ÄR PÅ ALLT & ALLA JUST NU!

Mamma kommer strax tillbaka på jobbet från sin rast, så då blir det att ringa och beklaga över hur värdelöst äckligt allt är.
Att få slå in pannbenet på nån jävla idiot skulle sitta snuskigt fint just nu, särskilt med ett leende på läpparna. Fyfan för alla.

18 år

Datum: 2009-01-21 Klockslag: 13:08:09

Idag är jag vuxen, och en kvinna som Jossan & Kim uttryckte det. (Gillar inget av orden alls.) När jag kom på skolan så hade Jossan nog gjort den fulaste presenten jag sett, dock en aning charmig. Det var två tuggummipaket som var inlindade i en telefonsladd, snygg inslagning. Det var iallafall 18 dumle i dem! :D Haha. Precis som jag trodde så ringde sötmamma och sjöng för mig, haha. Dea sjöng för mig i telefonen också, saknar den tönten. Vaknade runt klockan 6 av att Elina skickade ett jättegulligt sms också, blev svårt att somna om efter det. Haha. ^-^

Vi har typ slutat nu, eller ja.. jag ska bara redigera en till bild och sedan är jag färdig. Ska ringa och höra med Elina om hon slutar snart också, vill ju ogärna sitta ensam på min födelsedag.

Stressad x 1000

Datum: 2009-01-20 Klockslag: 18:58:40

Hade körlektion idag, och till min stora förvåning var det inte Charlotta som satt där i bilen. Det var den andra körläraren, men han var jättetrevlig som tur var. :) Tränade på att backa & sådär, gick helt okej. Förutom att jag fick kärringstopp hur många gånger som helst, brukar jag fan aldrig få. >_<

Han berättade att jag borde ta körkortet före den 1 april, för fr.o.m då så måste man gå en kurs om alkohol & droger, som dessutom går på tusen spänn. Så jag ska nog försöka skynda på lite och köra så mycket som möjligt, för att försöka hinna tills dess. Så nu kommer det bli massa teoriläsning på kvällarna för min del, drygt värre.
Och just nu håller jag på och ska städa lägenheten, får ju finfrämmande imorgon! :D Mimmi & Lydia kommer hit eftersom jag fyller år, trevligt. :] Råkade nyss bryta av min tumnagel alldeles för långt ner, ajaj. :'c Men nej, nu ska jag städa vidare till bra musik. :D

(Gick ganska bra på gyn igår också, om någon undrade. Antagligen ingen sjukdom, men inte heller någon vidare hjälp mot smärtan. :c Vilket sög, men men..)

Vill inte!

Datum: 2009-01-19 Klockslag: 12:01:04

Fyfan, finns det något värre ställe än sjukhuset? Tror fan inte det. -_- Mår redan illa & är nervös för att åka dit, delvis för att jag är rädd för vad de ska säga, men också för att jag är så löjligt rädd för sjukhus. Tog inte bussen imorse eftersom jag hade feber igårkväll, och har nog det fortfarande. Känner mig inte pigg alls. :c

Är så less på att det bara skriker negativitet om mina drömmar också, varje natt är det något nytt. Mardrömmar blandat med sådant som bara får mig på dåligt humör.

Det här är vad som går om & om igen nu.

Utmanad

Datum: 2009-01-18 Klockslag: 23:50:46


Jag & bebben! ♥



Jag blev utmanad av Elina!

Regler:
1. Länka till den som taggat dig
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

1. Jag har på senare tid fått för mig ännu något som 'försvårar' min vardag. Jag oroar mig för att allt som är elektriskt eller liknande ska sprängas i min närhet, särskilt hårtorken. Därför håller jag den ogärna framför ansiktet, då jag är mest rädd om det OM den skulle sprängas.
2. Varje gång jag dricker något så tar jag fem klunkar, och de gånger jag inte gör det så tar jag tre, men lurar då mig själv och sväljer dessa tre klunkar i fem omgångar liksom. (Jag upptäckte det nyligen, jag som tyckte jag var duktig som inte alltid tog fem klunkar.)
3. Jag är livrädd för att spendera resten av mitt liv ensam.
4. Jag har otroligt lätt för att känna mig bortglömd och tagen för givet.
5. Jag har en riktig kär-känsla i min mage just nu.
6. Jag känner en hel del ångest inför min framtid, är så rädd att misslyckas med allt.
7. Jag är nöjd över mig själv för att jag blivit mycket mer positiv & för att jag mognat så pass mycket. (Blivit mycket mer förnuftig osv kan man väl säga.) Tror dock att det mest är mamma som får ta del av det, i våra diskussioner och sådär.

Den som känner sig manad kan känna sig utmanad. ;)

"Pappa, vad är kärlek?"

Datum: 2009-01-18 Klockslag: 19:49:05

Ligger och tittar på Ice Age 2 i väntan på att Bones ska börja. Är så himla slut & trött så det är inte sant. Hur ska jag orka packa? .____. Imorgon är f.ö inte en dag att se fram emot, eller.. egentligen både och. Ska ta 05:15 bussen till Kramfors, gå på två lektioner, hem & sova lite, ta 12:45 bussen till Sollefteå där mamma möter upp mig. Vi ska gå på stan lite, typ kika efter några grejer till lägenheten. :) Sen åker vi på sjukhuset, och efter det så åker vi på City och äter grillspett. Nomnom!<3 Det ser jag fram emot, men vill inte på sjukhuset. :( Ska dit och titta om jag har Endometrios, eftersom jag har sån otrolig mensvärk & typ inget hjälper. Så ska jag väl även se till att få ännu starkare tabletter, vilket jag hoppas att de vill ge mig. Annars kommer utbrotts-Sara komma fram, haha. -_- Vägrar ha sådär ont något mer, de får fan ge mig några riktigt starka tabletter. Jag hoppas på att jag är sjukdomsfri, att ha Skolios räcker mer än väl. Är livrädd för att det är Endometrios jag ska ha, för då finns det större chans för att jag inte kan få barn. :( Nu fick jag lite ont i magen av att tänka den tanken. "Vid ofrivillig barnlöshet på grund av endometrios kan du ha möjlighet till provrörsbefruktning, IVF." Tack & lov för det iallafall!

Kevin är nog världens gulligaste unge. För ett tag sedan hade han frågat "Pappa, vad är kärlek?". Nog ett av det sötaste som någonsin kommit ur hans 4-åriga lilla mun! :'D (Är man inte barnintresserad eller så, så kan man nog sluta läsa nu. Men jag tänker uppdatera "Inga" lite. ;) Barnens storasyster som bor i USA alltså, för de som inte visste det.) Felicia däremot kan ju inte prata riktigt än, men hon har iallafall lite egna ord på saker. Till macka säger hon gapka, typ. Sedan så har hon egna ord på blöja och sådär också, men vad hon säger det vet jag inte riktigt. Längtar tills hon börjar prata på riktigt, kommer bli kul. :D

  

Skoter

Datum: 2009-01-18 Klockslag: 17:52:58

Har varit ute och åkt skoter hela dagen, så nu ligger jag halvdöd i soffan och försöker samla kraft till att orka gå & duscha. Vi var 6 skotrar, jag åkte med Erika, så körde vi till Ramselesjön. :] Jag kommer ha fetaste träningsvärken imorgon kan jag tala om för er.

Nej, får skriva mer senare ikväll om jag orkar. Är helt slut, så slut att det t.o.m är jobbigt att skriva nu. Haha!

Läsa vidare

Datum: 2009-01-17 Klockslag: 00:36:41

Mamma och jag har suttit och läst på internet om olika högskolor & utbildningar nu ett tag. Inte blir man klokare av det direkt. Något jag skulle vilja bli, och alltid velat bli är ju jurist. Tror att det skulle vara ett riktig roligt, spännande & intressant jobb. Men, då är det ju all utbildning. -__-' Man ska ju orka också.

Tänkte lägga in länkar till olika bra sidor här, så att jag kommer ihåg dem. Sitter vid pappas dator, är som vanligt för lat för att starta min egen.


Syoguiden
, studera.nu & arbetsförmedlingen.

Illustrerad vetenskap

Datum: 2009-01-16 Klockslag: 23:28:01

Det måste väl ändå vara en av de mest läsvärda tidningarna? Så intressanta! :D Har just suttit och läst den nyaste (tror jag?) De har fixat något nytt virus som ska kunna leta upp tumörer och ta bort dem utan att skada de friska cellerna. Så ska de börja med vanliga propeller, fast bättre byggda, på flygplanen igen. Det kan spara upp till 30% av bränslet, bra för miljön. Det gillar vi!

Hade utvecklingssamtal idag, tycker att det är så himla onödigt. Gick bra iallafall, så jag ska tydligen få MVG i både Svenska och Foto A! :D Blev helt chockad på svenskan när vi hade betygssamtal och hon sa att jag självklart skulle ha ett MVG. Det trodde jag inte! Så nu blev jag lite mer peppad angående skolan, känns bra. Tog hem så jag ska läsa på till Samhällsprovet nästa vecka, lät på läraren som om lite ansträngning lätt skulle ge mig ett VG så.. varför inte. Pratade även om tiden efter gymnasiet på utvecklingssamtalet, jag får sådan panik för att jag verkligen inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Vart vill jag bo, vad bvill jag jobba med? Känns som om alla åtminstonde har drömmar om framtiden, alla utom jag. Kanske blir det till att läsa vidare, men till vad? Så svårt.

Låt mig ha lite tur för en gångs skull

Datum: 2009-01-16 Klockslag: 12:37:47

Sedan jag klev upp har jag suttit och ringt runt till olika fotografer i Stockholm, det är näst intill omöjligt att få tag i en praktikplats. Var iallafall en tjej som ville att jag skulle mejla henne vilka veckor, så skulle hon se hur det såg ut då. Jag hoppashoppashoppas att jag får vara där. En liten tröst är det ju iallafall när de man ringer till önskar en lycka till, tipsar om andra fotografer och är allmänt trevliga. PUSS på sådana människor! Förra gången jag ringde runt så ringde jag till någon gubbe, och så fort jag nämnde ordet pratik sa han "NEJ!". Inte kul ._.

Men satan vad mycket klockan är, 12:37 och jag börjar kvart i! :O


Vardagssysslor

Datum: 2009-01-15 Klockslag: 23:09:08

Det känns som allt jag borde göra räcker mig upp över öronen. Don't like the feeling!
Har just diskat upp allt, så har jag det gjort iallafall. Skulle gärna ha tiden till att plocka ihop alla mina kläder och lägga in dem fint i garderoben, men jag måste duscha. Skulle även se lägenheten städat, även om den inte är speciellt stökig. Lite saker på matbordet, kläder liggandes här & där och ja.. Så är det ju bara ett plus om det inte hinner bli så dammigt, eftersom jag tror att jag är allergisk mot damm. Får ta mig tid att städa någon dag nästa vecka, då jag även ska träna, läsa på till prov, jobba matte, ha körlektioner & läsa på körkortsteorin.

Mina väggar är alldeles för tomma också, får ta och fixa något att sätta upp. Måste bara nämna hur mycket jag längtar tills på onsdag, så göttigt att få trycka i sig kladdkaka, Ben & Jerrys m.m<3 Jag är verkligen en gottegris. Haha! :(
Nu måste jag gå och duscha så att jag sedan kan sova, ska ju upp & ringa runt efter en APU-plats imorgon.

Shane McCutcheon / Katherine Moenning

Datum: 2009-01-15 Klockslag: 18:17:19

Jag har svårt för att komma på någon snyggare som vandrar runt med två bröst på denna planet, än Shane i L Word. Hon är helt ofattbart snygg. Internet har ju inte velat funka, så då har jag roat mig med att se L Word istället, är nu inne på S2E5. Synd bara att det tar ca tusen år att ladda hem e5-7. ;_; Dumma, dumma jag som tog bort hela säsong 2 bara för att den var utan text, och tänkte att jag skulle ladda hem med swesub senare. MEN JAG VILL JU SE MER NU! :(

Känns även som om jag aldrig kommer få tag på nån jävla APU-plats, bara att fortsätta ringa imorgon och hoppas på ett ja. Nu är jag sjukt sugen på något gott. :( Har iallafall varit helt utan sötsaker sedan måndags, lite duktigt för att vara jag. Men jag börjar bli less på det nyttiga livet, det är sååå mycket tråkigare. Hur mysigt är det inte att sitta med glass/godis/chips och mysa ner sig framför tvn? Bläeh. På onsdag blir det iallafall tårta, hjärtkladdkaka (med 18 ljus på) och Ben & Jerrys!<3 Elina & Jossan kommer hit och fikar och firar lite med mig, så blir firande #2 hemma i Ramsele på lördag med familj & vänner. :] Ska bli helt underbart gott med smörgåstårta, jag längtar löjligt mycket. Nej, jag får gå och hämta mig en tallrik med smörgåsgurka. Så gottigt, mitt nya "godis". Haha! :D

GAAH! Då & då kommer det in snuskig röklukt i min lägenhet, jag gissar på att någon av mina cpgrannar röker och så kommer röken in genom någon av mina ventiler eller något. Lagomt irriterande då det är en så snuskig lukt. :x



Hundbajs

Datum: 2009-01-14 Klockslag: 11:22:28

Haha, fin rubrik! :D Sitter på skolan och har foto, fick en uppgift att fota något som var "fel". Det började med att jag fotade gräs i januari liksom, men sedan hittade jag en liten plätt med gräs, fimpar, snö OCH hundbajs. Haha. Lite lagomt äckligt.

Igår strejkade mitt internet, var så lat att jag inte orkade starta om datorn. (Det brukar börja fungera då.) Ägnade mig åt att diska, göra tacos & se på film. Ska äta tacos idag med, så jäkla gott det är alltså. Har f.ö världens lökvecka, hur lättsam som helst. Idag får jag sluta när jag skrivit ut min bild, fixar parspatouer (stavning?) och satt upp bilden. Så imorgon börjar jag 12:55 & på fredag 12:45. Även att mamma & Lotta kommer hit på fredag för både jag & Elina ska ha utvecklingssamtal, så då åker vi bil hem istället för buss. :'D YAY!

Haha, gammal bild på mig & Elina. Den bjuder jag på!

-

Datum: 2009-01-12 Klockslag: 16:44:37

Har nyss tryckt i mig en spisbrömacka med makrill, mumma. :D Ska ta mitt pick & pack och bege mig mot bussen nu snart.

Körlektionen gick bra, har bokat iallafall 3 eller 4 stycken nu inom de 2-3 närmsta veckorna. Det känns bra. :) Nu är det bara att börja med teorin kvar då!

Nu ska jag åka iväg och ha en trevlig kväll med snygga flickor. Haha! :D


Ge mig körkortet, tack!

Datum: 2009-01-12 Klockslag: 14:31:24

Sitter just nu och gruvar mig något så otroligt för körlektionen. :( Kan jag inte bara få vara klar och få körkortet nu? :c Bläeh! Är start i backe som gäller idag, jag känner på mig att det kommer gå skit. Fint med sån bra inställning, va? Ska även försöka boka in mina 7 andra lektioner nu så att jag har det gjort. Måste ju börja öka lite, och börja läsa teorin. Får väl ta med mig böckerna hit nästa vecka och börja läsa, och börja sitta och göra testerna på skolan en gång i veckan eller så. Måstemåstemåste ha körkortet tills i sommar ju, det är mitt mål. Känns som om jag kommer vara en dem som blir kuggade, bara för att de måste kugga en viss andel. -__- Sjukt dåligt!

Nu ska jag fortsätta titta på Oprah och sedan äta, är helt sjukt hungrig. GI suger ju, blir inte mätt för fem öre. :c

Låt mig slippa..

Datum: 2009-01-12 Klockslag: 11:44:39

Har just ätit lite tonfisksallad till lunch som jag just lagade. :] Mina två veckor med GI har ju börjat idag, så vi får se hur det går. Dock så fuskar vi litegrann, men det är ändå en stor förändring mot för hur jag i vanliga fall äter. Hoppas det ger resultat tillsammans med träningen bara. :)

Har ju som sagt bara Matte på måndagar, så nu är jag ledig fram till 15:35 då jag har körlektion. Ska hinna fixa lite nummer till olika ställen jag kan ringa och höra om jag kan få praktisera på. Önskar att jag slapp ringa, att min fotolärare bara kunde ge mig en asbra praktikplats som är fixad & klar. Drömma får man väl? Hah. -_- Jag undrar när jag verkligen kommer bli vuxen.. Med det menar jag att kunna ringa till vemsomhelst närsomhelst utan problem, utan att sitta och gruva sig för det i timmar eller dagar. Jag är en bit på vägen, men än är det långt kvar. Ska nog lägga mig och vila/sova lite nu, sedan blir det till att fixa numren & packa. Tar 17:00 bussen till Sollefteå efter körlektionen. Ska gå och titta på Sara när hon sjunger, grymt kul. :D Så ska jag sova hos Erika och sådär, trevlansh. :]

Världens goaste

Datum: 2009-01-11 Klockslag: 21:47:17

Älsklingen och jag låg i sängen och myste (som vanligt) i fredags tror jag det var. :') Redigering orkar jag inte med, då min dator är segare än allt segt. -_-




Han gillar att pussas, haha! :'D Att jag ser dum ut skiter vi i. Jag är även medveten om att jag älskar honom löjligt mycket. :') Men jag kan ju säga att jag och Erika har alltid varit riktiga djurnördar. Minns en gång när vi var små och Erika ringde och väckte mig på morgonen och berättade att hon fått kattungar, pappa fick skjutsa mig till henne direkt typ. :'D Haha!

PICS

Datum: 2009-01-11 Klockslag: 19:44:42

Ska slänga in lite bilder i pauserna och sådär. :] Men nu blir det chips, dipp & cola medans jag tittar på Bones & Trollkarlens hemligheter. (Att jag ser så hemsk ut på bilderna skyller jag på att jag var full, haha.)

Jag upptäckte ett hjärta på Lydias ölglas.

Jag, Erika & födelsedagsbarnet! :D




Som sagt, festar man så får man se sliten ut i slutet av kvällen. Haha!

Födelsedagsfirande

Datum: 2009-01-11 Klockslag: 17:06:19

Idag fyller ju Mimmi 18! :D Så igår gick vi på pizzerian & åt en hel hög, sedan drog vi vidare till skidstugan där festen började. ;> Dock var det en väldigt död fest tycker jag, förutom jag & några stycken somhöll igång och dansade kvällen igenom typ. :D Kommer bilder senare, jag lyckades på något sätt se helt dum i huvudet ut på alla men. Jag tänkte förresten förut att jag inte fattar hur man kan dansa på en bardisk, pinsamt osv. Men vem tror ni stog på bordet och dansade igår? Haha! :D Hädanefter bjuder jag på mig själv, nytt år & nya vanor.

Varit hos Mimmi på födelsedagsfika idag, smörgåstårta. Åhåh!<3 Snacka om bra sista svullardag, att få trycka i sig sånt gott. (Blir dock lite fusk när jag fyller år den 21:a, för då jävlar ska jag svulla gärnet.<3) Surrade, kikade på lite presenter hon fått osv. :] Efter jag varit där så åkte jag med mamma & pappa till syster en stund, och nu sitter jag och väntar på maten. Orkar inte åka till Kramfors imorgon, bajs. :c Har laddat hem 5:e HP filmen också, så jag får väl roa mig med att se på den ikväll. Och så får man ju inte missa Bones & Trollkarlens hemligheter.

BEN & JERRY'S

Datum: 2009-01-10 Klockslag: 00:44:39

Sitter just nu och äter glass, half baked. ;> >A crazy  Concoction of Chocolate Ice Cream & Vanilla Ice Cream Mixed with Fudge Brownies & Chunks of Chocolate Chip Cookie Dough.< Mumma. :D Men sitter och surar över att det var mer choklad i Elinas, haha. :c Den är ju godast! Har nyss kommit hem från Elina, varit där & pillat med löshår. Funderar på att orka starta min dator (sitter vid pappas nu) och titta om min externa bjuder på något bra att titta på, eftersom det oftast bara är skit på tvn på helgerna. :c Har världens lust att titta på Twilight, men vill inte se mig less på den ju. :( Nej, nu har jag ätit mer än halva glassen.. Hade tänkt äta chips & dipp ikväll, men glassen lockar mer.

Nej, nu blir det tv.nu, lite bloggläsning och sedan tv/film. Godnatt!

Tröttast i stan

Datum: 2009-01-09 Klockslag: 01:35:45

Ujuj, helt sinnessjukt trött jag varit idag. Gick och la mig runt 22:00 igår, och låg vaken till 02:30 kanske. Så jag fick ungefär ca 2 h sömn inatt, och inte nog med det - jag vaknade 04:53 och tittade jättelänge på klockan innan jag insåg att jag försovit mig. Så jag hoppade upp ur sängen och sprang och väckte pappa & sa att vi försovit oss, så var det bara att snabba och packa ihop allt & klä på sig. Så ingen frulle blev det, hah. :c

Har varit en ganska dryg dag eftersom jag varit hungrig & trött, men jag & Jossan hade helt sjukt kul på matten ett tag. SPINDELKVINNAN! Hahaha. :D Det var nämligen så att Jossan av någon anledning sa att jag var spindelkvinnan, så då började jag prata om att jag skulle ha åtta ben och springa runt som en spindel, fyfan vad vi skrattade. Såg allt framför oss, så otroligt fult. :´D Just ja, måste ju berätta - Sofia i min klass var inte på skolan idag, så frågade Elin varför, då berättade vår studiehandledare att hon råkat hugga av sig fingertopparna med en yxa när hon skulle fixa ved. .____. Jo, vi skrattade, bara för att det var så himla typiskt Sofia. Hon är den typiska pojkflickan, för ett tag sedan så hade hon ett brutet nyckelben för att hennes bror sprungit in i henne så hon ramlat omkull. Men hemskt, usch. Måste ha gjort otroligt ont, och den stackaren var ensam hemma också. :c Resten av dagen har jag iallafall tillbringat med att sova. Somnade runt 17:00 och vaknade 21:20, blev lite less då. -_- Tur jag börjar 12:45 imorgon iallafall. Ska alldeles strax sova, ska hinna gå ner och storhandla mat inför mina två GI-veckor innan jag går på skolan imorgon också hade jag tänkt.


Skönt med någon som frågar och förstår.<3

ANTM

Datum: 2009-01-07 Klockslag: 20:29:52


Jag måste nog påstå att jag hatar tjejer. Samma sak varje säsong, hur orkar som snacka skit om varandra så fort de vänder ryggen till? Tur att alla inte är så iallafall. Blir sjukt pissed på alla som gnäller & snackar skit om Isis, jag tycker det är starkt av henne att vara så ärlig och verkligen stå för vem hon är. Har inte riktigt fått någon favorit än, men jag gillar Marjorie (var det så?) för att hon är den där udda på något sätt. Så gillar jag Elina också, hon verkar riktigt vettig! :D Nej, nu börjar det igen. Ciao!

Tummen ner för Bokus

Datum: 2009-01-07 Klockslag: 15:51:26

Blev ganska irriterad när jag startade datorn imorse och rensade bland alla mina mejl och såg att jag fått från Bokus, först om att de tagit emot min beställning. Sedan hade jag fått ett till, där det stog att beställningen på 'Om jag kunde drömma' hade annullerats.. (stavning?) Blev lite less, dåligt att det inte stog på Bokus.com att den var slutsåld.

Ligger just nu och tittar på Twilight igen, tredje gången gillt. Ha! n_n Ska kika lite till, sedan gå och duscha & smörja in mig med BUS. ;> Sedan väntar en sketagod middag.<3 Blir väl även en hel del packning ikväll, tar 05:15 bussen till Kramfors imorgon. Kan inte bestämma mig om jag ska ha med datorn eller inte, eftersom jag bara blir där en natt.. Får väl se hur jag gör.


I tremble for my love

Datum: 2009-01-07 Klockslag: 00:25:33

Sitter och lyssnar på musiken från Twilight, jo, en aning besatt. Bella's lullaby, Flightless bird, american mouth & Eyes on fire är nog mina nya favoritlåtar. ♥ Dock blir jag lite smådeppad av dem, samtidigt som de ger mig en sån där härlig känsla i magen. Förresteb, gissa om jag blev helt överlycklig när jag läste att New Moon kommer på film redan i år! :'D

Har även beställt böckerna nu, lovely. :'D Synd bara att Om jag kunde drömma - specialutgåvan inte var inbunden utan var "kartonage", vilket betyder att den inte håller lika bra som en inbunden bok. Men men, man kan ju inte få allt. (Enligt vad jag läst så ska specialutgåvan innehålla ett extra kapitel om hur Edward & Bella träffas, ur hans synvinkel.) Så det blir till att läsa massor nu sedan, har saknat det lite faktiskt. Fast känns ändå lite tråkigt att ha läst böckerna innan man ser filmerna, fast med HP brukar det ju gå bra så. Plus att böcker & filmer aldrig blir helt likadana ändå så. ;> Älskar känslan av att vara helt inne i en bok. Påtal om det, en gång när jag var liten satt jag och läste en Madicken bok, efter jag lagt bort den och tittade på tvn frågade jag mamma eller pappa om det inte hade varit Madicken på tvn. Men det var ju så att jag varit så inne i boken att jag sett allt framför mig som en film, hah. ^-^


Obsessed?

Datum: 2009-01-06 Klockslag: 17:46:38

Det enda jag tänkt på idag har i stort sätt varit Twilight & Edward Cullen. Såg på filmen två gånger efter varandra igårkväll/natt, den var så bra att jag bara var tvungen. Har även suttit och googlat bilder på honom hela dagen, lyssnat på musik från filmen osv. Och nu funderar jag på att se den igen, men är rädd att jag ska titta mig less på den om jag ska kolla såhär ofta. :c Haha, snacka om i-landsproblem! (Så är det ju ett plus att Cam Gigandet är med också, så het som han är!)

Har tittar runt lite efter böckerna också, men Om jag kunde drömma är ju nästan slutsåld överallt. Men jag lyckades hitta ett ställe där den inte var det, så ska beställa den, När jag hör din röst & Ljudet av ditt hjärta. Det får bli en födelsedagspresent, eftersom jag inte har några pengar själv. ;>

Ikväll börjar ju Top Model också, det ska bli roligt! :D Hoppas man får någon favorit på en gång nästan, brukar bli roligast då. Idag är sista dagen på lovet också, känns iallafall så eftersom jag ska åka tillbaka till Kramfors imorgon, vilket därför inte kommer kännas som en lovdag. Känns ganska värdelöst att jag bara träffat Elina och Dea TVÅ ynka gånger under dessa tre veckor. Men då har jag istället träffat Lydia m.fl mer istället, dock inte allt för mycket där heller men. :/

Nu ska jag nog kika lite youtube-videos och sådär, sedan kanske gå ut och gå lite med hundarna.

Twilight

Datum: 2009-01-06 Klockslag: 00:05:36


Tittade just på Twilight.
Laddade hem den för ett tag sen men har väntat med att se för att kvalitén tydligen skulle vara så dålig, och jo det var den, men så himla värt att jag såg den ändå. Även fast alla sa att den var så bra, så kände jag mig lite osäker. Men se den säger jag bara! H e l t   k l a r t   e n   a v   d e   b ä s t a   f i l m e r n a   j a g   n å g o n s i n   s e t t, ni skulle bara veta vad det pirrade till i magen när de äntligen kysstes! Nu är jag lite besatt av honom känner jag, så mycket att jag nog måste titta på filmen igen nu direkt. Åh, nu vill jag ha en egen Edward! :* Så jävla het, sättet han pratar på, hans röst, allt. Ville verkligen aldrig att filmen skulle ta slut, lite samma känsla som jag får med t.ex One Tree Hill. Och då jävlar är det en bra film, för OTH är världens bästa serie!

BOOOORING

Datum: 2009-01-05 Klockslag: 20:46:25

Jag har så fruktansvärt tråkigt, bläeh. :c Det enda jag gjort idag är att titta på tv & åkt och handlat med mamma. Känns ganska skönt ändå att skolan snart börjar och vardagsrutierna kommer tillbaka. Det känns som om jag börjar bli gammal & tråkig när jag säger så, med tanke på att alla mina kompisar verkligen inte vill tillbaka till skolan alls. Men jag vet inte, jag tycker det blir jobbigt att bara gå göralös på dagarna och inte riktigt ha några dagsrutiner liksom. Visst, det kommer nog kännas lite ensamt i lägenheten nu efter att ha varit hemma i tre veckor, men jag tror samtidigt att jag kommer njuta lite av ensamheten. Det är jobbigt att vara hemma för länge när man är van att bo själv och vara självständig liksom. Jag skulle dock gärna ha sällskap av ett gulligt & ulligt litet husdjur i lägenheten, helst Chester. Men det ser ut som om jag får nöja mig med dammråttorna, haha.

Jag känner verkligen för att göra något spontan, bara dra iväg någonstans och göra något skitroligt! Men det kommer ju knappast hända, jag får hålla mig till tåls tills vi åker till London. Är ju trots allt inte ens två hela månader kvar. ;> Förresten så tittade jag på sista Prison Break avsnittet idag också, kommer längta ihjäl mig efter nästa säsong alltså! EN SPARK I RÖVEN OCH ETT HÅNSKRATT till alla de som var så självsäkra på sin sak när jag frågade om denna säsong var den sista. :] Har en speciell person i åtanke, men jag tvivlar starkt på att han skulle läsa min blogg.

Mitt andra Sims är färdigladdat nu, kanske jag skulle försöka mig på att installera det?

Reborn? .___.

Datum: 2009-01-05 Klockslag: 18:43:16

Tittade på en dokumentär idag "Älskade låtsas-bäbis" hette den typ. Handlade om folk som köpte reborn dockor, som nog är det närmsta man kan komma en riktiga bebis i dockväg. De har dem som sina egna bebisar osv. Man kan t.o.m göra så att de känns varma och andas. o.o Lite sjukt, om jag får säga vad jag tycker. Liksom, hur ska man kunna hålla i en docka och låtsas att det är ett riktigt barn? Finns väl inget som kan ersätta det. Även att hon som tillverkade dem berättade att hon ibland grät när hon lämnade ifrån sig dem, för att de kändes som hennes barn. (Lite sjukt med tanke på att hon hade fyra riktiga barn också. då borde väl skillnaden mellan en docka och en bebis vara stor, eller? ._.) Så var det en, hon var världens perfektionist och var in på Harrods och köpte bebiskläder som hon noga valde ut. Typiskt att hon köpte dem på Harrods av alla affärer också. x'D Om ni vill gå in och läsa och se mer av de s.k "bebisarna", så har ni hemsidan här!



Det lilla som gör skillnad

Datum: 2009-01-05 Klockslag: 01:52:22

Så lite kan betyda så mycket. Tack för att du är där och peppar så mycket när det behövs! :* Du kommer alltid vara en av mina bästa vänner.

Erika säger (01:39):

sara, du ÄR jätte fin !!

Erika säger (01:40):

precis som du är , du är så härlig & din personlighet

både din in -och utsida är jättefin!

tråkigt att du själv inte kan se det bara!


Känns bra att jag har gjort en lista på en rad saker som jag ska göra/bättra på under året så gott jag kan. Here you have it!

» Ta körkortet
» Träna mer
» Äta nyttigare
» Bli mer positiv
» Försöka skaffa ett jobb
» Försöka engagera mig mer i skolan
» Uppskatta de små sakerna i livet
» Inte vara så snabb att döma folk
» Få bättre självförtroende
» Sluta oroa mig för allt & ta dagen som den kommer.




Jag har känt det många gånger förut, och kommer få göra det många gånger till i livet. Men känslan skrämmer mig något så otroligt, en av de värsta känslorna som finns. Jag hoppas det börjar gå åt rätt håll igen snart. Just nu orkar jag bara inte känna så mer.

Mer för pengarna!

Datum: 2009-01-04 Klockslag: 18:55:44

Kom på att jag skulle gå in på Forex.se och titta hur det ligger till med SEK & GBP. Gissa om jag blev glad? :'D I nuläget är 1 pund värt 11,65 kr. Sist vi var där så räknade vi på att ett pund låg på mellan 14 & 15 kronor. Även att vi brukade ta ut 70 pund för att få ca 1000 kr.

Idag är 85,82 pund 1000 kr. Fan så härligt alltså! :D Särskilt eftersom jag inte har så bra med pengar nu.
Någon som kanske vill växla lite pengar snart? :]
Känns ju som om man skulle kunna passa på nu när det var så lågt.


Nu ska jag titta på Victoria's Secret Fashion Show & avundas alla snyggingar, ensam, orkade inte åka någonstans.

It's high tide baby

Datum: 2009-01-04 Klockslag: 17:56:08

Den här låten får mig verkligen att tänka tillbaka på sommaren -08 och längta till sommaren -09. Vilka låtar påminner er om sommaren? Det är lite hemskt hur tidigt man börjar längta till sommaren ändå, det är ju ett helt halvår kvar dit. Fast att längta till & planera inför något är halva nöjet, om man frågar mig. Dock är det lite tråkigt att det aldrig blir riktigt som man tänkt, men ändå.

Har suttit och tittat igenom lite bilder sedan sommaren och sådär, och som vanligt hoppas jag på att denna sommar ska bli den bästa någonsin. Även att jag kommer ha mitt sista sommarlov iår, sedan är det slut med det (Om jag inte skulle läsa vidare sedan då, men.) Något extra bra med den här sommaren är att jag troligtvis kommer ha körkortet då, lite skönt. :] Hoppas jag får tag i något bra sommarjobb också, eller något överhuvudtaget. Och precis som jag alltid gör (de senaste fem åren åtminstonde) så planerar jag såklart att gå ner i vikt. Men nu känner jag mig verkligen motiverad, och jag & Elina ska köra GI-metoden nu första två veckorna när skolan börjar. Jag ska även sluta äta onyttigheter då, ska bara unna mig något ibland. Så blir det ju massa träning också, 2-4 gånger i veckan närmare bestämt. :] Skulle vara underbart om jag kunde gå ner ca 5 kg eller något iallafall, man kan ju alltid hoppas.


På den tiden hade man inga bekymmer,
det vore skönt att få vara liten igen för en stund.

Älsklingen är hemma igen

Datum: 2009-01-04 Klockslag: 15:06:08

Less jag blir på att jag sover till ca 14:00 varje dag, så sjukt slösigt med tid. -__- Men, det är ju så skönt att få sova ut. Iallafall så kom Taimy hem för en stund sedan, lillsötan. :* Hon är alltid så glad när hon kommer hem att hon inte riktigt vet vad hon ska göra, springer fram & tillbaka hela tiden. Ungefär som om hon riktigt inte räcker till, hon vill gosa med alla samtidigt.

Är otroligt less på jävla blogg.se nu, mina inlägg publiceras ibland inte förrens jag skrivit flera stycken. Lagomt störande! Vad ska man göra idag då? Kanske ska vara med Elina, Dea & Erika och kika på Victoria's secret show. Kan man känna sig mer ful & äcklig än när man tittar på det? Tror icke det, dom är ju så smala & snygga allihopa.
Jag och Erika började prata om självförtroende och sådant inatt, och iår ska jag verkligen jobba på det. Innan året är slut vill jag kunna känna mig nöjd med mig själv, känna att jag duger precis som jag är. Det återstår att se hur det blir med det, men hoppas kan man ju alltid. :] Så bra att ha vänner som kan peppa en, det gör mycket.

Helt såhär appropå måste jag bara nämna (efter att ha hört mamma tala om det i telefon med någon just nu) hur otroligt glad & lycklig jag är över att vi fick tag i min lägenhet, trivs så himla bra i den. Allt blev mycket bättre när jag flyttade dit, och det har jag min kära mamma att tacka för. :*

Om min ekonomi bara vore lite bättre

Datum: 2009-01-04 Klockslag: 02:45:30

Nu blev det två inlägg väldigt tätt inpå varandra, men det skiter vi i. ;>
Har suttit och velat mellan en lock- och vågtång, och har nu kommit fram till att det blir en vågtång. :] Tänkte beställa en OBH Nordica Artist Wave Maker från Eleven.se, men då sa Lydia att de fanns på Ica här i Ramsele också. Mamma sa att jag kunde få en i för tidig födelsedagspresent, så att jag inte bara får pengar. Så då blir det nog till att köpa en sådan inom de närmsta dagarna. Sitter och funderar lite över vad man ska ha för kläder på lördag också, ja jag är sjukt pepp därför sitter jag och planerar så mycket. Blir nog till att använda vågtången då iallafall, så har jag lite idéer över vilka kläder det skulle kunna bli. :] Blir nog bara något enkelt, som en lång t-shirt/linne, mitt midjebälte och strumpbyxor/knästrumpor/leggings. Är i stort behov av pengar nu alltså, för jag behöver verkligen nytt löshår. Så ska önska mig pengar av syskonen i present, så jag får råd till det. Löshåret jag haft nu har jag använt i ca 5-6 månader, så ni kan ju bara tänka er hur det ser ut. Ska nog köpa REMY hår från Tradera denna gång, hittade ett som verkade rätt så bra, och billigt också. Så jag hoppas det kommer finnas mer sådant längre fram, efter den 21:a. När jag skaffat det, är jag nöjd tills jag åker till London.


Lördag

Datum: 2009-01-04 Klockslag: 02:14:07

Ja, det har väl i stort sätt varit en helt vanlig dag idag. Jag låg i sängen till typ 13:30, då syster kom hit med barnen. :] Det hände något roligt.. Felicia gick runt och drog på en dockbarnvagn, så råkade hon på nått sätt ramla omkull/sätta sig i hundarnas vattenskål, så hela hon blev blöt. Så det blev bara till att leta fram några kläder hon kunde få ta på sig istället. Hon fick ta en gammal tröja Lars hade när han var liten, ett par små hello kitty shorts som var mina och min gråa lilla, typ bolero-sak. Hon såg så jäkla rolig ut! :D Och Kevin gick runt med sin lila Nalle Puh-ryggsäck som han tagit med sig, haha. ;>



[Där är en bild från nyår, om någon var nyfiken på vad jag hade på mig, typ.]

Har suttit och pratat med Lydia om Londonresan och Mimmis fest på lördag, jäklar vad pepp jag är alltså! :D Vi bestämde oss för att supa ner varandra, haha. (y) Nej, nu ska jag nog kanske sova.. Så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Måste njuta av de sista dagarna på lovet, då kan jag ju inte sova bort dem.

Något att se fram emot

Datum: 2009-01-03 Klockslag: 18:00:44

Jag är förväntansfull på The Used's nya album, hoppas att det kommer ut väldigt snart. :')

Det är ganska sjukt ändå hur mycket musik kan betyda & förändra. The Used har gjort så stor skillnad i mitt liv, (även om det låter som något en 14-åring säger om ett band som den är helt besatt i) och jag tycker synd om dem som inte känner att musiken är en så stor del av sitt liv. Jag skulle inte vilja leva utan musik. Det är ju trots allt musiken som gett mig några av de bästa stunderna i mitt liv. ♥ Ibland är det allt som behövs. En enda låt kan förändra mitt humör, göra så att allt värdelöst försvinner.


Det här gav mig ont i magen, på ett bra sätt!

Ganska så irriterande!

Datum: 2009-01-03 Klockslag: 01:19:56

Bloggen krånglar. Mina inlägg publiceras inte, börjar bli ganska så less på det nu.

Iallafall så har jag varit hos Kajsa ikväll med en hel massa folk. :] Spelat kort & Galenpanna. Roligt, men jag sög en aning. Kan kanske bero på att jag är så värdelös på geografi, så är jag väl inte så allmänbildad heller för den delen. Har iallafall varit en trevlig kväll. :)

Imorgon kommer barnen hit, ska bli roligt. :) Ska försöka ha kameran framme lite då också. ^-^
Har ju inte träffat dem sedan.. i fredags. Känns som om det var mycket längre sedan, och det känns verkligen inte som om det bara var en vecka sedan jag träffade Jonas & Lars sist. Nej, jag är fortfarande hungrig.. Kanske jag ska koka lite makaroner, för när skolan börjar är det nyttigare tag som gäller. Eller, jag ska försöka åtminstonde. (Så bäst att fläska medans jag kan, haha.)


Mitt 2 0 0 8

Datum: 2009-01-02 Klockslag: 14:38:57

Kör på ett sånt här inlägg jag med, dock finns det nog en hel del jag missar men, och vid vilka tidpunkter sakerna hände har jag nog inte så stor koll på. (Sakerna står alltså inte i ordning tidsmässigt.)
 
» Jag fyllde 17, och födelsedagen firades med Erika & plankstek. :*
» Såg Björn, Måns, Soran & Özz, twice! :D (Måns pratade & drev med oss sjukt mycket i Kramfors.)
» Åkte till Dea i Umeå med Elina och hade typ världens roligaste helg.<3
» Elina flyttade till Kramfors & började i min klass.
» Jag lärde känna världens näst bästa klass riktigt. :*
» Jag flyttade från Hällgumsgatan till en egen liten etta, som jag älskar.
» Jag lärde mig att hädanefter inte låta folk behandla mig hur som helst.
» Jag fick ett nytt underbart, litet syskonbarn.
» Såg Simple Plan för första gången.<3
» Åkte till Gbg och såg The Used för andra gången. :'D
» Bodde på svenskt hotell för första gången, Scandic i Gbg.
» Jag & Elina berättade för Snygga-tjejen om vår "lilla" besatthet.
» Åkte på sjukhuset & vårdcentralen mer än någonsin förr.
» Beställde London-resa som blir av i Mars 09, med dom bästa.<3
» Jag började lyssna på Jonas Brothers.
» Gick från mörkbrun till blond!
» Gick modell åt Erika på stilmässan  på Höga Kusten hotellet.
» Började övningsköra.
» Sommarjobbade på kyrkan.
» Saknade & längtade tillbaka till London.
» Fick en "liten" förkärlek för lammkött.
» Köpte ett gymkort & började träna på Träningsvärkstan.
» Hade förmodligen min bästa nyår någonsin.

Listan kanske fylls på eftersom, för just nu kommer jag inte på något mer.

*Happyface*

Datum: 2009-01-02 Klockslag: 14:23:04

Låg och oroade mig för Karl-Gustaf inatt som varit ute hela dagen och natten, trots att det var -15 grader. Så imorse vaknade jag runt 09:00 av någon anledning, så när jag gick ut från rummet låg han där ute.<3 Blev så sjukt glad, så jag gosade lite med honom, gick & drack lite och la mig sedan igen. Så kommer han och lägger sig i sängen med mig och gosar, mihi. :')


Så somnade jag om och vaknade runt 12:50 eller något. Ligger fortfarande i sängen, men ska väl snart kliva upp och fräscha till mig lite. Vill hitta på något ikväll, är less på att sitta hemma. Får väl ringa runt lite och höra om det är någon som har lust att göra nåt. :D Men ska hinna med att gå ut och gå en sväng med Lady också, det får väl bli strax innan maten eller något.

Nyårsafton 2008

Datum: 2009-01-01 Klockslag: 16:24:23

Min nyår blev helt sjukt lyckad! :D Förutom att jag missade tolvslaget för andra året i rad, haha. Måste bara dra det. Vi stog först ute, men sedan kom någon på att vi skulle gå in och slå på ettan för att verkligen vara med på tolvslaget. Alla SPRANG in och skrek "HÄ PÅ ETTAN!!!". Väl inne så gatt Anton koppla om tvn för att Playstationet varit i, så alla stog och skrek att han skulle skynda sig. Men, vi missade det precis. Haha!


Började med att jag åkte till Erika, så fixade vi klart oss där. Började gå ner mot Anton (eller ska jag säga Ajnton? HAHA) vid 21:30 ungefär. Väl där kände jag mig sjukt opepp, men det ändrades snabbt! Dansade och sjöng hela kvällen, så jävla roligt! Vi dansade "i ringen". HAHA! Så då stog vi i en ring och dansade, och så får nån gå in i mitten och dansa. Så jävla roligt! :D Roligast var när Sara gick in i mitten och gjorde kissande hunden. x'DD Då fick Erika världens skrattanfall, haha. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen, förutom att det var en sjukt lyckad fest och allt. Mitt i allt så ställde sig någon och kokade 40 korvar också, fyfan vad gott det var. Jag tryckte i mig två stycken! :'D Mat på fyllan är det bästa som finns, särskilt en hamburgare med sjuuukt mycket dressing, eller hur Lydia? ;) Jeppe gick runt med en knallorange mössa som det stog "KNÅDA SPORT" på också, som visade sig vara en sportaffär någonstans, sa Anton. Jag trodde att det var en riktig sport, haha. x'D Kom hem strax efter 4 någongång tror jag det var, då mamma hämtat mig hos Erika. Väl hemma upptäckte jag att mina utslag jag hade på armen, hade blivit mycket värre och så hade jag utslag på magen också. >< Fast nu imorse var det bättre. Klev upp (eller jag har legat i sängen hela dagen, så jag kanske ska säga vaknade) vid 14:30 ungefär. Bakis? Njae, så underbart! :D Bara ont i huvet, men det går att leva med bara jag slipper det där jäkla illamåendet.

Tack allihopa för en helt underbar nyårsafton! :D :*








RSS 2.0