center>

Grattis på 1-årsdagen älskade du! ♡

Datum: 2013-09-29 Klockslag: 22:08:42

 
Idag fyller min älskade lilla brorsdotter 1 år. Tänk att vi fått rå om denna underbara lilla tjej i ett helt år nu. 

Söndag

Datum: 2013-09-29 Klockslag: 21:50:03

Började dagen med att slänga i några tvättmaskiner och sedan ta en promenad i det härliga & soliga höstvädret. Skönt att komma ut och få lite luft och röra på sig! Gjorde comeback på gymmet igår också, körde ett biceps- och ryggpass. Var riktigt skönt att vara tillbaka! Vaknade dock med svullen hals imorse, så jag tänkte att det fick bli en lugnare promenad istället. 
 
Har ätit som jag vet inte vad i helgen.. inte okej alls. Erika kommer ju hit till helgen, så efter den helgen ska jag köra några sockerfria veckor. Behöver verkligen komma bort från sockret helt ett tag för att komma ur dom här dumma vanorna. Ska försöka få in fyra styrkepass i veckan också så jag kommer igång riktigt igen. Om fyra månader tar jag examen, då vill jag inte se ut som en säl. Då vill jag känna att jag trivs med mig själv. Och ja, dom här sista månaderna i skolan kommer att vara hektiska.. Men att få in FYRA pass i veckan, det ska gå ändå. Står inte ut med att se ut & känna mig som jag gör just nu, som en stor säl.
 

Äntligen fredag!

Datum: 2013-09-27 Klockslag: 17:42:31

 
Efter några riktigt jobbiga PMS-dagar så mår jag äntligen helt okej. Förutom att PMS'en nu är utbytt mot mensvärken allan, men idag ringde jag i alla fall och fixade en läkartid för att få ännu starkare tabletter, för det här funkar verkligen inte. Annars då? Underbart med fredag och helg! Ska strax iväg och handla lite gott, sedan tänker jag parkera mig i soffan för resten av kvällen. Tänker eventuellt försöka plugga lite, får passa på de gånger då jag inte har huvudvärk. 
 
 
 

Jag är 100 kg lättare

Datum: 2013-09-25 Klockslag: 18:35:01

 
 
 
 
 
ÄNTLIGEN(!!) kan jag släppa c-uppsatsen helt. Nu ligger betyget inne, ett D. Lite tråkigt att vi var 0,5 poäng ifrån att få ett C, men sånt är livet. Jag är bara så jäkla glad att den efter allt slit och alla tårar äntligen är färdig. Kan ju inte förneka att jag känner mig ganska stolt över den också, nu när den väl är färdig. 
 

Leopardmönster

Datum: 2013-09-25 Klockslag: 18:06:00

Har haft en hemsk pms både igår och idag, så efter praktiken cyklade jag förbi stan och fyllde på garderoben lite. Jag bara ÄLSKAR leopardmönster, blev helt förälskad i dessa underbara tights! Tröstshopping funkar verkligen, kände mig betydligt gladare när jag cyklade hem. Står dock ut på praktiken tack vare att alla kollegor är så himla underbara (och för att vi fick kladdkaka till fikat idag)! 
 
 Såg lite mer fina grejer på stan, men eftersom Erika kommer hit nästa helg så sparar jag mig tills dess. Såg bl.a en väska i komönster, har snöat in på mönster lite.
 

22 september

Datum: 2013-09-22 Klockslag: 13:53:54

Herregud så skönt det har varit med en helt lugn helg här hemma, det var precis vad jag behövde! I fredags efter praktiken så städade jag iordning här hemma för att jag skulle få besök av Markus. Så han kom över hit och åt thaimat & tittade på Idol. Igår så fick jag något ryck och började rensa bland alla papper, skolgrejer & böcker här hemma. Satte in alla föreläsningspapper och sånt i pärmar, slängde en hel massa papper och gjorde lite bättre ordning helt enkelt. Sedan gjorde jag en riktigt god middag och spenderade hela kvällen i soffan. Tända ljus, pyjamasbyxor, min favoritcider & Hobbit - En oväntad resa blev en perfekt lördagkväll. 
 
Idag så¨har jag tvätt- och pluggdag! Har rivit ut hela tvättkorgen och är igång och ska tvätta ALLT. Upptäckte att vi fått en ny tvättmaskin nere i tvättstugan, så nu har jag två igång samtidigt. Så himla bra så man hinner med lite mer när man väl är där nere. Så nu medan tvätten är igång tänkte jag komma ikapp lite med skolarbetet, det har liksom hamnat efter såhär i uppsats- och praktiktider. 
 
 

Påfyllning i skogarderoben

Datum: 2013-09-22 Klockslag: 13:44:00

Nu är jag redo för hösten (som redan smygit sig på)!
 
 

Finally!

Datum: 2013-09-12 Klockslag: 19:19:00

 
 
Förra onsdagen gick jag och Lina upp med vår c-uppsats. Jag kan ärligt talat inte minnas när jag senast var så nervös som jag var då? Mådde illa, skakade och var inte långt ifrån att börja gråta. Men det gick bra. Vi fick Fx (komplettering) på några delar, men delarna som blev godkända fick vi betyg A, B & C på (vi har alltså betygsskala A-F). SÅ GLAD! Hade aldrig trott att vi skulle få så bra betyg, så det var verkligen helt jävla underbart! På vår opponering fick vi ett C också, så det gick ju himla bra det med! Kan ju säga att jag i princip hade ett leende på läpparna resten av den dagen. Var så himla, himla glad och stolt över oss!
 
Just nu sitter jag och ordnar lite med kompletteringen. Gud vad jag längtar tills det är helt färdigt! Det är i alla fall skönt att mitt hat för uppsatsen ändrats till stolthet, nu vill jag liksom visa upp den & låta folk läsa den. 
 

138 dagar!

Datum: 2013-09-01 Klockslag: 19:46:28

Mitt liv är så jäkla fullspäckat just nu att jag knappt hinner med. Man kan säga att jag läser ca 200% i skolan just nu, och det tär verkligen på krafterna. Jag brinner på sparlåga när det gäller uppsatsen.
 
Men annars är livet ganska fint just nu.. Förutom att jag gått och fått en tjockismage?! Tack och lov startade mitt gymkort idag igen, så i veckan ska jag försöka komma igång med träningen.
 
Har ju börjat på min nya praktikplats också. Kände mig först lite skeptisk till att vara på vårdcentral, men oj så jag trivs! Alla är så himla trevliga och behändiga, och jag får se en hel massa olika saker. Känner att det kommer bli fem riktigt härliga veckor, och jag ska göra mitt bästa för att ta för mig & lära mig så mycket jag bara kan. Det är helt otroligt, om 138 dagar tar jag examen om allt går som tänkt. S J U K T ! Då börjar ett helt nytt kapitel i livet känns det som.Läskigt men spännande!
 
 

Story of my life!

Datum: 2013-09-01 Klockslag: 19:41:04

 

RSS 2.0