Robert Pattinson

Datum: 2009-02-03 Klockslag: 16:55:24

Har nästan nyss kommit in efter att ha varit och handlat med Elina. Hon skulle köpa en tidning och råkade se att Robert Pattinson var med i FRIDA, så jag blev såklart tvungen att köpa den. "Jag har inte mycket känsla för personlig hygien eller styling och sånt. Jag slutade tvätta håret för ett bra tag sedan." Haha, vilken kille alltså. De flesta skulle nog tycka att det var något negativt, men Bert har gett mig en konstig syn på allt sådant. Jag längtar redan efter att få fortsätta läsa När jag hör din röst, men jag ska försöka hålla mig så länge som möjligt.
Beställde förresten löshåret för ett tag sedan också, så nu var det gjort. Bara jackan kvar nudå, så är jag förberedd för London. :D Är prick en månad kvar tills vi åker idag, gud vad jag längtar! Till allt - förutom flyget. Det ger mig en klump i magen och känslan av att jag inte borde åka, jag är så otroligt flyrädd. Men om Mimmi är lika kolugn som sist så ska det nog gå vägen iallafall, det hjälper så mycket att ha någon som sitter brevid & lugnar en. :]

Ska nog koppla i högtalarna och basen nu och lyssna på Glittering clouds medans jag kirrar korvstroganoff & ris. :] Sedan blir det en lång, varm & härlig dusch. Funderar även på att se Twilight ikväll, var ju ett tag sedan nu. Jaja, får la se. Maten nu som sagt.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback