Make it go away

Datum: 2009-02-04 Klockslag: 17:52:23

Ligger i soffan och myser med ljus tända och musik, som jag sa att jag skulle göra. Funderar dock på att lägga mig och titta på film tills jag somnar eller något, mitt huvud tar död på mig. Har en fruktansvärd huvudvärk, och så är min tinnitus värre än vanligt också. Huvudvärk och tinnitus är verkligen den sämsta kombinationen i världen. Så skönt det vore att slippa den för en enda dag, att kunna lägga sig ner i ett tyst rum & försöka sova, och bara njuta av tystnaden. Kanske jag inte orkar läsa När jag hör din röst  ikväll då, inte med detta huvud. :'c

Tror jag ger upp angående APU i Sthlm, går ju bara skit ändå, och nu har jag ju redan en tågbiljett så.. Får försöka få tag på något häromkring istället.

Var in på dexter för att titta mina betyg och sådär, hade fått MVG på Foto A iallafall. :] Men på svenskan hade jag inget betyg?! Betygen måste vara satta senast den 28 januari, efter det får man inte byta dem eller så.. Så ja, jag vettefan vad min svenskalärare tänker med? Jag hoppas att hon fortfarande håller fast vid det där MVG'et hon lovade mig när vi pratade betyg för någon vecka sedan. Isåfall har jag hittills fått 3 G, 3 VG & 3 MVG. Inte alltför dåligt, med tanke på att jag knappt orkar lyfta ett finger för att göra bra ifrån mig längre. Längre? Har jag egentligen någonsin orkat anstränga mig? Tveksamt, som tur är har jag lätt för att lära mig saker & saker fastnar bättre i huvudet än vad jag tror.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback