center>

You know I expected so much more from you.

Datum: 2007-06-14 Klockslag: 17:44:38

image2

det har hänt en hel del sedan sist, men jag orkar inte berätta om allt.. klassresa osv.
och imorgon händer det, det jag både längtat efter och gruvat mig för under så lång tid. vi går ut! ._.
just nu önskar jag bara att det var samma gamla klass nästa år också, men så blir det inte. jag kommer inte ha en enda härifrån i min klass, och det är så otroligt tråkigt. kommer sakna alla så himla mycket. :'c har varit med mami, papi, erika och lydia på dollar store idag och handlat saker, sedan nu när vi kom hem åkte jag och mamma och köpte några rosor. och nu sitter jag här och bara tänker.. ska snart prova klänningen jag ska ha imorgon så mamma kan sy in den lite. skulle egentligen till mimmi för att skriva på band också, men jag orkar verkligen inte. är så otroligt trött just nu.

You know I expected so much more from you.
vad var det där, vad hände? var det inget mer med det.. eller?
jag förstår verkligen ingenting just nu, och jag orkar inte heller gå runt och tänka på det hela tiden, vilket jag gör.
ingen bra början på sommaren direkt. äsch, imorgon efter allt grinande blir det massa festande, så jag hoppas jag får annat att tänka på då! :DD om jag inte blir för känslosam och börjar gråta där också, för jag lär vara ganska deppad.. LÄMNA MIG INTE! :'c åhh, jag älskar ju er så mycket. höll fan på att börja grina idag när vi körde genrep, undra hur det då blir imorgon? ._. kommer grina hur mycket som helst, smink i hela ansiktet. (y) jag blir alldeles gråtfärdig bara av att skriva om det juu.

hoppas det fixar till sig lite imorgon, om jag hör av mig. är lite tveksam, kanske bättre att låta bli? fast nej, jag orkar inte gå runt och tänka på något hela tiden och inte ha någon aning om hur det egentligen är.

Can anybody out there hear me?

Datum: 2007-06-03 Klockslag: 21:18:36

varit världens finaste väder hela helgen, helt underbart! jag har dock bränt mig en hel del, så det blir inte sådär jätte mycket solande för mig nu på några dagar. >< och igår var jag med elina och dea, vi hade det bara allmänt roligt och mysigt hela kvällen. vi satt ute på deas altan och lyssnade på musik, och sedan gick vi och köpte glass! :'D spiderman glass. <3 OCH GRATTIS PÅ DIG! *: inte för du läser det här, men endå n_n

har mest suttit inne vid datorn idag, fast har tagit ut alla kattungarna och haft dom ute en sväng var också! :) plus att jag legat och solat lite, men min brända kropp pallar inte så himla mycket utomhus tid just nu ._. haha!
och imorron är det skattjakt på skolan, så jag ska ha klänning. skönt eftersom vi ska vara ute typ hela dagen, för det lär vara ganska varmt imorron också! :)

You'll leave me out on the curb, just like everyone else before you.

Datum: 2007-06-01 Klockslag: 00:05:07

färgat håret ikväll, blev ganska jätte mörkbrunt, nästan svart. sedan när jag skulle borsta igenom det, jag har aldrig varit med om värre ._. var ungefär som om jag nyss hade gjort dreads, helt tovigt och ja ._. fick slita en hel del :c

sen nu är jag bara på allmänt dåligt&deppigt humör :c jag tar allt så jävla hårt, är alldeles för känslig.
men sån är jag, och man får väl ta mig med allt det som hör till antar jag. även det negativa!

och imorgon är det bal, jag är nervös! ._. vill inte, usch.
men nej, nu ska jag nog lägga mig och lyssna på musik och försöka sova. känns inte orka med något annat just nu :'c

gud, vad töntig jag är. men jag blev orolig, och konstig nog tror jag att jag har lite skuldkänslor, men varför det?

RSS 2.0