center>

Ett nytt kapitel i livet!

Datum: 2014-01-31 Klockslag: 10:29:00

I måndags började jag på mitt nya jobb som sjuksköterska på Strokeenheten i Eksjö. Dom första dagarna har varit väldigt röriga och det är mycket som snurrat runt i huvudet. Igår var jag ledig och fick ta igen mig lite, så nu känner jag mig hyfsat redo att kliva på och jobba helgen. 6 arbetsdagar första veckan känns ganska mastigt,  men är väl lika bra att bara slänga sig i det. 
 
All personal är i alla fall jättetrevlig, och jag tror att jag kommer trivas hur bra som helst bara jag får komma in i det lite mer. Känns i alla fall som att jag gjorde rätt val när jag valde Strokeenheten framför de två andra erbjudanden jag hade.
 
 

Mysig dag i skogen med bästis! ♥

Datum: 2014-01-30 Klockslag: 22:43:00

En av dagarna i Norrköping så gjorde vi te och mackor, klädde oss varmt och tog en promenad till skogen och satt oss och fikade. SÅ himla mysigt! Helt klart en av dom mysigaste dagarna på länge.

 

Min födelsedag

Datum: 2014-01-30 Klockslag: 22:38:17

På min lediga vecka passade jag på att åka till Norrköping och Stockholm. Åkte först till Norrköping där jag bl.a firade min födelsedag. Fick fina paket av Erika och Nina, fikade födelsedagsfika på stan och fick blombud med 50 rosor(!!) och åt trerättersmiddag. En himla bra födelsedag med andra ord! 

Blev helt chockad när det ringde på hemma hos Erika och Erik och jag hörde någon säga blombud till Sara Höglund, och jag hade väl aldrig kunnat tänka mig att det skulle vara en SÅN bukett som det var! Händer inte sånt bara på film? Att få femtio rosor första gången man får blommor av en kille, ja, det var inte dåligt. Förmodligen den finaste födelsedagspresenten jag fått, blev så himla glad och överraskad. 

Paketen innehöll Petters bok 16 rader, en VS body mist (som luktar underbart gott!) och en fin mugg från Indiska!
Den största och finaste buketten jag sett tror jag. Helt underbar!
Fika på stan med bästis! 
Toast skagen till förrätt, plankstek till varmrätt och panacotta och chokladpudding (eller mousse?) till efterrätt. Mums!
 

Sjuksköterskeexamen 17/1

Datum: 2014-01-18 Klockslag: 23:05:00

Igår var dagen med stort D som jag väntat på i tre år - examen! Jag hade en riktigt fin dag som spenderades tillsammans med min familj. ÄNTLIGEN kan jag titulera mig som sjuksköterska!
 
Kommer att lägga upp fler, bättre bilder från dagen senare. Tills dess får denna på mig och min älskade Lisa räcka. Det är lite roligt att vi ser ut som ett kärleksfullt par på bilden, haha!

RSS 2.0