center>

Jag älskar dig för det du skrivit

Datum: 2009-06-30 Klockslag: 14:58:29

i Expressen idag Jonas Gardell!

Det som betecknas som "bisarrt" är allt det som Michael Jackson som vuxen människa valde att återskapa sig som: en människa som överskred alla gränser och alla normer. Han var en svart som såg ut som en vit, en man som liknade en kvinna, en vuxen som ville vara ett barn.
Till slut kanske Michael Jackson var absolut sig själv.
Och vi hatade honom för det.
Såsom varje avvikare blir hatad.
Såsom varje organism försöker stöta bort det som den upplever som främmande.

Vad glad jag blir av att läsa om folk som faktiskt kan bortse från allt det där som andra bara måste tänka på och prata om. Varför har det alltid ansetts så fel att vara annorlunda? Det är väl egentligen det man borde sträva mot, att bli annorlunda, att bli speciell. Men det är det alldeles för få som vågar i dagens samhälle, och egentligen är det väl inte konstigt heller. Som Jonas skriver "Såsom varje avvikare blir hatad. Såsom varje organism försöker stöta bort det som den upplever som främmande." Men att det är så beror nog mest på att folk avundas de som faktiskt har modet att bli den de vill vara, den där annorlunda som sticker ut litegrann. Jag tycker att alla borde klicka in sig på länken och läsa Jonas kloka ord.

Michael Jackson klingar bara positivt i mina öron, jag har alltid gillat honom för den han varit. Visst, det kan kännas svårt att förstå varför han opererade sig och gjorde sig till den han blev, men det var ju hans val - vad han ville. Och ingen har rätten att säga att man inte får göra vad man vill, eller att man gjort fel när det gäller en själv. För vem är man att säga vad som är bäst för en annan person? Han kanske blev den han ville, eller så blev han inte det. Jag hoppas på det förstnämnda. Jag kommer minnas honom som en fin person, precis som jag såg honom när han fortfarande var i livet.
Världen blev fattigare utan honom.

Tisdag,

Datum: 2009-06-30 Klockslag: 14:05:49

Och idag är jag ledig!
Har ändå varit bort på jobbet och fixat med svarta boken. Alltså, jag har bytt några arbetsskift och sådär. Så nu är jkag 90% säker på att jag kan åka iväg till Stockholm. :D Feels good! Funderar på att gå ut och sola en stund, för trots att det regnade imorse så blev det soligt. :)

Ikväll blir det Stockholmsplanering med brudarna, jag känner peppen!

Härliga Norrland

Datum: 2009-06-29 Klockslag: 23:39:46

Har varit i Sundsvall med Erika och våra mammor idag. Blev en heldag med shopping, vad jag köpte visar jag imorgon eller så. När vi kom hem runt 9 så fixade vi oss var för sig och sedan hämtade Erika upp oss brudar och vi åkte till Lungsjön och badade. Årets första dopp! :D Härligt var det. Vilken stor plats underbara Norrland har i mitt hjärta alltså, gotta love it! ♥ Så när vi åkte hem så sprang en stor älg över vägen, lite ruuligt. ;>



Ser ut som om jag är skallig för att håret är slickat. :c Haha! Jag, Elina, Dea & Erika på bild iaf!

Do you miss me?

Datum: 2009-06-28 Klockslag: 15:10:22

Efter att ha tittat på min statistik ser jag att det är folk som kollar bloggen flera gånger, kanske i hopp om att få se ett nytt inlägg. :D Blir ju dock ont om det nu när jag jobbar, men nu är jag ledig framtills på fredag. :] Så nu ska jag försöka bättra mig.

Har gått bra att jobba idag även fast man dör av värmen där inne typ, men det är inget att göra något åt. Har flytit på bra, och gissa om jag blev glad när jag tittade schemat och såg att jag jobbar på blått nästa helg. Jag har hela tiden trott att det var på rosa, så lätt var lyckan gjord. :D Så nu har jag suttit ute och solat lite, och tänker snart återgå till det. Har bränt mig och fått solexem, men jag kan inte låta bli när det är såhär underbart väder.

"Det är ganska kul att du heter 1337RamseleSara på min lur :-)" fick jag just ett sms som löd, av samma person som ringt mig inatt och ringde 06:50 när jag just bytt om och skulle börja jobba. De som är lediga har tur och kan festa hela nätterna, men å andra sidan får dom inga pengar för det. ;> Det blir ju min tur nu snart. Men nu blir det solstolen. ♥

Lördag

Datum: 2009-06-27 Klockslag: 12:38:54

Samma fina stekväder idag också, men jag har bara legat ute en liten stund innan det var dags för dusch & lunch. Ska alldeles strax cykla iväg på jobbet, jobbar till 21:30 ikväll. Och imorgon jobbar jag 07:00-13:00 så det blir nog bara sova när jag kommer hem ikväll.

Vecka 28 & 29 ser jag så himla mycket fram emot, tiden får gärna gå lite fortare. :) Men nu ska jag kila iväg. Ciao!

R.I.P King of pop

Datum: 2009-06-26 Klockslag: 23:15:24



Igårkväll när vi satt i Mimmis stuga i Nordsjö får Dea ett sms där det står att Michael Jackson är död, vi trodde såklart att det var ett skämt. Vi ringde upp Malin och frågade om hon skämtade, men inte det. :( Fyfan vad overkligt, och så himla hemskt.

Under flera års tid har jag verkligen tyckt att han varit intressant och fruktansvärt bra. Program som handlade honom var alltid något jag ville se, och hans musik var verkligen något som platsade på våra discon. Ska man beskriva honom med några ord så är det nog störst & begåvad. Såg nyss på ett program om honom på ettan, blev gråtfärdig flera gånger. Att han skulle vara pedofil är något jag aldrig trott på, för mig var han en god människa. Alla pengar han skänkte till välgörenhet, alla i Etiopien som fick hjälp pga We are the world. Vi som pratade om att vi så gärna skulle velat se honom på en av hans sista konserter nu i sommar, men dem fick inte ens han uppleva. :(

Känns overkligt att han är död. Men han kommer aldrig att försvinna, inte han, inte världens största artist.

Elina, Dea?

Datum: 2009-06-25 Klockslag: 21:24:06


Säger den här bilden er något? Silvriga linnen, "Cherry passion"-boobies m.m.

Vi drar till..

Datum: 2009-06-25 Klockslag: 21:12:18

Nordsjö, stek hela kvällen. (Markoolios låt ni vet)

Har nästan nyss kommit hem från Rafna, var och kollade på fotboll med Deson & Elza. :] Ramsele vann med 4-1 tror jag det var, och laget de spelade mot var.. Ramvik? Iallafall så var en av killarna ur min gamla musikklass med och spelade. Intresseklubben antecknar! ;)

Nej, nu ska jag nog snart börja packa ner all mat i kylväskan. :D Mimmi slutar ju 21:30 och då drar vi, så snart är det dags. Säger sanningen; mat är ett av det roligaste "tidsfördriven". Nästan allt blir roligare om man petar in lite mat i bilden. ^^ Imorgon kommer det nog en massa bilder också, känns som om det kommer bli ganska flummigt. :D

Här handlar man för rätt summa, hah

Datum: 2009-06-25 Klockslag: 12:39:34

Var nyss på Ica med Mimmi och handlade tills ikväll. :) Hade lite över 150 kr med mig, så jag var lite osäker på om det skulle räcka eftersom jag bl.a köpte en fläskfilé. Men när jag väl kommit till kassan så blev det 174,50 :- och jag började gräva i börsen, och när jag gett Kajsa alla pengar så fanns det 3,50 kvar. Inte dåligt gjort av mig! :D

Så nu står mamma och skär upp fläskfilén eftersom jag aldrig i livet skulle ta i en rå köttbit, haha. Ska alldeles strax ställa mig och skära iordning potatisen som jag köpte och hä dom i olja & flingsalt. :D Egengjorda klyftpärer är så snuskigt gott. Nej, nu ska jag sätta igång med det och sedan packa. FAN VAD ROLIGT DET SKA BLI! Riktiga sommarkänslor får man där. ♥

Nordsjö nästa

Datum: 2009-06-25 Klockslag: 00:37:49

Har som sagt jobbat med Mimmi ikväll, så hon frågade om jag skulle följa med till Nordsjö imorgonkväll när hon slutat jobba, och självklart ville jag det! Så efter 21:30 drar vi dit och grillar och sover över. :D Jag och Mimmi har suttit och planerat asmycket vad vi ska köpa och ta med. Jag ska bl.a ta med; Fläskfilé, kycklingfilé, sallad, baguetter, lök, majskolvar, tzatsiki, champinjoner m.m! Låter gott, eller hur? ;>

Nu ska jag sätta på ett pplåster (som jag skjutit upp ända sedan igår, hur lat får man bli?) och lägga mig och se på tv.

 
Kollade igenom min bdb lite, och hittade den här underbara bilden! Min älskade Chester, finaste i hela världen. ♥
Finns det något sötare än kattungar? Älskar hur de luktar. :')

Drömmer mig bort

Datum: 2009-06-24 Klockslag: 15:25:43

Jag kan inte sluta tänka på Stockholmsresan i juli, som jag verkligen hoppas blir av.
Till 99% så bilar vi brudar ner till Stockholm och lever livet i några dagar. Blir shopping, allsång på skansen och massa stek. :'D Ramsele & Stockholm är mina favoritplatser i Sverige, helt klart! På helt olika sätt såklart, med tanke på att de är varandras motsatser. Jossan tycker det är väldigt konstigt att jag som älskar Ramsele så mycket vill flytta till Stockholm. Det eftersom Ramsele är; litet, en by, ganska tråkigt, lugnt osv. Och Stockholm är; stort, en storstad, stressigt osv. Här finns inte så mycket att göra, medans man kan göra allt där. Men helt enkelt två helt underbara platser! ♥

Nu har jag nyss duschat och väntar på att maten ska bli klar, sedan bär det iväg mot jobbet. Från 16:00 till 21:00 och sedan är jag ledig tills på lördag. :] Ska jobba med Mimmi ikväll fick jag höra, det var en glad överaskning.

Är livet gött eller?

Datum: 2009-06-24 Klockslag: 14:06:11

Sitter ute i solen med datorn, fyfan vad jag trivs med livet när det är sånt här väder! :'D Känner dock hur min rygg steks, lär få ont senare ikväll. Men just nu är det så härligt att jag inte orkar bry mig om det. :)


Det verkar som om livet fortsätter vara gött ett tag framöver. :D Och jag jobbar bara idag, lördag & söndag nu. Så nästa vecka jobbar jag bara fredag & lördag.

Hiss eller diss?

Datum: 2009-06-24 Klockslag: 12:15:07

Är fortfarande lite osäker på jeansjackan, men jag börjar gilla den lite mer iallafall. Men är det där mörka på bl.a fickorna som stör mig. -.-

Så, vad säger ni? Behålla, eller inte behålla?



Som sommaren

Datum: 2009-06-23 Klockslag: 18:43:58

Nu ska jag och Ricken ut och ragga till den ljuva stämman av Jimmy Jansson, som sommaren är så himla härlig! (Om det är det den heter? Jag kan minnas fel.)

Min första rosa dag

Datum: 2009-06-23 Klockslag: 18:31:59

Omkring 06:45 satte jag mig på cykeln och begav mig mot jobbet och min första inskolningsdag på rosa. Gick väl helt okej, men jag tycker helt klart bättre om blått! Fast det kanske ändras med tiden, man får väl se. Gick bara till 12:00 och efter det åkte jag hem och solade en stund. Sedan när jag var inne och skulle byta från bikinin så hör jag en bil, och mamma ropar att jag har besök. Slänger på mig en tröja och sticker ut huvudet genom altandörren; och där står Erika, Elina & Dea. Erika står med ett par nycklar viftandes i handen, och minen jag hade då var tydligen obeskrivlig. Men ganska snart så kopplade både jag och mamma att Erika tagit körkortet! Grattis baby! :* Så då åkte jag iväg med dom och raggade till Markoolio. HAHA! Så svängde vi in på Ok för att hämta mitt paket från Gina Tricot, blev dock besviken över jeansjackan. :c Men jag behåller den nog ändå, den får la duga.
Har även pratat med körskolan ändå, så jag börjar få arslet ur vagn nångång jag med nu!

Nu ska jag nog umgås med Ricken. :) TTUL!


Min karl!

Datum: 2009-06-22 Klockslag: 19:41:11

Ännu en dag med massa sol, och jag har suttit ute så nu är jag röd & gör ont. :c
Men det gör inget, för det fina vädret gör mig på sjukt bra humör. :D Håller även på att planera en eventuell Sundsvallstripp nästa vecka. :]

Har även kollat runt lite om sthlms-resan idag, så imorgon på jobbet ska jag höra runt om någon vill byta en av mina dagar. Ska nog åka på Ok nu alldeles strax och köpa något gott tills Beck - Hämndens pris börjar. Ska sitta och dregla över snyggingen! ;> Jag talar såklart om Persbrandt.


Livet är gött

Datum: 2009-06-22 Klockslag: 00:55:42

Eller, det var iallafall det förut idag.
Nu sitter jag mest bara och surar över att jag blivit redigt förkyld och det blir bara värre. :c
Nu ska jag sova och hoppas på att det känns bättre imorgon när jag vaknar, har inte råd att bli sjuk nu.


Junsele

Datum: 2009-06-22 Klockslag: 00:08:00

Tänkte berätta lite kortfattat om gårdagen.

Först åkte jag och Erika upp till Mimmi och var där en stund innan vi drog vidare till Denna. Sedan runt 21:30 så åkte vi till Junsele. Jag var så förvånad i bilen över att jag inte kände mig full alls eftersom jag druckit så sällan senaste tiden och hade fått i mig ganska mycket med tanke på det. Men när jag klev ut ur bilen så.. ja, ni vet hur det blir när man suttit still och druckit och när man kliver upp känner man att man är full. Haha! Sedan väl i Junsele bara umgicks vi allihopa, dansade osv. Jag dansade bugg, och jäklar vad jag började må illa ett tag efteråt. :c Haha! Sedan blev det Noice, då stog vi långt fram och sjöng & hoppade massa. Så jäkla roligt, jag längtar efter nästa The Used konsert. :') Efter det hände inte något speciellt tror jag. Var iallafall en asbra kväll. :) Var roligt att jag var aspepp på fest för en gångs skull, får hoppas att det håller i sig sommaren ut! ;)



Ricken med sin fina fickplunta & snapsglas hon fick av Mimmi! HAHA





Slitna tjejen som drar på sig snygga tröjan och trycker i sig kyckling 03:30 på natten. HAH! XD


SCHTEK

Datum: 2009-06-21 Klockslag: 15:16:23

Vaknade imorse och skulle titta på klockan, kan ju säga att jag blev mycket besviken när den var 13:45. Jag som inte ville sova länge, men så blev det ändå. Underbara vädret idag då, typ 33 grader i solen och runt 20 i skuggan tror jag. Sitter ute i bikini och steker för fullt! :D

Grattis till världens finaste Erika som fyller 18 idag! Hoppas du får en helt awesome dag baby!<3

Ska lägga in bilderna sen igår också, men det blir nog först ikväll jag gör det. Nu kallar solstolen! ;D


Ut i natten!

Datum: 2009-06-21 Klockslag: 03:25:01

u7yyyyyyyyyyyu8 tyckte katten som gick just över datorn för att komma förbi.

har nyss tryckt i mig mat och nu ska jag sova. kom hem från junsele typ nyss, jälvkar vad jkul det vare ikväll :D noice var helt awesome, stog och hoppade, sjöng och hade svinkul. ska trycka i mig en kladdkakebit och sen sova.

GRATTIS RICKEN

Glad midsommar!

Datum: 2009-06-19 Klockslag: 15:35:03

Tänk att fina Norrland lyckades få lite sol på midsommar ändå! :D Verkar som om det regnar och är mulet på de flesta andra ställen, men inte här inte! ;D
Har just kommit hem från jobbet och min första riktiga arbetsdag. Jag tycker att det gick bra, vilket jag hoppas att de andra tyckte också.

Mamma jobbar kväll så det blir jag och pappa som grillar, och sedan vet jag inte riktigt vad som händer? Får se om man drar till Edsele på nån fest eller hur det blir. Var så stressad imorse att jag glömde glasögonen, så nu har jag fått ont i huvudet. :( Funderar på om det kanske är dags att boka tid hos endera optikern eller doktorn för att kolla upp dessa jäkla ögon.

Nu ska jag nog gå och måla naglarna, jag har saknat att se fina naglar målade i fransk manikyr! ♥

Äntligen

Datum: 2009-06-18 Klockslag: 22:48:07

Erika och Tone har blekt mitt hår ikväll, så nu är den äckliga utväxten äntligen borta. :) Så efter jag duschat så BUS;ade jag mig, så imorgon när jag vaknar kommer jag känna mig mycket fräschare. Gud så bra man mår av att ta hand om sig själv, bara en sån liten sak som att t.ex måla naglarna. Men eftersom jag ska jobba imorgon får jag vänta med att göra det efter jag slutat, eftersom man inte får ha nagellack medans man jobbar.

Nu ska jag se lite mer OTH och sedan sova. Fyfan vad jag älskar Lucas Scott!


Min fantasivärld

Datum: 2009-06-18 Klockslag: 14:42:20


Tror bestämt att jag ska ägna mig åt min fantasivärld idag - One tree hill!
Det var alldeles för länge sedan jag sist såg på det, så jag ska nog börja se om serien, fastän jag inte sett klart allt. Jag vet inte hur jag lyckas leva mig in i serier så bra, men med OTH verkligen skrattade och grät jag med dem. Har nog aldrig gillat en serie så mycket, nog det bästa jag någonsin sett. Det finns ett problem bara - jag saknar det första avsnittet. Får försöka hitta åt det på internet, hoppas det går bra bara.

Where nothing ever changed until one outsider changed everything.
Det får mig nästan att rysa, så mycket älskar jag serien och allt som har med den att göra. Känns ibland tungt att tänka att det faktiskt bara är det - en serie.

Julen -08

Datum: 2009-06-18 Klockslag: 12:15:37

Hittade en mapp med systers bilder på datorn, med bl.a bilder från i julas. :)


Haha, mammas min är ganska så klockren!

Lars & Jonas som satt där och halvsov under kvällen, haha!


Skönt att vara ledig

Datum: 2009-06-18 Klockslag: 11:47:58

Efter att ha varit vaken till omkring två någongång inatt så väcktes jag 10:30 och kände mig relativt pigg, och inte alls sådär sjuk som igår. :) Awesome! Tittade just min mail, och paketet från Gina har redan skickats. :D Synd att det är röddag imorgon bara, jag får väl vänta tills veckan.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Alla verkar vara upptagna. Men jag ska höra om någon iallafall kan bleka mitt hår ikväll. :) Så ska jag nog åka med mamma och storhandla lite inför helgen.

Så klockrent!

Datum: 2009-06-18 Klockslag: 01:14:34


Haha, alltså jag dör! XD Titta på scenen med plåstret på ungefär 01:30. Så jäkla roligt! :'D

Ett bra avslut på kvällen

Datum: 2009-06-17 Klockslag: 23:38:20


Jag klickade just hem detta från Gina Tricot! :'D Känns bättre med en jeansjacka på sommaren än skinnjackan som blir så stor och bylsig. Hoppas den sitter bra bara. :) Ska klicka hem väskan från H&M så fort deras sida börjar fungera igen, det var så typiskt att de stängde den 23:00 för att fixa något.

Jag har såklart börjat bli sjuk, inte lite typiskt såhär vid midsommar och allt. Men jag är ju ledig imorgon så jag får kurera mig då så jag kan jobba på fredag som planerat. :) Roligt att Erika ska börja jobba på Nipudden också, är ju ett plus att ha vänner på samma ställe när man jobbar. Men nej, nu ska jag nog snart dra mig till sängen, känns som om mitt huvud ska sprängas. :(

Fötterna värker

Datum: 2009-06-16 Klockslag: 21:38:03

Att fötterna blir näst intill döda av att gå på betonggolv en hel dag är något jag kan konstatera. Jag har så jäkla ont nu alltså! Hoppas fötterna vänjer sig snart. Inte roligt att sluta 21:00 och börja 07:00 imorgon, för då måste jag ju lägga mig runt 22:30 eller något. :c

Mitt jobb är ganska roligt ändå. Ikväll skulle jag lägga en tant (som var på mycket bra humör) och när vi skulle gå från toan till sängen så ställer hon sig och dansar! Och tidigare ikväll gick hon och dansade sig fram med sin rullator. Haha, så himla söt! Är lite nervös inför fredag då jag ska jobba på riktigt och gå själv för första gången, men det lär väl gå bra antar jag. Jag börjar känna mig lite inne i det hela nu. :)

Ni får ursäkta mitt lilla ynka & tråkiga bloggande, men efter att ha jobbat en hel dag är inte "bloggenergin" på topp, haha! Det ska tydligen bli bättre väder nästa vecka. Perfekt - för då jobbar jag bara tisdag & onsdag. :)

Men just ja! Tittade mina betyg på Dexter idag. Blev inget IG vilket jag varit rädd för, så det kändes riktigt skönt.

workwork

Datum: 2009-06-16 Klockslag: 12:30:14

Ska strax pysa iväg till jobbet, men tänkte hinna med ett litet inlägg först.

Klev upp runt 10:00 för att fixa mig innan jag skulle till tandläkaren 11:30, men tror ni inte att det ringer i telefonen just när jag är färdig? Jo, och jag höra att min tid blivit avbokad pga försening. Lagomt drygt. Så sedan dess har jag bara legat framför tvn och degat. Imorgon efter jobbet tänker jag fixa mig som tusan, är så less på att känna mig såhär ful & sluskig. Ska höra om någon vänlig själ vill hjälpa mig att bleka håret och sättai löshår, och så blir det BUS as usual. Blir dock ingen fransk manikyr på mina långa naglar, eftersom jag fått klippa av dem pga jobbet. :c Buhu! Fast helkorta är de inte, men alldeles för korta för att det ska se snyggt ut.

Nej, nu ska jag och min chili con carne (som f.ö betyder chili med kött på spanska) cykla iväg i detta kalla skitväder och jobba till 21:00.
Väntar fortfarande på att det ska bli sommar i fina Norrland.

-

Datum: 2009-06-15 Klockslag: 19:34:00


Slog på tvn och såg att Heath Ledger var med i filmen som visades. Han är verkligen en av de vackraste människorna jag någonsin sett tror jag. Och så har vi ju person x som är så otroligt lik honom. Ögongodis!

Kronofogden? Nej, tack!

Datum: 2009-06-15 Klockslag: 18:08:56

Sitter nästan och svettas, haha.
Har glömt att betala in min faktura på Tradera och fått en påminnelse på 50:- och om jag inte betalat in mina 81:- innan 18/6 så kommer det att gå vidare till kronofogden. .____.' Finns inget som stressar upp mig eller gör mig mer nervös än sådana saker typ, men nu har jag fixat ett Paysonkonto och betalat, men det syns inte att det blivit betalt på Tradera. Hoppas det ändras snart.

Fjärde inskolningsdagen idag, så nu var det dags att börja att tvätta de boende osv. Var ganska nervös för det, men det gick faktiskt jättebra. Så nu kan jag känna mig lite lugn för det iallafall. :) Och lite glad jag blev när jag kom på att jag inte börjar förrens 13:00 imorgon. :'D Ska dock till tandläkaren 11:30, men blir ju en jäkla sovmorgon ändå med tanke på att jag klev upp 06:15 idag. Är på grymt dåligt humör pga lite allt möjligt, så jag tror jag ska lägga mig och vila en stund och sedan prata med Erika och höra om hon vill beställa nått. :)

HA-GALEN;

Datum: 2009-06-14 Klockslag: 23:16:04


Eftersom jag ska skicka tillbaka tre armband & en klänning till Nelly.com så funderar jag på att klicka hem den här väskan och kanske även en tröja från Gina Tricot. :] Har spanat på den här väskan ett tag och nu hade dom sänkt priset på den. Erika skulle kolla imorgon om hon kanske också ville beställa något, så imorgon beställs det hursom. :D

Duktiga killen!

Datum: 2009-06-14 Klockslag: 16:52:32

Har varit hos syster och hälsat på och fikat. :) Kevin har lärt sig att cykla utan stödhjul, så vi var ju tvungna att komma och titta när han cyklade. Så synd bara att det spöregnat hela dagen, men det stoppade oss inte.




Flisan (eller Felita som hon kallar sig själv) var såklar med. :] Så när vi var inne kom hon och tog mig i handen och sa "du följa med" så följde jag henne in på toan, så sen sa hon "kinka pottan!". Så duktiga syskonbarn jag har. :] En rolig grej också. Annette styrde Bibbi i vagnen fram och tillbaka inne i köket, och helt tvärt börjar hon gallskrika. Jag och mamma fattade ingenting, och hon bara fortsatte skrika. Tillslut såg vi att det var en spindel på golvet, som hon gång på gång körde över med barnvagnshjulet tills den dog. Haha!

Vad är det här för jävla sommarlov?! Bara massa regn och skitväder. Känns ju nästan skönt att jag jobbar så mycket, för det verkar ju inte som om jag missar något ändå. Tror tamigfan jag dör om hela sommaren kommer se ut såhär. Lånade förresten Män som hatar kvinnor av syster, så nu har jag något att göra dessa regniga dagar! Ska bli spännande att se hur bra boken är, för filmen var iallafall en av de bästa jag sett tror jag.

Slöa dagar

Datum: 2009-06-13 Klockslag: 15:21:22

Har varit väldigt skönt att fått vara ledig både igår och idag, samtidigt som jag alldeles för lätt blir uttråkad.
Igårkväll umgicks jag först med Erika och Dea, vi spelade crocket och tv-spel! Street fighter tror jag det var, och gud så roligt det är att fega. Det är dock inte lika roligt när någon annan gör det, alla borde väl veta vid det här laget att jag är en dålig förlorare. Haha!




Är hemma med djuren idag medans mamma & pappa åkt till Hoting med några vänner. Så senare ska jag och Erika gå på pizzerian och äta, och så kanske det blir ännu mer crocket? :D Vi får la se vad vi hittar på.

[email protected]

Datum: 2009-06-12 Klockslag: 22:51:39

Sitter hos Libbiya med henne, Erika, Dea & Sara.
Vi sitter och drygar som fan, alltid lika roligt. :D Erika kläckte ur sig rubriken för en stund sedan.
Hon sitter och sjunger och rimmar, och för en stund sedan blev hon nöjd över vad hon sagt och sa "Ibland får hon komma till!" vilket kan feltolkas lite, haha! Nu pratar vi gamla minnen, bl.a gläntan. HAHA säger jag bara.

Ska nog ringa min mami snart och höra om hon kanske vill hämta mig.

Studenten

Datum: 2009-06-12 Klockslag: 15:24:17

Idag har det ju varit studenten i Sollefteå, så jag tog 08:55 bussen imorse. Mötte Lydia, Elina och Sara och gick med dem. Så gick jag och gav blommor till Roj och pratade med honom och hans mamma lite. :) Det känns så bra nu, jag är glad att jag fått lärt känna dem.

Efter det gick vi och fikade, och nu har jag alldeles nyss kommit hem. Just ja, köpte även två par spetstrosor på rea, och även en present till fikan som fyller år nästa söndag. :) Hoppas du blir lite nyfiken av att läsa det här. ;) Stog även och kikade på Så länge vi båda andas, men jag kände inte för att lägga ut 229:- just nu. Har börjat läsa om När jag hör din röst, eftersom det var så länge sedan jag läste i den.

Tråkigt att man inte ska ut ikväll, fast jag har samtidigt ingen ork till det. Jossan ringde nyss och hoppades på att jag skulle ha ändrat mig, men icke! Men nu ska jag nog göra något vettigt.

10 h arbetsdag

Datum: 2009-06-10 Klockslag: 22:02:23

Har "jobbat" 07:00-12:00 16:00-21:00 ikväll, alltså 10 h. Har dragit in ca 900 spänn, så himla värt! :D
Var ju första dagen på inskolningen igår, men ett tag höll jag på att svimma, vet inte riktigt varför. Men idag har det gått jättebra. :) Ikväll har det varit jag, mamma, Monika & Mimmi. Astrevligt! :D

Ska upp och jobba 07:00 imorgon. Så jag får väl snart gå och lägga mig, trots att jag nästan nyss kommit hem. För ganska exakt 45 minuter. Blir nog ganska glest med uppdatering, jag är ju en upptagen arbetskvinna nu! Haha.

Slocknar vilken sekund som helst

Datum: 2009-06-08 Klockslag: 18:40:12

Ja, det är verkligen så det känns. Har varit vaken sedan 04:30 och fått mig 3 h sömn inatt, gissa om någon är trött. Men kan ju inte gå och sova nu eftersom jag ska upp och jobba 07:00 imorgon, och sover jag nu kommer jag aldrig att somna ikväll. Så jag funderar på att gå på fotboll med brudarna för att hålla mig vaken ett tag till. :) Imorgon blir en bra första dag, för vi får köpa thaimat till lunch. :'D Yummie!

Så himla värd dag, lärde mig verkligen jättemycket angående teorin idag. Tack för att du övertalade mig Erika! Nu är det bara "Repetition" och "Sluttest" kvar. YEY!

Kramfors

Datum: 2009-06-08 Klockslag: 12:30:43

Sitter just nu i datasalen med Erika och har gjort massa körkortsteori.

Sara & Ricken knäcker! :D Klarade både Fas C & F idag! Fick 68 rätt av 70 på Fas F.

Ska strax gå till bussen och åka till Sollefteå och fira Libbiya. :]

-

Datum: 2009-06-07 Klockslag: 23:10:05

Det kallas ångest.
Mitt hjärta slår alldeles för snabba & hårda slag.

HEJA!

Datum: 2009-06-07 Klockslag: 22:25:40


Jag hoppas att Socialdemokraterna fortsätter att hålla ledningen! MP kan gärna få stiga en hel del också, medans Moderaterna kan stå kvar på samma siffra. Här är vi hatisk, som sagt!

Under konstruktion.

Datum: 2009-06-07 Klockslag: 17:25:59

Bloggen får se förjävlig ut nu ett tag, ska knåpa ihop något nytt. Är så less på designen, plus att det behövs något ljust och somrigt nu! :D

Ska hjälpa Lydia & Erika med deras designer också, så min får vänta lite.

DRAG ME TO HELL

Datum: 2009-06-07 Klockslag: 16:26:22


Jag har fått ett bra intryck av Drag me to hell, bara trailern får mig att hoppa till flera gånger.
Fast jag vill aldrig hoppas för mycket när det gäller skräckfilmer, för de flesta är inte alls så bra som man tror.
Hoppas att både den och Änglar och demoner kommer på bion här i Ramsele, för då är det jag som ska gå och titta. ;> Om jag är ledig dvs. Tittade på Imdb nu, och där har den iallafall fått 8.1/10.

VAL -09

Datum: 2009-06-07 Klockslag: 12:35:12

Idag är dagen då jag får nytta av att vara myndig igen, det är såklart röstningen i europaparlamentsvalet jag talar om.
Jag tycker verkligen att man ska ta vara på sin rösträtt! Röstar man inte så har man inte rätt att komma och klaga senare heller, eftersom man inte gjorde sitt för att påverka.

 Tycker det är lite skrämmande att många av de unga som blir tillfrågade om vilka de ska rösta på svarar Piratpartiet. Är det verkligen vad man tycker är viktigast i dagens samhälle? Är inte jobb och miljö något mycket större? Visst, alla röstar som de vill - men då borde de också ha koll på vad olika partier står för och inte gå efter partinamnet. De flesta vet inte ens vad Piratpartiet står för heller, det är det värsta. Jag hoppas att inte allt för många röstar så.
Min röst går till Socialdemokraterna, helt klart. Har dock funderat på Miljöpartiet också, men eftersom miljöfrågorna blir viktigare och viktigare för alla partier så känner jag att min röst kan gå till Socialdemokraterna. Och eftersom det är min tur att ta stundenten nästa år så har dessa frågor stor betydelse för mig.

En socialdemokratisk röst i Europavalet den 7 juni är en röst för:

Nya jobb genom investeringar i utbildning och infrastruktur. Vi vill fasa ut EU:s jordbruksstöd och investera istället i gemensam forskning och utbildning.

Trygga jobb genom investeringar för bättre arbetsvillkor. Vi tar tydlig ställning för den svenska modellen - för kollektivavtal och lagstadgad rätt till fackliga stridsåtgärder över gränserna.

Gröna jobb genom investeringar i klimatsmart teknik och förnybar energi. Vi vill investera i modern miljöforskning och klimatsmart teknik, tex kraftigt utbyggd vindkraft i Europa.

Läste något roligt i Marita Ulvskogs blogg (en av de tre toppkandidaterna) som jag bara måste skriva:

"Inledde dagen med en minidebatt i TV4:s morgonprogram. Christofer Fjellner gör precis som alla andra moderater de senaste veckorna - d v s låtsas att vi tycker likadant och att vi ska samarbeta med varandra i Europaparlamentet. Den sortens sagor kan han ju dra för sina MUF-kompisar."

Kanske är det bara roligt eftersom jag är väldigt hatisk mot moderaterna. Haha!


We are turning into dust

Datum: 2009-06-07 Klockslag: 00:38:26

Haft en trevlig kväll med brudarna, käkat godis & popcorn medans vi kikat på tv. Har även suttit och tittat lite resor och planerat lite annat, så vi får se vad som händer. :) Har alldeles nyss kommit hem, fyfasen så kallt det är ute! Känns ju mer som höst än sommar nu. :( Jag hoppas det vänder väldigt snart, för det är inte såhär jag målat upp mitt sista sommarlov.

Nu skiter jag i det här.
Det är skönt att någon verkligen bryr sig ibland. Jag uppskattar verkligen hur omtänksam du är. Du är en fin vän!

:(

Datum: 2009-06-06 Klockslag: 17:41:30

Blir så jävla less. Vad ska jag göra?

Nationaldagen

Datum: 2009-06-06 Klockslag: 16:46:54

Lydia sa att hon och Sara skulle ner och titta på paraden som gick genom byn klockan 13:00, och jag ville såklart följa. Skyndade mig och fixade till mig på ca 5 minuter och åkte sedan iväg. Massa etiopier var med, och det var tydligen en av dem som gick längst fram i ledet och höll den stora flaggan.<3 Är ju nämligen så att vi har fått hit ungefär 30 flyktingar från Etiopien, hur roligt som helst! De har dock varit här i ca 2,5 månad nu men. Barnen är ju så söta så man tror att man ska dö! Och idag är det bara 9,5 grader ute, så barnen hade mössor och en av dem hade t.o.m overall. Men gulligast av allt var pojken som hade finkostym på sig. :'D Det är något speciellt med mörkhyade människor, jag älskar dem - de ser så otroligt snälla ut! Iallafall sjöng gospelkören, någon höll tal osv, och så var det gratis fika. Marängtårta som var väldigt god, sommarens första jordgubbar innehöll den också. :)

Nu ska jag och Lydia strax beställa från Nelly.com, och jag har stoppat ner lite fler grejer i "shoppingbagen". Det kommer göra att 700:- stort på internetbanken, så jag hoppas att det passar bra! :D Är lite kär i träarmbanden med guld i, ångrar mig som fan att jag inte köpte nått liknande jag tittade på i London. Så jag blev lite glad när jag hittade dem på Nelly.
And here they are;

Sommarlovets första dag

Datum: 2009-06-06 Klockslag: 00:47:36

Nu har jag sommarlov. Känns inte så, men jag hoppas att det kommer att göra det snart. Ska njuta av mina lediga dagar, för på tisdag börjar jobbet.

Efter en heldag i Kramfors med packning & städning åkte jag och mamma vidare till Sollefteå och åt grillspett till middag innan vi åkte vidare hem. Väl hemma svängde vi in hos syster lite, sedan åkte jag till Lydia. :) Där var hon, Erika, Sara och Anna. Har suttit och surrat massa, och sedan kollade vi massa på Nelly.se. Jag och Lydia ska beställa därifrån imorgon. :) Jag ska beställa det jag visade igår, plus en annan vit klänning, tror jag. Ska fundera lite mer på om jag har lust att betala 686 kr. Kanske min mamma sponsrar mig lite också, man vet aldrig. ;> Men nu ska jag fixa en bit Big One och titta på Supersugen och sedan sova.

Puss, kram & nyp i stjärten.

14 GB för mycket

Datum: 2009-06-05 Klockslag: 14:34:22

Sitter på skolan och ska bränna över alla mina filer till skivor, har hunnit bränna en skiva än så länge - och jag har 14 gb kvar! -.- Uff! Kommer ta en jävla tid, tur att mami är snäll och städar min lägenhet medans jag fixar det här! Var ut och kikade på studenten en sväng också, bara ett år kvar tills det är vi som står där nu. Sjukt är ordet, det har gått så otroligt snabbt dom här två åren.

Nu ska jag fortsätta bränna, sedan ska jag hem och packa det sista, åka på dollar & så ska jag och mamma äta något innan jag åker hem och har sommarlov! :D Det enda som fattas är lite sommarväder.. vart tog det vägen liksom?

Because you're worth it

Datum: 2009-06-04 Klockslag: 23:00:44

Pratade med mamma för ett tag sedan och sa att jag satt inne på Nelly.se och kikade runt, och att jag kände att jag var värd att beställa hem något. Lite för att jag fick VG på matteprovet men ja, bara allmänt också. Hon höll med! :D Så nu funderar jag på om jag ska klicka hem lite saker innan jag går och lägger mig. Är grejerna här nedanför jag funderar på. ;> Klänningen var så härligt sommarsöt! :'D


Nostalgi & lycka

Datum: 2009-06-04 Klockslag: 16:46:38

Rol'an Ramos - He lives in you kom på spellistan, hela jag fylls med en härlig känsla. En känsla som kan beskrivas med många ord - lycka, längtan, saknad, skratt, förväntan. Det är Lejonkungen och London jag tänker på, platsen som har en stor plats i mitt hjärta.

Lycka; Sommarregn, smultron, skratt, blommande träd, första doppet, sol, fest, vår, årets första snö, musik, london, kärlek, sommar, glädjetårar, kramar, ben & jerrys, korta shorts, djur, the used, vänskap, festivaler, mjukglass, humlor, ramsele, jordgubbar, sandaler, stockholm, pussar, thailand, shopping, sommarlov, minnen, konserter, grillkvällar.. Ja, listan kan göras lång. Många av sakerna upplevs just nu.

Jag önskar att jag hade alla mina finaste stunder nedskriva i minsta detalj. Så detaljerade att läsa dem nästan skulle kännas som att återuppleva dem. Tanken på mina Londonresor kommer alltid att fylla hela mig med lycka - lycka av att vara långt borta med sina kära, och bara leva i nuet.

Jag är så glad för att jag har turen att ha så fina människor i mitt liv. ♥

Det är lätt att vara efterklok

Datum: 2009-06-04 Klockslag: 16:08:27

Min sista skoldag är avklarad, feels good! (Imorgon räknas inte eftersom jag bara går dit för att se stundenten.)

Fick tillbaka mitt matteprov också, 11 G-poäng och 6 VG-poäng, VG-gränsen var 15 och jag fick 17. Kände på mig att det gick bra! :D Så jag har fått G, G+ och VG på proven vi haft, så det blev ett G i betyg. Nöjd? Nej, absolut inte. Nu såhär i efterhand hatar jag mig själv lite för att jag inte ansträngt mig på de tidigare proven. För jag vet att jag kan - om jag bara vill. Så jag pratade med läraren om att kanske tenta upp kursen nästa år, så hon skulle kolla upp det och ringa mig senare. Så, jag får väl se.

Har stannat kvar på skolan extra länge för att jag vetat att när jag kommer hem är det städning som gäller. Ids verkligen inte, men musik på hög volym ska nog göra det lite lättsammare iallafall! :D Har t.o.m en lista som heter "städmusik!" på Spotify. Ja, så nu ska jag ta tag i packningen, och sedan blir det nog middag. Sparar den tråkiga städningen till sist, fast värst av allt är disken. :( Har passat på att ta lite hejdå-kramar av folk i klassen idag också. I'll miss you!

Schema

Datum: 2009-06-03 Klockslag: 23:05:54

Uppdat.
Så, nu har jag fixat 15 av 19 frågor. :] Fixar resten imorgon. Nu ska jag trycka i mig lite chips & dipp medans jag tittar på NCIS och 2½ men. Jag och Elina köpte massa gott efter vi varit och solat för att fira sommarlovet, så nu tänker jag fira vidare. ;> Hähä! Vi hade en väldigt härlig diskussion ikväll också, det är så härligt att känna sådär! Äntligen - så skulle jag nog vilja uttrycka det. Nej, tv nu!


Har nyss talat med mamma i telefon. Hon läste upp hela mitt schema, så nu ska jag sätta mig och fylla i min kalender. Blev väldigt mycket jobb för mig ändå, vilket känns lite gruvsamt nu. Men, jag får ju pengar såatte. ;>
Jobbar på både Gatufesten, Yran och den veckan jag tänkt åka utomlands. Men det ska nog kirras, ska försöka byta bort lite. Jag SKA vara ledig när Yran är iallafall, vilket antagligen fixar sig, jag och mamma diskuterade lite lösningar. :)

Ska fortsätta med min idrottsläxa och plocka undan lite här senare också, får se hur mycket jag hinner. Behöver inte lägga mig i tid eftersom jag inte börjar förrens 12:55 imorgon.

Slutklämmen

Datum: 2009-06-03 Klockslag: 17:46:38

Idag har jag ordnat det sista på Foto B och rensat skåpet. Det känns riktigt konstigt att skolan är slut nu typ, har inte vant mig vid tanken än. Mattias (rörlig bild-läraren) hade med sin 4 månaders lilla Nicko idag på skolan, hur gullig som helst! Så jag och Jossan har stått och glott på och gosat med honom. Jag kan inte ens försöka förstå mig på folk som inte vill bli föräldrar, hur kan man vilja gå miste om det antagligen finaste i livet? Konstigt, men vi är alla olika.

Ska alldeles strax kila iväg och sola solarium med Elina och sedan köpa något gott och hjälpa henne med sitt löshår. Sedan har jag en lång kväll framför mig - idrottsplugg och storstädning! Ska fråga mami om hon inte vill komma hit ganska tidigt på fredag och hjälpa mig att städa, så att jag slipper städa allt själv. Snäll som hon är så går hon nog med på det. ;> Så har jag fått veta lite när jag kommer inskolas, och hela schemat får jag nog i slutet av veckan hoppas jag.

Blev f.ö skitglad när vi tittade Yrans spelschema idag och jag såg att Dead by april ska vara där.<3 Vilka fler är det man vill se då? Lady Gaga såklart,  Amy Macdonald, Veronica Maggio och A Camp också kanske.

"Alla djur har bröstvårtor"

Datum: 2009-06-02 Klockslag: 23:07:02

Har nästan alldeles nyss kommit hem. Jag har verkligen världens bästa syskonbarn! Först satt jag inne med Kevin på hans rum och lyssnade på när han berättade om sin s.k husbil. Haha! Så började han prata om sin gosedjurselefant som låg på golvet och att alla som kom och hälsade på kunde ju inte veta om den var levande eller inte, och "Jag kan ju inte bara skita i att säga det!". Så var syster med barnen på Junsele djurpark idag också, och då frågade jag honom lite om hur det varit där. Så sa han att hans favoritdjur där var kamelerna. När jag frågade honom vad deras pucklar var till för svarade han efter en stund "Alla djur har bröstvårtor. Så att barnen ska kunna äta därifrån!". Han är bara för rolig, man får sig alltid minst en handfull med goda skratt när man träffar honom, pga det.

Så är Felicia så duktig & go också, och bibbi (som Nathalie kallas) lika glad som vanligt. Tror aldrig jag varit med om gladare bebis, ler och skrattar hela tiden. Nej, jag skulle kunna skriva rad efter rad om hur underbara de är.. Men jag tror inte att någon är så intresserad av att läsa det. Men när man sitter där och tar hand om tre barn så kan man ju inte annat än längta tills man sitter där - med sina helt egna.


Jag blev barnvakt idag

Datum: 2009-06-02 Klockslag: 10:20:49

Nu sitter jag och äter kräm & mjölk och ska snart gå iväg på skolan och fixa en artikel. Sedan ska jag ta 12:45 bussen till Sollefteå och sedan åka hem med mamma till Ramsele. Hon ringde och frågade om jag inte kunde komma hem och vara barnvakt ikväll eftersom syster springer vårruset, och såklart kunde jag det! Känns lagomt jobbigt att behöva ta 05:15 bussen imorgon bara, men man får väl offra sig lite. ;) Haha! Jag hoppas att inskolningen nästa vecka inte bara bjuder på en massa tidiga morgonar, utan några kvällar också.

Jag som hade tänkt sola idag också, där sket sig det. Men får sola imorgon och på torsdag istället. :) Kanske hinner man med en snabbis på fredag också. Vi får la se! Nu måste jag skynda på lite.


Det perfekta boendet

Datum: 2009-06-01 Klockslag: 22:48:53

Ja, nästan så!

sara ; do you want a song of glory? well I'm fucking screaming at you! säger (22:15):

hä på något jag kommer skratta av att höra

sara ; do you want a song of glory? well I'm fucking screaming at you! säger (22:16):

HAHAHA

Andy säger (22:16):

haha nuu

öppna fönstret :D

hahaha

sara ; do you want a song of glory? well I'm fucking screaming at you! säger (22:16):

HAHAHAHAHAHA

Andy säger (22:16):

öppna då :D



När jag öppnar fönstret hör jag Kalle Kotte från Anders lägenhet och ser hans huvud sticka ut genom fönsret. Jag älskar att bo i samma hus som mina vänner! Och jag älskar att Anders är så jävla konstig!<3


Momma's boys

Datum: 2009-06-01 Klockslag: 20:43:17


Nya måndagsnöjet! På 3:an 20:00
Helt sjukt vilka morsgrisar det finns, haha!

Om fötterna kunde sluta göra ont

Datum: 2009-06-01 Klockslag: 17:34:43

Jag har tråkigt, alldeles för tråkigt. Så då fick jag den bra idén att jag kunde ta en promenad, men ofta jag kan göra det med alla dessa blåsor & skavsår. :( Icke! Istället får jag roa mig med att måla naglarna, fransk manikyr as usual. :] Sedan kanske jag kikar på nån film eller serie, får se om Anders kommer ner också. Han var här förut, men gick upp för att fixa sina läxor. Kanske jag tar itu med min idrottsläxa senare ikväll också, så att jag har det gjort. Är så himla uttråkad, och kommer förmodligen vara det hela veckan. Imorgon t.ex, då har jag bara en lektion - som dessutom kommer hålla på i ca 30 minuter för mig kanske. Fast jag ska nog passa på att sitta kvar på skolan och pilla med teoriproven till körkortet då. Sedan på fredag kommer mamma och hämtar mig, för då får jag sommarlov!
Mamma ringde nyss och gjorde mig glad också! :D Men hon hade inte tid att prata för att syster ringde. Hon ska springa Vårruset i Sundsvall imorgon. Tänk om man orkade göra något sådant själv, mm, tänk. Haha! När skavsåren försvunnit ska det bli massa promenader i Ramsele iallafall. Kvällspromenader is the shit, så himla härligt! Och sådant vågar jag mig inte på här i Kramfors.

Veckan to do lista.

* Städa
* Packa för sommarlov
* Rensa kyl, frys & skafferi
* Göra klart alla skolgrejer

Ser inte fram emot det. Jobbiga grejer! :C

Det lilla som gör så mycket

Datum: 2009-06-01 Klockslag: 13:55:56

Hur mycket gör inte vädret för humöret egentligen? Att vakna på morgonen och se att solens strålar försöker leta sig in genom persiennerna är en härlig känsla. Bra väder = bra humör! ♥



Jag känner mig förväntansfull inför sommaren, och jag hoppas verkligen på att vi får en riktig sommar - med fint väder. Kanske blir det en utlandsresa i slutet av sommaren också, I hope so!

Gjorde förresten provet nyss, och läraren sa att jag får VG i hela betyget. Inte fel alls, särskilt eftersom jag inte ansträngt mig ett dugg känns det som. Men nu ska jag koppla in högtalarna till datorn och poppa Enrique Iglesias medans jag lagar mat!

Fan så bra det kändes

Datum: 2009-06-01 Klockslag: 12:27:39

Gjorde mitt sista matteprov idag, och fan vad bra det gick! :D Så jävla härligt.
Nu ligger jag och ska plugga lite till vardagsjuridiksprovet jag ska ha 13:00. Så ikväll ska jag och Anders slå våra skallar samman och fixa läxor. Sjukt det känns att jag är inne på min sista skolvecka, sedan är det bara ett år kvar. Tiden går förjävla fort alltså!

Såg en Subway reklam för en stund sedan, fan vad sugen på Chicken Teriyaki jag blev. ;_; Nästa gång jag åker till Stockholm blir det lätt Subway.<3


RSS 2.0