center>

BORED TO DEATH

Datum: 2008-07-24 Klockslag: 18:04:30


Okej, jag är ju nästan sjukligt uttråkad nu. ;_; MEN, imorgon ska jag och mami åka till Sollefteå och köpa en systemkamera åt mig! :'DD En Nikon D80 blir det, äntligen! Är ju dock bara 18-55 mm objektiv på den, så om ett tag ska jag få ett 70-300 mm. :D Så ja, imorgon blir jag 7000 fattigare, känns lite surt men. ;<

Iallafall, läkarbesöket. Jag fick ta prover, som dock inte visade något, sedan pratade jag med läkaren lite och han kände på min mage osv. (Magen låter lite konstigt när det var halsen jag hade problem med, men om jag haft ont i magen hade det kunnat vara körtelfeber.) Så det var bara att åka hem igen, och vänta på att Lars skulle åka så man kunde säga hejdå och sen lägga sig och sova igen. Jag blir alltid så sjukt ledsen av att säga hejdå till någon, liksom.. Ah! :c Så, nu vet man inte om man får se honom innan jul igen, kul? Näe. :(

N E R V O U S

Datum: 2008-07-24 Klockslag: 00:29:14

När jag fick klart för mig att mitt besök på Vårdcentralen imorgon 09:00 kommer innebära att jag ännu en gång kommer tvingas utstå något av det värsta jag vet - blodprov! Fast hela sjukhus grejen skrämmer ju mig, så fort jag är på ett sjukhus (eller liknande, som t.ex vårdcentral) så blir jag så nervös att jag nästan måste spy och ja, ibland är tårarna inte långt  borta heller. Jag vet inte vad som skrämmer mig så mycket, egentligen.. Visst är jag rädd för nålar, blod osv, men det är inte det, tror jag iallafall.
Vad är ni riktigt, riktigt rädda för?

Men som sagt, önska mig lycka till. u_u'
Men nu gör mitt huvud alltför ont, och jag behöver sova om jag ska ta mig upp om.... ca 7 timmar. -.-
Morgondagen suger på flera sätt, först tidig morgon, vårdcentralen och sist men absolut inte minst - Lars åker tillbaka till Stockholm. :(

VÅRDCENTRALEN NÄSTA

Datum: 2008-07-23 Klockslag: 15:00:50

Vaknade imorse, eller "imorse" kanske jag ska säga, klockan var ju trots allt 14:15 typ. Iallafall så kände jag att jag hade väldigt ont i halsen, så tog jag en titt i spegeln och såg att min "dåliga" sida i halsen var alldeles vit och att där ena halsmandeln suttit så var det typ.. en stor vit klump. ._. Så imorgonbitti ska mamma ringa på vårdcentralen så jag får komma dit så de får kolla halsen, för något är ju fel. Tror egentligen att det blev något fel i samband med operationen, eftersom ena sidan av min hals är alldeles vit/röd sedan dess. (Halsen brukar ju vara med rosaaktig.)

Men skit samma, nu ska jag nog fortsätta fixa mig. Ska till syster och äta middag, känns jobbigt med tanke på att jag blir kallsvettig bara av att stå och sminka mig. -.- Men jag vägrar sitta hemma ensam och ha tråkigt, så jag får väl plågas lite. Haha!

BAKLÅS

Datum: 2008-07-23 Klockslag: 02:33:25

Satt och tittade på en hel massa Chester Bennington/Linkin Park videor på Youtube när jag bestämde mig för att gå och kissa för att sedan kunna sova, så när jag ska gå ut från toan har dörren gått i baklås! ._. Jag får såklart fetaste paniken och börjar våldföra mig på handtaget och efter ganska mycket våld så fick jag upp den. (Vilket min hand lider av nu, den gör ganska ont. ;<)

Men jaja, jag kom ju ut så det var ju ganska lugnt. Haha!
Såg att det är Prison Break på 6an nu så jag ska kika på det och sova.


FRISK, TACK?

Datum: 2008-07-22 Klockslag: 15:50:56


Jag är så otroligt less på att vara sjuk nu! Låg vaken till 05:30 och såg på film inatt, såg på en hel massa olika och efter varje program/film hittade jag ytterligare något jag vill titta på. En film, minns inte vad den hette, såg jag typ bara för att Dominic Purcell var med. Haha! ^^ Har lite svårt att skriva just nu pga att Karl-Gustaf distraherar mig genom att försöka lägga sig halvt på mig, halvt på datorn. Han vill bara gosa den sötnöten. n_n Men nu gick han.

Imorse vaknade jag av att mamma kom och sa att jag var alldeles mörk under ögonen och att hon blev orolig, jag ser ju inte precis sådär jättepigg ut. -__- Halsontan är iallafall bättre idag, även om den inte är helt bra. Jag har iallafall bestämt att jag ska vara frisk till helgen då det blir finväder, för jag s k a åka och bada! Har ju för tusan inte badat en enda gång i sommar. ._.

Men nej, nu ska jag lägga mig och vila i väntan på att mamma kommer hem med glass!

GAYBLOGGEN

Datum: 2008-07-22 Klockslag: 01:46:40

Har under ca den senaste.. halvtimmen kanske, suttit och läst Per-Robin Gustafssons blogg på kanal 5. Rätt så klockren kille vill jag säga! :D Den måste jag helt klart börja följa. Men nu ska jag nog ta och sova, klockan är ju rätt så mycket och det är mest skit på tvn. Ska nog slå på Beck filmen som går på tv 1000 och somna till den. :)

Läs hans blogg här! :)
http://kanal5.se/web/gaybloggen

PROUD TO BE PRIDE

Datum: 2008-07-21 Klockslag: 22:01:34


Kristian Kabelacs, kan man låta bli att gilla killen?! Jag gillade honom skarpt första gången jag såg honom på Svenska Hjältar, tyckte att han var så jävla värd priset! Iallafall så såg jag att han var med på Fråga Olle dokumentären som går på tv, som jag såklart sitter och tittar på just nu. :) Så nu fick han en lägenhet också, MEN SHIT VAD JAG GILLAR KILLEN! Åh, så "Jag måste ringa min pojkvän!" Jag vet inte hur det kommer sig, men jag verkligen ä l s k a r bögar. :') (Även om han är bi, men saksamma liksom.)

Hela "Proud to be pride" grejen som är igång på 5:an nu är helt underbar enligt mig, så jäkla bra att dom bestämt sig för att visa allt detta. Förstår verkligen inte hur folk kan ha problem med HBT-personer, hur man kan vara homofob t.ex. Liksom, hur tänker ni? Alla kan ju inte gilla det osv, men man måste väl iallafall kunna acceptera det tycker jag!

Fick en CHOCK när jag såg på programmet att homosexualitet slutade anses som kriminellt på 40-talet. Så stog det något om att det slutade ses som en sjukdom under 70-talet någongång. Hur fan kan man tro att det är en sjukdom? Människor kan verkligen vara idiotiska alltså.

Ah, nu har jag fått det mesta ur mig, så nu ska jag nog återgå till att ligga och vara halvdöd pga min jävla förkylning.

Immunförsvar 0.2

Datum: 2008-07-21 Klockslag: 12:01:50

Mitt immunförsvar existerar ju knappt, nu är jag sjuk - igen. :c Började med att jag kände mig sådär hänging och trött i kroppen igår, sedan så vaknade jag nu imorsse med en helt uppsvullen hals. Jag trodde jag skulle slippa det när jag tog bort halsmandlarna, men när dom var borta så började den här saken som sitter mellan halsmandlarna att svälla upp när jag blev sjuk. Den är typ 3 gånger så stor som normalt nu, och den viker sig när jag sväljer så det gör skitont.'

Så det har inte blivit och kommer inte bli något direkt bloggande medans jag känner mig såhär.

Iallafall så såg jag på Batman Begins igår, såg dock inte första timmen eller vad det var. Men jag tyckte iallafall att den var skitbra! :D Måste nog ta och ladda hem den så jag kan se hela.

Trodde att den skulle vara dålig, men så sa Lars att den var jättebra så då gick jag och satt mig och tittade på den med honom. :) Den var helt annorlunda än jag hade tänkt mig, på något sätt. Så då ska det bli roligt att titta på The Dark Knight sedan också. :D Tyckte f.ö att slutet på Batman Begins var skitbra!

Jag känner mig ganska irriterad över att jag är hemma och är sjuk, medans mamma, Lars, Annette och barnen åkte till Sollefteå på barnens dag. Jag vill väl också åka nånstans, men inte det inte. :c Så jag får väl ligga och glo på film hela dagen, och nu ska jag ta och äta en glass och titta på om det är något bra på tvn.

L ö r d a g

Datum: 2008-07-20 Klockslag: 00:15:04

Har varit och ridit med Erika och Sara ikväll, sedan gick vi till Sara och åt lite jordgubbstårta. :) (Bara för att Sara har namnsdag idag.) Sedan gick jag och Erika vidare till henne och har bara suttit och surrat hela kvällen, väldigt trevligt. :)

Så nu sitter jag och läser lite lyrics och lyssnar på musik, ska nog snart spela lite betapet med Erika också! :D Vi sitter för tillfället och pratar om Yran, som vi f.ö vill massa mycket på. :c Var ju två år sedan vi var där nu. Så ska ju Kent spela också, och.. hur länge har jag inte lyssnat på dem? L ä n g e. Skulle så jävla gärna vilja åka dit, så surt att det är samtidigt som Urkult.

Tips på bra musik? :)


Jag förstår mig inte på dig alls.

C u r l e s

Datum: 2008-07-18 Klockslag: 23:49:52

Lydia var snäll och satte i mitt löshår idag, puss på henne för det! Så nu ikväll testade jag mig på att locka det med en lockborste, bara för att testa liksom. De lockar som blev bra vart faktiskt ganska fina. :) Det var dock ganska svårt, så lätt att man trasslar in håret och fastnar med det. Men jag ska nog ta och beställa en locktång, några tips på bra locktänger eller märken?

Iallafall så var Erika, Mimmi och Sara också hos Lydia idag. Var trevligt att umgås och bara prata! :) Så lite innan middagen kom syster hit med barnen när de var påväg hem från Hembygdsgården. Det är så roligt att Felicia blivit såpass stor nu att hon verkligen kommer fram och klistrar sig fast vid en. Haha! :)
Så imorgon kommer ju Lars hem som sagt, sedan på kvällen skulle jag nog umgås med Erika ett tag tror jag. :) Skulle gärna festa i helgen, men eftersom jag äter mina tabletter nu så går ju tyvärr inte det. Så det får vänta till nästa helg eller något.


[Chester Bennington]


Åh, han är verkligen en av mina favoriter! Dog lite då jag såg den här bilden, han ser ut som en nyvaken liten hundvalp. :'D Så jäkla söt!


Ä n t l i g e n

Datum: 2008-07-17 Klockslag: 22:31:05

Äntligen, äntligen, änligen ska Lars komma hem! :'D Han åker från Stockholm imorgon, sedan så skulle han in hos några i Ånge, så han kommer väl hit imorgonkväll eller på lördag. :)

Imorse när jag fixat mig så drog jag och Deson på brudarnas café och sedan kom även Lydia och Mimmi dit, så satt vi där och surrade ända till 16:00 typ. :) Sedan åkte jag hem ett tag, därefter på pizzerian och hämtade min kebabtallrik och sedan slutligen hem till syster. Felicia var asgo ikväll också och ville att jag skulle bära runt på henne hela tiden typ. Så jäkla söt! Så kom jag hem för kanske 45 minuter sedan eller något. Har plågasts av en mindre trevlig mensvärk hela kvällen, trots att jag inte ens fått mens än och att jag tagit en Orudis Retard, så imorgon blir det till att ta både Orudis och Alvedon hela dagen. -_- HATAR alvedon, men läkaren sa ju att jag skulle ta det också för bästa effekt, så jag får väl så lov.

Imorgon ska Lydia sätta i mitt löshår också, yey! :'DD Som jag längtat. Sedan så vet jag inte om vi ska supa lite på kvällen, jag är på iaf. :) Men nu är jag faktiskt rätt trött, ska nog slå på lite Prison Break eller någon film tills jag somnar.

[Lars och jag på bilden, när han tog examen.]

S u n d s v a l l

Datum: 2008-07-17 Klockslag: 11:29:41

Jag och mamma var ju som sagt i Sundsvall igår då. :) Jag körde till Sollefteå, sedan körde hon resten av vägen. När vi kom fram gick vi och åt åså, sedan shoppade vi hela dagen till runt.. halv 7 kanske. :D Jag var ju ute efter att få tag på svarta Converse, men dom hade bara stora storlekar. :c Tror att 7 var den minsta... kul! ._. Men hittade lite andra saker iallafall. ^-^ Köpte ett par svarta jeans, en svart t-shirt med nått tryck på, två linnen, lösögonfransar, en asfin spar"gris"<3 och en intersport dress. Äntligen ett par mjukisbyxor som röven inte hänger till knäna på. :D Men just ja, sedan hittade jag äntligen en bra bh-affär. Så där köpte jag två bh:ar efter en väldigt lång tids testande fram och tillbaka. :) Dock lite surt, de gick på 800 kr tillsammans. Men, huvudsaken är att jag äntligen har bh:ar som passar precis och är assköna! :) Sedan så körde jag från typ Stavreviken(?) och hem i spöregn.

Så idag ska jag nog umgås med Deson tror jag, sedan så blir det kanske middag hos syster också. :)

Ge mig riktigt sommarväder, jag vill baaada. :'c
Förresten, utanför Ikea kom Caarina och Sture och hejade på mig. Asglad blev jag! :'DD [Mina svenska- och engelskalärare. :*]

Världens goaste

Datum: 2008-07-15 Klockslag: 20:40:43

Har nästan nyss kommit hem från syster. När vi kom dit möttes vi av ett skrikande barn - Felicia, som var ledsen för att Kevin slagit henne med något. Så jag gick dit och lyfte upp henne och gulla med hon åså, sedan vägrade hon lämna mig ifed resten av tiden. Jäkla sötnöt där! :') Så jag fick i princip gå runt och bära på henne hela tiden, och sedan när vi skulle åka hem så ville hon komma upp till mig, så då lyfte jag upp henne och gosade lite hejdå. Sedan när Annette skulle ta henne började hon skrika och nöp fast sig i mig som fan, tyckte så synd om henne. :c Sedan när vi gick så började hon gråta en hel massa, lillfisen där.

Men nu ska jag nog gå och duscha och sedan titta på Prison Break tills jag somnar. :) Hoppas att det blir en bra dag imorgon och att jag hittar mycket kläder åså! :'D

Måste bara påpeka att jag gjorde världens mest lyckade utbackning från gården ikväll, helt perfekt! :D Knäppar till mig. ;)

Better than drugs

Datum: 2008-07-15 Klockslag: 15:59:06



Jag har varit ganska off här nu, men det beror på att jag började kolla på Prison Break och som vanligt blev helt fast. Så äckligt jävla bra alltså! :''DD Och Wentworth är ju.. verkligen skitsnygg. Faster och hennes karl är här nu, så vi ska snart äta. :) Så ska jag bara njuta av att jag har "semester" nu, och bara dega i sängen framför massa PB ikväll också.

Sedan imorgon så drar jag och mami till Sundsvall och shoppar, så då ska jag passa på att övningsköra. :)

Plus minus

Datum: 2008-07-13 Klockslag: 19:33:05

+/- Två arbetsdagar kvar
+ Lars kommer hem på fredag :'''DD
- Jag har av någon anledning väldigt ont i ryggen
+ Sundsvall med mamma någon dag under veckan, troligtvis!
- Dåligt väder till veckan

Men nu ska jag nog ta en snabbdusch innan jag ska placera mig framför tvn med en skål med glass! :)
Har blivit något av en vana att titta på de verklighetsbaserade filmerna som går 20:00 på 5:an på söndagar.

Idioter på vägen!

Datum: 2008-07-13 Klockslag: 16:01:37

Har nyss kommit hem efter att ha varit hos syster, och sedan var jag ut och övningskörde en sväng. Sedan så skulle jag köra upp för badet-backen, för de som vet vilken det är, för er andra så är det en smal uppförsbacke med dålig sikt. Så kör jag där och får möte av två bilar, första bilen åker jag förbi utan problem men den andra bilen körde alldeles för långt åt min sida. Så jag fick köra ner lite i diket typ för att inte åka in i bilen, jävla idiot! Tur att de nyss breddat vägen där litegrann, annars vettefan hur det hade gått.

Så nu är jag sjukt förbannad, har man körkort måste man väl fan ha lite vägvett i huvet också?! Men tydligen inte.

Så måste jag upp och jobba imorgon och på tisdag också, suck. -___- Fast ska flirta lite med mamma så vi kanske åker till Sundsvall och shoppar på onsdag eller torsdag typ! :D

Myggbett och återigen myggbett

Datum: 2008-07-13 Klockslag: 12:37:01

Dum som jag var hade jag bara strumpbyxor på mig igår, vilket resulterade i en hel hög nya, kliande myggbett. Men tack vare att jag packade in fötterna i plåster så slapp jag åtminstonde skavsår. :)





Anna och Lydia medans vi spelade vattenfall! :D


Mimmi och Erika, också när vi spelade vattenfall. ^-^


Emma och Maja! :D

Gårdagen var rätt så okej, trots det tråkiga vädret. Var som sagt först uppe hos Emma och grillade och spelade vattenfall, som f.ö var grymt roligt! :D Våra historier var typ bäst. xD Sedan så drog vi vidare på fest till Tim (stavning?) och var där ett tag. Sedan gick endel av oss ner på byn och kollade, var inte alls så mycket folk som det brukar vara. Synd! :c Sedan så var vi bara där och gick omkring en hel massa, sedan efter 01:00 någongång så började jag min vandring hemåt. Christoffer fick bli mitt prata-med-medans-man-går-hem-helt-själv-på-kvällen-offer. :D


Världens sötaste lilla skitunge, som hade doppat huvet i en sandhög typ! Haha :* Bild från 8/7.


Erika, Dea och Elina på Fjällsjö. :)


Exactly what it really feels like

Datum: 2008-07-13 Klockslag: 01:58:07

Ensamt, det är precis så det känns. När man sitter i ett rum fyllt av glada, trevliga människor och man bara känner sig helt ensam. Förut brukade jag undra hur man kunde känna sig så otroligt ensam då, men nu tror jag att det är då man faktiskt känner sig som mest ensam, ibland.
Jag önskar att jag bara fick krama om dig och säga att jag är ledsen över hur det blev.

Ett antal gånger under kvällen har jag suttit som paralyserad, bara tänkt på tanken att slippa ha det såhär. Men, den dagen kommer väl den med? I hope so.

Men iallafall, det har varit en helt okej kväll. :) Var väldigt trevligt uppe hos Emma där vi grillade och spelade vattenfall! :D Sedan drog vi vidare på en fest, efter det blev det att gå ut på byn. Lite tråkigt att det inte var så mycket folk dock. Men men. Så runt klockan ett började jag gå hemåt och ringde Christoffer för att ha lite sällskap mitt i all ensamhet. :) Men nu ska jag nog ta med mig datorn och lägga mig i sängen och kika på lite OC. :'DD De fyra nästa avsnitten har ÄNTLIGEN laddat färdigt.

Godnatt!

I got a funny feeling

Datum: 2008-07-12 Klockslag: 17:55:45

Ibland önskar jag att jag förstog varför jag drömmer vissa saker, t.ex nattens dröm. Jag känner mig så otroligt obekväm i dessa känslor som börjat dyka upp inom mig, varför nu? I drömmen kändes allt så himla verkligt, och åh. Jag önskar att man bara kunde radera vissa händelser och personer ur sitt minne, aldrig mer behöva få flashbacks osv. Det skulle vara så himla mycket lättare.

Nu till något lite mer muntert, ska åka upp till Emma om ca 30 minuter och grilla innan vi går ner på crousingen! :D Så ska ta med massa mat dit, mums. Ska bli riktigt trevligt, och jag funderar på att göra mig en grogg redan nu. :)
Ska försöka vara lite bättre med kameran också, tar ju nästan aldrig några bilder.
Förresten så kom min faster ändå, dom var här och fikade för ett tag sedan. Var roligt att träffa henne, och hennes karl Stig är riktigt trevlig han med. :) Så skulle såklart faster börja spå i kaffekoppen, men det gick tydligen inte så bra för att det vara så "rörigt". Men vi fick oss några goda skratt iallafall! Så fick jag se bilder på Elinas (fasters barnbarn) bebis också, en riktig liten tjockis var det. :)

En egenskap hos vårt kön?

Datum: 2008-07-12 Klockslag: 12:44:28

Tillhör det det kvinnliga könet att vara en gnällig, taskig bitch? Ibland undrar man ju.
Och vadfan är grejen med att snacka skit om varandra i bloggen? Skärp er förfan. Era läsare lär ju bara få en dålig bild av er då ändå, såatte. Eller inte de som är så själva, men de som tänker som jag och inte förstår syftet med det iallafall. Dock en liten puss till alla som står på sig och inte bryr sig om alla gnälliga fittor. :*

Vad får man ut av att gnälla på andra osv? Varför inte vara glad för någon annans skull, eller rent ut av hålla käften? Jag förstår inte hela grejen med att trycka ner på andra, vad tjänar det till? Känner man sig själv bättre då så kanske man borde tänka på vad som är felet.
Och du den söta anonyma (som f.ö inte känns så anonym i mina ögon) som tydligen finner nöje i att trycka ner på andra, jag skriver inte det här pga dig.

Nej, nu ska jag cykla iväg och möta Deson och Jonson. Vi ska kika på marknaden och sedan gå och fika. :*

:*

Datum: 2008-07-11 Klockslag: 20:26:51



En fet puss på denna toksnygga tomboy som f.ö gör att jag saknar häcken av mig!<3

För någon timme sedan fick vi besök av en klump släkt vi inte träffat på en hel massa år, kul att jag är världens slusk efter att ha jobbat osv. Liksom, bra intryck. -__- Mjukisbyxor, en stor tjocktröja som tillhör Jonas, palestinasjal och inget smink + sluskigt hår, kan det bli bättre? HAH!

So, Mr. Big-stuff, who you think you are?

Datum: 2008-07-11 Klockslag: 17:06:53

Sådär, slut på jobbet och helg nu. Fyfan vad skönt! Bara två arbetsdagar kvar till veckan kvar nu, sedan är det sommarlov på riktigt. Crousing här i Ramsele imorgon också. Lydia frågade mig om jag ville vara med och grilla imorgon ifall det blev något av, och självklart vill jag det! :D

Sitter f.ö och irriterar mig på att folk typ inte har någon respekt längre. Som idag på jobbet, bara för att vi råkar ha ställt traktorn på en av kyrkans vägar SOM MAN INTE ENS FÅR KÖRA BIL PÅ så blir bilarna bakom irriterad och kör ut på gräsmattan för att köra runt, svårt att vänta i typ.. 1 minut? Inte ens det förfan. Ah, och det där med respekten gäller väl nästan allt i dagens samhälle. Ett exempel är äckliga svenskar i konsertköer, vad är felet med folk?! De som kommer en timme innan insläppet tränger sig förbi/går före de som köat hela dagen eller t.o.m köat i dygn. Så jävla dålig stil, om man frågar mig. Anledningen till att jag bara påpekar svenskar är att i London så var alla hur goa och trevliga som helst, och visade verkligen respekt.

THE OC

Datum: 2008-07-10 Klockslag: 17:18:41

Jag var väldigt upptagen med att titta på OC igår, och kommer vara det hela kvällen ikväll också!<3
Rensade förresten min dator igår och la över massa filmer till min externa hårddisk, så nu är det runt 33 GB ledigt. :D Borde rensa bland all musik och alla bilder också, men jag har så mycket att.. det är näst intill omöjligt. ._. Men nej, nu ska jag ta en kisspaus och sedan kika på OC medans jag laddar hem fler avsnitt. ^-^

Så skönt att det bara är tre arbetsdagar kvar nu, imorgon, måndag&tisdag. Sedan ska jag sova som fan! :'D Hoppas bara att det blir en hel massa finväder när jag är ledig, så man kan sola&bada massa. Och just ja.. jag måste ta och beställa bikinin jag tänkt beställa i en evighet typ. -_- Jag är sämst på att ta tag i saker.
Snart helg=släktbesök och crousing! :D OCH att jag får sova ut, det är nästan bäst av allt.<3

xoxo


Goodie

Datum: 2008-07-08 Klockslag: 22:22:24

 
Åh, så bra!<3 Sedan så blir den ju bara bättre för att det är O.C-klipp också.
I kissed a girl - Katy Perry är också en av mina nya favoriter, lyssnade på den i
ffamousunknown's blogg och fastnade direkt.

Jag känner mig sviken, ensam och återigen ensam.
Är det inte konstigt hur man kan känna sig ensam trots att man har folk omkring
sig hela tiden, har vänner man pratar med osv?

Men nu ska jag nog lägga mig och titta klart på Beck medans jag försöker sova.

Släkt på G

Datum: 2008-07-08 Klockslag: 21:20:09

Det verkar som om släkten söderifrån ska komma hit!<3 :DD *happyface* Dock inte "mormor&morfar". :'c Men ja, Gudrun och hennes karl ska tydligen dra hit med sin husvagn, så skulle tydligen Jocke komma ner med några kompisar som skulle på Urkult också. Jag hoppas han åker motorcykel hit, jag vill ju åka. (a) Haha, lite kulare att åka med honom på en sådanhär luta-sig-fram-och-se-cool-ut-mc, än att åka på pappas gubbmc. :D

Wtf, faster skulle tydligen komma redan på fredag, härligt att träffa släktingar alltså. :'D Den BRA delen av släkten, dock inte den bästa, haha. Men, mammas barndomskompis och hennes karl skulle ju tydligen komma till helgen de med, så.. vi lär trängas som fan här hemma.. ._. Fast faster skulle ju iofs ha husvagn, som tur är.
Nu är det bara "mormor&morfar" som fattas, de jag vill träffa mest. ;c Okej, Sara och Nylle skulle också vara roligt att träffa, var så länge sedan. (Fråga mig inte varför han kallas Nylle, det är något konstigt med den syskonskaran med tanke på att Jocke inte alls heter Joakim eller något sådant, utan heter Magnus. Haha!)

Ah, kvällen har ägnats åt att vara ute och övningsköra och hälsa på syster. :) Nu ska jag se på tv innan jag ska sova, för att kliva upp 06:20 imorgon, ÅH. :c [Jag ska ALDRIG skaffa mig ett 7-16 jobb, fyfan för tidiga mornar.]

S j u k

Datum: 2008-07-08 Klockslag: 11:28:37

Vaknade imorse och mådde jätteilla, så.. det blev inget jobb idag. Lyckades somna om och vaknade sedan av att jag kallsvettades osv, och jag mår fortfarande lite halvkonstigt. Pratade nyss med Lydia också, hon ska nog sätta i mitt löshår idag eller imorgon, puss på henne va!

Jag hatar att man inte har tid att umgås med alla man vill umgås med, men.. tiden finns typ inte. :c Sedan blir det ju ofta att man umgås mer med någon/några, och då minskar tiden med de andra. Sug! Men så fort jag slutat jobba ska jag vara sjukt social osv. SÅ KOM MED FÖRSLAG PÅ GREJER VI KAN GÖRA! :D En hel massa bad ska det iallafall bli, sedan MÅSTE det bli Nordsjö med kioskbiträdena, osv. Ah, jag har massa saker jag vill göra, men man ska inte säga för mycket.

Men nu ska jag  nog ta och gå ut och sätta mig och sola. :)
[Det är alltid roligt att kunna irritera någon. :)]

06:00

Datum: 2008-07-07 Klockslag: 18:50:17

Ja, imorse gjorde jag, eller egentligen mamma, världens tabbe. Jag cyklade iväg på jobbet som vanligt men när jag kom dit såg jag att ingen var där, så kollade jag på klockan och såg att den var 06:00 och inte 07:00.. Så det var bara att cykla hem igen och vänta i en timme då, sjukt drygt kan jag ju säga.

Ska ta och be mamma bleka min utväxt om en liten stund också, ska bara lata mig lite till först. :)

Mamma vid 16

Datum: 2008-07-06 Klockslag: 22:00:17

Ja, jag tittade just på den filmen. Tror att det är en av de verklighetsbaserade filmerna som går nu på söndagar. Kan ju verkligen säga att filmen gick rakt in i hjärtat på mig, har gråtit ett x antal gånger och just nu kan jag inte sluta gråta. Lite synd att jag inte hann se den ända från början, men det var inte mycket jag missade.

Men iallafall så handlade den om Jacey, som blir gravid när hon är 15 och föder barnet och inser att hon inte klarar av att adoptera bort honom. Då bestämmer sig hon och hennes mamma för att mamman ska ta hand om honom som sin egen, medans Jacey fortsätter skolan osv. Så slutar filmen med att Jacey adopterar bort Charley till två av sina lärare, som försökt fått barn väldigt länge. Jag grät ihjäl mig typ. Det allra sista i filmen var.. helt underbart. Man får se familjen och Charley när han är 6 år (tror jag det var) och ska börja lekis. Jacey är där också, och han pratar om att hon är hans mamma osv, och att han älskar henne. Sedan berättar han om att han fick en lillasyster förra året, som kom ur mammas mage osv. Åh, jag måste nog säga att det är en av de bästa filmer jag sett.

F i n a l l y

Datum: 2008-07-06 Klockslag: 20:08:58

Jag har äntligen sytt mitt löshår. :D Började med det imorse, och sedan så blev det klart efter att jag sytt 16 slingor. :) Så nu har jag tvättat det också, för att få bort alla äckliga kemikalier som är på håret när man får hem det, så nu ska jag snart gå och kika om det torkat eller om jag behöver blåsa det. Så, ska väl försöka få i det under veckan nudå. :D

Som ni ser har jag ändrat lite på bloggen också, vet dock inte om jag känner mig nöjd.. Men, jag orkar inte pilla mer nu så det får se ut såhär ett tag framöver.

Det känns nästan som hemma

Datum: 2008-07-06 Klockslag: 14:27:02

Var ju som sagt i Backe igår på Fjällsjö. Åkte dit med mamma, Ingalill, Elina och Dea. :D Sedan när vi kom dit så var vi med Erika och Sara en hel del. När vi kom dit hade Vincent just börjat spela typ, så vi gick dit och ställde oss. Härliga människa alltså!<3 Iallafall så när han skulle gå så tackade han, och sa att det varit underbart att spela där och "Det känns nästan som hemma.. I Räämsel!" JAG BLEV SÅ GLAD OCH STOLT!<3 Ramsele är jordens bästa plats, typ. Sedan så gick vi på dansbanan och dansade massa foxtrott! :D Fett kul. Först dansade jag massa med Elina, men sedan så bytte jag till Erika. Var två killar som kom och bjöd upp oss, fetaste dissen fick dom, elaka vi är. (a) Haha! Sedan så stog vi och pratade med mamma och Ingalill och så kommer en kille och stället sig brevid Ingalill och börjar prata om att dansa osv och hon "Men dansa med Sara!" och jag.. åh! Haha. Han fick en diss han också, jag hade nämligen inte tänkt dansa med någon okänd. :D Ah, det blev lite pinsamt att stå där när de fortsatte att prata om det, men vafan. Så sedan runt 01:45 åkte vi hem, tror jag. La mig vid 03:00 någongång och vaknade idag 13:17. Dåligt liv att jag sov så länge, haha. :c

Det var iallafall en helt okej kväll igår, och det var roligt som fan att dansa! :DD Och en puss på Vincent också. :* (Mamma var btw löjligt glad för att hon fått en kram av honom. xD)

R i d n i n g & s o v m o r g o n

Datum: 2008-07-05 Klockslag: 13:09:48


Igårkväll tog jag och följde med Erika upp till Ovanmo och red lite. Var först lite osäker eftersom jag aldrig ridit en så stor häst som Pierott, (även om han inte är så himla stor kanske, men jag är ju amatör.) men det gick jättebra och han var hur go&snäll somhelst. :) Först skrittade vi ut i skogen, sedan travade jag över lite hinder, galopperade osv. Gud så roligt det är att rida, så.. unikt liksom. :'D Sedan tvingade Erika mig att fara och trava runt flera varv på en stor lägda och hela tiden rida lätt, så idag är det träningsvärk i både vader, ljumskar & lår! :D Sedan när hon red så krälade jag omkring på backen och fotade, jisses vad jag har saknat att fota med en systemkamera alltså. Längtar tills jag får min lön och har råd att köpa en!

Måste bara tillägga att hästar är det mäktigaste djuret som finns, ojoj.



Men iallafall så hade jag ju min första sovmorgon på fem dagar idag, vilket jag skulle njuta av som fan, trodde jag ja. Vid 08:30 vaknar jag av att jag känner OCH ser något krypa på min arm, jag flyger upp ur sängen fort som fan av panik, skakar på täcket osv för att hitta krypet, men hittar det inte. Kan säkert ha varit en fluga, men tänk om det inte var det, så.. jag bestämde mig för att absolut inte lägga mig i min säng igen. Så jag gick in till mamma&pappas sovrum och såg att pappa klivit upp, så jag hämtade min kudde och la mig där istället. Pappa la sig och sov i soffan istället så jag skulle få sova i sängen, puss på han va! Sedan så snarkade mamma och lät som.. ett monster, så de första 30 minuterna låg jag nog bara och var förbannad över hur hon lät. Men tillslut lyckades jag somna, och sovde till 11:15 typ. :)

Men nu ska jag gå och duscha och dränka huvet i silverschampoo och sedan cykla iväg på flickornas sommarcafé och träffa/fika med Deson. :)

All these days I'll forever cherish

Datum: 2008-07-03 Klockslag: 20:49:25

Jag trodde aldrig att jag skulle känna såhär.. faktiskt. Jag undrar om du någonsin under någon kort liten stund känt den obehagliga oron av att inte veta om det du gjorde var rätt eller fel? Den känslan har börjat besöka mig alltmer ofta nu för tiden, men jag försöker att tränga undan den och tänka på annat. Men faktum kvarstår, jag saknar dig, faktiskt.
Det finns så mycket man ångrar, med så många olika människor. Jag ångrar verkligen att jag släppt taget om vissa människor, även om det kanske var oundvikligt. Jag hatar att känna såhär.

Ja, nog surrat om det. Har iallafall blekt håret nu, men måste bleka det en gång till på lördag eller söndag. Utväxten är orangeaktig och ja, mitt "nederhår" är fortfarande mörkare än det uppe på huvudet, och det ska det bli ändring på. Men det är myyyycket ljusare nu iallafall, vilket känns rikigt bra. Så, till veckan kanske jag kan få i löshåret om någon vänlig själ är villig att sätta i det. Det skulle vara awesome, har ju längtat så mycket efter att få i det där jävla håret. Hah! :D

Nu ska jag nog titta på tv.nu om det finns något bra att se, sedan hämta lite glass och slutligen beställa bh:ar, en klänning och en bikini. :D


S u n s h i n e

Datum: 2008-07-03 Klockslag: 17:55:19

DET HAR VARIT 27,3 GRADER I SKUGGAN IDAG! fifan ._. Sure, om man kan ligga ute och steka är det väl okej, men inte när man jobbar och TVINGAS vara ute hela dagen och slita. Svett, svett och återigen svett säger jag bara. Så nu liknar jag en räka litegranna, men det övergår väl förhoppningsvis till brunbränna. :D Har ju blivit brunare sedan jag började jobba på kyrkan iallafall, gött det.


This is me, för ganska exakt ett år sedan.
Jag måste erkänna att jag saknar långt, brunt hår. ;_; Men, S K A bleka håret ikväll, så snart blir det långt, blont. :DD
 (Sedan ska jag överösa mitt huvud med silverschampoo när jag tvättat ur blekningen också.)

C R O W N E D

Datum: 2008-07-02 Klockslag: 21:51:47

Har tittat på Crowned ikväll, och just nu sitter jag och tittar på Pussycat Dolls 2 och äter gammeldags vaniljglass med rabarber&jordgubbssmak typ. :D Tycker f.ö att Crowned var ganska roligt att titta på, lite udda med mammor och sådär. Tummen upp för det! Så.. blekte jag inte håret ikväll heller pga en dum huvudvärk, men imorgon då jävlar.
Bra låtar har de på Pussycat Dolls 2 nu också, just nu är det "what a feeling" eller vad den heter. :D Men nu ska jag njuta av mina sista vakna minuter framför tvn, för sedan klockan 22:00 blir det sängen.

Skönt med bara två arbetsdagar kvar innan helg, ohoh.

Blekning

Datum: 2008-07-02 Klockslag: 16:40:45

Ikväll ska jag fan få håret blekt, skjuter upp det hela tiden annars! Känns bara så otroligt jobbigt, och så kliar det ju nå så in i helvette i hårbotten också. Hate it! ;_; Funderar även på att bleka tänderna hos tandläkaren när jag fått lön.. Även om det är dyrt, men vafan..  vita tänder är ju inte helt fel direkt.
Någon som blekt tänderna hos tandläkaren?

Har varit perfekt jobbväder idag, iallafall efter lunch. Har varit hur varmt och soligt som helst, så nu är jag rödblommig, vilket jag hatar men. >< Har nog tagit lite på resten av kroppen också, känner att jag bränt mig lite. Det bästa är att det ska bli ännu finare väder imorgon och på fredag, så nu blir det shorts&linne för hela slanten. :)
Men nej, nu ska jag fördriva tiden genom att försöka städa rummet medans jag väntar på maten (grillat<3), det ser rent ut sagt förjävligt ut härinne.

S e n a s t e

Datum: 2008-07-01 Klockslag: 21:00:39

Ja, här kommer lite bilder från de senaste dagarna osv. :) Får bli så eftersom jag aldrig orkar lägga in bilderna direkt och sådär.

Har f.ö bara ägnat kvällen åt att övningsköra, äta vattenmelon och titta på Allsång på skansen. :) Och nu blir det tv tills jag måste sova.






Var tvungen att posa lite med mitt wcr-band, hah.

Han är helt.. bäst. Han gör mig så jävla glad, lillkorven där. :* Bilderna är från igår.

Won't you please take me far, far away

Datum: 2008-07-01 Klockslag: 15:59:56

Usch vad avundsjuk jag blir på de som ska utomlands i slutet av sommaren, bläeh. :c Men jag (och syster typ) smider en plan om att när pappa fyller år nästa år så borde vi åka utomlands hela familjen, inkl/exkl. bröderna. :'D Då skulle det inte göra så mycket om jag inte hade någon kompis med heller, för om Jonas och Lars följt så kunde jag vara med dem, och så finns ju Kevin och Flisan. :* (Och då finns ju den tredje lilla korven också :'D) Aja, det hade ägt iallafall. (Annars pratade vi om att en weekend i London inte skulle vara helt fel heller, det får väl vara reserven då. FÖR NÅGONSTANS SKA JAG! :D)

Fick sluta en halvtimme tidigare idag också. :) Och fick även en halvtimmes längre lunch, motiveringen till det var "Men gå hem du istället för att sitta här och snarka för oss" HAHA! xD Eftersom det regnade så mycket så satt vi bara inne i fikarummet, och självklart så somnar jag. Jag trodde jag lagt av helt med snarkningen, men tydligen inte, hah! Så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så ska vi åka på Ica och köpa blekning, så orkar jag förhoppningsvis bleka det ikväll. :)

Kommer en liten bildblogg snart också. ^-^

RSS 2.0