Hours slide and days go by

Datum: 2010-02-10 Klockslag: 15:26:54

Några timmar senare, och allt känns lite bättre.. Faktiskt.

Har egentligen haft en skitdag, vaknade och sa till Micke "nu ger jag upp mitt liv!". Låter negativt och deprimerande, precis så som det kändes. Egentligen trivs jag med mitt liv, är bara så otroligt less på att känna mig kvävd av allt skolarbete som jag aldrig orkar ta tag i. Om man klarat sig bra i 12,5 år och sedan helt plötsligt börjar det dra alldeles för mycket åt det andra hållet.. Liksom, nu när jag bara har en så liten del kvar av min skolgång så bara rasar allt samman. Men jag försöker fixa det, och jag hoppas att jag klarar det.

Blev lite gladare när vi tittade på gamla bilder från ettan & tvåan, satt och diskuterade fotoresan till Stockholm samt klassresan. Vi i fotoklassen tjänade ju 500kr/person på vår permanenta utställning i kurridoren här i Kramfors, så för dom pengarna ska vi åka till Stockholm i maj. Rörlig bild eleverna ska också med, på något litet eget. Sedan stannar alla kvar över helgen och åker på en kryssning, kommer bli helt awesome! Vill verkligen försöka få bort allt plugg nu, så jag kan få njuta av att studenten närmar sig, utan att ha ett huvud fyllt av ångest. Bara därför ska jag diska, laga mat & sedan försöka ta tag i engelskan så jag kan få den kursen avslutad. Just ja, har energiprov i naturkunskapen imorgon också. Fuck it, vet inte ens vad man ska kunna. Å N G E S T!

Var i studion med Kim och fotade med en Hasselblad idag, roligt. ;> Temat var "hud", bilder kommer nog upp här senare, både på honom & på mig. (Vi fotade varandra.)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback