center>

Påsklov nästa

Datum: 2010-03-31 Klockslag: 20:37:37

Packar, diskar och står i. Min väska väger ju tamigfan nästan lika mycket som mig, kommer avlida av att bära den. :c Tänkte snart gå till älskling och tillbringa natten där. :} 

Ska bli skönt att vara "ledig" en vecka, kommer bli en hel del jobbande & framförallt pluggande. Men, som man bäddar får man ligga. Har iallafall gjort lite av engelskan nu. :} Blir lite stolt över mig själv att jag verkligen går in för att fixa allt nu. Ser nästan fram emot att fota den senaste fotouppgiften, att skildra en person, en plats osv.. Kanske för att jag vet precis vad jag ska göra. :D Nej, nu ska jag stänga av datorn och packa ner den så allt är färdigt tills imorgon när jag åker hem till Natursköna. Där f.ö Lars och hans tjej Anna kommer vara när jag kommer hem, ska bli roligt att få träffa henne. :}

Ibland är livet härligt!

Datum: 2010-03-31 Klockslag: 15:19:10

Vet ni vad vi gjorde idag? HÄMTADE UT VÅRA STUDENTMÖSSOR! ;'D
Var lite speciell känsla, man inser mer och mer att det verkligen är på riktigt nu.

Sitter och tittar på min "plugglista".. Av 12 saker är 3 av dem strukna, jag har kommit en liten bit iallafall. Hade betygsnack med Maria idag också, om Foto C. Blev lite peppad och ska verkligen försöka anstränga mig nu, sista spurten liksom. Så måste jag ju återigen säga hur otroligt glad jag är över mina underbara lärare. ♥ För att ni ska förstå HUR underbara de är ska jag ta ett exempel; Perra håller i en kurs för bara mig och Elina, för att vår studieplan ska bli som den ska vara, utan att få ett öre betalt. Kan ni fatta det? Hur många lärare skulle hålla i en kurs, utan att få lön för det? Han är nog den enda av sitt slag. 

Nu ska jag fortsätta plugga, så att jag kan göra något annat än bara det på lovet.

Fransk manikyr

Datum: 2010-03-30 Klockslag: 18:43:44


Eftersom min pojkvän aldrig kommer hit så tänker jag roa mig med att måla naglarna, fransk manikyr, as usual. ;>

Vals för satan (din vän pessimisten)

Datum: 2010-03-30 Klockslag: 17:14:58

Min jävla visdomstand har gått och blivit inflammerad eller något, så jag fick göra ett besök på Apoteket efter skolan. Det gör riktigt jävla ont i hela vänstra sidan av käken, gör t.o.m ont att äta. :[ Får käka Ipren som jag hatar, och skölja med något snusk ett x antal gånger under dom kommande dagarna. Bra dag, eller inte. Pissdåligt humör.

Nu är min religion avklarad, så himla skönt. Naturprovet också, vet dock inte om det blev ett ig eller ett g. Hoppas på det sistnämnda. Ska snart ner och handla lite, är så lat att jag gruvar mig för det bara. Haha!


Its the moment to live and the moment to die

Datum: 2010-03-29 Klockslag: 22:21:51

Lyssnar på 30 Seconds to mars och saknar den där underbara kvällen i Stockholm med min älskling. ♥

Jag borde ha pluggat, men istället har jag; pratat i telefon, fixat min sida på AF, diskat & rengjort spisen. Det är iallafall bra saker jag gjort, så.. Jag ska väl inte klaga allt för mycket. Men det som står på schemat här näst är en dusch & sedan ska jag lägga mig i sängen och plugga, samtidigt som jag tittar lite på Boston Tea Party.

Dagens

Datum: 2010-03-29 Klockslag: 19:30:12

Nu har jag hunnit med att sova lite drygt en timme, men är fortfarande jättetrött. Längtar efter att få lägga mig ikväll, planerar att ligga i sängen före 23. Vi får väl se hur det går, har ju en del att hinna med.
Har just suttit och gjort en lista på allt jag har att göra, är uppe i.. 12 saker nu. En påminnelse till mig själv: Gör aldrig så du hamnar efter i skolan igen. Skönt att jag börjat ta tag i saker nu iallafall, ska göra lite religion nu så jag kan lämna in allt där imorgon - så ligger jag där jag borde ligga. Sedan blir det att ta fram den där jävla naturkunskapsboken.

Tröja: Cubus Jeansleggings: H&M

Shake the bacon!

Datum: 2010-03-29 Klockslag: 15:10:22

Jag skrev på facebook för ungefär en timme sedan att jag skulle städa, diska osv.. Och här sitter jag - fortfarande. Är så otroligt jäkla hungrig, så jag tror att jag ska börja med maten alldeles strax faktiskt, även om det är lite väl tidigt. Det blir pasta med en sås på creme fraishe (stavning?), matlagningsgrädde, champinjoner, bacon och gräslöksost. :} Mumma, var jätte länge sedan jag åt det nu faktiskt. 
Kanske struntar i Body Pumpen ikväll (för typ tredje eller fjärde gången i rad!!), min handled gör fortfarande riktigt ont och imorgon ska jag ta mig tid att gå och kolla upp den. Ska försöka städa här & plugga istället, har ju det där jäkla omprovet i naturkunskap imorgon. Världens tråkigaste ämne, hatar det verkligen. 


Syns inte på bra på den här bilden nu, men jäklar vad fräknar jag fått alltså! Har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker om det eller inte. Haha!

Måndag

Datum: 2010-03-29 Klockslag: 08:50:33

Har nästan alldeles nyss kommit hem efter att ha följt Sulle till bussen, hon blev kvar här hela helgen nämligen. :} Börjar om ca 1 h, så jag behöver inte stressa alls. Skönt! Efter skolan tänkte jag släpa iväg mig till Arbetsförmedlingen också, söka några sommarjobb och sådär. Ju fler, desto bättre.

Lyssnar på lugn musik och är på mysigt humör, vart är min pojkvän när borde vara här? Hemma i sin säng och sover sött. :{ Får pussa sönder honom när han kommer på skolan. :') Är skithungrig, så nu blir det spisbrödmackor & saft som söta mami har kokat åt mig! :'D

Things that make you go hmmmm...

Datum: 2010-03-27 Klockslag: 16:02:53

Sitter och pluggar religion & lyssnar på min 90-tals lista på spotify. Känner mig väldigt duktig som pluggar på en lördag, och ännu mer plugg blir det både ikväll & imorgon. Snart kan jag bocka av en grej på listan, feels good.

Igår kväll blev.. lite konstig. Sura miner, tårar men även en hel massa skratt. Allt ordnar sig alltid i slutändan, precis som det kommer att göra det nu.

Myskväll med min bästis!

Datum: 2010-03-26 Klockslag: 17:14:43

Just nu sitter Sulle på bussen, påväg hit. :} Hon ska sova över här, så vi ska ha myskväll med något gott (det är jag värd efter att ha börjat morgonen med ett 1 h pass i motionsrummet) & titta på film. Bästisen genom alla tider? Typ. Finns ingen i hela världen som jag kan prata så öppet med, om vad som helst.

Nu ska jag skynda mig att städa undan lite, ligger kläder ÖVERALLT.
"Golv? Jag kallar det horisontell garderob!"

Puss, puss, puss

Datum: 2010-03-25 Klockslag: 22:24:31

En stor, fet puss till min underbara pojkvän som kan få mig att bli tårögd av saknad efter bara några timmar. (Ja, det hände faktiskt ikväll.) Det säger väl ändå en hel del? Älskar dig så otroligt mycket älskling, du är det finaste som finns. Vill inget hellre än att dela mitt liv med dig. ♥

Så vill jag också ge en puss (jesuskyss, internt) till Elina, för att vi äntligen hittat tillbaka till varandra och hade så fruktansvärt roligt idag. Har saknat dig Elza. ♥


Sitter och bäljer i mig ett stort glas mormors saft, åkerbärssmak. Mumma! :'D Har nyss pratat med mamma, och ska snart lägga mig och sova, själv dessutom. Citerar Elina; Jag ska sova som en prins! Så trött är jag, har varit en hård dag. Och imorgon börjar vi morgonen med ett svettigt pass i motionsrummet. Yay! :D Älskar mig själv för att jag fortfarande håller igång träningen och inte har gett upp efter någon vecka, som jag bruka(de)r göra. Godnatt!

Redaktion Grön

Datum: 2010-03-25 Klockslag: 19:29:00

Hade tidningsdag på skolan idag. För er som inte vet vad det är; hela media (1or, 2or & 3or) blandas och delas upp i tre redaktioner. Redaktion Röd (socialdemokraterna), Grön (miljöpartiet) & Blå (moderaterna). Sedan får man från 08:30-17:00 på sig att från scratch göra en tidning på 12 sidor. Till min stora glädje hamnade jag i den Gröna redaktionen tillsammans med bl.a Jossan & Elina. Vi skötte oss riktigt bra (förutom några nonchalanta jävlar som himlade med ögonen när man sa åt dom) och hade dessutom en utomordentlig chefsredaktör. Bra jobbat Jossan! Jag skrev bl.a en krönika om 2012, den blev ganska lyckad faktiskt. Haha! Vi stressade en hel del, och blev klara i sista sekund! Hoppas att vår tidning vinner. :} En journalist från Nordsverige är domare, typ. 

Iallafall, efter vi slutat så gick jag, Elina, Jossan, Josefin & Kim på Jakten och åt pizza. Satt där väldigt länge, var så trevligt & mysigt. Min klass är bäst! ♥

Världens bästa mamma!

Datum: 2010-03-24 Klockslag: 15:35:51

Är så jävla trött på allt, har ingen ork kvar längre.
Ringde nyss till mamma och storgrät, så skönt att bara få gråta ut & bli lite tröstad. Hon har alltid något bra att säga, och hon säger alltid som det är och förskönar inte verkligheten. 

Nu ska jag skriva en lista på att skit i mitt liv som ska ordnas som jag sedan kan bocka av i turordning.

I wanna do some dirty things to you tonight

Datum: 2010-03-23 Klockslag: 19:26:51

Wynter Gordon - Dirty talk, spelas om och om igen!

Har nyss kommit hem efter en ca 60 minuters promenad. Var lite väl kallt ute, så nu är jag iskall & ska alldeles strax hoppa in i duschen. Ska duscha kokhett & lääänge. Sedan ska jag iväg till älsklingen & titta på Shutter Island, utan text till min stora besvikelse. Är lite besvärligt när man inte är så duktig på engelska, men det ska nog gå ändå. Engelsk text vore att föredra iallafall, då brukar det faktiskt gå bra för mig också. :}

Kvällens fundering (min egna fundering, om jag gjort mig förtjänt av det eller inte); ska jag få köpa en Marabou digestive att äta till filmen ikväll?

Nu börjar känslan komma

Datum: 2010-03-23 Klockslag: 17:22:33

Jäklar vilka sommarkänslor man fått idag alltså! Jag, Kim & Kim följde med hem till älsklingen på vårt långa hål och satt ute på balkongen och stekte i solen. Jag satt i linne med en fleecefilt runt mig, hur varmt & mysigt som helst. Fan alltså, det finns få saker som är bättre än en svensk sommar! ♥ Längtar ihjäl mig redan. Tänk er när man kan ligga ute i solen hela dagen och bara njuta av hur solen steker på huden, ta det första doppet, känna gräset under fötterna & gå omkring i jeansshorts.. Listan kan göras lång. 

När vi kom tillbaka till skolan från hålet kommer vi in i en helt tom skola, med stängda dörrar överallt. Vi gick igenom ungefär halva skolan, och gick sedan ut för att mötas av en hög med brandmän som argt frågade vad vi gjorde där inne. Det var tydligen brandövning på skolan, och vårt lilla "misstag" att gå in i skolan när den var utrymd nämndes av brandmännen inne i Ådalshallen.. Haha! Sedan var det religion & lite snack med läraren, och jag blev glatt överraskad av att höra att det bara var en sak jag låg efter med. YAY! :D Och efter skolan så gick jag och Elina och solade, sedan blev det quornbitar med wokade grönsaker & ris. Mumma! Och snart ska vi ta oss en promenad i solen! :} Bra dag.



Baby Brianna

Datum: 2010-03-22 Klockslag: 18:48:57

Är det inte helt jävla otroligt hur vidriga människor det faktiskt finns? Monster!
Hur kan man göra så mot en liten bebis? Föräldrarna förtjänar att dö en riktigt plågsam död.

Brandfarliga!

Datum: 2010-03-22 Klockslag: 18:05:36

Efter skolan följde jag med Elina hem, vi skulle titta på Jonas Brothers 3D konsert. :} Så när vi skulle poppa popcorn så hällde vi i olja i kastrullen, och inom någon minut så flög locket upp & vi hörde en smäll (ungefär som om något sprängdes inne i kastrullen). Elina skyndade sig att plocka ner brandlarmet och stänga av det, medans jag skulle lyfta bort locket och se vad som hänt. Vad händer? Locket lyfts lite och det flammar upp eld längs kanterna! I ren panik öppnar vi dörrar och fönster, springer omkring och tittar om Anders är hemma. Inte heller vågade vi lyfta på locket, eftersom vi visste att det brann där inne i kastrullen. Men efter många om & men så gjorde vi det och hällde vatten i den, och allt slutade fint. Det luktade typ brandrök i hela trappuppgången osv, vilket egentligen inte var så konstigt med tanke på hur mycket det verkligen rök. (När elden kom upp så råkade jag andas in massa rök, blev en rätt så trevlig hosta efteråt kan jag tala om!) Sara + Elina + rapsolja = eldsvåda.


Sedan kom Anders och hans flickvän och tittade på filmen med oss, så där satt vi med våra 3D glasögon. :} Sedan tittade vi på Greveholm, och runt 17:00 vaknade jag efter att ha halvsuttit sovandes på golvet. Nu sitter jag med två hamburgare i magen och saknar min pojkvän, som inte fattade piken om att jag ville ha hit honom när jag ringde och sa att jag saknade honom jättemycket. :c

En alldeles perfekt söndag!

Datum: 2010-03-21 Klockslag: 22:51:49

För ovanlighetens skull så har inte det här varit en sån där seg söndag. Började med att vi vaknade strax efter 8(!!) och sedan höll oss vakna. Sedan åkte vi upp till backen för att åka med Felicia, vilket gick skitdåligt först men efter ett var hon hur duktig som helst. :} Tror att hon fått upp ögonen för Micke också, hon tyckte att det var hur roligt som helst att han var med den här gången. Det hände t.o.m att hon tittade så mycket på honom när han åkte, att hon själv tappade balansen och ramlade.

Nu ringde älsk och ska ha sällskap!

Sådär, han hade nästan ingen luft i ena bildäcket & ville ha sällskap på vägen hit. Var skönt med en liten kvällspromenad, trots att det var snorkallt. Iallafall, efter att vi varit i backen åkte vi hem och åt, hämtade upp Elina och åkte sedan vidare mot Sollefteå. Var in på sjukhuset en sväng och hälsade på Mickes mamma, sedan åkte vi på Hullsta och såg Musik direkt. Gud så många duktiga som var med, satt och rös vid ett flertal tillfällen. Värt varenda öre! :} Och nu avslutas kvällen med en dusch & massa mys, tror inte jag hade kunnat ha en bättre söndag faktiskt.

Idag är jag nöjd med mig själv!

Datum: 2010-03-20 Klockslag: 15:52:30

Tog mig mod till att ställa mig på vågen för en stund sedan, vilket jag inte gjort på några månader nu - och blev glatt överraskad. Älsklingen har sagt att han sett lite skillnad på mig sedan jag började träna, så när jag smsade och skrev att vågen visade lite mindre (även om det inte var mycket, men jag hoppas ju att jag gått upp lite i muskler också!) fick jag ett "Vad kul! Men jag har ju sagt det :D". Tror att jag måste ha ganska bra förbränning som nästan aldrig går upp trots mina matvanor, borde verkligen ha gått upp några "kärlekskilon" tycker jag. Nu blev jag ännu mer pepp på träningen! :D Så skönt att jag kommit in i det här med att promenera lite också, bara för att jag vill & inte för att jag känner att jag måste.

Det här gjorde min dag. :'D

5+ i skuggan

Datum: 2010-03-20 Klockslag: 14:36:06

Har nyss kommit hem efter en 1 timmes promenad, ganska svettig kan tala om. Tog på mig en ganska tjock tröja och en tunn vindjacka över och trodde att jag kanske skulle frysa.. Gud så fel jag hade, hade lätt kunnat skippa jackan utan problem. Var iallafall jätteskönt ute, om man räknar bort allt jävla slask som gjort både mina fötter & byxor helt blöta.

Pratade med älsklingen en stund också medans jag gick, som berättade att han egentligen tänkt komma hit ikväll & överraska mig utan att säga något. Min gulle! ♥ Men eftersom jag sa att jag skulle vara med Sulle ikväll så berättade han det, och sa att vi skulle gå umgås själva. Men jag tror jag lyckades övertala honom att komma ändå, eftersom Sulle tyckte det var hur lugnt som helst att han var med. :} Så jag ska strax dammsuga rummet och vädra sängkläderna, så rummet blir någolunda astma- och allergivänligt.

En sak till också. Jag irriterar mig så otroligt mycket på alla som skjuter djur och sedan hänger upp dem och är stolta över det. Vad är det att vara stolt över, att man dödat ett oskyldigt djur? Skjut en mördare eller en pedofil och häng upp den på väggen, då har jag mer förståelse för att ni kan vara stolta.

Lördag

Datum: 2010-03-20 Klockslag: 12:50:05

Vaknade inatt av att jag somnat med kläderna på, typ andra natten i rad. Somnade nog runt 23 igår, vet inte vad det blivit med mig och mina sena kvällar.. De är som helt bortblåsta. Har haft Chester nermysad i sängen brevid mig hela natten också. ;') Han passar väl på nu när Micke inte är med, när han faktiskt får vara inne på mitt rum.

Har alldeles nyss ätit frukost, en spisbrödmacka med ost & ett glas apelsinjuice (med fruktkött ♥). Funderar på om jag skulle klä på mig och ta med ipoden ut på en promenad.. Frågan är bara hur vägarna ser ut nu efter allt jäkla snöande? Sedan ikväll ska jag & Sulle ha en myskväll, inte helt fel. :}

Utbildning, arbetsmarknad, lön..

Datum: 2010-03-19 Klockslag: 20:47:32

Kvällen har i stort sett bestått av att kolla olika utbildningar, arbetsmarknaden & lönen för dem osv.
Som det ser ut just nu så satsar jag nog på socionom i framtiden, även om arbetsmarknaden ser lite osäker ut.  Finns ändå så pass många olika områden att jobba inom, så det borde inte vara någon större fara ändå tycker jag. Lönen är helt okej, hade kunnat vara bättre - men också sämre. Det är såklart också helt beroende på inom vilket område man jobbar. Utbildningen ligger på 3,5 år, vilket känns ganska saftigt faktiskt.. Men, man måste ju ha en riktig utbildning för att komma någonstans i dagens samhälle. Så, varför inte?

Senare ikväll ska jag titta på Solsidan med mamma & äta popcorn, tror inte att pappa fattat grejen med att följa riktigt roliga serier ännu (trots sin ålder). Hade gärna haft älsklingen nermysad brevid mig i soffan, men det får vänta några dagar.. :( (På tal om honom så blev vi typ.. jagade av polisen idag också, fast jag hoppade ur bilen & sprang till bussen så jag hann aldrig märka något. Älsklingen var lite.. olaglig och körde där man inte får göra, nämligen.)

It's all in the game baby - it's acceptable losses

Datum: 2010-03-19 Klockslag: 18:24:37

Satt på bussen och lyssnade på musik, och tankebanorna kom in på hur folk som förlorar någon otroligt nära orkar med det. Det är min största skräck - att någon av mina närmaste ska bli sjuka eller gå bort. Min pojkvän är en av dem där starka människorna som gått igenom något av det hemskaste en människa kan gå igenom. Jag beundrar dem som är så starka och lever helt vanliga liv trots vad de varit med om i sitt liv (så vanligt det nu går). Ibland glömmer jag bort vad han varit med om, just för att det inte märks på honom. Men när jag tänker på det gör det ont i mig, att veta vad han faktiskt har varit med om. Jag antar att man lär sig leva med allt med tiden, men jag har svårt att tro att jag själv skulle kunna hantera en sådan sak så pass bra.
I skaran av folk jag beundrar just på grund av detta kan jag även räkna in en av mina vänner, också den starkaste av mina vänner.

När jag gick mot bussen i Sollefteå möttes jag av Sulle som kom springandes mot mig och gav mig en kram. En glad överraskning! ♥ Istället för att lyssna på musik satt vi och pratade hela vägen, om allt mellan himmel och jord. Kärlek, vänner, förhållanden, skola och mycket mycket mer. Jag har under dagen insett mer och mer att socionom kanske faktiskt är ett yrke som passar mig. Oavsett om det leder till att jag blir enhetschef på ett ålderdomshem eller jobbar på socialen med att hjälpa familjer som har det svårt. Att jobba med människor på ett eller annat sätt är ett måste för mig, jag vill inte bli någon som bara sitter framför ett skrivbord och fyller i papper dagarna i ända. Och att dessutom få hjälpa människor i mitt jobb skulle vara underbart, att få känna att man är viktig och gör skillnad. Därför ska jag nu sätta mig och titta runt på olika utbildningar, har nämligen för mig att det fanns en socionomutbildning i Jönköping. Kanske hittar jag något mer intressant?

Har gått och blivit lite kär i Lisa Miskovsky också. Rubriken kommer ut en av hennes låtar "acceptable losses". Som tar upp ett av de ämnen som vi diskuterade i bussen idag. Ibland är det skönt med någon som ser på saker likadant som en själv, och faktiskt förstår.

Please don't ask me why, just kiss me this time

Datum: 2010-03-18 Klockslag: 22:04:25

Har varit ute och åkt med Micke & André en stund, och ringt Elina och berättat lite kul skvaller om en person. Haha! :D Ibland älskar jag att ogilla folk, lite hemsk måste man ju få vara?

Känner mig på halvkasst humör, så fort jag blir på lite dåligt humör så bara öser alla dåliga småsaker över mig.. Otroligt trött på det. Känns som om jag har tusen saker att oroa mig & ha ångest över. 

Ska packa väskan inför imorgon.. Vet bara inte om jag ska orka ta med mig datorn eller inte, hatar att bära runt på den & särskilt då dataryggsäcken är så otroligt ful (men jävligt behändig må jag säga!). Min nya, stora handväska var ett sjukt bra inköp iallafall - rymmer hur mycket som helst. Alldeles lagom när man ska åka bort över någon dag bara. :} Nej, nu ska jag ta & fixa det och sedan hoppa in i duschen.. Får se om jag åker till Micke eller om jag ska sitta hemma och sura. Man får både vara hemsk och barnslig ibland.

Home alone

Datum: 2010-03-18 Klockslag: 18:34:15

Hade sett fram emot att få mysa med min älskling ikväll (konstigt egentligen eftersom vi är med varandra så gott som varje kväll), så jag blev ganska besviken när han ringde och sa att han skulle till backen med några vänner. :c Skippar Body Pumpen ikväll ändå, kände mig inte riktigt på humör och sedan så ska jag försöka ta vara på tiden och plugga istället. Plugga > diska > träna > duscha > packa, så får det bli. Har ju ändå inget bättre för mig. Får bli lite situps, armhävningar osv här hemma istället för BP, så rör jag på fläsket lite iallafall. :}

Funderar på om jag fått UVI, fast mest rädd är jag för att jag ska ha fått diabetes. Vet inte hur många gånger jag kissat de senaste dagarna, tror jag kissat 5-6 gånger hittills idag. Och är f.ö riktigt kissnödig just nu också, orka? När jag kommer hem till Ramsele ska jag (egentligen) mot min vilja, kolla mitt blodsocker. Hatar det där jävla sticket, tycker det är så obehagligt & gör så ont. :c

Virgin Mary

Datum: 2010-03-18 Klockslag: 16:17:17


Har riktigt fastnat för båda Salem Al Fakir's låtar Virgin Mary & Keep on walking. :} Virgin Mary är sådär.. löjligt svängig och får mig på jättebra humör! Fick ju vara med under intervjun som gjordes till den här artikeln när jag praktiserade på Expressen, han verkar vara en sån fin person. Så jordnära & ödmjuk liksom. Som han sa "- För oss handlar det inte om att bli så bra som möjligt och vara ett as. Det är alldeles för många som är så. För mig är det viktigaste att vara en bra person." Och att höra hans syn på musik & sitt artisteri (existerar det ordet ens?) var fantastiskt, jag blev imponerad. 

Har gjort en av de tre frågorna på religionen nu, sorterat ut några bilder som skulle kunna användas till projektarbetet, skrivit upp på ett papper vad för foton som ska finnas med m.m, gått ner och köpt lax & hunnit pussat på min fina pojkvän lite. Nu ska jag titta om laxen tinat, och isåfall laga mat innan jag fortsätter med religionen. Måste bara tillägga en liten grej också; har varit på otroligt bra humör hela dagen. Så på skolan gick det lite väl långt, min lärare beskrev mig som "du för tre år sedan som, trött, fnissig & har nyss upptäckt kontaktlim" typ.. det säger väl en hel del? HAHA. Jag tyckte iallafall att jag var asrolig och stog och tokskrattade åt mig själv, tillslut gick Micke därifrån. Kanske han skämdes lite över mig? :'D Haha!

En hög med böcker

Datum: 2010-03-18 Klockslag: 13:41:06

Det är vad jag har framför mig just nu. Sitter just nu och gör några religionsuppgifter som ska lämnas in nästa vecka, så får jag se vad jag tar tag i efter jag blivit färdig med det. Att säga "jag ska göra engelskan sen" funkar aldrig, så jag tar det som det kommer. Men jag tänkte idag att, om jag tar tag i så mycket jag kan idag och får bort det, så slipper jag tänka på det mer. För att ha det i bakhuvet hela tiden är väl lika jobbigt som att verkligen tag i det? Minst sagt. Men nu ska jag ta en liten paus från religionen för att planera upp mitt projektarbete lite, VÄL BEHÖVLIGT. Så kanske den ångesten sakta men säkert kan avta också? Vore ganska underbart. Tänker släppa alla tankar om att min fotobok måste bli så himla bra & innehålla riktigt bra bilder, nu kör jag på att använda lite bilder som redan finns, och sådant som jag tycker passar in, oavsett om det är riktigt konstnärligt eller inte. Huvudsaken är att jag får den gjord. Punkt slut!

Ikväll vet jag inte om det blir Body Pump eller om det blir en tripp till Härnösand & Subway med Micke och André(?). Hade varit himla gott, men.. känns lockande att träna. Vem vet, kanske jag kan hinna med båda? Får la se. :}

Högskoledag

Datum: 2010-03-17 Klockslag: 14:00:25

Har haft högskoledag på skolan idag, var först i aulan och lyssnade på lite onödigt strunt. Sedan gick vi och lyssnade på några från KTH (kungliga tekniska högskolan), gillade killen som berättade om den. I aulan när han presenterade sig själv sa han att han hette Jakob och kom från fjollträsk - det gjorde ett bra intryck på mig & Josefin. 

Nu sitter jag hemma i lägenheten med Micke, ska ta 14:50 bussen till Långsele och åka till svärföräld(ern)rarna, så tar vi bilen tillbaka hit imorgonbitti. Ska ha min första naturkunskapslektion på.. en månad? Känner på mig att läraren kommer kasta skit på mig, bildligt talat.

Only one in color

Datum: 2010-03-16 Klockslag: 18:01:39

Nu så SKA jag; diska, byta sängkläder & gå och sola. Får se hur mycket småpengar jag kan skrapa ihop till solariumet.

Sedan kilar jag upp till pojkvännen och sover där, tycker lite synd om honom pga en sak så han ska få extra mycket pussar! ♥


Trapt - Only one in color, en av mina nya favoritlåtar! ♥

Underbara vår!

Datum: 2010-03-16 Klockslag: 14:36:01

Hur underbart är inte vädret nu egentligen? Gick ut och gick i lite drygt en timme, hur skönt som helst. Sprang lite också, men Converse är inte direkt de ultimata skorna att vara ute och springa i. Pratade med mamma nyss om att införskaffa lite riktiga & snygga träningskläder, hon tyckte det lät som en bra idé (som hon även var villig att vara med & sponsra till). :} Får ta en tur till Sundsvall snart så jag kan köpa några skor, skulle behöva hjälp av någon kunnig på affären. Har ju problemet att jag går med fötterna vinklade inåt, så jag behöver antagligen några speciella sulor att lägga i skorna skulle jag tro. Funderar på att köpa byxor & jacka från Classified också, har hört mycket bra om Bellas kläder, och så är de snygga också! :}

(Har kameran i natursköna, så ni får stå ut med mobilbilder!)

Ska ner på köpet och handla det som behövs till middagen, sedan ikväll blir det lite solarium som grädde på moset! :D Tänk vad en promenad i solen kan göra för humöret.

Humörsvängningar? Haha

Datum: 2010-03-16 Klockslag: 11:47:58

Blev överraskad av en ny Cosmopolitan och en H&M, så efter att ha tittat i dem är jag på lite bättre humör. Har bara suttit här än så länge, inte lyft mitt feta arsle alls. Ska nog ta något litet att äta, sedan plocka undan här & byta sängkläder. Tror jag ska unna mig en riktigt god middag idag, nämligen stekt lax, bulgur & yoghurtsås. :} Var ett bra tag sedan jag åt det nu, har egentligen inte råd eftersom jag har 400 kr att leva på tills bidragen & lönen kommer om ca 10 dagar. Skulle gärna unnat mig en godisbit också, om det inte var för att jag kom överrens med Elina om att inte äta onyttigt framtill påsklovet. Det tänker jag hålla! 

Nu fick jag t.o.m lust att ta med mig Ipoden ut & promenera, så det får bli lunch och sedan en promenad innan jag fixar med allt annat tråkigt & nödvändigt. Det kommer få mig på mycket bättre humör. :) Har jag sagt hur mycket jag hatar alla jag borde & jag måste?



Dålig dag?

Datum: 2010-03-16 Klockslag: 10:44:35

Varför ska det alltid bli en massa strul med allt? Nu är jag på dåligt humör också.

Kom på skolan vid 08:45 och såg att svenskan var inställd, historian också.. OCH religionen. Så då var det bara idrott 12:45 kvar, men då hade det tydligen blivit en läcka i nån vattenledning så skolan stängdes för dagen. Skönt, men nu är jag irriterad över att jag hade kunnat ha sovmorgon. 

Så nu sitter jag och är bitter i min ohärliga lilla soffa. Funderar på att gå och sola senare idag, det kanske får mig på bättre humör? Men först ska jag typ tömma mitt sparkonto (ångest), äta lite frukost/lunch och se på någon film eller något.

15 mars

Datum: 2010-03-15 Klockslag: 15:51:17

Fan vad bra jag känner mig idag! Haha :'D (Och ändå har jag inte ens varit på Body Pumpen än, kommer känna mig helt awesome ikväll!)
Som sagt så gjorde ju jag och Elina läxan, sedan har jag nyss varit och hängt tvätt i torkrummet och lagt i en tredje maskin, och snart ska jag ställa mig och laga mat. Spaghetti och quornfärssås blir det, är hemskt sugen på det! :D Har nyss målat naglarna också, fransk manikyr som alltid. Den här gången var det Depend's, annars brukar jag snåla och köpa H&M's egna, men inte denna gången. Och vilken skillnad! Mycket tunnare och lättare att ha och göra med, och det torkade dessutom mycket snabbare. Bra att jag la till dom där extra kronorna, haha! ;}

Sitter och pratar sommar & stundent med Elina, fyfan vad jag längtar. Så har vi bestämt att vi ska styra upp en grillkväll för MP07 efter påsklovet också, vad säger ni om det?! :'D Solen, luften.. allt får mig att känna vår- och sommarkänslor nu. Det bara spritter i kroppen på mig, och nu är det inte ens 90 dagar kvar..

För en stund sedan hände något sensationellt också - jag, den otroligt skollessa människan, tänkte tanken på att tala med mina lärare och kanske be om extrauppgifter för att få bättre betyg.

Transparent and glasslike

Datum: 2010-03-15 Klockslag: 13:18:48

Första skoldagen avklarad. Kom till skolan och möttes av en lapp med "inställda lektioner". Så har bara haft en lektion idag, skönt med mjukstart! :} Fick dåliga nyheter dock, men det ser ut att fixa sig. Det fixar sig alltid, på ett eller annat sätt.

Har just gjort klart min första MDK B uppgift med Elina, skönt att ha det bortgjort. :} Tänkte försöka ta tag i engelskan lite senare också, men först ska jag äta ett äpple, lyssna på Carpark North & tvätta lite.

[Förresten, Carpark North var bättre live. Fastnade för dem, riktigt härlig musik! :}]

Så var det lovet slut

Datum: 2010-03-14 Klockslag: 11:28:58

Skola imorgon.. "Åh fyfan!" är min första tanke. Jag orkar inte, och att tänka att det bara är tre månader kvar hjälper faktiskt inte ett dugg. Inte så långt kvar till balen heller, och inte har jag hittat någon klänning. Eller, finns väl någon.. Orkar nog inte bry mig så mycket, vad gör det om jag inte har den finaste klänningen liksom? (Bra inställning va? Haha.) Menar såklart inte att jag tänker ta på mig vad som helst, den måste ju såklart se bra ut. ;}

Har en resväska proppfull med saker jag skulle vilja ta med tillbaka till Kramfors, men proppar nog bara ner så mycket som går i min nya stora handväska och tar den. Är så less på att släpa runt på stora, tunga väskor nu. Innan bussen går tänkte jag hinna med att sy in mina nya jeansleggings så dom sitter perfekt, åka och träffa syskonbarnen osv. :} Sedan ska vi äta fyllda lövbiffar innan vi åker också, mums! På tal om mat; frukost nu!

Hemma i Norrland igen

Datum: 2010-03-13 Klockslag: 15:23:31

Efter lite strul & missförstånd kom jag och Micke hem hit till natursköna vid 19:05 igår. Skönt att slippa kånka runt på de där jäkla väskorna mer, men jag saknar redan Stockholm litegrann. Hoppas att vi har råd att åka ner snart igen, fast med tanke på att vi ska ha råd med en resa till Jönköping vet jag inte om det känns så aktuellt egentligen. (När jag ändå pratar om sådant måste jag ju säga att jag har ångest till tusen över att jag inte har råd att åka till London nu när pundet är så himla lågt.. shoppingen lockar som fan.)

Jag och älsklingen har nyss varit ute på en promenad med hundarna, och nu sitter vi i soffan med varsin dator. Nördigt värre. ;} Blir smördegsinbakad fläskfilé och champinjonstuvning m.m till middag idag & ikväll står Melodifestivalen på schemat. :}

Sista dagen i storstaden

Datum: 2010-03-11 Klockslag: 21:41:26

Imorgon åker vi hem, känns faktiskt väldigt tråkigt. Hade gärna stannat här i några dagar till. :} Har iallafall haft en bra liten resa, mysigt att bara vara vi två! ♥ 

Idag har vi gått på stan och shoppat lite (en stor väska, ett linne, nagellack & ett par jeansleggings), och gått runt i Gamla Stan och sedan tittat på slottet. Nu ikväll när Lars kommit hem gick vi på en grekisk restaurang här i Årsta. Vi tog kyckling souvlaki alla tre, riktigt gott var det. :} Roligt att man iallafall hann göra något med Lars, även om vi bara hinner träffas några timmar nu innan det är sovdags & sedan dags för oss att åka hem. 

Här är några bilder från idag;








THIS IS WAR

Datum: 2010-03-11 Klockslag: 10:56:33

Konserten igår var så mycket mer än jag förväntat mig. Efter att ha lyssnat på livevideos på Youtube hade jag förväntat mig att Jareds röst kanske inte skulle vara den bästa live. Men så fel jag kunde ha! :} (Har hört bättre band live, men jag är väldigt nöjd!) Vi stog nästan längst bak och älsklingen stog och höll om mig hela tiden. ♥ Finns nog inget som ger samma känsla av lycka som när man är på en riktigt bra konsert med någon/några underbara personer. Att de inte spelade hurricane var en stor besvikelse, men konsertens helhet vägde upp det. Tyckte förresten att förbandet Carpark North var riktigt härligt också, sånt är aldrig fel. :D

Nu ska vi göra oss i ordning och åka ut på stan, idag är det shopping som gäller. :'D Ska först gå in på internetbanken och nalla från mitt sparkonto..

30 Seconds to mars

Datum: 2010-03-10 Klockslag: 18:51:08

Idag sov vi ganska länge & tog det lugnt, ingen stress alltså. Så bestämde vi oss för att göra något, så vi åkte till Naturhistoriska riksmuseet och gick omkring där i några timmar. :} Så nu har vi tryckt i oss kyckling & ris och ska snart åka in till Gullmarsplan och hitta till Fryshuset där konserten håller till. Fan, det känns inte alls som om vi ska på konsert.. Men kommer bli skitkul! :D Får se om jag orkar uppdatera när vi kommer hem, eller hur det blir. Imorgon blir iallafall en heldag på stan, från tidiga morgonen till sena kvällen, typ. :'D (Har ju inte hunnit shoppa något än.)

Ska göra mig iordning så vi kan åka snart. Ha det fint! ♥

Alice i underlandet

Datum: 2010-03-09 Klockslag: 23:59:40

Kom hem från bion för inte så länge sedan. Var väldigt roligt att se filmen i 3D (blev annars lite besviken på filmen i helhet, hade förväntat mig mer, fast tyckte ändå att den var bra) och det bästa var att se & höra hur häftigt Micke tyckte att det var. Jag såg en kortfilm i 3D för några år sedan så det var inte första gången för mig, annars hade jag nog varit lika imponerad som vad han var. :} Fick äta mina efterlängtade biopopcorn också, dom absolut godaste! :'D 



Annars har dagen gått åt till att strosa omkring i alla affärer och titta på utbutet. :D Imorgon eller på torsdag "brakar det lös" som Micke så fint beskrev det, haha. :'D Blev iallafall superglad när jag hittade Friis&Company väskan jag suktat efter så länge. Imorgon får den nog följa med hem! ♥ Så tog vi en promenad genom gamla stan och tittade lite på slottet också. Ska in dit imorgon igen och äta på Ben & Jerry's glassbar, tror jag.

Stockholmsmorgon

Datum: 2010-03-09 Klockslag: 10:26:16

Vi gick och la oss strax före 23:00 igår för att Micke låg och halvsov i soffan redan, så vi låg och myste & pratade en hel massa. Vi bl.a låg och fantiserade om när det här är på riktigt, han & jag i en egen lägenhet i en stad. 

Så nu har vi varit vakna sedan 09:30 eller något, och legat och myst, igen. :'D Får aldrig nog. Och nu står han i duschen, sedan ska vi äta frukost & åka in till stan. Min plan är att stö pengar om mig på alla klädaffärer idag! :'D Haha. Orkar inte ta med någon kamera, men Mickes mobil har ju bra kamera så den får räcka. :}

Som vanligt, SJ!

Datum: 2010-03-08 Klockslag: 15:15:09

Sitter fortfarande på tåget och tittar på min fina pojkvän som sover. Vi är ca 25 minuter försenade, ingen överraskning. Tycker alltid man blir försenad med SJ, har nog hänt de flesta gånger jag åkt faktiskt. Tänkte stänga av datorn & packa ner den så jag har det färdigt tills vi kommer fram. Borde vara i Sthlm runt 16:00 ungefär. :}

Äntligen påväg!

Datum: 2010-03-08 Klockslag: 12:32:26

Sitter just nu på tåget och är redigt åksjuk, men tänker ändå vara envis och sitta vid datorn. Haha! (Vi sitter och ser nördiga ut med varsin dator, haha! Nymodigheter tänker nog gamlingarna bakom.)
Eftersom vi fått byta tåg, så var vi först in i en tom vagn och kunde välja dom bästa platserna. ;> Inte helt fel. Längtar tills vi är framme. :} Då ska vi först träffa Jonas lite, sedan handla & käka tacos. Händer nog inte så mycket mer ikväll skulle jag tro, men man får väl se. Blir kanske bara mys framför någon film eller så. Tänkte passa på att bada nu när jag har tillgång till badkar. Haha! :}

Såg att SJ ringt mig just innan vi satt oss på tåget också, är väl inte ännu ett tåg som blivit inställt? Skulle vara lite drygt.

Packat & klart

Datum: 2010-03-07 Klockslag: 22:50:37

Nu är så gott som allt klart inför imorgon. :} Så nu ska vi sätta oss och titta på Boondock saints och sedan lägga oss och sova, det bär iväg med 08:35 bussen mot Sundsvall imorgon. Sedan går tåget vid 12:08, och vi är framme i Stockholm 15:30. Tar med mig datorn, så det blir nog lite uppdatering medans vi är där också. :) Fick veta idag att Lars skulle iväg på jobb i Falun från mån-tors, det var lite tråkigt. Hade sett fram emot att umgås med honom, men samtidigt blir det skönt med en egen lägenhet & en riktig dubbelsäng istället för en uppblåsbar madrass.

Film nu, som sagt. :} P&K

Jag & Felicia

Datum: 2010-03-07 Klockslag: 22:32:06


[Tjejerna som står för familjens fina ögon, haha! ;>]
Favorittjejen i hela världen. ♥

Vilken tjej!

Datum: 2010-03-07 Klockslag: 14:53:56

Har alldeles nyss kommit hem från slalombacken. Kevin ville inte åka något, så det blev bara jag & Felicia som åkte. Det var hennes första gång (och min först på typ.. 5 år?), så jag åkte med henne i sele. Hon ramlade i liften första gången, men annars gick det bra. De första gångerna vi åkte nerför backen så ramlade hon några gånger/per gång. Men tillslut så kunde vi åka flera gånger på raken utan att hon ramlade en enda gång, och sedan så blev hon duktig på att kliva upp själv om hon ramlat. Sista gången ramlade vi båda, blev något strul. Haha! Var iallafall roligt, och varje gång vi kom ner så sa hon "en gång till..". :) Skitkul att hon gillade det, och hon började inte gråta en enda gång heller. Mosters lilla hårding! ♥

Nu ska jag duscha, äta & titta så att allt är packat. Tog några bilder med mobilen, men bluetooth vägrar fungera så jag lägger in dem senare. TTUL!

Ta mig till London!

Datum: 2010-03-07 Klockslag: 11:47:11



Behöver jag säga mer än att jag vill åka till London och shoppa på New Look? Kanske min favoritaffär, någonsin. ♥

Can't wait!

Datum: 2010-03-07 Klockslag: 11:23:36

Har nyss ätit frukost/lunch och sitter nu och funderar på hur roligt det egentligen kan vara att leka med ett godispapper? Chester lever nämligen om ganska rejält under min säng - med just ett litet godispapper. Söt är han!

Ska snart ta och packa min resväska (länge sedan jag packade i den, ungefär ett år sedan ganska precis) och sedan åka till backen. :} Ska antagligen åka med Felicia i en sele, eftersom det är första gången hon åker. Ska bli roligt att se vad hon tycker om det. :D Sedan blir det hem och duscha, äta & ta 17:15 bussen till Kramfors. Väl där ska jag mysa massa & fortsätta packandet. För imorgonbitti drar vi! :'D Längtar.

Lördagkväll

Datum: 2010-03-06 Klockslag: 23:52:33

Kvällen har spenderats hemma hos Dea med henne och Elina. :} Vi såg bl.a på Modo - Hv, åt kladdkaka, satt i mitt löshår & pratade om allt möjligt. Särskilt om kikare, hahaha! ;)

Nu har jag suttit och läst lite bloggar och ska nog gå och tvätta bort sminket & borsta tänderna och sedan lägga mig. Har börjat bli trött tidigt på kvällarna, både bra och dåligt. Är iallafall skönt att få lägga sig och somna när man är trött, och inte behöva ligga och vrida och vända på sig (som jag förr gjorde 98% av alla kvällar). Jag vet inte varför, men sedan jag blev tillsammans med älsklingen upplever jag det mycket lättare att somna på kvällarna. Så skönt. :)

Har mycket att göra imorgon, ska först upp & packa, sedan åka slalom med mina syskonbarn innan jag åker tillbaka till Kramfors. Får nog ställa klockan på 10:00, för vi åker troligtvis till backen strax efter 12. Godnatt!

16 AND PREGNANT

Datum: 2010-03-06 Klockslag: 15:52:40

16 and pregnant weekend break på MTV just nu, gissa om jag blev glad när jag såg det! :D Två avsnitt till, sedan börjar den nya serien Teen mom som jag måste se. :} Ingen nyhet att jag gillar sådana program va? Haha. :'D



Men en sak jag blev väldigt upprörd över var att en av de gravida tjejerna pratade om sina f.d vänner, som inte längre var vän med henne pga graviditeten. En av dem fick inte ens träffa henne för sin mamma. Hur urbota dumt är inte det? Ursäkta språket, men vilken jävla idiot till kärring. Tror hon att graviditeter smittar eller? Usa är så jävla löjligt när det kommer till sex och allt som hör där till. Varför? Det är världens mest naturliga sak liksom. Jag menar såklart inte att jag tycker tonåringar ska bli gravida hit och dit, och att man är redo att få barn i den åldern. Vissa är det, men de flesta är inte det. Irriterar mig ändå på människor som bestämt sig för att unga föräldrar är dåliga föräldrar. Bullshit, säger jag bara.

Två dagar kvar!

Datum: 2010-03-06 Klockslag: 12:24:57

Sitter och laddar ner lite filmer att ha på tåget påväg till Sthlm åså. :} Bara två ynka dagar kvar tills jag är i storstaden med min fina pojkvän, gud så mysigt vi ska ha det! ♥ Kommer bli fem helt underbara dagar känner jag på mig.

Hoppas det blir fint väder så vi kan promenera i dom finaste delarna av Sthlm. Så ska Lars bjuda mig på middag någon kväll också, som försenad födelsedagspresent. Blir mysigt! 

6 mars

Datum: 2010-03-06 Klockslag: 11:50:27

Några minusgrader och solen skiner, ska nog gå ut och sätta mig i solen och lyssna på musik om en stund. :} Måste ju passa på att njuta av solen när den är framme. Kanske tar med hundarna ut på en promenad också.
Hoppas på att det fina vädret håller i sig hela lovet, för jag vägrar nämligen att ta med mig vinterjackan till Stockholm, utan det är den älskade skinnjackan som gäller. Är det inte helt underbart att man sakta känner att våren är påväg? Våren gör mig lycklig. ♥ Då har man allt underbart framför sig.

Nej, nu ska jag göra mig någon frukost. :}

This or that

Datum: 2010-03-05 Klockslag: 23:20:39

simma - löpa
ful & lyckligsnygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planeringspontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
passion - trygghet
bioteater
svensk sommarcharter
julafton - midsommarafton
inga barn - 12 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
make up store - maybelline
desperate housewifes - sex & the city
aidan - big
dubbelhaka - hängröv
romantiskt - dirty
kaffe - te
porrfilm - naturprogram (haha, jag gillar animal planet osv!)
marabou - lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
the body shop - dove
farlig kille - snäll kille
spy - ha diarré
spara - slösa
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
ramlösa - loka
förfest - efterfest
kenza - blondinbella
tidning - bok
små bröst - stora bröst
kurvig slank
ge -
aldrig mer få blogga - aldrig mer få sjunga (omöjligt att välja.)
singstar - sällskapsspel
string - hotpants
aldrig mer onanera - aldrig mer ha sex
förrätt - efterrätt
bröllop - barn
falafel - kycklingsallad
anorexi - fetma
pizza - kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - stum
kramas - pussas
kanelbullar - oreos
rakhyvel - vax
platt rumpa - platt bröst
mjölk - vatten
gambler - mesig
hemmafest - utgång
raka av allt hår på  huvudet - sluta raka resten av kroppen
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
harry potter - ridskolan 4
mcdonalds - max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
öppet sinne - monogam
sliskiga drinkar - öl
subway - teaterkatten
grabbkväll - tjejkväll
kärlek utan sex - sex utan kärlek
frukt - grönsaker
hund - katt
paris hilton - mona sahlin
brunutansol - solarium
zara - topshop
kjol - shorts
mössa - keps
vitt vin - rött vin
snacka skit - snacka politik
zlatan - henke
familj - vänner

Fram & tillbaka till Åsele

Datum: 2010-03-05 Klockslag: 22:42:05

När jag kommit hem till Natursköna idag så slängde jag i mig lite mat och sedan begav jag och Elina oss mot Åsele där vi skulle hämta Dea, Malin & Lillan. Kom fram till att renar både SER jävligt dumma ut och ÄR det också. Varför flyttar dem inte på sig när man tutar? De sjuka jävlarna hade suttit inne i personalrummet på OKQ8 i Åsele medans de väntat på oss, hur konstigt var inte det? HAHAHA. Lyssnade på massa 80tals musik och diggade, men på hemvägen satt jag mest och dog av trötthet, haha. Var iallafall roligt att träffa Dea igen, evigheter sedan ju! ♥

Har varit en ganska konstig dag, väldigt skiftande humör. När vi fixat oss för att gå på skolan så fick älsklingen en sån hemsk astma att jag var tvungen att följa honom på vårdcentralen så han fick inhalera och ta medicin. Stackarn! ;c Så synd om honom när han knappt kan andas, var så slut att han nästan inte kunde få fram några ord. Så när han blivit bra igen gick vi på skolan, där blev det frånvarosnack, pratamedvärldensbästaperraomvårspecialkurs-snack & slutligen utvecklingssamtal. Fan vad jag älskar mina medialärare, kunde inte fått några bättre! ♥ Aldrig varit med om några som bryr sig så mycket om en som person, inte bara som elev.

Sportlov

Datum: 2010-03-05 Klockslag: 10:39:08

Idag börjar det efterlängtade lovet, såå skönt! Har legat halvvaken sedan klockan nio och myst, och nu sitter jag påklädd och klar, är bara frukosten som fattas. 

Har varken orkat diska, städa eller packa så jag får ta 17:00 bussen idag så jag hinner fixa allt efter skolan innan jag åker. Nu blir det frukost. :}

MP07 GOES HIPPIE

Datum: 2010-03-05 Klockslag: 00:00:23

Gårdagen blev precis så otroligt jäkla lyckad som jag trott att den skulle bli, eller kanske ännu mer? 

Började med tacos hos Elina, vi satt i en nedsläckt lägenhet och åt på golvet med hippiemusik i bakgrunden. Sådär härligt flummigt & mysigt. Sedan blev det en hel massa dans, nog den roligaste förfesten någonsin! :'D Kim stog för underhållningen, har aldrig sett någon dansa så.. sjukt(?) förut. "Basilisken" var nog det absolut roligaste! HAHA! ♥ Och min älskling, när jag såg honom i sina hippiekläder dog jag lite, han såg SÅ hippie ut alltså. Att sedan se honom stå och dansa helt själv till hippiemusik sådär inlevelsefullt som han alltid gör fick oss att skratta ihjäl oss. 


Snodde en bild av Elina, kommer både fler bilder & filmer senare.

Runt 22:30 drog vi på Kramm allihopa (förutom Micke, Kim & Kicki som redan var där). Hade det jäkligt roligt där också, snacka om lyckad studentfest vi ordnat. Stolt är jag! Var så roligt att så pass många verkligen gått in för det här med utklädnaden. Kvällen slutade väl.. inte så jättebra, lite bråk & tårar.. Men jag hade fortfarande en helt awesome kväll som kommer bli svår att slå. TACK MP07 FÖR ATT NI ÄR VÄRLDENS BÄSTA KLASS! ♥ ♥ ♥

Nu ska jag gå och borsta tänderna & sedan lägga mig brevid min fina pojkvän.

100 jävla dagar

Datum: 2010-03-03 Klockslag: 15:21:06

100 dagar kvar till studenten. 100 dagar kvar tills jag lämnar skolan för att jobba. 100 dagar sedan den förra studentfesten. 100 dagar sedan kvällen som (troligast) fick mig och Micke att bli tillsammans.

Jag vet inte om jag tycker att 100 dagar känns mycket eller lite? När jag tänker på att få stå där i min studentmössa och vara sådär löjligt lycklig så känns det mycket, men när jag tänker på det där berget med plugg jag har kvar så känns det lite.

Jag är väldigt taggad inför kvällen! Kommer bli en awesome kväll med en helt awesome klass! ♥ (Tänk att jag en gång typ.. hatade vår klass? Haha, sjukt. Ni äger! :*) Dessutom längtar jag otroligt mycket efter att få dansa ikväll! Vi har varit helt flummiga och dansat oss igenom hela skoldagen redan. :'D

Loooove

Datum: 2010-03-03 Klockslag: 09:32:10

Här är bilden jag lovade er för några dagar sedan. :] Jag & världens gulligaste! ♥

Peppar inför kvällen!

Datum: 2010-03-03 Klockslag: 09:27:29

Nu sitter vi alla fotobrudar i datasalen & peppar inför kvällen. Det som spelas är bl.a Spirit of the hawk & Cotton eyed Joe. Vår klass kommer vara riktigt jävla snygg ikväll har jag en känsla av. :D Jag har fått låna en heeelt awesome jeansväst av Elina, vänta bara tills ni får se alla bilder. :'D

Supa klockan över tolv

Datum: 2010-03-02 Klockslag: 19:18:09

Råkade försova oss imorse, så vi fick en väldigt mysig sovmorgon! ♥

Efter skolan gick jag, Micke & Elina på Dollar Store och köpte några grejer inför imorgon. Det är 100dagars för de som missat det, min klass ska vara hippies! :D Vi valde ut ett tema var till varje klass, ska bli väldigt roligt att se hur alla ser ut imorgon. ;D Har ringt Kramm och fixat med pris till bäst klädda klass också, ett väldigt bra pris måste jag säga! Så sedan har jag och Elina suttit och gjort en MP07 goes HIPPIE spellista på Spotify, förfesten blir nämligen här i Hemköpshuset imorgon. (Hos mig eller Elina, inget bestämt än.) Men först börjar vi med tacos hemma hos henne iallafall, kommer bli så awesome. 

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hit, (med sin gitarr så han kan spela & vi sjunga imorgon) så ska jag gå och sola lite sedan. :} Ska bli skönt att ligga och steka i värmen, i detta kalla vinterland är det vad man får nöja sig med - ett solarium. Ska fixa våra outfits ikväll också.. Behöver jag säga att jag är taggad inför imorgon? Don't think so.

The sky's the limit

Datum: 2010-03-01 Klockslag: 19:54:36

Jason Derulo's album är mitt nya musikbegär. ♥ Har varit helt kär i In my head och nu lyssnade jag igenom albumet och insåg att alla låtar var riktigt bra.

Har gjort ungefär halva historian, börjat pyttelite på mediekommunikationen & ska snart gå till Micke och plugga på naturen där. Tror vi ska se This is it ikväll också, fy & skam på mig som inte sett den än.

3 månader med världens bästa idag också. Älskar dig mer & mer för varje dag! ♥

Go Sara!

Datum: 2010-03-01 Klockslag: 17:28:18

Har ganska nyligt vaknat efter att ha sovit en stund, blev väckt när Micke & Kim skulle gå härifrån. 
Så nu tänkte jag sätta mig och måla naglarna, nu när de äntligen växt ut en bit! (Går av hela tiden, och en har gjort det nu med. :c) Sedan tänkte jag sätta mig och ta tag i ett berg av plugg - och tro mig, nu kommer jag göra det också. Känner mig nästan lite.. småpepp? Den sortens pepp man kan känna inför plugg iallafall, går inte att jämföra med vanlig pepp. Men känner att nu måste jag fan få bukt på den här växande högen. FAAN, kom just på att jag har omprov imorgon.. lycka till. :( Nu blev jag genast mycket mindre pepp.. Men fan, jag ska klara det här!

Men som sagt, först frank manikyr & Alicia Keys. (Mitt nya musik-begär.)

RSS 2.0