center>

Onsdag

Datum: 2011-09-28 Klockslag: 13:34:46

Dagen före tentan, och jag sover till strax efter 12.. Smart!

Har i alla fall just duschat och nu äter jag frukost, sedan ska jag sminka mig lite & råplugga fram till 15 för då tar jag tåget till Jönköping & Julia. Ska ut och äta och sedan plugga tillsammans, och så sover jag över där - så slipper jag kliva upp så förbannat tidigt imorgon. Dumheter att tentorna ska börja 08:00 nu för tiden.

Älsklingen kom med ett superbra förslag tidigare idag, så nu har vi något att se fram emot. Bara att spara lite pengar & boka biljetter. ♥

Snart så!

Datum: 2011-09-27 Klockslag: 21:58:31

Längtar efter att åka till dessa två i Norrköping och spela tennis tills armen gör ont. ♥

Tråkigt, men nödvändigt

Datum: 2011-09-27 Klockslag: 21:52:56

Har funderat ett tag på om jag skulle ta och köpa mig en ny resväska.. Och nu när jag fått min sista lön så kanske det vore lämpligt att passa på? Tycker väskan jag har sedan tidigare är lite för liten, och så är den lite otymplig & jobbig att dra omkring på när den bara har två hjul. Och de gånger jag väl använder resväska (när jag åker utomlands eller hem till natursköna) så brukar jag ju ha en hel massa packning med mig, vilket har resulterat i flera väskor.. vilket är lite jobbigt. Så 650:- kan det kanske vara värt för att slippa ta flera väskor. :) Jag kan verkligen konsten att prata mycket om ingenting, all denna text för en resväska. Haha! ;)

Nu ska jag slå på Idol och se vilka som går vidare, Moa(!!!!) och Amanda P hoppas jag på!




Måndag

Datum: 2011-09-26 Klockslag: 21:11:30

Två dagar kvar, sedan är det dags för tenta. Om jag känner mig förberedd? Nej, inte direkt. Det här har nog faktiskt varit den värsta kursen hittills, den är inte rolig & jag är otroligt omotiverad. Vill bara börja med läkemedelberäkning osv, inte läsa tråkig psykologi.

Imorgon har jag bestämt mig för att gå och skaffa ett gymkort, ett med både gym & pass. Dags att göra något åt den här kroppen innan det är för sent, haha! Kommer dessutom vara bra för pluggandet, blir så slö i huvudet av att bara sitta stilla.

Nej, nu kallar psykologin igen.

Söndag

Datum: 2011-09-25 Klockslag: 12:59:50

Tog en rejäl sovmorgon idag, vaknade strax före tolv av att pappa ringde. Så nu är vi uppe och har ätit frukost, bäddat sängen och Micke är påväg på gymmet. Själv ska jag tvätta & plugga idag, tråkigt värre

Ska försöka orka gå iväg och sola ikväll också, fan så blek jag blivit. Brännan från Spanien har totalförsvunnit. :( Måste bleka bort den här jäkla utväxten också, känns huuuur jobbigt som helst. Tar det nog nästa helg.

Igår gjorde vi en riktigt god middag. Kycklingfilé, bulgur, tzatziki & sallad med fetaost. MUMS! Sedan myste vi i soffan framför Transformers 1 & 3 resten av kvällen. ♥ Har ni btw sett att Megan Fox har såna här små "cptummar" som jag har? Googla på det. Haha!



Budgetvariant

Datum: 2011-09-23 Klockslag: 12:15:45


Nästa gång jag är i Jönköping (måndag?) ska jag gå och titta på den här.

Ligger hemma i soffan & är sjuk

Datum: 2011-09-22 Klockslag: 21:46:31


Började må dåligt igår, och det har bara blivit värre och värre.. Illamående, en ständigt kurrande mage, ont i kroppen, huvudvärk & nu feber också. Tvingade iväg mig på skolan imorse ändå, men nu är jag ledig tills på måndag i alla fall. Frågan är bara hur jag ska kunna tentaplugga riktigt när jag mår såhär? Tentan är fan på torsdag.

Så därför blir det nog inget bloggande, och jag lägger 30 dagars-utmaning på isen lite. Är det så man brukar säga? Ja, den får i alla fall vänta tills jag är frisk & har tid.

Världens bästa 6-åring

Datum: 2011-09-20 Klockslag: 17:50:52

Igår skrev min storasyster till mig på facebook. Hon skrev att min systerson Kevin (snart 7 år), suttit och spelat dataspel och frågat sin pappa:
"kan du tala om vad vi har för mailadress så att jag kan belasta kontot?"


Så jäkla härlig unge alltså, gud vad jag skrattade. ♥

Dexter season 6 trailer

Datum: 2011-09-20 Klockslag: 14:54:26

Can't wait!

AHHHHHH!!

Datum: 2011-09-20 Klockslag: 14:38:32

Får damp på psykologin, men måste härda ut i nio dagar till. Sedan är det förhoppningsvis över!
Sitter och skriver lite sammanfattningar och läser, men det går inget vidare. Går förhoppningsvis bättre imorgon när vi åker in till skolan några stycken och pluggar tillsammans. En heldag från 09.00 får det bli, jag SKA ju som sagt klara den här jävla kursen. Bestämde igår att om jag klarar tentan ska jag få köpa mig en dyr plånbok också, endera den från Tiger som jag visade här förut, eller någon Mischa Barton-plånbok jag sett på Nelly. Får la se vilken det blir. :)

Igår beställde vi varsitt skal från Skinz.se till mobilerna, och idag damp de ner i brevinkastet. Snabb leverans, det gillas! Jag köpte ett knallrosa silikonskal, eftersom jag har en tendens att tappa saker i golvet.

Beatällde ett silikonskal igår, idag damp det ner i brevinkastet. :-) #braservice
Smutigsig spegel jag har, såg jag nu. Haha! Sitter och pluggar med mjukiskläder i en obäddad säng. Lat!

-

Datum: 2011-09-20 Klockslag: 11:42:16


Åh, Andreas! ♥ haha. Hoppades verkligen att han inte skulle dra sig ur Idol, men men.
Får hoppas att man får höra mer från honom ändå, han var ju så himla duktig!

Har inga ord

Datum: 2011-09-19 Klockslag: 22:35:02



Jag blir så jävla illa berörd av att läsa såna här saker. VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?! AVLIVA ASEN. Skylla på att man har mått dåligt, vad fan är det för bullshit?! Oavsett hur dåligt jag än mådde skulle jag aldrig någonsin behandla ett djur illa. "Jag är inte mer än människa" säger prästen till Aftonbladet. Jag vill rätta honom, han är ingen människa - han är ett jävla monster.

Separationsångest

Datum: 2011-09-19 Klockslag: 18:49:11


Säsongspremiär nu, tack! Får vänta hela två plågsamma veckor, jobbigt när man sett ett eller flera avsnitt varje dag i flera veckor. :(

Duggan!

Datum: 2011-09-19 Klockslag: 11:01:46

Vaknade imorse och kom på att svaret på duggan skulle komma idag, gick in och kollade - och jag hade fått 15/20 poäng! :D Glad tjej! Man behövde 10 p för att klara sig, och nu eftersom jag hade 15 så får jag 2 p med mig in till tentan. Känns riktigt bra. Nu blev jag genast lite mer peppad på att tentaplugga också, för jag SKA klara den här jäkla kursen!

Ska göra färdigt individuella uppgiften idag & sedan fortsätta skriva sammanfattningar på de olika kapitlen om jag orkar. Men först - beställa patroner & äta frukost.

30 dagars-utmaning, dag 5

Datum: 2011-09-19 Klockslag: 10:56:06

En gång du tänkt ta ditt liv.

Låter ju väldigt deprimerande & allvarligt, men.. De flesta har nog tänkt att det skulle vara bättre att dö än att fortsätta leva under tonåren. Men det var såklart bara tankar, aldrig något jag ens skulle fundera att på riktigt göra. Jag vill leva alldeles för mycket för det, både för min egen skull och för mina nära & kära

Hur dåligt man än mår så tror jag ändå att det alltid kan bli bättre, har man ingen mening med livet får man försöka hitta en.

"This is the first time I've seen you look ugly, and that makes me happy!"

Datum: 2011-09-18 Klockslag: 13:51:21


Igårkväll efter några avsnitt Dexter bestämde vi oss för att titta på film, så det fick bli Bridesmaids. Jag skrattade mig igenom filmen & tyckte att den var jättebra, medan Micke tyckte att den var "helt okej". Är väl kanske inte så konstigt om jag som tjej gillade den mer, egentligen. :) Helt klart sevärd, nog den roligaste filmen jag sett nu på ett tag!

Söndag

Datum: 2011-09-18 Klockslag: 12:49:12

Fortfarande inte klar med min sammanfattning, pallade inte igår så jag tog och städade istället. Men idag ska jag ägna dagen åt att tvättab & plugga, just varit och lagt i den första maskinen. 

Igår var vi och köpte (fick av mamma, tack!) en vit "kistbyrå" eller vad jag ska kalla det, som nu står i fotändan av sängen. :) Lite extra förvaring. Så igårkväll beställde vi lite fint till vardagsrummet från Ellos, en taklampa & träboksäver "LIVE". De hade 40% rabatt på valfri vara, så då passade vi på, så blev lampan lite billigare. Längtar tills vi får hem det! Ska nog köpa en tavelhylla att ställa upp bokstäverna på tror jag, men vi får se.

30 dagars-utmaning, dag 4

Datum: 2011-09-18 Klockslag: 12:38:38

Din syn på religion.

Jag är både döpt & konfirmerad, alltså kristen. Men jag anser mig inte som kristen. Jag tror på att det finns något större, någon slags gud, men jag tror inte på kristendomen & allt det där. 

Jag tycker att alla har rätt till sin egen tro. Men något jag inte tål är när folk ska försöka pracka på andra sin tro & reiligion, det är inte okej. Sedan kan man ju undra, skulle det pågå så mycket krig som det gör om inte religion fanns? Förmodligen inte. Tro kan vara något fint som hjälper folk genom svåra tider osv, men det kan också vara något idiotiskt som skapar konflikter.

30 dagars-utmaning, dag 3

Datum: 2011-09-17 Klockslag: 13:07:02

Din syn på droger och alkohol.

Min syn på alkohol har ändrats ganska mycket under de senaste åren. 
Jag drack nog alkohol första gången när jag var 14 tror jag? De första åren drack man vad som helst bara för att bli full, det var liksom målet. Men nu för tiden när jag dricker så blir jag oftast inte speciellt full, jag känner inte att jag behöver det. Det som är roligt med att festa är att umgås med vänner & dansa, och det behöver jag absolut inte vara full för att göra. Men det kan vara trevligt att dricka, för sällskapsskull osv. Sedan så blir man lite gladare & lite socialare när man fått i sig lite - men det är inte så mycket som behövs för det, för blir det för mycket så blir det ofta motsatt effekt. Jag tycker att det är tragiskt med människor som måste supa varje helg och ha alkohol inblandat för att ha roligt. 

Droger är jag helt emot, förutom att röka på som jag alltid sagt att jag tycker är okej. Tills det var folk i min närhet som gjorde det, då upptäckte jag att jag kanske inte tyckte att det var så okej som jag trott. Men det är inte alls som andra droger, det står jag fast vid, det är mycket mer okej.

En bit på vägen

Datum: 2011-09-16 Klockslag: 14:32:53



Äntligen har jag kommit igång med sammanfattningen! Gör det så lätt för mig som möjligt, men vet inte om det är så man ska göra eller om det kommer ge mig godkänt. Har en tendens att förstora allt och få det att verka så jäkla svårt, men när jag väl sätter igång så är det inte alls riktigt så svårt som man tänkt. Har snart fått ihop en sidas sammanfattning i alla fall, så nu lämnar jag det en stund & läser en del som jag ska fördjupa mig i.

Sitter instängd i sovrummet med sängen fylld av papper och böcker och lyssnar på Lugna favoriter. Perfekt att lyssna på när man sitter och pluggar. :) Använder appen tunein, tips för er med androidtelefoner! Nej, nu ska jag plugga vidare, hoppas vara klar lagom tills fredagsmyset med chips & Idol.

30 dagars-utmaning, dag 2

Datum: 2011-09-16 Klockslag: 13:20:10

Hur vill du att ditt liv ska se ut om tio år.

Om tio år har jag jobbat några år som sjuksköterska, kanske specialiserat mig inom yrket eller i alla fall hunnit upptäcka vad jag vill specialisera mig inom. Jag har även hunnit få ett eller två barn, flyttat till en fin lägenhet eller ett hus, isåfall lite utanför någon större stad. Hundar eller katter har jag också, eller både och. Så har jag en händig elektriker till karl (Micke) som jobbar som konsult och drar in storkovan till sin familj. Jag har även hunnit resa en del på egen hand, så jag nöjer mig gott med familjeresor med all inclusive. 

Jag har inte heller blivit en tjock mamma som aldrig sminkar sig, utan är fortfarande medveten om mitt utseende & älskar att shoppa. (Viktigt! haha)

Chapter six

Datum: 2011-09-15 Klockslag: 14:49:00

"Our normal waking consciousness is but one special type of consciousness, whilst all about it, parted from it by the filmiest of screens, there lie potential forms of consciousness entirely different" - William James

Så lyder då första raderna i mitt kapitel. Jag har det jag gör idag, imorgon & hela helgen.

Plugg, plugg & åter plugg

Datum: 2011-09-15 Klockslag: 12:46:58

Tog sovmorgon och låg kvar i sängen och drog mig länge, har nästan nyss klivit upp även om jag varit vaken sedan 10:20 ungefär. Ska sätta mig med mitt kapitel "Consciousness" nu, som är på 54 sidor. Ufh, mer än jag hade trott. Ska som sagt läsa igenom kapitlet och sedan göra en sammanfattning, vi får väl se hur det går.. Micke får nog hjälpa mig en del med engelskan. 

Så, nu ska jag börja läsa medan jag väntar på att Micke ska fixa färdigt frukost/lunchen. Lite lyxigt med fläskytterfilé & pommes till frukost/lunch, haha. :)

Fick en himla längtan efter julafton idag. Längtar efter att åka hem och spendera några dagar med familjen. ♥

Stolt moster ♥

Datum: 2011-09-15 Klockslag: 00:46:36

Är så himla stolt över min fina systerson, som börjat första klass & är så otroligt duktig. (Bild från juli 2010)


30 dagars-utmaning, dag 1

Datum: 2011-09-14 Klockslag: 21:15:27


Din nuvarandra relation, om du är singel diskutera hur singellivet är.


Sambo med Micke, som jag varit tillsammans med i drygt 1 år och 9 månader. ♥ Bor tillsammans sedan drygt ett år tillbaka, vilket jag trivs väldigt bra med. Vi blev tillsammans när vi gick i samma klass, men konstigt nog inte riktigt kände varandra ändå, och har i stort sätt varit med varandra dagligen sedan dess. Har haft det väldigt kämpigt under nästan hela tiden vi varit tillsammans, pga att vissa människor är idioter osv. Men vi har ändå alltid hållit ihop, och vi har aldrig haft något större bråk, i alla fall inte nyktra. I alla fall, livet verkar äntligen börja ordna upp sig för oss. Vi studerar båda på högskola, har en fast inkomst osv. Det känns otroligt skönt, ingen mer klump i magen här inte!

30 dagars-utmaning

Datum: 2011-09-14 Klockslag: 21:02:22


Hittade denna hos Molkan, kör igång senare ikväll eller imorgon.

Det hårda studentlivet

Datum: 2011-09-14 Klockslag: 20:52:11

Massa skolsnack, så den som inte är intresserad av det kan sluta läsa här. :)
Två veckor kvar av psykologikursen, jag kan inte säga annat än att jag längtar tills det är över. Jag sa innan kursen började att den skulle bli rolig & intressant, vilket den är - men det är så jävla mycket att göra att man bara blir stressad och får ångest. Inte nog med att kursboken är på 1036 sidor (om jag inte minns helt fel) och på engelska, vi har dessutom haft en dugga, ska göra en sammanfattning av ett kapitel (ett engelskt sådant på ca 30-40 sidor, kapitel alltså) och skriva en tenta. Just ja, så klämmer man in några seminarier där emellan också.

Duggan är i alla fall gjord, resultatet kommer på fredag eller måndag. Är spänd på att få veta hur det gick, jag har nämligen ingen som helst aning om jag klarade den eller inte. Känns typ 50/50. Ikväll har jag tagit ledigt från pluggandet, men imorgon tänkte jag sätta igång med att läsa mitt kapitel så jag blir färdig och kan skriva min sammanfattning någon gång, den ska nämligen in nästa vecka. Sedan är det 110% tentaplugg som gäller. Fan, jag KAN klara den här kursen - jag har klarat allt annat hittills.

Annars då, ligger och läser en pdf av kirurgiboken som behövs inför nästa kurs. (Där kurslitteraturen f.ö kommer att gå på 1780 kr. Fattig månad med andra ord.) Då blir det patofysiologi & farmakologi under tio veckor, vilket jag ser fram emot - det kommer bli hur intressant som helst, och hur kämpigt som helst också. Men det är det värt, sjukdomar är så himla.. spännande. Det kanske ni förstår att jag tycker när jag redan ligger och läser i boken, trots att kursen inte startar förrän om två veckor? Har bl.a läst om sårläkning, rolig läsning faktiskt. Tror inte att jag kommer ha något emot att läsa i den boken om kvällarna när kursen dragit igång. Undrar hur min hypokondriska sida kommer visa sig under dessa veckor? Haha, blir spännande att se.

Nöjd tjej!

Datum: 2011-09-14 Klockslag: 17:03:00

I torsdags när vi var hos Lina passade vi på att gå till grannens ladugård och gosa med kalvarna. ♥

14/9

Datum: 2011-09-14 Klockslag: 16:59:25


Trots att vi bara är tre som sitter och pluggar behöver vi ett helt långbord för våra grejer, vi gillar att bre ut oss helt enkelt!

Har haft en skitdag idag (de senaste dagarna egentligen) som började med att mina ankelstrumpor gled ner så fort jag gick, och knölar/veck osv i strumporna är ett av det värsta jag vet. Blev så sur påväg till skolan så jag nästan började grina, det säger ju en hel del om hur mitt humör varit på senaste tiden. Sedan har allt bara jävlats hela tiden. Adressändring & Posten är inkompetenta idioter som inte kan sköta sitt jobb = jag får göra en jävla massa jobb förn att rätta till det dom gjort fel.

Men idag hade vi i alla fall personlighetsbearbetning på förmiddagen, sedan gick vi och åt vegetarisk tacos till lunch & stannade kvar några timmar. Pluggade, diskuterade, åt godis, lyssnade på radio & fjantade oss. Jag blev så trött på slutet att jag blev alldeles för mycket, Julia kallade mig för ett läskigt psykfall. Haha! :'D Skrattade åt allt och ingenting, särskilt mig själv.

Ska försöka bättra mig med uppdateringen, men jag sitter mest med telefonen nu = det går inte att blogga (förutom en bild med en rubrik, som nedan). När fan ska blogg.se få fram några appar?! Stör mig som fasen.

Pluggar inför morgondagens dugga

Datum: 2011-09-12 Klockslag: 21:31:20


Mysig helgfrukost följt av psykologiplugg.

Datum: 2011-09-10 Klockslag: 13:44:06


Vill ha!

Datum: 2011-09-05 Klockslag: 15:17:46


Vore det inte för att den kostar 799:- så hade jag klickat hem den direkt.

Arguineguin del IV

Datum: 2011-09-05 Klockslag: 14:44:23

Bilder från vår tur på Multiaquatic. Delfinbåten som vi såg så himla mycket fram emot, som istället blev en mardröm & en spybåt. De värsta 2,5 h jag varit med om i hela mitt liv (aldrig mått så illa någonsin, ville bara dö). Men det var fint att få se delfiner i alla fall, även om jag inte direkt kunde njuta av det pga sjösjukan.

Har ångest över hur fina bilder det hade kunnat bli, om jag inte blivit så dålig. Men, det blev ju som det blev.




Arguineguin del III

Datum: 2011-09-05 Klockslag: 14:14:08




De två första bilderna är tagna på en av våra kvällspromenader till Anfi. Stranden med karibisk strand, så himla skönt att gå på.

Fyfan vilken grym tjej!

Datum: 2011-09-04 Klockslag: 21:08:49


Idol levererade verkligen ikväll, flera som var riktigt jävla bra! Längtar redan till imorgon.


Söndag

Datum: 2011-09-04 Klockslag: 13:08:18


Har just ätit frukost, i form av äggmackor & juice, och nu sitter jag och myser i soffan med en stor mugg varm blåbärssoppa. Micke har just gått och tränat så jag tänkte passa på och läsa lite i psykologiboken. Har kommit en bit i den nu, och det går faktiskt ganska bra att läsa - trots att den är på engelska. Med Google translate nära tillhands så går det bra. Håret har jag inte rört sedan jag klev upp heller, därav den snygga frisyren. Haha!

Saknar Fikan idag, evigheter sedan vi pratade känns det som. Vad jag längtar tills hon kommer drygt 60 mil närmre mig! ♥

Jorden är en vidrig plats

Datum: 2011-09-03 Klockslag: 17:33:40

"Konstruktör av den nya kalkonen: Gerard Albers.

– Vill djur vara lyckliga? Nej, jag tror inte det, säger han.

Tillsammans med andra avelsforskare har han förändrat den naturliga formen på kalkoner. Benen har blivit allt mindre, bröstpartiet allt större." http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13568924.ab


Så han tror alltså att djur vill bo trångt och stå i sin egen avföring i hela sitt plågsamma liv?! Barnen i Afrika vill säkert inte heller vara lyckliga, eller vad tror ni? Fyfan, det är människor som han som får mig att önska att mänskligheten ska dö ut. Han är inte värd ett skit i mina ögon. En människa som säger något liknande förtjänar fan inte att leva.

Djur som inte gjort något ont får plågas i hela sitt liv, medan mördare och pedofiler ska ha ett eget rum, tillgång till tv & ha rätt till att vistas utomhus. Jorden har blivit en vidrig plats att leva på.

Jag saknar Arguineguin

Datum: 2011-09-03 Klockslag: 02:02:46


Strandpromenader. Kvällssol. Frukost på balkongen. Bada i vågorna. Steka i solen hela dagen. Hotellet. Kvällsunderhållningen.


En dag i juni

Datum: 2011-09-02 Klockslag: 22:05:00



Bilder från när vi gick och fikade efter barnens skolavslutning. Fina Kevin som blivit så stor & börjat ettan. Saknar mina fina syskonbarn lite extra ikväll.

Otur?

Datum: 2011-09-02 Klockslag: 19:52:42

Efter skolan igår så åkte jag och Lina på A6, och jag råkade handla lite för mycket.. Fyra tröjor, en kudde till soffan, lite hårspännen & en blomma med kruka till vardagsrummet blev det. Sedan när jag kom hem hann jag äta och titta på tv en stund innan jag insåg hur tråkigt det skulle vara att sitta hemma ensam hela kvällen (och sova själv), så jag tog tåget in till Jkpg och sov hos Julia istället. :) Innan skolan idag så gick vi och åt på ett café, det fick bli en god räkmacka för mig. Sedan har vi haft föreläsning i personlighetspsykologi, hur intressant som helst! Tror den här kursen kommer bli skitintressant rakt igenom.

När vi skulle åka hem från skolan så råkar jag stänga igen bildörren på min kofta, MED MOBILEN I FICKAN. Tror ni den funkar nu eller? Inte direkt. Skärmen är helt död. Lagomt less blev jag, som redan hade en ganska dålig dag pga illamående och mensvärk. Så istället för att vänta på reparation/ny telefon i ca 3 veckor beställde jag en ny telefon. En Samsung Galaxy blir snart min. En vit såklart. Nöjd tjej! Så på ett sätt var det väl bra, för jag är för snål för att köpa en ny telefon om den jag redan har är fungerande. Men ska lämna in min HTC ändå och få den fixad, eftersom jag har den försäkrad & inte behöver betala (en väldigt liten summa isåfall).


Första september

Datum: 2011-09-01 Klockslag: 10:45:41

Just sminkat mig färdigt & fixat håret, ska strax äta lite frukost. Lina kommer och hämtar upp mig om 40 min, då blir det skola 12:30-15:30 och sedan en sväng in på A6 och köpa några grejer jag tittade på i måndags men var osääker på. 

Gud vad fort tiden går förresten, hela sommaren gick hur fort som helst. Och snart så kommer det vara dagarna innan jul, inte ens fyra månader kvar ju. Och innan dess hinner jag åka och hälsa på våra fina vänner som flyttar till Norrköping i oktober eller så, FAN VAD JAG LÄNGTAR! ♥ 



Köpte världens mysigaste (och finaste) tröja på ZARA när jag var i Stockholm. Älskar den! (Mysigt vitt ull/ludd(?) inuti luvan också.


RSS 2.0