center>

Kramfors

Datum: 2010-05-31 Klockslag: 20:14:02

Är tillbaka i Kramfors nu igen.
Tänkte egentligen ta buss hit, men mamma skulle ändå ner och hämta mitt studentplakat så vi tog bilen hit. :} Skönt att slippa bussen. Så passade vi på att titta på utbudet av objektiv på Expert, vilket inte var något vidare. Så tog vi en fika och pratade lite. Trevligt med andra ord. :}

Nej, nu måste jag springa iväg och snyta mig. Jävla förkylning.

Tack för det va!

Datum: 2010-05-30 Klockslag: 21:43:12

Usch, just nu har jag verkligen inte lust med någonting.
Mina utslag tycks inte bli ett dugg bättre av den nya salvan läkaren skrev ut åt mig, nu ikväll har de t.o.m börjat göra riktigt ont. Jag kan inte sola pga utslagen, jag kan inte använda BUS pga utslagen.. Jag får alltså gå blek och jävlig på både balen och studenten. Tack Gud.

Har just duschat och nu sitter mamma och syr in min studentklänning så jag ska prova den snart. Kom på att jag inte har någon passande väska till balen och studenten heller, måste gå och köpa/beställa någon imorgon. Sedan ska jag sova för att kliva upp och ta 05:15 bussen till Kramfors. En äckligt tidig morgon som grädde på moset. Bitter tjej eller?

Firebird indigo light aqua

Datum: 2010-05-30 Klockslag: 13:35:53


Nu är den här snyggingen påväg hem till mig snart! :'D Har velat ha den i ett x antal veckor, och när jag testade den i Stockholm (i fel storlek) så blev jag helt kär. Och nu hittade jag den i rätt storlek - så jag slog till! 

Fick en present av ena hunden för en stund sedan också - spyfläckar på golvet. Det tackar man för.

Alla fina mammors dag!

Datum: 2010-05-30 Klockslag: 13:21:04

Ni har väl inte glömt bort era mammor idag? 
(Åh, tänk när det är jag som får tårta & presenter på morsdag. )

Min fina mamma har dock inte fått någon present, eftersom tiden inte räckte till i fredags när jag skulle köpa en. Så i veckan kommer jag köpa något och skicka med posten, som en glad liten överraskning. :} Hon fick i alla fall världens längsta kram imorse. Var ju meningen att vi skulle åka och äta lunch/middag i Strömsund, men efter att ha vaknat med feber inatt och mått jättedåligt så fick mamma & pappa åka utan mig. När dom kommer hem ska vi fika tårta och hälsa på syster lite, sedan får jag se om jag känner mig pigg nog att åka med bussen ikväll. Kanske är snäll och stannar hemma för att vara snäll med mamma också, som blev besviken när jag sa att jag nog skulle åka ikväll.

Feels like I'm drowning without your love..

Datum: 2010-05-29 Klockslag: 23:36:47

Alltså Justin Bieber, vilken kille! Overboard är en favorit.

Jag och mamma funderar för fullt hur vi ska ordna till min studentklänning så jag blir nöjd, för eftersom "kuporna" som finns i den redan är till för ett par små bröst så.. ser det ju inte direkt bra ut på mig alls. Som jag sa till mamma; jag går hellre naken än har nå bröst som ser ut som juver! Det kanske inte riktigt liknar juver, men det ser ut som om brösten pekar åt sidan eller som om.. jag har bröstvårtor som täcker 80% av brösten. Låter ju inte vidare snyggt, eller hur? Så vi ska försöka sprätta loss dom där kuporna och sedan sy in nya, som passar till mina bröst. Sedan är jag nöjd! :D Efter vi sytt in den lite också, den var lite stor runt brösten/midjan.

Imorgon ska vi åka till Strömsund och äta morsdagsmiddag, sedan ska jag till syrran och visa henne fotoboken och träffa barnen lite. Får se om jag åker tillbaka till Kramfors på dagen eller om jag gör det på måndag. Hade varit skönt att vara hemma ett tag till, men saknar ju älsklingen. 

Jag ska tydligen gifta mig nu också

Datum: 2010-05-29 Klockslag: 19:54:14

Har som sagt varit hos Mickes föräldrar från igår till idag, och imorse när vi satt och åt frukost (tror jag det var?) så kom lillebror Kanon och satt sig i mitt knä och var lika gosig som vanligt. Sedan sa han att jag var hans kärlek och att vi skulle gifta oss, inte dåligt för att vara knappt fyra år. Så det är bäst att Micke blir lite charmigare om inte lillebror ska ta över hans plats. ;} Haha! 

Jag är så himla sugen på att beställa lite kläder, frågan är om jag har råd? Ska gå in på internetbanken och titta. :D

Oflyt

Datum: 2010-05-29 Klockslag: 17:51:04

Glöm vad jag sa. Låg i sängen och var så sjuuuukt less så ni förstår inte. Tog med mig båda klänningar upp för att se mig själv i en stor spegel, och efter lite våld & nästan svett så fick jag på mig balklänningen. Jag älskar älskar älskar den! Så himla fin. :'D Kvällen är räddad!




Har jag världens oflyt eller? När jag kom hem idag provade jag både student- och balklänning, och studentklänningen var helt okej. Den kanske kan sys in lite, men satt i övrigt bra & var jättefin! Balklänningen däremot.. VAR FÖR LITEN! :'( Just över revbenen (under brösten) är den ca 0,5-1 cm för liten, i övrigt så går den att få på. Vet inte hur jag ska ordna det på för sätt, men på något sätt så ska det gå. Har jag måttbeställt en klänning för 2000 ska jag fan kuna använda den också! Med tanke på var den är för liten kommer det inte hjälpa att tokträna eller svälta mig, tyvärr. Så, får försöka ta bort lite foder ur den, nåla ihop med säkerhetsnålar eller med våld försöka få igen dragkedjan. Ifall att får jag köpa nån liten kofta eller något att ha över, som täcker den där "nålningen" eller vad det nu blir.

Hade planerat att äta chips och dipp ikväll, frågan är om jag kan göra det? Jävla skitklänning. Men riktigt fin var den iallafall. ♥

Fredag,

Datum: 2010-05-28 Klockslag: 11:47:24

Började morgonen med att gå på el och få lära oss lite om att göra skarvsladdar osv, jag blev färdig först. Haha! Sedan fik jag reda på betyg på projektarbetet, myyycket nöjd. :}

Efter skolan åker jag med älsklingen till svärföräldrarna och tillbringar helgen där. Får se om det blir lite party på lördag eller om jag åker hem till Ramsele. Har fått både student- och balklänning nu, så behöver åka hem och pröva dem och se så att de sitter bra. Inte långt kvar nu, bal nästa fredag och sedan student torsdagen efter! :D

Klantarsle!

Datum: 2010-05-27 Klockslag: 14:08:00

Kommer på vårdcentralen för att inse att dom klantat sig och inte alls bokat in någon tid till mig 13:00, ingen tid över huvud taget. Fick iallafall träffa en jättetrevlig sköterska som tog mina utslag på lite mer allvar än den förra. Så 14:30 ska jag få träffa en läkare. Sitter just nu och bränner ut fler bilder på skivor, men hinner nog bara med en innan det är dags att gå.
Återkommer senare, när jag förmodligen fått svar på vad de här utslagen är för något.

VC 13:00

Datum: 2010-05-27 Klockslag: 12:33:52

Blir man irriterad eller? Hade ställt väckaren på 08:00 för att ringa på VC och höra om det var en sköterska eller en läkare jag skulle få träffa om jag kom på öppna mottagningen. Så säger hon jag pratar med att det bara är för infektioner, och att dit kan jag ju inte gå. Hade hon i receptionen igår ingen som helst koll eller? Tur att jag inte gick dit utan ringde istället.
Så jag fick en tid hos en läkare 13:00
, så jag ska alldeles strax börja gå. Jag är skitnervös, HATAR sjukhus och allt liknande. :( Det gör mig vettskrämd. Undra om jag måste ta blodprov eller stick i fingret? Hoppas på blodprov isåfall.

SATC

Datum: 2010-05-27 Klockslag: 01:33:50

Ligger och tittar på SATC 1, och längtar ihjäl mig lite efter tvåan. :'D Ska bara få Micke att se filmen också, men han är rädd att den är lite för tjejig. Haha! ♥ Måste passa på att påpeka hur otroligt snygg SJP var på premiären, älskar klänningen! :'D Hon är inte alls dålig med tanke på sina 45 vårar, haha. ;}


Nu ska jag gå och kissa och förbereda mig för sömn, lägga mig och fortsätta se färdigt filmen, och sedan sova. Kanske somnar i soffan medans jag tittar. :} Ska upp runt 8 och ringa VC och be om en läkartid för utslagen, sedan får jag se om jag får somna om eller vad det blir. Sedan skola 09:45.


Mitt hjärta går sönder

Datum: 2010-05-26 Klockslag: 22:15:00

På media är det en tradition att göra en studentfilm, en film om klassen som visas dagarna innan studenten. I år är det min pojkvän som har tagit på sig att göra den som projektarbete. Idag fick jag sitta med honom lite när han gjorde den för att ge lite åsikter och så, och bara av att höra musiken som ska vara till & se filmen oklippt fick mig att bli tårögd. Jag kommer sakna alla så fruktansvärt mycket.. Nu fylls ögonen med tårar igen.

I början tyckte jag inte om vår klass för fem öre, och det tog lång tid innan jag började tycka om dem. Det var först i tvåan som jag verkligen lärde känna alla, och nu i trean har jag bara börjat tycka om alla mer och mer. Jag älskar verkligen vår klass. Jag trodde att det skulle bli svårt att verkligen älska en klass efter att ha klassen jag hade i Ramsele. Men det är inte svårt alls. Ibland får jag lust att strypa folk, men i det stora hela så avgudar jag dem allihopa. Vi har roligare än jag någonsin trott var möjligt. Jag kommer nog aldrig glömma den här sista terminen och allt roligt vi har gjort. Jag blir så ledsen av att tänka på att vi bara har femton dagar kvar tillsammans. Femton ynka dagar. Samtidigt som jag inte kunde vara gladare över att ha allt klart och bara ha femton dagar kvar till den stora dagen - studenten. Att jag kommer sakna lärarna går inte att förneka. Åh, vad ledsen jag blir. Att jag kommer gråta ihjäl mig dagen före studenten och på studentdagen är ett faktum.

Tack för den här underbara tiden MP07. ♥ Jag älskar er.

Vilken man!

Datum: 2010-05-26 Klockslag: 11:17:19

Bert är officiellt världens bästa tror jag väldigt bestämt.

Fick nyss sms av mamma som berättade att min studentklänning kommit OCH min lönespecifikation. Mer lön än jag hade trott! :'D

Äntligen slut!

Datum: 2010-05-26 Klockslag: 10:00:15

Oj, här var det dött. Har helt glömt bort att blogga.

Nu är jag äntligen färdig med skolan iallafall, hatar dock mig själv lite för att jag inte orkar anstränga mig en sista gång för att få mitt MVG i Foto C. Eller, egentligen sitter det väl i att jag inte tror att jag kommer göra så bra ifrån mig att hon sätter MVG. Bra självförtroende eller? Det försvann nånstans på vägen.
Hade lite betygssnack nu på morgonen med Perra också, han peppade som vanligt. Jag beklagade mig över att jag hatar mig själv för att jag inte ansträngt mig mer, men istället vände han på det och sa att jag haft tre roliga år och inte slitit ihjäl mig. Även att jag gjort det jävligt bra som kommit ikapp, och att jag ska vara ytterst glad av vetskapen att jag KAN om jag vill. Jag kan läsa upp ämnen om jag vill.
Jag säger igen; jag har världens bästa lärare!

Nu såhär i efterhand..

Datum: 2010-05-24 Klockslag: 15:31:23

När jag kom hem kände jag mig så otroligt nöjd - äntligen har jag gjort alla uppgifter! Men ganska snabbt kommer såklart besvikelsen över att betygen inte är vad jag önskat, och trots att jag är fullt medveten om att jag inte gjort mig förtjänt av högre betyg så känns det så surt eftersom jag vet att jag kan så himla mycket bättre. Jag har lätt för att lära mig och har fått höra av lärare så många gånger att jag verkligen har lätt för att lära, och att jag är så himla duktig. Om jag bara lagt ner lite mer tid, ansträngt mig lite mer.. Huvudet fylls av dessa tankar. Önskar verkligen att jag kommit på i början av 3an att jag ville bli socionom, så att jag hela tiden haft ett mål. Att jag nu på slutet haft det målet i sikte är nog det som fått mig att orka komma ikapp, önskan om att få komma in på högskolan.

Men nu ska jag inte tänka så, gjort är gjort. Jag ska istället försöka vara glad över att jag efter historieprovet imorgon, ÄR FÄRDIG MED GYMNASIET! Resterande veckor kommer bara vara fyllt av nöje och glädje, längtan och lite sorg också. Fan, jag kan inte fatta att det gått tre år.

Passande att jag fick ett infall på Hemköp och köpte mig två muffins (bara för att Jossan köpte något, hah) som jag kunde tröstäta. Haha! Lite extra lycklig blev jag också när jag kom på att jag kan beställa kläder från H&M trots min fattigdom, så betalar jag dom senare när jag fått nya pengar. :'D Handlar alltid med kort, så hade liksom glömt bort att man kan välja att betala senare. Så nu ska jag bl.a klicka hem den där tröjan jag blev så kär i häromdagen! :DD


Dags för en ny almanacka?

Datum: 2010-05-24 Klockslag: 13:24:58

Imorse när jag gick till skolan började jag fundera över hur länge min almanacka räcker, och om det kanske snart är dags att beställa en ny. Och nu när jag satt mig och läste igenom lite bloggar så hittade jag en tävling hos My. Snacka om perfekt! :} Nu när jag haft en sån personlig almacka kommer jag aldrig mer vilja köpa en helt "vanlig", så himla behändigt att kunna bestämma själv hur man vill ha den.

Jag börjar mer och mer se ut som en prickigkorv

Datum: 2010-05-23 Klockslag: 23:55:01

Var till doktorn i torsdags angående mina utslag och fick rådet att köpa kortisonsalva och smörja med 2 ggr/dag, men än kan jag inte se något resultat. Dessvärre kliar de som mest när de är nyinsmorda, inte roligt alls eftersom jag försöker låta bli att klia. Om det inte blivit något skillnad tills på torsdag ska jag höra av mig och få en ny tid, känns som om det är så det kommer bli. Tycker snarare att de blir fler och fler än färre.

Har tittat på Guldkompassen ikväll, en typisk film för mig. Tyckte den var riktigt bra och hoppas på en tvåa. :) Nu har jag just duschat och ska lägga mig med Micke och se på Panic room. Fick ett infall och frågade om vi inte kunde ladda ner den, var evigheter sedan jag såg den sist.

Mer grillning

Datum: 2010-05-23 Klockslag: 19:41:29

Mår jätteilla och känner mig nästan svimfärdig, min kropp är så otroligt känslig när det gäller att sköta matvanorna rätt. Det här är resultatet av lite slarv med maten de senaste dagarna. Tur att älsklingen står och lagar middag åt oss just nu, så kanske jag mår lite bättre sedan. Nu är rapporten typ klar, så jag ska mysa framför en film ikväll och kanske plugga lite mer beroende på illamåendet.


Snodde lite bilder från facebook, här ser ni en tjej som kan grilla! (för första gången dessutom)


Jag och älsklingen! :*

Snart är det över

Datum: 2010-05-23 Klockslag: 15:01:27

Sitter hemma hos Micke och skriver på projektrapporten, har kommit mer än halvvägs nu. Ska bara skriva färdigt metod/avhandling, göra en innehållsförteckning, sammanfattning och analys/slutsats. Känns riktigt skönt att det snart är färdigt, ännu en sak ur världen.

Ikväll blir det ännu mer pluggande, ska göra klart min sista MDK B uppgift och läsa på till historiaprovet jag har på tisdag SOM ÄR DET SISTA JAG GÖR. Seriöst, det är så äckligt skönt att kunna säga sådär. Sedan ska jag bara njuta av den här sista tiden tillsammans med alla underbara i klassen. :')

Fick ett trevligt samtal imorse också, Micke har fått jobb på hemtjänsten i Ramsele. Så nu kommer vi att få vara med varandra en massa i sommar ändå. Yay! :D

Lördag,

Datum: 2010-05-22 Klockslag: 14:21:01

Första gången på väldigt länge som jag och äklsklingen vaknar upp tillsammans i Kramfors på en lördag. Helmysigt! Vi bestämde oss för att vara vakna länge igår, men eftersom jag blir så trött på kvällarna nu (av okänd anledning) så slutade det med att vi låg i sängen till 00:00.

Har legat i sängen och dragit oss och ätit lite godis, och nu tittar Micke på hockey och jag ska börja skriva på min projektrapport. HAHA, nu skrek Micke till. :'D (Hockeyn ni vet)



Kött & surmjölk

Datum: 2010-05-21 Klockslag: 23:06:34

Har haft en asbra & mysig kväll, som jag avslutar med lösgodis och en film med älsk. :} Fler bilder kommer senare.






Grillkväll!

Datum: 2010-05-21 Klockslag: 17:41:08

Håller just nu på att marinera kött & champinjoner och invänta resten av folket ur klassen. :} Dock inte alla, vilket känns lite tråkigt. Men vi blir några stycken som ska grilla och sådär iallafall, och lite alkohol blir det också. Tar med kameran så det kommer bilder ikväll eller imorgon. Ciao!

A rush of blood to the head

Datum: 2010-05-20 Klockslag: 19:39:33

Jag minns att jag förut en gång försökte lyssna på Coldplay och tycka om deras musik, men det gick bara inte. Sedan blev jag tillsammans med Micke som lärde mig att gilla dem, och nu sitter jag och lyssnar på dem och älskar varenda låt. Fix you & The Scientist kommer alltid att vara mina favoriter, just för att de var de första låtarna jag började tycka om och för att de därför får mig att tänka på Micke. ♥

Gick in på alla olika webbshop'ar jag brukar titta på, och blev helt kär i den här toppen från H&M! Den måste bli min helt enkelt. Sitter även och överväger om jag ska köpa löshår eller inte?
Nu ska jag lägga mig och titta färdigt på Year One och vila lite tills älsklingen kommer hit.


Besök av mamma!

Datum: 2010-05-20 Klockslag: 18:34:49

Efter skolan så kom mamma hit och hälsade på. :} Vi gick och tittade på utställningen i biblioteket, sedan följde Micke med mig till doktorn medans mamma gick och fixade mitt studentplakat(!). Sedan gick vi på Träffen och åt alla tre. :} Kycklingfilé och Filé Oscar blev det, mumma! Så innan mamma åkte fick hon ta med sig lite grejer härifrån, bl.a höst- och vinterkläder & skor. Vi börjar lite smått med flytten, så det inte blir allt på en gång.

Sedan hon åkte har jag dammsugit här, så nu är det fräscht! Så var mamma gullig och diskade bort all min disk medans jag var hos doktorn också. Gulle! Såg nyss att jag fått mail angående min student- och balklänning, och jag ska hinna få dem innan dom ska användas. Så nu kan jag känna mig lugnt. :} FAN, vad sjukt det är! Typ, 22 eller 23 dagar kvar idag? Helt sinnessjukt. Måste verkligen ta vara på tiden nu, men alla underbara människor!
Imorgon så ska klassen vara här på Hemköp och ha grillkväll också, kommer bli helt awesome. ♥

Fram med dammsugaren!

Datum: 2010-05-19 Klockslag: 19:26:44

Håller just nu på att samla orken för att städa & packa ihop lite här, sedan blir det en skön dusch nu när varmvattnet äntligen kommit tillbaka. :} Har gått och dragits med fettigt hår på skolan för att jag vägrat duscha i kallvatten, haha. Blir mys med något gott framför en film med älsklingen ikväll. Förresten, så idag började Micke och Kim filma oss i klassen till studentfilmen. Man fick gå in två och två och prata om olika saker medans man blev filmade, jag gick med Amanda. Blev en hel del skratt, haha. :D MP07! ♥

Torsdag imorgon, vilket betyder att mamma kommer & att jag får gå till doktorn. Mamma kommer lagomt tills jag slutar skolan efter 13, så ska vi gå och kolla på vår utställning och sedan så tror jag hon skulle fixa studentplakat också. :} Och 14:45 har jag läkartid, ska äntligen få kolla upp de här utslagen jag haft i ungefär 1½ vecka nu. Hoppas på att de ger mig någon salva som gör att de går bort OCH att de sgäer att jag får sola solarium nästa vecka. Man känner sig inte så fin när man är fyll av röda prickar/fläckar. Så att få bort dem vore uppskattat. :}


Jag och Kim på en naturkunskapslektion för ett tag sedan.


Lättnad & press

Datum: 2010-05-19 Klockslag: 13:47:13

Har hållit min projektarbetsredovisning nu, var faktiskt inte ett dugg nervös. Vad är det som hänt med mig? Två redovisningar inför en hel del folk, utan att magen pirrat och händerna skakat? Tror dock att jag blev lite röd i ansiktet på redovisningen idag, varför vet jag faktiskt inte. Haha!
Har nyss haft betygssnack med min fotolärare, jag ligger på ett VG. Men om jag lämnar in riktigt bra uppgifter nu så kan jag få ett MVG, lilla pressen här va. :( Eftersom det är en 200 poängskurs så BEHÖVER jag verkligen ett mvg, om jag ska ha någon chans att komma in på högskolan. Kom igen Gud, hjälp mig lite här! Ska bara komma på något jag ska fota som eget projekt, och sedan är det ett självporträtt som ska fotas. Det och projektrapporten och lite plugg till ett historieprov, SEN ÄR JAG FÄRDIG! :'D Dör nästan lite vad skönt det är att ens få tänka den tanken.

Njuter av varje sekund

Datum: 2010-05-18 Klockslag: 18:59:50

Hade bytt om och tagit på mig springskorna för att ta en härlig promenad i solen, när jag tittar ut genom fönstret och ser att det spö(!)regnar. Väntade ett tag och tog sedan en 1 h's promenad, jag blir så otroligt lycklig av det här sommarvädret alltså. När solen lyser, gräsmattor är klippta, träden blommar och det luktar regn. Det är lycka.

Ska väl försöka ta mig en dusch i det iskalla vattnet, eftersom jag inte verkar ha något varmvatten alls. Men tror nog att jag ska göra mig en omelett och mumsa i mig först. :} Sedan avslutar jag med plugg och mys framför en film/tvn, ensam eller med sällskap(?).




(Är hemskt sugen på att köpa en ny mobil med riktigt bra kamera.. Ge mig pengar nån? Haha.)

Tisdag,

Datum: 2010-05-18 Klockslag: 10:02:27

Hade en sjukt härlig kväll igår. André, Kim och Mischa hade köpt kyckling & en engångsgrill så vi gick ut på gräsmattan med en filt och grillade osv. Gick även och köpte dricka, öl och chips. Såå härligt! Svensk sommar är ju tamigfan det bästa som finns. ♥ Efter allt längtande är det så himla underbart när man äntligen kan gå runt i jeansshorts utan att frysa det minsta. Sedan så gick vi in och pluggade och myste massa.

Imorse höll vi våra Svenska NP-tal, mitt handlade om omöjlig kärlek. Vet inte hur det gick? Glad att det är gjort, och jag blev faktiskt inte ens nervös. GO SARA!
Klockan 12:00-17:00 är det ännu mer NP, då jag ska skriva eftersom jag var sjuk när de andra gjorde det. När jag kommer hem ikväll ska jag förebereda min projektarbetsredovisning som jag ska hålla imorgon, tro hur det kommer gå då. Extra lyckat då jag inte ens hunnit få min fotobok. Jäkla vistaprint.

Schteeek

Datum: 2010-05-17 Klockslag: 18:00:56

Efter middagen följde jag med Micke och kollade när de repade en stund, och nu har jag bytt om & packat ihop lite grejer så jag är färdig att följa med och steka uppe på Hällgumsgatan. ;> Jeansshort och converse är det som gäller. Invigde jeansjackan idag också, fyfan vad livet är härligt nu.

Ska fixa mitt svenska NP-tal ikväll & göra färdigt religionen, sen är det inte mycket kvar. Helt sinnes!

Termometern visar 30+

Datum: 2010-05-17 Klockslag: 15:28:07

Seriöst, det skulle inte kunna vara finare väder ute. Nu vill jag vara i natursköna och ligga ute och steka i bikini och sedan ta bilen och dra och bada i någon av alla sjöar som finns runt omkring!

Känner mig duktig & effektiv idag, har letat åt mig engelskalärare och lämnat in mina uppgifter, ringt angående lägenhet (som inte gav så mycket, men ändå), handlat & betalat räkningar. Lagomt less jag blev när jag märkte att jag glömt att betala förra Halebop räkningen OCH fick en Cosmopolitanräkning, nu kan ni räkna med att jag känner mig fattigare än på länge. Det sämsta är att jag har en hel del jag behöver spendera pengar på nu framöver också. Fan.

Vad fan är felet?!

Datum: 2010-05-16 Klockslag: 14:26:51

Kan ju inte låta bli att undra vad det är för jävla fel på folk?! Blir så jävla förbannad så jag tror jag dör. Kan man födas helt dum i huvudet eller är det föräldrar som inte kan uppfostra sina barn på ett vettigt sätt? 

Sedan kan man ju undra över varför såna jävla idioter ALLTID kommer undan med allt dom gör också? Det finns människor som jag ibland hatar utan anledning, men när det gäller vissa så har jag haft så jävla rätt i att hata dem. Kan man inte bete sig på ett normalt sätt kanske man borde sitta inlåst och inte få vistas bland folk.
Ibland är det här verkligen en jävla skitby. Ska bli så skönt att få slippa alla jävla idioter som finns här.

Ursäkta språket, men var tvungen att få ur mig det.

-

Datum: 2010-05-16 Klockslag: 13:17:32


I wanna celebrate and live my life

Datum: 2010-05-16 Klockslag: 11:18:26

Hade planerat att ligga ute & steka i bikini idag, men vaknar av ösregn(!), det blev lite av en besvikelse. Men lika glad är jag för det. :} Sitter och lyssnar på Wynter Gordon - Dirty talk om & om igen, jobbigt att jag blivit besatt av den igen när den bara finns på tuben och inte på Spotify. Vill bara ut på krogen och dansa till den, så jäkla bra! 

Hade fått ett häfte med rabattkuponger från EON, där man fick en gratis fotobok från Fujidirekt. Så eftersom vi fått två häften så ska jag göra två fotoböcker, vet bara inte riktigt vad de ska innehålla. En med bilder på klassen tror jag iallafall att det blir. :} Sedan kanske jag gör en med Londonbilder också, åh vad jag saknar den staden.

Söndag & en dag full med plugg framför mig men humöret är ändå på topp! Kanske för att jag har sommarkänslor? Dunno. Ett STORT btw, jag har ju aldrig (konstigt nog) varit någon som tänkt ut namn till mina framtida barn, men nu har jag två namn som känns så.. rätt! ♥ Det bästa är att Micke gillar dem lika mycket som mig, hähä. ;}

Nu dör jag sakta men säkert

Datum: 2010-05-15 Klockslag: 21:51:22

FYFAN säger jag bara. På kryssningen så var ju Peter Siepen DJ på ett dansgolv, där vi MP07-tjejer var och dansade en hel del. Han hade på sig ett linne med ett ankare, och jag en t-shirt med ett ankare på. Så han säger i mikrofonen typ "Här har vi en till sailor!" eller något sådant när jag får förbi. Sedan önskar vi några låtar. Tillslut kommer han ut på golvet och dansar, och vi dansar som vanligt i "ringen". Och självaste Peter Siepen går in och dansar i VÅR ring, och han tar till och med av sig linnet. Det får såklart ALLA på dansgolvet att dras mot oss - och vi blev festens mittpunkt. (Festens mittpunkt är nog lite internt, men whatever.) Inser ni hur legendariskt ögonblick det var? Jag skrek till Amanda att hon skulle filma det, vilket hon gjorde. Filmen blev helt sjukt rolig och ett sjuhelvetes minne. Och vad får jag höra nu? VIDEON ÄR SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN. :( Så nu sitter jag här i soffan och dör lite för varje minut som går.

Men, bara för att jag själv ska kunna läsa det här om x länge, och minnas det så skriver jag det. Siepen kom även och stog och dansade med  bara mig & Elin en gång och börjar prata med mig om att en blond tjej på dansgolvet bara teasar(?) killen som hon dansar med, och att när han frågar "ska vi gå till hytten?" så kommer hon säga nej. Så säger han att det är löjligt och vi skrattar åt det. Internt, maybe.

Hos svärföräldrarna

Datum: 2010-05-15 Klockslag: 18:35:15






25+ i skuggan

Datum: 2010-05-15 Klockslag: 17:47:12

Rena sommarvädret idag ju! Ska ut och njuta av solen en stund till och sedan ska jag plugga hela kvällen (förutom under en paus då syskonbarnen kommer hit).

Har varit hos svärföräldrarna och suttit ute i solen och fikat i några timmar, hur härligt som helst. :} Grannarna hade ett jättegulligt föl som vi var och tittade på också, gooos. :'D

Underbart!

Datum: 2010-05-15 Klockslag: 11:48:18

Alltså.. vädret! ♥

Ska alldeles strax åka med mamma, pappa och Micke till hans föräldrar, så ska vi stanna där medans mamma & pappa åker på marknaden i Sollefteå. Ikväll blir det FETPLUGG, för jag ska fan bli färdig så jag bara får njuta av dom här sista veckorna. Åh, jag kommer sakna MP07 så otroligt mycket. :( Sorgligt.

14 maj,

Datum: 2010-05-15 Klockslag: 01:35:39

Skrev ett inlägg förut idag som varken sparats eller publicerats?

Iallafall, idag har vi hunnit med att åka till Elina för lite födelsedagsfirande, äta på pizzerian med henne, Lydia och Mimmi och sedan hade jag, Elina och Micke en liten hockeykväll här. Om jag ska vara ärlig satt jag mest och läste bloggar medan dom kollade på hockeyn. Har varit en riktigt trevlig dag! :} Helt underbart skönt att det bara är lördag imorgon också, en långhelg behövdes verkligen! :'D

Nu ligger älsklingen och sussar sött, tror jag ska gå och göra honom sällskap. Men först slår jag nog på någon film jag kan titta på tills jag somnar, har kopplat in datorn till tvn nu. :} Att kolla på en 32" skärm är lite skillnad mot för en.. 15"(?) måste jag ju säga.

MP07 ♥ PETER SIEPEN

Datum: 2010-05-13 Klockslag: 18:02:02

Väntar med att lägga in bilder tills alla ur klassen lagt upp sina på Facebook. Men här har ni ett smakprov!
Kan ju bara säga att vi hade det snuskigt jävla roligt på kryssningen! Det var värt varenda krona. Puss på er MP07!

Hemma igen!

Datum: 2010-05-13 Klockslag: 13:49:48

Nu är jag hemma i natursköna igen, kom hem runt 01 någongång efter att ha varit och hämtat Micke i Sollefteå. Tänker gå och duscha för att få känna mig fräsch igen, vilket jag inte gjort på några dagar. Haha!

Har iallafall haft en helt sjukt underbar resa, har skrattat mig så hes att rösten försvunnit. MP07, NI ÄR BÄST! ♥
Tänker skriva om resan och lägga in massa bilder, men det får bli senare. :}

Your world is my world

Datum: 2010-05-09 Klockslag: 00:25:02

Klockan är nu 00:19 och jag har inte packat klart, och jag har inte pluggat ett dugg. Men däremot så har jag; rensat kameran, lagt in ny musik på ipoden & laddar den nu, beställt min fotobok och fixat min färdkost aka kycklingsallad. Nu ska jag packa färdigt, platta håret, ringa min älskling och säga godnatt och.. sova. :D Imorgon klockan 8 bär det av härifrån Natursköna. STOCKHOLM & ÅBO HERE I COME! Återkommer på onsdag eller torsdag.

Det slog mig just att bilderna nedan är ganska lika, vi med varsitt gulliga lilla barn. :'} 





Någon som gillar Skillet?

Datum: 2010-05-08 Klockslag: 20:24:44


Haha, sick! :D Jag måste vara sämst i hela världen - jag har varken pluggat eller packat, ÄN!
Kom förresten på att jag fr.o.m ikväll inte kommer blogga något förrens på onsdagkväll eller torsdag. Eftersom mitt internet på mobilen vägrar att fungera. Hinner nog med ett inlägg innan jag går och lägger mig, typ det tjugosjätte för idag känns det som. haha!

Flourescent Pink

Datum: 2010-05-08 Klockslag: 19:31:38


Jag är kär i mitt nya nagellack! ♥


8 Maj,

Datum: 2010-05-08 Klockslag: 18:28:48


Tvätta, packa, plugga..

Datum: 2010-05-08 Klockslag: 16:17:35

Listan på saker jag bör göra just nu tycks fortsätta i evigheter. 

Funderar på att snart ta en duschs och sedan som en engångsföreteelse - återgå till mitt BUS-behov. Känns liksom lagomt tråkigt att komma i jeansshorts med kritvita ben. Men sedan är det solarium & riktig sol som gäller, orkar inte med hur fet hy man får av BUS. Jag hoooppas att jag slipper några fläckar & streck, det skulle suga annars. Men jag tar risken. Sedan ska jag måla naglarna, plugga, fixa kycklingsallad till färdkost och sist men absolut inte minst packa!

Var superskönt att ta den där promenaden, umgås alldeles för sällan. Att få vara ute i det fina vädret och prata med en bra vän var en riktigt bra start på dagen känner jag. :}

Peppen kommer smygandes!

Datum: 2010-05-08 Klockslag: 12:23:32

Har drömt helt sjuka och värdelösa drömmar inatt, gillas inte. Gud, låt mig slippa ännu en mardrömsperiod. Tack!

Började morgonen med att stå och typ SPY upp slem, älskar min hals alltså. Hur vidrigt som helst verkligen. Och nu har jag nyss ätit frukost och ska snart ta med hundarna ut på en promenad med Erika och hennes hund, var alldeles för länge sedan sist. Får ju passa på nu i det fina vädret. :} Sedan ska jag och Elina dra på Ica och handla färdkost till tåget imorgon, FÖR IMORGON DRAR JAG & VÄRLDENS BÄSTA KLASS MOT STOCKHOLM! Jag börjar faktiskt bli lite småpepp nu, men något säger mig att jag får ta det lugnt med att dansa pga min hals. :( Boooring, att dansa är ju det roligaste som finns! Ikväll ska jag råplugga iallafall, så jag kan njuta & ha kul i Stockholm utan att känna mig dålig.

Sitter och peppar med Elinas STUDENT 2010-lista på Spotify, snaaaart. ♥


Vi vill bli med mops/fransk bulldog!

Datum: 2010-05-08 Klockslag: 01:12:48



Finally!

Datum: 2010-05-07 Klockslag: 22:49:12

Som ni säkert märkt så har jag varit på jakt efter nya, goda recept men inte hittat något riktigt bra. Så, eftersom mammas mat är den allra godaste, bestämde jag mig för att titta igenom hennes kokböcker. Det var en bra idé, för nu har jag flera recept som jag fullkomligt älskar & längtar efter att få försöka laga till. Kanske inte de lättaste och billigaste, men det må väl vara. Det blev lasagne, quiche lorraine (en sorts paj), kotlettgryta med svamp, tortillatårta och fläskfilégratäng. Mums!

Väntar just nu på att mamma ska komma hem, vilket hon borde göra snart. Kom just på att jag har en religionsuppgift som jag kan sätta mig och göra nu, som jag inte behöver något annat än penna och papper till. Perfekt! Etik och moral handlar det om, lättsamt och bra!

Sara och Örjan?

Datum: 2010-05-07 Klockslag: 18:26:48

Idag i bussen var det en tjej som satt framför mig som hela tiden skulle vända sig bakåt och titta, sådant kan verkligen driva mig till vansinne. Kände att jag blev mer och mer hela tiden när det tillslut blev så illa att jag helst av allt skulle vilja be den där störande jävla människan att sluta titta bak hela tiden. Självklart så gjorde jag det inte, eftersom hon har all rätt i världen och göra så och jag bara är löjlig som låter mig provoceras av sånt. Började sedan tänka på Örjan Lax i Hjälp!, och kände att jag verkligen kan känna igen mig i honom. Jag kan ju såklart hålla mig från att skämma ut mig sådär, men det är ofta som det riktigt kokar i mig av att folk gör irriterande småsaker. Smaskar för högt, gör samma sak hela tiden osv, en hel drös med såna där töntiga grejer. Haha!

Vad händer ikväll då? Inte en jäkla aning. Hade ju planerat att plugga, men lämnade alla böckerna & datorn i Kramfors så mamma tar med dem hem ikväll. Men ska åtminstonde försöka göra en liten kladd på vad som ska stå i projektrapporten. Annars tror jag att jag bara ska sitta framför tvn och äta något gott, typ godis eller chips? Får åka och köpa något senare. Och så ska jag måla naglarna med något av mina nya nagellack, mitt paket från E.l.f låg nämligen här hemma och väntade på mig. :}

Världens skönaste vecka framför mig!

Datum: 2010-05-06 Klockslag: 20:02:55

Söndag: Studentkryssning med världens bästa klass. ♥
Måndag-onsdag: Hänga i Stockholm med klassen och shoppa, göra massa roligt & gå på utställningar.
Torsdag-söndag: Långhelg i natursköna.

Håller på att packa nu, är inte det lättaste. Det största problemet är vilka skor jag ska ta med mig, hur många är för många för fyra dagar? Slutar nog med tre-fyra stycken eller något sådant.
I helgen ska jag försöka plugga så mycket jag bara kan, så jag kan riktigt njuta nästa vecka och inte känna mig fylld av ångest och stress.



Vårutställningen; check!

Datum: 2010-05-06 Klockslag: 16:12:37

Sådär, då var vernissagen färdig. :} Kom rätt så mycket folk, vilket var roligt. Dock var det ingen av mina anhöriga som kom, kändes lite ledsamt. Men jag hade ju Micke där iallafall, och när jag sa "ja, men du går ju i min klass :(" så gladde han mig med att han hade ju kommit i vilket fall som helst, alltid något. Och jag vet att mamma verkligen ville komma, men inte kunde eftersom hon jobbar idag. Iallafall, så på vägen hem gick jag in och köpte mig ett par vita fake-converse. Så jag satsar på att köpa ett par äkta röda senare istället, för dom är snyggare än de vita. :}

Ikväll var det tvätt och packning som stod på schemat, men jag tror jag sparar tvätten tills jag kommer till natursköna istället. Känner mig ganska slö fortfarande, bättre att ta det lugnt och bli frisk! Men packa måste jag iallafall göra, men frågan är vad man ska ha med sig? Måste kolla ännu en gång hur vädret ser ut att bli under Stockholmsvistelsen. Snälla, säg att de bytt ut regnet mot sol!

Yay! Dom hade faktiskt bytt ut dom där tråkiga regnmolnen mot skinande sol! TACK! :'D

Vernissage

Datum: 2010-05-06 Klockslag: 12:19:45

Vaknade imorse med en inte så svullen hals, däremot så spottade jag blod. Gick till skolsköterskan som sa att jag måste gå på vårdcentralen imorgon och ta ett halsprov, ifall jag behöver penicillin. Isåfall blir det väldigt nyktert på kryssningen, tråkigt värre.
Har gjort naturprovet nu, känns faktiskt som om det gick riktigt bra. :D Och nu har jag nyss fixat mina små "lappar" till utställningen där det står vem som fotat bilderna och varför osv. Så nu ska jag bara skriva ut dem och sedan är allt färdigt. :} Klockan 15.00 är det dags för vernissage!

Sjukling

Datum: 2010-05-05 Klockslag: 16:11:08

Fan alltså vad less jag blir.
Imorse vaknade jag och kände hur min hals, ännu en gång, var helt igensvälld. Det sjuka är att det är min gomspene (den där som hänger mitt i halsen, mellan halsmandlarna för er som inte vet) som sväller upp så den täcker hela halsen och liksom "viks" när jag sväljer, vilket gör skitont och ger mig kräkreflexer. 
Så imorse när älsklingen gått fick jag springa in på toaletten för att jag kände att spyan var påväg, som tur var kom det inte upp något. 

La mig och somnade om och gjorde lite frukost/lunch efter tolv någongång och tvingade mig sedan iväg på biblioteket för att hänga upp mina bilder till utställningen imorgon. Så nu ligger jag i bäddsoffan och vilar, ska försöka läsa på lite mer till naturprovet sen också. Älsklingen är och repar och kommer hit efter 18:00 så då ska vi äta middag och sådär. Blir en lugn kväll ikväll, är kallsvettig och jävlig.

37

Datum: 2010-05-04 Klockslag: 19:53:31

Sitter och pluggar till naturprovet jag har på torsdag, känns som om jag kan det mesta men ändå kommer det säkert gå skitdåligt. Det brukar vara så. Ska läsa på ett tag till och sedan låta älsklingen förhöra mig, om han planerar att vakna inom den närmsta tiden dvs. Är så otroligt less på allt pluggande nu, tack och lov är det inte många dagar kvar.

Lagade en sorts bacon- och gräddsås och åt med bandspaghetti idag, mycket uppskattat. :} Han sa att han var besviken över att det inte fanns mer, men inte för att han inte blev mätt - utan för att det var så himla gott. Bra betyg till mig alltså! :D Jag älskar att stå i köket och fixa med mat när jag har någon som då och då kommer och håller om mig och pussar mig bak i nacken.

Trött tjej

Datum: 2010-05-04 Klockslag: 15:27:28

Kom hem från skolan för en stund sedan, väntar på att Micke ska komma hit så vi ska laga mat och sådär. :} Sedan blir det nog en liten middagslur, låg nämligen vakna till 04:00(?) någongång och myste och pratade. 

Hade verkligen en skitmysig kväll igår, helt perfekt. ♥ Gick med Micke och Kim upp till Hällgumsgatan och såg på film osv, och sedan la vi oss och låg och pratade i timtal.

3 Maj,

Datum: 2010-05-03 Klockslag: 11:54:19

Klockan är inte ens tolv ännu och jag har redan hunnit duscha, sminka mig & cykla iväg på jobbet för att lägga schemat inför sommaren. Hade planerat att jobba 80-100%, men tror det blev runt 75-80% ungefär. Känns faktiskt alldeles lagom, efter förra sommaren då jag jobbade dygnet runt (kändes det som iallafall) så blir det skönt med en lite lugnare sommar. Skippade sista "jobbhelgen" i augusti också, eftersom jag "ska ju söderut".. Fan, det börjar bli verkligt nu. Snälla, säg att det verkligen blir av! Jag är egentligen livrädd för att flytta till ett helt främmande ställe där jag bara kommer att känna en person, samtidigt som det känns så JÄVLA spännande och underbart att få börja på något nytt & eget med den jag älskar.



Nu kommer mamma snart hem från jobbet och då ska vi åka och uträtta några ärenden och så måste jag få i mig någon frukost/lunch. Ikväll blir det Kramfors och en riktig myskväll med älsklingen, som han så gulligt bad om igår. Hade planerat att gå på Body Pump också, men såklart vaknar jag med halsont. :( Tänk om jag kunde få hålla mig frisk i några veckor för en gångs skull.


Mitt senaste musikbegär, kan inte sluta lyssna! ♥

London -09 I

Datum: 2010-05-02 Klockslag: 23:53:24

Såg att jag aldrig gjort något bra inlägg med Londonbilder, så här kommer bilder från den senaste resan. :} De är dock inte i någon slags ordning. (Endast bilder från mina två kameror.) Som f.ö var helt perfekt! Längtar verkligen tillbaka nu när det är vår och allt. VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG. :} Haha!

TACK ÄNNU EN GÅNG BRUDAR FÖR EN HELT UNDERBAR RESA! ♥

Forever yours and yours alone

Datum: 2010-05-02 Klockslag: 22:26:20

Först blir det sämre, och sedan blir det bättre.

Har börjat få huvudvärk nu, så innan den blir extrem ska jag lägga mig och läsa på till naturprovet lite. Vi har studiedag imorgon, vilket betyder långhelg! Så himla skönt, verkligen vad jag behövde just nu. Så jag tar 15:35(?) bussen till Kramfors imorgon och går sedan på Body Pump. Är besviken att jag inte fick någon träningsvärk efter gymmandet igår, men jag körde väl lite för mesigt antar jag. Haha! :} Igår hade förresten jag och älsklingen 5 månader. ♥

-

Datum: 2010-05-02 Klockslag: 15:54:57

:(

Finns så mycket jag skulle kunna och vilja säga just nu,
samtidigt som jag inte vill säga något alls.

Snö i maj?

Datum: 2010-05-02 Klockslag: 12:35:02

Vilken skit. Vaknade inatt av att Felicia grät och ville ha ett gosedjur, så det var bara att kliva upp och leta åt ett som dög. Söten! Och vad ser jag inte? DET SNÖAR, och inte lite heller. 

Var nere och gymmade i ca 40 minuter igår och gick sedan ut och gick/joggade. :} Min kondition är ju.. rent ut sagt pinsam, fick ju mjälthugg på en gång typ. Det ska det bli ändring på! 
Nu ska jag snart sätta mig ner med naturkunskapen och läsa på inför provet, om barnen kan låta mig vara ifred på mitt rum dvs. :}

1 maj,

Datum: 2010-05-01 Klockslag: 18:46:51

Fan alltså, nu är det inte alls länge kvar till sommaren & studenten. Hoppas att maj blir en riktigt fin månad nu bara. :} Kommer vara fylld med massa roliga grejer iallafall, den 9e åker vi iväg på studentkryssning med klassen och stannar sedan kvar i Stockholm i några dagar. Underbart att få vara i huvudstaden igen. ♥

Ska snart åka och gymma, vill bara hinna smälta maten lite först. Sedan blir det hem och duscha, och sedan åka tillbaka och mysa & lägga barnen. :} Felicia tycker det ska bli jätteroligt att jag ska sova med henne och Kevin inne på deras rum, hon tjatar om det hela tiden. Söten där!

Barnvakt

Datum: 2010-05-01 Klockslag: 12:20:03

Nu är barnen här och vi har alldeles nyss ätit spaghetti och köttfärssås till lunch. :} När pappa tog sitt insulin frågade Kevin vad det var och varför han tog en spruta, och en stund senare säger han "den här ketchupen skulle behöva ha en spruta" och "n' hänn ketchupen ha ju sockersjuka". Så roliga dom är! 





Senare idag ska vi ut och cykla, och efter middagen ska jag gymma lite.

Tips på bra recept?

Datum: 2010-05-01 Klockslag: 01:13:07



Revolution mina vänner, revolution
Det är riktigt stort för att vara mig, som knappt kan/vill vara i närheten av rått kött, men någon gång ska ju vara den första.

Sitter och letar efter bra, relativt lättlagade recept som inte innehåller sjutusen ingredienser.. Går inget vidare."Pasta Italiano", "Köttfärs- och olivpaj" (där jag tar quornfärs & skippar oliverna) och "Anettes snabba kycklingpasta" är det enda jag hittat, så nu tror jag att jag ger upp. Ska nog be mamma visa mig några bra recept istället, hon lagar ju galet god mat! Har ni några bra recept eller tips på bra sidor med recept?

Tänker lägga mig nu, har en fullspäckad dag framför mig imorgon. Syskonbarnen kommer hit vid 09:30 imorgonbitti och stannar tills på söndag (eller jag och mamma ska åka och sova med dem hemma hos dem, men ja). Så jag lär ha det jag gör hela dagen, plus att jag tänkte ta en springtur & gymma lite. :} OCH plugga lite om det går att trycka in i tidsschemat, eftersom jag antagligen kommer slockna ganska fort när jag lägger mig nu så blir det nog inget naturkunskapspluggande.

RSS 2.0