center>

Your magic is real

Datum: 2010-01-31 Klockslag: 15:43:14

Har blivit besatt av att titta på weheartit, har nog kollat igenom över hundra sidor sedan igår (och då går det väldigt sakta att byta sida ändå). Känner mig lite pepp på att byta design nu snart också, ska be Christoffer hjälpa mig så att den ser bra ut i Google Chrome, Firefox osv. Sedan blir det att göra en helt ny design, finally. Tror att Micke ska få hjälpa mig att byta från Windows Vista till Windows 7. :} Bra att ha någon datanörd/duktig pojkvän som kan hjälpa en. :'D

Besöket hos syskonbarnet var lika roligt som vanligt, Felicia springer runt i sina nya sandaler och visar saker "som Bibbi inte kan göra". Haha! ;'D Och Bibbi (Nathalie) sprang omkring i skor i strlk 31 (som var lika stora som mina fötter!!) då hon inte ens är 1½ år, ni kan ju tänka er hur det såg ut. Och Kevin lekte med sin polisstation och visade mig alla olika finesser och dylikt. Gullrumpor! Och ikväll får jag mysa med min snygga gullrumpa, can't wait! ;*

There's a fire inside this heart and a riot about to explode into flames

Datum: 2010-01-31 Klockslag: 12:22:21

Jag glömmer liksom bort att vi ska åka och se 30 Seconds to mars, älskling & jag. 

Sedan jag klev upp har jag hunnit fota lite mer, hann ju bli så himla mörkt igår. Har fotat "gammal" nu, men "ett rum" då? Det står verkligen still i mitt huvud, har inga som helst idéer, eller de jag har tycker jag inte är tillräckligt bra helt enkelt. Tror att skolan kväver mig snart, har alldeles för mycket att göra. Känns som det blivit ett återkommande gnäll om skolan här i bloggen, men hur kan man låta bli om man är så less att man egentligen bara vill ge upp? :{ Men nog om det. Ska fräscha till mig lite & sedan åka till syster och träffa barnen. Var jättelänge sedan jag träffade minstingen, hon har lyckats sova de tre senaste gångerna. 

Nu; smink & frukost, sedan måste jag sätta mig och planera in veckan i min almanacka.

Go fuck yourself!

Datum: 2010-01-31 Klockslag: 01:49:51

Hur dum är jag egentligen?! Gör något som jag vet att jag kommer må skitdåligt över efteråt.. kunde bara inte låta bli. Önskar att du bara kunde försvinna, eller att det där aldrig någonsin funnits och att jag kunde släppa det och inte bry mig om det mer. Humörsänkare deluxe!

Godnatt från en lagomt pissed Sara.

It takes a mom

Datum: 2010-01-31 Klockslag: 00:24:51


Lördagkväll

Datum: 2010-01-31 Klockslag: 00:15:46

Sulle och Markus har just åkt härifrån, vi tog en myskväll istället för en hårkväll. :} Åt popcorn och tittade på Beck - hämndens pris, fast vi satt egentligen mest och pratade och skrattade. 

Började tänka lite nu.. På skolan har vi en lektion då vi har skolcoachen med, där vi varje fredag går igenom person efter person "veckans bästa", "veckans sämsta", "något jag gjort under den gångna veckan som jag är stolt över", "fyra ord som beskriver min vecka" & "planer inför kommande vecka". Kanske det vore något att börja med, på riktigt? Känns som en sån där viktig sak som man inte tar sig tid att göra, hur ofta tar man egentligen tid för att göra något för sig själv? Något som jag mår bra av? Inte för ofta. Tål att tänkas på.

Nu saknar jag min fina pojkvän, längtar efter att få träffa honom imorgon igen. ;'}

the good, the bad and the unknown

Datum: 2010-01-30 Klockslag: 13:26:58

Drömmer, vaknar och blir besviken när han inte ligger brevid mig.

Vad händer idag då? Sulle och Markus kommer hit en sväng senare, jag ska avfärga & bleka hennes hår. Tänkte försöka hinna med att åka till syskonbarnen en stund också. :} Men nu ska jag först och främst ta och äta lite senlunch och sedan ta en promenad med hundarna och försöka få lite inspiration till fotandet som måste göras. ("Ett rum" och "gammalt", sedan ska jag nog försöka fota lite till mitt projektarbete också.)

the good

Tävling!

Datum: 2010-01-28 Klockslag: 20:57:51

Jag är med och tävlar om ett läppstift hos Pinknation! :D



Joel Kinnaman

Datum: 2010-01-27 Klockslag: 20:08:10

Det är väl ingen som missat Joel Kinnaman i rollen som Frank Wagner i Johan Falk filmerna? Vilken jävla kille alltså! ;'D Jag och Micke är ungefär lika kära i honom, haha! Riktigt bra skådespelare, och så är han ju inte lite snygg heller! hah :D
Har än så länge bara sett Gruppen för särskilda insater, Vapenbröder & National Target. Känns tråkigt att Frank (Joel) inte kommer vara med i Leo Gaut lika mycket som i de tidigare filmerna, han som gör dem ju. ;c 


Såg klart på New Moon för en stund sedan, kan ni förstå att det tagit mig lång tid att se den? Bra var den iallafall, och jag fällde såklart några tårar också. Fast nivån på sorgligheten kom inte ens i närhet av den i boken, då grät jag nog så varje sida i boken blev blöt. jäkla sorgligt var det. Nu väntar jag på att Micke ska komma hit så ska vi gå ner och handla och sedan mysa en massa framför någon film [as usual]. ♥

Djup suck..

Datum: 2010-01-27 Klockslag: 16:05:57

Som om det inte redan vad nog så har jag nu otroligt ont i ryggen.. :( Från mitten av ryggen och hela vägen upp. Nej, nu ska jag ta och laga någon middag. Hoppas att älsk kommer hit ikväll, fy vad jag saknar honom. :c

Snöstorm?

Datum: 2010-01-27 Klockslag: 14:33:44

Hur mycket kan jag egentligen sova? Vaknade 12:30 igår, somnade vid 17:30 och sov till 21:30. Så inatt somnade jag vid kanske.. 01:30-02:00 och sov till 13:00 idag. Jag är ju sjuk, men ändå. Tycker inte det känns mänskligt att sova mycket, haha!

Har suttit och läst bloggar nu på "morgonen", och läst om snöstormar osv. När jag gick och vickade upp persiennen och tittade ut genom fönstret förstog jag vad alla pratade om. Jäklar vad det snöar alltså! ;o
Funderar på att kanske fixa någon sorts frukost/lunch, fast är varken hungrig eller sugen egentligen. Kanske struntar i det och väntar till middagen istället. Och nu ska jag börja mitt nya, ekonomiska liv. Från och med nu ska jag använda mig av kuvert, 4 st/månad. Har nämligen fått inackordering & lön idag, så nu slipper jag leva som en fattiglapp. ;'D Fast ska verkligen försöka hålla i pengarna nu.

Ge mig vår!

Datum: 2010-01-27 Klockslag: 00:43:58

Nu vill jag ha vår, sol, blommigt, skinnjacka (som jag saknar något så otroligt), ballerinaskor, sjalar osv. När jag och älsk åker till Sthlm ska det inhandlas massa nytt & fint till garderoben, våriga kläder!



Råkade fastna på Topshop, men nu ska jag lägga mig innan huvudet sprängs.

Sova med fienden

Datum: 2010-01-26 Klockslag: 21:42:27

Nästan alldeles nyss vaknat, behövde verkligen dom där timmarnas sömn. Helt underbart att vakna och känna att illamåendet så gott som är borta iallafall, även om huvudvärken spränger.

Gick just in på tv.nu och såg att det är Sova med fienden på 3an 22:00. :D Ska nog ta mig orken att poppa lite popcorn och lägga mig och titta på den, var ett tag sedan nu. Har alltid älskat Julia Roberts, minns att jag ville se ut som henne när jag var liten. Haha! 



Sometimes I stare at you while you are sleeping

Datum: 2010-01-26 Klockslag: 16:05:50

Tisdag. Feber, illamående & huvudvärk.

Har just kommit hem efter att ha varit på Kramm och bokat studentfester med Elina och Micke. Känner peppen! :D Eller, inte just nu pga mitt extrema illamående. En av mina största skräcker - att spy, gör mig livrädd just nu. Borde försöka få i mig vatten och något ätbart och sedan lägga mig och sova. Bebisen som smittat mig, hah. :c Ska sova själv inatt också, for the first time. Extra tråkigt & jobbigt när man dessutom är sjuk. Skulle tro att jag har en rejäl mensvärk på g också, idag är inte min dag helt enkelt.

[Gjorde förresten religionsprovet och fick G, en sak ur världen!]

Jag har iallafall världens mest underbara pojkvän, ingen får mig att le som du gör. ♥ Alltid något att trösta sig med. ;'} Nu ska jag ringa och beklaga mig för mamma..

Bra gjort Sara

Datum: 2010-01-25 Klockslag: 18:34:55

Vem lyckades inte sova till ca 18.00? Jo, jag såklart. Lagomt less jag blev när jag vaknade och tittade på klockan, jag som bara skulle sova en stund. Så nu har jag nyss ätit en ganska äcklig middag och väntar på att maten ska smältas och klockan bli 20:00. Ska bli asskönt att röra på fläsket! :D Skulle tydligen vara ny musik och koreografi (typ) ikväll, spännande. :} Hoppas det är nån riktigt bra och peppande musik bara.

Inget känns så bra som när du håller om mig.

It defines the meaning of their life

Datum: 2010-01-25 Klockslag: 13:57:48

Jag är påväg upp igen. Att känna att jag faktiskt orkar engagera mig åt pluggande är en härlig känsla, som jag inte känt på väldigt länge. För jag vill orka, jag måste orka. Idag hade jag tänkt ta tag i en del av engelskan, och även träna mer till religionsprovet. :} Men nu närmast tänkte jag ta mig en liten tupplur så jag är pigg tills Body Pumpen ikväll, och efter det laga någon middag.

Micke gick nyss härifrån, och jag saknar honom redan. Igårkväll när vi varit ifrån varandra i några timmar saknade jag honom så mycket att det gjorde ont i magen. Kan man vara såhär kär? ♥ Vaknade inatt av att han väckte mig och var helt hysterisk och frågade "visst vill du vara tillsammans med mig?!" och efter jag svarat somnade han om. Han hade drömt en mardröm om att jag knarkade och var otrogen, stackars bebi. 

Dagens måsten;

* Plugga Engelska B
* Läsa på till Religionsprovet
* Body Pump 20:00

Bebi

Datum: 2010-01-24 Klockslag: 23:24:59

Vår "första kväll" tillsammans. Den här bilden fick mig att bli ännu mer kär! ♥
(Jag ser dock hemsk ut, men Micke är helt.. åh! :*)

Lite för mycket att tänka på..

Datum: 2010-01-24 Klockslag: 20:29:51

Efter att ha suttit och tittat igenom högskolekataloger och diskuterat en massa om vad som ska hända efter studenten så har jag tusen tankar i huvudet. Vilsen är nog rätt ord. 

Sitter hemma i lägenheten och försöker plugga till kristendoms provet jag har på tisdag.
Har verkligen börjat ogilla att vara ensam här, trots att jag tycker att jag egentligen borde tycka det är skönt med en ensam stund (vilket jag brukade tycka). :c 

Förresten så tog jag på mig glasögonen när jag skulle börja plugga, och insåg - jävlar vad oskarpt jag ser! Sån otrolig skillnad, får nog börja använda glasögonen oftare.

Kärlek

Datum: 2010-01-23 Klockslag: 17:15:23








Finaste barnen i hela världen! ♥ Att det är dåliga mobilbilder gör ingenting. ;'}

@ skolan

Datum: 2010-01-22 Klockslag: 14:10:46

Sara

vadå pattlisa?

13:58Kim

ja?

13:58Sara

vafan menaru med det?

13:58Kim

kolla ner

13:59Sara

kollar ner

13:59Kim

stor som fa-an

13:59Sara

HAHAHAH

stor som de största meloner som skådats på planeten pandora

14:00Kim

aldrig varit där?

could you take me there?

(A)

you know what i mean

yeah

14:00Sara

klart jag kan!

sesam öppna dig (särar på brösten)

 

Så roar man sig nere på media, haha! Kim skrattade tills han var knallröd i ansiktet. :'D

Happy birthday to me!

Datum: 2010-01-21 Klockslag: 10:13:11

Nitton gamla år, haha. :( Fick iallafall vakna brevid världens bästa och äta en riktigt god frukost. :] <3 Brämhults nypressade apelsinjuice, Kellogs flingor med jordgubbar & mörk choklad och rostade mackor med marmelad. :D

Nu sitter jag i datasalen med Elina, Jossan & Josefine. Elina spelar Per Gessle - Tycker om när du tar på mig för mig eftersom jag fyller år. Nu spelas Beatles - Birthday istället, på Jossans kommando. Vi får "ringa in" och önska låtar, haha!
Får se vad dagen har att bjuda på, kommer iallafall ha sällskap av Micke & Elina. Awesome! :D

Sex i duschen?

Datum: 2010-01-20 Klockslag: 18:04:12


(Egentligen skrev hon det som står nederst, men jag vet nog allt vad hon vill. HAHAH!)

Med en gaffel i handen!

Datum: 2010-01-20 Klockslag: 17:09:11

Gick och solade med Elina, Micke & André förut. Låg 8 minuter idag också, så nu syns det lite skillnad. ;} Även om det är lite, så är det ju alltid något iallafall. Och nu sitter jag med blekning i håret, ska skölja ur det om en liten stund. Har en gaffel liggandes här brevid, har alltid en som jag håller i medans Elina här i blekningen, det är det bästa att använda när det kliar nämligen! :D Haha. Nej nu ska jag gå och duscha, laga mat & hänga tvätt. 





Ledig

Datum: 2010-01-20 Klockslag: 13:21:13

Skönt att vara ledig och få sova hur länge man vill, eller nästan iallafall. Älsk kommer och drar upp mig ur sängen tillalut ändå, hah. ;}

Ska snart ner på stan/hem till mig, ska tvätta och sådär. Som en riktig hemmafru, ska nämligen tvätta till Micke också. Så tror jag att jag ska sola lite idag också faktiskt. :] Ohci kväll blir det blekning & löshår. Åhh! :'D No more skallighet. Haha!

Hemuppgift - etik och moral

Datum: 2010-01-19 Klockslag: 18:33:53

Har redan börjat på religionsuppgiften som ska vara inlämnad v.6, feels good! Vi fick ett x antal olika ämnen att välja bland, och jag valde (inte så otippat) abort. Svårt ämne som det finns väldigt mycket att säga om, så det passade ganska bra. 

Är nyduschad och insmörjd i Wild cherry body butter från The Body Shop. Luktar helt underbart gott! ;'} Lite skillnad motför att lukta solarium, hah. Solade bara 8 minuter idag, dels för att det var första gången på vääldigt länge som jag solade och för att en 20-lapp var det enda jag ägde. Vilket fattigt och eländigt liv jag har! ;D Ska skriva lite mer på uppgiften nu, sedan plocka ihop en gnutta och sedan pinna iväg till Micke. Imorgon ska bli en aktiv dag, jag ska städa & tvätta. Och om jag är på riktigt bra humör kanske jag t.o.m orkar plugga lite då också? We'll see.

Har f.ö blivit förälskad på nytt i Funeral for a friend, särskilt history. ♥ Finns det något lättare sätt att bli glad än att lyssna på bra musik? Don't think so.

It's on your face, is it on your mind

Datum: 2010-01-19 Klockslag: 16:13:01

Projektarbete, läxor, prov.. Högen bara växer och jag orkar aldrig göra en ansträngning för att försöka få den mindre. Har aldrig någonsin varit såhär skolless förut, ibland känns det som om man bara vill ge upp, att man inte orkar mer. Men man får försöka tänka att det är den sista terminen nu, bara att bita ihop & göra sitt bästa. Förstår inte de som verkligen lägger manken till och jobbar stenhårt under hela sin skoltid.. Vart hämtar man den orken? Helt sick, och ändå är jag en av de lyckligt lottade som har det lätt för sig.

Har iallafall kommit på ett tema till projektarbetet nu, och fixat tid för att ha seminarium i kristendomen, eftersom jag missade det provet (läs skolkade pga jag inte pluggat) innan jul. Och den nya uppgiften vi fick på religionen idag ska jag faktiskt börja ta tag i, idag. 

Innan jag kan lägga ner huvudet på kudden ikväll med gott samvete ska jag ha; solat, börjat på religionsuppgiften & städat lite. Och om det finns någon ledig tvättid så ska jag försöka hinna med det också, eller så får det vänta till imorgon.

Otränad?

Datum: 2010-01-19 Klockslag: 11:17:38

Body pumpen var lite av en succé, kan ju säga att jag känner av den idag. Mer och mer för varje timme som går faktiskt. Vi skrev upp oss på 2 gånger/vecka, så nu ska det bli någon ordning på den här kroppen som degat ihop sig riktigt rejält. Tror aldrig jag känt att träning tagit så mycket, tillslut så skakade hela min kropp - och då överdriver jag inte ens. Jag var så slut att när vi tränade armarna så skakade mina ben fortfarande. Tror verkligen att det passar mig att träna i grupp sådär, blir mycket mer peppad då. Ska även fixa så jag har motionsidrott & mediekommunikation b istället för dans, så då blir det ännu mer träning. Den kommer att bestå av att vara i motionsrummet och simma.

Ikväll ska vi gå och sola, och imorgon åker en blekning & löshåret i igen. Can't wait! Har haft uppsatt hår i stort sett varje dag sedan jag tog ur det, ska bli skönt med låångt utsläppt hår igen! ♥

FOOD

Datum: 2010-01-18 Klockslag: 18:30:27


Efter att jag sovit en stund klev jag upp och lagade spaghetti & quornfärssås, för att jag hade lite lök kvar i kylen. :} Måste tänka ekonomiskt nu när jag har 57 kr att leva på tills.. nästa måndag? Något sådant. Funderar på att ta mig orken och plocka ihop lite här, och packa en väska ifall jag ska hem till Micke efter body pumpen. Orkar egentligen inte, men vill inte sova själv ju. ;c Inte sovit själv här en enda gång sedan den 25 november ju!

Och ja, mat & recept får ligga i "Hälsa" kategorin.

Att få pengarna att räcka till

Datum: 2010-01-18 Klockslag: 14:47:23

Det är väl ett återkommande problem för de flesta? Man vill att det ska räcka till så mycket, och utan att man märker det så minskar summan på kontot för varje dag som går. Jag har just suttit och skrivit ner "FEBRUARIS EKONOMI" i mitt block, som jag börjat göra ganska ofta nu för tiden. Egentligen följer jag nog inte det jag skriver, och summorna förändras alltid.. Men det känns bra att iallafall sätta sig ner och få en översikt över hur kommande månads ekonomi ser ut. Februari ser ganska lovande ut faktiskt.. Om jag kan hålla mig till att handla för ca 400 kr/vecka. Funderar på att ta ut 400 kr x 4 och lägga i fyra olika kuvert, på så sätt håller man sig till summan. Är så lätt att slösa bort en hel massa utan att man tänker på det när man hela tiden köper saker med kortet. Då har jag fortfarande 1000 kr kvar efter att ha lagt undan de 1600 kr & betalat av mina räkningar som den här månaden kom upp i hela 600 kr, ovanligt mycket för att vara mig faktiskt. Ibland är det inte så bra att ha abbonemang på mobilen. :c Låter kanske konstigt att bara ha räkningar för så lite, men det beror på att mamma och pappa betalar min hyra & mitt internet. Som student har man ju inte råd med hur mycket som helst direkt, tur jag har mami & papi. :} Vilket tråkigt inlägg det blev nu, men det får man leva med.

Nu ska jag lägga mig och vila/sova i ca 2 h, sedan blir det middag och slutligen Body Pump 20:00 på Ådalshallen. Spännande! :}

Söndag

Datum: 2010-01-17 Klockslag: 16:02:12

Har nästan nyss klivit upp (fastän jag vaknade före 13:00) och ska alldeles strax ta en dusch, diska & laga lite mat. Blir någon billigare mat idag, haha. Får ångest när jag tänker på pengar, vart tar dom vägen? ._.

Kvällen tillbringas på Hällgumsgatan hos Micke & André, så får man ju inte missa Johan Falk filmen som börjar 21:00 heller! :D Vapenbröder om jag inte minns helt fel? Nej nu ska jag skynda mig lite. Ser fram emot en uppfriskande promenad med musik i öronen, bara jag slipper någon läskig typ som stannar och tittar på mig hela tiden. ;_; Sist jag gick till Micke var det någon idiot som betedde sig läskigt som fan, fick gå fort som fan och titta bak varannan sekund. Inte kul. :(

Fem dagar kvar..

Datum: 2010-01-17 Klockslag: 01:58:06

(Egentligen fyra eftersom klockan är efter 00:00 men.) Sedan är jag nitton gamla år. Är det inte konstigt att jag redan känner mig halvgammal? Samtidigt som jag bara vill att tiden ska gå ett par år framåt, så jag förhoppningsvis får sitta där med en underbar pojkvän & ett eller några små, söta barn. Jag vill ha allt det där nu, men jag har ändå så många saker jag vill hinna göra. Så många platser jag vill åka till, fast vem säger att livet tar slut när man föder sitt första barn? Fast det blir såklart annorlunda. 

Jag sitter och försöker komma på vad jag önskar mig i födelsedagspresent, det är faktiskt inte det lättaste. När mamma frågade så sa jag att hon & pappa bl.a kunde få betala mitt paket från Nelly iallafall.. Nytt smink behöver jag också. Så funderar jag på om jag skulle vilja gå på en salong och fixa mina naglar också. Frågan är bara om man ska spara sina egna och fixa dem, eller om man ska göra tippar? Och akryl eller gele? Ja, det återstår väl att se. :} Riktiga fotbollsfrunaglar är ju det snyggaste som finns, love it! Nu ska jag kila över till sängen och äta lite chips & tzatsiki med min fina pojkvän. ♥

Jag klickade hem..

Datum: 2010-01-16 Klockslag: 22:59:14


Ett par svarta Uggs i storlek 36 och två par James Rocco trosor, skitsnygga & såg riktigt sköna ut också. Hoppas att storleken passar bara! :} 

Har haft en riktigt härlig & mysig dag idag. Låg i sängen lääänge, sedan diskade jag & Micke gick och handlade. Så lagade han smördegsinbakad fläskfilé med champinjonstuvning och klyftpotatis. Till det hade vi tzatsiki, beasås och sallad. Hur gott som helst, verkligen en lyckad middag. Min kille kan han! ;'D Haha. Så nu ska vi alldeles strax se Ghost ship som börjar på 5:an 23:05 och äta chips och tzatsiki, mumma! Citerar Ewa: "Verkar som du har ett underbart liv nu Saragumman!" Det har jag. :'}

Jorden vs Pandora, hah!

Datum: 2010-01-16 Klockslag: 00:15:45


Var ju som sagt och såg på Avatar med Micke ikväll. Gud vilken otroligt bra och framförallt mäktig film, tror aldrig en film fått mig att rysa så mycket, någonsin. I början var jag inte så imponerad, men allt eftersom filmen gick började jag tycka om den mer och mer. Vi gick därifrån med väldigt nöjda ansiktsutryck iallafall. :} Får väl se om man vaknar upp i en grå värld imorgon, haha. De som läst om de självmordsbenägna fansen i Aftonbladet förstår vad jag menar. Patetiskt tycker jag..

Såg att de fått in Ugg's på Nelly för 199:- så jag ska skynda mig och klicka hem ett par 36:or imorgon. De jag har nu är ju så himla stora, stora 37:or liksom. >< Får se om jag klickar hem något mer, om jag känner mig själv rätt så blir det nog så. (a) Nu ska jag ägna mig åt snyggingen som ligger i andra sidan av rummet.

Fredagsmys & bio

Datum: 2010-01-15 Klockslag: 17:18:46

Jag och älsk håller just nu på att laga middag. :} Fläskfilé, klyftpotatis, sallad, tzatsiki(?), vitlökssmör & beasås. Mumma! :'D Senare ikväll ska vi gå på bio, blir Avatar vi ska se. En helt perfekt fredagkväll med andra ord, med en helt perfekt människa. ;')

Nu ska jag plocka undan och börja göra salladen och tzatsikin. Ha en fin kväll!

BODYPUMP

Datum: 2010-01-14 Klockslag: 13:58:13



På måndag tänkte jag & Elina gå och prova på Bodypump och se om det är något för oss, första gången är gratis. :} Tror det kostar runt 800 kr/termin, så jag hoppas det är något jag fastnar för. Att tappa några kilon och bli hälsosammare än ju inget man tackar nej till, särskilt inte om det är roligt också. Tror faktiskt att det kan vara något för mig!

BODYPUMP är

  • de bästa och mest effektiva styrketräningsövningarna till glad och medryckande musik,
  • välutbildade och inspirerande instruktörer
  • gruppkänsla och glädje

 

- allt för att hjälpa dig att nå dina träningsmål !

Under en timme tränar du kroppens alla större muskel-grupper som rygg, bröst, ben, axlar, armar och mage. Du använder en skivstång och avgör själv hur tunga vikter du vill ha. Möjligheten att anpassa träningen efter din egen förmåga gör att du kan träna BODYPUMP oavsett träningserfarenhet.

 

Fördelar med BODYPUMP-träning

Fysiskt/mentalt

  • Förbättrad muskelstryrka.
  • Ökad energiförbrukning och en starkare och mer vältränad kropp.
  • Ödad hållfasthet i senor, ligament och skelett.
  • Sänkt stressnivå och förbättrad allmän hälsa.

 

Kunskap/färdighet

  • Förbättrad teknik i de vanligaste styrketräningsövningarna.
  • Förbättrad hållning och lyftteknik.
  • Ökad kroppsmedvetenhet och kroppskontroll.

 

Kvalitetssäkring och programmets unika utformning har gjort BODYPUMP till världens säkraste och roligaste program i grupp.


Jag är stolt över mig själv!

Datum: 2010-01-14 Klockslag: 13:47:15

Har bara haft en lektion idag, Naturkunskap A. Så jävla tråkigt, och en urtråkig uppgift som handlar om energi fick vi att arbeta med de fyra kommande veckorna. Sedan så gick jag och Elina och letade åt vår engelskalärare och frågade om hur det skulle bli den här terminen, och som det ser ut just nu kommer jag ha någon enstaka lektion på måndagmorgon ibland. :] Fick även se resultatet från nationella proven som vi gjorde innan jul - OCH JAG FICK VG! 26 poäng hade jag, vilket jag är riktigt jävla nöjd över! Klagar ju alltid över hur svårt engelska är och hur dålig jag är på det, men gång på gång får jag se på papper att det antagligen bara är osäkerheten som sitter i vägen. Men nog om det. :} Efter skolan gick vi på Ullas och jag köpte mig två grillade i bröd, så sjukt gott. :'D Har suktat efter det i typ.. över en vecka. Så nu väntar jag på att älsk ska sluta skolan och komma hit. Kanske man skulle se Män som hatar kvinnor & Flickan som lekte med elden ikväll? :] Låter som en plan, som Micke skulle ha sagt.


Älsk ska få hjälpa mig att snabba upp datorn lite, så att jag kanske kan börja använda photoshop igen. I miss it! :c

Right?

Datum: 2010-01-13 Klockslag: 17:18:56


Fan

Datum: 2010-01-12 Klockslag: 15:51:43

Jag orkar inte.

Blah blah blah

Datum: 2010-01-11 Klockslag: 16:58:19

Ke$ha strömmar ur högtalarna för fullt! :'D

Testade något nytt till middag idag ovo-vegetarisk kyckling gjord av soja, helt okej var den. :] Åt det tillsammans med fullkornsbulgur & den där yoghurtdressingen jag brukar äta till lax. 
Ska snart bege mig mot Hällgumsgatan, hade först tänkt gå in på Expert och köpa nya hörlurar till Ipoden men lyssnar på mobilen sålänge, så lånar jag Mickes sedan. :] Billigt & bra, hah! Ska bli skönt att gå ut och gå och bara lyssna på musik.

Ta mig långt härifrån

Datum: 2010-01-11 Klockslag: 14:14:58

Känns som om hur många som helst är i Thailand just nu, eller snart ska dit. JAG VILL OCKSÅ! ;_; Paradiset på jorden. Är så trött på kalla & mörka Sverige nu, ta mig till värmen! Men nästa vinter är det jag som drar dit, sådetså! Får väl längta till utlandsresan som lär bli av i vår eller sommar, och nöja mig med det så länge.

Att få gå runt i short & t-shirt och känna sanden mellan tårna vore helt underbart. Istället får man gå och höra snön knarra under fötterna, eller halka runt på ett par hala uggs. Hör ni hur bitter jag låter? Jag lovar att det känns.

Back to school

Datum: 2010-01-11 Klockslag: 13:31:29

Måndag idag - och skola! Känns väl sådär, orken har absolut inte infunnit sig. Men, kommer den ens att göra det? Väldigt tveksamt faktiskt. Men tänker ändå försöka göra mitt bästa och plugga ganska bra nu den sista terminen, så därför är det kanske dags att ta tag i den stora högen med grejer jag har kvar från höstterminen. SUCK! -.-

Idag ska jag skriva min projektplan & ringa bemanningsenheten och be dem ändra mitt nummer, annars blir det svårt för mig att få några jobb framöver. (Satt f.ö och la till min tillgänglighet någon månad framöver igårkväll, skönt att få något bortgjort iallafall.) Sedan blir det matlagning och efter det ska jag gå upp till Micke, röra på fläsket lite!

HAH!

Datum: 2010-01-09 Klockslag: 19:42:15




Ja.. min pojkvän kan iallafall få mig att skratta högt! X'D Underbara idiot! ♥

Lycka!

Datum: 2010-01-09 Klockslag: 18:19:07


Då var biljetterna beställda!

Det blir alltså Stockholm den 8-12 mars och 30 Seconds to mars den 10 mars på Fryshuset
Fan vad glad jag är!! Är helt sjukt pepp på konsert, och det nya albumet This is war är ju verkligen helt.. fantastiskt!

4-5 januari

Datum: 2010-01-09 Klockslag: 17:28:18

Här är lite bilder från 4e & 5e i Kramfors med Micke, Kim, Mischa & Linnéa. (Som jag f.ö snott bilderna av.)


Jag & bebis, kolla in mitt skatbo som var det plågsammaste någonsin att kamma ur. ;_;

Mischa som pratar i telefon under vår otroligt dryga & roliga tid sittandet i hallen.

Påväg till Näsåker & Deep forest.




-

Datum: 2010-01-09 Klockslag: 14:32:04

The best things in life aren't things. - Art Buchwald

Lördag

Datum: 2010-01-09 Klockslag: 14:06:34

Undrar vad denna dag har att bjuda på då? Kommer nog bara ta det lugnt & kanske åka ner till barnen en sväng. :] Känns som om jag träffat dem väldigt lite nu på slutet, gillas inte.

Så idag ska jag beställa biljetter också, så vi äntligen får det gjort! :'D Kommer bli så jävla awesome. Stockholm, bra sällskap, shopping & konsert - kan det bli bättre? Knappast! :''D Så nu måste jag försöka hålla på pengarna lite så jag har något att shoppa för.. Vi får väl se hur det går med det.


Det nya albumet som spelas hela tiden! ♥

Here we come

Datum: 2010-01-09 Klockslag: 00:56:47

Nu är det klart - sportlovet spenderas i Stockholm med Micke. :'D (Och Kim & Mischa mer eller mindre.) Pratade med Lars om ifall det var lugnt att vi bodde där, vilket det var. Så nu kollar jag på lite biljetter som ska beställas imorgon. Jag känner peppen! Lär bli en sjukt bra vecka, can't wait! Så som jag saknat storstaden! ♥

Tog 14:50 bussen hem till Ramsele efter skolan. Så kvällen har spenderats hos Martin med honom, Erika, Lydia, Elina & Dea. :] Vi såg på Let's Dance & sedan på The ugly truth. Och just nu har jag tryckt i mig två hemmagjorda bullar - sååå gott! Hade egentligen tänkt vara ifrån alla godsaker, men bullarna kunde jag inte motstå. Är ju trots allt helg, och då har vi sagt att vi får äta onyttigt en eller ibland två dagar. Och jag stog faktiskt emot chips & dricka tidigare ikväll, duktigt av mig. Nej, nu blir det internetbanken för att se hur det står till med ekonomin. Hoppas jag slipper bli besviken. :]

I just can't get you off my mind

Datum: 2010-01-06 Klockslag: 23:10:15

Klev upp tidigt (för första gången på ett bra tag) igår och åkte till Näsåker. :] Jag, Micke, Kim, Mischa och Linnéa(?). Åkte på Deep Forest för att Kim skulle tatuera sig, roligt att titta på och tatueringen blev riktigt bra också. Lite pepp man blev, jag vill också! Frågan är bara - vad ska man göra? Jag står fast vid min åsikt att en tatuering måste betyda något för att den ska få sitta på mig, annars finns det risk att man ångrar sig.

Just nu sitter jag och väntar på att älsk ska komma hem, han har gått på Hemköp i -27 graders kyla för lite snus (och p-plåster & chips). Tänkte följa med, men eftersom portarna är låsta och vi har lyckats tappa bort lägenghetsnyckeln så var någon av oss tvungen att stanna kvar. Vi ska mysa med chips & dipp till någon/några filmer, för nu när skolan börjar är det slut på godsakerna. Nu ska jag springa ner och öppna porten åt honom.

HAHA fyå, har varit ner och öppnat åt honom nu. Håret & ögonfransarna var alldeles fulla i is när han kom in, min lilla stackare. Nu ska jag göra dipp och sedan pussa sönder honom.

Måndag

Datum: 2010-01-04 Klockslag: 15:31:31

Var tänkt att skriva tisdag, så bra koll har jag på dagarna numera. Haha! Klev upp för ca en timme sedan, efter att ha varit vaken till 06:30. Så nu ska vi laga till några vårrullar och sedan göra ett ryck och städa upp här i lägenheten, sedan blir det att sminka sig för att slippa känna sig som ett dregg. Vill få i löshåret också, undra om jag någonsin kommer kunna leva utan det?! Nu har jag en tovig knut uppsatt på huvudet som jag vägrar göra något åt, håret är ändå kort & jävligt så. Nej, nu ska jag hjälpa älsklingen i köket. (Med disk och sådant, vårrullar är ju inte så avancerat.)

Planerar något helt underbart i vinter/vår, längtar!

Lycka. ♥

Nytt år & nya möjligheter

Datum: 2010-01-03 Klockslag: 22:38:44

Jag kom just på en sak - jäklar vilket händelserikt år det här kommer bli!
Först och främst studenten, och sedan allt som kommer där till. Börjar få lite ångestfyllda "vad ska jag göra sedan"-tankar.. Livet kommer verkligen bli annorlunda i år. Men nej, orkar inte slösa energi på såna tankar just nu. :] 

Har haft en riktig slappdag idag, som de flesta andra dagar men, ändå. Har varit lite problem & sura miner, men nu är allt bra igen. Micke har fixat lite nya grejer till min dator och håller på att snabba upp den lite, mycket behövligt. Har numera Google Chrome istället för IE, så nu ser min blogg helt fucked up ut. Får lov att ändra det senare, den orken har inte infunnit sig än (och har inte gjort det på väldigt länge). Passar på att sitta här nu medans Micke sitter på golvet och spelar gitarr, just nu är det en Muse låt som gäller.

Hade en väldigt behövlig pratstund med Sulle ikväll också, så skönt att få prata av sig om allt och inget. Min låtsassyster! ♥ (Vill påstå att hon utvecklats till det efter ett helt liv tillsammans.)

Happy new year!

Datum: 2010-01-01 Klockslag: 01:50:32

Hoppas alla haft en fin kväll! :) Jag har tillbringat min tillsammans med föräldrarna & älsklingen. ♥


RSS 2.0