center>

.

Datum: 2008-05-30 Klockslag: 23:21:59

Ska strax stänga ner datorn och gå och lägga mig. Har packat det mesta inför morgondagen, och det som är kvar packar jag imorgon. Ska upp halv 8 så jag har ungefär en timme på mig innan bussen går. Sedan när jag kommer till Sollefteå ska jag och Sulle gå på stan, sedan blir det till att fixa sig och laga middag åså. Till sist så följer vi med Sebbe på nån förfest uppe på Remsle. :)

Imorgon SKA bli asbra, sådetså.
Ses vi i Sollefteå? :)

Sommar

Datum: 2008-05-30 Klockslag: 13:53:28

Ojojoj, är världens sommarväder ute nu alltså. Är över 35 grader i solen, helt sjukt varmt! Har legat ute i ca 15 minuter och är redan röd, hah. Så jag får nog lugna mig lite med solningen, vill ju inte gå runt och vara alldeles röd imorgon.

Hoppas på att det blir lika fint väder imorgon bara, skulle inte sitta helt fel! :)

I just wanna hold you close to me

Datum: 2008-05-30 Klockslag: 13:19:34

Blev uppväckt av mamma vid halv 11 och gick ut och satt mig i solen lite, sedan la jag mig och sov i typ.. en timme till! :D Så nu klev jag upp för ett tag sedan, ska nog snart gå ut och sätta mig igen. Så drygt att jag får solexem bara, men orkar inte vara såhär blek längre.
Borde egentligen ringa och beställa en tid hos läkaren för att få några tabletter utskriva, men jag varken törs eller orkar. -.- Jag vill nog aldrig bli vuxen och måsta sköta allt sådant själv!

Och jag vill bara glömma dig, orkar inte med några såna där känslor!

image10
Puss på min älsklingpojke, djur är mycket mer värda än människor.  :*


.

Datum: 2008-05-29 Klockslag: 20:38:10

243269-9

Sådär, det blev en bild ändå. Dock inte en där man ser alla mina tusentals fräknar som jag fått.
Nu ska jag nog snart dra iväg med mamma på OK och köpa den där grädden, så blir det jordgubbar och grädde till någon film sedan eller något! :'DD

Nu stannar jag hemma tills på lördag då jag tar 08:35 bussen till Sollefteå, till snyggsulle. :* Vi ska shoppa, laga middag och sedan dricka massa drinkar åså innan vi går ut. Kommer bli awesome! Sedan åker jag till Kramfors på söndagkväll, sedan går jag måndag-onsdag då jag åker hem och har långhelg. :D På tisdagskvällen blir det även att gå och titta på treornas fyllebrännboll, trevligt.

HOME SWEET HOME

Datum: 2008-05-29 Klockslag: 19:23:52

Det har varit en riktigt bra dag idag. Satt ute i solen en hel del på gympan, sedan när vi slutat så kom mamma till Kfors och hämtade mig. Vi åkte till lägenheten och hämtade ett x antal påsar, fulla med grejer som jag ska ha hem innan sommarlovet. Sedan körde jag till Sollefteå där vi gick in på Konsum och handlade lite, sedan så körde jag resten av vägen hem också. :) Det är helt galet roligt att köra bil alltså, kunde jag aldrig ha trott att jag skulle tycka.

Så nu har jag nyss ätit grillat med mamma och pappa, och när vi smält maten ska jag och mamma ta med oss hundarna och promenera till OK och köpa grädde till jordgubbarna jag köpte idag! :D

Fick min nya kamera idag, och har bara tagit någon enstaka bild så ni får ett bevis på att solen är ett monster. (Bara för att den typ fördubblade mina fräknar på två jävla dagar, död åt fräknar alltså.)
Och nej det blir ingen bild, för det funkar inte att ladda upp någon. :(
OCH FÖRRESTEN, så är jag medveten om att min blogg ser helt knas ut på andra datorer än min egen, vettefan varför. :( Ska be Christoffer titta igenom alla koder åså sen och se om han hittar något fel.

GOODNIGHT AND GO

Datum: 2008-05-27 Klockslag: 23:03:59

Nu har jag suttit här och pillat med designen alldeles för länge med tanke på att jag ska kliva upp klockan 04:30 imorgon. Så nu får det räcka för ikväll. Tror att jag lämnar datorn hemma också, känns onödigt att bära på den när jag ändå ska hem på torsdag efter skolan. Då kan jag ägna morgondagen åt att göra läxor och packa ihop lite grejer, så jag får det gjort.

Imorgon ska mamma hämta ut min nya kamera också, en Olympus mju 1010. UNDERBART!<3 Snacka om att jag har saknat att ha en kamera, så på torsdag när jag kommer hem blir det troligtvis till att fota en hel massa. Men nej, nu ska jag packa ihop lite läxpapper och andra saker som ska med till Kramfors imorgon. Efter det lägger jag mig nog och tittar på Navy CIS tills jag somnar. :)


UNDER KONSTRUKTION

Datum: 2008-05-27 Klockslag: 21:47:24

Har börjat pilla lite med designen här och så, funderar på att byta från blospot.com till att börja skriva här igen. :)

Så, sidan kommer se lite knas ut ett tag framöver, tills jag fixat något jag gillar och är nöjd över.


RSS 2.0