center>

S l e e p

Datum: 2008-06-30 Klockslag: 22:27:27

Sitter och kikar på Jordan rättsläkare och lyssnar på The Script - Fall for anything, bra musik. :* Hade väl alldeles strax tänkt lägga mig i sängen och se på tv tills jag somnar, eftersom jag har väldigt svårt att ligga och slappna av i tystnad pga min tinnitus.

Var ju som sagt hos syster ikväll, världens bästa barn har hon verkligen. Kan knappt vänta tills det tredje lilla miraklet kommer, bara 4-5 månader kvar nu. :) Följde med Kevin in på hans rum och läste bok, pratade om hans leksaksdjur osv. Sedan så busade vi bara en hel massa, och pojken är bara för underbar. Allt känns så lätt med honom, man glömmer alla bekymmer helt enkelt. Allt känns liksom så avslappnat, man bara är. Han är alltid lika tokig och har sina små berättelser, det går helt enkelt inte att hålla sig från skratt. Jag älskar hans fantasi! :D Varje gång han säger "männikor" istället för människor så får jag världens bredaste flin på läpparna också, det låter så himla dumt och sött. (Vi tog lite bilder också, som kommer någon annan dag då jag hinner.. imorgon kanske.)

Så har jag suttit och läst Ungmamma15's blogg också, är ju nästan så man blir stolt. :) Jag H A T A R människor som bara dömer unga föräldrar och klagar och säger att man inte kan ta hand om ett barn i den åldern. Är inte hon ett av bevisen på att man faktiskt KAN det? Visst, många är inte redo för det, men det finns de som faktiskt är det, som klarar av föräldraskapet i den åldern. Visst, min längtan efter barn är obeskrivlig, men jag vet att jag behöver vänta. (Och nej, det finns ju ingen möjlig pappa till ett barn nu heller, men iallafall.) Jag vill ha gått klart skolan och liksom, veta att jag kan stå på egna ben och klara av att ta hand om ett barn. Fast om jag blivit gravid av en olyckshändelse så kan jag ju såklart inte påstå att jag skulle göra abort, det vet jag verkligen inte om jag klarat. Jag säger inte att de som gör abort är mördare och hemska, men jag vet inte om jag skulle klara att ha ett oskyldigt litet barns liv på mitt samvete. Nej, den dagen då jag äntligen blir mamma är något jag ser oerhört mycket fram emot. :') Känslan av att för första gången få hålla i sitt eget barn känns.. obeskrivlig. Men nej, nu måste jag faktiskt bege mig bort mot sängen.

Godnatt allihopa! :)

Take my words for what they're worth

Datum: 2008-06-30 Klockslag: 17:26:25

Låg länge och irriterade mig och tänkte igår på att om man inte menar det man säger, så kan man lika gärna hålla käften. Jag är så jävla less på all äcklig falskhet osv, varför säger man ens sådant man inte menar? Visst, alla gör det, men det finns helt olika sätt pch nivåer. Klart att man inte alltid är 100% ärlig, men den sortens falskhet som sårar otroligt mycket gör mig så förbannad.

Så, du som läser; nästa gång du tänker säga något till mig som du inte menar, håll käften! PUSS.

Då var första veckodagen på jobbet avklarad då, känns förhemskt jobbigt att jobba i FYRA dagar till. Ujuj! :c But, that's life. Ska snart fixa iordning lite spaghetti och quornfärssås också, eller.. inte direkt lite. Ska göra bra mycket så att det räcker till både middag och lunch åså imorgon. Mumma! :D Sedan ska jag nog bleka håret ikväll också, om jag orkar, sedan blir det till att dra en sväng till syster och pussa på syskonbarnen! :*

Jag är så jävla rädd, det känns som att sitta och stirra på en tickande bomb. Och när jag som mest borde finnas där, är jag för rädd.. Jag vill inte vara med och se när det händer, om det händer. Du är guld för mig, och har alltid varit. Förstår du att jag inte klarar mig utan dig, på riktigt? Det är inte tomma ord, efter all falskhet jag varit med om skulle jag aldrig säga något sådant utan att mena det. Att förlora dig skulle.. förstöra mitt liv. Please, don't forget it. :c Jag behöver dig.

G ö t e b o r g

Datum: 2008-06-29 Klockslag: 21:40:07


Ja, nu ska jag försöka att sammanfatta resan litegranna, för jag orkar inte göra det alltför detaljerat. (Är fortfarande halvdöd med en hjärna som är lite ur funktion, har inte hunnit återhämta mig riktigt ännu.)

Tåg/buss/bil; ca 33-34 h
Göteborg; ca 30 h
(Ja, jag måste påstå att vi är rätt sjuka som betalar ca 3000 spänn och reser sådär för att se The Used spela i 45 minuter.)

Och lite kort om vad vi gjorde och vad som hände; West Coast Riot, The Used, Scandic, Liseberg, mjukiskläder, cirkus, frukt, svett och porr.
(Ta hänsyn till att vissa saker är ganska interna och vissa saker går jag helst inte närmre in på. x))

Skulle gärna sätta mig och skriva ner vad vi gjorde och allt sådant, men alltså.. jag orkar verkligen inte. Men jag ska iallafall berätta att Bert läst våra tankar om hotellrum & porr, haha! :D Alltså, han är verkligen mannen, myten, legenden. Har blivit helt besatt av honom nu, I want him so fucking much! ;_; Och jag kanske ska förklara frukt? Under resan (och nu efteråt) har frukt varit ett ständigt återkommande ämne. Det började med att jag sa något om att Bert skulle stå naken med ett bananskal på snoppen, och sedan satt det hela igång! :D Haha.
En liten sak till; Balder höll på att ta död på mig. Jag var L I V R Ä D D! Blundade hela vägen, och om ni sett mig skulle ni förstå vad jag menar med livrädd.

   

Så till dagen/kvällen.
Började med att vi åkte på Ica och köpte frukt, jag, Elza och Deson. Sedan gick vi på grillis med Martin och åt glass! :D Senare så gick vi på pizzan och åt, jag tog en kebabtallrik, mumma! Vi såg förresten något.. riktigt roligt. En tant&gubbe kommer och cyklar och när gubben kliver av cykeln (han hade ingen tröja på sig) så ser man typ 15-20 cm av hans röv osv, vi började asgarva osv. xD Så resten av kvällen har vi Cheebys bara suttit hemma hos Deson och spelat Guitar Hero och drygat oss! :DD Sedan när de skulle se på fotboll så drog jag mig hemåt eftersom jag ska upp och jobba imorgon, fuck my life. :c Hah!      . J a g v i l l a l d r i g v ä x a u p p ! .

Så nu ska jag kika vad det är på tvn och sitta framför den ett tag, sedan blir det till att sova så jag orkar kliva upp imorgon.

H o m e

Datum: 2008-06-29 Klockslag: 00:00:00

Hemma igen, men har ingen ork att skriva. Förhoppningsvis orkar jag ta mig tid till att skriva imorgon, men efter 33 timmars resande under 2-3 dygn är ingen höjdare kan jag tala om.

Nu ska jag strax lägga mig och sova, och jag ska sova riktigt länge också. :'D

A walk to remember

Datum: 2008-06-24 Klockslag: 16:38:59

 Seriöst, ett äkta mästerverk! Jag laddade hem den och tittade på den igårkväll och.. jag var och är helt mållös. Kändes som om tårarna aldrig skulle ta slut. Jag vill bara titta på den om och om igen, så vacker&underbar var den. Fast samtidigt får den det att kännas som om man får hjärtat utslitet, fast på ett vackert sätt. Jag är en riktig sucker för kärleksfilmer alltså.

Titanic, Armageddon, A walk to remember, The notebook.. Plus en fransk film med Gaspard Ulliel, som jag dock inte minns namnet på just nu.
Några fler overkligt bra kärleksfilmer som jag missat? (Armageddon skiljer sig dock en aning från de andra, men den är underbar och får mig att gråta i evigheter.)
Har dock laddat hem En kärlekshistoria & Wicked park som jag ska se senare någon dag när jag får tid. :) Vilket inte blir än på ett tag eftersom jag drar till Göteborg imorgonkväll, och kommer hem tidigt på lördagmorgon någongång.


Jag känner mig helt tom pga filmen, kan inte släppa den. Har du inte sett den så MÅSTE du se den, du kommer nog bli mållös du också! Absolut ett av det bästa och vackraste jag någonsin sett, kärlek när den är som vackrast helt enkelt. ;__;

WEST COAST RIOT

Datum: 2008-06-23 Klockslag: 14:16:38



  • NOFX (US)
  • Bad Religion (US)
  • Millencolin (S)
  • Flogging Molly (US)
  • Lagwagon (US)
  • The Used (US)
  • Tiger Army (US)
  • Moderat Likvidation (S)
  • De Lyckliga Kompisarna (S)
  • Comeback Kid (CAN)
  • No Fun At All (S)
  • Randy (S)
  • Neverstore (S)
  • Sista Sekunden (S)
  • The High Hats (S)
  • Tysta Mari (S)
  • Splitside (S)
  • Ticking Bombs (S)
  • Attitydproblem (S)
  • The Brother Grim Side Show (US)
  • The Junkyard.se Mobile Jump Ramp (S)

    Det är bara tre ynka dagar kvar nu tills jag äntligen får se världens mest underbara band igen! Inget, och då menar jag verkligen ingen band eller någon musik kan få mig att känna så som dem och deras musik. Bara tanken på att de finns, att jag har sett dem och ska se dem igen har gjort mig tårögd ett x antal gånger.

  • Love is all that I need..

    Datum: 2008-06-22 Klockslag: 20:59:21

    Welcome back mitt cpdåliga humör! (y) Början på pms? maybe.
    Jag är fett opepp på allt, t.o.m Göteborgsresan. Jag har verkligen inte lust att kliva upp och gå och jobba imorgon heller, för att vara världens mest negativa människa ska jag nog säga att mitt liv suger just nu. Vad är det för jävla sommarlov att jobba 7-16 i FYRA jävla veckor?! Tre äckliga veckor kvar nu, och jag är redan hur less som helst. Kommer dock bli desto skönare när jag får lönen.<3

    Jag klarar inte av det här, ibland tror jag att jag gör det.. men det gör jag inte.

    Tur i oturen

    Datum: 2008-06-22 Klockslag: 02:22:04

    Orkar inte rabbla upp allt om kvällen, ska bara säga att vi hade VÄRLDENS jävla tur på hemvägen. Anna har ju bara haft sitt körkort i ca 1-2 veckor och så hade hon glömt det hemme också, så åker vi fyra i baksätet och jag i Lydias knä i framsätet. Och vad händer inte? Jo, vi blir stannade av polisen. Han blev jävligt sur för att Anna inte hade körkortet, så fick hon blåsa och sedan var det inget mer med det. Snacka om t u r alltså! Hade ju åkt på minst 3000 i böter om han sett hur många vi var, och kanske hade Annas körkort rykt också?

    Så kan jag ju bara påpeka hur otroligt mycket jag hatar poliser. Nu ska jag göra något att äta och sedan sova!

    Misa-mi

    Datum: 2008-06-21 Klockslag: 16:22:22



    Slog på tvn då denna film var på, allmänt söt! Jag är faktiskt en riktig sucker för mesiga, barnsliga filmer. Är om en tjej som hittar en varghona med ungar som hon börjar vara med, sedan så blir mamman skjuten av några tjuvskyttar och Misa måste rädda vargungarna på något sätt. Jag såg dock bara sista halvtimmen eller något, men jag gillade det jag såg. :) Har iallafall varit hos Erika som är födelsedagsbarn idag. :) Gav henne present och åt lite tårta och sådär. Så nu ska jag bara sitta och ta det lugnt ett tag, sedan vid 21:00 så drar vi iväg till Junsele! :D Jag håller tummarna för att Lydia ska dricka ikväll också, så jag slipper vara själv. Haha!

    Ett litet grattis till Erika också! :*

    M y s

    Datum: 2008-06-21 Klockslag: 01:19:39

    Har haft en allmänt mysig kväll hos syster. :) Suttit och ätit, druckit, tagit det lugnt och bara pratat en hel massa skit! :D Kevin gick och la sig tillslut också, så när mamma kom ut från hans rum sa hon att hon lovat honom att jag skulle komma in till honom en stund, så då gick jag dit. Så låg vi och mös lite i sängen och han låg och pratade om svampsoppa, lejonkött och kalles fetmage. Så gullig han är, och vilken fantasi! Är hur roligt som helst att sitta och lyssna på allt han kommer på. Han sa t.ex att han brukade ha lejonkött i sin svampsoppa, och när jag frågade varifrån han fgick köttet så sa han att han brukade gå ner på hembygdsgården och hämta det där. Lilltok! :D Vi har suttit ute på systers altan hela kvällen också, var riktigt kallt men jag satt och mös med en filt så jag överlevde iallafall. Helt sjukt att det bara är 9 grader på självaste midsommarafton, men ja..
    Så kom vi hem vid 00:30 någongång, så nu funderar jag på att snart gå och lägga mig. Är helt slut dygnet runt nu sedan jag började jobba, tycker lite synd om mig själv faktiskt. Haha!

    Är måttligt irriterad över att det är så mycket skit på tvn också, finns absolut ingenting att titta på. Jag vill ju ligga och titta på tv tills jag blir riktigt trött ju, men.. orkar inte ligga och kolla på något ovärt skitprogram heller.

    Hoppas att alla haft en riktigt trevlig midsommar! :)


    M i d s o m m a r

    Datum: 2008-06-20 Klockslag: 11:58:46

    Gud så skönt det var att äntligen få sova ut och slippa känna sig tvungen att kliva upp. :) Jag ska nog snart gå och tvätta av mig gårdagens smink som jag somnade med i soffan inatt och sedan sminka mig på nytt. Ska ta och leta fram någora kläder också, både till idag och imorgon. Mitt midsommarfirande blir på ett litet "knytkalas" hos syster med världens sötaste barn, trevligt. :) Jag undrar vad alla andra ska hitta på.. Vad ska du ha för dig? :) De flesta ska nog festa, men jag nöjer mig med att dricka någon cider eller något, själva festandet får vänta till imorgon. :D

    Jag känner att jag snart är i behov av sommarens första dopp också, men jag har ju aldrig tid pga jobbet. :( Fyfan vad jag ska lata mig och bara må gott när jag äntligen får semester&riktigt sommarlov!

    Glad midsommar på er! :D

    (F.ö så blir jag nog tvungen att köpa en systemkamera då jag fått min lön känner jag, heh.)

    Like the angel

    Datum: 2008-06-19 Klockslag: 23:27:29

    Jag har haft så fullt upp hela dagen att jag inte hunnit skriva något. Först på jobbet så var det en jättebra och lättsam dag, plus att vi åt lunch på Svar då. Vi fick grillspett m.m, asgott var det! Sedan så fick jag sluta tidigare och några timmar senare kom syster&Palle förbi med barnen och lämnade dem här medans de gick på pizzerian och åt och sådär. Så dagen/kvällen har spenderats med världens bästa små saker! :* Felicia den lilla stackaren hade feber och var inte så pigg, men tillslut så gick hon med på att äta lasagne så då satt jag och matade henne i en halv evighet. :) Sedan så ville Kevin cykla så då följde jag med honom ut och vi tog en tur genom skogen, då jag passade på att fota lite också. Sedan har det blivit lite läsande och mys bara, en värd kväll helt enkelt! :'D Nu är jag riktigt trött, så jag funderar på att trycka i mig lite lasagne bara för att det är så jävla gott, och sedan sova! SKA SOVA ASLÄNGE IMORGON!<3 Känns konstigt att inte behöva kliva upp och jobba, men hur skönt som helst.

    Måste bara få påpeka hur mycket jag älskar denna pojke alltså. :* Han är så härlig på alla sätt och vis, världens bästa helt enkelt. :'D <3 Felicia är också världens goding. Jag har utan tvekan världens bästa syskonbarn, och jag är nog världens mest stolta moster.

      

    D r e a m s

    Datum: 2008-06-18 Klockslag: 21:04:41

    Uppdatering.

    LONDON, HERE WE COME!

    10 Oct 2008 20:00

    ASTORIA, London

    THE BLACKOUT with FROM FIRST TO LAST

    (snigg bild också! :*)

    Ah, eftersom det tyvärr inte blir London i sommar så skulle ju detta kunna vara något!<3 Det skulle ha varit Rise Against istället för fftl bara :( Haha! Fast.. bara tanken på att åka flygplan igen får mig att känna mig som ett hjälplöst litet barn. När vi landat i England sist ville jag helst bara lägga mig på backen och pussa den, men gjorde det såklart inte.

    Jag har vid flera gånger under dagen plötsligt kommit ihåg nattens drömmar. Första gången blev jag bara skitsur och undrade om det hänt på riktigt eller om det bara varit en dröm, sedan så började jag typ asgarva när jag kom på något annat jag drömt om, haha!

    Så kan jag ju passa på att berätta om något annat roligt jag gjorde i.. måndagskväll. Jag och mamma var ute och övningskörde och åkte förbi där det var några byggarbetare typ. En såg ut att vara snygg så jag kollade såklart på honom och han tittade tillbaka, och vet ni vad jag lyckades med? Jag var så inne i att kolla på honom att jag kört över på andra sidan vägen, vilket jag märkte för att mamma skrek på mig att jag gatt kolla vart jag körde. HAHA! x'D
    Liksom, sjukt pinsamt att han tittade på mig också då, för han lär ju lätt ha sett att jag råkade köra sådär. Nej, fy vad pinsamt.
    Sedan så känner jag mig lite komisk då jag jobbar, ena sekunden står jag och tänker på något och andra så "skäller" jag på mig själv för vad jag tänkt på. Haha! Okej, det där lät som om jag menade något perverst typ. xD Men var inte så jag menade, men.. tänker bara dumma och orealistiska tankar jag önskar kunde slå in. :(

    Och nu måste jag snart duscha, sen ska jag nog dega en stund till här framför tvn och sedan sova.

    The holy grail

    Datum: 2008-06-18 Klockslag: 19:10:07

    Har just sett Da Vinci koden, såg den dock inte ända från början. Filmen är så otroligt.. mäktig, särskilt på slutet när Langdon upptäcker var Maria Magdalena ligger, såå bra! :D

    Har varit en otroligt jobbig dag idag också, fötterna värker så det är inte sant! Imorgon ska vi gå ner på Svar och äta lunchbuffé också, med jobbet då. Och imorgon när jag slutat så är Kevin och Felicia här, vi ska ta hand om dem hela kvällen. :) Sedan på fredag blir det väl antagligen typ "knytkalas" hos syster också. :)

    Men nu ska jag nog fortsätta titta på någon film som just börjat, sedan ska jag nog gå och duscha åså. Fast jag känner bara för att lägga mig och sova i flera dygn, så trött och utmattad är jag, hah!









    snart<3

    Halfway there

    Datum: 2008-06-17 Klockslag: 22:36:15

    Bara två arbetsdagar kvar nu och sedan H E L G!<3 can't wait alltså. På fredagen blir det typ.. knytkalas hos syster eller något, och sedan på lördag drar jag kanske till Junsele med lite folk och festar. Trevligt, trevligt! :) 
    Har så otroligt ont i kroppen, så klockan 18:00 nånting somnade jag i soffan av utmattning och vaknade vid 21:30. Lycka till att jag kommer kunna somna ikväll då! >< Fast det är helt otroligt att när jag jobbar är jag inte sur eller less alls, går liksom inte och muttrar för mig själv som man kan tro. Alla vet ju att jag är världens mest gnälligaste och allt, men inte i detta fall faktiskt. :) Beror nog på att jag får gå runt och lyssna på musik 8 h/dagen.<3 Är skönt att ha så himla mycket tid till att tänka på allt möjligt också. Men jag ogillar att jag tycker det är jättejobbigt att se typ gamla gubbar gå omkring ensam på kyrkogården. ;_; Är så rädd att deras fruar dött och att de är ensamma osv, känsliga Sara, haha.

    Lyckades nyss nästan fixa så det började brinna också, haha. Skulle värma marabou i mikron, så när jag öppnar mikron kommer det ut huuur mycket som helst.. ._. Ett tag till och det hade säkerligen börjat brinna. Så nu luktar det satan i hela huset också, inte sådär supermysigt. Jag funderar på att äta lite nudlar innan jag försöker sova, äter sjukt mycket nu på dagarna men det behövs verkligen så som jag jobbar och sliter!

    (Får ursäkta att det inte blir några bilder eller något, men mina dagar består ju bara av att se sluskig ut och att jobba nuså..)
    nine fucking days<3

    Hard work work

    Datum: 2008-06-17 Klockslag: 16:23:08

    Har just ätit middag, sitter nersjunken i soffan av utmattning. Det är helt otroligt hur jobbigt det är att jobba på kyrkan, särskilt i den här värmen. Min dag förgylldes f.ö av en söt gubbe som, eller två söta gubbar, som talade med mig. :) Lite pinsamt bara när jag måste stänga av musiken och "sa du något?", haha. En till bra sak idag var att Deson kom och hälsade på och tillochmed gav mig en glass! :D

    Men nu ska jag fortsätta titta på Simpsons och bara njuta av att ta det lugnt. :)

    how we survive, is what makes us who we are

    Datum: 2008-06-16 Klockslag: 19:25:47


    Jag är fortfarande på humör för att bara gnälla och berätta om hur värdelös allt och alla är, och jag tror inte heller att någon orkar lyssna på mitt gnällande. Det är ju väldigt roligt att man inte ens ska våga lita på folk mer iallafall, tack för det! Tycker bara det är så jävla orättvist att jag som redan har så jävla svårt för det ska behöva vara med om sådant här. Världen är orättvis och äcklig, på alla sätt och vis. (Fast sure, det finns jävligt mycket bra också. Men det skiter jag i just nu!)

    Mamma köpte nya hörlurar till mig idag också, så ska lägga in ny musik på mp3n sedan så jag kan gå runt i min egna värld på jobbet och bara njuta av musiken! :'DD Är f.ö helt GRISROSA i nacken och på axlarna/ryggen, it huuuurts. :( Mamma köpte iallafall solskyddsfaktor idag också, så jag ska nog klara mig lite bättre imorgon.. om det ens kommer vara fint väder. Känns jävligt drygt att klockan redan är tjugo över sju, måste ju lägga mig runt tio och sedan ska jag ju kliva upp och jobba igen. Seriöst, jag ska aldrig, och då menar jag aldrig, ha ett medelmåtta 7-16 jobb. Jag SKA ha ett någolunda roligt jobb som jag verkligen trivs med, och helst inte såna pisstider. -__-

    Sedan så är jag sjukt pepp på Sex and the city filmen också, vill bara se den! .___. Skulle helst gå och se den på bio, för lite bättre känsla. :'D Har läst att flera personer skrivit att de gråtit igenom hela filmen.. vilket jag säkert också kommer göra då, så känslig som jag är.

    D o n e

    Datum: 2008-06-16 Klockslag: 17:08:00

    Så var första dagen gjord. :) Det gick faktiskt bra, har ägnat hela dagen åt att rensa ogräs och kratta gravar. Har varit asfint väder också, så nu har jag grisrosa kinder också. Tycker faktiskt att jag lyckats ganska bra med att tänka på annat än detdär, vilket har varit jätteskönt. Så när jag kom hem från jobbet så höll pappa på att göra grillat åt mig, mumma! :D Ska dock äta ännu en gång när mamma kommer hem och de ska äta, bara för att det är så sinnessjukt gott.

    Ibland är det enda som behövs för att bli på väldigt bra humör att någon bara visar att den finns där för en. Väldigt uppskattat eftersom jag är så sjukt beroende av människor och inte alls klarar av att vara eller känna mig ensam. 

    G o d m o r g o n

    Datum: 2008-06-16 Klockslag: 06:15:15

    Var faktiskt inte så jobbigt att kliva upp den här tiden, trots att jag la mig sent så vaknade jag 05:15 och var typ klarvaken. Fast sov lite till ändå, sedan lite innan 06:00 klev jag upp. Så nu fördriver jag lite tid här eftersom jag inte allt behöver såhär lång tid på mig, för jag tänker då absolut inte sminka mig för att gå omkring på en kyrkogård hela dagarna.
    Har legat och trängts med älsklingen inatt också, han tog upp 75% av sängen vilket är ganska bra gjort för att vara en katt. Men, helldre ligga och trängas med honom i sängen än att sova själv, helt klart. :)

    Men nej, nu ska jag nog ta och börja plåstra om mina stackars fötter och sedan äta frukost. Önska mig lycka till såhär på första dagen va!

    En liten uppdatering..
    Inte nog med att jag fick plåstra om fötterna, när jag skulle skära upp min baguette så råkade jag skära mig där lillfingrat sitter fast liksom. Så, då fick jag plåstra om det också. Och nu är klockan 06:32 och jag är så gott som klar, men cyklar nog iväg iväg förrens runt.. 06:50 eller något. Ska nog vara lite nostalgisk och ha på mig klasströjan när jag jobbar idag. :) Haha! Jag avundas dom som fortfarande ligger och sover iallafall. :( Fast ett plus är att jag bara jobbar 4 dagar denna vecka, och nästa så är det bara TRE! :'DD
    FÖR SEDAN ÅKER JAG TILL GBG OCH KOLLAR PÅ VÄRLDENS BÄSTA KILLAR/MÄN!<3

    G n ä l l

    Datum: 2008-06-15 Klockslag: 22:42:12

    Det känns som om man hela tiden, om och om igen, blir besviken på folk. Jag vill snart inte längre lita på folk längre, det gör för ont. Jag är så jävla.. arg, vill bara skrika mig hes tills rösten försvunnit. Jag är så jävla trött på att känna såhär. Jag önskar att jag bara fick skrika rätt upp i ansiktet på er, vilka idioter ni är och.. att jag hatar er för det. Jag hoppas fan att ni kommer få vara med om samma sak, inte bara en utan flera gånger, och verkligen känna hur jävla sviken och dum man känner sig. Sedan hatar jag mig själv för att jag inte bara kan skita i er och hata er för det, det gör det hela ännu svårare.
    Kan ni inte bara försvinna så att jag aldrig mer behöver se er?

    Är det konstigt att jag har svårt för att lita på folk och alltid tror det värsta? Att jag alltid tror att någon har en baktanke när de verkar vilja mig väl? Nej, jag har insett att det inte alls är konstigt nu.

    Ja, jag behövde bara få skriva av mig lite.

    Rather waste some time with you

    Datum: 2008-06-15 Klockslag: 18:26:13

    Den här söndagen har varit precis så som söndagar brukar vara, väldigt tråkig. Syster m.familj kom hit ett tag förut iallafall, så jag passade på att gosa med barna. :* Sedan så har jag bara suttit här och tittat lite på tv. Ska nog titta på någon film senare ikväll och äta chips&dipp, sedan blir det läggdags tidigt eftersom jag ska upp 06:15 imorgon då.. Usch! HAHA, måste bara få berätta att inatt drömde jag att jag var Wentworth Miller och jag strulade med värsta toksnygga tjejen. Typ, hela min natt bestog av konstiga drömmar. Men så länge det inte handlar om att någon av mina nära&kära dör så är det mest bara roligt med drömmar.

    The Used's musik får mig helt gråtfärdig och lycklig, kan inte förstå att det bara är 11 dagar kvar tills jag får se dem igen. Fast, jag kan ju varken förstå att jag kommer se dem, och inte heller att jag har sett dem.
    Och nu orkar jag inte bry mig mer, känner mig bara väldigt dum och besviken. I did it again, typ.. (y) Kanske får jag skylla mig själv? Jag vet faktiskt inte, jag vet bara att jag inte orkar mer nu. Önskar att jag inte kände så, but I do.

    Så förstår jag inte vad som är så jävla speciellt med dig? Jag vet inte alls vad det är, men det försvinner bara inte.

    1 år sedan världens bästa klass splittrades idag också, jag saknar er tokmycket allihopa.
    Bilden är från då vår klass spelade brännboll mot lärarna.<3

    Worth dying for

    Datum: 2008-06-15 Klockslag: 11:56:39

    Jag har som sagt fått nya favoriter, Rise Against är pissbra! :* Det bästa är att jag sett dom, men typ.. hade glömt det. Haha! Musik är verkligen det bästa som finns alltså, palla ett liv utan det typ. ._.

    Iallafall så har jag typ nyss klivit upp, motvilligt. Men kan ju inte ligga och sova hela dagen eftersom jag ska upp typ.. 06:15 för att jobba imorgon. Snacka om att jag verkligen inte vill, fast när jag får lönen sedan kommer det nog kännas ganska värt det. :) Får se om det blir en systemkamera och massa shopping då! :D
    Och idag händer..? Jag vet faktiskt inte alls, kommer nog mest bara ta det lugnt eftersom det är min sista lediga dag. Det suger lite att jag inte ens hunnit känna av att jag har sommarlov, så.. Sommarlovet kommer nog först för mig när jag har slutat jobba den 11 juli. Men då har jag iallafall sex lediga veckor framför mig, och det ska jag njuta av som fan! Nej, nu ska jag nog ta och göra mig någon frukost och sedan duscha.

    U t s p a r k

    Datum: 2008-06-14 Klockslag: 21:04:12

    Gårdagen blev väl.. sådär. Hade önskat att vissa saker skulle vara lite annorlunda, men kvällen dög iallafall. :) Började med att jag och Sulle gick och festade med Lydia och Erika m.fl, sedan drog vi ner på stan. Var så s a t a n s kallt bara, höll typ på att frysa ihjäl. Ja, det hände väl inget speciellt under kvällen direkt. Så runt.. 02:00 nångång drog jag och Sulle oss hemåt. Jag var överlycklig över att få komma in i värmen och ta av mig skorna. Hade ju de nya skorna för första gången, så mina fötter blev aningen mörbultade. Har skavsår på båda hälar, ena lilltån liknar mer en köttslamsa än en tå nästan.. och ja, på alla tår har jag typ asont. Vaknade en hel massa inatt och låg vaken och mådde illa som en gris, och mådde inte bättre när dom kom och hämtade mig imorse för att åka till Kramfors heller. Stapplade ut till vägen med mina stackars fötter, sedan så var jag halvdöd i ca 1 timme innan jag äntligen kunde börja städa. Spelar fan ingen roll hur mycket jag dricker, lyckas alltid bli bakis ändå. Kan ju säga att efter att ha städat lägenheten så vill jag nog aldrig mer städa. Usch! Så svängade vi in i stan och åt på City också, jag åt grillspett! :D mums. Kan ju passa på att berätta att jag gick omkring i Sollefteå i rosa kittytofflor eftersom mina fötter gör så ont, så kan jag inte ha något annat på mig.

    Blev inte stadsfesten ikväll heller, orkade helt enkelt inte efter gårdagen. Hade varit roligt, men.. Nej, jag orkade verkligen inte. Hade verkligen velat se BWO också, men det kommer väl fler gånger.
    Och, jag orkar verkligen inte börja jobba på måndag. :(

    Så kan jag ju passa på att säga att det är lite roligt hur du orkar hålla på. Haha!

    P a r t y

    Datum: 2008-06-13 Klockslag: 15:05:08

    Ska snart ta bussen ner till Sollefteå, sedan blir det att gå till Sulle och fixa sig åså.. sedan, går vi ut? Har ingen aning om vart eller med vilka, men det ordnar sig nog. :) Hoppas att man stöter på alla sötnosar från Ramsele också! :DD

    Men nej, nu ska jag checka att allt är nerpackat och sedan åka.

    L y c k a t

    Datum: 2008-06-13 Klockslag: 09:47:49

    Klockan är 09:44 och jag är redan uppe, på en ledig dag. Varför det? Jo, för att igår så gick jag och la mig och vilade runt åtta någongång, var så otroligt trött. Så vaknade jag 04:30 inatt och gick ut i köket och såg pappa sitta där, och trodde därför att det fortfarande kväll.. Men inte det inte. Så jag gick och la mig igen och ställde väckaren på 09:10 osv, så nu sitter jag här. Är trött fastän jag sovit i över 12 timmar, haha. Men jag vet inte om jag kanse ska ta 11:50 bussen till Sollefteå, så därför var jag tvungen att kliva upp såhär tidigt.

    Men nu ska jag ta något att äta och börja fixa mig lite smått.

    H o s p i t a l

    Datum: 2008-06-12 Klockslag: 20:03:20

    Skolavslutning idag då som sagt, var i aulan och tittade på musikalarna och lyssnade på vår ena biträdande rektor. En av musikalarna som sjöng, alltså omg vad duktig hon var. Hon och en annan tjej sjöng en låt från London typ, hon hade passat in i en Tim Burton film hur bra som helst! :D Sen så kom mamma till Kramfors och vi gick på stan och handlade lite, gick på Ullas gatukök och köpte oss varsin tunnbrödrulle som vi tog med åt till lägenheten. Sedan packade vi in massa grejer i bilen och stresskörde till sjukhuset för att hinna dit i tid. Fick sitta i väntrummet bra länge, men sedan när jag tillslut fick komma in till läkaren så ja, pratade vi om vad som skulle vara bäst för mig osv. Så sedan skrev hon ett recept och jag gick och hämtade ut tabletterna. :) Det är ganska roligt, för gissa vad tabletterna hette? Orudis retard, haha! Liksom, retard. xD Fick en burk med 30 såna och en förpackning med Alvedon Forte 1 g, med 100 tabletter i. Så tabletterna borde räcka i ca ett halvår ungefär, om jag inte behöver använda dem mer än väntat. Måste bara visa hur fina Orudis retard tabletterna var också, helt rosa med vita kulor inuti! :D Är väldigt nöjd med att jag inte fick lite starkare voltaren eller något bara, utan att jag fick tabletter som räcker i 24 h. Nu hoppas jag att de kommer att funka bra bara. :)
    Efter det så gick vi på stan i Sollefteå lite, sedan så körde jag hem. :)

    Och ja, här har ni dagens inköp, som jag kan tacka min söta mamma för eftersom det var hon som betalade. :) (Och sakerna ser mycket bättre ut när de sitter på. :))
        

    S t o l t N o r r l ä n n i n g

    Datum: 2008-06-11 Klockslag: 22:46:05



    Jag är faktiskt lite ledsen över att Frusna män söker kärlek är slut nu, så himla värt program. Blev så ledsen över hur det slutade för Anders också, fya. :( Men blev glad för Per-Arne och Jonas skull iallafall! Satt och log och småskrattade genom hela dehär två sistavprogrammen, kände mig ganska löjlig. Sedan så måste jag ju bara säga att, programmet nästan fått mig att bli ännu mer stolt för att vara norrlänning och komma härifrån.

    Egentligen borde jag nog sova snart också eftersom jag ska upp 04:30 imorgon, men jag har ingen lust med det. Har f.ö hittat lite kläder på Halens som jag kanske ska beställa, hittade även bh:ar i bra storlekar. Så, tummen upp för Halens för det va! :D De var inte så himla dyra heller, vilket var otroligt bra.
    Så sitter jag fortfarande och lyssnar på Eva Cassidy - Fields of gold, kan inte få nog, sedan så.. ja, som jag mår just nu känns det som om den "ger" mig något, eller hur jag nu ska förklara det. Men nej, nu ska jag inte skriva mer onödig skit ikväll. Godnatt!

    I can see that you're not beside me, but I still feel you shine inside of me

    Datum: 2008-06-11 Klockslag: 16:42:37

    Har just kommit hem från Ica, följde med mamma in och handlade lite och sådär. Var skönt att få träffa dom små pluttarna igen. :) Blev några bilder också, men de kommer jag nog lägga in i detta inlägg senare, eller i ett nytt inlägg eftersom jag råkat glömma usb-kabeln till kameran i Kramfors. Annette är alltid lika rolig att lyssna på också, vi satt och pratade om olika utbildningar och sådant, så börjar hon såklart prata om hur värdelöst det är att jobba inom vården och att hon redan gruvar för att jobba där under sommaren. Ibland tror jag verkligen att hennes hjärna inte är en dag äldre än min, för det hon säger skulle verkligen kunna komma ur min mun. "Jag dör helldre än att jobba nästan varannan helg och kvällar resten av mitt liv." är en av alla saker hon säger, kanske inte låter så kul nu, men när man är med och hör och ser henne säga sådana saker så är det verkligen roligt på riktigt. Som förrförra midsommaren när vi var där och åt ute på deras altan så frös hon, och när mamma sa att hon kunde ta på sig jackan sa hon "men jag får ju ett dåligt liv om jag måste sitta med jacka på mig på midsommar". Haha!
    När jag ändå är inne på det här med syskon så är jag f.ö väldigt glad över att Jonas kanske kommer hem till midsommar, skulle vara hur kul som helst. :D

    Saknar min syster också, ska höra med henne om vi kan svänga in där imorgon så jag kan lämna spriten och lite saker där så jag slipper gå och bära runt på allt på fredag. Får se hur mycket jag och mamma hinner göra imorgon också, eftersom jag inte vet vilken tid skolavslutningen kommer vara slut. Men vi ska iallafall hinna gå in och titta på lite kläder åt mig så jag har något nytt tills på fredag. :) Så kanske vi svänger in och äter någonting också, eftersom vi inte lär komma hem före 17:00 någongång. Lars loggade just in, så nu började jag sakna honom också. Har sagt det förut, men det suger så jävla mycket att inte kunna träffa sina syskon en gång i månaden ens. Men, jag får väl lära mig att leva med det antar jag. Blir riktigt skönt att träffa dem båda i sommar iallafall! :)

    Jag saknar dig också älsklingen.. Du var något extra.

    K e v i n & F e l i c i a

    Datum: 2008-06-11 Klockslag: 12:52:18

    Helt underbart med sovmorgon, klev nöstan nyss upp. :) Jag orkade helt enkelt inte skolan och att sitta helt ensam i Kramfors ännu en kväll, så jag stannade hemma och åker dit med 05:15 bussen imorgon och går på skolavslutningen. Ska nog snart duscha och smörja in mig med lite self-tan och sedan koka makaroner så jag kan äta chiligryta till frukost/lunch. :) Ska åka till syster och hälsa på också, saknar barnen så himla mycket. Så nu måste jag skynda mig, mamma blev lite irriterad när jag kläckte ur mig att jag gatt duscha innan vi åkte.


    Om det är någon som är nyfiken så är Felicia 1 år och Kevin blir hela 4 år i oktober, helt otroligt vad tiden gått och han blivit stor. Bilden är från i julas när mamma och Annette tog med sig barnen till Kramfors och jag fotade dem i studion för att Annette ville ha några egna julkort att skicka ut. :) Tycker att Felicia är så himla söt på den här bilden! :D

    Men som sagt, nu måste jag skynda mig. Vi ska hinna in på sockarbagarn och köpa fika och ta med också!
    Ha en fortsatt bra dag! :)


    Fields of gold

    Datum: 2008-06-11 Klockslag: 01:06:19

    Jag blir helt tårögd av att lyssna på den låten alltså. Den är så sorgligt vacker och.. känslan jag får av att höra den säger mig att jag lyssnat på den vid flera olika tillfällen då jag inte mått så bra. Den passar perfekt för hur en del av mig känner mig.

    Har suttit och tittat på massa kläder ikväll, bl.a på asos.com och nelly.com. :) Har dock inte råd att beställa något därifrån just nu, men när jag får lönen sedan så ska jag nog beställa något och unna mig något lite dyrare plagg. 
    Funderar även på om jag ska orka kliva upp imorgon och gå och titta på skolavslutningen här i Ramsele, skulle vara roligt att se hur årets 9;ors bildspel ser ut. Eftersom vi var de första som hade det, så ska ju de såklart också ha det vilket säkert alla klasser kommer ha hädanefter. Men jag är helt säker på att ingen klass kommer ha ett bättre bildspel än vad vi hade, för vi hade så himla mycket bilder från olika år och sådär. Ett annat plus var väl att vi var den bästa klassen någonsin också! Jag saknar alla så otroligt, sammanhållningen liksom. Men jag hoppas att nästan alla kommer hitta på något tillsammans under sommaren, det skulle vara så himla roligt. :) 

    Men om jag ens ska orka fundera på att kliva upp imorgon och gå ner på hembygdsgården så borde jag nog lägga mig snart. Kom på en till sak jag måste nämna också bara, att jag såg idag att jag fick MVG på Medieprodukion A vilket jag blev jätteglad över! :'DD

    P l a n e r ?

    Datum: 2008-06-10 Klockslag: 20:53:10

    Om två dagar får jag sommarlov.. och vad är sommarens planer egentligen? Har inte hunnit planera mycket alls faktiskt, troligtvis eftersom jag jobbar de fyra första veckorna och därför är väldigt "begränsad". Men sommarlovet börjar med utspark i Sollefteå på fredag, sedan Stadsfesten i Kramfors på lördag. :D Sedan nästa vecka någongång blir det filmkväll med Elza och Deson. Så fort jag slutat jobba blir det nog massa mys i Sollefteå och Nordsjö med Sulle! :* Sedan i augusti är det ju hockeyskolan och Urkult också. Ska ju bl.a sova i Nordsjö med kioskbiträdena också, funfunfun! :D Ska se till att sola och bada en hel del i sommar också, förra sommaren badade jag bara EN gång. Skamligt, om man frågar mig!

    Ah, det är väl mina planer för sommaren än så länge. :)

    It keeps leaving me needing you

    Datum: 2008-06-10 Klockslag: 18:23:38

    Sitter och tittar på Djungelboken, det enda som kändes vara något att titta på just nu. Har ingen lust att åka tillbaka till Kramfors imorgonbitti heller, eftersom vi bara ska leka och det antagligen kommer vara fult väder. Nu börjar jag gråta också, de äckliga människorna i filmen sköt Baloo! ;_; Åh, Mowgli räddade en doktor som ska hjälpa Baloo nu. :'D Även om det bara är en film så är det ännu ett bevis på hur äcklig mänskligheten är. Jo, jag är ganska bitter just nu, men det beror faktiskt inte på det. Djur är tusen gånger bättre än människor av väldigt många anledningar. Djur dödar t.ex för att äta, eller för att inte bli uppätna.. Vi människor då? Vi dödar av alla olika anledningar, den ena dummare än den andra. Jag tror helt enkelt att det inte finns något ont i djur, för när ett djur anfaller en människa så tycker jag faktiskt inte att det är djurets fel, egentligen.
    Men nu ska jag fortsätta titta på filmen och vara bitter för mig själv.

    I can't take it.

    Hem ljuva hem

    Datum: 2008-06-10 Klockslag: 13:06:48

    Har just vaknat hemma i Ramsele, så skönt att vara omringad av alla djuren. :* Saknar dem så himla mycket när jag är i Kramfors, blir så ensamt utan dem. Iallafall så tog jag mig upp vid halv 7 imorsse och gjorde iordning mig och gick till bussen, sedan när jag kom fram till Ramsele kom älskade mamma och mötte mig i spöregnet. Hon hade med sig ett paraply åt mig eftersom jag inte tog något för att det inte regnade i Kramfors. Sedan så tog vi var sin hund och vandrade hemmåt, väl hemma så blev det till att torka hundarna som var dyblöta och sedan blåste jag dem med hårtorken. :) Taimy såg så ledsen ut när hon var sådär blöt, sedan när jag blåste henne med hårtorken såg man hur glad hon blev och sedan sprang hon runt som för att visa hur fin hon blev. Haha! :D Efter det gick jag och la mig i sängen och gosade med Chester och lyckades somna, lika usual. Så nu vaknade jag då mamma for iväg på jobbet. Sitter här trött och frusen, så är inpackad i kläder och ett täcke nu. Penny-Lane sitter här brevid och förundras över hur det rör sig på skärmen då jag trycker på tangenterna, sötgöta. :') Djur är bara fööör underbara!<3

    Mm, min älskade Lady på bilden. <3

    Early to bed

    Datum: 2008-06-09 Klockslag: 21:58:50

    Inte bandet early to bed, faktiskt. Jag håller på och ska koka nudlar nu, sedan ska jag titta på tv och packa ihop lite. Orkar inte vara kvar här själv när vi ändå var lediga imorgon, så jag ska ta 07:45 bussen så kommer jag fram till Ramsele 10:25. Kommer vara heldöd, men värt det för att slippa här helt ensam och ruttna. Lite tråkigt att mamma jobbar 13:00-21:30 bara, hinner ju knappt träffa henne då eftersom jag lär åka tillbaka hit på onsdag morgon med 05:15 bussen.

    Men nu hör jag att vattnet börjat koka, så ska gå och lägga i nudlarna nu.
    Godnatt!

    Clean the apartment

    Datum: 2008-06-09 Klockslag: 15:43:55



    Idag är jag hur flitig som helst verkligen, är riktigt nöjd över allt jag gjort! :D Att städa borde fan bränna fett, blir helt slut typ ._. hah! Fast mitt rum är fortfarande lite stökigt pga att jag håller på att packa ner grejer i lådor och sådär, men det tar jag itu med senare. 

       
    Toaletten, hallen, tv-rummet och köket är detdär. Om ni visste hur det såg ut innan skulle ni verkligen berömma mig, hah! :D
    Men nu funderar jag nästan på att gå och göra lite mexicanasoppa, har varit hungrig i några timmar nu, men tack vare städningen har jag kunnat hålla mig ifrån att äta. Hah! Nu känner jag mig väldigt nöjd över mig själv, och jag har verkligen gjort mitt för dagen. :)

    (Om texten på min blogg är svart eller bloggen ser konstig ut så beror det troligtvis på att du använder firefox.)

    O p r a h W i n f r e y

    Datum: 2008-06-09 Klockslag: 11:36:56



    Tittade nyss på Oprah Winfrey show, det handlade om våldtäkt inom äktenskapet. Ja, jag ville väl mest bara säga att jag tycker programmet är så bra för att det som tas upp där, är verkligen sådant som behöver tas upp.


    The script

    Datum: 2008-06-09 Klockslag: 10:38:16



    Jag är helt kär i låten, så otroligt bra! :*

    Multimedian var verkligen lättsam idag, vi bara gick inom lite lätt vad vi lärt oss det här halvåret och sedan runt 09:40 fick vi sluta. :) Så då gick jag på Apoteket och hämtade ut nya pplåster, så nu var äntligen det gjort också. Så har mamma ringt och fixat tid på Gyn klockan 15:00 på torsdag, eftersom det tydligen inte fanns nån läkare på ungdomsmott. förrens i augusti igen. Så då kommer mamma och hämtar mig på torsdag och så går vi på stan tills jag ska på Gyn, vilket lär gå ganska fort eftersom jag bara ska få dem att skriva ut några tabletter åt mig. Så ringde hon Barbro och fixade så de kommer och besiktar lägenheten på måndag, så då åker mamma hit och är med när de gör det eftersom jag jobbar då. Så nu tänkte jag ta det lite halvlugnt i någon timme och kanske t.o.m vila lite, sedan sätta igång med städningen och packningen. :)

    T i r e d

    Datum: 2008-06-09 Klockslag: 07:14:40

    Har inte varit världens bästa natt inatt, vaknade vid halv 4 nångång och var så törstig att jag var tvungen att kliva upp och dricka något. Efter det blev jag såklart pigg och låg vaken i sängen ett bra tag, så vaknade jag lite innan halv 7 nångång och kunde inte somna om.. Så nu är jag typ klar 45 minuter i förväg, förutom frukosten då, som jag tänkte fixa snart. Skönt att slippa stressa iallafall, men jag är fortfarande trött bara det att jag inte kan sova. Dåligt! Jag hoppas att jag har något att äta till frukost .___. Har inte riktigt tittat sedan jag kom hit, ska nog gå och göra det nu.

    Ha en bra dag! :)

    Uppd. 07:26
    Hade inget smör eller så, så just nu håller jag på att värma pizza i ugnen eftersom jag inte heller har någon mikro nu längre. Är nog första gången jag ställt mig och gjort något sådant den här tiden på morgonen, passade även på att dammsuga hallen lite, så tar jag resten då jag kommer hem efter skolan.

    No matter what you say about love, I keep coming back for more

    Datum: 2008-06-08 Klockslag: 21:10:56

    Sitter i Kramfors nu och lyssnar på Tattoo om och om igen, så himla bra alltså! Har ganska nyligt värmt lite av min pizza i ugnen och ätit. Borde egentligen plocka ihop här, men jag ids verkligen inte.
    Jag är f.ö orolig, upptäckte en knöl i min vänstra överarm igår. .___. De som känner mig vet att jag tror att jag har cancer för minsta lilla, men nu är jag fan orolig på riktigt. Är säkert bara en fettknöl eller något, men kan inte sluta tänka på den och oroa mig. Så, mamma får nog beställa en tid så jag får veta vad det är.

    Jag känner mig ganska less och förvrirrad också, den här känslan känner jag allt för väl. Men, what to do liksom?

    Förresten så när jag åkte buss idag såg jag en pappa som var ute och gick med en barnvagn, jag vet inte varför men tanken på att vara förälder gör mig alldeles varm inombords. Men tro inte att jag tror att det är bara så fint och underbart, jag är väl medveten om att barn är väldigt krävande och jobbiga, som allt annat här i livet. Men de där stunderna när allt bara är så perfekt och ja, mina bästa stunder med mina syskonbarn är ovärderliga. Är ju inte direkt så att jag fått för mig över en natt att jag så gärna vill ha barn, så har jag väl egentligen varit sedan Kevin var riktigt liten, tror jag?
    Ja, mitt livs lyckligaste ögonblick kommer antagligen vara då jag blir mamma. Nej, jag skulle kunna sitta och skriva och dagdrömma om det här i evigheter, men jag tror tyvärr inte att någon skulle orka läsa det.

    E i g h t e e n d a y s

    Datum: 2008-06-08 Klockslag: 13:42:40

    Jag kan inte förstå att om bara 18 dagar kommer denna underbara man (och hela bandet förstås) stå framför mig igen. Nej, det finns helt enkelt inte ord för att beskriva känslan.

    Bert McCracken kommer alltid att vara världens underbaraste människa. Bara tanken på honom gör mig helt lycklig.

    Så, jag tycker att alla borde ta och lyssna på The Used och njuta av riktig musik!<3

    K r a m f o r s

    Datum: 2008-06-08 Klockslag: 13:34:32

    Har ganska nyligt vaknat, ligger fortfarande i sängen med datorn knät. Funderar på att snart orka kliva upp och duscha och sådär. Ska väl packa ihop lite saker också, tar 17:15 bussen till Kramfors ikväll, för sista gången. :) Eller, för sista gången nu innan höstterminen börjar iallafall! Så ikväll ska jag börja plocka ihop lite mer i lägenheten, fast eftersom jag kommer hem ganska sent så får nog det mesta vänta tills imorgon och på tisdag.

    Multimedian imorgon känns inte så lockande, men.. tack vare att vi håller på med html så pallar jag, eftersom jag tycker det är så intressant och sådär. Ska bli skönt att slippa lektionerna nästa år iallafall! :'D

    Men nej, nu borde jag ta och börja fixa mig.

    P r o m e n a d

    Datum: 2008-06-08 Klockslag: 02:30:24

    Har just tryckt i mig lite nudlar efter att ha varit ute och gått med Sulle, det tog emot men när vi väl var ute så måste jag väl medge att det var härligt. Nu sitter vi och tittar på någon film på 6an, fast för tillfället sitter Sulle och pratar med Stefan. Vi tittade på Den gröna milen, och jag grät såklart som vanligt. Klarade dock inte av att se när han.. vad han nu heter blir typ grillad i stolen. Men filmen är iallafall riktigt bra, och man kan inte undgå att älska John Coffey.

    Som ni ser så gjorde jag om bloggen ikväll också, Sulle klagade på att "I learn every time I bleed" lät emo, men ta det fan inte så. -___- Haha! Ta det lite mer som något i stil med det som inte dödar, stärker.
    Nej, men nu är det nog snart dags för att sova. Ska ju upp tidigt på måndagmorgon och gå på sista multimedia lektionen EVER, så jävla skönt! Trots att det varit väldigt intressant och sådär, men så himla drygt liksom.

    Gnight :*

    Some moments in life you just want to slo-mo

    Datum: 2008-06-07 Klockslag: 20:44:04

    Har just sett slutet på Click, för första gången. Usch så jag grät när hela hans liv bara runnit iväg och när han dog. Blev dock överlycklig när han vaknade upp på affären igen! :'D Riktigt värd film när man sett hela, faktiskt. :) Nu ligger Sulle här brevid i soffan och sover, ska nog låta henne sova en stund eftersom hon antagligen inte sovit så mycket inatt. Vi ska nog ut och gå sedan också, så då svängar vi nog in på OK och köper lite godis. Sulle vaknade nyss och sa "Gud vad sugen på Geisha jag blev". Haha!


    Och jag önskar att det inte var såhär, men jag tänker fan inte ta skit, aldrig mer..
    Men, snart kommer bättre tider, det kommer ju inte direkt att alltid vara såhär. Hoppas jag..
    I'll always love you!


    F.ö så funderar jag på att ta och göra en ny design till bloggen snart, den jag har nu gjorde jag ju bara för att testa mig på om jag klarade att fixa och sådär. Men, det tar nog en stund med tanke på mitt tålamod osv.

    S a k n a d

    Datum: 2008-06-07 Klockslag: 13:09:07

    Jag förstår inte av vilken anledning det inte går att få texten brevid bilden, det här ser ju bara helt fucked up ut, så.. om något vet hur man gör så säg gärna till! :) Har ganska nyss klivit upp, blev väckt av mamma och en pussglad liten Taimy, som vanligt. Hon är nog världens pussgladaste lilla hund, det är helt omöjligt att undgå pussarna trots att man försöker gömma sig under täcket. Och på helgerna när jag är hemma kommer hon alltid på morgonen och står nedanför min säng och gnäller tills jag sträcker ner handen och gosar med henne, ganska enerverande när man är hur trött som helst. Men söt är hon! :* Men iallafall, jag saknar mina älskade syskonbarn som jag inte sedan.. ja, jag vet inte när. Så hade jag tänkt att jag kunde passa på att träffa dem nu när jag var långledig, trodde jag ja. Syster med familj tog och åkte till Stockholm igår och kommer hem imorgon, så det får vänta tills.. på torsdag eller något.
    Är så skönt att gårdagen är över, likaså mitt otroligt dåliga humör. :) Ska nog snart ta och göra mig någon frukost och sedan gå ut i solen en stund, är helt ofattbart hur otroligt fint väder det är hela tiden ju. Dock är det faktiskt lite väl varmt, men man ska väl egentligen inte klaga över fint väder.

    Så, jag fick hjälp och nu är bilden fixad! :D

    fear

    Datum: 2008-06-07 Klockslag: 02:05:02

    Just när jag skulle lägga mig så råkade jag slå på 4an och såg att det var en bra film, så jag blev såklart fast framför tvn. Nu är filmen slut - och jag är pigg. Vill bara lägga mig och sova bort mitt dåliga humör, samtidigt som jag nu och aldrig med det humöret jag är på nu vill sova. En bra dag är att Sulle kommer och sover över här imorgon iallafall, och sedan på söndag blir det antagligen Kramfors.

    Saknar Jonas och Lars gör jag också, och det värsta är att Jonas ska jobba hela sommaren och därför bara kommer hem en helg. :( Jag hatar att man aldrig träffar dem nu för tiden, för vad är några gånger om året liksom? Saknar att ha en storebror nära, vilket jag inte haft på väldigt länge nu. Jag önskar att de kunde bo lite närmare, eller åtminstonde komma hem lite oftare. Träffade Lars för någon månad sedan, men Jonas har jag inte träffat sedan jul tror jag.
    Nej, usch så bitter jag känner mig idag.


    Let's try and take it back before it all went wrong

    Datum: 2008-06-06 Klockslag: 22:45:06

    Jag hatar det här, jag hatar dig för att det är ditt fel att det blivit såhär.  Jag önskar att du kunde förstå vad du gjort, men det gör du såklart inte. Jag förstår bara inte varför, och det kommer jag nog aldrig få svar på heller.

    Det har varit en ganska dryg dag idag, åkte ut och övningskörde med mamma för någon timme sedan. Vi åkte till Edsele och vattnade mormors grav, sedan så åkte vi iväg så jag fick träna på att backa. Jag var faktiskt inte så dålig på det idag, mycket bättre än sist jag provade iallafall. :) Kände mig alldeles för slö för att orka åka upp till Lydia när de grillade och sådär, och så kände jag mig inte så pigg på att vara bland massa folk. Och nu sitter jag och tittar på Sova med fienden, den är faktiskt ganska bra. Blir dock jävligt förbannad över att tänka på att väldigt många lever det liv som hon i filmen gjort, usch! Men nej, har väl inte så mycket mer att säga för tillfället.

    The Script - Before the worst. <3

    Examensband

    Datum: 2008-06-06 Klockslag: 18:28:35

    Ja, tänkte roa mig med att skriva av det som folk skrev på mina band till hatten förra året då jag tog examen. :)
    (Blir dock inte alla, för det orkar jag veligen inte, men skriver några så får jag fylla på senare.)

    Hello Patta <3 Jag ska inte dra upp något om dina "du vet vad", då blir jag kanske en av dom enda. Hähä jag vet inte hur länge jag känt dig men jag har ju vetat vem du varit så länge jag minns. Det är kanske för att vi var ärkefiender när vi va små. Kajsa o jag mot dig o Sulle XD Men NU är du en av mina favoriter vill jag lova. Alltså en av dom kulaste saker som finns är att leka med dig o elza och bara vara helt störd <3 T.ex nu i nässjön när vi har dansat till kunglåten och planerat upp vårat släkt träd, fast vi måste göra upp ett lite mer noga till dig senare. Sen allt annat vi gjort... Hockeyskolan med dampix <3 Det var bara nå jävla larv! Hahaha. Sen Nordsjö!! Vi va så grymt aprädd, tur jag hade korkbössan iaf. Vittrerna skulle ta kol på oss och Sebbe skulle mörda oss XD Sen när du satt vid elden och skrek för du hörde bäbisgrin, jag som trodde att min fjällräven sovsäck bränts upp. Och nån gång va vi så rädd att elina ringde Gabbe typ XD Men det var ändå du o jag som va bäst när vi gjorde våran armdans och hädde glasögon på laman XD Sen sket vi nästan på oss när skterna va på bron och drog i soperna Ha! Nog om Nordsjö! Sen var det ju Geeks, Hatad o Älskad (av oss själv såklart) Vi gjorde också massa kula saker t.ex Kalas, sing a long och Panic! det var faktiskt kul när vi satt på trappen och väntade när Sulle och Elina va på Donken o Ryan och Brent kom och gick! Och livvakt x'D som fråga oss om en "Drugstore" och vi trodde att han skämta haha XD Sen är det vi töntar som har gjort en massa kul. Först och främst Te Parti =D Jag minns ej vad vi var men du såg iallafall ut som en socialdemokrat. HAHA. Sen va vi på Fjällsjö och fiskade upp en 100 lapp och så kom glädjedödaren Kajsa och tog den =( IDIOT! Sen när vi sov i elzas tunnel och du tyckte att mikey va så snuskig XD Sen döpte vi om Morris. Och när vi skulle ha disco med det blev "mys" (XD) kväll på altan istället. Men snart blire disco <3 de kommer äga! Här tar det slut. (Snart) Så lycka till i Kramfors och glöm mej INTE om det; I will kill your pets =) Vi måste hälsa på varandra massa, massa. Älskar dig så häääär (fortsätter) mycket Strumpan <3 Rign mej om det ör oläsligt =) <3 // Pop fredrik

    My lovely Sarix =) Damn girl vad jag kommer sakna dej. Du och jag som skulle gå media i Kramfors tsm, men tyvär övergav jag dej för Sollefteå =/ NEEJ! Jag skulle ha valt media ist, haha! Nemen jag kommer ju och hälsa på dej ofta. Så ska vi gå på dollar och äta gokebabrullar från Sylos =D Va fult de va när vi gatt gå in där och köpa två kebabrullar åt fredrik xD Sen när vi va påväg hem så körde mamma för fort förbi en sån där fartgrej och vart livrädd att hon skulle få böter, sepe! fan va många minnen man har tillsammans med alla. Du och jag har gjort många saker i våra dar. När de alltid var "Alla", de va tider de. HAHA när du, jag och Kajsa hade en "Jag älskar anton" klubb. Fyfan va mobbat. När vi sovde i lekis och hade fisparty "släpp en fis" kung =) Vi har hur många fler minnen som helst, men nu orkar jag inge mer =P Kommer sakna nån att mysa med, min älskade Pusselbit. Älskar dej så sjukt mycke gumman. Även fast vi inte bor i samma stad till hösten finns jag alltid här för dej. PUSSPUSS BABE <3 P.S Visst är vi bästisar? ;) glömmer aldrig det =) <3 LYDIA

    Hey Ms. boobs! Nu går vi ut o du flytta till Kfors till Håkan, Ninix o Nicklas. Lyllo dig din puppa! =D Och jag kommer gå i stan med Bella, O_O troligtvis. =/ Men I think that we will träffas somewhere. (stavas?) Kommer faktiskt sakna dig din högröstade/störbröstade varelse. Men din master will be there for you! Your boobs your boobs your boobs are okey, and no matter what they say I know ther are okey ;) I Sthlm kan vi leka hest på natten o spela in en Metalporrfilm på hötorget! Pussi Pussi <3 / Tvilling "Maaatinga"

    Hallå där =)  Haha! humm humm... where shall I begin? Vi har ju varit vänner sen solvej (stavning..) Kommer iofs inte ihåg så mkt från den tiden men det ägde säkert =D Våran överenskommelse lyder ju att vi börjar skriva om nordsjö

    Orkar inte mer nu, så jag fortsätter senare som sagt. :)

    I learn every time I bleed

    Datum: 2008-06-06 Klockslag: 13:44:20

    Vaknade just, tror det är något speciellt med mig och att vakna runt 13:30.. Är stekväder ute så jag ska nog gå ut och lägga mig en liten stund innan jag äter frukost. :) Jag har faktiskt fått lite färg på armarna och sådär, och mer lär det bli när jag ska jobba utomhus 7:00-16:00 i fyra veckor.

    Jag orkar inte bry mig, ni ska se att jag klarar det ändå. Jag är trött på att  bli besviken på människor, men som sagt så är mitt nya motto; det som inte dödar stärker.

    Har förresten blivit lite kär i Jordin Sparks - Tattoo.

    MYSIGA DAGAR

    Datum: 2008-06-05 Klockslag: 21:47:12

    Ja, det är precis vad jag haft i Sollefteå med Sulle sedan igår! :*
    Har legat ute och stekt en massa och sådär, idag gick vi ner till älven(?) en sväng och doppade fötterna och sådär. Så var det några killar som åkte vattenskoter, så vi roade oss med att titta på dem och på dom små fiskarna som simmade omkring en bit ifrån oss. Sedan så tog jag bussen hem till Ramsele 17:45, och jag kan ju säga att det var olidligt varmt och äckligt i bussen. Så nu sitter jag hemma och har allmänt tråkigt, saknar min babe redan. :( Gjorde jag väl redan på bussen, men ändå. Fick ett sms där det stog "Sakna dig redan gumma :)" ganska direkt då jag satt mig i bussen, puss på henne va! ;**

    Många fler sådana här mysiga dagar ska det bli under sommarlovet.
    Jag vet inte ens vad jag ska säga, du är så himla underbar. Det känns verkligen som om vad vi än säger till varandra så kommer vår relation aldrig ändras. Det är skönt att ha någon som tycker om en lika mycket trots att den vet alla ens dåliga sidor, och någon som man alltid vet finns där och förstår.

    Du är verkligen min extrasyster Susanne Bylund!<3 (Inget "du är verkligen SOM..." för, du ÄR det!)
        
    Bilder från både idag&igår.

    GOOD MORNING SUNSHINE!

    Datum: 2008-06-05 Klockslag: 14:57:50

    Efter tolv timmars sovande vaknade jag och Sulle runt 13:30. Så nu har vi typ tittat på lite tv och ätit frukost, och håller nu på att förbereda oss för någon timme i solen. :) Är runt 30 grader ute i solen. För övrigt så plågas jag av ett x antal myggbett lite här och där, vilket inte alls är speciellt roligt. Värst är de som är på fötterna, bläeh. :(

    Men nej, nu blir det till att gå ut och sola. :)
    Tar 17:45 bussen hem till Ramsele ikväll, så då blir det väl lite mer uppdatering då, kanske t.o.m lite bilder.

    STEKARE!

    Datum: 2008-06-04 Klockslag: 15:15:21

    Sitter hos Sulle i stan nu. HAHA, hon kallade mig just för Ludacris! x'D Iallafall så hade vi bara en liten avslutning tillsammans med tvåorna och treorna på skolan idag, så vi hann ta 09:40 bussen till Sollefteå. Så efter 11:00 någongång kom jag till Sulle, så gick vi med Cattis ner på stan där hon bjöd på mjukglass. Alltså, seriöst.. När vi sitter där så kommer en tjej och går med en väldigt ful stil, en blandning av världens mensvärk/hej-jag-har-bajsat-på-mig och såklart kunde jag inte hålla mig från skratt. Sedan tittade Sulle bak och då sa hon "mår du dåligt eller, kärring?" och när jag tittade bak en stund senare så pekade hon fuck you åt mig. Ursäkta, men palla! Iallafall så var det typ dagens roligaste händelse, alltid lika kul när något mongo dampar sådär.

    Men nu ska jag och babe dra oss ut i solen och steka tillsammans med en filt. :D

    HAPPY ENDING

    Datum: 2008-06-04 Klockslag: 07:43:46

    Har just sminkat mig och fixat håret, ska snart ta och göra någon frukost också. Gick och la mig ca 01:30 igåroch hade svårt att somna, så jag är inte direkt sådär superpigg idag. Ska bli otroligt skönt att få åka tillbaka till baby och dela säng med henne igen, även om man dör av värme och sådant. Men jag saknar henne!<3
    Men nej, nu är klockan 07:41 så om jag ska hinna äta någon frukost innan klockan 08:00 då jag ska gå så får jag nog skynda mig lite.

    Ha en trevlig dag allihopa, det ska verkligen jag ha! :DD

    Jag är förresten lite kär i Mika - happy ending. Typ allmänt mysig låt bara! :*

    BRÄNNBOLL

    Datum: 2008-06-03 Klockslag: 23:38:15

    Gick ner på Haga och tittade på brännbollen en stund, men det var kallt och inte så roligt som vi tänkt oss så vi gick hem igen. Kom nog hem runt klockan tio ungefär.. Nu ska jag snart göra mig lite nudlar och sedan borde jag nog sova.

    Har inte så mycket att skriva nu, är så himla trött att jag inte riktigt orkar tänka efter vad som hänt idag. Har iallafall diskat en massa och delat upp allt porslin eftersom Erika flyttar imorgon. Så, nu bor jag själv till skolavslutningen. Kommer vara ganska tomt här utan alla hennes grejer, men jag överlever nog. :) Eftersom vi är ledig torsdag och fredag så åker jag till Sollefteå imorgon och nattar hos Sulle tills på torsdag, saknar min guldklimp ju! :*
     
    image17
    Elina, jag och Erika påväg hem från brännbollen!

    image18


    Godnatt! :)


    BILDBLOGG

    Datum: 2008-06-03 Klockslag: 14:49:29

    Så, här kommer lite bilder från helgen. :)

       
      

    Ja, det blev tyvärr inte så mycket mer bilder, eller de flesta ser ganska likadana ut kan man väl säga.
    Men den 13:e ska jag vara bättre på att ha kameran i handen! :D

    GOD MORGON

    Datum: 2008-06-03 Klockslag: 13:24:01

    Vaknade lite innan ett av att Erika undrade om jag skulle komma ner och äta glass med henne på Konsum när hon slutat skolan, men jag vet inte riktigt om jag orkar. Är helt död, somnade inte förrens runt 03:30. Hah! Såg att det var soligt ute också, så jag ska ut och sola i bara bh och trosor. Såklart är det ingen som kan se mig när jag ligger där på balkongen, lagomt bra. :)

    Det här blir nog en ganska bra dag, blir till att gå och kolla på treornas fyllebrännboll sedan ikväll också! :D
    Men nej, nu ska jag gå ut och passa på att sola innan solen försvinner bakom vårt lägenhetshus. :)


    HAPPYFACE

    Datum: 2008-06-02 Klockslag: 15:51:45

    Varför happyface? Jo, för att jag fick just veta världens bästa sak typ! :'D Åh, började nästan gråta.
    Det här blev plötsligt en väldigt bra dag. MEN FYFAN VAD GLAD JAG ÄR!<3 ojojoj.

    Har just lagt in bilderna från helgen, så det kommer nog en bildblogg senare idag. :)
    Iallafall så har det varit en ganska lättsam dag, när jag vaknade av väckaren vid 06:15 kände jag bara att jag inte orkade åka iväg på skolan, så jag frågade Sulle om det var lugnt att jag stannade längre, vilket det såklart var. Så jag tog 09:15 bussen hit till Kramfors istället för 07:20, så jag slapp skolan på förmiddagen. :'D Funderar även på att åka tillbaka till stan och vara med henne ikväll eller imorgon och stanna tills på onsdag. :) Blir nog imorgon, eftersom jag måste städa ihop och sådär här idag. Efter skolan gick jag och köpte en lök, tomatpuré och quornfärs så nu blir det spaghetti&quornfärssås eller chiligryta till middag. Mums!

    Det som inte dödar stärker.


    PARTY PARTY!

    Datum: 2008-06-01 Klockslag: 23:15:33

    Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men..

    Lördag:
    Det började med att jag och Sulle gick på stan och handlade lite kläder och smink. Jag köpte ett gult linne och en vit liten kofta typ. Sedan så gick vi på Konsum och köpte blanddricka, och efter det så gick vi vidare hem till henne. Gjorde ingenting speciellt, bara pratade och sådär. Sedan började vi fixa oss och sedan gjorde vi vårrullar och började dricka litegrann. Sedan runt 17:00 nångång så gick vi bort till Bobba, där alla var typ helt okända för mig förutom Sebbe. Sedan satt vi där ett bra tag, tills vi tog våra saker och gick ut och satt oss nere vid älven. Bobba vek en skjorta med slips av en 20-lapp åt mig, hah! :D Hade det ganska trevligt åså, tills det blev massa strul och sura miner. Jag fick iallafall en trevlig pratstund med Christoffer. :) Runt 22:00-22:30 så fick jag halvt släpa med Sulle hem till henne, av någon konstig anledning blir hon alltid stupfull när vi festar med varandra. Sedan tjatade Sebbe åt sig att få komma hem till henne, så eftersom hon låg däckad i sängen så gick jag ut för att låsa upp åt honom.
    Gissa vad jag lyckades med? Jag låste ut mig! Så, jag och Sebbe försökte få Sulle att vakna genom att plinga på, ringa på både mobil- och hemtelefon utan resultat. Vi låg väl där i trappuppgången i ca 3 timmar, det var ganska ironiskt. Tillslut så fick Sebbe ringa Sulles pappa så gick vi och hämtade hans nycklar och väl inne gick vi och la oss och tittade på världens sämsta tv-program åså. När klockan var 05:03 så fick jag ett sms av Sulle; "Sara förlåt :(" och en liten stund senare så ringde hon och frågade vart jag var, när jag sedan svarade att jag låg i hennes tv-rum så sa hon att jag skulle komma in till henne. Så jag gick in dit och gosade och pratade lite med henne, tillslut sa hon åt mig att sticka och jag gick därifrån, hah! Sedan runt 06:00 nångång så klev hon upp och kom in i tv-rummet, vi satt och pratade en stund och sedan gick Sebbe hem. Ett tag efter det så kokade jag och Sulle makaroner och efter att ha tryckt i oss dom så gick vi och la oss.

    Söndag:

    Så klev vi upp runt 13:00 idag, drygade ett tag och sådär. Sedan ringde Sebbe och frågade om vi skulle med ut, så då började vi fixa oss åså. Vi gjorde lite makaroner till frukost och tog oss en liten återställare var, hah. :) Sedan kom Sebbe och Bobba hit, vi åkte på Nipvallen så dom fick köpa varsin pizza, sedan åkte vi på något ställe och satt oss och gjorde ingenting typ. Sedan for vi runt och åkte massa bil åså. Vi träffade bl.a på en dum anka som stog mitt i vägen och inte flyttade på sig hur nära vi än kom, så Sebbe klev ur bilen och jagade iväg den typ. Sedan så fortsatte vi åka runt tills vi for hem till Bobba. Där gjorde vi inget speciellt. Och för en stund sedan åkte vi på Konsum, sedan skjutsade de hem mig och Sulle. Så vi har nyss tryckt i oss en Big One och sådär. Jag borde väl egentligen sova snart, eftersom jag ska ta bussen som går 07:20 till Kramfors imorgon. Hade ingen lust att åka ikväll, så jag stannade kvar. :)

    Men nu ska nog Sulle få sitta igen, så ska jag packa ihop alla mina grejer och sedan blir det  nog sängen.

    RSS 2.0