center>

Bästa impulstrippen!

Datum: 2009-07-28 Klockslag: 23:16:07

Fyfan vad gött vi haft det! Mer om trippen till Umeå blir det imorgon. Har för en gångs skull använt kameran en hel del också, så charmiga bilder kommer det! :D Ska sova nu, jobbar 7-12 imorgon.


I'm starting with the man in the mirror

Datum: 2009-07-26 Klockslag: 23:28:18


Hur kan någon kalla honom för ett monster? Inget monster skulle kunna åstadkomma något liknande. ♥

Och vilket svänggäng!

Datum: 2009-07-26 Klockslag: 22:40:37

Imorgonbitti åker jag & Martin buss till Sollefteå och sedan vidare till Kramfors, därifrån åker vi bil med Elina, Dea & Anders till Umeå. :D Bestämde mig väldigt spontant idag för att följa med, så jag ska alldeles strax packa och sedan lägga mig och sova. Ska bli så härligt att träffa Anders igen, så länge sedan nu alltså! Roligt gäng helt enkelt, love you guys! Så imorgonkväll ska vi gå på bio och se Baksmällan. :) Har höga förväntningar på den, så vi får se om dom är för höga.

HELGEN;

Datum: 2009-07-26 Klockslag: 15:35:34

Helgen har spenderats i Sollefteå med Erika. Gick på krogen båda dagar, men löste även in oss i parken igår. Men oh my vad det sög .____. Vi två & massa 50+ kändes det som. Så körde Erika hem inatt, så vi var hemma runt tre någongång. Lite störande det är att folk på krogen inte ser när man inte är intresserad, vore skönt att slippa såna. Men nu ska pappa alldeles strax skjutsa iväg mig på jobbet, 16-21, ganska skönt arbetspass. :D

Hannibal Lecter

Datum: 2009-07-22 Klockslag: 21:00:54

Kom hem från jobbet för ca 20 min sedan, och nu ska jag poppa popcorn & se på Red Dragon. Blir aldrig less på Hannibalfilmerna, han är ju så himla charmig. ♥

Jobb 7-12 imorgon, sedan får vi se vad dagen bjuder på för äventyr. Ciao!

Äntligen sovmorgon

Datum: 2009-07-22 Klockslag: 14:21:55

Idag har jag fått sova ut - äntligen! Vaknade runt 11:30 men låg kvar i sängen till kanske 13:30. Mycket skönt! :) Så sedan klev jag upp och smörjde in mig i cocosolja och har legat ute och stekt med musik i öronen.

Måste bara berätta om igårkväll. Jag, Elina, Dea & Sulle var ute och åkte och helt plötsligt skriker Elina till, bromsar och jag känner hur något hamnar under hjulet. Vi hade kört på en grävling. Fick panik till tusen, skrek, grät & visste inte alls vad vi skulle göra. Först skulle jag försöka backa över den, eftersom den låg och plågades. Men sedan tänkte vi att vi skulle springa in till någon i närheten, men vi ringde till pappa istället. Men medans han var påväg hittade Dea en stor sten som hon kastade i huvudet på den två gånger. Men pappa fick slå den mer så vi skulle vara säkra på att den var död. Stackars Elina, andra dagen med körkort och det där hände. :( Men vi gjorde det bästa vi kunde iallafall.

  Nu kom solen tillbaka, så solstolen kallar! Ska passa på lite nu, börjar jobba klockan 16.

Längtar bort till värmen

Datum: 2009-07-20 Klockslag: 18:21:27

Mitt nya intresse är nog att titta utlandsresor, precis vad jag sitter och gör just nu också!
Är inte helt fel att ägna sig åt det när det bara regnar och är kallt ute.
Blir antagligen så att jag drar iväg på jullovet, underbart att ha något att längta till. ♥


Sätt aldrig dagens sol bakom morgondagens moln

Datum: 2009-07-19 Klockslag: 22:21:33

Så himla bra sagt. En gullig tant på jobbet har den texten på en sak som hänger på väggen, känns så bra & positivt varje gång jag läser det. Känns så bra att känna & veta att jag nuförtiden nästan aldrig är sur eller på dåligt humör om man jämför med förr. Det enda som tynger mig just nu är körkortet och projektarbetet i 3an, vettefan vad jag ska hitta på. Det stavas ångest. Men ska försöka att inte vara så negativ till det, utan istället vara positiv och poppa masa idéer.

Har suttit med mamma och tittat på en hel massa resor ikväll, och diskuterat lite med Jonas också. Han äger är det enda jag säger! :D Ibland är det himla bra att ha en übersocial brorsa. Jag och mamma satt och tittade på Maldiverna, tänk att ha råd att dra dit någon gång. Paradiset på jorden typ. Men finns billigare ställen som är paradis nog som tur är. :'D Peppar järnet!

High sollotion!

Datum: 2009-07-18 Klockslag: 12:08:37

Nu ska jag kleta in mig och sen dra med brudarna och sola & bada. :] Finvädret har kommit tillbaka, så himla gött! Ska verkligen njuta av ledigheten idag, för imorgon drar 6 arbetsdagar på rad igång. Kommer känna mig något så slut efter det.

HEMMA IGEN!

Datum: 2009-07-15 Klockslag: 23:26:54


Säger såhär;  vi skippade Allsång på skansen för Britney Spears!
Resan var grym, likaså sällskapet och konserten.

Nu ska jag lägga mig och lyssna på MJ, ska upp och jobba imorgon. Uh, känns hårt.

En blandning av sött & salt

Datum: 2009-07-12 Klockslag: 14:53:40

Ur; Stockholm i mitt hjärta, mihi!

Nu börjar det dra ihop sig! :D Erika slutade egentligen 16:00, men mamma erbjöd sig att jobba hennes sista timme så vi skulle komma iväg tidigare. Min mamma är bäst! ♥ Gotta love her! Så nu har jag packat det.. mesta? Så svårt det där med att packa, men jag tror att det viktigaste är med. Skulle vetat vart min regnponcho är bara, eftersom det tydligen blir en regnig kväll på allsång på skansen. Looking forward to it, trots det. :] Sofia sa att Ängby camping var relativt nära där hon bor, så hon kanske skulle komma och hälsa på mig. :) Hur go som helst var hon!

Staden i mitt hjärta, här kommer jag! :'D (På delad plats med London såklart.)

HÖRS PÅ ONSDAG ELLER TORSDAG!

STOCKHOLM NÄSTA!

Datum: 2009-07-12 Klockslag: 10:48:05

Yey, idag drar vi brudar till storstaden!

Maggen & tjocken åkte hem imorse, och om ett tag åker Jonas och Sofia också hem. Tråkigt, men jag åker ju iväg jag också så egentligen kvittar det ju för mig. Och vad jag älskar min släkt! ♥ Så sjuka & goa, haha. Sofia var hur gullig som helst hon med. :]

Men nu ska jag nog börja förbereda lite, måste packa & leta åt kameraladdaren!

I dagens samhälle uppskattar man folk med lite vett i skallen

Datum: 2009-07-09 Klockslag: 21:49:19

Har just suttit och läst ett långt blogginlägg om Michael Jackson som var skrivet av Daddy. Fyfan vad bra skrivet! Jag blir så glad av att läsa sådant som verkligen är vettigt, och då man märker att människan kan tänka sig förbi vissa saker.

Höll nog med om vartenda ord, som sagt; inte undra på att Michael blev som han blev. Tänk på hans uppväxt, och hur han sedan behandlades av media osv. Förstår inte hur folk kan vara så elaka mot någon som verkar så genomsnäll, så helt igenom vacker. Varför ska hans operationer diskuteras så mycket? Hur många kändisar opererar sig inte i vårt samhälle? Var och varannan förfan! Och alla som påstår att han är en äcklig pedofil osv. Men han frikändes, och är alltså inte skyldig till det han anklagades för, och hur kan man tro att han av alla människor skulle göra så mot ett barn?! Hata, och därför får underbara människor som Michael lida för det. Människor är äckliga helt enkelt. Tack för mig!

Ännu mer släkt på besök!

Datum: 2009-07-09 Klockslag: 13:13:43

Just nu står min faster & hennes karl med husvagnen utanför våran gård, och Lars är ju också hemma. Och senare idag kommer min farbror & hans fru hit. Då fattas bara Sara och Jocke, sen hade bästa släkten (enligt mig) varit samlad. :) Påtal om Sara så är det ganska fult att både hon och jag heter Sara Höglund, med tanke på att vi är släkt. Haha!


Här är grejerna jag köpte när jag var i Sundsvall, bättre sent än aldrig! Haha ;)

Mina gosiga bebisar! :* Inte ens dom vill vara ute i det här vädret idag. Bara blåser. :c

Sicko

Datum: 2009-07-09 Klockslag: 00:33:19

Vaknade sjuk imorse, ont i huvudet och feber. Pallrade mig iväg på jobbet i 1½ h men sedan orkade jag inte mer, så jag blir hemma imorgon också. Mår bättre nu iallafall, och jag hoppas jag mår ännu bättre imorgon, för på fredag hade jag planerat att jobba.

Sitter och lyssnar på massa MJ-låtar och tänker över hur overkligt det är att han är borta. Igår sa Lars att han tyckte det var så löjligt med alla 14-åringar som var så förkrossade osv över att han dött, eftersom de inte ens växt upp med honom eller hur man säger. Och jag önskar att jag hade växt upp med MJ, och att jag hade haft åldern inne för att se honom när han hade konserter här i Sverige.

Glömde nämna en sak om minnesstunden också. Ett av det absolut finaste var i slutet när mikrofonen stog mitt på scenen och strålkastaren lyste på den. Det var så symboliskt på något sätt, då kände man verkligen att Michael saknades, samtidigt som det fick det att kännas som om han ändå var där på något sätt. Nej, riktigt vackert var det.


Michael Jacksons minnesstund

Datum: 2009-07-08 Klockslag: 23:11:51

Det var ett av det finaste jag sett. Jag bara grät och grät, det var så sorgligt alltihopa. Men samtidigt fanns det stunder då man kunde sitta och le, vilket jag tror att han verkligen hade gillat. Det finaste var när man såg i slutet av minnesstunden hur olika personer stog och tittade upp, som om de tittade på honom. Och när lilla Paris gick fram och talade, tårarna bara sprutade. Men det känns så synd att alla dedär fina orden inte sas när han fortfarande var i livet. Men jag hoppas att han såg det.

Alla som säger att han var ett monster är så.. ja, jag vet inte. Jag kan inte annat än säga att han var en fin och underbar person, enligt min uppfattning. Är det någon som ska bli kallad för monster, så är det Joe Jackson. Varför tror ni att Michael blev som han blev? För att han hade ett monster till pappa, som slog honom och behandlade honom illa. Han fick ingen riktig barndom, den stackaren. Man ska nog inte uttala sig så mycket om det man inte vet något om. Och att han opererade sig och blev som han blev, varför ska han bli hatad för det? Han ogillade sitt utseende redan i tidiga år, ogillade den där breda näsan och skämdes över sina finnar. Nej, han var en fin människa, som jag aldrig skulle kunna tro ville någon något ont.
Han var bra på det han gjorde, rent utav bäst. Igårkväll när jag låg och tittade på "Michael Jackson - the dangerous tour" så låg jag bara och förundrades över hur han rörde sig. Och hans röst, ja han var verkligen King of Pop!
Jag hoppas att alla kan låta honom vara ifred nu, det förtjänar han verkligen.

Vila i frid King of Pop.


5/5 toasters!

Datum: 2009-07-05 Klockslag: 23:52:52

Åkte en sväng till Mimmi i Ovanmo med Elina och Dea ikväll.
Vi såg på Gran Torino, och oj vilken bra film! Den var helt underbar, även om den i början kunde tyckas lite oklar. Jag kan nog säga att det var en av de bästa filmerna jag sett, och helt klart den bästa filmen jag sett på ganska länge. Det var svårt att låta bli att älska Walt Kowalski, eller kanske ska jag säga Wally (Clint Eastwood). Var dock väldigt svårt att hålla tårarna borta i slutet av filmen, gråter ogärna bland folk. Nej, verkligen en film jag tycker att alla borde se.

Nu ska jag fortsätta titta på minnesprogrammet av älskade Michael på 2an.
Jag kan verkligen inte förstå att han är död, det är verkligen helt obegripligt.

Jobbar 13-21:30 imorgon, och när jag kommer hem så är Lars hemma. :) Och på torsdag kommer Maggen & Tjocken (min farbror och hans fru), det ser jag fram emot.  

Härlighet!

Datum: 2009-07-05 Klockslag: 19:27:11


Sitter och tittar igenom min bdb, alltid lika roligt. ;> Och vad jag älskar den här bilden, från en av dom bästa helgerna ever!<3

Rensar ut all skit

Datum: 2009-07-05 Klockslag: 18:49:05

Jag har blivit offer för rensning i huset, och framförallt förrådet. Det finns så otroligt mycket skit där så ja, vi har flera svarta säckar fulla med skit och det är bara en bråkdel av allt som ska kastas.

Har inte orkat blogga, när man inte gör annat än jobbar på dagarna finns det väl inte så mycket intressant att berätta. Så blir det jobb måndag, onsdag, torsdag och fredag. Sedan är jag ledig och åker till Stockholm, vad bra jag mår av att säga det; jag ska snart åka till Stockholm! Barnslig som jag är vill jag redan börja packa, skriva listor och planera. Har sagt det till både Elina och Erika, och de har bara svarat "jag hatar att packa!". Så jag får nog ringa och säga det till Mimmi istället, för jag vet att hon gillar att skriva listor iallafall. :'D Tittade hur vädret skulle vara, och enligt yr.no så ska det vara soligt och över 20 grader varmt. Gud så jag längtar!

4 timmars ledighet

Datum: 2009-07-03 Klockslag: 12:14:21

Är hemma nu, har just satt in klyftpotatis i ugnen och ska äta grillat från igår till lunch. :) Börjar jobba 16 igen, men slutar 20:30, jag som fått för mig att jag jobbade till 21. :D

Mamma & pappa är i Sollefteå med hundarna hos veterinären idag, så när jag kom hem så var det inte en endaste liten själ i huset. ;< Hade hoppats på att få syn på en katt, men inte ens det. Och nu vill jag att Karl-Gustaf ska komma hem, han får inte vara död. :'( Han har snart varit borta i två veckor tror jag.. :c Min bebis!

I ♥ löshår

Datum: 2009-07-02 Klockslag: 22:28:13

Löshåret sitter i, och det känns så obeskrivligt bra.
Det om något är en sak som på inte ens en timme gör att man känner sig så himla mycket finare. Från första gången jag satt i löshår och resten av mitt liv som ung kommer jag nog aldrig riktigt trivas utan det, långt & tjockt hår är det bästa som finns.

Efter maten åkte jag till Elina så vi fixade varandras hår, jag slingade även mitt löshår lite lätt. :) Vet inte riktigt hur stor skillnad det blev, men lite ljusare blev det nog allt. Ska slinga mitt hår så småningom också.

Nej, nu börjar klockan bli mycket. Ska lägga mig i sängen och se klart på en film. Ska upp och jobba 7-12 & 16-21 två dagar i rad, suger min helg lite eller? Jag jobbar medans alla är och super skallen av sig på Gatufesten! Men jag får tänka; pengar!  Så kan man ju inte få allt här i livet heller, min sommar kommer nog att ha varit helt awesome ändå när jag tänker tillbaka på den. Den har redan varit riktigt bra, utan någon speciell anledning. :) Men nu blir det sängen, godnatt!


Åh åh vad det är skönt att va naken

Datum: 2009-07-02 Klockslag: 00:24:53

Ja, jag och Elina badade nämligen nakna idag! Haha, så jävla kung. :D Det har man ju inte gjort på.. ja, jag vet inte hur länge. Minst fem år iallafall, skulle jag tro. Härligt var det också vill jag lova, det ska vi göra fler gånger. Så har jag bränt mig massor idag också, hoppas det blir brunt bara. :) Är lite sur över att jag jobbar imorgon så att jag inte kan åka och bada med Elina & Dea. :( Och på fredag och lördag är alla i Sundsvall på GF, så då har jag ändå ingen att bada med. Ibland suger det lite. Jobbar alla dagar nästa vecka förutom tisdag, lördag & söndag också, OCH PÅ SÖNDAGEN DRAR VI TILL DEN UNDERBARA STORSTADEN! ♥ Jag ser så löjligt mycket fram emot att få gå runt i Stockholm och bara vara.

Nu ska jag nog snart gå och sova. Natten!

Jag säger det igen; livet är gött!

Datum: 2009-07-01 Klockslag: 17:26:31

Kunde vädret bli mer underbart eller? Don't think so. :'D Har varit i Nässjön och stekt på bryggan och badat hela dagen, vattnet var riktigt härligt. Har blivit rätt så röd också, hoppas det blir bruuunt. :] Nu ska jag gå och duscha och sedan pallra mig iväg och äta pizza med Elina och Martin, och Dea som ska kolla på. Haha!

Just ja, ringde och bokade stuga på en camping i Bromma idag. Gud så modig och duktig jag blivit! "Området omges av Mälaren och Ängbybadet med bryggor och vattenrutschbana."  Tror ni att vi kommer ha det gött i huvudstaden eller? Satan vad jag längtar!

"På Ängby friluftsbad finns bryggor, vattenrutschbana, minigolf och servering. Campingen är omgiven av skog med motionsspår på ena sidan. Halva campingplatsen är kuperad med skogsmark, barr- och lövträd, andra halvan med gräsytor. Närmaste centrum är 2 km. Tillgång till tennisbanor, båtuthyrning, restaurang, mm."

Rubriker är överskattade

Datum: 2009-07-01 Klockslag: 11:05:42

Och nu drar jag till nässjön och solar & badar. :'D Och ikväll ska äntligen löshåret i. :] Ciao!


RSS 2.0