center>

FÖRSTA PRIORITET; FICKLAMPA&TÄNDSTICKOR

Datum: 2008-09-29 Klockslag: 20:45:23

Har just suttit ensam i mörkret i lägenheten i över 30 minuter, H E M S K T! Ja, det var såklart strömavbrott, bara i lägenhetshusen här på Hällgumsgatan. Aldrig förr har jag nog önskat att jag varit en rökare, men det kan jag ju säga att jag gjorde då, för då hade jag väl åtminstonde haft en tändare? Nu hade jag ingenting. Inga tändstickor, ingen tändare och ingen ficklampa. Datorn tänker ni kanske, men nu är det så att min pärlas batteri med tiden blivit värdelöst, så det höll i ca 10-15 minuter, inte till någon vidare hjälp. Så imorgon så får jag gå och handla en liten upplaga av tändstickor och en ficklampa, så slipper jag vara ensam med endast skenet av min mobil som lyse.

Känns som om jag inte kan pusta ut, är rädd att strömmen ska gå igen. ;__;

Ja, nu till något annat.. Har skickat ut några APU-ansökningar ikväll, sedan ska jag och Emilia kanske gå på Företagens hus här i Kramfors imorgon och höra om de har några praktikplatser. Så har jag en praktikplats om det i Stockholm skulle skita sig.

I'LL NEVER LET GO

Datum: 2008-09-27 Klockslag: 23:26:38


Gud så hemskt, så hjärtskärande men, ändå vackert på något sätt. Resten av artikeln hittar ni här! 
Tanken slår mig, hur kan man behandla något så troget, så oskyldigt? Hur kan djurplågare leva med sig själva? Jag önskar att de tillslut blev uppätna inifrån, av skuldkänslor.

Iallafall så efter maten åkte jag till Sara, sedan förflyttade vi oss till Erika, i huset mittemot. Haha! :D Så vi har typ suttit där och pratat och sett på tv hela kvällen. :) Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag här och äter lite chips, ska nog snart sova. Ska ju upp runt 08:00 och fixa mig, för vid 09:00 åker jag till Sundsvall och shoppar med mami&papi. :DD Ska se till att köpa ett par vinterskor och en vinterjacka, och såklart lite annat också. :)

SKÖNT SÅHÄR NU PÅ HÖSTEN

Datum: 2008-09-27 Klockslag: 17:41:02

Laddade hem Markus Krunegård's album Markusevangeliet igår för att ha något att lyssna på på pappas dator, så kom jag fram till att det var härlig musik att lyssna på såhär på hösten när man är lite deppig och sådär.



Tips på någon annan bra musik som passar till hösthumöret? :)

Klev upp runt 11:30 idag ungefär, åt frukost, duschade och cyklade sedan iväg till Mimmi där hon och Lydia var. :) Det var lite pinsamt att cykla på byn med cykeln eftersom den stått oanvänd i flera år och kedjan är så rostig att det låter skithögt, haha. Så nu har jag nyss varit ute och krälat runt på gården och fotat, men bilderna kommer inte förrens jag sitter vid min egen dator. Och nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar, är så olidligt hungrig.

DU HAR TÄNKT TILLRÄCKLIGT, TÄNK INTE MER

Datum: 2008-09-26 Klockslag: 22:47:56

Om det bara vore så lätt, att man bara behövde bestämma sig för att sluta tänka på något/någon. Jag undrar hur många gånger jag bara önskat att jag ska kunna sluta tänka på dig, glömma bort dig helt enkelt. Men hur lång tid det än går, så händer det något som påminner om dig.

Såklart så förvärras allt nu när hösten kommer och smyger sig på, som det alltid gör. Visst är hösten och vintern mysiga på sitt egna sätt, men allt det mörka och dystra tränger sig in i märgen, på något vis. När man är ensam så smyger sig de deprimerande tankarna på alltför ofta och alltför mycket.

Jag undrar hur många i Sverige som just nu sitter och tänker som jag och bara önskar att de hade någon att somna brevid, önskar att de var med den där personen man så gärna vill ha men vet att man inte kommer få?

UTFLYKT TILL UTVIKSGÅRDEN

Datum: 2008-09-26 Klockslag: 20:49:11

(Sitter vid pappas bärbara eftersom jag lämnade kvar min i Kramfors, så får se hur mycket jag orkar skriva. Jag blir nämnligen galen av att sitta vid den, för jag skriver hela tiden fel eller så råkar jag nudda "musplattan" och då trycks sidorna bort eller så blir det något annat fel.)

Iallafall, så åkte ju hela media på utflykt till Utviksgården igår. Vi tog bussen 08:40 och var framme strax efter nio någongång. Sedan delades vi upp i grupper med ettor, tvåor och treor blandade. Sedan så lekte vi massa lekar fram till lunch, och efter lunch blev det dags för min grupp att fixa med disken och sådär. Sedan ungefär en timme senare så blev det mer lek, denna gång blev det Capture the flag. Vi var två lag med var sin bas där ett utfällt paraply fanns (som föreställde vår flagga), det gick alltså ut på att man skulle smyga sig på det andra laget och ta deras "flagga" och ta den till sin bas utan att bli brända. Vi fick varsitt pannband med ett eget fyrsiffrigt nummer på, och för att bränna någon så ropade man upp dens nummer. Mitt lag var blått och hade blå pannband, och det andra laget var rött med röda pannband. Vi hade en riktigt bra taktik, och vann med 50-40! :DD Ja, det var riktigt roligt iallafall. Förutom att jag satt gömd bland massa små granar där getingarna tydligen också drivdes. Sedan skulle jag sitta nerhukad på knä för att inte synas, och jag kan ju säga att mina dåliga knän tog stryk för det. Hah! :c

Sedan så blev det dags för att välja rum och packa upp. Jag delade rum med Elina, Jossan, Josefin, Angelica/Angelika (hur hon nu stavas, heh.), Sofia, Leona och Emilia. :D Vi låg och talade om spöken och dylikt, så kommer Emilia med världens löjligaste "hemska upplevelse". Det var nämligen så att hon hade gått och lagt sig i sitt rum och tagit med ett glas vatten som hon ställt brevid sängen, sedan hade det bubblat till i glaset och hon hade blivit livrädd. Jag trodde helt seriöst att jag skulle skratta ihjäl mig! Sedan blev det dags för att gå ner och grilla, efter det tror jag att vi gick upp på rummet igen(?). Sedan när det blivit asmörkt så kom vi på att vi ville göra något bus, så vi gick ner till elden och satt och med folket där och planerade bus, som dock aldrig blev av men. Sedan gick vi in i en av stugorna nere vid vattnet och satt och pratade massa och tillslut blev det "jag har aldrig.." men tråkig som jag är så skippade jag att vara med, hah. Förresten så började vi prata om "det bubblade glaset" när vi satt där, och då sa Micke att han skulle ge Emilia en Soda Streamer, vilket var asroligt! :DD Sedan så satt jag där nere till ca 01:40 då jag och Josefin gick och la oss tillsammans med Elina, Angelica, Jossan och Sofia som gått och lagt sig redan vid 23:30 ungefär.

Så klev vi upp runt 08:00 imorse efter att ha sovit riktigt skönt, iallafall jag. Dock blev jag lite ledsen och besviken då jag vaknade, då jag insåg att drömmen om dig bara varit en dröm.

Ja, det var väl det mesta. Hade riktigt, riktigt roligt tack vare sällskapet. :) Hoppas vi gör om det snart.
Så nu sitter jag här och är otroligt trött, vilket jag varit hela dagen trots att jag somnade i Elinas lägenhet medans vi såg på Mysteriet på Greveholm och väntade på bussen. Men måste hålla mig vaken till 23:00 iallafall, för då är reprisen på I ditt ansikte som jag aldrig såg i måndags. Men efter det blir det nog bums i säng!

VAD ÄR DET MED VÅRT SAMHÄLLE?

Datum: 2008-09-24 Klockslag: 10:56:59

Läste just att det är demonstration på Mariatorget den 4 oktober, mot att det är lagligt att utnyttja djur sexuellt i Sverige. Önskar att man kunde vara med, förstår mig fan inte på folk alltså! HUR FAN KAN DET VARA LAGLIGT?! Inte nog med att det bara finns idioter som ens utnyttjar djur sexuellt är väl hemskt nog, men nej, då ska det vara helt okej för dem att göra det också. Då tycker jag faktiskt att det borde vara lagligt att utnyttja människor sexuellt också. För det är faktiskt samma sak, fast egentligen tycker jag att det är mer synd om djuren för att de är så oskyldiga och ja, ni vet.

Människan är nog världens mest avskyvärda art!

Nu ska jag fortsätta med min fotouppgift, som just nu är att välja ut tre bilder som sedan ska sättas upp i en bildserie.

MELLAN SOMMARENS LÄNGTAN OCH VINTERNS KÖLD

Datum: 2008-09-23 Klockslag: 19:09:46

Sitter och har otroligt tråkigt, att sitta hemma en hel dag blir faktiskt lite för mycket. Så imorgon ska jag pallra mig iväg på skolan och antagligen fortsätta med fotouppgiften vi fick sist, och sedan förhoppningsvis ringa runt och fixa någon praktikplats. Wish me good luck!

En timme kvar tills Top Model börjar nu, och vad ska jag ha för mig under den timmen som jag förmodar kommer gå ganska så sakta. Har lust att gå ner på Handlarn och köpa någon liten Palle Kuling chokladkaka, dom är ju SÅ goda. Men, av någon anledning så ogillar jag att handla där, det är.. obehagligt. Så jag skiter nog i det. :( Gör nog lite varm choklad istället, det får väl duga som substitut.

Jag känner mig f.ö lite less på vädret vi har nu, liksom.. Ena dagen är det iskallt och nästa är det hur soligt och varmt som helst. Kan det aldrig vara något mellanting, något lite mer lagom? Nej, det verkar inte så. Men nu vill jag ut och fota i alla fina höstfärger, men såklart har jag systemkameran i Ramsele så det får bli till helgen. Sedan så får årets första snö gärna komma snart också, jag blir alltid så glad av den. Heh! :'D

[Varför ramen har försvunnit på 2 sidor av bilden vet jag inte. Drygt! -_-]


"THE ULTIMATE ROMANTIC DISASTER MOVIE"

Datum: 2008-09-23 Klockslag: 12:06:23

Började titta på Forgetting Sarah Marshall igårkväll, men det blev så sent att jag fick pausa den. Så imorse orkade jag inte gå på skolan för jag var så otroligt trött och mådde väldigt illa, så jag la mig och sov igen. Sedan när jag vaknat riktigt så fortsatte jag titta på filmen, och gud så bra den var! Det var en jättebra balans mellan kärlek, komedi och drama. Verkligen en film jag rekommenderar. :) Kung fu panda var också bra, men.. jag vet inte om den var riktigt så bra som jag hade föreställt mig.

Nu har jag just diskat lite och vänt på min lax som ligger i marinad. Funderar på att titta på Wall-E eller Spiderwick nu. :D




KUNG FU PANDA

Datum: 2008-09-22 Klockslag: 20:20:28


Ja, har suttit och laddat hem lite filmer ikväll. ;> (Spiderwick, The Strangers, Wall-E och Forgetting Sarah Marshall.) Så laddade jag hem Kung fu panda också, som jag tänkte lägga mig och titta på nu och sedan somna. :) Är helt slut i kroppen så det får bli en tidig kväll ikväll.

Imorgon blir det en dryg skoldag och sedan ska jag hem och grilla lax. Nomnom!<3
Upptäckte just att min arms (som jag har tid för att undersöka nästa fredag) "utbuktande" område blivit ännu större. ._. Börjar bli sjukt rädd nu alltså.. :( Ska bli skönt att få kolla upp det, även om jag är livrädd för att det ska vara cancer eller något.

LILLA LANDET LAGOM

Datum: 2008-09-21 Klockslag: 12:12:24

Någon som såg på det igår? Jag tyckte faktiskt att det var både roligt och bra! :D Kommer bli roligt när de kommer lite längre upp i Sverige. ^-^ Dock blir jag lite irriterad av tanken på att Lilla landet lagom stämmer in så otroligt bra på Sverige, vi ska alltid vara lagom, neutrala och alla tills lags. Visst kan det vara bra också, men.. det känns som om vårt land är lite av en pussy, om jag ska uttrycka mig så. Haha!

Iallafall så klev jag upp runt klockan 11 och duschade, och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från Ica med sytråd och en jeansnål så jag kan sy till mina jeans jag köpte för.. rätt så länge sedan men inte kunnat använda för att de är både för vida i benen och alldeles för långa. Så tänkte passa på att sy dem idag så jag kan ta med dem till Kramfors idag, har verkligen saknat svarta jeans alltså. Har inte haft på mig det på kanske två månader, buhu.
Sedan så har jag nästan slitit ur allt mitt löshår, och resten ska pappa få knipsa loss senare idag. Tänkte att jag skulle sy och sätta om allt, och då även sätta i lite nytt hår. Härligt det kommer bli. :)

Men nu ska jag fortsätta kika runt på internet efter lite kläder. :)

FILM ISTÄLLET FÖR FEST

Datum: 2008-09-20 Klockslag: 16:07:49

Ikväll är det ju som sagt inspark i Sollefteå ikväll, och jag antar att de flesta därför ska festa. Men älskade Deson är hemma i Ramsele nu i helgen, så jag ska tillbringa min kväll tillsammans med henne och Elina framför Two Hands. Så jag kom nyss hem från Ica, där vi varit och köpt lite gottigheter inför ikväll. Jag köpte naturgodis för 50 spänn, helt sjukt hur dyrt det faktiskt är med naturgodis.

Har varit ganska dålig på att uppdatera nu på slutet, sånt som händer. Ska försöka bättra mig igen. :)

Är det inte bara lite typiskt att när man äntligen börjat släppa något så har man en dröm, som gör att man hamnar på ruta ett igen? Jo, i mitt fall så känns det ganska typiskt. Blev rätt så besviken då jag vaknade imorse, om drömmen ändå bara varit sann..

KARDITSA, KANSKE?

Datum: 2008-09-18 Klockslag: 19:30:21

Igårmorse så samlades vår klass och vi blev informerades om att 4 stycken från media skulle få åka till G r e k l a n d. Så nu sitter jag och skriver ett "brev" om varför just jag ska få åka, och om varför jag vill åka osv.
Det är 8 ungdomar från flera olika länder som alla kommer att åka till Karditsa i Grekland och träffas, med temat "How colourful is our society?". Så ska varje land ha en liten redovisning, och det kommer även bli massa aktiviteter. Först tyckte jag inte att det kändes som något för mig, mest för att jag är så osäker på min engelska och sådär. Men, varför skulle något så simpelt få stoppa mig från att ta en chans som denna? Jag får istället se det som en chans att bättra på min engelska. :) Skulle vara så otroligt, otroligt roligt. Man ska även bo hemma hos en grekisk familj, och få åka runt och titta på olika sevärdheter som finns i närheten av Karditsa. Man kommer vara där i fem dagar, 3-8 november. Jag hoppas verkligen att jag blir en av dem som får åka, det skulle vara så himla roligt! Troligtvis så kommer de bestämma under helgen eller tidigt nästa vecka vilka som får åka, så det är bara att hålla tummarna.



Från skolans hemsida:  Målet med projektet är att lära, förstå och respektera olikheterna omkring oss. Vi kan alla lära oss mycket genom att mötas och lära känna varandras kulturer och vardag. De skolor som är involverade i projektet är från:

blue.png Kramfors, Sverige
blue.png Vigo, Spanien
blue.png Palma de Mallorca, Spanien
blue.png Wien, Österrike
blue.png Karditsa, Grekland
blue.png Puglia, Italien
blue.png Istanbul, Turkiet





NICE TO MEET YOU GUYS

Datum: 2008-09-16 Klockslag: 22:09:16

Jag och Elina åkte med Erika till Sollefteå ikväll. ;> Jag och Erika hade väldigt roligt i bussen, kanske pga de s.k fritidsbyxorna. Haha! :D Sedan när vi kom fram gick vi på Konsum och köpte lite middag som vi sedan gick upp till Erika och värmde. Sedan rörde vi oss vidare mot Sara där hon satt i Elinas löshår. Sedan kom Lydia också. :) Var roligt att träffas och umgås, så tråkigt att det blir så sällan. :c Men det ska bli skärpning på den fronten. Tycker att det borde kunna bli ett besök i Sollefteå typ.. en gång i veckan iallafall. Men ja, nu ska jag gå och duscha och sedan lägga mig och titta på någon film.

THE LAST RESORT

Datum: 2008-09-16 Klockslag: 20:01:50

Att sånt här faktiskt händer är helt bedrövligt. Saker måste ske nära, så nära, för att man faktiskt ska inse att det händer och inte bara är något som sägs. När något såhär hemskt händer så berörs så många, även de som inte visste vem personen var. Jag är en av dem.

Man blir så himla arg över att vi lever i ett samhälle där sånt här händer.
Måste nog påstå att jag är lite besviken över att inte mer görs för att förhindra att sådana saker händer.
För det händer, inte bara ibland, utan varje dag.

I DITT ANSIKTE

Datum: 2008-09-15 Klockslag: 23:02:56


Gud så bra det var, jag fullkomligt älskar Magnus Betnér. Blev faktiskt förvånad över hur mycket folket faktiskt skrattade, var lite nervös innan det skulle börja att det skulle bli en pinsam tystnad i publiken. Jag blev absolut inte besviken över programmet heller, snarare tvärtom.

Eftersom jag är så pass gnällig av mig så tycker jag att han är så bra komiker, med sitt bittra sätt osv. Det blir bara som så jäkla kul att lyssna på någon som låter allmänt bitter klaga på det där viset. :D

Men, nu ska jag lägga mig och titta på någon film. Har lyckats bli tvärsjuk ikväll också, lite mindre trevligt. :( Men har tagit en tablett och sådär, så jag hoppas att jag känner mig bättre imorgon då jag vaknar. Gnight!

LONDON BREAKFAST

Datum: 2008-09-15 Klockslag: 19:04:15

Ja, det var vad jag åt till middag idag. :] Dock så blev den lite.. "fattig" eftersom jag endast åt vita bönor och ägg, men det gjorde inget. :D
Hade ju bara en lektion idag, körkortsteori, som var från 14:20 till 15:40. Så efter det gick jag och Elina och handlade, och sen drog jag mig hemåt. Kom äntligen ihåg att köpa en Oboyförpackning, sådan med portionspåsar ni vet. (Dock inte sådan som på bilden, min förpackning har bara tio påsar. :( Haha!) Det är så mysigt att värma en kopp vatten och blanda i pulvret, sedan sätta sig med en filt framför tvn. :)


Dock är det enda jag har på schemat ikväll Magnus Betnérs nya program "I ditt ansikte" som har säsongsstart ikväll klockan 21:55 på 5an. Så jag har sedan middagen legat i sängen med datorn och tittat på ett x antal avsnitt från säsong 18 av The Simpsons. Alltid lika underhållande. :) Synd att jag redan sett nästan alla avsnitten bara..

GNIGHT

Datum: 2008-09-15 Klockslag: 00:23:45

Borde ha lagt mig för.. ganska länge sedan. Men som vanligt har jag fastnat, men nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig. Sitter och tittar på VMA igen, och måste bara påpeka hur otroligt kung (ah, bra osv.) det var att han i Superbad var med och gav pris med Slipknot. Haha! Killen är så jävla rolig alltså. :D Sedan kan jag ju påpeka hur snygg Christina Aguilera är också!

Ah, nu ska jag vila upp mig inför ett antal timmar bussåkande imorgon. Tur att musik finns säger jag bara. :'D
Btw, en bild på rött hår, som jag slarvat till i PS. (Det roliga är att jag faktiskt blev sugen på rött hår, haha.) Kanske lite tråkigt att det var samma bild som jag la ut typ.. igår eller iförrgår, men vafan. Så får man ju gärna komma med synpunkter och åsikter om det röda håret, va.

j

UTMATTAD

Datum: 2008-09-14 Klockslag: 21:31:26



Som jag sa gick jag och la mig och tittade på film, och somnade. Jag hade dock inte tänkt att jag skulle sova så länge som jag råkade göra, vilket blev ändå till klockan 19:00. Det tyder ju på att jag var aningen utmattad efter dagen, fast egentligen inte så konstigt efter mina fjuttiga 5 timmar jag sov inatt. Så när jag vaknade tittade jag lite på en annan film som gick på Disney Channel och sedan blev det Hål i väggen.

Tänkte berätta lite om dagen också..
Först när syster åkt så satt jag och Felicia och tittade i en barnbok, hon satt och tokskrattade och pekade på olika kläder i boken. Jeansen tyckte hon var allra roligast, och när jag frågade "vart är byxorna?" och "vart är jackan?" så pekade hon rätt. Så duktig lilla sötnöten där. :) Sedan vet jag inte riktigt vad vi gjorde, men vi hann med att sitta inne på Kevins rum och leka lite. Det var då jag tog de söta korten ovan, strax innan hon ramlade ner från hästen. Men det gick bra, jag hann ta emot henne lite halvt. Så hann Kevin med att måla också, Felicia var med på ett litet hörn hon också. Sedan så gav jag dem fil & müsli, och sedan blev Felicia så trött att hon nästan somnade i mitt knä. Så då gick vi alla tre och la oss i sängen, för att jag skulle sova ner henne. Så la jag henne i mitten av sängen och jag och Kevin la oss på varsin sida om henne. Så började hon sparkade med benen och skratta, sedan när hon kände att hon "busat" klart så satt hon sig upp och kröp tätt intill mig och la sig och tog tag och höll i min hand och somnade.<3 :') Det var verkligen ett sådant tillfälle när jag förstog varför jag så gärna vill bli mamma, och hur underbart det skulle vara att ha en liten egen. Iallafall så låg jag och Kevin kvar där ett tag, men tillslut insåg jag att jag skulle somna om jag låg kvar. Så då klev vi upp och gick och spelade något fiskespel. :) Sedan så satt vi oss och tittade på tv och myste vi två. Sedan runt 15:30 så skjutsade syster hem mig.

Kommer fler bilder senare, min dator är så seg när jag använder photoshop. :( Men nu ska jag snart åka iväg på Ok med mamma och köpa lite godis. Är så sugen. (a)


SUPERNANNY SARA

Datum: 2008-09-14 Klockslag: 15:55:49

Ah, lite skämt åsido va. ;> Men det har iallafall gått jättebra att ta hand om barnen. :) Åkte dit vid 11:30 och kom hem runt 15:30 ungefär. Bilder kommer nog senare ikväll, funderar på att lägga mig och sova lite nu. Sov ju bara 5 h inatt och ja, när jag la Felicia så höll jag typ på att somna och likaså när jag och Kevin satt och tittade på tv. Haha!

Förresten, de som gillar Björn Gustafsson borde titta på 6an ikväll 20:00. :)
Nu ska jag titta på filmen som visas på Disney Channel och sova lite.

5 TIMMARS SÖMN

Datum: 2008-09-14 Klockslag: 10:51:33

Min plan om att gå och lägga mig igår sket sig ju totalt. Fastnade på msn till 02:30 och sedan var det Silent Fall på 3:an som jag inte kunde slita ögonnen från.. Så jag har fått 5 timmars sömn inatt, vilket suger. Nu måste jag halvskynda mig lite att fixa mig och sedan åka frukost, för om 40 minuter ska jag vara hos barnen. :)

HELLO cute KITTY

Datum: 2008-09-13 Klockslag: 23:42:59

Det är paus på tv4 Plus, så jag passar på då.
Det känns som om dessa två är ett måste att köpa nu i höst. :'D Dels för att de är så söta, men också för att mina gamla Hello Kitty tofflor.. behöver bytas ut. Jag älskar att gå omkring i myskläder och ett par tofflor på hösten/vintern. De har hängt med ett tag, och sedan jag en kväll när jag festade var så smart att jag tog på mig ett par helt nya klackeskor och hade hela kvällen - och därför dagen efter hade såna otroliga skavsår att jag inte kunde ha på mig annat än just mina Hello Kitty tofflor. Så jag fick gå omkring på stan med dom, såg nog aningen dumt ut.

Nattlinnet kostar 129:- och tofflorna 79:50:-, och båda hittar du på H&M.
Ska till Sundsvall inte nästa helg, men helgen efter. Då kommer jag nog införskaffa dessa. :)

BRITNEYS COMEBACK?

Datum: 2008-09-13 Klockslag: 23:01:06



Det fanns inga Estrella chips på Ica, så mamma tog OLW istället. Och USCH! De smakade ju bara salt. Så då tog jag och fixade gurka och morötter och dippade istället, medans jag såg på VMA och Sing A Long. Nu sitter jag och tittar på Extra Extra, börjar bli trött så jag funderar på att sova när det är slut.
Tyckte det var jätteroligt att Britney fick tre pris på VMA, jag blir alltid så arg när jag läser massa skit om henne i tidningar. Liksom, varför kan de inte lämna henne ifred? Tyckte även att det var gulligt att hon tackade gud. Heh! Men bäst av allt på hela VMA var att Linkin Park och Chris Brown fick pris. :*


Min lilla älskling har legat/suttit bredvid mig ikväll när jag suttit här.
Nu ska jag titta på Beck på tv4 Plus och sedan ska jag sova. G o d n a t t!

RÖDHÅRIG - MARDRÖMMEN?

Datum: 2008-09-13 Klockslag: 18:02:05

Inatt drömde jag för andra gången sedan jag blev blond att jag färgade håret rött, och precis som förra gången ville jag bara dö. Så himla hemskt. Men som tur var så vaknade jag ju som blond, haha. Så nu känns det ju som om jag inte kommer våga färga över håret, även om det blir brunt då och inte rött. Men ändå liksom, tänk om jag får lika mycket panik som i drömmarna. ._.'

Sitter och tittar på Top Model repriser och väntar på att.. jag vet inte riktigt vad jag väntar på, att det ska bli roligare typ? Har så otroligt tråkigt. Kanske ska fördriva lite tid med att duscha, eftersom jag inte hinner det imorgon. Ska vara hos syster runt 11:30, och jag kliver inte upp före 10:30 när jag har sovmorgon. Blir nog rätt lugnt, Annette skulle försöka sova ner Felicia innan jag kom dit. Så då sover hon väl kanske till klockan 13:00 eller något. :) Ska försöka fota lite imorgon också, tar nästan aldrig några bilder ju.

P.g.a uttråkning fick det bli lite slarv i photoshop på en halvgammal bild också.



(Så ska jag passa på att påpeka att vissa saker på bloggen inte verkar gå att fixa till, det funkar inte när jag försöker iallafall. Så ha lite överseende med att vissa saker ser helt fucked up ut.)

VMA WINNERS 2008

Datum: 2008-09-13 Klockslag: 15:26:46

Slog på Mtv och såg att det var VMA WEEKEND, så såklart lät jag kanalen vara på. Så nu blev det Shadow of the day med Linkin Park, vilket gjorde mig på lite bättre humör. :'D Chester Bennington är verkligen en av mina favoritkändisar, mumma

Har så otroligt tråkigt idag, usch. Så jag sysselsatt mig med att kika igenom mitt löshår, och till min stora glädje upptäckte jag att jag hade blont oanvänt hår kvar! Så jag satt mig och sydde slingor, det blev 8 stycken. :) Så då blir det väl att byta ut några slingor snart, vilket kommer bli väldigt skönt.

Åh, såg just att VMA sänds ikväll 20:00. :D Då fick jag mig lite underhållning då.
För övrigt så skulle jag mest av allt just nu vilja vara i Umeå hos Deson. Ska jag prova cykla kanske? Haha.

IT KEEPS LEAVING ME NEEDING YOU

Datum: 2008-09-13 Klockslag: 12:06:10

Senaste dagarna har jag haft en stor klump i magen, och tankarna om dig vägrar försvinna.

Har just klivit upp efter att ha legat i sängen och gosat med Chester i timtal. Han är verkligen bäst, saknar honom dagligen när jag är i Kramfors. Undra vad som händer idag då? Var duktig och jobbade massa matte igår, men funderar på att kanske jobba lite mer så jag ligger lite före, alltid bra. Sedan har mamma köpt chips och dipp så jag ska nog ha lite av en tvkväll. :)
Sedan imorgon så har jag lovat syster att vara barnvakt medans hon jobbar. Lite nervöst, har aldrig tagit hand om dem helt själv förut. Kevin oroar jag mig inte för, men är rädd att Felicia av någon anledning ska börja grina och så kan jag inte få henne att sluta. ._. Men det ska nog gå bra. :) Men nu ska jag ta och göra mig någon frukost.


Ett stort grattis till älskade bror som fyller 30 idag också! :) (Även om han inte läser, men ändå.)

HUR MYCKET SKA VI TJEJER STÅ UT MED EGENTLIGEN?!

Datum: 2008-09-11 Klockslag: 23:00:53

Ikväll fick jag sådan mensvärk att jag bokstavligt talat var påväg att spy, det har aldrig hänt förut. Visst, jag brukar alltid ha J Ä V L I G T ont och må illa, men aldrig har jag varit nära att spy. Och vet ni vad det värsta är? Att jag inte ens har min mens, för att jag skjutit på den. (För er som tycker det är för mycket menssnack, skippa att läsa. Haha!) Sedan så hjälper typ inga tabletter heller, mina nya, Orudis Retard ska jag ta Alvedon till också.. vilket inte går så bra. Jag kan verkligen inte ta Alvedon, smakar skit och jag är påväg att spy. Plus att det är världens mest osmidigaste tabletter att svälja. Åtminstonde då man delat på dem, vilket är en självklarthet med 1 grams tabletter för min del.

Inte nog med att vi ska plågas med mens, vi ska föda barn och få hängbröst också. (Även om jag ser det som något positivt att föda barn, för vilken upplevelse ändå.. Men smärtan och alla problem under graviditeten, den kunde jag gärna skippa.) Vi tycks även vara sämre än män, vilket är det löjligaste någonsin. Vilka är det som får vara rädda och knappt vara utomhus själva när det är mörkt? Jo, vi. Och varför? För att vi är rädd att någon idiot ska våldta oss eller liknande. Man undrar ju verkligen vad det är för samhälle man lever i, även om vi har det bra jämfört med andra länder.

AVUNDSJUKA PÅ HÖG NIVÅ

Datum: 2008-09-10 Klockslag: 22:12:14

Har suttit och googlat bilder på Tyra Banks, och kan man bli annat än avundsjuk? Hon är ju så otroligt snygg. Man känner sig alltid aningen värdelös och ful, och samt lite.. hur ska jag säga? Man känner sig besviken över sig själv för att man inte äter nyttigare och tränar mer osv. Det är vad jag känner iallafall. Jag kan ju inte annat än önska att jag också var så snygg..

Har haft foto hela dagen idag, var först i mörkrummet och framkallade film. Sedan efter lunch skjutsade Maria (fotoläraren) oss till en kyrkogård, där vi skulle fota bilder till en serie som sedan ska sättas upp. Vi skulle välja tema och sådär, så sedan om två veckor ska vi välja ut tre bilder till serien och bearbeta. Jag valde att fota närbilder och detaljer, vilket är det jag i stort sätt tycker är allra roligast. Sedan blev det tal om var APU, så vi fick sitta och leta efter lite platser. APU:n är vecka 42&43, så jag kommer nog vara här omkring vecka 42 och sedan vecka 43 ska jag försöka fixa en plats i Stockholm. :)

BLIR JÄVLIGT IRRITERAD PÅ ATT DET VÄGRAR FUNKA ATT LÄGGA IN BILDER!
Så nu fortsätter jag och tittar på So you think you can dance (som jag kan sitta uppe och se utan att känna att jag får för lite sömn, eftersom jag inte börjar förrens 12:55 både imorgon och på fredag.) A W E S O M E ! :D

Så suger det att jag känner mig sjuk också. :(

Gnäll på G

Datum: 2008-09-08 Klockslag: 20:55:50

[Här skulle det vara en bild på Chris, men det vägrar samarbeta med mig så det blir inget av.]

Men innan gnället, så ska jag passa på och säga PUSS på Chris Brown. Shit vad jag gillar honom alltså! Inte bara hans musik, utan själva han.

Var egentligen meningen att nästa inlägg (det här alltså) skulle handla om Umeå, men jag orkar inte. Blir nog på onsdag, för imorgon efter skolan åker jag hem, utan datorn. :) Ska bli så jävla gött att få komma hem, ser mest fram emot att ta upp Chester och bara mysa ner ansiktet i hans mjuka päls. :'D Han är BÄST!<3


Samma problem och känslor som så många gånger förr, alldeles för många gånger faktiskt. Jag önskar att du bara kunde raderas ur mitt minne, att om jag såg dig så skulle jag inte ens känna igen dig. Det hade varit så himla mycket lättare. Jag orkar inte minnas dig längre, inte såhär.

Tillbaka i Kramfors

Datum: 2008-09-08 Klockslag: 18:32:49

Imorse klockan 10:05 tog jag och Elina bussen hem till Kramfors från Umeå. Kom till Kramfors vid 13:20, sedan hade vi körkortsteori klockan 14:20 till 15:40. Gick mest bara igenom lite grejer, fick böcker och sådär. Så nu har jag bokat min första körlektion, som blir fredag den 19:e. Väldigt nervöst!

Så när jag kom till lägenheten fick jag ett stort utbrott då jag märkte att internet fortfarande inte funkar!!!! Blir så jävla förbannad. Så nu sitter jag och snyltar på ett oskyddat nätverk, suger, men duger.
Så, så länge jag kan vara inne på det så har jag internet, alltid något. :)

Kommer ett lååångt inlägg senare med allt som hände i helgen. Typ.. en av dom bästa helgerna ever kanske? :DD

Som en liten parantes

Datum: 2008-09-03 Klockslag: 21:42:27

.. Så åker jag ju som sagt till Umeå imorgon, och blir troligtvis borta tills på måndag.
Kommer ha allmänt roligt med Elza och Deson, as usual! :'D Vi ska typ.. fira Deas kompis tror jag? Sedan på lördag så ska vi gå på stan och sedan blir det The dark knight. :'''D Som jag längtat efter att se den, har väldigt höga förväntningar. Sedan så planerar jag och Elina att vi ska spela in en ny dans-film, hah.



Jag är väl medveten om att vi är lite.. udda. :D (Ta dansen så seriöst ni vill, hah.)

Att tyda drömmar

Datum: 2008-09-03 Klockslag: 21:32:23

Hade en väldigt.. bra/grymt dålig dröm inatt. Vad den handlade om tänker jag inte gå in på men. Iallafall, till saken; hur roligt hade det inte varit att kunna tyda sina drömmar? Dock är jag alldeles för lat för att ens orka försöka läsa mig till något sådant. På tal om läsa kom jag just på att jag tills imorgon skulle ha börjat läsa "Spartakus" till svenskan, vilket jag såklart inte gjort.

Orkar inte läxor och sån skit, borde fan inte få finnas läxor. Alltså, räcker det inte med att vi spenderar MINST 10 år i skolan? Och för att överleva nu för tiden är ju gymnasiet så gott som ett måste, så minst 13 år blir det då. Så värdelöst! Okej, det är minst lika jobbigt att jobba, beroende på vad det gäller. Har världens prestationsångest över fotouppgiften vi har nu, vadfan ska jag komma på som har med livstid att göra? Det står helt stilla i mitt huvud. Alla andra kommer lämna in skitbra bilder, medans jag kommer lämna in någon skit. Säkert. :(

Och så har det inte blivit något tv-spelande ikväll heller, eftersom Anders vägrar svara när jag ringer honom! Det ska han få lida för senare, haha. Så vi har tittat på tv hela kvällen, bl.a Idol. Jag tyckte faktiskt om den nya juryn (även om jag inte är en sådan som över huvudtaget brukar följa idol, men det har väl hänt att jag tittat ibland.), det bästa var när han.. Den mer "gubbiga" av dem sa något om sina bröstvårtor, haha! Vad tyckte ni om dem?

Magnus Betnér

Datum: 2008-09-03 Klockslag: 16:18:24

Jag fullkomligt älskar honom! Han ser alltid så seriös och sur ut, även att han alltid är så "bitter", det är det bästa med honom. Och att han är så snygg såklart! :D Tyckte det var lite halvroligt i måndags när han var med i Vakna med the voice och pratade om hur han "kom ut" i QX.

Längtar något så otroligt tills hans program I ditt ansikte ska börja, kommer nog bli helt awesome.


Blev ingen tv-spelskväll igår, eftersom Anders var tvungen att åka till Härnösand. Så ikväll sover jag hos Elina och spelar massa tv-spel istället. Så imorgon går vi på skolan och efter det tar vi 17:00 bussen till Umeå. :'D Fick även hem en analog kamera att fota med tills på onsdag, ska ta bilder med temat "livstid" och sedan välja ut en bild. Livstid, vad fan kan man fota då?! Kommer bli riktigt svårt..

Tv-spels kväll :'D

Datum: 2008-09-02 Klockslag: 15:25:19

Sitter för tillfället hos Elina. :) Trodde att jag skulle få igång mitt internet igår, men inte det. Ska dock göra ett nytt försök när jag kommer hem. Sedan ska jag äta middag och pallra mig tillbaka hit, för vi ska låna Anders tv-spel och så ska jag sova här.

Sedan har det blivit lite ändrade planer, kommer åka till Umeå på torsdag istället för fredag eftersom vi har körkortsteori på måndag, vilket jag inte kan missa. Så följer vi med Dea på skolan på fredag, och kollar in Tompa. Jag hoppas att jag inte blir besviken, men ändå inte för besatt. Haha!

Men nu ska jag nog börja gå hemåt, men först gå och köpa lättdryck. ^-^

RSS 2.0