center>

KÄNN DIG ÄGD

Datum: 2008-11-30 Klockslag: 20:08:48

Ja, jag pratar om min mattebok. Jag ägde ut den totalt. :D Jag förstod mycket mer än vad jag trodde att jag skulle, och så gjorde jag hela 16 tal. Det låter kanske ganska ynkligt, men med tanke på att det är Matte B och att det är a,b,c & d på de flesta talen. Så nu tänker jag nog inte jobba mer ikväll, har skrivit upp lite olika saker jag ska be Björn förkara för mig på lektionen imorgon. Sedan så ska jag försöka jobba lite matte & läsa på i samhällsboken inför seminariet varje kväll framtill torsdag. Funderar på att skärpa mig lite gällande skolan, för det är inte förrens efteråt man ångrar sig när man slarvar och skiter i att plugga. Som nu önskar jag att jag ansträngt mig mer och tränat mer till proven i Matte A, för om jag gjort det kanske jag kunnat få ett MVG istället för mitt VG. Om jag inte minns helt fel så hade jag MVG i matte när jag gick ut 9an?

Men nu; packa kläder m.m tills imorgon (min chokladkalender får absolut inte glömmas bort), torka håret och sedan se Parlamentet & Wallander som sagt. Visste ni att Björn Gustafsson är med på parlamentet ikväll? Det var ett tag sedan. :D Så slå på 4an 20.30. ;)

LINJÄRA JÄVLA FUNKTIONER

Datum: 2008-11-30 Klockslag: 16:56:31

Alltså, kan någon säga mig vitsen med att lära mig detta? NÄR ska jag någonsin ha användning för sannolikhet och linjära funktioner? Aldrig, I guess. Stor mening att lära sig sådant, bläeeeh.

2260   Bestäm ekvationen för en linje som går genom punkterna
            a) (4,6) och (2,2)
            b) (-2,1) och (1,-5)
            c) (3,0) och (0,9)
            d) (-3,-2) och (-2,4)

2268  Temperaturen y C är en linjär funktion av höjden x m över havet. Bestäm sambandet mellan y och x,
           då x = 500 ger y = 15 och då x = 10 000 ger y = -80.

2285  En linje, som går genom punkten (6,2) och är parallell med linjen 3y + 2x = 6, bilder tillsammans med de
           positiva koordinataxarna en triangel. Bestäm denna triangels area.

Ä r   d e t   k o n s t i g t   a t t   m a n   b l i r   t o k i g ?   : c

VARM CHOKLAD M. GRÄDDE & PULKÅKANDE

Datum: 2008-11-30 Klockslag: 16:24:18

Vaknade runt 11:30 ungefär och fortsatte titta på The water horse, så kommer mamma och ropar "Sara, nu får du nog klä på dig och gå ut!". Jaha? Haha. Men det var så att syster kom hit med barnen, så jag klädde fort på mig och följde med dem ut. Vi gick ner till snöhögen på vändplanen och åkte lite pulka/stjärtlapp. Jag hade ju min fleecedress och min tjocka dunjacka, så jag svettades som en gris efter att ha bärt upp Felicia till pulkan i backen hela tiden, eftersom det inte gick så bra för henne att klättra där. Hon skrattade och var så himla nöjd varje gång hon åkt nerför den lilla backen, och ville såklart tillbaka upp på en gång. Så sedan efter vi (läs dem) åkt färdigt så gick vi tilbaka hem så kokade mamma varm choklad, så drack vi det med grädde och åt pepparkakor & lussebullar. :] Sedan skulle Felicia äta massa clementiner också, hon är så duktig och kan t.o.m skala dem själv. Så satt hon i mitt knä och sölade hur mycket som helst, gullfisen där. Gud vad jag älskar dessa ungar alltså! :')

Hade kameran med mig, men såklart så dog batteriet. :( Så det blev bara tre bilder och en liten film, och jag filmade såklart "stående" igen. Typiskt, att jag aldrig lär mig. (Men jag tycker mycket mer om stående bilder, så då blir det att jag automatiskt filmar "stående" också.)Nu ska jag nog snart duscha och packa, sedan blir det till att äta janssons frestelse, mumma! :D Mamma bakar tekakor nu också, så jag ska ta med mig en påse till Kramfors. :] Älskar hemmagjort, det är typ alltid så mycket godare.            Jag tror jag ångrade mig, har två prov till veckan varav ett är matteprov, så kanske vore det smart att jobba lite matte istället för att sitta här? Saken är den att jag i stort sätt inte förstår ett skit av Matte B, förstår inte hur stort hopp det är emellan A & B kursen?! Matte har  a l d r i g  varit ett problem för mig, men nu ligger jag ständigt efter och orkar knappt försöka förstå. Tacka gud för att jag iallafal lyckats förstå det sista vi hållt på med inom Linjära funktioner. Så, nu blir det MINST en halvtimmes pluggande innan jag får ens duscha eller göra något annat.

12-12-08 IS THE DAY THE EARTH STOOD STILL

Datum: 2008-11-29 Klockslag: 23:37:55

Har just tittat på T a k e n, och Anna hade rätt - den var riktigt bra! Så den rekommenderar jag starkt, har ni lust att se en thriller så är det ett bra val. ;> Lite kort så handlar det om en tjej som åker till Paris med en kompis och då blir kidnappad, resten får ni se när ni tittar på den. ;)

Började sedan titta på Final Destination på 6:an som går just nu, och i pausen så såg jag The day the earth stood still trailern för första gången. Det kändes som en film för mig, eftersom den handlar om jorden osv. Älskar t.ex The day efter tomorrow, jag gillar tanken på att folk blir skrämda över hur känslig mänskligheten och jorden kan vara. Om ni vill se trailern så finns den här. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska se klart Final Destination eller om jag ska titta på The water horse istället..

EVERYONE WANTS TO KNOW THEY'RE NOT ALONE

Datum: 2008-11-29 Klockslag: 18:46:54

Sitter just nu med Taimy liggandes brevid mig i soffan, den lilla stackaren har inte velat vara ensam alls sedan mamma och pappa åkte. Så nu när jag gjort plats för henne i soffan att sova på tror jag hon är nöjd. :) Jag tycker dock lite synd om Lady som ligger ute i hallen för sig själv, men hon har ju själv valt att ligga där så.

Nu är jag nog i stort sätt så less på att vara ensam som man kan vara, och med ensam menar jag då singel. Att ha någon att dela mörka vinterkvällar med hade ju inte varit helt fel, men man kan ju inte få allt. Är otroligt uttråkad just nu, men Anna tipsade mig om Taken så nu håller jag på att ladda hem den iallafall. Känns dock inte så roligt att se en thriller om någon som blir kidnappad när jag är ensam hemma, vilken liten mes jag blivit. Haha! Men jag är helt enkelt inte van att vara ensam hemma i Ramsele längre, för i Kramfors går det ju bra att vara ensam eftersom jag är van att bo själv såatte.
Är ju inte helt ensam, har ju mina sex små pälsbollar. n_n Men ska nog gå och låsa alla dörrar innan jag börjar se filmen, b a r a  f ö r  s ä k e r h e t s s k u l l. Så ska jag ladda upp med julmust och lussebullar också. Mumma! :D

`Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere?
There`s gotta be somebody for me out there.

You can´t give up!
When you're Lookin´ for a diamond in the rough
Because you never know when it shows up
Make sure you´re holdin` on
‘Cause it could be the one, the one you´re waiting on

50 saker om mig

Datum: 2008-11-29 Klockslag: 15:50:48

Ah, jag har lika tråkigt som Josefin hade. ;>

1. Jag måste ha en lätt version av hypokondri, eftersom jag hela tiden inbillar mig att jag är sjuk och har ont på en hel massa olika ställen.
2. Jag har fortfarande chokladkalender varje jul.
3. Jag är i stort sätt stressad nästan hela tiden, hittar alltid något som jag blir nervös för och på så sätt stressar upp mig till tusen.
4. Jag har inga halsmandlar.
5. Jag har en otrolig ångest för att jag inte åkte och såg Linkin Park när de var i Sverige.
6. Jag klarar inte av att ta i mjöl, bara ljudet av när någon annan tar i det får mig att rysa. Precis som många känner för bomull.
7. Jag  h a t a r  folk som tror att de är överlägsna och bättre än alla andra.
8. Tack vare mig så lever Karl-Gustaf, för när han föddes så var han alldeles blå. Så jag fick massera honom i ca 30 minuter innan han piggnade till och efter många försök så började han äntligen äta.
9. Jag har på senare tid börjat tycka att tomtar är lite läskiga.
10. Jag är livrädd för att bli döv eller få mer tinnitus, så öronproppar är ett fett måste på konserter!
11. När ljusen blinkar asmycket på konserter blundar jag alltid eller böjer ner huvudet för att jag får för mig att jag annars kommer att få epilepsi. (En av alla mina hypokondriker-grejer.)
12. Många tror ofta att jag är på dåligt humör för att jag som person är lite bitter av mig, och gärna klagar, medans jag egentligen kan vara på asbra humör.
13. Jag har varit jättesmal under hela min barndom, upp tills jag blev 12-14 eller något.
14. Jag har svårt för att lita på folk, och om någon säger något positivt om mig tror jag nästan alltid att de driver med mig.
15. Jag älskar att köra bil.
16. I min värld är ett djur exakt lika mycket värd som en människa, och ibland ännu mer.
17. Bert McCracken är nog den människa som påverkat mig mest inom musiken av alla, känslan av att lyssna på hans underbara röst går inte att jämföra med någon annan.
18. London är den underbaraste staden i världen.
19. Ibland önskar jag att mina syskonbarn var mina egna barn.

20. Jag kan inte titta med ögonen i kors.
21. När jag ska flyga så förbereder jag mig på att jag aldrig kommer komma hem igen levande.
22. Jag tycker att middagsmat alltid är godare på kvällen/natten.
23. När jag var mindre låg jag och hade ångest varje kväll för att jag tänkte på att mamma och pappa någongång skulle dö.
24. Jag önskar att jag kunde leva som om varje dag vore den sista.
25. Ibland när jag ska sova är jag rädd för att aldrig vakna igen.
26. Jag är otroligt dålig på geografi, ett exempel är att jag trodde att Åre var Sveriges 4;e största stad.
27. Jag är rädd för framtiden, rädd att jag inte kommer få det liv jag vill och hoppas på att få.
28. När jag var liten slutade jag äta och åt ingenting annat än fil i flera veckor. Det tog mig ca 1-2 h att äta middag, för att jag satt där gråtandes medans mamma fick försöka tvinga i mig mat.
29. Att dansa är ett av det roligaste jag vet.

30. En av mina största rädslor är att vara/bli steril, då skulle mitt liv vara förstört eftersom jag längtar efter barn så mycket. Visst, man kan adoptera, men då får jag aldrig upplevakänslan av att vara gravid och allt som hör till.
31. Jag tycker verkligen att ålder inte har någon betydelse, det är hur man är som person som räknas.
32. Jag önskar att folk kunde bli mer miljömedvetna och inse att vi inte kan fortsätta såhär om vi vill ha kvar jorden.
33. Förut kunde jag inte svälja tabletter, men nu är jag en liten pillertant med massor av olika sorters tabletter i väskan.
34. Jag blir otroligt äcklad av killar som har fult "byxarsle".
35. Folk har alltid sagt att jag har grisklövar till fötter eftersom de är så små.
36. När jag var liten trodde jag att det bodde ett troll under vår altan.
37. Jag brukade sitta och sjunga/mima med till sångerna på eftertexten till Svanprinsessan när jag var liten och önska att jag var henne.
38. Jag känner lätt att om jag inte har gjort en speciell sak hittills, så ska jag aldrig göra det heller.
39. Jag skulle aldrig få för mig att äta varken pölsa eller kalvsylta.

40. Jag har väldigt lätt för att tycka synd om gamla människor, utan anledning.
41. Det mest ultimata ögonblicken jag kan tänka mig är att höra Tunnel eller On my own live med The Used, och att bli mamma.
43. Jag hatar att öppna presenter och julklappar om det är folk som tittar på, för att jag känner att jag har så svårt att visa hur glad och tacksam jag blir.
44. Jag önskar att jag kunde sjunga.
45. Jag äter inte något som är gjort av köttfärs, för att jag blir äcklad av de små, sega knölarna som ibland finns inuti.
46. Jag önskar att allt vi var med om liksom spelades in på en film inuti hjärnan, så att man kunde få se saker man varit med om en gång till.
47. Jag har blivit väldigt torr på sistone och festar nästan aldrig.
48. Jepha Howard är en av de människor som gjort mig lyckligast.
49. Jag verkligen hatar att duscha håret, gör det så sällan som möjligt.
50. Jag hoppas på att åtminstonde ha ett barn innan jag fyllt 25.

LUSSEBULLAR & UPPSKATTNING

Datum: 2008-11-29 Klockslag: 13:52:50

Yaa, ska strax börja baka årets första lussebullar med mami. :'D Vi ska baka en dubbelsats, så det blir omkring 60 st. Så då ska jag ta med mig någon påse till Kramfors, så jag kan sitta där och svulla och må gott i min ensamhet. Höhö! Blir ensam hemma ikväll också, mami & papi ska iväg på julbord i Junsele, så ska jag beställa hem pizza och se på någon film typ. Gud vilken soffpotatis jag lät som nu, först att jag skulle svulla massa lussebullar och sedan sitta hemma själv och äta pizza, haha!

På tal om ingenting så satt jag och diskuterade med en vän om att känna sig uppskattad, och då sa denna " vänner kan väl få en att känna sig uppskattad? :O". Men det är inte samma sak att känna sig uppskattad av en vän, sedan så tycker jag nog inte att det är så ofta jag verkligen känner mig uppskattad. [Inget illa menat till mina vänner.] But, that's the way it is. Jag saknar den där känslan av att verkligen känna sig uppskattad och liksom.. att någon verkligen behöver en. Var alldeles för länge sedan jag sist kände så.

Kom på inatt när jag lagt mig också att jag glömt att hämta in min plattång m.m som Mimmi lämnat i postlådan, jag undrar om plattången frysit sönder under natten? Kanske borde gå ut och hämta den snart, hah.

AMERIKAS MEST HATADE FAMILJ

Datum: 2008-11-28 Klockslag: 22:48:13

Jo, jag vill nog påstå att det inte är mer än rätt att de är den mest hatade familjen. Ni borde verkligen titta på dokumentären om familjen Phelps. Det jag tycker var värst av allt, var att de verkligen tog med sina små barn i det de gjorde och tyckte. Barnen fick hålla skyltar där det t.ex stod "GOD HATES FAGS!", när de inte ens förstod själva grejen med skylten. De påstod även att deras familj (som bestod av ca 70 pers) var de enda som skulle få komma till himlen, medans alla andra skulle brinna i helvetet. Men kära nån?! Vet inte vad jag ska säga, men vad de får allt ifrån skulle jag gärna vilja veta.

Något jag tyckte var väldigt roligt var att familjen Phelps även hatar Sverige, kan ni gissa varför? Jo, för att vi dömde pingstpastor Åke Green för hets mot folkgrupp efter hans predikan "Man och kvinna - Guds skapelseordning".. Jag tror det var så den hette, har ju nästan nyss skrivit klart min rapport om Platons syn på homosexualitet jämfört med den kristna högerns. Hade med Åke Green där som ett perfekt exempel på någon från den kristna högern. Har skrivit om honom tidigare, han som påstod att homosexuella var "en cancersvulst på samhällskroppen". Sjuka jävel! Så iallafall, för att visa detta så stod de med sina skyltar och skrek utanför en affär som sålde svenska dammsugare. Alltså, seriöst?! Lol är det enda jag kan säga om det!

Nog om det, vill ni veta mer så får ni ladda hem dokumentären. ;)
Har iallafall varit hos syster ikväll, Sture, hennes pappa var där också. :) Han fick läsa min artikel "Barn - längtan är stor" och blev som i princip alla andra som läst den förvånad över att jag så gärna ville ha barn med tanke på min ålder osv. Felicia var helt vild ikväll också, det var verkligen full fart på henne. (Jag kan inte säga eller skriva full fart utan att tänka på Björn Gustafsson, eller ska jag säga Benjamin?) Åkte dit runt 19:00 och kom hem runt 22:00 ungefär. Jag har suttit och gäspat hela kvällen, kändes lite löjligt att bli trött före en 4- & 1½ åring.

HUR SJUK FÅR MAN BLI

Datum: 2008-11-28 Klockslag: 14:46:34


Var inne på tankafett.com och letade efter något att ladda hem och titta på för att slippa ha så himla tråkigt. Så hittade jag detta. Seriöst, vad är det för fel på folk?! Hur kan man vara så jävla respektlös att man gör så på en begravning?! Gud vad arg jag blir. Och att det år 2008 fortfarande inte är helt accepterat att vara homosexuell känns som ett skämt. Sure, de kan ha sin tro om att man absolut inte får vara homosexuell osv, men vad fan har de med att göra om någon annan är det? Lev ert eget sunkiga liv förfan. USCH VAD ARG JAG BLIR! Ska nog ladda hem den och kika vad det är för idiotiska människor, kommer nog ett väldigt hatiskt inlägg efter att jag sett den.

"Brittisk dokumentär från 2007. Den prisbelönte journalisten Louis Theroux
reser till USA för att möta dem som kallas "Amerikas mest hatade familj".
Familjen Phelps, som består av 71 medlemmar, har bildat en egen kyrka
i den rika förorten Topeka i Kansas. De missionerar genom att demonstrera,
bland annat på soldaters begravningar, med plakat och slagord som "Tack
Gud för döda soldater" och "Bögar dör - Gud skrattar". De anser att de
gör världen en tjänst genom att berätta att man hamnar i helvetet om man
inte följer Guds ord."

ETT ÅR HAR NU GÅTT

Datum: 2008-11-28 Klockslag: 11:48:00

Idag är det ett år sedan jag för första gången var i London (satte min fot i denna underbara stad första gången den 27:e).

Idag är det ett år sedan jag såg världens snyggaste IRL-tjej, ever, och sedan satt och tittade på henne och lyssnade på hennes underbara brittiska hela dagen.

Idag är det ett år sedan jag för första gången såg världens absolut bästa band live.

Idag är det ett år sedan
en av världens snällaste & bästa människor i mina ögon helt spontant kom fram till oss på McDonalds och pratade med oss, tackade oss för att vi varit på konserten och så vidare.

Idag är det ett år sedan
jag hade en av mitt livs bästa dagar.

Jag tror inte det finns någon förutom Elina och Dea som förstår hur underbar och otroligt viktig den där dagen var. Den var något extra, något utöver det vanliga. Att för det första få se The Used live som vi väntat i flera år på att få göra, och att deras basist sedan kommer och talar med oss.. Dagen hade inte kunnat bli bättre. Även om vi inte fick träffa Bert (som de som stannade kvar utanför Brixton fick göra) så gör det mig inte så mycket, för jag vet att vi en dag kommer att få träffa honom och uppleva en av världens absolut bästa människor i verkligheten. Vi satt där inne på McDonalds och pratade (antagligen om konserten) och plötsligt går en kille och en tjej förbi fönstret och jag tittar sedan på Elina eller Dea, och sedan ut genom fönstret igen och ser killen vinka. Sedan bryr jag mig inte mer om det, förrens vi alla tre skriker "DET VAR JU JERPHA!!". Kan ni tänka er den känslan? Jepha Howard går förbi ett fönster där vi sitter och vinkar, utan att vi ens förstått att det är han. När vi sedan ser dem komma tillbaka och gå in på McDonalds, gå fram till kassan och sedan komma tillbaka.. Det är då det händer, Jepha stannar till och kommer fram till oss. Han ser sådär blyg och snäll ut och tackar oss för att vi kom på deras konsert och säger något i stil med att 'vi ses igen'. Jag önskar att jag kunde komma ihåg det ögonblicket in i minsta detalj, veta precis hur hans röst lät, hur jag kände mig. Det finns mycket jag skulle göra för att få känna den där otroliga känslan av total lycka sprida sig i hela kroppen och skapa ett megastort leende på läpparna som visar precis hur lycklig jag är. Vi sa ingenting tillbaka, vi bara log våra största leenden någonsin, och det räckte. Vissa säger "Men gud, sa ni inget?! Gud vad pinsamt!", men de var inte där i det ögonblicket. Inga ord behövdes, jag tror han förstod att vi var för chockade, glada och lyckliga för att få fram ett enda ord. Jag verkligen älskar honom för att han gav oss det där otroliga ögonblicket, ett ögonblick jag kommer leva på föralltid. ♥

Ja, ni som orkat läsa igenom det kanske förstår att det var en av mitt livs bästa dagar. Hela dagen var perfekt, så otroligt underbar! Att jag mådde dåligt på konserten och fick gå bak och ställa mig gör inte så mycket, för Jepha gjorde dagen så bra som den någonsin kunnat bli.


[Utsikten från vårt fönster. Jag saknar att höra bilar & sirener utanför på kvällarna.]

[Utsikten från London Eye, något utav det vackraste jag sett.]

[Det var så otroligt mysigt att titta på den vackra bron och lyssna till hans säckpipa.]

[Jag, Dea, Harry och Elina. Jag ser aningen störd ut, men det gör inget.]

[Discobrudarna & Michael Jackson, väldigt klockrent!]

[Jag & killarna som gjort att min katt heter Penny-Lane!]

[Jag och Nelson Mandela.]

[Dea, jag, Elina & Malin.]

[Mini casinot på Stanstead flygplats, där jag gjorde upp både mina & de andras pengar!]

[Dea, jag och Elina inne i världens finaste affär.]

[Den klassiska turistbilden!]

23 JANUARI

Datum: 2008-11-28 Klockslag: 00:48:03

Jag är helt sjukt sugen att åka och se Chris Brown när han kommer till Sverige. Christoffer tyckte det lät hur bra som helst, med tanke på att jag fyller år den 21:a så skulle vi kunna gå på krogen efteråt. Haha! Men, problemet sitter ju i de där jävla pengarna som man aldrig har. Kunde man inte bara få vinna lite pengar?! Jaja, det är värt att tänka på iallafall.. Hade varit roligt roligt & häftigt att se honom. Killen verkar ju så jäkla go. :'D Chris Brown alltså, haha!


EN EXTRA HELGDAG

Datum: 2008-11-27 Klockslag: 23:18:01

När vi slutat idag runt 15:40 så fick jag veta att jag bara skulle ha en lektion imorgon, så jag skyndade mig hem, slängde i mig mat, diskade och packade och tog sedan 17:00 bussen hem till Ramsele. Så det blev en tidig helg för mig, pallade inte stanna kvar för en enda lektion såatte.

Så när jag kom hem fixade jag och pappa mitt mobila internet, så tittade jag på sakerna vi beställt som hade kommit. Så nu sitter jag och myser i min nya fleecedress, hur härlig som helst. :'D Dock bara för hemmamys, iallafall byxorna eftersom det är sådana byxor som får mina lår & min röv att se gigantiska ut. Haha, men nog om det. I helgen är mamma ledig så det blir förmodligen massa julbak, är helt exalterad inför att äta min första lussebulle. :'D gott!


[Ni kan ju passa på att klaga på mina barnsliga och omatchande strumpor också, som Jossan a l l t i d  gör. Haha! :D]

Ska passa på och skryta lite över mig själv som var med på gympan idag också, vilket jag ska försöka vara nästan varje gång i fortsättningen för att undvika ett IG. Jag förstår inte grejen med gympa på skolan, liksom, gillar man inte gympa så anstränger man sig ändå inte = jag förblir lika fet och otränad som om vi inte hade haft någon gympa. Dock så tycker jag ju om att träna osv, men jag gillar  i n t e  lagsporter, nono! Eller, i Ramsele var det roligt på slutet. Men inte nu längre! Ska iallafall börja träna på träningsvärkstan till veckan, så jag ska se till att bli helt frisk i helgen. :]

INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR

Datum: 2008-11-27 Klockslag: 22:20:42

HAR DU SETT DETTA MÅSTE DU KOPIERA TEXTEN, SÄTTA IN EN BILD PÅ DIG SJÄLV OCH SVARA PÅ FRÅGORNA. VÅGAR DU VERKLIGEN SVARA ÄRLIGT?Ditt namn? Sara Johanna Elisabeth Höglund
Födelseår? 1991
Hur lång är du? 163.5
Spelar du något instrument? Kan spela ytterst lite av både piano, gitarr och trummor sedan jag hade musik förra året, tror dock att jag glömt det mesta. Men ska lära mig spela gitarr på riktigt senare, sådetså!
Är du hungrig? Njae, varken hungrig eller mätt.
Vart befinner du dig just nu? Hemma i vårt älskade hus i Ramsele.
Biter du på naglarna? Sometimes, händer dock väldigt sällan nuförtiden.
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Ehm, typ vit & rosa.
Har du några husdjur? 4 katter och 2 hundar. :*
Är du singel? Jao.
Vem är snyggast? Emily, typ.
Vem vet mest om dig? Vet inte riktigt, faktiskt.
Vad vill du ha just nu? Jullov och pengar skulle sitta fint.
Rädd för? Alldeles för mycket. Men några saker är; döden, hissar, ensamhet och sjukdomar typ.
Har du körkort? Not yet!
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag vet inte riktigt.
Sjunger du? Ja, tyvärr med tanke på min sångröst. :D
Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? Nae.
Din hårfärg? Blondt med möööörkbruna slingor.
Grönan eller Liseberg? Jag vet faktiskt inte, Liseberg höll ju på att ta död på mig.. .___. (Jag dog nästan av rädsla när jag åkte Balder, kunde inte ens skrika för att jag bara blundade och koncentrerade mig på att överleva. Skulle inte ens åka den för pengar igen, nono!)
Vad sover du i? Trosor och t-shirt/linne oftast.
Favoritdryck? Just nu måste jag ju säga julmust. :*
Hur svarar du i telefonen hemma? "Hallå?"
Hur svarar du i mobilen? "Hallå?" oftast.
Sover du ensam inatt? Njae, antagligen med Chester. :'D
Vad gjorde du kl 08 imorse? Vaknade av väckaren på mobilen och somnade sedan om.
Vad gjorde du för 15 min sen? Snokade på bdb.
Vad var det senaste någon sa till dig? Jag minns inte.
Druckit idag? Julmust! :D
Vad är det för väder hos dig nu? Snö.<3
Godaste glassmaken? Saltlakrits, mumma.
Drömmer du mardrömmar? Går lite i perioder, har sluppit det lite nu på slutet. Det tackar vi för!
Vad ser du om du tittar till höger? En hög med kläder i soffan. Hah!
Favoritgodis? Vet faktiskt inte.
Längtar du mest efter just nu? Att ha familjen samlad på julafton. :'D Och London såklart!
Vad väntar dig om 10 år? Jag hoppas att jag har en fin liten familj, typ 3 barn, bor i ett fint hus och är lycklig!
Saknar du någon nu? Ja.
Snus eller cigaretter? Inget.
Vill du ha barn? Behöver jag ens svara på det? Haha! Finns inget jag helldre vill! :'D
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja, ska bli skönt att bli 18! :D Värdelöst att det är en onsdag bara.
Är du snäll? Oftast, fast folk tolkar mitt humör på olika sätt, och har svårt att veta om jag är glad eller bitter typ. Hah, hemsk jag låter. :D Men det är jag inte om man känner mig!
Är du blyg? Ibland.
Tycker du att du har fin dialekt? Fin är nog inte rätt ord, men jag är damn proud of it. :'D
Har du spytt i någons knä? Haha nej.
Tycker du om fester? Ja!
Är du modig? Njae, jag är nog en liten fegis.
Har du använt någon hårprodukt idag? Ja, hårspray.
Har du bråkat med någon idag? Haha, Sofia as usual. ;)
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? Förstår egentligen inte varför det inte kan vara 18, men 20 är väl helt okej för min del.
Är du sugen på något nu? Ah, grillspett från City. *dreggel*
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Ja, det är det enda bra! (Orka bada i bassänger med massa folk som kan kolla på en ._.)
Vem får en kram? Mami!
Vem får en puss? Chester. :'D
Brukar du läsa horoskop? När vi har aftonbladet är det typ det enda jag läser.
Sprit, cider, vin eller öl? Cider och sprit. Jag kommer a l d r i g bli en öldrickare, usch och fy!
Kan du baka bullar? Med hjälp av mamma, jag kan inte ens typ ta i mjöl för jag ryser och blir äcklad så. :D Hah!
Bläck eller blyerts? Bläck.
Katt eller råtta? Katt.
Hund eller katt? Katt.
Vad såg du senast på tv? Criminal Minds.

ON MY OWN

Datum: 2008-11-26 Klockslag: 12:42:08

Sitter på skolan och har Foto A, heeeela långa dagen. Dock sjukt drygt eftersom Maria (fotoläraren) är sjuk, och jag vill varken redigera eller skriva ut min porträttserie innan hon sagt vad hon tycker om den. Så jag har i stort sett inte gjort något alls, förutom att hjälpa Jossan att fixa hennes lillasysters blogg och tittat på The Used videosar på Youtube.

Så om vi vill se det mest ultimata inom musik- & konsertväg så.. Klicka här!

PIPPARKAKOR

Datum: 2008-11-24 Klockslag: 20:57:48Som jag sa förut så var syster m. familj här ikväll. Vi fikade lite osv. Att inlägget heter pipparkakor beror på att Kevin säger pipparkaka istället för pepparkaka. Haha! :D Så nu ligger jag i sängen med Chester som varit hur gosig som helst, och gruvar för att kliva upp 04:30 imorgon. :( Fast det drygaste är att jag måste vara utan internet tills på fredag, och att Elina åker hem på onsdag. Kul vecka, eller inte!

Så det blir tyst här på bloggen i några dagar nu, om jag inte sätter mig på skolan ett tag, vilket jag antagligen kommer göra. På onsdag så ska Jossan fota mig som Avril Lavigne till en fotouppgift vi har också, känns inte sådär superroligt. Är helt missnöjd med mig själv just nu, jag känner obehag av att titta i en spegel. Sure, jag har aldrig varit direkt nöjd med mig själv men så som det är nu.. Jobbigt är det. :c Så att sitta och posa i nätstrumpbyxor känns mindre lockande, men vad gör man inte för sina vänner. Heh!

Men nu ska jag rafsa ihop lite grejer som ska med imorgon och sedan lägga mig och titta på nån serie/film. Påtal om det så sa ju både Jossan och Tina att jag skulle se Desperate Housewives, så jag tänkte ladda hem det men såklart fanns inte första säsongen så det blev inget av med det. Men nej, GODNATT!

SLOW DANCE

Datum: 2008-11-24 Klockslag: 12:47:52

Have you ever watched kids on a merry-go-round?
Or listened to the rain slapping on the ground?
Ever followed a butterfly's erratic flight?
Or gazed at the sun into the fading night?
You better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
Do you run through each day on the fly?
When you ask how are you?
Do you hear the reply?
When the day is done do you lie in your bed.
With the next hundred chores running through your head?
You'd better slow down,
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
Ever told your child, we'll do it tomorrow?
And in your haste, not see his sorrow?
Ever lost touch, let a good friendship die.
Cause you never had time to call and say,'Hi'.
You'd better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
When you run so fast to get somewhere.
You miss half the fun of getting there.
When you worry and hurry through your day,
It is like an unopened gift....Thrown away.
Life is not a race.
Do take it slower.
Hear the music.
Before the song is over.

"Detta är en dikt som har skrivits av en tonåring med cancer. Hon vill se hur många det är som förstår hennes dikt.
Skicka dikten vidare. Flickan bor på ett sjukhus som heter New York Hospital. Dikten är skickad av en läkare på sjukhuset.
"

Precis sådär tänker jag, ofta. Varje vardag ser jag fram emot helgen för att få åka hem. Sedan är helgen slut och jag ägnar hela veckan åt att "få den att gå". Jag vill inte ha det så, vara sådan. Jag vill njuta av livet varje dag. Men hur gör man för att leva varje dag som om det vore den sista? Jag förstår inte riktigt det, vilket jag önskar att jag gjorde. Men de gånger då jag bara stannar upp i vardagen och verkligen uppskattar något, de stunderna är värda mycket. Det behöver inte vara någon stor sak alls, bara något litet som ger mig ett stort leende på läpparna. 

RISE AND SHINE?

Datum: 2008-11-24 Klockslag: 12:24:00

Ligger halvdöd i sängen och har ingen som helst lust att överhuvudtaget kliva upp och ta mig för något idag. Mest för att jag vet att jag ska kliva upp 04:30 imorgon och åka buss till Kramfors själv, den tanken har gjort mig lite bitter. Vem orkar kliva upp den tiden när man är sjuk? Uhu. Men jag är så gott som tvungen, har ju körlektion 14:50. Kommer vara helt sjukt trött med tanke på att jag inte kunde somna förrens 03:20 inatt. Så jag lär väl klanta mig bara för det, väldigt roligt.

Jag tror att Taimy är lite besatt av mig, hon har kommit in hit säkert 7-8 gånger den här morgonen. Och som vanligt hoppar hon upp i sängen och försöker slicka mig i ansiktet, medans jag kör ner huvet i kudden för att slippa henne. Det är liksom morgonens irritationsmoment, så himla jobbigt. Fast hon är ju bara allt för söt. :]

Nej om jag skulle kliva upp och äta någon frukost. Ikväll kommer syster hit med syskonbarnen också, tänkte passa på att fota dem lite och lägga in bilder här, så att deras storasyster som är i USA får se. (Ledsen att jag inte lagt upp videon på Felicia som jag lovade ännu, men jag glömde ju såklart den där jäkla sladden i Kramfors. Men nästa helg så lovar jag.)

APPEAL TO REASON

Datum: 2008-11-24 Klockslag: 00:19:17

Om du kanske känner att du är less på din uttjatade musik kan jag tipsa er om att ladda hem Rise Against's nya album Appeal to reason. Dea sa åt mig att lyssna på Hero of war och verkligen lyssna på texten, gör det du med! (Det finns även lyrics där.) Fyfan så hemsk den var. :(

Vet ni vad det bästa är? Att när vi åker till London i mars så ska vi ju gå på en Rise Against konsert. Åh, känns att det var för länge sedan man sist var på en konsert nu. Kinda miss it, konstigt nog. Med det menar jag att en konsert trots allt innebär ganska mycket smärta och irritation. Plus att det oftast är kallt och hemskt att sitta och köa en hel dag osv. Men det blir inget sådant denna gång, det sparar vi till The Used konserter. Eller vad säger ni Elina & Dea? ;]

Men nu ska jag ta med mig datorn till sängen och titta på The Simpsons eller Prison Break, kände bara att jag var tvungen att tipsa om albumet som sagt.
 
G o d n a t t  s ö t n o s a r !


PRIEURÉ DE SION

Datum: 2008-11-23 Klockslag: 21:26:25

Sitter och tittar på Da Vinci koden som går på 3:an just nu. Som för övrigt är en av de mest fascinerande filmerna jag sett, helt otrolig! Jag vill påstå att Dan Brown måste vara lite av ett geni. Efter att jag varit och sett den på bio var jag helt nollställd i huvudet, samtidigt som jag hade tusen olika tankar. Slutet av filmen är så himla mäktigt,ojoj! Men iallafall så började jag googla och till min besvikelse fick jag se att Prieuré de Sion tydligen aldrig funnits. :( (Du kan även läsa om det här på "Romanens vetenskaplighet och fiktivitet".) Snacka om att bli besviken! Ah, oavsett så vill jag fortsätta tro att det faktiskt finns en grupp människor som Prieuré de Sion någonstans där ute.

Bytte körlektion med Elina också, så hon tar min lektion imorgon och jag tar hennes på tisdag. Så jag får väl tvinga mig upp imorgonbitti och höra av min till min körskolelärare och tala om att vi bytt. Men nu ska jag fortsätta titta på filmen.

16:20

Datum: 2008-11-23 Klockslag: 16:23:10


Jag och Erika satt och hade en liten diskussion om serier på MSN, vi båda börjar närma oss slutet av One Tree Hill. Och Prison Break börjar ju gå mot sitt slut också.. Inte roligt alls. :( Det är nog de två bästa serierna som någonsin gjorts enligt mig. Så kom igen, ge mig förslag på nya bra serier nu! :D

Nu ringde nån just hit, någon ur en av mammas bästa kompisar familj har tydligen åkt in på sjukhuset eller dött.. Mitt hjärta stannade lite innan jag fick en aning om vem det handlade om.

Pappa kom just in och berättade vad det handlade om. Mammas kompis har fått lungcancer som spridit sig till en hel massa olika ställen, det såg tydligen inte så bra ut. Så nu kommer väl mamma bryta ihop. :( Hon hade inte ens rökt i hela sitt liv. Fyfan vad världen är orättvis ibland.

NATURSKÖNA RAMSELE

Datum: 2008-11-23 Klockslag: 14:53:58

H e l t   k l a r t   v ä r l d e n s   b ä s t a   l i l l a   b y. :')
Jag älskar att vara norrlänning & ramselenbo.
JULKÄNSLAN SMYGER SIG PÅ

Datum: 2008-11-23 Klockslag: 13:09:33

Ja, det börjar mer och mer kännas att julen inte är långt borta nu. En månad imorgon, inte länge alls faktiskt. M e n   d e t   b ä s t a   ä r   n ä s t a n  
a t t   d e t   b e t y d e r   j u l l o v. :'D

Får jullovet den 19:e och börjar nog den 7:e eller 8:e tror jag. Gud så skönt det ska bli att bara vara hemma och ta det lugnt, i hela tre veckor. :] Funderar på att klä på mig och gå ut och fota lite, måste ju visa hur vitt och fint det är här. :'D Fast känner mig lite slö, för jag ska duscha och då känns det lite jobbigt att först klä på sig och sedan klä av sig igen. Haha, hur lat får man egentligen bli? Men jag skyller på att det är för att jag är sjuk, vilket det delvis faktiskt beror på men.

Har världens i-landsproblem också, vet inte om jag ska ta bussen ikväll eller imorgon.. Skulle egentligen vilja vara hemma eftersom jag inte mår nå vidare, men då missar jag sista teorilektionen & min körlektion. Not good! Men känns inte ha någon lust att åka till Kramfors, eftersom mitt mobila internet inte kommit än. :c Men ja, jag ska klä på mig nu och försöka orka gå ut lite. Så blir det kanske någon bild på natursköna Ramsele sen. :]

00:18

Datum: 2008-11-23 Klockslag: 00:18:57


För någon kväll sedan när jag satt och tänkte, så för första gången tänkte jag att jag måste släppa dig, på riktigt. Jag vet inte om jag kan det, men jag hoppas att det en dag inte kommer betyda något när jag tänker på dig.

Jag är lite lost i Britney's nya album som jag laddade hem ikväll, ujuj vad bra det var! Out from under, Shattered glass och Unusual you är nog mina favoriter. :D

Sitter just nu och gluttar på Lida som går på 6:an, funderar på om jag ska fortsätta se den, se ett Prison Break avsnitt eller lägga mig och sova.. Svårt val, hah.

Och jag upptäckte just att jag har 666 låtar på iTunes, måste jag genast göra något åt! .___. Ah, jag är lite fjantig när det gäller sådant.

12 SAKER ATT SE!

Datum: 2008-11-22 Klockslag: 21:33:40


MIN NYA LÄGENHET

Datum: 2008-11-22 Klockslag: 18:46:00

Jag tog några bilder på lägenheten i veckan, men ni får bara se dessa för de andra bilderna var inte rättvisa. Så bilder på resten av lägenheten kommer senare. :]Har just suttit och tittat på Trigger, en film om Alise, hennes morfar och en häst. Ungefär. Iallafall så tyckte jag att den var jättebra, om som den lilla djurnörden jag är så började jag gråta i slutet av filmen.

På tal om djur, hur sjuka i huvudet är folk egentligen?! Blir så jäkla förbannad, hur kan det komma sig att det är l a g l i g t ? Då tycker jag att våldtäkt och pedofili ska vara lagligt också, för det är fan samma sak!

UNDER KONSTRUKTION

Datum: 2008-11-22 Klockslag: 15:58:44

Ja, jag är inte nöjd med hur bloggen ser ut för tillfället. Smetade bara ihop en header lite snabbt för att få dit något, måste ha lite nya bilder innan jag kan göra en som jag är nöjd med. :]

Blir nog till att sitta hemma ikväll, mår inge vidare alltså. :( Kanske någon fler som sitter hemma ensam på en lördag, har tråkigt och är sjuk? Kanske kan det här isåfall få dig på bättre humör! ;)


[Klicka på bilden för länk]

HÖSTENS TJEJTEST

Datum: 2008-11-22 Klockslag: 12:49:02

Ditt beteende
Elak eller snäll : Både och, men oftast snäll.
Tystlåten eller högljudd : Jag är väldigt högljudd.
Tjaffs eller slåss och sen är det över : prata låter som en bättre idé.
Mysperson eller festperson : Både och, men mest mysperson.

Kärlek
Är du singel nu : Ja.
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande : Ja.
Hur länge va du och din senaste flickvän / pojkvän tillsammans : Ungefär 8 månader tror jag det var.
Hur stor var ålders-skillnanden på dig och din flickvän / pojkvän: 2 år.
Har du någon gång varit otrogen : Nej.

Sexliv
Är du oskuld : Nej.
Är någon du haft sex med ful : -
Har du haft sex i någon kompis hem : Nej.
Har du tackat nej till sex : Ja.
Vad tycker du om våldtäkter : Tragiskt och idiotiskt.

Utseende

Vad har du för hårfärg : Blondt med brunsvarta slingor.
Vad har du för ögonfärg : Ljusblå.
Hur lång är du : 163.5
Vad har du för skostorlek : 36-37
Vad har du för BHstorlek : 75E
Är du nöjd med din kropp : Verkligen inte.
Är du nöjd med dina bröst : Njäe..
Är du nöjd med din längd : Den är helt okej.
Har du några piercingar : Nej.
Har du någon tatuering : Inte än.

Om killar, för eller mot
Killar som jämt går i mysbyxor: Absolut inte för.
Killar med tatueringar : Absolut för. ^-^
Killar med långt hår: Beror på.
Killar med smink : Nae.
Killar med piercingar: Mja.
Killar som slåss : Onödigt.
Killar som är emo : -
Killar som är punkare : Njäe.
Killar som idrottar : Helt okej.

Nej, usch vad jag har blivit förkyld, igen. :( Känner mig helt slö, kallsvettig och tung i huvudet. Ska titta vad det är på tvn och sedan gå och lägga mig och hoppas på att bli bättre tills ikväll.

32 DAGAR KVAR

Datum: 2008-11-22 Klockslag: 11:01:46

Har just klivit upp. Efter att mamma kommit in ett antal gånger och babblat om, för mig helt ointressanta saker då jag halvsover, och en hund som ständigt hoppat upp i sängen och slickat mig i ansiktet så gick det inte längre att sova. Det var inte så skönt när Taimy for och klev runt på mitt huvud med det nyinsatta håret, är ovanligt öm så det har varit lite svårt att sova. >_<

Ska nog ta något att äta och fixa mig lite snabbt, sedan ska jag ut och övningsköra. Så ska vi nog åka till syster lite också. :) För övrigt så längtar jag något så otroligt till jul. :'D Så himla mysigt.<3 Och då kommer Jonas hem, som man inte sett på ungefär ett år. Hm! :c

ETT AV DET BÄSTA NÅGONSIN

Datum: 2008-11-22 Klockslag: 00:16:49


Googlade på Måns Möller och hittade då denna bilden på Björn, gud så klockren människan är alltså! Jag skulle så himla gärna vilja se Måns, Björn, Soran och Özz igen alltså. Det och The used & Simple plan biljetterna är nog något av det bästa jag någonsin lagt mina pengar på.

Om de har något samarbete på någon fler turné ska jag  l ä t t  se dem! Sååå underbara!

Längtar även till Björns dvd kommer ut. Är nästan sugen på att förhandboka den, värt att fundera på.
Vill du också göra det så kan du göra det här!

"Björn Gustafsson - ett år med fria händer!
Vår nya komikerstjärna Björn Gustafsson fick ett totalt genombrott som skruvad pauskomiker i Melodifestivalen 2008. Han tog sig rakt in i svenska folkets hjärtan - både gamla och unga.

Det här är en dvd som innehåller massor av nyinspelat material; helt nya sketcher där Björn regisserats av några av Sveriges främsta komiker! Dvd:n innehåller också Björns framträdande från Turnén 2008 som var helt slutsåld samt en nyinspelad intervju. Självklart har vi också samlat mängder av Björns redan klassiska klipp. Med andra ord en dvd som sammanfattar Björns helt galna år mellan 21 och 22.

Innehåller allt du sett på Youtube och mycket mycket mer!"

TACKA GUD FÖR LÖSHÅR

Datum: 2008-11-22 Klockslag: 00:00:16

Något av det bästa de kommit på måste jag påstå, gotta love it! For till Deson ikväll med Lydia, där Elina också var. Vi kollade bl.a på Idol och så satte Lydia i mitt löshår också. Så då har jag det gjort. :) Satte även i några riktigt mörkbruna slingor också, för att få lite förändring. Har ju trots allt haft blont i typ.. ja, från det att jag började bleka det tills nu är väl iallafall ett halvår.

Nu sitter jag och tittat på Boston tea party och väntar på att någon pizza vi hade i frysen, som nu är i ugnen, ska bli färdig. Känner mig ganska svullo som äter såhär sent, särskilt när jag ska äta pizza men jag är så himla hungrig. -_-

Har f.ö kommit på att det kommer bli grymt jobbigt när vi tar studenten, när man än en gång måste skiljas från en helt awesome klass! .____. Inte roligt alls. När vi tog examen tror jag att jag grät ut hälften av vattnet i kroppen typ, något av det sorgligaste ever!

B O M B H O T

Datum: 2008-11-21 Klockslag: 18:18:55

Imorse (okej, ca 12:30) när jag och Elina var påväg till skolan så ringer mamma och säger att det är ett bombhot vid Socialkontoret i Kramfors. Så de hade spärrat av en del av stan och hade massor av poliser påväg från Stockholm. Kanske en dum tanke, men jag tyckte faktiskt att det var sjukt häftigt. Så hörde jag om det på radion nu ikväll, att radio eller tv västernorrland är med dem i Kramfors hela kvällen. Eller något sådant. Så man får väl se senare ikväll eller imorgon hur det gått. Jamen förresten, måste berätta något roligt som hände i samband med detdär. När jag slutat prata med mamma och vi stog och tittade på den avspärrade delen av stan så kommer två medelålders män och går förbi och ler och sedan säger den ena " V i   s k u l l e   h a f t   s m a t t e r b a n d   a t t   k a s t a ! " och så gick de iväg och skrattade. HAHA, så jäkla roligt var det!

Men nu ska jag gå och fixa mig någon mat. Senare ikväll blir det Londonplanering tror jag! ;> Så ska jag nog ta med mig grejer så jag kan sy mitt löshår, så jag får det gjort. Jag längtar efter att bli tjock- & långhårig igen. ♥

PORTRÄTTSERIE

Datum: 2008-11-19 Klockslag: 11:10:41

Sitter just nu i fotodatasalen och tittar igenom mina bilder på Erika med.. ja, porträttserien jag ska fixa med henne. :) Har valt ut ca 40 bilder som jag nu ska välja ut tre ifrån. Hon ska komma ner hit på sin rast som är om.. typ fem minuter om jag förstod rätt. Så då ska vi välja ut några, tänkte att hon kanske vill vara med och välja om hennes ansikte ska sitta uppe här på media på ett - tre A4/A3. Haha! ;)

Så beställde jag ju äntligen microringar igår, så till helgen kommer jag nog sätta i hår igen. Härligt! :D Ska även sätta i lite mörkbruna slingor denna gång, vi får väl se hur det blir. n_n Jag hoppas det blir bra!

JAG SAKNAR MIN DATOR, MEN ÄR GLAD ATT SLIPPA SJUKHUSET

Datum: 2008-11-18 Klockslag: 19:07:02

Eller, egentligen är det mitt internet jag saknar. Eftersom datorn ligger på en stol brevid min säng, men egentligen, vad är en dator utan internet liksom? ;< Papi ringde iallafall och beställde mobilt internet igår, och enligt de på Telia så skulle det troligtvis komma någon gång under nästa vecka. Can't wait!

Iallafall så trvis jag hur bra som helst i min nya lägenhet. :) Helt awesome att ha så nära till precis allt. Affären, skolan, busstationen, gymmet osv. Kunde inte bli bättre! Och så är det ju så nära Elina och Anders som det kunde bli också, våningen under liksom. :]

Tog ledigt idag för att åka på sjukhuset, så jag tog bussen till Sollefteå 08:40 och väl där så mötte mamma mig på bussationen och vi åkte iväg till sjukhuset. Fick sitta och vänta ett bra tag, sedan när jag äntligen fick komma in till Dr. Christer ******** så var han en riktig idiot! När jag berättade var min knöl satt och han klämt på armen så sa han "Jag känner då ingen knöl." Liksom, nehe? Jo, jag OCH ett x antal läkare, ultraljud och magnetplåtar har antagligen bara 'hittat på' knölen. Så då blev jag lite irriterad, och när han sedan frågade om jag hade några besvär med "den s.k knölen" (som har för övrigt envisades med att kalla den genom hela besöket.) och mamma sa att jag tyckte det var besvärligt att den kliade så mycket.. Vad tror ni då att jubelidioten säger? "Ja, jag förstår då inte hur en knöl som sitter under skinnet kan klia." NEHE?! Seriöst, han bara satt där som ett riktigt svin och verkade inte bry sig ett skit om ifall han kunde hjälpa mig eller inte. Då blev jag riktigt förbannad och sa att den gjorde då iallafall det, och efter det så gick han och ringde läkaren som kollat mina röntgenplåtar.

När han kom tillbaka så försökte han hela tiden att vara rolig. "Det är bättre att ha en knöl i armen än att gifta sig med en." men snälla nån, var jag där för att lyssna på hans kassa skämt eller få nån jävla hjälp?! Så innan vi gick så tryckte han fram ett "God jul och gott nytt år." och jag bara tittade på honom som om han var dum i huvudet och tittade sedan bort. Om han först inte ens visar något intresse för att hjälpa mig, och sedan påstår att jag bara hittar på att jag har knölen, tror han då att jag ska bli glad för att han kommer med en rad dåliga skämt? Nej, sådan är inte jag.

Iallafall så kom vi fram till att jag ska på undersökning om ett halvår, men om jag får något besvär med knölen innan dess så ska jag höra av mig. Så, kanske behöver det inte bli någon operation ändå. Vi får la se!

Men nu ska Elina få tillbaka sin dator, skulle egentligen bara låna den för att beställa microringar, men kunde inte motstå att blogga lite. :'D Saknar det redan! Men imorgon är det typ öppet hus på skolan, så då ska jag vara där i någon/några timmar, så då blir det nog en del bloggande då med. ^-^ Men som sagt, nu ska Elina få tillbaka sin dator och jag ska nog snart kila hem och spika upp lite tavlor på väggen om jag orkar. :)

JAG SER DET SNÖAR, JAG SER DET SNÖAR

Datum: 2008-11-16 Klockslag: 12:24:11

Okej, det snöar inte just nu. Men det snöade hela kvällen igår, så nu är backen täckt av ett vitt, pudrigt lager av snö. :') Det var så otroligt härligt att vakna imorse och titta ut genom fönstret och se att allt utomhus är täckt av snö.  Är dock lite sur över att jag inte har min systemkamera här hemma, vill ju kunna gå ut och fota i det här härliga vädret. Men icke! :c
 
Ska åka till syster ett tag senare idag och gulla med dom små. :* Sedan så tar jag nog bussen ikväll också, har sådan lust att fixa till i lägenheten. :'D Och så är det ju inte helt fel att slippa kliva upp 04:30 en måndagsmorgon, utan istället kliva upp runt 07:30 eller något. Nej, kanske borde jag kliva upp och fräsha (stavning?) till mig lite.

JAG KOMMER TRIVAS

Datum: 2008-11-16 Klockslag: 01:27:34

Ja, det känns verkligen som om jag kommer trivas hur bra som helst i den nya lägenheten. :) Är så jäkla glad! Längtar efter att få komma dit och fortsätta packa upp och fixa allt. [Bilder på lägenheter kommer på måndag- eller tisdagkväll.] Det enda som fattas är internet och en katt. :c Fast internet kommer väl inom två veckor skulle jag tro, men en katt blir jag nog dessvärre utan. Får nöja mig med mina sex älsklingar jag har här hemma på helgerna, vilket är fyra katter och två hundar då. Ah, en pojkvän och en bebis skulle ju inte sitta helt fel heller men. Man kan ju inte få allt! Får väl vänta några år med det sistnämnda, och nöja mig med mina tre underbara syskonbarn. Nu började jag sakna dem lite, men ska nog åka dit en sväng imorgon och hälsa på dem. :)

Istället för en pojkvän har jag just nu en underbar katt som ligger i sängen och väntar på mig, så som han alltid gör. :') Min underbara lilla Chester!<3

Men nu ska jag nog gå och lägga mig och sova läääänge. Fyfan så skönt att få sova ut. :'D Funderar även på at ta 17:15 bussen imorgon, men får se vad jag har lust med. :)

Godnatt! :*

OPERATION PÅ TISDAG

Datum: 2008-11-15 Klockslag: 22:49:08

Mhm, jag ska tydligen in och opereras på tisdag. Fick veta det igår, blev typ helt galen. Liksom, hade gärna velat veta det lite tidigare. Men ska bli skönt att få det gjort iallafall, även om jag gruvar mig nått så grymt mycket. :(

Har iallafall varit i Kfors idag också, så nu är det en hel del fixat där. Nästan bara småsaker kvar, som grejer som ska sitta på väggarna och "dekorationer" typ. Det får fixas under veckan. :)

HALVVÄGS

Datum: 2008-11-14 Klockslag: 23:47:42

Har ägnat hela dagen åt att först ta bussen till Sollefteå och åka på Jysk och handla säng m.m med mamma och pappa. n_n Sedan åkte vi vidare till Kramfors och städade ur lägenheten på hällgumsg. och sådär. Sedan gick jag på skolan, och när jag slutat så började vi flytta in i nya lägenheten. Ojoj, så bra det känns! :'D

Men nu ska jag ta Chester och gå och lägga mig så jag orkar kliva upp imorgon, ska åka tillbaka till Kfors då och fortsätta fixa iordning. :) Jag hoppas det blir riktigt bra. :D

[Som jag kanske(?) tidigare nämnt så kommer det bli ganska klent med bloggningen framöver pga att jag inte kommer ha internet på ett tag. Jag ska därför ägna min tid åt att umgås med Elina, träna och träna till körkortsteorin utta helvette.]

STÄDNING

Datum: 2008-11-13 Klockslag: 16:58:08

Nu ska jag först laga mat, sedan ska jag diska, packa och städa tills imorgon. Orkar verkligen inte, men är ju så illa tvungen. ;< Kommer vara skönt när det är färdigt iallafall.

Så nu ska jag gå och vara duktig. :D

DO YOU EXPECT ME TO LIVE ALONE WITH JUST ME?

Datum: 2008-11-12 Klockslag: 20:25:33

Olle Waller var på skolan idag och hade föreläsning och svarade på massor av våra frågor. Han var så jäkla rolig alltså. :'D Sedan efter skolan så följde Elina med mig på möbelaffären här i Kramfors, där allt såklart var svindyrt! Så, nej tack. Jag sparar nog handlandet tills vi åker på Ikea.

Har varit duktig och dammsugit ikväll, ska snart diska & duscha också så jag har det gjort. Så blir det till att fortsätta packa ner allt i påsar och lådor imorgon. Så på fredag städar mamma och pappa upp här medans jag är på skolan, sedan blir det till att fixa i nya lägenheten. :D Var och tittade på den idag, och gud så jag längtar efter att få flytta in. :'D Kunde inte bli bättre.

Är även på lite halvdåligt humör ikväll, känner mig sådär ensam som man ibland helt plötsligt bara känner sig. Skulle gärna dela säng med någon ikväll! :c

SO LONG HÄLLGUMSGATAN!

Datum: 2008-11-11 Klockslag: 19:46:23

Gick på möte idag klockan 09:00 och fick veta att jag tydligen skulle få flytta ifrån min lägenhet, in i en annan tjejs lägenhet och dela med henne. Jag blev sjukt pissed!

Men sedan ordnade min underbara mamma allt. :* Hon är verkligen världens bästa.
Iallafall, så ringde hon till Elinas hyresvärd, och gissa vad? Det fanns en ledig lägenhet i det huset,
så på fredag ska jag flytta in på våningen under Elina. :'DD Blev så sjukt jäkla glad, typ började skrika. Haha! Så nu har jag surrat massa med henne ikväll om vad hon och pappa ska ta med på fredag, och vad vi ska köpa på Jysk då också. :) Lägenheten jag bor i nu är ju redan inredd, så det blir till att köpa massa nytt nudå. Ska bl.a köpa en 120 cm säng, hääärligt. :'D Motför min fjuttiga 90's säng som jag har nu. Sedan ska vi även köpa matbord med 4 tillhörande stolar. Resten tar jag hemifrån, plus att vi nog får dra en sväng till Sundsvall snart och gå på Ikea.

Här ser ni bordet & stolarna jag ska köpa. :)Men nog talat om lägenheten nu, har hänt något med superbra idag! :D
Vi har bokat boende tills vi ska till London, och imorgon ska vi beställa flyg tror jag.
Så nu blir det London 3-8 mars! ♥
Gud så underbart! Är jag, Elina, Dea, Mimmi, Lydia, Malin och Sofia som ska åka. :)

Har väldigt höga förväntningar på den resan alltså! Blir Rise Against / Anti-flag konsert, London eye, Madame Tussauds, Dinosaurie museumet (minns inte vad det heter) och antagligen så kommer nog några av oss gå på krogen! :DD Jag och Mimmi är ju 18 då, hähä. Just det ja, musikal blir det kanske också, och lite shopping såklart. Primark är första prioritet angående shoppingen, billigt och bra. ^-^ Men nej, nu måste jag fortsätta packa och städa ihop. FÖR OM TRE DAGAR FLYTTAR JAG FRÅN DETTA SLUMOMRÅDE! :'DD

NIPORNAS LEAD AND FOLLOW

Datum: 2008-11-08 Klockslag: 23:56:07

Ja, det är kennelnamnet på min lilla bebb. :*


När jag var ute och fotade..igår? Ja, jag tror det var igår, så agerade Lady modell en pytteliten stund. Så himla fin hon är. :'D Nog en av mina favoritbilder på henne. Hon ser alltid så klok och vänlig ut. :')


På tal om Lady, så idag när jag & Felicia satt och åt så pekade hon på och sa typ Lady. Så duktig! :'D Sedan sa hon typ grädde också. Hon kommer nog börja tala riktigt inom en snar framtid, sötnöten där. :) Nu ska jag nog ta och äta lite tacos (jag blir galen av att vara  t v u n g e n  att äta något såhär sent, men eftersom jag var så dum att jag började äta tabletterna den här tiden så får jag nog stå ut i några dagar till.) Tyckte det här med mina Orudis & alvedon var en värdelös idé, finns inte en chans att jag kommer eller kan äta en orudis och fyra 1 grams alvedon/dag. Så det blir att tala med någon gyn. läkare för att försöka fixa något annat, för de här tabletterna hjälpte inget vidare heller. Men som den förra läkaren sa "Jag vill inte ge dig något starkare ifall du skulle bli beroende.." men vafan, ge mig vad som helst bara den här jävla smärtan försvinner. ;< Jag lär knappast bli beroende av några tabletter jag tar några gånger per månad, såatte.

Nej, men mat nu och sedan blir det till att sova. Ska kliva upp lite tidigare imorgon, har nämligen bett Erika ställa upp som modell till en fotoläxa jag har. Vad det handlar om får vara hemligt tills bilderna & redigeringen är klar och bilderna kommer upp här. :)

CAMP ROCK

Datum: 2008-11-08 Klockslag: 16:33:56

Mhm, denna underbara film går på 5:an kl. 17:35 ikväll. :D Om ni inte sett den, så se den! Ruskigt bra är den. Ska iallafall ta och kirra ihop lite tacos att trycka i mig medans jag tittar på den, mums.<3

Gullfisen blev jätteledsen när syster kom och hämtade henne och ville inte följa med hem. Hon är så jäkla gullig alltså. :* Jag har verkligen världens bästa och sötaste syskonbarn. :'D Gotta love them!<3

UNDERBARA BARN

Datum: 2008-11-08 Klockslag: 13:51:22

Sitter och lyssnar på Enya och Felicias små, söta snarkningar. ;'> Är ju som sagt barnvakt idag. Så vi åt lite omelett och sedan gick vi och la oss och läste Micke & Molle, och hon somnade precis när jag läst klart boken.

Finns det något bättre än barn? Nej, jag tror fan inte det. Felicia är världens goaste och gladaste, och så underbart söt. :'D Får se vad vi ska hitta på när hon vaknat.

Är f.ö ganska bitter över att inget ordnar sig med Londonresan, allt är bara som en stor hög med skit. Jaja, jag hoppas det ordnar sig snart iallafall.

POOPY PANTS

Datum: 2008-11-08 Klockslag: 00:13:31

Hela kvällen har verkligen gått åt till att skratta åt The Used och deras dåliga humor.<3 Ett av det roligaste var då jag tittade på bilder på deras myspace och det var en konsertbild på Bert, och själva bildtexten var "Poopy pants". Hahaha! :D De som inte känner till The Used och Bert så bra förstår nog kanske inte riktigt det roliga, men det var bara så typiskt dem.

Har även suttit och letat & letat på youtube efter någon video på när Bert frågar om vi ska ha sex och svettas i varandras munnar, gissa om jag blev glad när jag hittade dem. :'D Haha!

"w h o   w a n t s   t o   b e   m y   b e s t   f r i e n d?"

"w h o   w a n t s   t o   h a v e   s e x ?"

"a s   f r i e n d s   w e   c a n   f u c k   e a c h  o t h e r"

... typ! haha<3

Nu ska jag kika klart på Gothika och sedan sova, ska upp och vara barnvakt åt Felicia imorgon. :''D


MONROE ELLER EINSTEIN?

Datum: 2008-11-07 Klockslag: 20:52:50

Fick en liten besatthet av The Used nu ikväll, sådär som man får ibland. Så nu sitter jag och lyssnar på dem, kollar youtube videos med dem, läser blogg osv. Tänkte gå och ta en varm dusch och sedan leta åt någon ytterligare tablett att trycka i mig för den här jävla mensvärken som inget hjälper mot. Men först tänkte jag bara visa en grej jag hittade. ;>

G å  u n g e f ä r  4 - 5  m e t e r  b o r t  f r å n  d a t o r n , 
t i t t a  p å  b i l d e n  &  s e  v a d  s o m  h ä n d e r.

[Bilden är tagen från http://bertquinnjephdan.blogspot.com/]

DAMNEDBYABURIED @ YOUTUBE

Datum: 2008-11-07 Klockslag: 17:51:41

Har äntligen tagit mig orken att fixa en egen youtube. ;> Har dock bara lagt in fyra videos än så länge, men fler blir det.Efter att ha lagt in denna blev jag väldigt nostalgisk och började tänka på båda The Used konserterna jag varit på.<3 U n d e r b a r t ! Jag kan varken förstå eller förklara känslan jag får av att tänka på att jag verkligen sett & hört dem, a t t   J e p h a (basisten i The Used) k o m   f r a m   t i l l   o s s   p å   M c   D o n a l d s   i   L o n d o n   o c h   t a c k a d e   o s s   f ö r   a t t   v i   v a r i t   p å   k o n s e r t e n. Det var HAN som kom fram till oss, och innan han kommit in så vinkade han till oss när han gick förbi fönstret vi satt vid. Jag glömmer aldrig när jag tittade ut och såg honom, och nästa gång jag tittade ut så vinkade han. Ingen av oss fattade någonting och efter en stund typ skrek vi "DET VAR JU JERPHA!" eller något sådant, nog det bästa som hänt mig. Och när han sedan kom in på donken och var påväg ut därifrån igen så stannade han vid vårt bord och talade med oss, det var verkligen ett sådant tillfälle då man verkligen är ordlös. Vi bara satt där och bredflinade och ja.. Ett leende har nog sällan sagt så mycket som det gjorde då. Så grejen är, hur visste han att vi varit på konserten? Och varför valde han just oss? Vi var inte de enda som varit på konserten som satt där direkt. Åh, han kommer aldrig kunna förstå hur lycklig han gjorde oss den kvällen. Jag satt där svimfärdig, men efter det där så blev allt så underbart och jag kände mig lyckligast i hela världen. Underbara människa!

A BOX OF DREAMS

Datum: 2008-11-07 Klockslag: 13:49:50

Vaknade med huvudvärk imorse, ingen bra början på dagen.
Sedan gick jag ut och fotade lite, orkade dock bara gå omkring på gården. Tänkte att jag kanske skulle gå en sväng i skogen med kameran senare idag. Sitter just nu och lyssnar på Enya - Caribbean blue. ♥ Laddade hem A box of dreams för ganska länge sedan, älskar verkligen sådan musik.

Ska försöka göra färdig min rapport idag också, fast det känns lite jobbigt med huvudvärken. :( Kan inte ta någon tablett heller eftersom jag äter Orudis Retard nu, vet inte om det är av dem som jag får ont i huvudet, men jag slipper iallafall mensvärken. När jag tittade runt på bilddagboken förut och såg Elinas bild och läste något i stil med "The dark knight på dvd. Jullovet är räddat!" så.. Jag fick julkänslor, allt kändes helt plötsligt så mysigt. Men frågan är; vart har snön tagit vägen? Jag bor i norrland och det har gått flera dagar in på november och ändå har vi ingen snö. :( Är livrädd för en jul utan snö. Vad är det för slags jul liksom?

Jag hoppas på att snart vakna upp en morgon och titta ut genom fönstret och se hur snöflingorna yr omkring. Det är en så otroligt härlig känsla, den första snön fyller mig alltid med en speciell lycka inombords.

(Det har snöat lite redan, men det var ganska länge sedan nu, och allt är borta.)

MTV EUROPEAN MUSIC AWARDS 2008

Datum: 2008-11-06 Klockslag: 21:29:30

Uppdat.

Är väldigt besviken att varken Linkin Park eller Jonas Brothers vann. :( Blev dock glad att Britney vann, det är hon verkligen värd efter all onödig skit hon fått. Och Katy Perry var ju helt awesome. Så gullig/snygg osv. i alla sina klänningar, särskilt Obama- och cirkusklänningarna. The Killers uppträdande var grymt tyckte jag, var helt lost i bakgrunden med allt som rörde sig osv. :D

Ah, det var väl i stort sätt vad jag tyckte om EMA i år. ;>


Okej, jag kan för det första INTE FÖRSTÅ att Tokio Hotel vann HEADLINER. Och när han som sjunger, Bill eller vad-han-nu-heter öppnade käften så ville jag nästan sjunka genom soffan och sedan jorden. Kan inte sätta fingret på vad det var, men av någon anledning lät han typ helt retarded. Jag gillar inte när folk gnäller på musiken som jag lyssnar på, men alla kan ju inte ha samma smak. Det var någorlunda bra att Linkin Park kom 2:a iallafall, även om jag önskat att de vunnit istället för dedär *********. Tyckte iallafall att Pink var värd att vinna MOST ADDICTIVE TRACK, hon är så cool. :D Och låten är ju dessutom väldigt bra också. Men nu måste jag hänga med i programmet. Återkommer senare.

MAGNETRÖNTGEN; CHECK!

Datum: 2008-11-06 Klockslag: 18:24:47

Så, då var det äntligen gjort!
Kom till sjukhuset vid 11:50, gick till receptionen och fick min tablettburk. När jag fick en tablett i en burk som jag skulle ta så kände jag mig ungefär som Haywire (stavning?) på Prison Break. Som något litet psykfall, haha! Iallafall så tog jag lugnande och sedan gick vi och köpte lite fika och åt. Sedan när jag skulle in på röntgen om ca 20 min så kom jag på att jag glömt säga till om Embla plåster, så då fick vi springa upp på barnavd. så jag fick plåster där, sköterskan gav mig dock något annat som värkade snabbare. Sedan 12:50 var det dags att gå in på röntgen, så jag fick byta om och mamma fick ta av sig alla saker som innehöll metall osv. Jag förstår inte varför sjukhuskläderna är tvungna att vara så otroligt fula? Känner mig alltid lika dum i dem iallafall. Så var det bara att ge sköterskan mina Linkin Park skivor och sedan gå och lägga sig på "britsen". Så typ spände hon fast mig och sådär, sen fick jag åka in i den den trånga & hemska tunneln. Var ingen höjdare direkt, tog längre tid än vad jag trott också.. Runt 1 h och 15 min eller något. På slutet fick jag lite panik för att det blev så varmt och kvavt, så när hon frågade i högtalaren hur det gick så sa jag det. Så då kom den andra sköterskan ut och satte droppnål (som f.ö inte kändes ett dugg tack vare plåstret, awesome!), gav mig pulsmätare och satte på en fläkt. Var lite obehagligt när hon först sprutade in koksalt och sedan kontrast i nålen, kände liksom hur det rann genom ådran. Men sedan fick jag åka in i tunneln ett tag till, och sedan var det äntligen färdigt. Sköterskorna var verkligen världens snällaste.<3 Ena sköterskan sa efteråt typ "Och ursäkta att du inte hade musik på hela tiden, men vissa låtar gick ju inte att lyssna på. Man fick ju ont i huvet." haha. Ah, skitgullig var hon iallafall. :) Så nu är det bara att vänta på svar då.

Efteråt åkte vi på City och åt, jag åt grillspett. Mumma! :'D Sedan åkte vi hem och for in till syster en snabbis för att lämna några kläder som mamma varit in på Kapphal och bytt storlek på. Var egentligen meningen att jag skulle åka till Kramfors, men kände mig så dålig att jag åkte hem istället. Nu ska jag försöka göra klart min rapport, åka och köpa något gott till EMA som är ikväll kl. 21:00. :D

GOBAMA!

Datum: 2008-11-05 Klockslag: 22:05:19

[Go Obama!]

Usch så glad jag är att Obama vann! :D Skulle helst sitta och skriva väldigt mycket om varför och så vidare, men jag är väldigt upptagen med att skriva den här jäkla svenskarapporten som ska lämnas in på fredag. Det som är färdigt än så länge är;

* Syfte, Metod & Frågeställning
* Inledning
* Ca 3 sidor fakta.

Så nu ska jag skriva ca 2-2½ sidor analys, en sammanfattning och fixa framsida & innehållsförteckning.

Är hemma i Ramsele nu också, tog 14:50 bussen hem. Är ju imorgon jag ska på sjukhuset och magnetröntga mig, är väldigt nervös. :( Men ska ta med mina Linkin Park skivor och ligga och lyssna på.<3 De och lugnande borde väl stoppa mig från att få panik och cellskräck hoppas jag.

Men nu ska jag fortsätta skriva på rapporten och sedan packa och ta något att äta medans jag ser på "sammanfattningen" från valvakan igår, som går på 5an 23:00-00:00. :)

VILKEN TUR JAG HAR

Datum: 2008-11-04 Klockslag: 19:44:57

Det som står högst upp på min prioriteringslista borde nog vara ett nytt imunförsvar, nu har jag lyckats bli massa förkyld. Så typiskt, men jag hoppas att jag kommer kunna ligga stilla i magnetröntgen på torsdag ändå, utan en massa nysningar och hosta.

Sitter hos Elina nu, har tagit en paus från rapportskrivandet. Har nu skrivit ca 1½ faktasida, det går sakta men säkert framåt. Har ingen aning om hur jag ska hinna skriva klart rapporten innan fredag men. ._. Iallafall så har vi ätit tacos idag, fett gott. :D Så nu ska vi snart titta på White noise 2: The light, och dricka massa cola.<3 Senare ikväll/inatt blir det lite valvaka också, men vi kommer nog troligtvis vara så trötta att vi somnar och bara kliver upp och tittar i slutet för att se vem som blir president. Jag hoppas VERKLIGEN på att det blir Obama.

DAGS ATT DUMPA NÅGRA KILO

Datum: 2008-11-02 Klockslag: 21:49:00

Imorgon ska jag och Elina börja träna på Träningsverkstan igen. :) Så jag ska köpa nytt gymkort, får se för hur mycket och hur länge. Känns skönt att äntligen komma igång, så hädanefter blir det träning 2-4 gånger i veckan. :) Så nu hoppas jag att jag ska tappa lite i vikt. Skulle vara underbart om jag kunde gå ner så att jag kände mig bekväm i min kropp till sommaren. Men vi får väl se hur det går. Ska försöka sluta med godsakerna också, men inte helt, för jag måste få unna mig något ibland om jag känner för det. Men ska försöka byta ut det mesta mot frukt och kanske lite riskakor. Ska ta och mäta/väga mig senare, så jag kan se om det blir någon förändring. :D

Men nu är det dags att packa ihop alla kläder och sådant som ska med till Kramfors imorgon. Har verkligen ingen lust att åka tillbaka, men måste man så måste man. :(


HALLOWEEN

Datum: 2008-11-02 Klockslag: 19:53:24

Gårdagen blev verkligen lyckad! :D Hade så himla roligt!


 
 
 


- Elina, Dea & babyborn - Josef, Maria & Jesusbarnet.
- Sara & Martin - Överklass slyna/brat.
- Erika - Jägaren Erorikok
- Mimmi - Pistvakt
- Lydia - Pocahontas

Och så jag som var en rysk crackhoe vid namn Olga Silky. Haha! :D
Först så fikade vi en hel massa, blev så äckligt mätt. Sedan så hade Mimmi förberett några lekar som vi lekte, bl.a "Djungelteater" eller något sådant. Hon berättade en historia så fick vi olika rollen i historien. Jag spelade Diana i Fantomen. Efter vi lekt lekarna så satt vi mest bara och pratade och sådär. Sedan blev det dags för Vem vill bli miljönär, som jag och Elina och dödsseriöst. (Vi var i samma lag.) Sedan så avslutades kvällen med att vi såg på White noise, fyfan så läskig film alltså. ._.

DAGS ATT RENSA?

Datum: 2008-11-02 Klockslag: 15:33:05

Min dator är ständigt fullproppad. Så idag tog jag det stora steget att rensa bort ca 1000 av alla mina låtar, satt och velade ett bra tag innan jag fick det gjort. Haha! Så rensade jag bort lite onödiga bilder också. Men jag trodde jag skulle dö när jag tittade på min mapp med bilder och såg hur mycket bilder jag faktiskt har. Så inom en snar framtid ska jag köpa massa skivor och bränna över mina bilder på, så att jag kan ta bort lite av dem. Känns onödigt att ha SÅ många bilder bara liggandes på datorn utan att de används.Ska strax fixa med bilderna sedan igår också, så de kommer upp senare idag. :)

MAKEOVER + PIZZA

Datum: 2008-11-01 Klockslag: 13:42:42


Ska strax packa ihop mina grejer (smink, dator, kameror & kläder) och åka upp till Elina. :) Där ska vi inkl. Dea fixa oss inför kvällen. :D Så ska vi beställa hem pizza och så ikväll ska vi gå till Martin. Det känns som om det kommer bli en lyckad kväll! Bilder kommer inatt eller imorgon, lär bli en hel del eftersom jag ska ha med båda kameror och sådär. :)

HÄXHATTAR & SOLGLASÖGON

Datum: 2008-11-01 Klockslag: 01:43:32

Ja, det är lite av vad kvällen bestog av. Åkte först som sagt och åt middag hos syster, trevligt trevligt. :) Blev lite mys med Kevin & Felicia framför en Casperfilm. Sedan så satt vi mest och talade och sådär. Sedan när vi åkte därifrån så hoppade jag av vid Dea och umgicks med henne och Elina till ungefär 00:15 när mamma kom och hämtade mig. Så nu ska jag titta på ett Simpsons avsnitt och sedan sova. :)

 
Felicia var ungefär världens skitigaste lilla unge ikväll. ;> Hon kletade även ner mitt ansikte.


Vi höll på att skratta ihjäl oss, om ni bara sett hur hon putade med läpparna & tyckte hon var häftig!


Pojken i huset var väldigt gullig han också. ;> Han for och åkte omkring sådär på en blå bil.

[ Blir f.ö jäkligt less på att två av sidorna på ramarna inte syns. >_< ]

RSS 2.0