center>

Sammanfattning av helgen;

Datum: 2009-08-31 Klockslag: 13:52:33

Hockey, dans, "Båge på det!", fest på tre, Krister Fuglesang, film utan ljud, Fanta konjak, glastak, mys som aldrig förr, "jag kommer i piss", matchmaking, Expekt reklam, Saras säng, Hon är flickan, ännu mera mys..

Eftersom jag fortfarande inte har varken fungerande internet eller dator får ni läsa Elinas blogg för att läsa om vår helt otroliga helg. :D


Deson,

Datum: 2009-08-31 Klockslag: 10:24:15

we miss you! ♥

Saknat mig?

Datum: 2009-08-28 Klockslag: 09:51:45

Jag saknar iallafall en dator & internet. </3
Min dator är segare än allt segt, orkar inte ens försöka, och mitt internet funkar inte överhuvudtaget. Go Telia! Känns som om jag efter skolan inte har någon kontakt med omvärlden, hur var det egentligen innan bredbandet kom? Haha!
Sitter på skolan ensam nu och gör körkortstester, det börjar närma sig nu. Mamma, syster & barnen kommer hit lite idag också. :) Sedan så kommer Dea ikväll, så jag ska faktiskt stanna här i helgen.

Har fått en ny vana också, att titta på Grey's Anatomy 17:30 varje dag. Förut har jag liksom inte fattat poängen med serien, men nu tycker jag att den är hur bra som helst!


Har blivit lite ändringar i schemat också, har dans på fredagsmorgonar. Och så kommer jag att få gå Engelska B med komvux för en av mina favoritlärare. ♥ Carina som jag hade i Engelska A, känns inte gruvsamt alls längre, att det gör att jag inte har en enda sovmorgon gör mig ingenting heller.

Jacksons i realtity-show?

Datum: 2009-08-24 Klockslag: 12:30:33


"Saknaden av Michael ska bli tv.

Det ser ut att bli en fortsatt såpa av Jackson Five-brorsornas liv. Precis innan Michael dog, filmades ett pilotavsnitt som skulle handla om brödernas känslomässiga återförening. Men i sista sekund hoppade MJ av projektet och några dagar senare gick han bort.

Enligt en källa till The Hollywood Reporter är tv-kanalen A&E intresserad av serien och vill ta upp inspelningen där den slutade.

Den nya storyn ska instället kretsa kring bröderna och hur de hanterar Michaels bortgång. Samma källa hävdar också att pilotavsnittet kommer att sändas i amerikansk tv redan i slutet av augusti."

Vet inte riktigt vad jag tycker om det, vad tycker ni? Känns som om det handlat mycket om pengar sedan Michael gick bort, t.ex så vill inte familjen gå med på att ha konserter till hans minne, för att de får för lite betalt. (Som jag uppfattade det.) Är fortfarande svårt att förstå att han inte längre finns, fast på ett sätt kommer han ju alltid att göra det ändå.


Tillbaka till vardagen & rutinerna

Datum: 2009-08-24 Klockslag: 12:01:16

Känns som om hur mycket jag än plockar så är det fortfarande massa saker som fattas, men det går nog att klara sig två veckor utan de sakerna isåfall.

Skola igen imorgon, känns både bra och dåligt. Ska bli roligt att träffa alla, särskilt Jossan. :) Har ju faktiskt bara träffat henne en gång under hela sommaren, i typ 5 minuter? Så ska det faktiskt bli skönt att komma in i alla rutiner igen, särskilt med tanke på hur bra jag tycker att vårt schema är i år. Känns t.o.m som om jag är beredd att anstränga mig för mina betyg, fast den känslan kommer nog inte vara så långvarig förmodar jag.


Hade förresten en "mardröm" inatt, den handlade om körkortet. Haha! Så nu lär jag nog plugga extra mycket bara för det.
Nu ska jag äta något och packa färdigt allt innan det är dags att åka, har lite ärenden att göra.

Hello my old friend

Datum: 2009-08-23 Klockslag: 23:37:44

Sitter återigen vid min egen dator, vilket jag bara gjort ett fåtal gånger under sommaren. (På sin höjd 5-6 gånger.) Mest för att det aset går så jävla sakta, och för att det varit bekvämare att bara låna pappas. Men nu när jag åker tillbaka till Kramfors blir det ändring på det, tillbaka till den här sega skitdatorn & min glappande dongel(?). En sak som är lite synd bara, minns inte koden för att gå in på internet. .___. Eller, kanske kom på den nu. Det återstår att se imorgon när jag ska prova. Hittar inte ens åt tangenterna längre, så ovan är jag. Håller på att diskfragmentera nu, men det verkar inte hända så mycket? Borde egentligen omformatera hela skiten men..

Har ägnat kvällen åt lite packning, men mestadels till att titta på resor med mamma & kolla i kataloger och bestämt lite grejer som ska skickas efter till lägenheten. :) Tänkte att den skulle få gå i rost/orange nu i höst, så får det limegröna komma tillbaka till våren istället. Så tänkte jag att nu eftersom det ingått i mitt jobb hela sommaren att bädda sängar, så kanske jag borde orka bädda mig egen också, så ett överkast beställer vi. :) Det, gardiner, kuddfodral & två filtar också. :)Tror filtarna hette MYSA och var i brunt & rost, det är just vad jag ska göra i höst; mysa! Med filtar, tända ljus & te. Nu blev det här inlägget väldigt plåttrigt kände jag, men det får ni leva med. ;) Nu ska jag lyssna på He lives in you med Rol'an Ramos, det var länge sedan!

Girl, Interrupted

Datum: 2009-08-23 Klockslag: 19:44:15


Någon som minns den filmen med Winona Ryder & Angelina Jolie?
Jag älskar den, och har letat massor men hittar den ingenstans. :c Tittar man på Ginza hittar man: "Lagerstatus: Titeln är slutsåld och har utgått ur sortimentet." Boken finns att köpa, men bara på engelska, vilket inte duger. Någon som vet vart den finns att få tag på får gärna berätta det för mig. :)

Nu ska jag diskfragmentera min dator & fortsätta packa. Känns som ett evighetsgöra det där med packningen.. Uh! :c

Sista rycket

Datum: 2009-08-22 Klockslag: 22:11:27

Imorgon är det sista arbetsdagen, på.. ja, har inga fler inplanerade men hoppas på att bli inringd så småningom. :) Men nu vill jag gärna ha någon ledig helg, eftersom jag som sagt inte ens haft en ledig vecka under sommaren. Sista sommarlovet blev inte riktigt något sommarlov, bara ett uppehåll från skolan som varit fyllt med jobb.
Var jag som slutade 21:30 och stannade kvar och väntade på natten, kan inte låta bli att tycka att det är lite läskigt att vara där helt ensam. Så imorgon när jag slutar 12:00 ska jag packa, plugga körkort & så ska Elina bleka mitt hår. :)

Såg förresten en bra film inatt; Ond aning. "En hemmafru som chockas svårt när hennes man omkommer i en bilolycka, men dyker upp igen som vanligt nästa dag. Hon inser att detta är en förvarning och försöker med alla medel att stoppa tragedin."

Riktigt bra tyckte jag, fast lite konstig. Och slutet var bara fint! Nu ska jag nog lägga mig framför tvn och invänta sömnen.

Så mycket att göra, men så lite tid

Datum: 2009-08-22 Klockslag: 12:29:26

Har jag sämsta planeringen någonsin eller? Think so.
Åker till Kramfors på måndag, har inte packat ett enda dugg, och har inte heller någon aning om vad som ska packas. Så jobbar jag 13:00-21:30 idag och imorgon 07:00-12:00, så man kan väl säga att jag har imorgon på mig att fixa allt. Så vet jag inte om jag kommer hem på dom 1-2 första helgerna heller, så det gäller att få med allt som behövs!
 Har inte heller pluggat teori på typ.. fyra dagar? Skärpning!! Idag har jag duschat & lagat mat, det är vad jag åstadkommit hittills, och när jag slutar jobba måste jag typ sova direkt för att orka kliva upp imorgon.

Har även fått höra att det är pilotstrejk så mina vänner i Turkiet tar sig inte hem. Så jävla typiskt! Hoppas det löser sig på bästa möjliga sätt bara. Är glad att jag inte var med, både för min och deras skull. (De som var med på Londonresan vet ju vilket helvete det är att ha med sig en orolig Sara.) Kanske jag ska plocka ihop lite grejer som ska packas nu innan mamma kommer och hämtar mig, så jag får något vettigt gjort iallafall.

TWILIGHT

Datum: 2009-08-21 Klockslag: 22:33:07

Alltså.. Robert Pattinson, ohmy! Honom skulle man inte tacka nej till. Nog den enda kändisen jag varit riktigt besatt av på senare dar, för typ The Used räknas inte på sånt sätt.



Längtar till 20 november när New Moon har biopremiär. :'D Någon som är på att se den på bio med mig då eller? När jag ändå talar om Twilight, ni har väl inte missat Twilight-dockorna? När jag kommer till Kramfors och fixat klart med körkortet måste jag börja läsa om 2:a boken så jag hinner läsa ut den innan filmen kommer på bio. :D Nu ska jag göra popcornen som jag köpte när jag och Elina drog en byragg och svängde in och köpte lite gosaker.


Åkte en sväng till Sollefteå med mamma

Datum: 2009-08-21 Klockslag: 10:33:23

Åkte dit igår för att handla lite. Kom hem med en lite kläder och en jättefin byrå till lägnenheten! :D Supernöjd med allting. Gick dock lite mycket pengar då byrån kostade 1349:- och jag köpte både kläder åt mig själv och presenter till syskonbarnen! Hör en ny Linkin Park låt på ztv, måste springa! Haha

Sådär, New devine(?) hette låten.


Sådär ser bryån ut. :) Den kommer passa perfekt i min lägenhet, och äntligen kommer jag ha lite förvaring. Nu ska jag äta en Big One bit och sedan kommer mamma och hämtar mig så jag ska hjälpa henne vara barnvakt. :)

Jeanine Mason & Jason Glover

Datum: 2009-08-19 Klockslag: 20:53:42

Låg och tittade på So you think you can dance förra veckan, och blev helt.. speachless, när jag såg det här. Helt underbar koreografi av Travis Wall (som också varit deltagare i So you think you can dance), och helt otroligt gjort av Jeanine & Jason. Orkar man inte se allt försnack så börjar själva dansen på ca 02:30.

Lite jag ser fram emot att få dansa i höst då, det kommer bli helt awesome! :'D



Finns ett flertal saker som får mig att längta till hösten & skolstarten.
♥ 100 poäng dans
♥ sista året på gymnasiet (både plus och minus)
♥ få sova i min otroligt sköna säng
♥ alla vackra höstfärger
♥ börja följa tv-serier igen
♥ använda min nya almanacka & planera veckorna
♥ bo själv (både plus och minus här också)
ha mysiga kvällar med värmeljus, te & enyas ljuva stämma
♥ sköna & mysiga höstkläder
♥ fina, soliga höstdagar
♥ eventuellt några veckor i fina huvudstaden

Och vet ni vad? Jag t.o.m längtar efter att göra min egna mat, vilket jag lär ångra när jag bott själv i några veckor och önskar att min kära mamma var där och lagade sin goda mat åt mig.

MY SECRETS

Datum: 2009-08-19 Klockslag: 17:36:40

Funderar starkt på att skaffa mig en riktig dagbok, varför inte liksom? Jag är en sådan person som måste få skriva av mig, och här kan jag inte skriva av mig fullt ut. Tänkte passa på att isåfall köpa en riktig, inte bara någon bok för 69:-.
Kanske den här nedan, för 249:-. :)

I höst har jag verkligen tänkt ha det härligt & mysigt. Har fått några Cosmopolitan gratis hit hem, så idag fick jag ett erbjudande om att ta tre nummer till för 59:- (79:- inkl. porto), så vi fixade så att de kommer att komma till lägenheten i Kramfors. En ny tidning & en kopp te i soffan är ju inte helt fel. :) Påtal om Kramfors, det är dags att jag börjar packa nu eftersom jag åker dit på måndag, och jobbar i helgen=ingen tid till packning då. Den stora frågan är bara; vad ska man packa med sig?


One tree hill season 7

Datum: 2009-08-18 Klockslag: 23:27:17


Upptäckte just att det kommer en sjunde säsong av OTH, blandade känslor. Har läst att varken Peyton eller Lucas kommer vara med, känns sjukt tråkigt. :( Fast samtidigt lite spännande med nya roller, ja, man får väl se. Har inte ens sett sängong 6 än så, men det kommer väl. :) Nog min absoluta favoritserie ever! ♥

Blev ingen hårtvätt, gör det imorgon istället innan Elina bleker min utväxt. :) Härligt att få bort det satskapet. Men nu ska jag sova så jag hinner få lite sömn innan jag ska upp igen.

06:58

Datum: 2009-08-18 Klockslag: 22:20:06

Blev uppringd av jobbet imorse, runt 06:58 närmare bestämt, så jag ställde upp och jobbade 7-16. Fattades en hel massa folk den här veckan, så jag tog på mig lite extrajobb. Imorgon 7-12, lördag 13-21:30 & söndag 7-12. Gött med helg, eftersom jag tjänar typ 50 spänn mer i timmen då. :) Blev erbjuden mer jobb, men kände att jag inte kunde ta på mig mer med tanke på körkortspluggandet och att jag måste packa ihop allt som ska med till Kramfors. Så nu när jag jobbar extra ska jag passa på att beställa lite kläder, får se vad det blir för något, men härliga höstkläder blir det iallafall. :) Det klirrar i kasssan! ;D Ska även beställa lite grejer till lägenheten från H&M HOME, suveränt med billiga grejer!

Ska gå och tvätta håret nu, sedan ska jag ta med mig en kopp te till sängen & titta på tv en stund. :) KAHLS Earl Grey Grädde Passion som Jonas hade med sig hem sist. :) Mumma!

Dagens fråga

Datum: 2009-08-18 Klockslag: 00:19:31


"-Nej, men jag har klippt den i bitar och stoppat i en kasse." Så himla klockrent, haha!

Indisk currygryta & myskväll

Datum: 2009-08-17 Klockslag: 14:01:06

Imorgon åker Dea till Umeå för att börja skolan, så ikväll ska hon, jag & Elina laga indisk currygryta & ha mys. Kanske blir lite övernattning också, hoppas jag. :) Har just duschat & sminkat mig så ska ringa och höra vart vi ska mötas.


Beställde en almanacka från personligalmanacka idag, 275 kr gick den på. Helt klart värt, eftersom allt blir så mycket lättsammare om man kan planera & komma ihåg saker. Och bäst av allt - den är precis så som jag vill ha den. Inkl. folks födelsedagar som jag lagt in. :) Ett bra inköp helt enkelt.

Come to me!

Datum: 2009-08-17 Klockslag: 00:34:34


Om det inte var öppen tå & så jäkla hög klack skulle jag inte tveka en sekund på att klicka hem dessa underbaringar! ♥ Letar febrilt efter ett par snygga klackar att kunna ha i höst när jag ska gå ut, men.. hittar inga som uppfyller mina förväntningar. :( Haha!

Nu ska jag lägga mig och sova och njuta av morgondagens sovmorgon. :'D Kanske letar åt en liten K-G först också. ♥

Ibland finns inga ord

Datum: 2009-08-16 Klockslag: 21:12:59

Igår lyssnade jag, Elina & Dea på The Used's nya album Artwork. Dom kan inte misslyckas, det här albumet var helt igenom underbart - och obeskrivligt. Känslan jag får av dem och deras musik är unik och underbar, och att bara tänka på Bert (sångaren) kan få mig tårögd och helt igenom lycklig. Längtar till nästa gång jag kommer få stå framför dessa underbara personer och fyllas av ett lyckorus. Hoppas det blir ganska snart bara, känns som om det var för länge sedan jag var på konsert!

Och något helt UNDERBART hände inatt. Vid 04:30 vaknade jag av att mamma var inne på mitt rum, och på golvet ser jag Karl-Gustaf stå. Nu är allt som det ska igen. :') Efter att han varit borta i 8 veckor trodde jag aldrig att han skulle komma hem igen, men nu ligger han i min säng, som han gjort i stort sett hela dagen. Det stavas lycka. ♥

-

Datum: 2009-08-12 Klockslag: 23:26:45

Ligger just nu och ser fram emot hösten lite i smyg, längtar efter alla mysiga kläder och kvällar i soffan med te & värmeljus. Samtidigt som jag inte vill släppa sommaren, den sköna känslan av att bara dra på sig ett par shorts och ett linne, att kunna gå barfota i gräsat. Men vart tog sommaren vägen egentligen? Kanske känns så för att jag jobbat i stort sett hela sommaren, tror inte jag haft en enda hel ledig vecka än så länge.


Dessa skulle gärna få infinna sig i min garderob. :) I vilka färger vet jag dock inte, får se om jag beställer någon av dem.

Lyssnar på Jimmy Eat World - 23, början på den låten ger mig en sån otrolig känsla inombords. Lite som om, vad som än händer så kommer allt att ordna sig. Så känner jag en känsla av att allt är påväg framåt, jag är påväg framåt. Kan inte riktigt förklara känslan, men härlig är den! Tänk vad lite musik kan göra för själen!

Tänker avsluta inlägget med att säga tack till kära Ewa för den fina presenten vi fick ikväll, en stor Buddha från Indiska! Jag, Elina, Dea & Erika fick en var för att vi är så duktiga på att sköta kiosen på hockeyskolan. Hur go är hon inte då? ♥

KLÁRT!

Datum: 2009-08-10 Klockslag: 21:41:54

Har ringt på körskolan och fixat allt som har med det att göra nu, så nu är det bara att plugga på & hoppas på att jag klarar skrivningen & uppkörningen. :) Känns skönt att ha allt "fixade" bortgjort, så slipper jag tänka mer på det.
Förväntar mig dock inte att klara det på första försöket, känns bara inte som om jag kommer komma undan så lätt. Men det återstår att se!

Sitter just nu och tittar på underkläder på Nelly.com, det är något som jag verkligen fått upp ögonen för! Det är så himla roligt, känner just nu för att lägga ut några hundralappar på några nya trosor & något snyggt nattlinne. Får se hur det blir med det, men lite ska jag allt unna mig. :) Synd att jag hittat så mycket jag vill ha nu bara, törs inte ens tänka på vilka summor jag kommer upp i. Men nu ska jag ta med mig teoriboken och sätta mig framför tvn, som just nu visar Beck. Är det något man aldrig kan tröttna på så må det ju vara Beck, dels för att Gunvald är så himla bra! :D Haha.

NOTHICAL SAILOR DRESS

Datum: 2009-08-10 Klockslag: 14:04:40


Åh, blev lite kär i den här klänningen! ♥ Sailorinspirerade kläder må vara ett av det bästa jag vet, och marinblått är helt klart en av mina favoritfärger. Skulle man unna sig en kanske? 549 SEK.


Den här gillades också!


HOME

Datum: 2009-08-10 Klockslag: 13:46:42

Sitter och kikar på H&M's hemsida, men inte på kläder, utan på saker till lägenheten. :) Har hittat lite olika grejer jag vill köpa, men vissa saker som fanns i katalogen fanns inte på hemsidan. Hm? Jaja, inget att göra åt. Är hemma på "långrast" mellan hockeyskolejobb & riktigt jobb. Ska jobba åt mamma från 17-21 idag, och jobba igen lite av det hon jobbat åt mig i sommar när jag velat vara ledig. :) Men först ska jag gå med brudarna och äta skolans underbara mat! Köttgryta med ris, mumma! Så synd att man inte förstog hur bra maten var medans man gick här på skolan i Ramsele. Kan inte tänka mig att någon annan skola har så god mat så som dom har här. ♥ Ådalsskolans mat är iallafall råttgift i jämförelse. Fast det är det nästan även om man inte jämför med något också, så himla äckligt och oätbart. :c 
Men nu ska jag lägga mig med körkortsboken en stund & sedan vila lite innan det blir mera jobb.



Ska iallafall beställa det där påslakansetet med det där underbart söta kuddfodralet till! ♥ '
Fick jag välja skulle jag ta det rosa överkastet också, men är man snål så är man! Men å andra sidan, hur ofta brukar jag  orka/ha tid att bädda sängen?

TWILIGHT-SUG

Datum: 2009-08-08 Klockslag: 22:11:00

Jösses vilket Robert Pattinson & Twilight-sug jag fick helt plötsligt! Synd att jag ska upp och börja jobba på hockeyskolan 07:30 imorgon, annars hade jag startat min segdator och slagit på Twilight. Istället tar jag kanske med mig Chester till sängen och lägger mig och läser lite körkortsteori.


Livet är gött

Datum: 2009-08-08 Klockslag: 16:38:01

Drog med brudarna till Nässjön runt 12:30 idag. Kom hem för en stund sedan efter att ha legat och stekt hela dagen, så jävla underbart alltså! :D Synd bara att vattnet var alldeles för kallt för att jag skulle kunna bada. Så nu ska jag strax gå & duscha och fixa mig och sedan gå och fixa inför hockeyskolan som börjar imorgon. Kör dock ihop sig lite med det och middagen eftersom mamma & pappa är i Strömsund och vi ska äta grillat, vilket tar sin tid.. Men det fixar sig nog. :) Duschen nudå!


Jimmy eat world - 23, så himla bra låt!

Med syskonbarnen på utebadet

Datum: 2009-08-07 Klockslag: 15:33:57

Hade lovat Felicia att följa med dem på utebadet någon dag, så det fick bli idag. :) Är hur fint väder som helst, skönt att få uppleva några fler riktiga sommardagar. Just nu är det 27 grader i skuggan. Ska snart gå ut och sätta mig i solstolen och läsa körkortsteorin, men får nog ha något över axlarna som är helt sönderbrända. Haha! Smart att inte smörja in sig ett dugg.. Lär ha lagomt ont senare idag.

Här är några bilder, hade ingen kamera med mig så det fick bli med mobilen.


Lite färg har jag iallafall fått. :)

Shoppingsugen.

Datum: 2009-08-04 Klockslag: 15:39:24

Oh, nu är jag sugen på att handla upp lite av lönen nu. (a) Sitter och tittar på Nelly.com, men hinner inte titta nåmer just nu. Ska kila iväg på jobbet mellan 16-21, och sedan ska jag sitta vaken länge och njuta av morgondagens sovmorgon. :D Jobbar mellan 16:00-20:30, värsta softa jobbtiden!


Gulligt armband från Nelly.com

Äntligen!

Datum: 2009-08-03 Klockslag: 15:50:00


Solen har kommit tillbaka! :D

Har setat ute i någon timme nu och solat med cocosoljan på, lite brunare har jag iallafall blivit. :) Är ca 25 grader i skuggan, inte illa pinkat! Hela veckan ser ut att bli ganska bra, bättre än hur det varit de senaste veckorna iallafall. Synd bara att det ska bli fint väder just när jag tagit på mig att jobba extra, som på osndag t.ex, då tog jag en 07:00-15:00. :( Fast, pengar! Man kan ju faktiskt sola efter klockan 15:00 också. :) På söndag börjar hockeyskolan också, där jag ska jobba i kiosken ännu ett år. :) (Niklas Sundströms Hockeyskola) Looking forward to it! Typiskt att den börjar på söndag bara, då det ser ut att bli värsta bra vädret. Fast som jag sa till Elina & Dea för några dagar sedan; det kommer hinna bli världens värme till hockeyskolan börjar så vi får sitta där i tältet och svettas ihjäl.
 Ska äta tacos strax, sedan blir det en promenad med Erika. Sjukt länge sedan jag var ute och gick, kan ju verkligen behövas.

Jobb, jobb, jobb.

Datum: 2009-08-03 Klockslag: 12:53:09

Har jobbat 7-12 idag, så nu har jag ätit lunch och ska lägga mig och vila en stund. Efter det blir det nog en promenad med Erika, och sedan en hel massa körkortsläsning! Det börjar närma sig nu, så nu får jag försöka läsa litegrann varje dag. Jobbar mån, tis, ons, tors den häe veckan, sedan är det bara några strödagar kvar. Skönt, men dyker det upp extrajobb tackar jag inte nej. :)

Som sagt; vila nu.

Nu ska ni få höra!

Datum: 2009-08-02 Klockslag: 12:52:28

Igår på Urkult köpte jag mig ett par helt otroligt sköna byxor! Kanske låter en aning konstigt att köpa kläder på Urkult, men hur sköna är inte både människorna och kläderna som är där? Helt awesome är dom!

Jag, Elina & Dea ska följa med brudarna på fotboll i Frånö idag, samling 13:45 på isbanan. Så blir det middag på Sylos, det har blivit mycket ute-ätande nu på slutet, skärpning! Haha. Men nej, nu ska jag ta och fixa mig litegrann. Ska nog orka ta med mig kameran också, så det kommer bilder.. nångång. Ska inte lova för mycket som jag alltid gör, haha!

Urkult nästa!

Datum: 2009-08-01 Klockslag: 17:57:18

Klockan är snart 1800, vilket betyder att jag och brudarna drar på pizzerian och äter och sedan drar på Urkult. :) Hoppas på en bra kväll med uppehåll, kom världens skur för ett tag sedan. :x Nej, nu ska jag ringa Mimmi och höra om de är på g snart. :D

elina säger:
http://www.youtube.com/watch?v=Bkm1nT2xBRs :|

Here you have it;


Dålig uppdatering.

Datum: 2009-08-01 Klockslag: 12:19:02

Uh, jag har helt enkelt inte tid eller ork att uppdatera. Bilderna från Umeå kommer väl.. nångång.
Så igår var det Urkult som gällde, åkte dit med Elina, Dea & Martin. :) Hade det trevligt, och idag ska jag och Elina dit och köpa kläder. Låter konstigt? Men hur härliga kläder har dom inte, människornas stil överhuvudtaget på urkult är ju helt awesome! Alla åker på yran, jag vill också se Lady Gaga & Dead by april. :( MEN, jag har sett två av världens bästa band, twice, så jag ska inte klaga. :] Då menar jag såklart The Used och Rise Against, och då är The Used bästa bandet ever också.

Funderar på att beställa nytt löshår också, kanske kan unna mig det när jag tagit på mig att jobba extra två eller tre dagar nästa vecka. :) Vet inte om jag ska köra på Tajmahal eller om jag ska testa från Rapunzel. Där hade de #60 som är en nyans ljusare än #613, vilket vore ganska bra. Bara inte #60 är alldeles för ljust för mitt hår, men då får jag väl fixa mig ett besök hos frisören isåfall. Men känns ta emot en aning att lägga bort tusen spänn på löshår. :( Fast å andra sidan är det något som är ett måste, jag kommer aldrig vela vara utan min älskade löspäls.<3 Haha!

RSS 2.0