center>

Påskhelgen

Datum: 2014-04-28 Klockslag: 21:33:00

Eftersom jag jobbade nästan hela påsken (endast ledig på fredagen) så kom Peär hit. Hade en riktigt mysig helg! Vi åkte ut till Lövhult och grillade korv, satt ute i solen och grillade, lagade god mat och myste en hel massa. 

 
 

Kvalitetstid! ♡

Datum: 2014-04-05 Klockslag: 22:15:45

Hade lovat storebror att vara barnvakt till det lilla trollet i helgen så nu sitter jag hemma hos dom och äter lite popcorn och ser på film medan dom är på bio. Roligt att få lite kvalitetstid med Alicia. Det gick så himla bra att lägga henne också, hon är så snäll och lättsam den lilla gullungen.
 
 

Ännu en helg i Stockholm!

Datum: 2014-04-05 Klockslag: 22:12:50

 
Spenderar nästan lika mycket tid i Stockholm som i Nässjö nu för tiden känns det som, men vad gör man inte när man är kär? ♡ Kom hit i torsdagskväll och igår började jag dagen med en joggingtur och sedan tog jag med mig den lilla killen i vagnen och gick till Solna centrum och strosade någon timme. På kvällen blev det tacos och vin framför Let's dance med svärföräldrarna också, en mysig kväll! Idag har vi varit på stan och kollat på kavajer till älsklingen och sedan tog vi oss varsin fro'yo! Så jäkla gott! 

RSS 2.0