center>

Till Spanien

Datum: 2011-07-31 Klockslag: 22:53:20


Gjorde en liten beställning från Nelly.com, bara för att jag var i desperat behov av en strandväska & de hade en för ynka 39 kr. Bäst att passa på liksom! Skit samma om den inte var speciellt fin.

Hockeyskolan har startat!

Datum: 2011-07-30 Klockslag: 14:12:08


Bloggar väldigt dåligt nu under sommaren, men om ni vill veta vad jag sysslar med på dagarna så får ni besöka vår hockeyskolablogg.

-

Datum: 2011-07-27 Klockslag: 13:32:29

När jag vaknade imorse var min första tanke att hon var borta, att hon är död. Avslutade gårdagen med att gråta, och började dagen med att gråta - och nu gråter jag. Det tar aldrig slut.

Det känns som om hela världen gått under - tillfälligt, för om några dagar vet jag att det kommer att kännas bättre, men just nu är allt bara skit. Var inte roligt alls att vara på jobbet och anstränga mig för att hålla tårarna borta, önskar jag fick vara ledig några dagar.

Så fort jag kommer hem så påminner allt om henne. Bara en hund som kommer springandes, bara en hund som skäller, bara en hund att gosa med.. det ska vara två, inte en. Ingen fin Lady som ligger ute i skuggan och sover, eller som ligger i hörnet av soffan.. Jag saknar henne så himla mycket.

Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och försöka tänka på något annat.

När man gör allt man kan, och det ändå inte räcker till

Datum: 2011-07-26 Klockslag: 22:45:59

Vet inte hur många gånger jag gråtit idag. Går verkligen inte att hålla tillbaka tårarna. Åkte till veterinären idag med tanken att hon skulle få medicin utskriven, och sedan följa med hem igen. Men det slutade helt annorlunda. Hennes tassar var inte bättre, och hennes lever- och blodvärden hade blivit sämre. Veterinären sa att om det varit hans hund, hade han valt att avliva henne. Det kom som en chock, och jag började gråta direkt. Det gick inte att hålla emot. Men vi valde att göra det, för det har hela tiden handlat om att hon ska må så bra som möjligt. Vi fick gå in i ett rum och vara ensamma en stund, vara tillsammans lite till. Jag var med henne hela tiden, klappade & pussade henne och berättade hur duktig hon var, att jag älskade henne & att hon varit världens bästa hund. Det gick så fort, sedan låg hon bara där, nästan som om hon bara sov. Satt kvar inne hos henne en stund efteråt, var inte riktigt beredd att säga hejdå för alltid ännu. Erika kom in efteråt också, och vi satt där och klappade henne och pratade om vilken otroligt fin hund hon varit. Så speciell. Det var verkligen något speciellt med henne, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var, men något var det. Vi fick i alla fall två extra månader med henne, och det är jag så innerligt glad över. 

Även fast jag såg vår underbara, fina Lady somna in så kan jag ändå inte förstå att hon är borta - att jag aldrig mer får mötas av henne i dörren eller klappa hennes mjuka päls. Att jag aldrig mer få se henne komma lunkandes, nyvaken & söt på morgonen, aldrig mer. Världens finaste hund som jag älskade så otroligt mycket, älskar - fortfarande.

Men när vi kom hem, och Taimy tittade mot dörren & gnällde för att Lady åkt några timmar tidigare men inte följt med hem igen, så ville jag bara försvinna. Man märker att hon saknar henne, undrar vart hon är. Att komma hem nu ikväll och bara mötas av Taimy kändes hur konstigt som helst.. det är så tomt här hemma, det känns verkligen att hon är borta. Hon var en i familjen, och nu är hon borta. Men det var det bästa för henne, och jag vet att vi gjorde allt vi kunde.


Jag hoppas att du har det bättre där du är nu, att du slipper ha ont & vara sjuk.

Inget blir sig likt utan dig

Datum: 2011-07-26 Klockslag: 17:51:21


25 juli

Datum: 2011-07-25 Klockslag: 23:22:00

Varit i Sollefteå och klippt mig & hämtat ut mitt pass idag, så nu var det gjort. Var rädd att jag skulle behöva klippa bort så himla mycket av håret, men det var inte så farligt! Känns lite ovant, men riktigt skönt att ha nyklippt och fräscht hår i alla fall.

Annars har jag varit hos Erika ikväll och surrat, och den godingen är snäll och följer mig med Lady till veterinären imorgon (eftersom mamma jobbar). Men innan det ska vi gå på Caféet och luncha, en sallad som den ovan - yummie! Älskar att man själv får välja vad man vill ha i. För min del blir det bl.a räkor, kyckling, pasta & fetaost.

23 dagar kvar till Spanien!

17-24 augusti

Datum: 2011-07-24 Klockslag: 23:42:49



Royal Family apartment. "Välkomstpaket med blommor, fruktkorg, snacks och en flaska vin samt öl, läsk och vatten vid ankomst. Värdefack finns att hyra. Städning och diskning 7 dagar i veckan. Möjlighet till internetuppkoppling mot avgift." Nu är resan bokad, äntligen! Behöver jag säga att jag längtar?

Explosion i Oslo

Datum: 2011-07-23 Klockslag: 00:19:59



Läskigt det som hänt i Oslo idag också. Det känns så nära. Vart är världen påväg? Finns så otroligt många vidriga människor som vandrar omkring på den här planeten, varför är det aldrig någon av dem som drabbas av hemska sjukdomar eller råkar bli påkörda av ett rattfyllo?! Hoppas verkligen att de där människorna får det straff de är förtjänta av.

Hoppas verkligen att inget mer händer i Oslo nu, och att fler slipper dö.

IT ALL ENDS HERE

Datum: 2011-07-23 Klockslag: 00:14:56


Sitter alldeles för lite vid datorn för att det ska bli något bloggande, och nu är jag ju hemma med mina nära & kära också (som mest läser bloggen). 

I alla fall, i måndags åkte jag, Elina, Dea, Martin & Anders till Övik och såg Harry Potter på bio. Alltså... filmen var helt jävla fantastisk! Det känns sorgligt att det är slut nu, men jag har svårt att kunna tänka mig ett bättre slut på det hela. Slutet gjorde mig så himla glad, det var med en fin känsla inombords man lämnade biosalongen. Alla började dessutom klappa händerna när filmen var slut, och det säger ju en hel del!

Annars har jag mest legat hemma och varit sjuk (hade för lite kläder på mig i lördags när jag var ut), och jobbat lite och så. Var ut och plockade hjortron med pappa & Micke i onsdagskväll också, men hittade inte speciellt mycket. Men det räckte till lite sylt till glassen i alla fall. :} Alltid något! Men nu tror jag det är sovdags.

Cruising

Datum: 2011-07-16 Klockslag: 14:22:40

Jäklar alltså vad folk det är i natursköna idag! Knappt så man fick en parkering på ICA, står bilar överallt.

Har just tvättat håret & väntar på att det ska torka så jag kan kleta i blekmedel, nu ska den hemska utväxten bort! Känns som om den är en meter lång ungefär, när kan jag ha blekt håret senast? Mars, april? Blir utgång ikväll, så hoppas på att vädret blir lite bättre tills dess - just nu är det bara kallt & grått. 


Ska bli skönt att slippa detta! :}

Idag gick hjärtat sönder, ytterligare litegrann

Datum: 2011-07-12 Klockslag: 17:21:30

Idag har jag och mamma varit till veterinären med Lady för att kolla upp hennes tassar, som hon inte kunnat låta bli att vara och slicka & gnaga på. Var värre än vi trott, de såg riktigt hemska ut och var infekterade. Hon har dessutom ögoninflammation. Älskade lilla vän, gjorde så himla ont i mitt hjärta när jag satt där inne. Kunde inte hålla tillbaka tårarna. Men hon var så duktig, stod där så snällt och lät dem titta, rengöra & raka bort pälsen från tassarna. De sa att hon var en ängel & helt fantastisk som var så snäll och inte gav ifrån sig ett enda ljud - trots att hon måste ha så himla ont. Då blev jag lite extra ledsen, att hon som är så genomsnäll & underbar ska behöva må dåligt.

Vi har fått lite olika grejer vi ska prova och se om hon blir bättre tills på fredag eller måndag, vilket jag verkligen hoppas. Vi fick även med oss en tratt, men ska försöka använda bebisstrumpor också så hon slipper tratten så mycket som möjligt. Huvudsaken tassarna får vara ifred, så hon inte är där och slickar och gnager. Men antagligen är det hennes kropp som börjar lägga av, så jag ska försöka att ta vara på tiden med henne så mycket jag bara kan nu. Hon kommer antagligen inte finnas mer när det är dags för mig att åka hem i slutet av sommaren. 


Här var det dött!

Datum: 2011-07-11 Klockslag: 23:06:05


Anders ena dvärgben, som egentligen är mitt. Fan vad vi skrattade!

Började dagen med att jobba 7-15, tillsammans med bl.a Dea. :} Går alltid lättare att jobba med någon i sin egen ålder, blir lite roligare då! Sedan kom jag hem & somnade som vanligt, och efter middagen träffade vi Elina, Dea & Martin på ICA och bestämde att vi skulle hänga med dom och se film. Så en stund senare kom de och hämtade mig, och sedan anslöt sig Anders - då blev det dags för (världens finaste!) fruktsallad & Harry Potter. Haft riktigt trevligt och skrattat en hel massa, bl.a till Martins konstiga lilltå och min kommentar om stjärnfrukt - "det smakar som något man hittat ute som man egentligen inte borde äta".

Nu är jag hemma med Micke igen (som aldrig kom till Martin) och ska strax duscha & sedan lägga oss. Imorgon ska jag följa mamma till Sollefteå för att besikta bilen & ta Lady till veterinären och kolla läget. Vet inte om det börjar bli dags att ta bort henne snart.. tyvärr. Fina, fina Lady!

Nej, nu ska jag duscha så jag kommer i säng någon tid. Blir ingen sovmorgon imorgon, trots min lediga dag.

Veckans enda lediga dag

Datum: 2011-07-06 Klockslag: 12:04:04

Strålande sol & 25 grader i skuggan på min lediga dag, hur underbart? Har ganska nyligt klivit upp, och nu väntar vi på att Mickes mamma, Rolf & Simon ska komma hit över dagen. :} 

Annars händer det inte speciellt mycket, jag jobbar mest hela tiden känns det som. Jobbar andra helgen i rad nu, men sedan blir jag äntligen ledig en helg! :} Nu ska jag gå ut och sätta mig och fortsätta sola. Härliga tider!

Strålande sol & 25 grader i skuggan på min lediga dag :) #awesome

Sommar ♥

Datum: 2011-07-01 Klockslag: 13:44:13


Nog för att svensk sommar kan vara ganska dålig, regnig & kall - men när den är bra är den verkligen helt underbar! ♥

RSS 2.0