center>

Skyltsöndag

Datum: 2009-11-29 Klockslag: 11:42:32

Har just duschat och ska snart sminka mig & fixa håret, M är påväg hit för att hämta mig. :) Gulle som kör 24 mil fram & tillbaka för att hämta mig. Vi ska städa ur hans lägenhet och sedan gå ut på skyltsöndagen i Kramfors, kommer bli mys. :} Kanske jag skulle svänga in på Turistbyrån och tala lite med dem, var ju ett tag sedan nu.

Nej, nu ska jag ta och göra mig iordning så jag blir färdig nångång. Ha en bra dag!


I want to exorcise the demons from your past

Datum: 2009-11-29 Klockslag: 01:26:56

Satt mig ner och tänkte att jag skulle ge Muse och Coldplay en ärlig chans idag, och Undisclosed Desires blev genast en ny favoritlåt! ♥ Tycker om när man kan känna att man vet att en låt alltid kommer att påminna en om något speciellt. Det kommer den att göra. The Scientist också.

Såg som sagt på Robinson ikväll, men råkade somna så jag missade vem som åkte ut. ;c Så typiskt. Annars har kvällen varit dryg precis som resten av helgen, men förhoppsningsvis blir morgondagen desto roligare. :) Sitter just nu och funderar på om jag ska beställa ett nitarmband i guld eller silver? Kan verkligen inte bestämma mig för vilket.. Kanske sover på saken och beställer imorgon istället. Vad tycker ni? Guld eller silver? Tänkte även beställa ett armband med texten "Love makes the world go round". Tror f.ö att det är dags att jag lär mig min adress till Kramfors, är lite jobbigt att måsta kolla upp det varje gång jag ska beställa något eller så. Är postnumret som är så svårt, 872 30, 872 30.. Ja, tillslut sitter det nog (antagligen lagomt tills jag flyttar därifrån, hah).

If you never try you'll never know

Datum: 2009-11-28 Klockslag: 18:38:54

Sitter och lyssnar på You found me och sjunger med samtidigt som jag dör lite av min otroliga mensvärk. Det är ganska bra gjort att glömma bort/inte ha tid att hämta ut medicin när man vet hur otroligt ont man kommer ha.

Kvällens plan är att mysa ner mig framför Robinson med chips & dipp (utan sällskap :c). Men imorgon kanske jag åker på julskyltning med M, det kommer bli massa mys. ;') Så ska vi se Up imorgonkväll, så himla bra film alltså! :'D

Blev ett konstigt inlägg.. råkade börja lyssna på en låt som fick mig att storgråta, så.. blogghumöret liksom försvann.

Kan tiden gå saktare?

Datum: 2009-11-28 Klockslag: 15:54:54

Långsam är nog ordet för den här helgen. Låg och pratade i telefon till fem inatt, och sov till ett(?) någongång.
Kör lite dagens, mest för att roa mig själv.

Kläder: Jeans (som jag inte haft på mig på länge och blev överlycklig när jag märkte att de inte var ett dugg små!) & en vit tunn tröja.
Smink: Nothing.
Frisyr: Utsläppt & rufsigt.
Bild: -
Läsning: Bloggar.
Låt: The Fray - You found me ♥
Mat: Potatisgratäng och fläskfilé.
Vill ha: Mysigt sällskap. ;c
Favorit: (händelse) att mina jeans jag hittade t.o.m sitter lite löst i midjan ;') kanske jag t.o.m vågar väga mig idag.
Köp: -
Humör: Helt okej.
Göromål: Fylla i när jag kan tänkas jobba under jul- och nyårshelgen, ta fram ljusstakar & byta gardiner. Och smälla i mig chips & dipp medans jag tittar på Robinson.
Borde: Samma som ovan. Borde väl plugga också, men.. tog inte med något hem.
Beroende: M kanske? Hah ;')
Längtan: Att komma tillbaka till Kramfors.
Skit: Att det inte finns någon tidigare buss till Kramfors är 17:15 imorgon. :c

Fredagskväll

Datum: 2009-11-27 Klockslag: 21:57:25

Har tittat på Idol & ätit popcorn ikväll. När Tove sjöng U2 - Pride satt jag och rös något så otroligt, mäktig låt. Tycker alla som är kvar nu är så otroligt bra, vem kommer få åka ut ikväll? Nervöst. Ska nog gå och titta på Cirkus Möller nu och lugna ner mig lite, fick ett sms & ett samtal för ett tag sedan som gav mig en klump i magen & darrande händer. Tur att det gick bra säger jag bara!

Väldigt dålig uppdatering

Datum: 2009-11-27 Klockslag: 18:44:35

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har haft fullt upp. Berättar lite halvsnabbt om de sista dagarna.

I onsdags var det ju som sagt 200 dagars som började med att Elina kom till mig medans jag fixade mig, sedan droppade det in fler och fler med jämna mellanrum. :] Jag har verkligen världens bästa klass, ni är så goa hela högen! ♥ Vid 18:45 så gick vi allihopa på Träffen och åt, och efter det gick vi hem till mig igen. Min kväll gick mest åt till att sitta med en alldeles för full Micke inne på toan. Varje gång någon var kissnödig fick vi dra för duschdraperiet och sitta inne i duschen, haha! När Micke piggnat till satt vi bara kvar där inne och pratade en hel massa, och tillslut så drog nästan alla iväg på krogen. När alla hade gått så kom Kim och Mimmi upp ett tag, och Kim må nog vara.. ja, iallafall en av de roligaste människorna jag känner. Jag låg på mage i sängen och han kom och satt sig på mig och började tokjucka och stöna som fan. "Jag knullar dig som en jävla tjej, och du gör inte en enda min", det slutade med att han stog brygga över mig och stönade en hel massa, sjuka människa! Så var det något jag inte ville göra (minns dock inte vad) så då ställde han sig framför mig och sa något i stil med "om du inte gör det så visar jag snoppen" och började öppna byxorna. XD Vi fick oss en hel massa skratt kan jag ju lova. :D Älskar att han är den där killen som ser ut att vara den där tysta & seriösa typen, och så beter han sig som han gör. :'D Det slutade med att jag aldrig gick på krogen, och en hel massa sura miner. Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig, men den blev inte dålig. Men, på 150 dagars ska jag gå på krogen iallafall. ;>


(Snodde några bilder från Elinas bilddagbok, men när folk skickat bilder lägger jag in fler.)

Gårdagen började med att jag klev upp och gick och skrev nationella uppsatsen i Engelska B. Mådde så jävla dåligt, trodde att jag skulle behöva gå ut och spy ett tag, men som tur var så slapp jag det. Sedan blev det dags för Naturkunskap, sov mig igenom den. Läraren blev ganska sur (som vanligt nu för tiden), hah. Sedan gick jag hem och la mig och myste. Låg i sängen typ hela dagen, tills det blev dags att göra middag. Vid 18:00 eller något så hjälpte jag, Kim och André Micke att flytta ut sakerna från hans gamla lägenhet. Jag var stark nog att bära bl.a en säng! Trots att mina muskler varken känns eller syns så finns dom där inne någonstans, hah. Efter att vi flyttat klart var det meningen att jag och Micke skulle städa min lägenhet, men vi såg på Juno istället. Jag somnade och låg och mumlade massa obetydlig skit, haha. ;') Skippade dansen imorse för att få sova längre, så gick på skolan vid 11:45. Nu sitter jag hemma i natursköna och ska snart åka iväg och köpa något gott att knapra på till Idol.

Mina inköp

Datum: 2009-11-25 Klockslag: 10:41:35

Kom på att jag inte visat vad jag köpte i Sundsvall.
So here it is;
(Skulle lägga in en till närmre bild på kläderna också, men det vill inte datorn. ><)

Peppens återkomst

Datum: 2009-11-25 Klockslag: 10:22:57

Sitter på fotolektion och lyssnar på Lady Gaga & peppar inför kvällen. Monster, Alejandro & Bad romance står för mitt just nu strålande humör. Love it!

Igårkväll kom Elza över och vi chillade mest, och sedan kom Micke, Kim & André också. Så blekte vi mitt hår & satte i nytt löshår (läs gammalt). Blev blandat hår från Rapunzel och Taj Mahal eftersom jag, som det arsle jag är, glömde alla slingor utom typ fyra kvar hemma av håret jag hade inne sist. Iallafall - jag är skitnöjd! Långt, blont hår! ;*
Nu ska jag peppa vidare medans jag redigerar mina bilder.

Tisdag

Datum: 2009-11-24 Klockslag: 17:22:26

Sitter här med datorn på mitt nya bord nu. :] Micke, André & Kim följde med hit efter skolan och fixade det, tack för det! Jag hade dock varit smart att lägga bordsskivan direkt på golvet, så nu är det massa repor på den. :( Tur att det var ett billigt bord iallafall.

Fick naturkunskapsprovet bortgjort idag också, hade inte tränat någonting alls nästan men jag hoppas det gick vägen ändå. Nu sitter jag här och undrar över hur tiden ska räcka till ikväll, när jag istället borde röra på min feta röv och laga mat & sedan gå ner och köpa blekning så vi kan börja fixa mitt hår.

Vart tog peppen vägen?


I've never seen one like that before

Datum: 2009-11-23 Klockslag: 22:05:36

Känner att jag inte har så mycket att säga. Kvällen skulle bestå av pluggande, men det har den såklart inte gjort. Får skumma igenom allt en eller två gånger innan jag lägger mig & sedan göra det några gånger imorgon också.

Är det bara jag som känner för att ta en sista minuten till något varmt & härligt land över jul om det inte kommer någon snö snart? Imorgon är det en månad kvar till julafton, och det ligger inte en endaste snöflinga på backen. Man märker verkligen vad det är vi gör med vår fina jord.


Lyssnar om & om igen och peppar inför 200dagars på onsdag!

VECKAN;

Datum: 2009-11-23 Klockslag: 16:58:03

Naturkunskapsprov
Bleka utväxten & sätta i nytt löshår
Städa
Studentfest (200 dagars!)
NP uppsats i Engelska B

"Close your eyes, sometimes it helps"

Datum: 2009-11-23 Klockslag: 15:02:04

Blev ingen skola för mig idag, åker tillbaka till Kramfors med 05:15 bussen imorgon istället. Mår relativt bra, men armen gör ont som satan. :c Svullnaden & hårdnaden vägrar gå ner också, hoppas det inte håller i sig i allt för många dagar bara.
Tog bilen förut idag och åkte ut och fotade lite till fotouppgiften som ska vara färdig tills på onsdag. Vet inte om bilderna räcker eller om det kommer att bli bra, men nu har jag iallafall gjort något. Feels good! Var skönt att bara åka runt lite och lyssna på musik också, att köra bil är lite som terapi tycker jag. Så himla lugnande.

Resten av kvällen hade jag tänkt ägna åt att försöka plugga till naturkunskapsprovet jag har imorgon, såklart är jag ute i sista sekund som vanligt. Känner mig så stressad inför onsdagen, för imorgon ska jag hinna bleka utväxten & sätta i nytt löshår. Så jag borde nog ta mig tid att sy lite löshår idag också, om jag öht ska hinna.

-

Datum: 2009-11-22 Klockslag: 19:40:17

The best things in life aren't things - Art Buchwald



[Mår för dåligt för att orka blogga, tror jag tar min Half Baked och återvänder till sängen.]

Skallig och jävlig

Datum: 2009-11-22 Klockslag: 14:30:51

Har nyss tagit ur allt löshår, känner mig sådär obekvämt tunn- och korthårig! Men det ska i snabbt igen. :} Elina ska få bleka utväxten och sen sätta i allt igen, och det ska bli gjort innan onsdag iallafall. Just nu känns det som om jag en dag kanske kommer kunna leva utan löshår, när mitt hår blivit tillräckligt långt. Känns bra.

Biverkningar av sprutan? Jo, jag har en väldigt uppsvullen & öm arm, känner mig slö och mår illa. Ser ut som om min axel glidit ner på armen, eller att jag har fått en konstig extramuskel. Haha! Får se när jag åker tillbaka till Kramfors, känner mig inte sådär jättepigg på det just nu.

Vaknade vid 6 och såg att jag hade fått ett sms och hade 19(!) missade samtal. Läste sms:et och blev genast sjukt orolig, ringde några gånger utan att få något svar och skickade därför iväg "Ring mig så fort du ser det här!!". Så väcktes av mobilen och ett ungefär tre timmar långt samtal imorse, haha! Ibland går tiden helt sjukt fort alltså.

Då var det gjort!

Datum: 2009-11-21 Klockslag: 18:23:49


Lördag

Datum: 2009-11-21 Klockslag: 13:11:06

Har just ätit frukost/lunch, fick bli lite sjömansbiff(?). :]
Så nu medans jag laddar Ipoden ska jag klä på mig & sedan ta en prommis. Synd att solen försvann så snabbt, men jag är glad att det iallafall inte regnar. Efter promenaden blir det en dusch & sedan kanske jag åker och vaccinerar mig mot svinis. Är egentligen väldigt osäker på om jag borde ta sprutan eller inte, och så ska jag väl inte förneka att tanken på att ta en spruta gör mig livrädd. ;{

ttul

Orolig natt

Datum: 2009-11-21 Klockslag: 12:33:00

Har haft den värsta natten på väldigt, väldigt länge.
Vid 03:00 kände jag mig helt borta, var illamående och hörde svenska röster från tvn fast att de pratade engelska. Så då bestämde jag mig för att försöka sova. Sedan vid 03:40 vaknar jag av att jag hyperventilerar och gråter, och kan inte sluta gråta. Hade drömt så obehagligt, och det kändes så jävla verkligt. De flesta sakerna handlade om det jag/vi gjort de senaste dygnen, fast att det var helt annorlunda. Jag kände mig full & drogad och kunde knappt hålla mig på benen, ingen brydde sig och helt plötsligt trodde jag att någon skulle döda Micke, vilket ökade paniken en hel del. Minns inte allt, och kan inte heller förklara vissa saker, men jag har aldrig förut vaknat gråtandes om ingen dött i drömmen. Så den har var sjukt läskig. Men tillslut så vågade jag försöka somna om, väldigt orolig över att samma sorts drömmar skulle fortsätta.

 Kan ju bara säga att Micke var guld värd inatt! Tack för det.

Halsförlust i Birsta city

Datum: 2009-11-21 Klockslag: 00:31:24

Tänkte berätta om mina 24 h tillsammas med Elina, Micke & André. Det kommer bli långt, luddigt & säkert ganska ointressant, men skitroligt för mig själv att kunna gå tillbaka och läsa senare.

Onsdagskväll
I onsdags när Elina kommit till Kramfors kom Micke & André och hämtade oss vid 18:30, och då testkörde jag Mickes bil. Gick inte så himla bra, men.. ändå okej. Sedan åkte vi bort på Ok och köpte godis och hyrde Män som hatar kvinnor. Fast när vi kom till lägenheten bestämde vi oss för att först se The boy in the striped pyjamas. Vi var väldigt dryga och inte alls på humör för att se en sådan film, men vi lyckades ta oss igenom den ändå, men med något skrattanfall då och då. Så berättade Micke att han tyckte det var så roligt att ha ljud från en film och se på något annat, så det testade vi. Hade ljudet från filmen på medans vi såg på olika tvprogram, och jävlar vad vi skrattade. Men nog om det. Kan bara nämna halsförlust (halsfluss), hahah! Åh, André är den mest blåsta människa jag någonsin träffat tror jag (på ett positivt sätt). Stackaren har hela sitt liv trott att det hetat halsförlust, och inte halsfluss.
"VA?! JAG SOM ALLTID SAGT DET MEN INGEN JÄVEL HAR SAGT NÅGOT?!"
Sedan började vi se på Män som hatar kvinnor men bestämde oss efter ett tag för att hitta på något riktigt roligt & impulsivt. Skulle vi ta bilen och åka någonstans och bo på vandrarhem, eller sno en båt och åka ut och typ fiska.. Ja, idéerna var många. Men tillslut bestämde vi oss för att dra till Härnösand för att köpa mat på donken och sedan åka upp till Höga Kusten hotellet och sitta där och äta. Först jävlades det med oss hela tiden, vi fick åka tillbaka in till Kramfors igen för att tanka men så fungerade inte det, men tillslut så. Så när vi kom fram till Härnösand så var donken såklart stängt, så vi åkte och parkerade bilen och gick på stan en sväng. Hittade några människor som stog utanför en krog(?) och frågade dem om det fanns någonstans att äta så sent på kvällen, och det fanns det. Så vi gick det och åt strips & pizza. Efter att ha suttit där ett tag och ätit & pratat och varit med om något så grymt pinsamt (kom in två killar som levde om som fan för att de KANSKE hade betalat en tjuga för mycket.. hur orkar man ens vara så?) så tog vi bilen och åkte hem igen. Tror att klockan var omkring 02:00 när vi kom tillbaka till Kramfors, och många om & men så bestämde vi oss för att vi skulle sova uppe hos Micke & André alla fyra. Väl där fortsatte vi att se på Män som hatar kvinnor men sedan satt vi bara och talade och hade det mysigt, och helt plötsligt var det bara ca 1-2 h kvar tills vi skulle kliva upp. Så lite före 05:00 la jag och Elina oss och försökte sova (de andra hade redan somnat), så när vi klev upp vid 05:55 hade vi sovit i ca 20-30 minuter.

Torsdagsmorgon
Micke är väldigt svårväckt, och jag kämpade tappert i 40 minuter med att få upp honom. Elina satt i rummet brevid och skrattade åt mig, vi kom fram till att jag var som någon sorts militärmamma. HAHA! Jag skrek, puttade på honom, slog på dörren och tände & släckte lampan skitfort. Stackars Micke, han blev rädd för mig flera gånger. "Men shit, kan du sluta vara så läskig? Måste du vara så arg?" fast jag var egentligen inte arg alls, ville bara få upp honom. Micke var levande död när han klivit upp så jag bestämde mig för att jag skulle köra till Sundsvall också, för jag kände mig faktiskt pigg efter mina 20-30 minuters sömn. När vii äntligen kommit iväg så svängde vi in på Ok och köpte lite färdkost i form av skumtomtar & julmust, och eftersom Micke var tvungen att fasta så fick det bli snus för honom. Det gick f.ö hur bra som helst att köra bilen, helt annorlunda motför dagen innan. När vi körde på E4an så var det en ny, snygg sportbil som kom och körde om oss och flera bilar framför oss. Vi blev irriterade (och kände oss ägda) så jag gasade på tills vi kommit förbi honom, nöjda som fan. När vi låg några bilar framför, vad händer inte då? Jo, idioten kommer och kör om oss igen. Kände oss så otroligt ägda, inte kul alls. :( Haha!

På sjukhuset & Birsta
Väl framme på sjukhuset hände inte så mycket, vi gick först på röntgen och sedan gick vi och väntade där Micke skulle opereras. När läkaren kom och hämtade honom kom han sedan tillbaka och sa att någon av oss skulle följa med honom, och det fick bli André. Efter en stund kom André ut och sa "Sara och Elina, kom!" jag blev först skitnervös och trodde att det hänt något, men det var bara det att vi skulle få sitta där inne med honom vi också. När vi kom in låg Micke på en brits med en liten mössa på sig, han var lite halvborta efter att ha fått lugnande. Tyckte så himla synd om honom, mina moderskänslor kom fram (jag vet att jag är konstig, haha). Sedan kom dom och hämtade honom så han fick gå in i operationssalen. När jag hörde hur en borr började låta blev jag jättenervös och hoppades att det inte var Micke de använde den på, men det var det. När han kom tillbaka var han väldigt borta, men berättade ändå om hur hemskt det varit och sedan la han sig ner och somnade. Så vi satt där i ca 1 h medans han sov, och sedan tog vi bilen och åkte till Birsta. Han var så trött och borta att han ville sitta kvar i bilen, så det fick han göra medans vi gick in och shoppade lite. Det var 30% på Bik Bok så vi passade på att handla där. Jag köpte en skitsnygg röd kort klänning med puffiga ärmar, en svart kort klänning med axelvaddar och paljetter på axlarna,svarta tights, lackleggings & armband. :D Sedan ringde Micke som nyss vaknat och höll på att frysa ihjäl, så vi gick till bilen och hämtade honom och sprang lite snabbt in på IKEA. Jag köpte ett soffbord, massa ljus & galgar. Efter det åkte vi hem igen. Jag var konstigt nog fortfarande ganska pigg, eller iallafall så pigg att jag klarade av att köra. När vi kommit in i Kramfors bad jag Elina väcka Micke för att fråga om vi skulle tanka eftersom vi kört på reserven ganska länge, men Elina sa att han hade skakat på huvudet. När vi kommit en bit förbi Ok så bara lägger bilen av. Panik? Jo, lite. Micke trodde inte att det var bensinen som var slut, så vi klatrade på en hel del. Fick stå intill kanten med varningsblinkersen på. Efter att en massa saker hänt, som jag inte orkar nämna för att de inte är så intressanta så kom någon som Micke kände med en dunk bensik till oss, och så kunde vi åka vidare. Tyckte så synd om Micke, han var redan helt borta, trött & hade ont och så hände det där. Efter att ha åkt och lämnat alla våra grejer och sedan åkt upp med bilen till Micke igen så tog jag och Elina en prommis hem. Efter att ha sovit 30 min under de senaste 32 h och ätit endast en macka på 18 h så var vi helt döda. Jag gjorde mat, skruvade lite i mitt bord, pratade med Kim och sedan somnade jag.

Vad jag gjort idag orkar jag inte nämna. Har varit en bra kväll iallafall, men nu är jag helt död och vill bara gå och lägga mig och få sova ut. Tänker sova i evigheter imorgon, fyfan så skönt! Ära vare sömn.

Men tack för ett sjukt roligt (men jobbigt) dygn! ♥

24 hours with you

Datum: 2009-11-19 Klockslag: 18:51:37

Inom de senaste 32 timmarna har jag fått ca ½ h sömn.
Inom de 18 senaste timmarna har jag ätit en macka & druckit någon klunk juice.
Inom de 20 senaste timmarna har jag kört/åka ca 25-30 mil.
Inom de senaste 24 timmarna har jag konstant umgåtts med Elina, Micke & André.

Det har varit ett sjukt dygn, som jag tillbringat tillsammans med fantastiska människor! ♥
Konstigt nog fungerar min kropp förvånansvärt bra, men nu ska jag nog ta igen mig lite.

Krya på dig Micke!


Sundsvall

Datum: 2009-11-18 Klockslag: 14:31:49

Micke ska till Sundsvall och opereras imorgon och ska att ha Kim med sig, så då frågade han om inte jag också kunde följa så jag kunde köra (eftersom han kommer få lugnande osv och därför inte får köra själv). Så imorgon drar vi och Elina till Sundsvall. Vi hade tänkt hinna med lite shopping i Birsta också, härligt. :} Har skrivit en lista över saker som behöver införskaffas, tänkte även hinna smita in på IKEA en stund. Funderar på om jag kanske skulle köpa bord. Så kan jag ställa min tv på mitt nuvarande soffbord, ta bordet som tvn står på och ställa under spegeln i hallen så allt får plats där. Som det ser ut nu har jag bara en pall där, så hårtork & plattång måste ligga på golvet. Det gillas inte! Kanske ska fråga mamma & pappa om dom inte vill sponsra mig med ett soffbord för att jag fick MVG på svenska essän. Haha! ;')


Hur lyckas jag?

Datum: 2009-11-18 Klockslag: 12:31:05

Vaknade vid 10:30 efter att ha sovit i över 13 h. Skulle bara gå och titta på tv en stund vid 20:00 igår, så vaknar jag vid 23:30 av att mamma ringer. Sedan somnar jag om och vaknar vid 02:30 och klär av mig och lägger mig igen. Vaknar återigen vid 09:00 när Micke ringer och frågar om jag inte kommer på skolan. Sedan sover jag vidare igen. Jag som hade planerat en uppekväll med något gott framför en bra film igår, men..? Haha, vad less jag blir på mig själv.

Gårdagens underbara humör har övergått till motsatsen, tack vare mitt internet & spotify. Att slå sönder min dator är nog på min topp 10 saker jag vill göra. Nej, kanske jag skulle ta och äta lite frukost och försöka ändra på det här kassa humöret?

Pepp på livet

Datum: 2009-11-17 Klockslag: 17:34:08

Idag är den här tjejen verkligen pepp alltså! :'D
På livet, studentfest på onsdag och.. allt! Härliga känsla.



Mi familia <3 mwaha

R E P E A T

Datum: 2009-11-16 Klockslag: 18:54:47


Stackars grannar, haha! ;') Jag tror då rakt jag blivit lite smygkär i denna underbara s.k ullaredsbög. ♥

Efter regn kommer sol?

Datum: 2009-11-16 Klockslag: 15:02:41

Är så otroligt less på detta dystra väder, när var det senast som solen tittade fram? Så länge sedan att jag faktiskt inte ens minns det. Och inte kan jag minnas att det någonsin varit helt snöfritt i mitten av november? Man kan ju undra vart världen är påväg. Jävla regn.




Behöver jag säga något mer? Haha. Det enda trevliga var väl att träffa alla igen. Stannade på skolan en stund och sedan gick jag och handlade, ska äta den där sjukt goda laxen med bulgur, sallad & yoghurtsås! :] Har lust att gå ner och köpa något gott och mysa ner mig i soffan med tända ljus ikväll, när jag egentligen borde plugga & städa. Tänk om jag kunde få saker gjorda istället för att tjata om att jag måste göra dem varje dag, vad lätt det vore.

-

Datum: 2009-11-15 Klockslag: 23:14:03

Om allt bara kunde vara lite lättare.


But in the end everyone ends up alone

Datum: 2009-11-15 Klockslag: 22:01:36

Kom hem från jobbet för ca 40 min sedan, har varit väldigt lugnt ikväll. Jag hade köket och stog och nynnade på olika Kent låtar, när jag hör att en av låtarna från Röd börjar spelas på radion. En såndär liten sak som höjer humöret. ;* Har haft en konstig känsla i magen nästan hela kvällen, I don't like it.

Funderar på att äta något, sedan packa & sova. Känns inte sådär jättelockande att kliva upp 04:30 imorgon. :( Dessutom är Jossan i Thailand, Elina kanske är sjuk & Kim är sjuk. Kul skoldag, verkligen. :( Vem ska jag då utbyta mördarblickar med när jag vill sjunka genom golvet pga vissa personer? Haha.


Work work

Datum: 2009-11-15 Klockslag: 12:11:57

Klev upp för inte så länge sedan efter att ha legat och gosat en hel massa med Chester. Som alltid tar den största platsen i sängen, haha. ;') Ska strax steka skinka, ägg & potatis och äta innan jag åker iväg och jobbar. Hoppas det blir en realtivt lugn dag på jobbet, fast den ska såklart inte vara för lugn heller, då blir det tråkigt.

Något som just slog mig.. söndagsångesten jag brukade ha förut har försvunnit. Sköntskönt! Men nu måste jag skynda mig, ska iväg om ca 30-35 minuter. Får se om jag orkar skriva något när jag kommer hem vid 21:30.

TTUL

H&M

Datum: 2009-11-15 Klockslag: 00:02:18

Har haft ett väldigt shoppingsug hela dagen, så jag beställde just några saker från H&M. :} Har suttit och velat mellan olika grejer, men det fick bli dessa i slutändan. Tog månadsfaktura, så jag får väl hoppas på att min ekonomi är lite bättre när den kommer. Haha! ;>
 

Såg som sagt Twilight på tv1000 ikväll, tror jag blev lite kär i Edward igen. ;') Istället för chips & dipp spontanköpte jag en kebabrulle också, haha.

Kan alla andra, så kan jag!

Datum: 2009-11-14 Klockslag: 18:47:10

Varning för mycket text och en hel del tjat.
Varje gång när jag läser en blogg med en tjej som jag tycker är hur fin som helst, som säger att hon måste gå ner si och så mycket i vikt så blir jag så himla irriterad. Jag tänker alltid "hur fan kan nog tycka att hon är för tjock?!" och det bevisar ju bara att det verkligen är i huvudet det sitter. Men iallafall, här kommer en släng dubbelmoral. Men just nu orkar jag inte ens titta mig i spegeln, minns inte när jag senast kände mig såhär stor och motbjudande. Känslan av att ha en tom & ibland skrikande mage gör mig nöjd med mig själv, jag känner mig duktig då. (Hur dumt som helst och jag är fullt medveten om det.) Av någon anledning känns det så himla mycket lättare att svälta sig själv än att träna, även om man inte tjänar ett dyft på det. Så fort man börjar äta så kommer vikten tillbaka, på en gång. Men kanske blir det så när man vid ett flertal tillfällen tränat och försökt gå ner i vikt men aldrig sett något resultat. Men det dummaste är att jag egentligen är fullt medveten om att allt egentligen sitter i huvudet. Jag har varit riktigt smal, men jag har ändå aldrig känt mig nöjd med mig själv. När jag var smal skämdes jag över min "feta mage", som antagligen inte ens var en femtedel av vad min mage (eller kropp öht) är idag. Jag har alltid varit en sådan som inte förstått mig på varför folk inte kunnat säga vad dom väger, men nu förstår jag det. Jag vågar inte ens väga mig längre, jag är alldeles för rädd för att jag ska ha gått upp flera kg till. Eller kanske jag skulle gå och göra det för att peppa mig själv, eller får det motsatt effekt? På måndag vill jag verkligen försöka att börja gå ut och gå, träna hemma i lägenheten & sakta men säkert börja arbeta med mitt självförtroende. Jag säger att jag vill, inte att jag ska. Så vi får se hur det går. Men bara för att jag aldrig har sett något resultat förut så betyder inte det att jag aldrig kommer att göra det, för kan alla andra gå ner i vikt så kan jag också göra det.

Nu ska den här emochejen åka och köpa chips & dipp (och pga det få dåligt samvete) och sedan se Twilight på tv1000 20:00.

Egypten

Datum: 2009-11-14 Klockslag: 14:48:12

[Varning för tråkigt inlägg, är bara för att jag ska komma ihåg olika resemål & hotell.]

Ghazala Beach Hotel, Sharm el Sheikh +++

Trivsamt, charmigt hotell med trivsam atmosfär och utmärkt strandläge mitt i Na´ama Bay. Hotellet består av huvudbyggnad och bungalower i en fin trädgård och två poolområden (ca 700 resp. 350 m2), varav den mindre är en vuxenpool som är uppvärmd 15 november - april. Sällskapsutrymme, barer och à la carte-restauranger. Fitnesscenter. Spa. Tvättservice. Dykcenter. Egen strand med solstolar och strandbar.

Lördag

Datum: 2009-11-14 Klockslag: 11:02:15

Vaknade av ett samtal från udden, det var Camilla som ringde och hörde om jag ville jobba 13-21:30 på rosa imorgon. Och självklart ville jag det, pengar kan man aldrig få nog av! :] Fast känns lite nervöst då jag inte varit på den avdelningen sedan i somras, men det ska nog gå bra, även om det är nya boende osv.
Så jag får ta 05:15 bussen till Kramfors på måndag istället, känns lite halvjobbigt att kliva upp så tidigt. :c

Påtal om det jag pratade om igår, hur bra mitt sista år kommer bli osv. Pratade med mamma & pappa om vad mina pengar jag har skulle räcka till, och det är; en stockholmsresa i februari (se Kent & shoppa) och en utlandsresa på sport- eller påsklovet. Och så ska jag använda pengarna jag får tillbaka på skatten i juni (?) ska gå till att åka till London en vecka under sommaren med Elina och Dea. Hur underbart låter inte allt detta?

Elina, Dea & jag i världens bästa stad! Gissa vilken? ;> Haha!

[En liten extragrej bara, har drömt skitkonstiga drömmar inatt och ett tag vaknade jag av att jag smågrät lite efter att ha drömt att Kim Vestberg dog. Hatar dessa perioder då jag var och varannan natt drömmer att någon dör. :(]

Jag byter Sara mot Hooken

Datum: 2009-11-13 Klockslag: 23:46:23

När vi beställde studentmössor idag visste jag inte vad jag skulle skriva på min, men tillslut fick det bli Hooken. Sjukt fult & oseriöst smeknamn, men nog fan är det roligare än Sara som är typ världens vanligaste namn. Kommer vara roligare att titta tillbaka på mössan och se att det står Hooken om tio år, faktiskt.

Hela köret gick på 1700 kr, och då beställde jag den bästa mössan, en tröja, mjukisbyxor, tuta, champagneglas & en årsbok. Ja ni hörde rätt; EN ÅRSBOK! Så jävla roligt alltså. :'} Shit.. det känns så himla konstigt att det verkligen är vi som tar studenten i år, och vi är snart inne på den sista terminen av våra 13 år i skolan. Trots att det känns helt overkligt, så känns det ändå verkligare nu än någonsin förut. Efter att ha beställt mössorna gick jag & Elina ner på media med riktigt stora leenden på våra läppar.

Det absolut bästa av allt är att mitt sista år hitills har varit så himla fantastiskt, har haft så himla roligt och lärt känna nytt underbart folk. Och att ha kommit vissa personen i klassen närmre är så himla skönt, det betyder verkligen något när människor verkligen kan öppna upp sig inför en.
Jag hoppas & tror att resten av mitt sista år kommer att vara helt underbart. ♥ (Samtidigt som det känns lite sorgligt, kommer sakna allt, eller nästan allt iallafall.)

Natursköna

Datum: 2009-11-13 Klockslag: 17:51:13

Ja, så var man hemma i Ramsele igen. Är alldeles strax middag, fast min hunger har tråkigt nog avtagit. Hoppas matlusten är bättre än vad den varit de senaste dagarna!

Har varit en helt awesome dag, började med att vi slapp dansa och hade teori istället. SEDAN SÅ FICK VI VETA ATT VÅR STUDENT FLYTTATS TILL DEN 10:E JUNI! Underbart, och så har vi fixat studentmössor också. Nu börjar det bli mer och mer verkligt. :}

I'm coming home

Datum: 2009-11-13 Klockslag: 00:05:34

Svenskan är färdig, finally. Disken är diskad. Jag är duschad och nu ska jag bara föna håret, packa det sista & sedan ska jag äntligen få soooova. ♥ Är det inte lite tragiskt att hela dagen sitta och längta efter att få sova? Antagligen, men vad ska man göra? Saker känns lite bättre nu iallafall, att lätta på hjärtat hjälper alltid.

Imorgon bär det iväg hem till Natursköna, att åka hem varannan helg är nog det bästa, för då hinner man känna att det ska bli skönt & mysigt att få komma hem igen. :] Nej nu ska jag skynda mig, sedan ta en tablett & däcka i sängen!

Snart stänger jag av

Datum: 2009-11-12 Klockslag: 18:26:50

När jag kom hem från skolan la jag mig och sov, igen. Klev upp efter 17 någongång, sedan dess har jag diskat lite och lagat mat. Har nog inte ens ätit upp 1/3 av maten jag gjorde, så himla värt.

Känns verkligen som om jag tappat orken till allt. Är knappt hungrig längre, och om jag är det är jag ändå inte speciellt sugen på att äta något. Hela kroppen värker och fick jag välja skulle jag helst bara ligga i sängen och stirra. Sara goes apatisk?

Dagens planer var att plugga, diska, städa & packa. Kvävs av alla borde & måste. Är nog i behov av lov mer än jag varit på väldigt, väldigt länge. Känns som om jag bara kommer stänga ner snart.

Why'd you have to go and make things so complicated?

Photo Boo(f)th

Datum: 2009-11-12 Klockslag: 13:34:56




Älskar oss ♥

Efter 14 h sömn

Datum: 2009-11-12 Klockslag: 12:26:05

Igår efter att ha klarat mig igenom hela skoldagen relativt pigg, så somnade jag runt 17:00 efter att ha ätit middag. Sedan vaknade jag vid 23:00 och var vaken i ca 30 min och sov sedan vidare till 07:40 imorse. Därav inget bloggande. Men är fortfarande helt trött & slut idag, och ont i kroppen gör det!

Sitter uppe i filmredigeringen nu, fast jag slutade vid 11:20. Orkar inte gå hem, för jag vet att en massa disk & plugg väntar på mig där. :( It sucks. Men så går det när man sover bort en hel dag, även om det var väldigt behövligt.

Nyktert bakis

Datum: 2009-11-11 Klockslag: 10:10:39

Igår bestämde jag, Elina och Kim oss för att hänga med Micke hem och laga tacos osv. Hade det sjukt trevligt, fast jag fick knappt i mig något pga att jag började asgarva så fort jag stoppade något i munnen. Det är inte bra att äta med r roliga människor alltså! Haha.

Sedan satt vi bara i soffan och myste och tittade bl.a på Greveholm, ju mer klockan blev ju mer deep talk blev det. När klockan hunnit bli 3-4 så bestämde vi oss för att stanna där hela natten. En jobbig, men väldigt värd natt ändå. :] Att ha sovsällskap är typ ett av det bästa som finns, love it! (Mår väl som jag förtjänar, haha.) Så nu sitter jag på skolan och är dryg efter 1,5 h sömn inatt. Jag och Kim låg i ena änden av soffan, och Elina i den andra. Så jag var sjukt svettig när jag vaknade. Var länge sedan jag mådde såhär kasst, känner mig verkligen bakis. När jag kom hem till lägenheten så tog jag en snabbdusch och fräschade till mig lite, och efter att ha tvingat i mig en halv macka med spyan i halsen gick jag på skolan. Har så sjukt mycket att göra idag, men jag antar att jag kommer däcka i sängen så fort jag kommer hem.
[Och nu sitter jag och njuter av Kent, ♥]

KENT

Datum: 2009-11-09 Klockslag: 21:53:28


Jag är helt såld! ♥ Det enda jag lyssnat på de senaste dagarna.


MY CL♥SET

Datum: 2009-11-09 Klockslag: 19:46:55

Började riva i alla garderober och kasta ut massa kartonger & skit, så att mina kläder och skor skulle få bättre plats. :]



Ingen vidare ordning, måste börja ha alla kläderna fint vikna i garderoben istället för att ha dom hängande överallt.

Lådorna fick inte plats någon annanstans, så de fick stanna där. Fler galgar måste införskaffas också!

FAVORITSKORNA; ♥




091109

Datum: 2009-11-09 Klockslag: 17:30:08

Började dagen med Engelska B, utan Elina dessutom. Lämnade in lite läxor men framförallt så läste jag högt en hel del! Blir så stolt över mig själv. Stannade kvar efter lektionen och talade med läraren (som f.ö är en av de goaste lärarna jag någonsin haft!) om när vi skulle avsluta kursen, så vi bestämde att jag kanske skulle gå till februari för att kunna få ett högre betyg än G. JAG, FÅ ETT HÖGRE BETYG ÄN G I ENGELSKA B?! Så jävla awesome, blev verkligen skitglad! Började kursen med oro för att inte klara mig igenom den med ett G liksom.

Resten av skoldagen garvade jag, Kim & Kim oss igenom. Tillslut kunde vi inte ens titta på varandra utan att börja tokskratta, och ibland behövde vi faktiskt inte ens se på varandra heller. Som Kim sa "Kim har penetrerat min hjärna", haha! Var verkligen på sånt där humör då det känns som om man ska sprängas för att man har så mycket skratt inom sig som behöver komma ut. Fick inte ett dugg vettigt gjort, men det var det värt. 


Stekt lax

Datum: 2009-11-08 Klockslag: 19:35:43

För ett tag sedan såg jag ett recept på lax på Amandas blogg som jag tyckte såg riktigt gott ut, så idag bestämde jag mig för att laga det. :]



Stekt lax kryddad med citronpeppar, fullkornsbulgur, grönsaker & en jättegod yoghurtsås.

Effektiva Sara!

Datum: 2009-11-08 Klockslag: 13:48:48

Vaknade vid halv 12 och gjorde en vegetarisk hamburgare till frukost/lunch. Sedan varvade mellan att se reprisen av Idol och springa ner till tvättstugan. Så nu har jag min andra maskin i, och det blir.. kanske fem till? (Så det är nog tur att tvättstugan är bokad ända till 22:00) Haha, lika bra att köra när man väl satt igång liksom. :} Men åter till Idol, blev helt chockad när Mariette hängde löst?! Det kan man väl tacka alla sveriges små gråtande fjortisar för. Tyckte att hon & Erik var helt klart bäst, rös något så otroligt.

När jag ändå är igång och tvättar och håller på, kanske jag skulle diska & städa lite också? Sedan måste jag göra färdigt engelskan och börja skriva min fördjupning i Historia A. Religionsfrågorna får nog vänta till imorgon.

Om jag hade lite hjärta att dela med mig

Datum: 2009-11-07 Klockslag: 23:40:19

Lördagskvällen spenderas med en klump i magen & Kent som strömmar ut högtalarna.

Jag längtar sönder mig efter att få se dem live, det kommer bli helt underbart. ♥ Hoppas på att få sällskap, men annars så går jag nog själv, om det är vad som behövs för att få se dem.

Vid ca 21:45 började jag skrika, varför? Jag hade glömt bort att Jossans flyg gick runt 21 någongång, så.. nu får jag inte tala med henne på två veckor. :( Det sög!

Lördag

Datum: 2009-11-07 Klockslag: 14:05:41

En stor puss till min underbara vän Jossan som ger sig iväg till Thailand idag, I'll miss you! ♥ [Hoppas du får det underbart, och att du kommer tycka om Thailand lika mycket som jag!]

Nu ska jag ner på Hemköp och handla lite, sedan ska jag och Elina äta bakad potatis till lunch. :] Lite rester är aldrig fel, haha.

Dagens lagomt slappa & sköna klädsel. :]

Musses klubbhus

Datum: 2009-11-07 Klockslag: 12:39:52

Hahah, det var gårdagens höjdpunkt! ♥

Efter att jag och Elina ätit oss spymätta på våra bakade potatisar med ishavs röra, räkor & sallad så kom Micke, Kim & Mischa och hämtade oss. Så sa vi hejdå till Kim som skulle gå på Träffen, sedan drog vi vidare hem till Micke. Tillslut var vi runt 12 pers där, och hade det sjukt roligt. Spelade tv-spel och tittade på The Uninvited (som jag f.ö inte fattade ett skit av?! och jag var inte ensam om det heller).
Sedan blev det dags för; Musses klubbhus! Ett sånt där barnprogram där den som tittar ska hjälpa till, och svara på frågor osv. Det handlade om att de skulle rädda tomten, och vi hjälpte till, satt och skrek, gissade & klappade händerna. Jag ska aldrig växa upp och bli tråkig! Efter det blev det dags för Bamse i trollskogen, sedan blev det mörkerkurragömma m.m. Strax före ett så drog jag och Elina oss hemåt, höll varandra i handen hela vägen, kändes väldigt säkert. :] Kvällen var iallafall helt awesome, måste göras om snart! :D

Så vid 10:30 imorse ringde mamma och frågade om hon & pappa skulle komma hit och hämta mig, men jag betämde mig för att stanna kvar. Kändes för jobbigt att åka hem och sedan åka tillbaka imorgon igen. Ska höra om jag får nått sällskap framför en film med chips & dipp istället. :]

Myskväll!

Datum: 2009-11-06 Klockslag: 15:40:44

Sitter just nu och lyssnar på Kent's nya album Röd. Elina ogillar Kent väldigt starkt, så jag har bara lyssnat igenom lite snabbt för att vara snäll mot henne, haha. Men jag känner mig inte besviken, tror att jag kommer gilla låtarna mer och mer för varje gång jag hör dem också. ;')

Men nu ska vi göra bakad potatis med ishavs röra & räkor, mumma! :'D Sedan ikväll blir det filmkväll med Kim och Micke m.fl. Awesome!

Sometimes -- all you need is one

Datum: 2009-11-05 Klockslag: 18:44:10

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make is through the day.
Others are just now facing the truth.
Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world.
Six billion souls. And sometimes – all you need is one.


Professional affordable

Datum: 2009-11-05 Klockslag: 16:23:00

Sitter här nyduschad i mina mysiga fleecebrallor, ska snart ta och laga något mat också. Blir resterna av quornfärssåsen som jag gjorde igår. ;> Jag prenumenerar(?) på Cosmopolitan, där brukar man ju kunna få med olika små tester, och för ett tag sedan fick jag små TRESemmé shampoo- & balsamtester på 10 ml. Så jag passade på att använda dem nu när jag duschade. Luktar otroligt gott, och trots att jag är en sådan som lätt vräker på med shampoo och balsam så räckte dessa 10 ml väldigt bra. :] (Vilket jag tycker var väldigt bra med tanke på allt löshår jag har i också, så det är mycket hår det ska räcka till!) Det är för normalt till torrt hår och innehåller vitamin E, extrakt från solros, hasselnöt och mandel. Kommer nog att köpa både shampoo och balsam, I liked it! (Kom just på mig själv med att skriva schampoo, men jag antar att det stavas sh.)

Elina sa just att hon gjort en önskelista i photoshop, så nu måste nog jag också sätta mig och göra en. ;') (Kommer säkert hinna ändra mig ett x antal gånger, men det gör inget.) Faaaast, mat & plugg måste nog fixas först. Så jag får det undanstökat någongång.

Migrän

Datum: 2009-11-04 Klockslag: 21:38:17

Efter någon timmes pluggande känner jag hur migränen smyger sig på, huvudvärken blir mycket värre och jag börjar svettas. Det var det sista jag behövde just nu, med tanke på hur mycket jag skulle behöva plugga. Får se om jag stannar hemma imorgon, har ändå bara engelska och naturkunskap. Fast skulle vara skönt att få provet i naturkunskapen gjort, men jag har verkligen ingen ork till att ligga och läsa på massa nu när jag mår såhär dåligt. Jobbig sits. ;c

Tror inte jag är så stresstålig..

På med glasögonen

Datum: 2009-11-04 Klockslag: 18:18:32

Har bytt om till mysiga kläder & tänt massa ljus, tänkte att det kunde göra det lite lättare att plugga. Så nu sitter jag här med glasögonen på och Angels & Airwaves som kommer ut ur högtalarna. Nu är det dags att börja skriva på min essä om olycklig kärlek, sedan blir det ekologi-plugg, har nämligen naturkunskapsprov imorgon.



Mina goa duntofflor jag fick av mamma för att jag alltid går utan strumpor och fryser om fötterna, hah! ♥

Lets have the time of our lives

Datum: 2009-11-04 Klockslag: 16:50:52

Mätt och belåten, åt makaroner & quornfärssås till middag idag.
Idag hade vi mötet med Maria från kommunen angående våra "Mitt Kramfors"-bilder, vilket gick alldeles utmärkt. Hon tyckte vi tagit riktigt fina bilder och gick med på alla våra förslag. Eftersom hon gärna ville ha text till bilderna, men vi inte tyckte det skulle bli bra (klottrigt & övertydligt på vissa bilder), så kom vi på ett sätt att lösa det så att båda parter blev nöjda. :] En sak att bocka av, så skönt!

Jag har verkligen inte förstått än att det är vi som går trean och är äldst nu, att det här är vårt sista år i gymnasiet. Att det är vi som tar studenten i juni. Även om jag bara vill spy av tänken på alla läxor och dylikt, så känns allt ändå så himla bra. Ångesten sköljer över mig ibland, men inte ens i närheten av så ofta som glädjen och lyckan gör. Allt blir vad man gör det till! Och idag stannade jag t.o.m kvar på skolan fast jag slutat, bara för att det är så underbart sällskap! ♥



Life is only what you make it now
Lets have the time of our lives!

Godnatt kära läsare

Datum: 2009-11-03 Klockslag: 22:54:40

Har nyss pratat med mamma, och nu är det dags att sova. :) Tänker göra ett försök att lägga fram kläder tills imorgon, men jag tror att jag (som vanligt) kommer byta kläder 3-4 gånger innan jag är nöjd ändå. Vilket resulterar i att min garderob inte ser bra ut för fem öre, och oftast ligger kläderna slängda på sängen eller på stolarna, eftersom jag har så bråttom på morgonen.

Har Foto C hela dagen imorgon, en tjej från kommunen kommer och tittar på våra "Mitt Kramfors"-bilder, som vi ska få betalda & uppsatta i kurridoren här i stan. Känner mig inte så nöjd över min bild, men eftersom jag är så omotiverad så har jag inte ens försökt mig på att göra bättre. Tråkigt nog känns det som om jag gärna hade valt bort Foto C om jag kunde, det ger mig bara ångest nu för tiden. :(

Men nu ska jag sluta surra och lägga mig och sova istället, fast först lägga fram kläder & borsta tänderna.

HALLOWEEN

Datum: 2009-11-03 Klockslag: 19:22:57

Här kommer en drös med bilder från halloween. :}














Det var min halloween i bilder, den var med ord l y c k a d!

Reach out your hand, and I'll make you mine

Datum: 2009-11-03 Klockslag: 17:48:56

Åkte en tur med pojkarna i Mickes bil idag igen, fast idag var det ännu roligare. Sladdade runt och var lite olagliga, haha. "Fan om polisen eller nån skulle komma nu.." Haha!
Förresten skulle jag gärna ta en taggtråd och strypa en viss liten f****. :)

När jag kommit hem blev jag på sjukt dåligt humör, men lite Angels & Airwaves på hög volym gjorde det genast bättre. ♥ Ett sånt där riktigt bra band som jag av någon anledning glömt bort, mycket dumt.
Tänk vad lite musik kan göra för själen.

Staden i mitt hjärta

Datum: 2009-11-02 Klockslag: 19:08:23

Saknar ihjäl mig efter London, världens bästa stad!
Har planerat att åka dit med Elina och Dea till sommaren, men frågan är om man kan vänta så länge? Fast med en utlandsresa (till Egypten?) i vår så borde det nog gå. :}

Ska försöka se till att ha sparat pengar så jag kan shoppa en hel massa när vi åker dit! :')
Jag & Elina på en underbar vårdag med solen i ögonen! ♥
Nu ska jag ta min feta röv & gå ut och gå med Elina. :] Skönt med lite frisk luft, behöver piggas upp lite.

Vem hade kunnat tro det?

Datum: 2009-11-02 Klockslag: 14:08:26

Jag har aldrig vantrivts i Kramfors (med ett litet undantag), men vem kunde tro att jag skulle trivas bra som jag faktiskt gör? Jag trivs jättebra och livet leker, förutom alla jävla läxor och uppgifter som ligger på hög nu. Insåg idag att jag blivit en sådan person som ibland går efter att - om man skjuter upp något tillräckligt länge så försvinner det tillslut. Men det funkade tydligen inte den här gången, damn it! :(

Idag var första gången på EVIGHETER som man träffade Kim också, skönt att ha honom tillbaka i klassen. :] På lunchen åkte jag & Elina ut och raggade med Micke, Kim & Kim. Vi for och sladdade runt och asgarvade, lite roar mycket! :D

Så har jag handlat för över 200 kr idag också, några mycket nödvändiga saker och några lite mindre nödvändiga.


Åhh vad välfylld min frys är nu, med det bästa också. ;> (Har dock massa saker i två lådor till, men som sagt, det bästa!)

Back to reality

Datum: 2009-11-01 Klockslag: 12:34:01

Idag åker jag tillbaka till Kramfors, och allt (läs nästan allt) blir som vanligt igen. Ska för första gången på sex veckor ha riktiga lektioner. Kommer nog bli ganska jobbigt, men ändå skönt att återgå till det vanliga.

Nu är Felicia och Nathalie här medans Kevin är och åker skridskor. Sedan när dom har åkt hem ska jag duscha & packa så jag är färdig tills bussen går 17:15.

Har bestämt mig för att nästa gång jag åker till Sundsvall ska jag gå in på Ikea, Lagerhouse och sådana affärer. Glömmer helt bort sådana affärer när jag är och shoppar, men det är ju faktiskt jätteroligt att handla saker till lägenheten. :}


Här är lite grejer från Lagerhouse som jag skulle vilja ha.

RSS 2.0