center>

Du vänder dig om och ler mot dom som aldrig haft en chans.

Datum: 2007-05-31 Klockslag: 15:45:31

vaknade runt sju imorrse av att mobilen ringde, väldigt bra uppvaknande fick jag iallafall. ouh! ^-^ låg trött och talade i ungefär 45 minuter, sedan blev det dags för mig att kliva upp och duscha för att jag skulle hinna på skolan. men sedan när jag tittade på mobilen och såg hur mycket det kostat för honom fick jag världens skuldkänslor, och nu vill jag fan fylla på hans telefon med typ hundra iallafall! :c åh, dumma telia som är så dyrt&dåligt. det där samtalet gjorde min dag väldigt bra iallafall, typ den bästa början jag kunnat få på dagen. om man inte tänker på kostnaden, åh. och du är så söt!

förlåt :'c (skuldkänslor som faen.)

har köpt hårfärg idag också, för typ 200 spänn. :c så nu är jag helt fattig, på typ en månad har jag blåst 1200 spänn. och då köpte jag bara saker i ösd för typ 300 eller något. så 900 har gått åt när jag bara varit i ramsele, omg. -.-
så då ska mamma färga håret på  mig ikväll, mörkbrunt. men när jag gjort mat och sådär ska jag nog vara med elina&dea, fast jag orkar egentligen inte åka på byn. :c men om vi ska hinna skriva brevet, skicka det till skåne och allt så måste vi göra det typ ikväll, så jag är så illa tvungen!
jag vill att du ska höra av dig, så jag kan ringa..

Jag lämnar allt jag har för en minut av värme.

Datum: 2007-05-31 Klockslag: 00:19:01

jag säger det igen, bara för att få det sagt. jag hatar verkligen den här känslan, känslan av att vara i behov av någon annan. hela dagen har bara varit en massa undran och längtan, och nu känner jag mig besviken. jag förstorar upp saker, tar allt för hårt. men jag är sån, jag är väldigt känslig och det kan jag tyvärr inte göra något åt.
och det låter överdrivet, men det får ni gärna tycka, men det är så jag känner det. vad ni tycker och tänker om det berör mig egentligen inte, för jag skriver bara för att få det ur mig. inte för att få något slags medlidande, eller för att jag vill att alla ska veta hur synd det är om mig, för det är inte synd om mig. det här är bara små, små saker, som jag dock förstorar upp, så de blir något större för mig själv. hur är det man brukar säga? att det inte kommer något dåligt som inte har något gott med sig? ja, något i den stilen iallafall. men varför kommer aldrig något gott som inte har något dåligt med sig, varför händer aldrig det? kanske känns det bara så för att vi tar till oss det negativa på ett starkare sätt än vi tar åt oss det positiva.. men varför gör vi det?
har varit hemma från skolan i två dagar nu, vill egentligen inte gå imorron heller.. men jag orkar nog inte sitta hemma helt själv ännu en dag. det är långtråkigt och det blir så mycket tänkande, vilket bara blir jobbigt.
jag tar allt det här så negativt, när jag egentligen borde se positivt på det. jag är verkligen negativ av mig, när det gäller det mesta faktiskt. det är tråkigt, men jag anstränger mig inte direkt för att vara positiv heller.. kanske borde jag försöka det?
nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig och lyssna på musik tills jag somnar..


jag hoppas att du hör av dig, snälla..

och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.

Datum: 2007-05-29 Klockslag: 13:22:20

stannade hemma från skolan idag, orkade verkligen inte gå dit. så istället har jag legat hemma och lyssnat på musik&sovit. :'D fast det negativa med att vara hemma är att jag blir så uttråkad och kan inte sitta still, så nu funderar jag på att gå och lägga mig och lyssna på musik ett tag, och vänta på att klockan ska bli halv 5 n_n hehe!
jo, det blir nog så!

Jag satte allt på spel, för dig gjorde jag allting fel.

Datum: 2007-05-28 Klockslag: 22:42:08

så fort du inte är där, väntar jag på dig. och jag tänker på dig hela tiden, men varför känns det då såhär? jag hatar den här känslan, den får mig att på något sätt känna mig hjälplös, för jag vet varken vad jag egentligen tycker eller tänker. varför blir det såhär? sitter det bara i att jag är osäker, osäker som person, tänker för mycket eller helt enkelt bara är alldels för rädd för sådana saker. närhet skrämmer mig, det gör det faktiskt om jag tänker efter, dock inte all sorts närhet. men att jag är osäker som person märker jag ganska ofta, tvivlar oftast på vad folk säger, om de säger något positivt. visst det gör alla, men kanske inte på samma sätt som jag gör det.
varför känns det inte så nu också? fick det mig att börja tänka för mycket, oroa mig för om det är ren inbillning, det måste nog ha berott på det. fast jag varken tror eller vill tro att det är det, men jag kan inte svara på om det är det.
jag vet så väl vad jag hoppas på och vill, eller är det något jag målat upp för mig själv? det där som alla människor vill ha, kanske känner jag bara att jag behöver någon..
men det har alltid varit något speciellt med dig, det har jag tyckt väldigt länge.


varför blev det sådär? jag trodde att ni skulle hålla ihop länge till, inte att det skulle ta slut såhär. jag vill inte förlora dig, du har funnits med för länge för det. hur det än blir, så hoppas jag att vi fortsätter hålla kontaken så gott det går. blir det aldrig någon fler gång, var det där sista gången som jag var där hos er? det känns verkligen som om det inte ska sluta såhär, jag blev helt chockad. vem hade förväntat sig det, inte jag iallafall. jag tror nog att vi alla blivit chockade, men jag hoppas att det ordnar sig.

jag saknar dig, ungefär hela tiden. saknar du någonsin mig?
jag är rädd.


could you love me to death?

Datum: 2007-05-27 Klockslag: 21:36:05

sovde i elinas husvagn inatt med henne och dea då, trevligt! n_n kikade på life on the murder scene och berth. <3 :'D sedan så lyssnade vi på musik och talade oså, sen tog vi oss en nattpromenad! :) sedan var det tillbaka till husvagnen och se blair witch, fast jag talade i telefon istället, med den söta (stora) killen! :D haha!
morsdag idag också, jag hade köpt nån slags sak att ha massa ljus på till mamma, och hon blev nöjd och sa att hon letat efter en sån. :DD det var ju bra, för jag trodde att hon inte skulle vilja ha en såndär, men jag hittade inget annat. sedan idag så låg vi ute och mysade i solen, lyssnade på musik (<3<3<3) och åt glass, godis&chips! :DD HAHA, tjockisar. men som sagt, tjock&lycklig liksom.

varför blir jag såhär? :c jag verkligen HATAR det. kanske tänker jag bara för mycket? nej, jag vet inte vad felet är.


your guardian angel.

Datum: 2007-05-25 Klockslag: 20:49:37

ska snart vara med elina och dea och sova i elinas husvagn, trevligt. :'DD fast jag har massa ont i magen, det är mindre trevligt.  den stora killen kostade mig 60 spänn igår ._. han är dyr, haha! fast det var värt det! :3
runt 60 spänn för 1½ timme, det är fan svindyrt, och det suger! :c
iallafall så är the red jumpsuit apparatus overkligt bra O.O puss på dom!
nej, nu orkar jag inte skriva mer, är alldeles för trött.
chips och tönt-mys ikväll :'D <3


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.

Night after night my heartbeat shows the fear.

Datum: 2007-05-24 Klockslag: 00:10:28

äntligen! :'D haha. iallafall, min kväll har bara bestått av massa sovande, somnade efter jag ätit middag och vaknade runt nio ikväll. har bara tittat på pussycat dolls och suttit här typ! :)
har fönstret öppet nu, så det kommer vara kallt&skönt när jag ska sova. :') ouh.
så eftersom jag sovit så mycket under dagen kommer det nog bli svårt att somna nu ikväll/inatt. fast kommer nog sitta fast här vid msn så länge du är inne, som vanligt ungefär.
nu börjar det bli lite kallt, och jag börjar bli snorig, måste nog styra igen fönstret lite.

nej, nu orkar jag inte skriva mer, börjar faktiskt otroligt nog bli lite trött.

to be alone with you.

Datum: 2007-05-22 Klockslag: 18:35:02

efter skolan gick jag hem och hämtade ett äpple och sedan gick jag och flickorna och köpte glass! :3 sedan så gick vi och solade lite solarium, men jag typ brände mig tydligen! ._. mitt ansikte är typ helt rött! (y) och nu kommer systerson, så jag ska nog gå ner snart och försöka underhålla honom tills mimmi eller lydia ringer mig. :D
min dagliga fråga, var är du, är precis lika aktuell nu som alla andra dagar. :'c
skulle ju egentligen testa balklänningen och skorna tillsammans idag, men jag orkar inte.
ikväll ska jag bara leka med flickorna, och mimmi ska prova nån balfrisyr på mig sedan ska vi kanske köpa glass. :'DD mumma. treeevligt! ^-^

meeen, seriöst, var är du? :'c
och jag måste borsta och platta håret, men jag orkar inte. fast jag är tvungen, det ser förjävligt ut! O.O
och jag längtar tills på lördag, kommer bli massa roligt&mysigt. :'D

på fredag är linkin park i sthlm, och jag är inte där. jag hatar alla de som kmmer vara där. :'c fu!

in your eyes I lost my place

Datum: 2007-05-22 Klockslag: 08:16:20

skola snart, men jag vill sitta och lyssna på musik först! :'DD dryg dag, som alla skoldagar ungefär. åh, igårkväll sög lite, fast det gör inget när du är så söt! n_n och kan min ögonmigrän eller vad det nu var gå och dö, jag hatar den! O.O' nu har vi några stora arbeten på skolan som vi just börjat på, och jag orkar verkligen inte. :'c har varit nog jobbigt att hålla på med den här svenskan, SOM ÄR KLAR NU! :'D *lättad*
jag måste bara säga också att the used är.. obeskrivligt bra o.o helt bäst! <3 om jag inte får se bert innan jag dör skiter jag på mig. ;__; åh, husvagnen på lördag! :') roooligt, är fett glad att jag blivit kompis med elina och dea igen. :3 rrrly! btw., linkin park ligger etta i england, mamma sa det nyss. fast på vad? äsch, etta iallafall ^-^ dom&the used är massa kärlek. :')
men nej, min lektion börjar om 15 minuter typ, så jag borde kanske plocka ihop mina saker och börja dra mig mot skolan, väldigt motvilligt.


hejdå gott folk :c

smother me.

Datum: 2007-05-21 Klockslag: 08:01:30

jag varken orkar eller vill gå på skolan, jag vill lägga mig i sängen och lyssna på Imogen Heap - Speeding Cars, och ligga och bara titta på mina söta små bebisar som springer omkring på golvet. men inte det inte, jag måste gå på skolan, med en mp3 som är cp så jag har inte ens kunnat lägga in t.ex speeding cars och smother me. :'c fitta! och nu vart jag lite halvirriterad när jag gick in till köket och tittade på telefonen och såg att du ringt, jag låg i sängen och surade på som fan då. hade lika gärna kunnat gå upp hit, för jag kunde ändå inte somna. bläeh!
jag måste nog säga att speeding cars är min favoritlåt just nu ._. och smother me, och.. supergubbe-låten. <3
(vet varken vad han som sjunger eller vad låten heter, måste fråga snemp sedan.)
och snart är det bal, jag gruvar mig. -.- fast samtidigt roligt.. något man bara är med om en gång så. men tyvärr har vi en så tråkig klass att det känns som ungefär hälften av alla kommer skita i att gå dit, tråkigt, och dålig stil också tycker jag! har spanskaprov idag också, hade jag glömt bort. får träna litegrann på skolan, så jag får g och slipper göra om det sedan. har antagligen ett biologiprov att göra om också, för jag sög på det. fast det rår jag själv för, hade knappt tittat i biologi-pappren.
okej, speeding cars en gång till, sedan måste jag gå ner. :'c
JAG HATAR SKOLAN!!11 gör så jag blir sjuk, så jag slipper den.
fast kanske stannar hemma någon gång i veckan, pallar nog inte att vara där en hel vecka! ._.


It?s in the ABC of growing up..

speeding cars.

Datum: 2007-05-20 Klockslag: 21:22:04

sovit hos erika inatt, tittade på när hon spelade hästspel, Arvet från Rosemond Hill typ. haha ^-^ hästspel är coolt! (y)
sen ringde jag den stora killen och talade ett tag, vi hade ett väldigt intressant samtalsämne, haha! :DD sen skulle
han fortsätta med sitt film-maraton, så jag och erika gick och la oss och sov! :) hennes säng är verkligen världens
skönaste typ O.O'' nu sitter jag och lyssnar på musik och är på lite depp-humör, och det har jag elina att tacka för.
har laddat hem massa musik åt henne, Imogen heap - speeding cars, vilket underbart bra låt alltså! ._.
så då börjar jag såklart sakna dig älskling, jag önskar du kunde vara här med mig, precis som du var för ett år sedan.
kommer nog aldrig att glömmde dedär dagarna, de var några av de värsta i mitt liv. varför är det alltid det man älskar
som tas ifrån en? det känns som om jag knappt minns dig längre, och ändå har det inte ens gått ett år ännu.
men jag minns dig, men samtidigt inte. jag trodde väl aldrig att du skulle tas ifrån mig, att min tid tillsammans med
dig var så begränsad, så kort. om jag bara kunde få en dag med dig, en sista, och bara minnas hur det känns att
ha dig i närheten. jag minns den där känslan, känslan av att vara helt hjälplös och inte veta vart man ska ta vägen.
jag kommer aldrig glömma dig, du kommer alltid, alltid att vara min pojke. <3

 
varför blir jag såhär? varför kan jag inte bestämma mig, varför måste jag alltid bli så osäker?
kommer det alltid vara såhär?
 
 
nej, nu ska jag fixa chips&dipp och sedan sätta mig och fortsätta med svenskan så jag blir klar tills imorgon.

 



















































earthquake.

Datum: 2007-05-19 Klockslag: 16:18:14

imorrse blev jag väckt av att mamma kom in på rummet omkring tolv och sa att det var någon som ville att jag skulle komma ut i köket, så då kom kevin in på mitt rum och tittade på kattungarna istället eftersom jag var nyvaken och inte orkade kliva upp. sedan så satt han där ett tag, och pratade på om kattungarna och allt möjligt.  "jag gillar inte såndär kattmat, det gillar inte jag" ungefär, åh, han är så söt! sedan dess har jag bara umgåtts med familjen och sådär, har bl.a nyss lärt mamma att läsa&skriva sms. tummen upp för henne (y) haha! :DD och sedan började en schizofreni-diskussion i familjen höglund, pappa och faster började babbla på för att hjälpa mig, men jag förstog och minns ungefär 1/10 av vad de sa, så intresserad var jag av det. nu sitter jag och väntar på maten, vi ska äta grillat idag! :'D sedan ska erika komma hit och sådär, trevligt. har fyllt på telefonen med 300 nu också, så nu blir det terrning med sms! n_n och hur länge sover du egentligen? borde egentligen ringa och väcka dig, men jag låter bli, haha! ^-^ en annan var ju vaken nästan lika länge skulle jag tro, men endå har jag varit vaken sedan klockan tolv.

I am all yours so please be all mine. ♥


I am all yours so please be all mine

Datum: 2007-05-19 Klockslag: 03:02:31

earthquake&smother me. <3 ._. så jäkla bra alltså! www.myspace.com/theused värda att lyssna på! <3
sitter och tråkar och skriver med snemp, börjar bli lite trött så jag får se om jag snart går och lägger mig kanske. :) han är endå så seg :'c det gillar vi inte, för då får vi det tråkigt.
borde nog inte vara vaken så värst länge till iallafall, orkar inte sova länge idag också. har ju svenskan att göra imorron också, MEN JAG ORKAR INTE!!1 är så skolless så jag snart dör, kan de här sista veckorna bara skynda förbi, snälla. om ungefär tre veckor åker vi till stockholm, och sen är det bara en vecka kvar. längtar verkligen efter det, jag älskar vår klass. <3 trots att vi tyvärr har lyckats få några riktiga idioter så är den i helhet massa underbar, oftast. :') kommer sakna den som fan, men sånt är livet. nothing last forever, sorgligt men sant! :c

nu orkar jag inte skriva mer, dags att sova snart antar jag..

the used och linkin park är bäst ever iallafall. <3
och ni är världens bästa, jag hoppas att jag aldrig tappar kontakten med er.

bleed it out.

Datum: 2007-05-18 Klockslag: 13:03:27

vaknade för ca 40 minuter sen, faster kommer hit idag så alla springer omkring och plockar ihop massa saker, eller mamma och pappa, jag och lars sitter vid var sin dator istället. jag typ älskar rummet pappa fixade till henne igår, när man tittar in och ser en soffa och spetsgardiner, det ser så sött ut! :'D dock lite för mycket byråer och sånt, men nånstans måste de ju stå. sen har han hängt upp en stor spegel där med, me likes. tråkig kväll var det igår, helt dött på msn så jag gick ner och tittade på en skitkass film som handlade om new york 2090 nånting. jag tittade på den bara för att kunna fläska chips, eftersom jag var hungrig och är för lat för att fixa riktig mat.
och min slemsäcksinflammation, den är fortfarande kvar. plus att den blivit större nu, suck! -.-
och idag måste jag nog sysselsätta mig med svenskan, att skriva ett arbete om schizofreni, vilket jag verkligen inte orkar. har inte ens börjat, trots att vi hållt på med det på svenskan i några veckor, och att det ska lämnas in nu på måndag.

har just varit nere och flyttat kattungarna till mitt rum, så nu får jag leva med att antagligen vakna lite då och då på nätterna av att de gnäller.

var är du? :'c

the used är kärlek, och bert är typ världens sötaste. <3

image1

with or without you.

Datum: 2007-05-17 Klockslag: 15:28:48

skola igår, slutade efter lunch så nu har vi långhelg! :'D efter skolan så var jag med lydida, mimmi, elina, dea och kajsa! massa trevligt, och jag har saknat er godingar! <3 vi typ satt och talade och sådär, om allt mellan himmel och jord ungefär! sen så gick vi hem till mimmi för att de skulle börja göra lite middag där, men innan dom åt så följde dom mig och lydia på grillis där vi åt middag! n_n sen på kvällen satt vi bara hos lydia och sådär, tittade på tv oså! :) sen gick jag, lydia och kajsa ner och träffade anna lite, eftersom hon åkte till litauen idag. kramades och sådär, sen fick mamma hämta mig. sedan satt jag uppe vid datorn till klockan tre och hade trevligt, åh, puss på dig typ! ^-^
åh, varför kan jag inte bara säga något? det hela skulle bli så mycket lättare då, men jag kan bara inte. när jag tänker på det känns det som om orden bara försvinner. jag tänker på dig massor, varje dag.

ska antagligen sova i elinas husvagn med henne och dea nästa lördag, ska bli riktigt roligt. efter att ha umgåtts jätteofta, ganska länge, så slutade vi t.o.m att tala och har inte umgåtts på typ ett halvår. men igår talade vi massor, och nu känns det massa bra. så ärlig har jag inte varit på länge, det kändes skönt att säga vad man tycker och tänker till den person det gäller. och jag älskar er flickor, nu och föralltid! <3

erika och lydia, ni är mina bästa! JAG ÄLSKAR ER. <3


and i'm already missing you.

Datum: 2007-05-12 Klockslag: 18:26:23

var hos anna igår med lydia, kajsa&sara! :] vi hade det trevligt och satt och talade om spöken, vi skrek ett antal gånger och sara och lydia var tvungna att sitta nära mig, plus att jag ville få hålla lydias hand. så rädd var jag! ._. sen talade vi om borgvattnet och bestämde oss för att åka dit i höst eller något sånt, roligt! :D fast hemskt som fan O.O'' sen skulle anna ut och cykla, så då gick alla hem typ. det var svintråkigt att gå hem klockan halv 11 på en fredag, men sånt är livet. satt mig och tittade på tv, tittade på älskade beyond bizarre! det handlade bl.a om spöen, ganska typiskt va? sedan låg jag och väntade ett tag, tills jag somnade. vaknade av att mamma kom in och sa något, och när jag inte ens kunde hålla ögonen öppna gick jag och la mig i sängen och somnade. vaknade ett antal gånger imorrse, första gången runt halv tio eller något, fast jag klev inte upp förrens vid två. drömde massa konstiga drömmar, och du var med, igen.  tittade på telefonen när jag vaknat iallafall, men nej, ingenting. sedan fick jag kämpa mig upp ur sängen typ, för nu har jag fått ont i höfterna/låren/ljumskarna.. fast jag förstår inte varför ._. fast kanske beror på att nu när jag har slemsäcksinflammation kanske jag belastar benen på något annat sätt eller något sånt? för smärtan känns som träningsverk, fast ändå lite annorlunda. så nu gör det ont att bara gå, men knäet gör inte så ont nu längre iallafall, fast det beror väl på att jag inte ansträngt det något också.
bläh, jag känner mig lite besviken.. fast jag är inte bättre själv, men ja! hade hoppats på det..

ska vara med lydia&anna ikväll, tala spöken och titta på melodifestivalen eller vad det var anna sa. ^-^ treeevligt.

Want to, but I can't help it.

Datum: 2007-05-09 Klockslag: 16:24:26

haft muntligt np i engelska idag, gick  väldigt dåligt men det visste jag att det skulle. eftersom jag inte sa så mycket även om jag visste saker jag kunde säga, palla tala engelska inför folk! :'c mitt första ig kanske? haha.
gick och handlade också till middagen vi ska göra imorron, hoppas vi får mvg på det iallafall. ^-^ så då slapp man lite drygt en lektion iallafall, SKÖNT! eftersom jag somnade vid kanske halv två efter att ha suttit här uppe till klockan ett nästan.. sedan så klev jag upp och duschade vid 7 imorrse, så jag har varit ganska trött idag, och är.
sen nu efter skolan så följde jag med sulle och satt med henne och talade och väntade på bussen. började tala lite gamla geeks-minnen idag på skolan, och om vad man ska skriva på allas band. jag kommer sakna allt här så jävla mycket, samtidigt som jag är otroligt glad att få komma ifrån allt. fast man har ju endå en liten ganagande känsla, en oro om att tappa kontakten med folk och inte hitta lika bra personer på det nya stället. men jag kommer iallafall ha erika med mig, och tone ska ju gå i kramfors så.. och lydia tänker jag inte tappa kontakten med, never! sulle har jag känt HELA livet, och då menar jag verkligen hela. vi har alltid varit vi, ända sedan vi var endast någon månad gammal. visst, vi har perioder. och för ett tag sedan tog en av dem slut, men jag skulle gissa på att det antagligen kommer komma någon ny senare. efter att ha umgåtts i 16 år så blir det helst enkelt så att efter en lång period så tröttnar man, och stör sig på minsta lilla felet den andra gör, men det är sånt man får leva med. men det gör inte så mycket, för vi vet att det är så och har alltid varit också. kändes väldigt länge sedan vi bara satt ner och talade lite, men det var trevligt! : ) hur det än blir i framtiden kommer jag alltid att älska henne, och kommer också minnas alla minnen vi har tillsammans.
imorrse när jag gick till skolan var träden ganska gröna, och gräset också. men nu påvägen hem hade de blivit MYCKET grönare.. det är så härligt att se! :') igår testade jag min gröna sommarklänning tillsammans med leggings också bara för att se om det såg dumt ut till, jag längtar efter att kunna gå runt i klänning utan att frysa ett dugg! :')

nej, om jag skulle ta och göra mat så jag blir klar och kan åka till lydia sen! n_n


just kinda stuck between my fantasy and what is real.

romeo återvänder ensam.

Datum: 2007-05-06 Klockslag: 23:41:06

varit med tone&erika idag, dippat grönsaker och sådär! ^-^
och ramsele känns inte så säkert längre, inte nu när någon tydligen tänt på ett hus! ;___; eller tydligen så hade det brunnit ner för att nån tänt på det, iouh. :'c scaaary!
skola imorron, sämsta på länge! orkar verkligen inte gå dit, hatarhatarhatar skolan. USCH!

jag önskar att du var min.

because of you.

Datum: 2007-05-05 Klockslag: 14:48:35

klockan är kvart i tre, och jag vaknade just med huvudvärk. är hur trött som helst, men det är inte alls konstigt att jag är det, satt ju trots allt här till 5 inatt och gick sedan ner och tittade på en beck film ett tag. men när jag upptäckte att jag satt och halvsov i soffan så gick jag och la mig, och här är jag! det var min kulaste uppesittar natt på länge iaf, och den första jag haft på länge också. ^-^
snemp satt med nån ful stor mössa och töntade sig, och var stolt över sin krok i örat. haha n_n han är ganska cp störd! ^-^ men undra vad som händer idag då? har lite dåligt liv att jag vaknar till middagen, fast jag brukar i vanliga fall inte bli färdig innan middagen så ofta endå i och för sig.


jag har blivit lite bög när det gäller min musiksmak .___. mwaha! :D

I'm an ant trying to protect my dinosaur friend.

Datum: 2007-05-04 Klockslag: 18:41:25

äntligen helg, gud så skönt! fast det händer aldrig något, så alla dagar känns mer eller mindre dryga. jag längtar efter sommaren så enormt mycket, och jag hoppas att den kommer att bli skitbra! :D
och jag är helt förstörd att jag inte är i globen den 25 maj, gå och dö allihopa som ska dit. PUSS PÅ ER! *: jag hatar er allihopa, rrrly. linkin park som jag lyssnat på i flera år, 30 seconds to mars som är grymt bra och blindside som är helt underbara, jag dör. ;____;
bajsa på det.


And I shall never again be afraid of showing my weak self
Never again with threat try to prove my love

So let yourself get hit in the heart, let it bleed
If I could I would take back the words that were dead
If you could be fed through His life
If your heart would bleed
Whatever choice you make
I remain
Meet me at the feet of the Prince of Peace
I have nothing except what are my roots
Meet me on your knees before His feet

--------------------------------------------

Like joy was something you could touch
I wrap it around me
Like a blanket
It's just you, me and the moon

I know you're always throwing kisses from the sky
Well, tonight I caught one
Sixteen years old
I dare to swim further out
I know you're always throwing kisses from the sky
Well, tonight I caught one

en tyst minut.

Datum: 2007-05-03 Klockslag: 20:17:44

sitter och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt, och ont i huvudet. :'c
var nere och tittade på tv när jag upptäckte att min katt kissat i min soffa, puss på henne. -.- så det var bara att slänga kläderna som låg i soffan i tvättstugan och ta soffdynorna och tvätta av dom, jobbigt! fast det är väl antagligen ingenting mot för hur mitt rum kommer se ut när kattungarna blivit äldre? skulle inte tro det.
awh, min kväll har blivit lite braig iallafall tack vare vissa saker! ^-^ men, in my dreams typ. (y) det suger!
försöker ta mig orken till att duscha, men jag tror inte riktigt att jag orkar leta åt kläder riktigt än. och imorgon är det fredag och helg, gud så skönt! längtar faktiskt till gympan på tisdag! :D jag undrar när det senast hände att jag längtade till en gympalektion? väldigt, väldigt länge sedan iallafall. nu har jag suttit vid datorn nästan hela tiden sen jag kom hem, utan glasögonen, så nu har jag otroligt ont i huvudet och orkar inte heller gå ner och hämta glasögonen.. jag är alldeles för lat!
jag vill ha goooooodis, men orka gå och köpa! :'c vill ha såna här söta färgglada klubbor med tuggummi inuti, dom är så goda. *:  nej, nu är jag tvungen att gå ner och duscha om mitt hår ska hinna torka innan jag ska sova. eftersom jag duschar i ungefär en halvtimme, då är klockan kvart i 9, och det tar MINST en timme för håret att torka, minst.

jag hatar att det är såhär, det är en obekväm känsla.

After you're gone

Datum: 2007-05-03 Klockslag: 15:59:10

ouh, blindside alltså! <3

iallafall, skola idag. drygt som vanligt, hämtade ut korten som jag såg ganska så mycket cp ut på, men sånt är livet. hela dagen sög, fram till gympan. (Som i vanliga fall brukar vara det jag tycker sämst om i skolan.)
vi spelade först brännboll och sedan gick vi in och spelade handboll, som jag tyckte inte lät sådär jättebra.
vi delade upp lagen så att 9erna var ett och 6-8erna var ett lag, vi var tre på plan och de var fyra; OCH ENDÅ VANN VI ÖVERLÄGSET, typ! :'D det var fett kul, roligaste gympalektionen på länge iallafall. den första jag ansträngt mig på också, förutom när vi hade styrke och spänst testet då, men annars var det länge sedan.

idag händer? dunno, laga mat, duscha och kika på tv och sådär bara. ^-^ ouh, gympan förgyllde faen hela min dag nu! :D och det var ett bra sätt för mig att utnyttja min skrik-röst! och carro gejbo värsta glada "sara-h när du skriker får jag värsta adrenalinkicken" hahaha! :D om typ en månad är man i stockholm på klassresa också, fett kul! n_n
och då ska jag träffa min älskade ännää! *: <3 första gången på ett halvår typ, det suger att det tar så lång tid mellan gångerna. ;< tredje gången jag träffar henne då tror jag, awh hon är så söt! min fjolliga 08:a n_n
jag har bestlutsångest över vad jag ska laga för middag? fiskbullar, korv eller quornfärssås? antagligen quornfärssås för den är godast! <3 (men också jobbigast att laga -.-)

Om du var här.

Datum: 2007-05-02 Klockslag: 14:39:34

skola idag, otroligt drygt&jobbigt måste jag påstå. så för en timme sen gick jag hem,  missade tre lektioner, vilket känns jätteskönt. folk brukar ju säga att de inte förstår varför personer som går i 9an skolkar i slutet av terminen och att de förstör för sig själva, men det är faktiskt olidligt jobbigt i skolan nu. vi har inte speciellt mycket att göra, men det är bara det att man måste sitta där hela dagen, lyssna på lärarna och försöka göra det man ska. det är jobbigt! vi räknade idag att det är 28 skoldagar kvar, och det är 42 dagar med helger och sånt tror jag. SKÖNT! :'D
det är hundkurs ikväll också, men jag vet inte om jag orkar gå dit. fast varför ska jag egentligen inte kunna offra en ynka liten timme till att vara där? hmf, jag är helt enkelt alldeles för lat.
typ ingen inne på msn heller nästan, så här sitter jag och äter på en klubba och drygar. kanske ska ta och pilla med lite bilder i ps istället för att bara sitta här och lyssna på underbara kent. ^-^
*äta på klubba* usch, jag upptäckte just att jag råkat köpa en sur klubba! ._.
nej, nu ska jag kika bilddagboken och fortsätta smaska på min sura klubba och lyssna på kent! n_n <3

valborg/stallvakt.

Datum: 2007-05-01 Klockslag: 18:51:17

den 18 april fick tussi sina tre kattungar, och igår fick penny också en liten kattunge!
fast hon hade dock problem med att föda den, bl.a så föddes den bak och fram. men pappa var hemma och kunde hjälpa henne att dra ut den, som tur var ._. en liten orange pojke, som nu kallas K-G. (det var karl-gustaf på almanackan.)
till skillnad från alla andra så festade jag inte igår, utan jag var med erika och spelade tv-spel ^-^ guitar hero eller vad det heter, massa roligt. sen kom tone och sara till erika lite och sedan följde vi med dom upp till moden ett tag. var inte speciellt roligt, men vi stannade ganska länge ändå. gick hem runt halv 2 eller något och spelade lite guitar hero och sen gick vi och la oss. så vaknade vi kvart över sex imorrse och klev upp och gjorde mackor, plus att jag åt frukost! n_n sen tog vi våra saker och åkte upp till stallet och tog ut hästarna och sådär. sen så har vi varit där i stallet sedan dess, och kom hem runt kvart i sex. sen nu ska vi på nattning om ungefär en timme eller något! sen blir det väl till att åka hem och duscha och sedan titta på house eller något. ^-^

♥  your heart gives mine reason to beat now.

nu sitter jag här och trular i mig lite godis, lycka till med bikinin i sommar sara! är alldeles rödblommig på kinderna, kanske för att jag för en gångs skulle varit utomhus och gjort något ansträngande idag? antagligen så beror det på det. för övrigt så kan jag bara tala om att erika har ungefär den skönaste sängen jag sovit i, ge mig en likadan tack? ^-^ det skulle vara trevligt. nu sitter jag och är uttråkad och väntar på att vi ska åka på nattningen, vilket vi snart lär göra. sen blir det till att duscha/ se på tv/ sova och sen, sist OCH DÅLIGAST; skola. :'c och jag vill åka och shoppa igen, det får man aldrig nog av. köper man kläder, så vill man genast ha nya efter att ha använt de nya ca 1-2 gånger.
sitter och lyssnar på kent, kärlek till dom.


RSS 2.0