center>

Jag lyckades

Datum: 2011-04-30 Klockslag: 19:56:58

Lagade potatisgratäng till middag, och den blev riktigt lyckad faktiskt. :} Efter maten så somnade vi båda två, och Micke sover fortfarande.. Blev inte heller så att vi gick och tittade på majbrasan och det som började 19.30 pga att det spöregnar ute, kändes inte så värt då. Så himla typiskt! :( Men vi ska i alla fall ha filmkväll med chips och dipp, och det är nog så bra när man knappt setts på 8 dagar. ♥ Det känns som om jag blivit en gammal kärring, men känns riktigt skönt att bara sitta hemma och mysa istället för att vara ute och festa.





Snaaart!

Datum: 2011-04-30 Klockslag: 13:30:16

Har suttit och pluggat i ca 45 minuter, nu orkar jag inget mer för tillfället. Varför ska det vara så himla tråkigt? Har ingen ork eller lust alls, men måste försöka ändå! Ska alldeles strax börja gå ner mot stationen för att möta älsklingen när han kommer med tåget. Sedan medan han lägger sig och vilar eller något, eftersom han åkt tåg hela natten, så tänker jag laga en riktigt god middag! Det ska bli en överraskning vad det blir. :} Jag hoppas jag lyckas!


Sista april

Datum: 2011-04-30 Klockslag: 10:23:26

Om 4 timmar kommer älsklingen hem. Äntligen! :D

Ska ligga och dra mig lite i sängen, sedan är det bara att kliva upp, äta frukost & plugga i någon timme. Tråkigt, men nödvändigt. Hoppas på att det är soligt & varmt idag trots att vädret inte ser ut att bli det bästa på klart.se. Borde gå på Apoteket och skaffa mig solskyddsfaktor så jag slipper den vidriga soleksemen, kanske går förbi där en sväng idag.



Fler bilder från promenaden runt sjön igår!

Girl, Interrupted

Datum: 2011-04-29 Klockslag: 22:06:53


De säger på Kanal 5 att "Stulna år" strax ska börja, och att det är som en kvinnlig version av Gökboet. Jag blev överlycklig när jag insåg att det var Girl, Interrupted de pratade om. Älskar filmen & Winona Ryder!

Om det inte vore april skulle jag nästan tro att det var sommar

Datum: 2011-04-29 Klockslag: 16:12:53

Klev upp strax efter nio imorse för att äta frukost & läsa lite artiklar innan Lina & Julia kom hit för att plugga en stund. Sedan dess har jag fikat och tittat på senaste bb-avsnittet, pluggat lite & varit ute på en underbar fotopromenad runt sjön. Det är så jävla fint här så ni fattar inte! Riktig vår! ♥ Näst intill sommar.

Börjar bli lite hungrig, tror jag ska steka på gräddstuvad pyttipanna, trots att jag åt det igår också. Hur roligt är det att gå och handla massa och stå och laga mat om man ändå ska äta själv? Inte lika roligt som det brukade vara. Äter något lite lyxigare & godare imorgon när min älskade sambo komme hem. Som jag längtar efter honom!

Det är vitsippor överallt här, i alla skogar är det helt vitt. Så himla fint!

Satan i gatan

Datum: 2011-04-28 Klockslag: 19:51:16


Medan jag var hemma i Ramsele hos Dea med henne och Elina kom detta album upp på reklamen på tvn, vi började tokskratta pga namnet. Nu när jag lyssnar på albumet är det riktigt bra! Jag hade svårt för Veronica Maggio i början, men under årens gång har jag börjat gilla henne mer och mer. Att hon dessutom är 30 år och har barn gör hennes ännu grymmare.

Satan i gatan är riktigt härlig, men Snälla bli min igen är helt otroligt fin. Kommer spelas mycket framöver.

Första skoldagen efter ledigheten

Datum: 2011-04-28 Klockslag: 16:42:22

Då var den gjord & nu har jag helg. :} Skönt! Förutom att jag ska träffa tjejerna imorgon och diskutera inför vårt seminarium om HIV på måndag, så ikväll ska jag sitta och läsa lite artiklar osv.

Efter skolan var slut så åkte vi på lite affärer, och jag fick med mig lite nödvändigheter hem. Bl.a en bestickslåda(!) som vi tänkt köpa i evigheter men aldrig gjort, en hålslagare och så en tandkräm. Så nu har jag satt in alla mina papper från anatomin & fysiologin i en pärm. Mamma hade nämligen köpt två pärmar åt mig som jag tog med mig hem hit nu, perfekt!


Onsdagkväll

Datum: 2011-04-27 Klockslag: 20:36:27

Så har den här kvällen snart gått. Har inte gjort något speciellt förutom att sova en stund, varit och handlat, lagat en riktigt god middag och sedan tittat på tv & målat naglarna med ett av mina nya nagellack. Min beställning från ELF väntade här hemma på mig, alltid roligt med lite nytt. :}

Ska snart äta lite kvällsfika och sedan ta en dusch innan jag lägger mig i sängen och tittar på HP eller gårdagens avsnitt av Kniven mot strupen. Ska bli riktigt skönt att få lägga sig och sova ut. 


Det får bli hårdbröd med keso & gurkskivor till kvällsfika. Mums!

Efter många om och men

Datum: 2011-04-27 Klockslag: 13:55:54

Efter en hel massa strulande så sitter jag äntligen hemma i lägenheten i Nässjö. Började med att tåget kom 50 minuter sent till Långsele, och sedan blev det bara mer och mer sent. Missade såklart tåget jag skulle byta till i Sthlm, så då fick jag ta ett annat som jag skulle åka med till Linköping och sedan byta där. Nej, då blir det tåget inställt sista biten så jag får bara åka till Norrköping för att sedan ta ett annat tåg 10:43. Sedan ändrar dom sig igen, och den här gången ska jag ta Östgötapendeln 11.01 till Nässjö. Så nu sitter jag här. Ser fram emot att äta mig riktigt mätt, ta en dusch & sova ikväll.

Alltså, det ser helt somrigt ut här! Helt underbart. Men det känns tomt i lägenheten utan Micke, gud vad jag saknar honom. Men på lördag kommer han hit, som jag längtar! Då ska vi ha det mysigt & gå och titta på majbrasan osv.


Letandet fortsätter

Datum: 2011-04-26 Klockslag: 10:59:44


Letar efter det perfekta resmålet. Kroatien, Spanien eller Malta är de alternativ som känns mest lockande just nu. Någon som varit där och har några tips eller så? Hotellen ovan är de jag fastnat mest för av de jag sett i Kroatien och Spanien (plus det i det förra inlägget). Jag dör nästan av lycka av att tänka på att få komma bort till ett varmt & vackert ställe i en vecka och bara ta det lugnt och göra det man känner för. Åka runt och titta på sevärdheter och fylla kameran med underbara bilder, bada i varmt & kristallklart vatten.. Åh! 

Ikväll är det dags för mig att åka tillbaka till Nässjö. Tåget går 23:40 och jag är framme efter 10 imorgonbitti. Klart att det känns tråkigt, men det är bara några veckor kvar tills jag åker hem hit över sommaren - vilket inte är något alls ju! Kommer gå hur fort som helst. Har mycket att göra idag. Ska umgås med Erika en stund, hinna träffa barnen & sedan ska vi bara ha det mysigt här hemma ikväll innan det är dags att åka. Just det, handla färdkost ska jag göra också - ytterst viktigt. När jag kommer hem blir det ändring på matvanorna. Mindre onyttigheter och mer motion!

Härliga dagar

Datum: 2011-04-25 Klockslag: 16:37:34

Är så himla glad över att det varit så himla fint och härligt här hemma sedan jag kom hem. Har kunnat sitta ute så gott som varje dag! Att först ligga ute och steka hela dagen & sedan grilla i lördags var hur skönt som helst, och framförallt gott. Grillat är verkligen ett av det godaste som finns.

Idag har dagen spenderats i solen med Elina & Dea, och sedan drog vi och köpte årets första mjukglass. Har varit 21+ i skuggan idag (just nu). Just det, tog årets första cykeltur också. Fan vad jag älskar att cykla, speciellt på mormors gamla tantcykel. Känns lite tråkigt att åka tillbaka till Nässjö imorgonkväll, men jag vet att det bara är några veckor kvar tills jag kommer hem hit igen. Så det känns ändå bra. Hur kan något kännas dåligt i detta väder? Näst intill omöjligt.









I augusti drar vi?

Datum: 2011-04-25 Klockslag: 11:49:20


Igårkväll började vi diskutera resor, och jag kan såklart inte hålla mig från att titta vad det finns för utbud idag. Grekland, Spanien eller Malta låter väldigt lockande. Funderar på att kanske åka iväg en vecka i slutet av augusti innan skolan börjar igen, det är jag bannemig värd. Omkring fem tusen kan jag tänka mig att lägga på själva resan, och då har man bl.a råd med det ovan. Åh, jag vill verkligen åka! MÅSTE ÅKA.

Söndag

Datum: 2011-04-24 Klockslag: 16:43:11

Igårkväll struntade jag i att festa och stannade istället hemma med familjen och umgicks, mycket trevligt. Ville passa på eftersom Lars, Anna & Daniel åkte tillbaka till Stockholm idag. 

Så nu idag har jag mest legat ute på altanen och solat, lyssnat på musik & löst korsord. En riktigt härlig dag med andra ord. Har just fixat mig lite (satt upp håret & klätt på mig) och ska åka på pizzerian och äta med Elina & Dea om en stund. Eller.. det var i alla fall tanken, men nu kanske det blev ändrade planer.


Tänk om jag vetat att det skulle bli sånt här fint väder, då hade jag såklart packat med mig världens kanske skönaste byxor! 149:- på H&M.

Vilken härlig dag!

Datum: 2011-04-23 Klockslag: 17:15:37



Har varit hur härligt väder som helst idag! Vi gick på ICA & systemet allihopa (utom pappa med hans gipsade fot) och handlade på förmiddagen, och sedan har vi legat ute på altanen och stekt. Nu har vi just ätit årets första grillar, som var hur gott som helst! Nu tror jag att jag ska lägga mig ute en stund till, sedan alternativt duscha & göra mig iordning för lite fest ikväll.

Födelsedagsbarnet

Datum: 2011-04-22 Klockslag: 14:59:38


Sötaste tjejen som fyllde fyra, stora år! ♥ Blev bara några bilder tagna pga att det är så lite batteri i kameran (så går det när man glömmer laddaren kvar i lägenheten!).

Har hunnit vara ut på en långpromenad med Erika idag, skönt att kramas lite & surra. Gick även hem till henne och provade våra maskeradoutfits, ojojoj så bra detta kommer bli! Ska bli så otroligt roligt. Går all in när det gäller svullandet, ryktas om att Elina bakat 6-7 olika sorters cupcakes. Mmm!

Home sweet home ♡

Datum: 2011-04-22 Klockslag: 10:27:44


Började resan hemåt i tisdagskväll. Tåget till Stockholm gick vid 19:36 och när vi kom fram till Stockholm strax efter 23 så kom Lars och hämtade oss. Började åka från Stockholm vid 9 igårmorse, och kom fram hit till natursköna runt 17. Sedan åkte vi hem till syster och blev bjudna på middag & födelsedagsfika, Felicia blev ju stor tjej och fyllde 4. ♡ Blev där ganska sent, men innan jag åkte hem och sov så raggade jag, Elina & Dea en sväng på byn. 

Idag är det MASKERAD som står på schemat, hur kul?! Hur kul som helst! Ska åka till Erika senare och hämta min dräkt, hoppas den blir bra! Imorgon kommer det antagligen en hel hög med bilder. Perfekt start på dagarna hemma verkligen, först en kväll med familjen & sedan en kväll med alla underbara vänner.

Imorgon bär det av!

Datum: 2011-04-19 Klockslag: 23:12:56

Håller på att packa för fullt. Är så himla svårt (och ganska tråkigt) att packa när man försöker packa så lite som det bara går, hur ska jag veta vilka kläder jag vill ha om flera dagar? Haha.
Imorgon börjar vi resan hemåt, känns hur skönt som helst. Få åka hem & ladda batterierna och umgås med alla nära och kära i några dagar.. Kom just på att jag kommer ha sovmorgon i typ 5 dagar i rad, hur skönt? 


Home sweet home. ♥ Jag hoppas dock att så gott som all snö är borta när vi kommer hem, här nere är vi ju bortskämda med rena sommarvädret! ;D

Påsklov!

Datum: 2011-04-19 Klockslag: 16:49:01


Hade bara 30 minuter skola idag, så när vi var färdiga där drog vi på A6 i någon timme. Jag skulle INTE shoppa, men tror ni inte jag hittar skitmycket snyggt eller? Fick följa med en hel del hem, bl.a byxdressen jag har på mig ovan. Skitsnygg & somrig. 

Sedan när jag kom hem så satt jag mig ute på balkongen med älsklingen, är lika fint väder idag som igår. Roligt att se att jag faktiskt blivit lite brunare sedan jag satt ute någon timme igår. Fast jag är fortfarande alldeles, alldeles för blek.

Min underarm ser skitfet ut på bilden också, bara för att den är närmast kameran. Fult. I alla fall, nu ska vi snart äta middag & kolla på det nyaste DH-avsnittet. Bästa.

Tisdagmorgon

Datum: 2011-04-19 Klockslag: 09:19:06



Har haft lite sovmorgon idag, behövde inte kliva upp förrän 08.30. Ska strax iväg på skolan på demonstrationslabb, vi ska titta på bakterier och sådant i mikroskop. Kul! Tog ur snodden jag haft i håret sedan igårmorse och såg att håret blivit ganska lagomt lockigt så det gick bra att dra det till ena sidan bara, väldigt lättsamt! :}

Ser ni förresten vad röd jag är på bröstet? Brände mig som sagt lite igår, ljushyad som jag är! Haha. Aaaalbino.

Helt jävla underbart!

Datum: 2011-04-18 Klockslag: 14:07:06


Hemma har de snö, här har vi sommarvärme. Underbart!! 18+ i skuggan.

Söndagmorgon

Datum: 2011-04-17 Klockslag: 11:50:05

Igårkväll tog jag & Micke en långpromenad i den delen av Nässjö som vi inte sett förut, så himla fint! Så himla skönt med kvällspromenader nu på våren också. 

Så nu när jag skulle ut och gå/jogga runt sjön innan frukost kändes det ganska rejält i benen, efter att ha varit ut på morgonen igår, tränat rumpa & lår och sedan kvällspromenaden. Men riktigt skönt. :}. Nu har jag just ätit frukost {Red berries, naturell yoghurt & apelsinjuice } och tittar på reprisen av Körslaget. Sedan ska jag duscha & fortsätta med dom där jäkla sammanfattningarna, bläeh. :(

Ca 18 minuter tog det idag, bara för att jag ska veta själv.

Datum: 2011-04-17 Klockslag: 01:02:54


Lördagkväll

Datum: 2011-04-16 Klockslag: 19:02:30

Har pluggat i någon timme idag, hann dock inte med så mycket men bättre än ingenting i alla fall. Sedan så köpte vi hem pizza & tittade på gårdagens avsnitt av Big brother. Nu ska vi snart gå en kvällspromenad och sedan ska vi mysa framför The Rite som kommit ut med swesub nu. 

Är riktigt sugen på ett par nya Converse, eller helst skulle jag vilja ha flera stycken. Men just nu känner jag mig nog mest sugen de ett par låga, blå. När jag får skatteåterbäringen kanske de kan bli mina. :)


Husk

Datum: 2011-04-16 Klockslag: 14:34:00



"Ett par ungdomar fastnar på vägen längs med ett stort majsfält och när de vandrar in i majsfältet hittar de ett övergivet hus men när de försöker komma tillbaka till vägen så är det någonting i majsfältet som hindrar dem från att lämna det levande."
-Swefilmer.com

Igårkväll tittade vi på den här filmen, Husk. Jag tycker faktiskt att den var riktigt bra, och väldigt läskig. Skvatt till en hel massa gånger & vågade inte ha fötterna utanför soffan. Det är så en skräckfilm ska vara! 



Well done!

Datum: 2011-04-16 Klockslag: 12:27:32

Just nu känner jag mig skitnöjd med mig själv. Varför? Jo, jag började morgonen med att gå/jogga ett varv runt sjön och när jag kom hem så gjorde jag situps och lite annat innan jag satt mig och åt frukost. Trodde faktiskt inte att jag skulle orka utan att ha ätit något, men det gick hur bra som helst. Ny helgrutin? Think so. :} 

Nu är det väl meningen att jag ska sätta igång och plugga.. men jag tror jag tar mig en dusch först. Jag önskar att det var soligt & varmt ute så jag kunde sitta på balkongen och plugga. Men, det får gå ändå.


15/4

Datum: 2011-04-15 Klockslag: 18:18:05


När jag var ute och fotade idag så kom det fram först en kvinna till mig och sa att hon trodde mina bilder skulle bli väldigt fina, jag citerar "inte för att jag är någon fotograf, men jag har sett andra som gjort likadant!" och sedan kom en gammal gubbe fram och frågade om jag jobbade som fotograf för Smålandstidningen osv. Alla är så trevliga här, jag älskar det! Träffade även på en hare när jag gick omkring och fotade, jag såg den inte förrän den hann bli rädd för mig & springa iväg. Stackaren!

Fredagkväll. Vi ska nog inte göra något speciellt alls förutom att se på Talang. Sedan ska jag försöka skriva ut resten av alla papper jag behöver för kursen, så att jag har det färdigt nu innan det är dags att börja fixa & dona för hemresan. Har också bestämt att imorgon & på söndag får jag faktiskt lov att ägna några timmar åt att plugga, har inte blivit mycket av det se senaste veckorna. Bara jag kommer igång så går det nog bra, för det är väldigt intressant det här, särskilt allt som har med immunsystemet att göra. Förstår ni hur fantastisk kroppen är? Det är helt otroligt hur allt fungerar, och hur genomtänkt det är. Det är inte förrän man börjar läsa & lära sig om hur allt fungerar som man faktiskt inser hur otroligt coolt det är. Även om jag känner mig ganska lat & lite skoltrött nu så känner jag mig ändå som en svamp, som bara vill suga åt mig så mycket kunskap som möjligt. Det är så härligt när jag verkligen känner att jag lärt mig något, att jag förstår saker som jag inte trodde att jag skulle lära mig & förstå. När vi såg på House igår var det roligt att faktiskt veta vad de pratade om när de sa "meninger" och "4e ventrikeln".

Nej, nu tror jag att jag ska gå och duscha, sedan parkerar jag mig nog i soffan resten av kvällen. Låter som en bra plan.

Kunde inte låta bli

Datum: 2011-04-15 Klockslag: 15:56:20

Det var fri frakt plus att man fick ett Super glossy lip shine spf 15 "Mauve Luxe" på köpet, så det fick bli en liten beställning. Allt detta för lite drygt hundralappen, hur bra?!

Underbara vår!

Datum: 2011-04-15 Klockslag: 14:45:17


Tog med mig kameran på en promenad runt sjön. Det är så himla fint nu med alla blommor som börjat växa överallt. Hur härligt som helst att bara strosa runt där bland blommorna och höra fåglarnas kvitter och kluckandet från vattnet. Gud vad jag älskar våren!

Torsdag

Datum: 2011-04-14 Klockslag: 23:20:11

Är skittrött, kan inte beskriva hur skönt det ska bli med tre mysiga sovmorgonar med min älskling nu. Åh! ♥ Nu ska vi gå och lägga oss och titta på något avsnitt House, jag hoppas på att de använder lite av alla termer och dylikt som jag lärt mig sedan jag började SSK-utbildningen. :) Att se på program som handlar om sjukhus och sådant är en helt annan sak nu, så himla mycket intressantare. Kom på mig själv med att sitta 110% fokuserad (med öppen mun dessutom) när det var en mans aorta som var påväg att brista på Grey's Anatomy. 

Nej, nu ska jag borsta tänderna & krypa ner i vår mysiga säng.

Hur härligt?!

Datum: 2011-04-14 Klockslag: 15:25:41


Jag kommer ju dock att komma tillbaka hit på morgonen den 27e, men jag hoppas det fina vädret håller i sig även efter det. Känns faktiskt lite drygt att komma hem till Ramsele och så är det en massa snö kvar där, när vår varit borta ett tag. Men då blir det bara härligt att komma tillbaka hit till det riktiga vårvädret igen sen. :} Ska köpa oss en liten klotgrill på ICA snart också, så vi kan börja grilla. Mums!

Långhelg!

Datum: 2011-04-14 Klockslag: 12:52:48

Skippade sista föreläsningen idag och åkte hem tidigt, går minst lika bra att läsa igenom åhörarkopian själv, om inte t.o.m ännu bättre? Haha. Så nu är jag ledig fram tills på måndag, hur skönt som helst. Men blir nog en hel del plugg i helgen, måste börja banka in allt nu.

Annars inget speciellt. Är tv-kväll ikväll med två Criminal minds avsnitt efter varandra, awesome! Om jag känner att jag orkar kanske jag ger mig ut på en promenad senare idag också, välbehövligt.

Just det, la mitt schema inför sommaren igår också. Ska jobba runt 75% under hela sommaren, vilket känns skönt. Behöver få ha lite ledigt & koppla av efter några tuffa månader i skolan. Och nu vill jag återigen börja tjata om hur mycket jag längtar till sommaren, men jag låter bli.


Lilla, gulliga Sigge som han numera heter. Och nu är han betydligt större också, ska bli roligt att se när jag kommer hem!

Det här är vad jag gör nästa fredag

Datum: 2011-04-11 Klockslag: 21:30:56


Steeek!

Datum: 2011-04-11 Klockslag: 14:29:44


Helt fantastiskt väder idag! Åkte hem från skolan tidigt och sitter nu ute på balkongen och steker. Har lite väl mycket kläder på mig kanske, men jag vet att om jag klär av mig nu så kommer jag få ligga skjuk sedan. Tänk att solen kan få en på så bra humör. Över 16+ i skuggan idag, HUR LOVELY?!

Tråkiga söndag

Datum: 2011-04-10 Klockslag: 12:09:13

Söndag. Dagen som nästan alltid består av att plugga & tvätta nu för tiden, och likaså idag. Har just ätit frukost och ska snart gå ner och slänga i den första maskinen, sedan ska jag skriva sammanfattningar. 

Nej, usch. Jag känner verkligen att det kommer gå segt att plugga idag, lär inte så mycket gjort. Förresten, filmen igår var skitbra!

Är så himla sugen på att tatuera mig. Något med svalor ska det vara, det har jag velat ha i flera år. Något litet som på bilden ovan, ungefär. Så fint!

Filmkväll

Datum: 2011-04-09 Klockslag: 17:06:49

World invasion: Battle Los Angeles hade vi tänkt titta på ikväll. Jag hoppas den är bra! :}

Härliga lördag!

Datum: 2011-04-09 Klockslag: 11:51:11

Vaknade av mig själv innan väckaren ringde imorse och såg en klarblå himmel. Bra uppvaknande. Lite mindre blåst & några extra plusgrader hade inte varit fel, men jag är ganska nöjd ändå. Så nu sitter jag med träningskläderna på & ska snart ge mig ut på en promenad. Tror t.o.m att solglasögonen får följa med idag, vill inviga dem! :} Skippar plugget idag också, tar det & tvätten imorgon. Härlig helg! 


Nu måste jag ju förresten berätta en sak. I förrgår så mötte vi Hasse, vår granne, i trappuppgången och stog och surrade en hel massa. Vi fick bl.a en cykel (hur schysst?!) och så frågade han om vi hört steg från vinden på kvällar och nätter. Och det har vi, jag har tänkt på det en massa gånger. "Ja, men då är jag inte ensam om det då!" sa han och sedan berättade han att han är väldigt känslig för övernaturliga saker. Om jag blev rädd? JA! Fyfan vad läskigt. Så inatt när vi låg i sängen hörde vi massa dunkanden där uppifrån, inte som steg, utan bara en massa dunkanden. Kan ha berott på att det blåste så mycket, men jag kan inte låta bli att tänka att det som finns där, om det nu är något, nu vet att vi är medvetna om att det finns där uppe.

Dagarna flyger förbi

Datum: 2011-04-07 Klockslag: 18:17:07

Oj jäklar, har inte varit här inne och skrivit sedan i måndags & nu är det redan torsdag. Veckorna går så jäkla fort nu för tiden, snart har en hel vecka gått av den nya kursen. Och vet ni vad? Om två veckor är jag hemma i Ramsele, 14 dagar går ju hur fort som helst ju! Synd att de där 6 dagarna när jag är hemma kommer gå så förbannat fort också bara. :( Men får ladda batterierna lite & sedan är det inte ens två månader kvar tills sommarlovet. Sick!

Har inte hänt mycket alls de senaste dagarna i alla fall, jag har tittat på tv & suttit och pluggat som vanligt. Har underbart väder med massa plusgrader och sol i alla fall, om det bara kunde sluta blåsa. Flög just en påse förbi fönstret också (och vi bor på andra våningen).

Taio Cruz's Telling the world (som är med på Rio) är f.ö väldigt mysig.

Måndag & ny vecka

Datum: 2011-04-04 Klockslag: 15:51:20

Sitter och hungrar ihjäl och väntar på att Micke ska komma hem från jobbet. Tänkte göra en köttgryta idag med morötter & lök till, sååå jäkla gott. Jag är riktigt duktig på det dessutom! :} 

Påbörjat den nya kursen idag också, verkar ganska intressant. Tror att bakterierna och immunförsvaret kommer vara extra intressant när det gäller hur man blir sjuk och vad som händer, sådant fascinerar mig. Slutade i alla fall 12:40 och eftersom det var ganska lättsmält fakta idag så åkte vi hem direkt. Var på Willys och fyndade två Brämhults apelsinjuice för 30 kr också, helt fantastiskt. Annars har jag bara suttit och surrat med mamma i telefonen och sådär. Sparar läsandet till ikväll, då Micke lär vara fullt upptagen med att spela gitarr om jag känner honom rätt. Haha! :)


Hade min nya sjal & cardigan idag. Jag älskar sjalen, stor och luftig men ändå ganska varm. :}

Hahah åhh!

Datum: 2011-04-02 Klockslag: 20:50:16


Sticker ut på en långpromenad!

Datum: 2011-04-02 Klockslag: 15:04:58


Gammal bild, så nu är det mycket renare & finare här än vad det ser ut att vara. Ser skitarg ut på ögonen också, haha.

Helnöjd med paketet från Nelly!

Datum: 2011-04-02 Klockslag: 12:47:04

Fick mitt paket från Nelly igår, älskar deras snabba leveranser alltså! Blev skitnöjd över alla grejerna, och väskan var så himla söt med det blommiga tyget inuti. Hade dock önskat att den varit liiite större, men den var så fin så det spelar egentligen ingen roll. :} Nu ska jag nog ta och kliva upp & fixa någon frukost, blev en rejäl sovmorgon idag.




Gårdagens shopping

Datum: 2011-04-01 Klockslag: 19:03:15


Brusig & skitdålig bild, men vafan. Det svarta uppe i det högra hörnet är f.ö en cardigan. Helt sjukt förresten att ett helt block tar slut på fem veckor, och nu under anatomin har jag t.o.m haft ett litet block jag skrivit i bredvid.

Annars då.. Micke sover & jag har skittråkigt. Ringde först Erika som var upptagen med att laga mat, och sedan när jag ringde Dea så umgicks hon såklart med Martin. Så då gav jag upp mitt försök att hitta någon att prata i telefon med. Ska nog snart gå på ICA och handla lite, sedan när jag kommer hem får Micke faktiskt lov att vakna. Ikväll 20.00 börjar ju Talang, så det hade vi tänkt titta på & mysa i soffan.

Bara två månader kvar

Datum: 2011-04-01 Klockslag: 15:26:56

Sitter och lyssnar på Kent - skisser för sommaren och längtar ihjäl mig efter allt som hör till sommaren. Gå barfota i gräset, gå på torgdagar & äta thaimat, spela kubb, sitta ute på altanen och titta på blixtar, köra bil med musik på väldigt hög volym, äta mjukglass, ligga ute i solsängen och steka, årets första dopp, sitta med trevligt sällskap i kvällssolen, grilla osv osv osv. Finns det något med sommaren som jag inte älskar? (förutom alla insekter) Don't think so!

Helt sjukt, om TVÅ månader är det första juni. Inte länge kvar alls ju, inte med tanke på hur fort tiden går nu för tiden. Jag blir lycklig bara av att tänka på det. Vill gå runt i tygskor, jeansshorts & solglasögon nuuu.


1a april

Datum: 2011-04-01 Klockslag: 11:17:09

Äntligen en sovmorgon i lugn och ro! Det enda negativa är att jag vaknade med huvudvärk och känner mig ganska slö.. Ska ta en ipren nu och sedan sätta igång och städa lite smått. Är så trött på att leva i en stökig lägenhet, inte trevligt alls. Tänkte försöka ha det rent & fint tills Micke kommer hem från jobbet vid fem eller så. Nu längtar jag efter honom litegrann. Att vara sambo är det bästa som finns.

Tro om man kommer bli lurad något idag då? Haha. Att det redan är april.. tiden går verkligen fort. Mycket beroende på skolan, jag har ju så mycket att göra hela tiden så dagarna bara rusar iväg. Efter mitt "betygsprat" med lärarna efter muntan igår känner jag mig mer motiverad till skolan också, även om jag är helt slut just nu. Att få höra att man verkligen är duktig, och att man ska veta att man har en bra grund som man lagt själv & att man inte bara rabblar upp saker utan att det hörs att man förstår det man pratar om - det mina vänner värmer ett utmattat studenthjärta.

RSS 2.0