center>

Det blev belöningar istället..

Datum: 2011-03-31 Klockslag: 13:37:10

Helt jävla sinnessjukt. Jag fick B på anatomitentan, var nära att få A. Men jag är hur nöjd & glad som helst över ett B, trodde aldrig att jag skulle klara den. Vilken lättnad alltså.

Så jag får väl se det jag beställde igår som belöning istället för tröstshopping. Gick på stan någon timme nu idag och handlade lite också. En cardigan, vita tygskor och lite annat fick följa med hem. FAN VAD GLAD JAG ÄR! Nu ska jag bara njuta av att vara ledig hela helgen och inte behöva tänka på skolan eller något. Bara vila & vara med min gos! ♥

Tröstshoppar i förebyggande syfte!

Datum: 2011-03-30 Klockslag: 20:21:43


Har anatomimuntan imorgon 09.00, så jag passade på att tröstshoppa lite redan nu om jag kuggar. Hade 350 kr kvar på presentkortet jag fick av älsklingen när jag fyllde år, så det fick bli detta ovan. :} Supernöjd!

29 mars

Datum: 2011-03-29 Klockslag: 19:23:34

När jag pratade med Erika förut idag pratade vi om att hon eventuellt kanske kommer och hälsar på någon gång i maj, det vore underbart roligt! Det är alltid härligt att ha något att se fram emot & längta efter. :} Vi hade ju så otroligt roligt i höstas när hon & Erik kom hit i några dagar.



Annars har jag diskat och betalat räkningar ikväll, samt rensat bland vår hög med papper/tidningar/räkningar osv i köket. Skönt att ha det gjort, men blev helt slut efteråt pga förkylningen. Så nu sitter jag i soffan och slappar och tittar på Körslaget. Ser reprisen på TV4 Play eftersom jag missade det pga Earth Hour.

Jävla förkylning

Datum: 2011-03-29 Klockslag: 12:42:52

Blir bara mer och mer förkyld. Vaknade imorse med en uppsvälld hals full av slem, några kg snor i näsan och huvudvärk. Har även feber till och från. Jag tror det är dags att inse på rikigt nu att tentan kommer skita sig, jag har ingen som helst ork till att plugga. Är jag såhär på torsdag så kommer det bli en plåga att kliva upp och åka in till skolan bara. Det jobbiga är bara att jag kommer bli så otroligt besviken på mig själv, men någon gång måste man kugga.. kommer aldrig lyckas gå igenom dom här tre åren utan att kugga på en enda tenta.

Känns extra surt att bli sjuk såhär innan när jag klarat båda duggorna. Duggan vi gjorde igår fick jag 16/20 poäng på, vilket jag aldrig hade trott. Men det är bara att försöka bli frisk nu & sen ta nya tag. Mikrobiologin SKA jag klara, och då ska ingen jävla förkylning få förstöra.
Ligger fortfarande kvar i sängen, där jag lär ligga dagen ut. Väntar just nu på att finingen ska komma hem med blåbärssoppa och choklad till mig. Tur att jag har honom.

Slappesöndag

Datum: 2011-03-27 Klockslag: 16:54:01

Vi hade det mysigt igår på Earth hour. Först kom ett fackeltåg med trummor och gick genom stan, sedan blev det dags för nedräkning. Det var två grupper som dansade, i en av dem var det en grym kille med! Så var det eldshow och så min favorit: tre afrikaner som spelade trummor (med händerna) och sjöng, sedan hade dom.. ett klockspel också typ. Påminde mig om Lejonkungen.

Idag har vi bara legat i sängen och ätit godis, tittat på How I met your mother & spelat yatzy. Mysigt & hur skönt som helst. Jag har knappt pluggat alls, fy på mig. :( Men jag är förkyld och mår inte bra idag, och motivationen är som bortblåst. Hoppas den kommer tillbaka imorgon när jag är på skolan. Har svårt att tro det men.. vi har nämligen dugga nr 2 imorgon, och jag kommer säkert bara ha några få rätt = ännu mindre motivation. Men jag är inställd på att göra omtenta i augusti. När man är såhär omotiverad är det så gott som omöjligt att lyckas. Det dumma är att jag ändå kommer bli så förbannad & besviken på mig själv om jag inte klarar den, även om jag vet att oddsen inte är på min sida. Man ska inte behöva må som jag mått de senaste veckorna pga en tenta. Och med det menar jag ständig huvudvärk, ångest m.m.


Earth hour 2011

Datum: 2011-03-26 Klockslag: 19:36:56

Gud vad jag verkligen sitter och längtar efter att klockan ska bli 20:30. Ska klä på mig riktigt varma & mysiga kläder när vi ska gå ner på torget. Hoppas det kommer vara lika mysigt som jag föreställer mig. Earth hour är så himla fint i mina ögon, och det är så underbart att det är så många som deltar. Jag är väldigt glad över att Nässjö väljer att släcka ner & dessutom har underhållning under timmen. Ska försöka ta några bilder eller filma lite. Skulle helst vilja ha med ljus också, men vi har inga som passar att ta med sig. Det går gå bra ändå.

Det här gjorde mig glad!

19:04

Datum: 2011-03-26 Klockslag: 19:04:15

Efter att ha varit och tittat på högskolan gick vi på stan och tittade i lite affärer. Jag blev väldigt besviken, på H&M hittade jag ingenting av det jag ville ha. Hittade inga solglasögon heller, på någon av affärerna jag tittade på. Dåligt. Men jag fick med mig lite saker hem i alla fall, en bandeau-bh & tillhörande trosor, leggings, mascara & foundation. Får göra en beställning från H&M senare istället.
Vi hann även med att ta en fika, jag åt en underbar räkmacka.

Nu gör vi mest ingenting, jag väntar på att klockan ska bli 20 så man kan börja dra sig ner mot torget. :}

Jönköping nästa

Datum: 2011-03-26 Klockslag: 10:43:02


Sitter och pinar i mig en macka som jag inte alls är speciellt sugen på, men något måste jag få i mig. Ska snart börja gå mot stationen. Soligt och fint idag, dock någon minusgrad, tråkigt nog.

Har skrivit en liten lista över grejer som behöver köpas, så kommer väl hem med litegrann i alla fall. :} Bl.a ett par solglasögon, mina enda jag hade försvann på en studentfest förra året. Så, hög tid att köpa nya.

Ni glömmer väl inte Earth hour imorgon?

Datum: 2011-03-25 Klockslag: 15:22:47

Tar en liten paus i pluggandet och läser lite bloggar och sånt. Håller på att lyssna igenom föreläsningarna om nervsystemet igen, för att förstå det lite bättre. Är så mycket att hålla reda på att det är svårt att placera allt & koppla ihop saker, men det går bättre och bättre. Har faktiskt varit duktig och pluggat i 2-3 h nu, men ska försöka plugga någon timme extra idag eftersom det troligtvis inte blir så mycket pluggande imorgon. Jag känner att jag har lite mer ork för att plugga nu, antagligen pga att jag igår satt och surade & var skitförbannad och fick ur mig det mesta av det där negativa + dagens sovmorgon.

Imorgon är det öppet hus på högskolan, så jag & Micke ska åka in så han får se hur JTH ser ut (ifall han börjar där till hösten) och få se hur HHJ ser ut. Sedan har vi varsitt presentkort också, så lite shopping blir det nog. :} Så imorgon får jag nog plugga en stund på kvällen, innan Earth hour. Ni glömmer väl inte att släcka ner under 20:30-21:30? Vi kommer troligtvis att gå ner på stortorget här i Nässjö. Mysigt!

"Den 26 mars kl. 20.30 - 21.30 samlas vi för att se Stortorget och de centrala delarna i Nässjö mörkläggas. Upplev fackeltåg, magiska uppträdanden med dans och sprakande eldshow. Ta med familjen och vännerna och kom ner till Stortorget! Från ca kl. 21.30 är du välkommen att eftermingla på Missionskyrkans Fairtrade-café."

Dags att sätta igång nu!

Datum: 2011-03-25 Klockslag: 12:33:53

Blev en riktig sovmorgon idag, vaknade strax före 12. Men det behövde jag nog. Så nu sitter jag med skolböckerna uppe och ska skriva färdigt alla sammanfattningar så jag kan börja råplugga på dem sedan. För att hålla hoppet uppe har jag en påse turkisk peppar bredvid mig, haha.

Ser nyvaken ut & så, men här är ett par av mina nya glasögon i alla fall. :} Sååå jäkla skönt att den hemska utväxten är borta också. Nej, dags att banka in fakta i huvudet nu.

28 dagar kvar

Datum: 2011-03-24 Klockslag: 21:47:47


Om inte allt för länge får jag sitta hemma i natursköna & trängas med hundarna och katterna i soffan. :'D

Har inte pluggat alls ikväll, istället ser jag på tv, dricker påskmust & käkar godis. Plugget tar jag imorgon, efter en skön sovmorgon. Ge mig ork att plugga flitigt i helgen. Kanske jag ska muta mig själv? Om jag är duktig och pluggar mycket kan jag kanske få göra en liten beställning från H&M.. ja, jag tror det får bli så. Om jag är duktig alltså, annars får jag vara utan.

Torsdag

Datum: 2011-03-24 Klockslag: 16:54:50

Här vad det tyst. Har så himla mycket just nu, tenta nästa vecka.. Tyvärr känner jag att jag gett upp redan, jag kommer aldrig hinna få in allt. Och det är inte okej att plugga hela tiden & få huvudvärk pga det och att man stressar upp sig. Hälsan ska inte påverkas. Jag kommer försöka, och jag kommer gå dit nästa vecka & göra muntan - men jag är inställd på att plugga under sommaren och göra omtenta i augusti.

Nu är det verkligen vår också, vi har haft runt 10+ dom senaste dagarna och solsken. Är inte mycket snö kvar nu alls, längtar tills det börjar blomma lite. Vore fint om det kunde sluta blåsa också, haha!

Igår så hade jag planerat att plugga, men istället fick Micke ett väldigt överraskande samtal och vi var på hotellet och blev bjudna på mat mellan 19 & 22. Var riktigt mysigt där inne, och det var skönt att komma ut och göra något annat än att vara på skolan eller sitta hemma med uppslagna skolböcker. :)


Jag vill tro att alla tillslut får vad de förtjänar.

VÅR!

Datum: 2011-03-22 Klockslag: 15:10:08

Snacka om att våren äntligen har kommit på riktigt. Det är över 10+ ute och soligt, det blåser dock men vad gör väl det när det blåser varmt? Var på ICA för en stund sedan och såg att MOOD nu har en slingblond extra för mörkt hår, så jag köpte två förpackningar & ska äntligen bli av med min hemska utväxt. 

Annars då.. hade sovmorgon imorse, underbart skönt. Sedan har jag lyssnat på en föreläsning om digestion & håller nu på att skriva sammanfattning. Istället för att vara fylld av ångest pga skolan så känner jag nu ett lugn istället, för att jag klarade tentan. Så skönt! Men ska ändå plugga arslet av mig nu fram till tentan, så gott jag kan i alla fall. Mitt sittfläsk, som Gunilla alltid säger, är väl inte det bästa men..



Underbar måndag!

Datum: 2011-03-21 Klockslag: 20:58:11

JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA!! :'D

Jag var helt säker på att jag kuggat, blev nästan gråtfärdig och skakade som ett asplöv när jag skulle få den i händerna. 42 poäng var gränsen, och när jag ser att mina siffror går över det sköljer VÄRLDENS lättnad över mig. Fyfan, kunde inte bli gladare! Så mamma & pappa satt in 300 kr på mitt konto som "belöning" för att jag varit duktig, så jag & Micke har varit på Akropolis och ätit underbart god mat ikväll. Fan, jag klarade den. Jag äger. Känns så otroligt skönt att veta att man kan lämna Omvårnad I bakom sig nu, och inte ha ångest över att ha en omtenta hängandes över sig. WOHO!!

Tog lite ledigt från pluggandet ikväll, så imorgon blir det lite sovmorgon sen blir det plugg för hela slanten! Nu blir det Världens bästa hotell & Big brother. :)

Söndag

Datum: 2011-03-20 Klockslag: 12:12:30

Började dagen med en riktigt härlig sovmorgon, och nu har jag just ätit burritos till frukost/lunch. Ska ägna dagen åt att plugga, blir nog mest att skriva sammanfattningar & försöka förstå mig på det krångliga nervsystemet. Har för mig att jag bokat tvättstugan också, så ska gå ner & titta om jag kan slänga i en maskin eller två. Vår granne kom och ringde på igår och berättade att han fixat en ny fläkt i torkrummet, så nu kan man äntligen hänga kläder där inne och slippa ha dem överallt i lägenheten. :}


Gått och blivit besatt av denna serie, har kommit igenom halva 2:a säsongen redan!

Thank god it's friday

Datum: 2011-03-18 Klockslag: 19:17:58

Gud vad jag njuter av att göra ingenting och inte behöva bry mig om pluggandet ett dugg (ikväll är min "lediga" kväll)! En sån här kväll behövdes verkligen. Nu ska jag göra älsklingen sällskap i soffan. ♥

♥ ♥ ♥

Datum: 2011-03-15 Klockslag: 20:54:49

Efter ett år och snart fyra månader är jag fortfarande så jäkla kär i dig. Min finaste. ♥

Vad har det tagit åt mig?

Datum: 2011-03-15 Klockslag: 18:50:04


Bakade i söndags, och nu ikväll står jag och bakar blåbärskaka & kladdkakemuffins. Jag brukade verkligen inte tycka om att baka, men nu går det tydligen bra. :} Bättre att baka hemma och ha med på skolan än att gå och köpa något där och fika, ekooonomisk.

Har pluggat med Julia & Lina några timmar idag, har haft en paus sedan det så ska snart sätta igång igen. Har ingen lust alls, men måste. Just det, mina ögon. Det hade inte förändrats speciellt mycket, men lite starkare glas skulle jag få. Så jag valde ut två par bågar som jag ska gå och betala & beställa imorgon. Lite mer pilotmodell på dem, snyyyygga. :} Kul med något nytt!

15 mars

Datum: 2011-03-15 Klockslag: 10:29:45

Idag längtar jag hem till natursköna, mamma & pappa, alla djuren & mina fina vänner. ♥ Men bara lite drygt 5 veckor kvar nu!

Julia & Lina kommer snart hit så vi ska plugga några timmar. Nu gäller det att börja tokplugga inför tentan, flera timmar om dagen varje dag. Så, nu har jag sagt det. Vid 15.30 ska jag till optikern och titta om mina ögon blivit något sämre på 2½ år, vilket jag har svårt att tro att de inte skulle ha blivit. Hoppas faktiskt det, bara så att det är det huvudvärken beror på = då försvinner den. Idag har vi soligt och fint för första gången på flera dagar, härligt! Man blir på så otroligt mycket bättre humör när solen är framme.

15 mars redan förresten, gud vad tiden springer iväg. Rätt vad det är så kommer det vara sommar! :D

Världens bästa hotell

Datum: 2011-03-14 Klockslag: 19:31:28



Ikväll börjar äntligen Världens bästa hotell! Det har jag verkligen sett fram emot. Efter att ha sett programmen om gänget från Hudik så är jag fast, utvecklingsstörda är så himla härliga. Jag tycker att de är så otroligt söta. Det är så vidrigt när man får höra hur de berättar om folk som brukar säga elaka saker till dem osv, hur har man mage & hjärta att göra det? Usch.

Sedan jag kom hem från skolan har vi kollat på 1½ avsnitt av True blood som vi börjat se, bra hittills tycker jag! Har så himla ont i huvudet, har haft hela dagen. :( Men ska ändå sätta mig och plugga i 1,5 h tills Världens bästa hotell börjar. Tänkte plöja igenom kapitlet om nervsystemet.

Måndag

Datum: 2011-03-14 Klockslag: 11:45:20

Härligt med sovmorgon. :} Lugn och skön start på veckan. Klev upp strax före tio efter att ha legat och dragit mig i sängen en bra stund. Har hunnit med att duscha också, det är inte ofta jag hinner det på morgonen.

I med en tablett och sen iväg på skolan!

Husmor

Datum: 2011-03-13 Klockslag: 19:22:21

Känner mig ganska effektiv idag. Har inte blivit riktigt så mycket pluggande som jag tänkt, men ska göra ett sista ryck nu mellan 19:30 och 20.00. Förutom att plugga har jag tvättat tre maskiner, handlat, lagat mat & bakat en plåt med kladdkakemuffins. Goda blev dem! :} Ska mumsa i oss några när vi myser framför tvn ikväll. Avslutar nog kvällen med en film också, eftersom jag börjar sent imorgon. Skönt med ännu en sovmorgon, kan verkligen behövas. 

Är äckligt shoppingsugen också, hittar så himla mycket fint. Men har inte ett öre extra att lägga på kläder eller annat roligt. Det får vänta någon månad.

Jag har förresten fortfarande en brutal träningsvärk i armarna, så skönt! Lite besviken på att jag inte känt mer i benen bara..

Söndag

Datum: 2011-03-13 Klockslag: 11:34:06

Söndag. Plugg- och tvättdag idag. Känner mig inte speciellt motiverad till att plugga, och min mensvärk gör det absolut inte bättre. Tänk om man kunde få tabletter som hjälpte på riktigt, är det meningen att fast man äter de starkaste tabletterna de vill ge ut så har man ändå skitont? 

Inget bloggande alls igår, ovanligt. Men i alla fall så åt vi godmiddag, köttskivor, strips & champinjonstuvning. :} Sedan tittade vi såklart på melodifestivalen. Jag hade helst sett att Danny vann, men det hade helt klart kunnat vara en sämre vinnare. Men hallå, säger man verkligen Sa-ade? Tycker det låter helt stört när de säger det. Fult efternamn isåfall, haha. När melodifestivalen var slut så satte vi oss och tittade på Black Swan, väldigt konstig film men några gånger skvatt vi till riktigt rejält. Haha!

Funderar på att baka lite kladdkakemuffins eller något annat ikväll, så kan jag ta med på skolan när man sitter kvar och pluggar istället för att köpa dyrt fika där. Men nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet, hoppas på att vävnader & hud sitter någorlunda bra vid dagens slut. Wish me luck.

Fredag

Datum: 2011-03-11 Klockslag: 18:38:13

Skola mellan 09:00 och 14:30 idag, sedan när jag kom hem så stack jag & Micke på gymmet. Körde verkligen slut på armar och ben, så lär ha en härlig träningsvärk imorgon. Körde först 10 min på trappmaskin, armar x 2, 700 m rodd & sedan avslutade jag med 20 minuter på löpbandet. Hur härligt som helst!
Godisfri fredag idag, känns helt okej. Ser fram emot chips, dipp & melodifestival imorgon. Funderar dock på att gå och handla lite så man kan göra räkmackor, vore himla gott. Lite lyx såhär på helgen. :} 

Annars blir det bara en slapp kväll i soffan, kanske någon film och så såklart big brother. Min pluggfria kväll ikväll, så den ska jag njuta av. 



Maskerad!

Datum: 2011-03-10 Klockslag: 19:36:24

Kollade kalendern och såg att det bara är sex(!) veckor tills jag åker till natursköna. Underbart! 
Eftersom vi är så utspridda allihopa så ska Elina ha sin födelsedagsmaskerad på påskhelgen, eftersom det är då vi andra kommer hem. Ska bli så jäkla roligt! Jag har dessutom hittat något jag kanske ska vara, hoho.

Så här såg det ut på hennes maskerad -09:




Vi ska ha myskväll ikväll, med film & godis. Bestämde mig i söndags för att sluta äta onyttiga saker på veckorna, så jag har hållt mig men nu bestämde vi att vi äter något ikväll och istället är utan imorgon. Deal! Center nougat är det jag ska köpa, det godaste som finns!

Torsdag

Datum: 2011-03-10 Klockslag: 17:02:49

Tar en paus från pluggandet i samband med middag. Går igenom cellen idag, imorgonkväll får jag vara ledig & på lördag tar jag vävnader & hud.

Så himla trist att det snöar för fullt här, nu ska det ju vara soligt och flera plusgrader? :c Längtar så otroligt mycket till sommaren, ska bli helt underbart att få ha jeansshorts, gå barfota i gräset och ta det första doppet. Jag längtar efter att grilla med vänner i kvällssolen.





Underbara sovmorgon

Datum: 2011-03-10 Klockslag: 11:57:53

Underbart med sovmorgon! Somnade i soffan igårkväll så har fått riktigt många timmars sömn, det behövdes nog! Har legat och myst lite, pratat med mami & läst lite bloggar och så. Härlig morgon med andra ord. :} Ringde just och bokade en synundersökning nästa vecka, tror att jag är i behov av nya glasögon. Har ont i huvudet väldigt ofta nu sedan jag började plugga, endera så beror det på all stress eller så är det pga för dåliga glasögon. Var trots allt 2,5 år sedan jag gjorde en undersökning sist, så det kan nog ha hänt en hel del. De har kampanj på Specsavers så man får ta 2 för priset av 1 också, så jag kommer nog hem med två nya bågar. :} Inte helt fel. Är så trött på de jag har nu, plus att glasen är så otroligt repiga att de ser smutsiga ut.

Trist väder ute idag, snöar(!) och är mulet. Så det blir till att sitta inne och plugga hela dagen, fram till middagen i alla fall hade jag tänkt. Sedan får vi se om vi kanske får besök ikväll.

Hur klantig är jag?

Datum: 2011-03-09 Klockslag: 14:55:44

Var vaken ganska länge igår och såg på film i sängen, I spit on your grave hette filmen. Jag brukar inte vara den som är känslig, men här fick jag vända mig om och titta bort flera gånger. Skitvidrig & brutal! Men i alla fall, därför låg jag och drog mig i sängen till 07:25 ungefär, och när jag klivit upp och står inne på toaletten (och har varit uppe i ca 5 minuter) ringer Lina.

- Hej, vart är du?
- Hej, vart är du?!
- Vi står och väntar.
- VA?! men varför då?


Jag hade heeelt missat att vi började 08:30 idag, och vi åker alltid en timme innan vi börjar. Så det var bara att dra på mig kläderna, packa väskan och gå ut. Extra trevligt när jag fått flera hemska finnar som jag hemskt gärna hade hunnit sminka över, men sånt är livet. Något positivt är i alla fall att jag klarade duggan som vi hade nu på eftermiddagen. :D Så det känns bra. Ska snart gå och handla remouladsås till fiskpinnarna & moset vi ska äta till middag, har inte ätit det på år(!) så det ska bli skitgott. Sedan väntar någon timmes plugg ikväll.

Härlig dag

Datum: 2011-03-08 Klockslag: 16:46:30


Dagens frukost. Naturell fil & cornflakes, svartvinbärssaft och pågenlimpa! :} Världens godaste limpa, verkligen. Riktigt saftig och färsk, och är huuuur god som helst att äta med bara smör på.

Var i skolan mellan 09.00-13.30 ungefär. Så sedan jag kom hem har jag tagit en 45 minuters promenad först runt sjön & sedan utforskade jag en ny väg. :} Lite väl blåsigt, men annars hur soligt & skönt som helst! Väntar på att Micke ska komma hem så vi kan äta, blir nog gräddstuvad pyttipanna idag. Så gott! Sedan ikväll ska jag läsa på inför duggan vi har imorgon, fick ju min bok "Människokroppen - fysiologi och anatomi" idag. Beställde den i söndagskväll och fick den i brevlådan idag, hur bra? Kommer alltid beställa mina böcker från Lycknis hädanefter.

Ska bli så skönt att få sova

Datum: 2011-03-07 Klockslag: 21:34:18

Har kollat igenom 4/5 föreläsningsdelar nu. Vill bara SPY på funktionell neuroanatomi. Skittråkigt och jag fattar typ ingenting, hoppas jag blir lite klokare av att träffas & plugga i grupp imorgon.

Nu ska jag se på en unge i minuten medan jag väntar på att big brother ska börja. När det är slut ska jag sova, ska bli så himla skönt. Upp tidigt imorgon igen och åka och plugga.


Läshörnan på balkongen. :}

Måndag

Datum: 2011-03-07 Klockslag: 18:09:14


Försov mig idag igen. Vaknade 07:42 och sprang sedan runt fram & tillbaka i lägenheten och gjorde allt möjligt fram till 08:05 när skjutsen var här. Var på skolan och pluggade mellan 09.00 & 14.00 ungefär, fick en hel del gjort. Så nu kan jag fler delar av skelettet och var de sitter.

Sedan jag kom hem har jag ätit, skrivit ut en massa papper & bilder, stressat bort på ICA och handlat och postat ett paket. Och nu ska jag göra sista rycket för idag, en 1,5 h föreläsning om funktionell neuroanatomi. Sedan ska jag slappa i soffan hela kvällen. Längtar så klart till big brother, men är väldigt besviken över att Tobias lämnade huset imorse. Honom gillade jag ju! Och han hunken som kom in igår.. vadå hunk? Såg inte alls särskilt bra ut tyckte jag. Men nu var det föreläsning som gällde ja!

Söndagkväll

Datum: 2011-03-06 Klockslag: 22:40:26

Just sett färdigt big brother, fan jag trodde inte jag skulle bli så fast i det - men det blev jag. Höjdpunkten på kvällarna, haha!

Tog ett varv runt sjön tidigare idag också, gick/joggade runt. :} Sedan när jag kom hem tog jag ut de nya utemöblerna och satt mig på balkongen och läste Elsas mode. Hur skönt och mysigt som helst. Längtar tills det blir ännu fler plusgrader, men nu nöjer jag mig med att snön försvinner! 

Nu ska jag lägga mig och mysa med Micke tills jag somnar, ska åka på skolan och sitta & plugga tillsammans några stycken där man har tillgång till skelett m.m.

Tvätta & plugga

Datum: 2011-03-06 Klockslag: 13:05:50


Åt upp resterna från igår till frukost/lunch. Dödligt gott att strö ost över nachos och värma i ugnen. Har första maskinen i nere i källaren och sitter nu och försöker plugga lite. Solen skiner, det är någon plusgrad ute & det ser inte ut att blåsa riktigt lika mycket som igår. Så det får bli en paus i pluggandet & tvättandet i form av en promenad runt sjön med Septembers Love CPR i öronen. :} FAN vad grym hon är.

Ser fram emot Solsidan & Big brother ikväll. Söndagar har blivit riktigt mysiga tvkvällar för oss, det gillas!

Filmen om MP07

Datum: 2011-03-06 Klockslag: 01:38:13

Fick för mig att ta fram avslutningsfilmen och titta på. Nu har jag ont i magen och är ledsen. Jävlar vad jag saknar er fina människor. Jag saknar att skratta med er, att tjafsa med er & tycka att ni är dumma i huvudet. Saknar allt, precis allt. Världens bästa klass, helt klart. Alla så himla underbara på sitt egna sätt. Och lärarna. Världens bästa lärare. 

Jag är så glad över att det finns filmer & hundratals bilder från allt vi gjort, för det är något jag alltid vill minnas. Kramfors kommer alltid ha en lite speciell plats i mitt hjärta, tack vare er. 



Stockholm sommaren -09

Datum: 2011-03-06 Klockslag: 00:43:13

Snor Elinas sammanfattning av Stockholmsresa sommaren -09 också. Jag har aldrig varit på bra att få fingrarna ur & skriva ner allt som hänt under resor och sånt. Tur att Elina är bra på det! :} Också det här en riktigt bra resa med rätt sällskap. ♥ Tror jag skrek lungorna av mig på gröna lund också, jag och berg- & dalbanor går inte riktigt ihop. Haha!



Söndag

Blev upphämtad av Mimmi lite efter klockan 16. Vi hämtade upp dom andra, drog några ärenden och sen bar det av mot Huvudstaden :) Det var väl här någonstans som Mimmi började sjunga "fuck you all!", ni minns den där låten som Lepra sjunger i ett avsnitt av Eva&Adam? Den låten följde hur som helst med oss resten av resan, undra hur många gånger vi sjöng den? Allting rullade på som smort, vi sjöng, skrattade och pratade i bilen och mådde gott. När vi var vid Gävle, tror jag, hamnade vi bakom en bil som körde grymt jävla sakta. Efter ett tag kom vi till en järnvägskorsning med nerstängda bommar så vi gatt stanna. Då skulle vi gå ut och kolla vad det var för folk som satt i bilen som var framför oss. Lydia kollade bak på bilarna bakom och sedan skrek hon "men!! Det är ju Jonni!". Hennes pojkvän och hans kompisar satt alltså i bilen precis bakom oss, ganska otroligt va? Vi fick oss ett meget gott skratt och det var ungefär det fulaste ögonblicket på hela resan. När vi kom iväg körde vi om den sega bilen, sen började en kamp med Jonni o hans nya BMW.. Men vi höll farten rätt bra tycker jag, körde även om han en gång :) Vid 00 tiden kom vi fram till Stockholm och blev än en gång besvikna på boendet :( Stugan i sig var väl.. helt okej, när man vande sig. Men huset där toa och dusch fanns var "en riktig bakterieflora". Men vi härdade!


Måndag
Vi klev upp runt tio och gjorde oss iordning, åt frukost och checkade in. Sen tog vi t-banan in till Stockholm för att ta Djurgårdsfärjan in till Grönan. I kön till färjan var det nån äcklig familj som stog och fetmuckade med dom som tog biljetterna. Svårt att köpa en biljett till äckel ungen eller? Vi gatt vänta i kanske en kvart pga dom. Åk hem föfan! :) Wellwell. När vi kom fram till Grönan möttes vi av massa folk, jag vart ganska opepp för att jag hatar folk, hehe. Men vi letade i allafall upp ett matställe, stog i kö aslänge och sedan åt vi. Sen började vi lite smått med Flygande Mattan, älskar den! Mimmi och Lydia tjatade på mig att jag skulle åka den nya berg&dalbanan Insane med dom, jag vägrade till en början men efter att vi åkt Uppskjutet tror jag att jag fick nåt fel, för vi gick raka vägen till kön till Insane.. Och jag har inte annat att säga än INSANE! Helt sinnessjukt läskig. Jag kollade inte en enda gång förutom när jag råkade kolla en gång, då vi var längst upp på kanten.. :) Men jag är glad att jag åkte den i allafall, nu överlever jag allt. När det nästan var stängningsdags åkte vi Tilt också, första gången för både mig och Lydia. Jag fick nästan dödsångest om jag ska vara ärlig. Men det var en skitkul dag på Grönan i allafall, meget nöjd!

När vi var tillbaka i stugan ringde Emelie, som hade varit på Britney Spears konsert, och frågade om vi ville gå på hennes andra konsert gratis. Jag sa först "nääee, vi ska på Allsång imorn..", men sen kom jag på hur dumt det lät och frågade mina kompanjoner om dom var på, och klart som fan dom var det! Så Emelie skrev upp oss på en lista om gratisbiljetter, eftersom hennes andra konsert inte var utsåld. Gött eller?



Tisdag
Klev upp och åkte in till Globen för shopping och uthämtning av våra biljetter. Då fick jag ett sms av Emelie som skrev att man inte kunde hämta biljetterna innan 16.30. Så vi åt lunch och åkte sedan in till stan. Kan säga ärligt att Drottninggatan är det värsta stället jag vet. Kanske efter Kramfors, men tätt intill. Jag hängde efter dom andra som en utomjording och kollade inte ens på nå kläder, storshopparn! Jag hann i allafall träffa Emelie en snabbis! :D Även fast vi bara sågs i kanske 15 minuter så var det hur kul som helst eftersom vi inte träffats på över två år!! När jag sagt hejdå till henne köpte vi i allafall en Ben&Jerry glass i deras glassbar innan vi åkte till Globen igen för att hämta biljetterna :) Dock hade dom inte fått listan än, så vi gick och åt pizza. Jag och Mimmi delade på en "margerida", sagt på Engelska... LOL! Efter ett tag hade listan kommit, jag gick fram och sa "Hej, jag skulle hämta mina gratisbiljetter." "Hur många?" frågade hon i kassan, "5 st" sa jag. Sedan fick jag 5 biljetter till Britney Spears konsert, värda ungefär 700:- styck, helt gratis! Ibland har man tur!! Vi gick på Jamjam och köpte godis sen in på Globen och letade åt våra platser :D Innan vi gått in såg vi förresten Kenza och Tyra samt Vecko Revyn's redaktion, lite ballt ;) I allafall så fick vi platser ungefär längst upp på långsidan, asnöjd.

Innan konserten började stog Hakim och Knappen från NRJ och DJ:ade på scenen, dom bjöd även på dans och man vart himla glad av dom! :D Vi fick även höra "you sexy motherfucker".. Efter ett tag tog en ny DJ över, Havana Brown. En ashet brud, verkligen! Haha! Dock var det lite drygt att lyssna på, men det dög. Sedan kom Big Apple Circus in på scenen, och bjöd på en riktig show! Sedan kom självaste Britney Spears nerhissandes ifrån taket! Men eftersom dom inte hade storbildstv:sarna på så kunde det likagärna ha varit vem som helst som stog på scenen, det var lite tråkigt. Men hon bjöd på en riktig show i allafall och det var jättekul att kolla på. Dock tycker jag att Brittan gjorde det hela lite halvhjärtat, jag hade faktiskt förväntat mig mer av henne. Konserten var slut väldigt snabbt också, så konserten i sig var väl sådär.. Men den var, för oss, helt gratis, och att bara ha fått sett Britney Spears som man har lyssnat på hur länge som helst var underbart. Så kvällen i helhet får 4/5 toasters ;)

Efter konserten var det ungefär 12.000 personer som skulle med tunnelbanan, så vi tänkte att det inte var någon mening att gå ner dit. Vi ställde oss och väntade tills dom flesta hade försvunnit, då såg vi även Alexander Schöld som var med i Fame Factory. Vi fick oss ett gott skratt och han såg lika töntig ut som alltid :) Väl hemma i stugan åt vi kvällsfika, lekte med helium och packade ihop det mesta av våra saker, sedan somnade vi.


Onsdag
Klev upp tidigt. Sket i sminket och åt en snabbfrukost. Sedan packade vi ihop det sista, städade och checkade ut. Begav oss än en gång mot Drottninggatan. Där shoppades det lite, även för mig faktiskt. Mina enda inköp fick bli Michael Jacksons "The Essential" skiva, och "Hitler: Förintelsen" på dvd :D Efter några timmar drog vi till Gamla Stan och köpte glass, sen åkte vi till campingen, hämtade bilen och begav oss hemåt! Från Gävle och hem hade vi meget morsomt i baksätet. Jag kom på, med hjälp av Lydias felsägning, FISTMÅS! Vi skrattade så vi grinade flera gånger och det var en helt fantastisk bilresa :) Väl hemma i Natursköna möttes jag av ett tomt hus. Men jag var lika glad ändå, borta bra men hemma bäst.


London -09 II

Datum: 2011-03-06 Klockslag: 00:39:36

Har suttit och läst på Elinas blogg om Londonresan -09 och kände att jag gatt ta hennes sammanfattning & lägga ut på min blogg så jag har den jag också. Sån sjukt jävla bra & rolig resa, med underbart sällskap. Hade nästan glömt bort att jag sett The lion king musikalen, om ni får chans att se den nån gång - gör det. Det mäktigaste jag någonsin varit med om. Verkligen.



Nu var det ett bra tag sedan, tänkte skriva lite kort om London resan, som ärligt talat är den bästa resan jag någonsin gjort!

Måndag.
Började dagen med Hockeyfrukost med Erika och Dea 7.20, såg som sagt en inspelad Modo - Brynäs match :D Väldigt mysigt. Efter det åkte jag på ica och inhandlade färdkost, packade det sista och drog sedan till Linnea och Alva som var hemma :) Åh, Alva är världens sötaste lilla tjej, så jävla go! Klockan 14.00 kom Mimmi, Lydia och Dea och hämtade mig, och resan började :D Hade grymt kul i bilen, lyssnade på massa nostalgisk musik, sjöng och hade oss! Kom fram till Sundsvall, och tog tåget till Arlanda 18.11. Väl framme på Arlanda hade vi en hel natt att försöka överleva, det gick väldigt bra och jag kunde t.o.m sova i nån timme :)

Tisdag.
Åt frukost på Arlanda, en äcklig och dyr frukost. Checkade in allt bagage och oss själva osv, sedan bar det av mot London 7.50. Fick en mycket dålig start på resan då jag gatt sitta själv, men jag härdade. Kom fram till London nån gång mitt på dan, och då började vi leta efter vårat vandrarhem. Hittade det tillslut, och vart väldigt besviken faktiskt. Det var svinkallt överallt, och man kände sig så ofräsch hela tiden. Men, som Lydia skrev; man är väl norrlänning! Efter vi checkat in och fräschat upp oss lite och ätit middag var det dags för musikal, The Lion King. Den var så jävla mäktig, rekommenderar den verkligen! Dock slumrade vi alla till några gånger, eftersom vi inte sovit mycket alls natten innan. Efter musikalen tog vi en väldigt rask promenad hem i regnet.

Onsdag.
Klev upp, åt frukost och fixade oss. Begav oss sedan mot Oxford street för shopping! Hittade till våran stora lycka våra efterlängtade våfflor med choklad, så det åt vi till lunch :D På Primark köpte jag bl.a ett par skor för £4, vilket fynd alltså! Sedan var det tänkt att vi skulle gå till Hyde Park, men vi hamnade i nån annan park. Den var dock asfin den också, supermysig och jag njöt verkligen av att bara gå runt och vandra där med er brudar! Fick, tack vare Sara, uppleva ett av de fulaste ögonblicken i mitt liv. Vi mötte en ekorre (IkorrJoharn), som Sara skulle mata med sin Geisha. Lydia sa "Du behöv inte ge den hela, för jag vill smaka sen!". Så typ direkt efter bet IkorrJoharn tag i Geishan, Sara blev rädd och IkorrJoharn sprang iväg med hela chokladkakan, inklusive papperet som satt på! Alltså.. Det var nog internt, men kunde fan inte sluta skratta! Efter parken gick vi till Big Ben och Buckingham Palace, så fint! Därefter gick vi till London Eye, köpte brända jordnötter som vi åt också :) Gott! När vi åkte London Eye var det ett par i "vagnen" under oss, vi var helt säker på att killen skulle gå ner på knä och fria, så vi satt på helspänn hela tiden. Men det gjorde han dock inte :(

Torsdag.
Torsdagen fick bli våran turist dag. Vi klev upp, fixade oss och gick mot ett fik där vi åt English Breakfast, kan vara det godaste jag vet. Efter det gick vi till Madame Tussauds, alltid lika roligt! Där åt vi även jordgubbar och marshmallows doppade i choklad, mums! Efter det skulle vi till National History Museum, men vi hamnade på nåt vis vid Trafalgar Square, men Dea och jag vart glad för det för där fanns våra kära lejon :D Så vi tog massa kort vid dem, sedan tog vi t-banan till National History Museum. Älskar det museumet, de har allt! På kvällen åkte vi in till Tower Bridge, såg även Towern där vilket är bland det coolaste jag sett i hela mitt liv, jag är så fascinerad av Londons historia! Efter Tower Bridge tog vi en sväng mot Piccadilly Circus, sedan vart det sängen :)

Fredag.
Vaknade, och eftersom jag var säker på att jag sett folk inne i vårat rum under natten frågade jag de andra om dem inte märkt nånting, "Näee.." fick jag till svar. Direkt efter hör man att sängen brevid min och Lydias knakade, sedan en nyvaken röst som sa "good moorniiing.." och en annan som sa "fuuuck..". Det visade sig att vi fått nya roomies, bestående av två 26-åriga amerikanska karlar, dom ägde. Innan de förstod att vi kunde engelska pratade de om hur tur de hade haft när de hamnade i ett rum med 7 tjejer, typ "what are the odds?!", "the dream is alive!", och när jag och Sara senare låg i samma säng sa de "PILLOWFIGHT!", också internt skulle jag tro, men de var grymt kula. Dock lite obehagligt att sova skavfötters med en okänd karl, haha! I allafall, efter vi fixat oss osv gick vi en till runda på Oxford street. Jag och Dea åt en omgång våfflor med choklad till lunch igen, på en parkbänk. Skrattade så jag nästan kissade på mig ett antal x gånger. På kvällen begav vi oss alla till Camden, konstigt att jag aldrig varit där förr, för det är bland det tuffaste jag sett! Det var seriöst som att komma in i en helt annan värld, så häftiga människor och byggnader och alla sorters stilar, herregud! Jag trivdes verkligen där :)Roundhouse, där konserten var, låg vid Camden, så vi gick och hämtade ut våra biljetter. Då fick vi även reda på att Anti-flag ställt in för att sångaren brutit nyckelbenet, jag vart väldigt less eftersom jag redan sett Rise Against och ville då se Anti-flag mest. Men men, sånt händer. Vi åt mer jordgubbar doppade i choklad där, och Mimmi piercade naveln :D När klockan var runt 19.30 sa vi hejdå till Lydia och Mimmi som inte skulle på konserten, och vi andra begav oss mot Roundhouse. Jag, Dea och Sara satt längst bak medans de två förbanden, Flobots och nåt fler, spelade. Åt chips och baguetter, asmys :D haha! När Rise Against började spela ställde vi oss upp, fortfarande långt bak. Så skönt att inte sitta och köa en hel dag, haha! Det var en väldigt bra konsert, och mina gamla konsertnerver smög sig fram när de började spela, ville verkligen längst fram och stå och sjunga och hoppa, men jag är ändå väldigt nöjd! Konserten tog slut och vi kom tillbaka till vandrarhemmet vid 23.30, då hade Lydia och Mimmi redan somnat, haha! Vi slocknade rätt fort vi med, hur nöjd som helst!

Lördag.
Packade ihop våra sista grejer, skrev ett avskedsbrev till våra roomies haha, och sedan tog vi t-banan mot Heathrow för att ta flyget hem till Sverige 13.50 :( Trots att vi alla var hur nöjd som helst med resan så ville vi verkligen inte hem, kändes jättetråkigt att lämna allt. Men en bra sak resan förde med sig var att jag märkte att jag inte är flygrädd längre :D Hur bra som helst! Satt med Lydia och Sara på hemvägen, läste Aftonbladets sportblad om Harju och Omark och deras skoterintresse, haha! Sedan somnade jag. Kom fram till Sverige runt 17.20 och då åt vi middag på Arlanda, köpte godis på Pressbyrån och satt vid datorn lite. Vid 23 tiden tåg vi Arlanda Express in till Stockholm för att sedan ta nattåget till Sundsvall. Ärligt talat den värsta tågresan jag varit med om, längesedan jag var så arg. Men vi härdade, ännu en gång. Kom fram till Sundsvall vid 4.00 och då åkte vi hem till Natursköna.

Sverige är efterblivet

Datum: 2011-03-05 Klockslag: 20:43:15

Hur kunde Sara Varga gå vidare istället för Loreen? Loreen har fan varit bäst av ALLA i hela melodifestivalen i år. Och nu går väl såklart The Moniker vidare (som är nån löjlig Mika-wannabe) vidare istället för Linda Pritchard som faktiskt råkar vara bra. Sveriges befolkning är ALLTID värdelösa när det gäller att rösta fram saker/personer/låtar osv. Upprörd blir jag.


Läggs helt klart till på spotifylistan. Bra skit!


20:49 Uppdat. MEN VAD SA JAG INTE?! Såklart går The Moniker vidare. Pinsamt Sverige, riktigt jävla pinsamt hur dåliga ni är på att rösta fram BRA låtar. Ska bli roligt att se vad det är för skitlåt som vinner alltihopa nästa helg. Säkert den sämsta, såklart.

-

Datum: 2011-03-05 Klockslag: 14:52:51

Känner mig väldigt uttråkad som sagt, så har hittills roat mig med att få bort lite snö från balkongen så vi kan plocka ut möblerna snart & slippa ha kartongen i hallen. Sedan har jag målat naglarna & tånaglarna också. Ska nog sortera upp tvätten inför imorgon också, så tiden går ytterligare lite.

Ikväll blir det nachotallrik & melodifestivalen. Mysigt! Sedan avslutar jag nog kvällen med några kapitel ur Elsas mode, så bra! :}



Nytt från H&M

Datum: 2011-03-05 Klockslag: 13:07:21


Mina två nya linnen/toppar jag köpte när vi var och shoppade i onsdags. :} Den svarta är ett vanligt, slappt linne med en dragkedja i ryggen. Tänker mig den blommiga toppen till ett par jeansshorts i sommar, hur gullig som helst!

Solen skiner och det är plusgrader ute. Känner mig rastlös och vill ut på en promenad, men det blåser så himla mycket ute så det känns inte så himla lockande. När det blåser i Småland, då jävlar BLÅSER det. Tänkte att jag kunde passa på att tvätta idag, men tvättstugan var upptagen så det får bli imorgon istället. Men, vad ska jag göra idag då? Kanske pluggar lite fast jag skulle vara "ledig" idag, tänker ändå på det hela tiden. Rabblar upp saker för mig själv i huvudet och försöker komma ihåg vad det är som händer när man får problem med menisken osv. Ja, ni hör ju. Har dessutom fått ordet oligodendrocyt på hjärnan, haha. En sorts gliacell som finns i CSN & bildar myelin. Allt detta bara för att jag tycker att det är så intressant, haha. ;'D

Något att se fram emot!

Datum: 2011-03-04 Klockslag: 23:27:14

"Hi everybody. Bert from The Used here. I know I never write on our facebook/ twitter. But, I just wanted to send love and kisses out to any who was thinking about me on my Bertday! I swear on James Browns grave The Used have the absolute best fans in the world! Thank you again, and watch out for some spicy new Used songs coming soon! Burn your mouth by tasting the sun. Remember... here on the streets, in competition, a man confronts you he is the enemy and the enemy deserves no mercy. 

Also, I hope you are all coming to hang out with me at Musink on Sunday, March. 6. 

Love, 

Bert McCracken"

Världens finaste Bert, och världens bästa The Used. När de ska släppa nya låtar & album längtar jag bara, oroar mig inte ett dugg för att de inte ska nå upp till mina förväntningar - för de är alltid lika grymma. ♥

Nu ska jag lägga mig och läsa Elsas mode tills jag somnar. Har haft kramp i armarna & benen hela dagen, så det ska bli skönt att lägga sig och somna.

Fredag

Datum: 2011-03-04 Klockslag: 15:28:19


Nya blommorna & krukorna. Jag var lat och tog plastblommor, så slipper de bli fula & dö. :} Haha.

Har haft Julia & Lina här sen 09.30 imorse, så vi har pluggat en massa. Så nu ska jag bara läsa igenom några grejer litegrann igen och sedan tar jag helg tills på söndag. :} Blir nog film, chips & dipp ikväll. Mys!

Kan man låta bli att älska disney?

Datum: 2011-03-03 Klockslag: 23:51:01


Såg just på Trassel (Tangled) och den var helt underbar. Precis sådär som en disneyfilm ska vara. ♥ Ni bara måste se den.

Torsdag

Datum: 2011-03-03 Klockslag: 11:28:32


Ska skynda och steka lite gräddstuvad pyttipannan innan det är dags att åka. Först någon timmes föreläsning & sedan grupparbete till 17.00.

12 h sömn

Datum: 2011-03-03 Klockslag: 10:05:32

Blev inget pluggande igår, och inte ens var jag vaken tills big brother började. Hade sån otrolig huvudvärk och var så trött att jag somnade runt 9 tror jag, och klev upp för ca 30 minuter sedan. Har just tagit en tablett och äter frukost, hoppas huvudvärken försvinner inom kort, för idag vill jag kunna sitta och plugga själv någon timme.

Ska snart sätta mig och förbereda mig lite inför dagens föreläsning om skelettet, men först te ur min fina kopp & lite tv-tittande! :}

Vårväder & shopping

Datum: 2011-03-02 Klockslag: 20:08:49

Idag hade vi först en föreläsning om nervsystemet på cellnivå, ganska fascinerade hur vår kropp fungerar men också väldigt svårt att förstå och få in i huvudet. Vår hjärna och kropp är ju verkligen hur coola som helst, om man tänker efter. Som exempel för att vi skulle förstå lite bättre så tog läraren upp MS och berättade vad det är det beror på. Sådant tycker jag är så himla intressant, längtar verkligen till patofysiologikursen (sjukdomslära). 

Efter föreläsningen drog jag, Lina & Julia på A6 och shoppade. :} Gick först runt och tittade lite bara, sedan blev det pizza- och tacobuffé på majoren. Sedan gick vi vårt andra varv och då köpte jag mig två lite annorlunda linnen. :} Bilder kommer senare, imorgon kanske. Därefter blev det IKEA, därifrån fick vi med oss en hel massa. Så blev det ett stopp på Ekohallen innan vi fortsatte hemåt. Härligt att göra något som inte har med skolan att göra också. :} Och ännu härligare att få med sig något nytt hem. Nu borde jag plugga, men har så otroligt ont i huvudet så jag kanske pluggar extra mycket imorgon istället.

En sista sak. FYFAN vilket härligt väder det varit idag. Riktigt vårväder, det t.o.m luktade vår och även om den lukten verkligen stinker så kunde jag inte låta bli att älska det. Hade dessutom min skinnjacka idag också, härligt värre.

Datum: 2011-03-01 Klockslag: 19:52:22

Tittade på datumet och insåg att jag och älsklingen har varit tillsammans i 1 år och 3 månader idag. ♥ Det får firas med något gott framför en film.

Han förhörde mig på terminologin tidigare ikväll (han sa dem på latin och jag på svenska), och gissa vad? Jag kunde drygt hälften av dem redan! Sjukt nöjd blev jag, med tanke på att jag började titta på dem igår. Fick ju hem alla mina paket idag, så nu ikväll har jag legat i soffan och läst Elsas mode. Har kommit till sjätte kapitlet, och än så länge gillar jag den. Skönt att få läsa något för nöjes skull, och inte bara för studiernas syfte. Men nu blir det ICA och köpa gosaker! 



Vardagsrummet blir vårigt

Datum: 2011-03-01 Klockslag: 16:18:20


Var lat och fotade på auto, därav det hemska ljuset.

Har gjort vardagsrummet lite mer vårigt, även om våren inte kommit riktigt än. Har bytt ut de mörka, höstiga gardinerna mot de här tunna, ljusa. :} Och bytt ut den röda filten mot en vit. Sedan har vi även börjat få in lite grönt i rummet också, än så länge i form av två kuddar och en liten "duk" på byrån, men man måste ju börja någonstans. 

1a mars

Datum: 2011-03-01 Klockslag: 15:07:35

Hur härligt? Nu borde det inte vara länge kvar tills våren är här. ♥
Det är mycket jobbigt nu, men jag försöker vara positiv och fokusera på allt bra istället. Det är jag stolt över mig själv för, att jag under de senaste åren utvecklats och blivit så positiv. Under 2009 var ett av mina mål att under året bli mer positiv, och det fick jag bocka av. Jag menar inte att jag aldrig gnäller, för det gör jag, men det jag talar om är hur man tar det. Det är inte hur man har det, utan hur man tar det. Det är så jäkla sant. Det gäller att använda det man har och göra det bästa utav situationen, det finns alltid de som har det värre. Och de som har det bättre, men varför gå runt och grubbla över hur mycket bättre andra har det? Det kommer man ingenstans på.

Vill man drunkna i små problem och göra dem gigantiska så varsågod, men varför göra det när man kan försöka fokusera på allt bra istället? Ibland måste man få vara riktigt nere och verkligen vara det en stund, för att sedan ta sig upp igen. Och det är okej. Nu blev det mycket babbel här.

I alla fall. Ledig från skolan idag, så jag pluggar lite hemifrån. Går igenom föreläsningarna igen, antecknar osv. Var på ICA och hämtade ut mina två paket från bokus också, så nu har jag äntligen mitt Atlas över människorkroppen. Fick hem patronen till skrivaren också, så imorgon när jag och tjejerna shoppar (blir mest att titta för min del) efter skolan imorgon ska jag bl.a köpa papper till den och lite andra skolgrejer.

RSS 2.0