center>

Saknar er redan! ♥

Datum: 2010-10-31 Klockslag: 23:20:32

Har som sagt ätit tacos idag, och ikväll blev det popcorn och Beck - flickan i jordkällaren. Dom filmerna kan man se hur många gånger som helst. 

Känns tomt här nu, fast ändå inte eftersom Mickes två småsyskon är här. Men jag saknar Elina & Dea redan. Godingar! ♥ Annars då? Vi har inte gjort något speciellt, har varit otroligt seg hela dagen. La mig i sängen en stund och spelade mahjong (som jag f.ö blivit besatt av) och somnade. Så trött är jag. Så nu ska vi gå och lägga oss och titta på lite Desperate Housewifes innan vi sover. I veckan ska jag börja ta tag i en hel massa saker, så jag startar med en skön sovmorgon så jag blir utvilad. Sedan är det plugg, CV-skrivning & spontanansökningar m.m som gäller.

Söndag

Datum: 2010-10-31 Klockslag: 15:38:27

Kan verkligen säga att det var skönt med en extra timme idag, eftersom man vred tillbaka klockan 1 h 03.00 inatt. Är sjukt seg idag, kom hem runt 03.30-04.00 någongång, efter att ha suttit på ett fulproppad buss i över typ 1,5 h. Men hade det roligt i alla fall, hängde ju med Harry Potter och Ron Weasley. Haha! Kommer lägga in massa bilder senare.

Ska ta mig en dusch och få någon ordning på mitt toviga & blåa hår, sedan ikväll blir det tacos och någon film.

Bildbomb!

Datum: 2010-10-28 Klockslag: 20:01:25

Igår tog vi en lång sovmorgon och runt 14:00 gick jag, Elina & Dea ner på stan. Det var så blåsigt och regnigt ute så vi gick bara på Lindex och sedan in på Elsies och tog en ca 3 timmars fika. Var jättemysigt att bara sitta där och prata om allt mellan himmel och jord. Har saknat tjejsnack, haha. ;} Sedan på kvällen gick vi och åt på världens godaste Akropolis, där det var jättetrevligt och lika gott som vanligt. Resten av kvällen ägnades åt Camp Rock, kladdkaka och såklart en hel massa skratt.





Har varit i Jönköping idag, gått i affärer & inhandlat lite halloweengrejer och några behövliga saker till lägenheten också. Hade gärna handlat mer, men eftersom jag har 0:- i inkomst så.. Nej. Vi gick även strandpromenaden och gjorde ett besök i en av alla Jönköpings kyrkor, Elina är ju kristen..






Nu ikväll ska vi i alla fall bara titta på Camp Rock 2 och äta kladdkaka med grädde (ja, igen!). Skön hemmakväll bara, känns hur skönt som helst. Men först ska jag plugga lite och betala några räkningar.

Bara bilder med mobilkameran också, är för lat för att orka dra med mig en kamera överallt.



Tisdag

Datum: 2010-10-26 Klockslag: 23:42:06

Hemma från hockeyn nu. Vi har en kladdkaka i ugnen som vi ska äta med grädde till en skräckfilm, bra avslut på kvällen. Minns inte när jag åt kladdkaka sist? Var det midsommar kanske? Sjukt länge sedan i alla fall. 

Splinter, filmen vi ska se, sägs tydligen ska vara väldigt bra & läskig. Vi får väl se. :}

Effektivitet!

Datum: 2010-10-26 Klockslag: 11:06:08

Jag hade tänkt ägna dagen åt att vara väldigt effektiv. Jag ska städa, jag ska plugga & jag ska fräscha till mig själv. Har inte sminkat mig på flera dagar. Och ~ 15.00 så ska jag hämta Elina & Dea på stationen, fixa middag och sedan åker vi in till JKPG för hockey. Första hockeymatchen på.. typ 4 år för mig tror jag.

Mamma ringde imorse också, hon är barnvakt till Flisan & Bibbi idag. Bibbi ville prata massa "HEJ SARA! VART ÄR SARA?!" och så sjöng hon blinka lilla stjärna för mig. :'D Så roligt att höra hur duktig hon blivit på att prata. Och framförallt skönt att höra att hon inte glömt mig. Och imorgon blir hon två stora år också. ♥ Har köpt ett gulligt kort som jag ska skicka till henne idag. :}

Godnatt ppl!

Datum: 2010-10-26 Klockslag: 00:02:01

Såhär mysigt såg det ut när man tittade ut genom fönstret tidigt i fredags, nu är all snö borta och det regnar istället. Lite tråkigt. Ska borta tänderna och sedan lägga mig i sängen och spela fler nördiga spel på telefonen. :D Imorgon blir det plugg & städning innan jag går och hämtar brudarna på stationen. ♥ Kvällen kommer bjuda på hockey, HV-MODO & en hel massa skratt. Om jag känner oss rätt, vilket jag borde göra vid det här laget. :}




Saknar min fina Erika också. Love you babe! ♥

Har skaffat en Twitter & dålig humor(?)

Datum: 2010-10-25 Klockslag: 15:13:15

Min twitter hittar ni här!

Ny vecka

Datum: 2010-10-25 Klockslag: 12:27:41

Måndag & ny vecka. Det betyder att jag måste bli färdig med naturkunskapen som ska skickas in på fredag, tar tag i det nu så jag slipper sitta så mycket med det när Elina & Dea är här. Hade lovat mamma att lägga ut några bilder på min nya telefon också, so here they are. :} Nu blir det plugg som sagt! Fortsätter med materian innan jag går in på genetiken.






Mitt nya favoritspel!

Datum: 2010-10-25 Klockslag: 00:11:40

Abduction (på bilden nedan) & en massa hjärngympa-spel. :'D


Tidsinställda inlägg

Datum: 2010-10-24 Klockslag: 15:00:00

Måste ju prova att göra ett tidsinställt inlägg nu när det går. :} Håller just nu på att fixa med mobilen så jag ska kunna blogga från den utan problem, var något tjafs när jag skulle ladda upp bilder. Så nu har Micke tagit över den och håller på att fixa, förbannad jag blir om det inte går att fixa. Ikväll blir det kycklingfiléer och någon bra film. Mums!

2 månader kvar till julafton idag också, som jag längtar! Julpynt, snö, lussebullar och allt det där. Kan man låta bli att älska det? ♥ Don't think so!

Datum: 2010-10-24 Klockslag: 01:19:39


Vad skulle jag göra utan dig? Jag älskar verkligen att ha någon att somna & vakna bredvid varje dag. Även om du oftast tar upp all plats i sängen och rör omkring med kuddarna & täcken. ;}

Nu ska jag spela ett skitkul spel på min telefon jag blivit lite besatt av, man är en ko som hoppar omkring. Lite som Icy Tower. Jag trodde dock att det var en gris, tills Micke sa "men ser du inte att det är en ko?!". Haha!

Högskoleprovet; CHECK!

Datum: 2010-10-24 Klockslag: 00:48:39

Har bara tagit det lugnt ikväll, är helt slut i huvudet av att ha skrivit prov hela dagen. Kändes gå sådär, men när jag kom hem & tittade facit så blev jag glatt överraskad. Jag hade 12 poäng mer än på förra provet, trots att jag kände att vissa av delproven gick skit idag. Hoppas att det räcker till för att komma in på högskolan nu då. :}

När provet var slut omkring 16:20 var jag ganska trött, hungrig och inte allt för sugen på att gå hem i regnet. Inte nog med det, tro på fan att nån idiot kommer och kör förbi och DRÄNKER mig i vatten. Idioten körde såklart i en vattenpöl utan att sänka farten det minsta. Tror ni jag blev less eller? Ville bara ställa mig och skrika, men vad hade det gjort för nytta? Kom hem med dyblöta skor och byxor. Men sedan gick vi ut och åt, köpte lite gott & satt oss framför DH. Så det har varit en bra kväll. :} Det ska bli så jäkla skönt att sova ut imorgon. (Har ju klivit upp tidigt TVÅ dagar i rad.) Förresten, behöver jag ens säga att all snö regnat bort, eller förstod ni det själv? Tråkigt. :(

På tisdag kommer Elina & Dea hit också, yay! ♥ Tills dess ska jag ha sett till att få färdig första delen av naturkunskapen.

Rolig fredagkväll

Datum: 2010-10-22 Klockslag: 23:00:04

Godnatt, nu lägger jag mig & imorgon sitter jag och skriver högskoleprovet hela dagen. Har verkligen ingen lust alls, kommer bli en sån jäkla lättnad när det är gjort. Roligt att lägga sig den här tiden på en fredag, för att kliva upp och göra det där imorgon. Eller inte.

Köpte mig en HTC Wildfire idag också. :} Eller, jag fick en av världens bästa mamma & pappa. ♥

07:30

Datum: 2010-10-22 Klockslag: 07:31:12

När ska jag någonsin sluta tycka att det är så otroligt hemskt att kliva upp tidigt på morgonen? Vill bara lägga mig i sängen hos Micke och mysa. Känner inte alls för att gå ut i kylan nu, eller det ska isåfall vara för att det snöar & nu har kommit ganska mycket under natten ser det ut som. Var lite snöstorm inatt när vi skulle sova, kändes som om huset nästan skulle blåsa sönder.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan gå ner till bussen. Tror jag inviger min röda dunjacka för den här vintern nu, har ingen lust att gå ut och frysa. :} Och den är mysig som bara den!

Snö ♥

Datum: 2010-10-21 Klockslag: 17:33:28




Tips på mat?

Datum: 2010-10-21 Klockslag: 13:34:56

Jag vet inte varför, men jag tycker om att fota det jag ska äta. Och i det här fallet var det bra, för nu kom jag t.ex på att jag är sugen på att äta kyckling idag (efter att ha sett en bild på kycklingsallad). Men nu till saken, har ni några tips på mat? Ni är ju några som läser, så något tips borde jag ju kunna få i alla fall!





Glass & varma blåbär

Datum: 2010-10-20 Klockslag: 23:16:52

Småland har bjudit på snö ikväll, så himla mysigt. När man tittar ut ser man ett tunt vitt lager som ligger på gräset och biltaken. Nu vill jag handla saker & julpynta här hemma, fast det får nog vänta ett tag än. Tänk att små vita snöflingor kan göra en så glad.

Har varit duktig och gjort hälften av instuderingsfrågorna till materiadelen, resten gör jag imorgon. Mår så himla illa, så jag ska mysa ner mig med älsklingen i soffan och äta gammeldags vaniljglass med varma blåbär till ett eller två avsnitt DH. Förresten, hemskt mysigt Kings of Leons nya album är.

Materia

Datum: 2010-10-20 Klockslag: 20:25:18

Sitter och pluggar på naturkunskapen. Håller just nu på med kapitlet "Materia" där jag känner igen en hel del från tidigare kemi- & naturkunskapslektioner. Känns faktiskt lite småroligt att plugga igen, att ha något att göra. Samtidigt som det känns lite tråkigt & jobbigt också, men det är sånt man får ta. :} Några exempel på hur instuderingsfrågorna ser ut. Det här med kemi är faktiskt ganska intressant, jag är ju en sån person som alltid vill veta varför det är så och hur det blivit så osv.

1. Är en atom den minsta tänkbara partikeln vi känner till?

14. Vad bildar en elektron, proton och neutron?

26. Vad är ett basiskt, neutralt och surt ämne? Hur kan dessa påverka vår natur?
26. Vad är ett basiskt, neutralt och surt ämne? Hur kan dessa påverka vår natur? 

33. Vad för två olika sorters nukleinsyror finns det?

Dags att börja plugga igen!

Datum: 2010-10-20 Klockslag: 15:38:04

Nu är jag hemma från mötet. Gick igenom lite olika saker och bestämde att vi träffas nästa gång om 3 veckor för att jag ska hinna förbereda mig inför det, eftersom jag har så mycket nu framöver. Fick hem min Naturkunskap B bok idag, så ikväll är det jag som sätter igång och pluggar. För första gången på.. typ fem månader? Hoppas att det inte är allt för svårt bara, men det ska nog gå bra. :} Ska snart möte upp Micke och gå på ONOFF och titta om de har HTC Wildfire där och isåfall känna lite på den, jag är så sugen. Jag har faktiskt aldrig någonsin i hela mitt liv köpt en egen telefon. Har alltid fått dem på ett eller annat sätt, iofs är det så den här gången också. Tänkte nämligen att en ny telefon istället för ett objektiv skulle kunna vara min försenade studentpresent? Ganska mycket försenad, eftersom jag aldrig kan bestämma mig. Haha! ;'}


Dags att ta tag i min utväxt snart igen.. Kanske fröken Long vill hjälpa mig med det när hon kommer.

Snö? Ja, tack!

Datum: 2010-10-20 Klockslag: 12:09:28

Vaknade av att jag fått sms av mamma & mms av Erika som sa att det snöat ca 10 cm i Ramsele nu. Jag längtar hem lite. Den där första snön är så mysig, det är något speciellt med den. Men enligt klart.se så ska det snöa här på fredag & lördag så jag hoppas det stämmer. Det hade varit mysigt.

Micke har just åkt iväg på skolan, och jag ska äta frukost & förbereda mig för träffen med min jobbcoach 14.00 och sedan ta en snabbdusch. Känner mig lite stressad faktiskt. Hela den här veckan känns faktiskt stressig.


Såhär ser det ut hemma. (Lånade bilden av Elina)

Har förälskat mig lite i denna knubbis

Datum: 2010-10-20 Klockslag: 02:49:16


Dålig humor?

Datum: 2010-10-19 Klockslag: 21:46:51

Jag och Micke har nyss suttit och tokskrattat åt den här. Är det vi som har dålig humor eller är den skitrolig?

Kommande filmer

Datum: 2010-10-19 Klockslag: 17:20:30

Gud vad mycket bra filmer som kommer att komma framöver. :} Blev skitglad när jag såg att det skulle komma en Iron Man 3. :'D Batman 3 ser jag också väldigt mycket fram emot, Batman Begins är nog faktiskt en av mina favoritfilmer. Och The Dark Knight var ju inte dålig den heller, så trean blir säkert skitbra den också! Det kommer ju dessutom både en Avatar 2 OCH 3. Mycket bra som sagt! 

Batman 3 (2011)
Final Destination 5 (2011)
National Treasure 3 (2011)
Pirates of the Carribean: On Stranger Tides (2011)
Snabba Cash 2 (2011)
Spy Kids 4: Armageddon (2011)
The Fast and the Furious 5 (2011)
The Hangover 2 (2011)
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
A Nightmare on Elm Street 2 (2012)
Avatar 2 (2012)
Hancock 2 (2012)
Iron Man 3 (2012)
Monsters Inc. 2 (2012)
The Lost Symbol (2012)
The Neverending Story (2012)
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

The blind side

Datum: 2010-10-19 Klockslag: 16:59:58


Försökte komma på något bra att skriva om filmen, någon slags sammanfattning.. Men det gick inte så bra. Ni får helt enkelt kolla trailern. Men filmen var i alla fall väldigt bra. Det som gör den så extra fin är att den är baserad på en verklig händelse. På IMDB har den fått 7.7/10 också, vilket säger en hel del om hur bra den är. :} Helt klart en film värd att se!

Tisdag

Datum: 2010-10-19 Klockslag: 16:26:58

Blev besviken imorse när jag insåg att det inte längre var några som låg och sov i rummet bredvid.. Skulle inte ha något emot en pokerrunda vid köksbordet. Istället får det bli poker över internet, haha. ;}

Håller på att koka potatis, blir fiskbullar till middag idag. Annars har jag bara suttit och försökt förbereda mig för högskoleprovet idag, sitter på ordprov.se och nöter. Hoppas det är till någon hjälp när jag väl sitter där. :} Ikväll blir det DH- eller Twilightmaraton. Vet inte vilket än.

Jag längtar till julen!

Datum: 2010-10-18 Klockslag: 22:52:20


Även om jag inte riktigt känner för snö & kyla riktigt än så kan jag inte låta bli att längta till julen. Det här året gör jag det extra mycket eftersom jag då får träffa min familj & åka hem till Ramsele för första gången på 4(!) månader (hela 124 dagar). Kommer bli så mysigt. Det enda minuset är att jag inte kommer fira jul med min älskling. Men vi har ju hela våra liv på oss att fira jul tillsammans, så. :}

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på The Blind Side. Jag hoppas att den är lika bra som den verkar & som folk säger.

Erika & Erik på besök

Datum: 2010-10-18 Klockslag: 21:23:51

Onsdagskvällen spenderades i soffan med feta godispåsar från HEMMAKVÄLL och en massa tv-spel. Jättetrevligt!


Torsdag: Efter en god frukost gick vi ner på stan och tittade igenom affärerna lite. Och på kvällen hade vi bokat bord på Akropolis, en grekisk restaurang med underbart god mat. Sedan blev det bara en trevlig hemmakväll med sällskapsspel (orangino) och många skratt.




Fredag: Klev upp, åt frukost & åkte in till JKPG. Gick i affärerna både i stan och sedan åkte vi ut till A6 också. Blev tyvärr inte så mycket inhandlat, för min del blev det en mascara & en klocka. :} På kvällen var det tänkt att vi skulle gå på Backyard premiären på hotellet, men det blev så stressigt så vi satt hemma och drack lite & spelade poker m.m istället. Jag var helt fantastiskt bra, kammade hem allting! ;D





Lördag:
Tog med oss några brödskivor och matade ankorna & svanarna vid sjön. Sedan gick vi hem och lagade middag innan vi gick och såg Salt på bio. Skitbra film tyckte jag. :} Innan vi la oss spelade vi lite kort & Viva Piñata.





Söndag: Gick återigen till sjön och matade ankorna & svanarna. Men den här gången hade vi med oss mycket mer bröd OCH lät dem komma fram till oss och ta brödbitarna. På kvällen gjorde vi en jättegod gryta på älgkött, morötter & lök, spelade spel & tittade på How to train your dragon. Också det en jättebra film. :} 






Måndag: Idag var Micke på skolan och vi andra gick ner på stan en sväng, åt lunch på En grek & en italienare och sedan följde jag med dem till tåget. Ledsen tjej. Men några helt fantastiskt roliga dagar, som jag redan sagt. Tråkigt att det är hela två månader tills man får träffas igen, men vi har redan lite planer för vad vi ska hitta på då. Jag längtar redan! ♥

Empty

Datum: 2010-10-18 Klockslag: 16:28:43

Nu har Erika & Erik åkt hem. Jag fick skynda mig att säga hejdå snabbt då jag kände att ögonen fylldes med tårar, och tycker inte om att gråta inför folk. Känns skittomt här hemma, verkligen. :'{ Men har i alla fall haft några helt underbara dagar med dem. Kommer ett inlägg med bilder & lite om vad vi gjorde osv senare ikväll (mest för min egen skull, roligt att komma ihåg). Så TACK för det fina sällskapet! ♥

Väldigt sött!

Datum: 2010-10-16 Klockslag: 15:39:12

Nu ska vi gå till parken och mata ankor/svanar, sedan handla. Ikväll blir det Salt på bio. :} P.s jag är en mästare på både poker & vanliga kortspel d.s

Pokerkväll

Datum: 2010-10-16 Klockslag: 02:00:10

Ursäkta för dålig uppdatering, men jag har ju alldeles för mycket annat att göra än att sitta här och glo. Idag var vi i alla fall inne i JKPG hela dagen och shoppade (utan att komma hem med något alls nästan). Var tänkt att vi skulle gå på hotellet ikväll där bl.a Dregen skulle vara DJ. Men, istället blev vi hemma och spelade texas hold em. Första gången för mig, och jag vann riktigt stort! :D Skitnöjd tjej. 

Så har jag sökt högskola nu också, velade fram och tillbaka mellan SSK & socionom som förstahandsval. Det fick bli SSK. Nu ska jag lägga mig brevid min älskling och sova, är skittrött. Låg vaken till 05:00 och pratade och klev upp vid 10:00. Och så förkyld på det, mycket trött alltså.

Torsdag

Datum: 2010-10-14 Klockslag: 18:00:47

Idag drog vi oss ganska länge innan vi klev upp & åt frukost, och sedan drog vi ner på stan och kollade igenom affärerna lite. Tog även en fika inne på Elsies innan vi gick på bolaget och sedan bokade bord på en grekisk restaurang här i stan. Så nu håller vi på att fixa oss, vi har bokat bord till 19:30. Bara 1,5 h kvar och Erika står fortfarande i duschen, och vi tre andra ska också in efter henne. Men det fixar vi nog. ;) Om den här jäkla förkylningen & illamåendet bara kunde försvinna. Usch!

Finbesöket har anlänt!

Datum: 2010-10-14 Klockslag: 00:08:33

Ikväll har vi spelat en massa tv-spel & bara haft det allmänt roligt. Gud vilka roliga dagar det här kommer att bli, det känner jag på mig. Tråkigt att jag blivit förkyld bara, men det är sånt man får stå ut med. ;} På fredag och/eller lördag ska vi gå ut också, Dregen m.fl är på hotellet på fredagen. Så vi får se.

Nu ska vi lägga oss. När Micke är på skolan imorgon tänkte jag visa Erika & Erik stan. :}

Onsdag

Datum: 2010-10-13 Klockslag: 14:51:53

Har varit på AF och träffat en från Nässjö Lärcenter idag, och jag hoppas på Naturkunskap B distanskursen direkt och ska läsa den på fem veckor. På så sätt kan jag söka både socionom & sjuksköterska nu till vårterminen. Pretty awesome! Frågan är bara vilket jag ska ta som förstahandsval? Har tills på fredag på mig att bestämma mig..

Sitter på nålar & väntar på att Erika ska säga att de närmar sig Nässjö så jag kan gå ner på Centralstationen och hämta dem. Som jag längtat!

Färdigstädat!

Datum: 2010-10-12 Klockslag: 19:43:23

Idag hände det som inte får hända - det var en klump i min köttbulle. Så jag håller mig undan från Icas köttbullar ett tag framöver tror jag. Nu har jag nyss städat toaletten och vi ska iväg och köpa någon chokladbit till fotbollen.

Vill bara lägga mig och sova så det blir imorgon. :'D Haha!



One day left

Datum: 2010-10-12 Klockslag: 15:51:32

Nu sitter vi och tar det lugnt, i en alldeles nystädad & fin lägenhet. Vi får ju nämligen finbesök imorgon, men hur skulle ni kunnat missa det som jag tjatar om det så gott som dagligen? ;'D Haha. Om en stund blir det att fika något och titta på mer Desperate Housewives, så jäkla bra serie alltså! 

Tog mig i kragen och köpte en blomma till köket idag också, har pratat om det så länge men aldrig fått det gjort. Men nu ska jag ta mig lite havrefras. :}

18:43

Datum: 2010-10-11 Klockslag: 18:43:18

Idag är det Micke som inte känner sig helt frisk, så istället för att storstäda har vi beställt hem pizza och tittat på DH. Städningen får bli av imorgon istället. Måste bli klar då också eftersom onsdagen är fullspäckad, ska först vara på AF och tala med några om utbildning och direkt efter det hämtar jag godingarna på stationen. ♥

Syrran har åkt till Norge i två dagar nu så mamma är barnvakt, så jag passade på att prata lite med barnen. Höra vad Kevin tyckte om lekis & berätta att jag skickar honom en present eftersom jag inte kan vara med och fira. Så hörde jag Natalie i bakgrunden "jag vill också prata!" flera gånger. Så hon pratade lite också. Och Flisan också såklart, fast jag lyckades faktiskt bara höra "momma" av allt det hon sa. Haha! Gullungarna.
Har lärt pappa över telefon hur han ställer in macro på sin kamera också, så jag kan få bättre bilder på kattungarna. :'D Åh vad jag önskar jag fick snusa på dem. :')

Plus en tredje

Datum: 2010-10-11 Klockslag: 11:28:37


Fick ett sms av mamma senare igårkväll, om att Penny också fått en unge. Konstigt det där att dom nu för andra gången lyckats få kattungar samtidigt. Pappa fick ännu en gång agera barnmorska och massera den lilla stackaren för att den skulle överleva. Åh, nu vill jag bara åka hem och lukta på dem. Kattungar, hundvalpar & bebisar luktar så otroligt gott.

Men nog om det nu. Idag ska jag storstäda, eftersom Erika & Erik kommer PÅ ONSDAG. Shit, kan inte fatta att det är så kort kvar. Underbart! Hoppas att det här fina höstvädret håller i sig veckan ut också, för nu är det verkligen fint här. :)

Två små

Datum: 2010-10-10 Klockslag: 21:39:37

Fick ett mail av pappa ikväll med några bilder, bl.a dessa. Tussi hade tydligen fått dem tidigare idag, helt oväntat. Hon är så tjock att det antagligen inte synts på henne, gjorde inte det sist hon fick ungar heller. Undrar om de är korthåriga eller om någon av dem kan bli långhårig? Minns inte hur pass tidigt det syndes på Chester att han var långhårig. Söta i alla fall! Någon som är intresserad av en kattunge?




26-31/10

Datum: 2010-10-10 Klockslag: 19:06:53


Slappedag

Datum: 2010-10-10 Klockslag: 16:50:40

Eftersom jag kände att jag började bli förkyld igår har jag bara legat inne på soffan hela dagen. När Micke var på gymmet passade jag på att se Twister (så jäkla grym film!) och efter han kom hem har vi tittar färdigt på DH season 2. Så nu håller vi på att ladda ner nästa, som vi förhoppsningsvis hinner se något avsnitt av ikväll. Tror vi är lika besatta båda två. :'D På kvällarna är det alltid någon av oss som säger efter varje avsnitt "ska vi inte se ett till?" och några avsnitt senare lägger vi oss.

Här kommer några fler bilder från fotopromenaden igår.





Vackra Nässjö

Datum: 2010-10-10 Klockslag: 11:50:21


Finaste höstdagen

Datum: 2010-10-09 Klockslag: 16:37:44

Det är hur soligt & fint som helst ute idag, så jag tog med mig kameran ut och gick ett varv runt sjön. Var mycket folk ute, flera vuxna med barn som gav bröd till ankorna och svanarna. Det är så himla fint här. :} Lägger ut några bilder senare ikväll. Ska iväg och handla färska kycklingfiléer och klyftpotatis strax, till det blir det tzatziki. Mums!

Lördag

Datum: 2010-10-09 Klockslag: 12:58:46

Tog en riktig sovmorgon till nästan 12 idag. Micke är på gymmet nu så då ska jag passa på att söka lite jobb & förbereda inför nästa träff med min jobbcoach. Förresten, nästa vecka kanske jag börjar plugga. :} Ska läsa in Naturkunskap B tror jag, så kan jag söka fler högskoleutbildningar sedan.

Senare idag ska jag köpa en liten present att skicka upp till världens finaste lilla (stora) systerson som fyller 6 år den 15e oktober. ♥

Tack Småland!

Datum: 2010-10-08 Klockslag: 23:09:41

Jävla skit att Sassa åkte ut ur Idol. Hade mycket hellre sett att Alice eller Minnah åkt hem. Minnah är inte en person som märks och det är något med henne som jag stör mig på, och Alice har bara gjort dåligt ifrån sig på slutet tycker jag. Tittar på Eftersnack och tycker synd om Sassa nu. Fullkomligt älskar att det är Vakna-gänget som håller i eftersnacket i år. Gotta love them!

Men, nog om det. Vet ni vad jag drack ikväll till chipsen & dippen? TROCADERO! ♥ Trodde inte det fanns här nere, men jag hade fel. Fick respons av Margareta ikväll (min jobbcoach) angående mitt CV. "Det är ett riktigt bra CV, tycker jag." Så det kändes skönt, men ska göra några justeringar som hon tipsade om. :}

Kvällens stora fråga

Datum: 2010-10-08 Klockslag: 18:31:58

Ska man köpa chips & dipp eller inte?

Ska ta mig en dusch nu och sedan eventuellt gå på Ica och handla lite, det är ju faktiskt fredag & Idol- och filmkväll.

Fredag

Datum: 2010-10-08 Klockslag: 10:45:48

Skönt med träningsvärk idag. :} Funderar faktiskt på att köpa ett gymkort.. Simning & olika pass ingår också.

Micke blir nog på skolan länge idag, så jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Men ikväll blir det i alla fall fredagsmys med Idol & sedan A nightmare on Elm street. Kanske lite chips och dipp också, har varit sugen på det sedan.. förra helgen? Känner på mig att jag kommer be Micke lova att han somnar efter mig också, som alltid när vi sett på något läskigt. (Och nästa fredag så tittar vi på Idol med Erika & Erik också, awesome!)

Orkar nästan inte röra ett finger

Datum: 2010-10-07 Klockslag: 16:52:01

Jag är verkligen helt slutkörd just nu. Följde med Micke till sim- och idrottshallen och provtränade på gymmet där imorse. Började med 10 min trappmaskin, sedan lite armövningar, magövningar, rodd & 20 min på löpbandet. Det är jobbigt att bara lyfta på armarna nu, kommer nog knappt ta mig ur sängen imorgonbitti. Men jävlar vad skönt det var! 

Nu ska vi snart göra middag, lax & bulgur blir det idag. Och ikväll ska jag mumsa blåbärskaka framför tvn, så himla goda de blev!


Blåbärskakor & brownies

Datum: 2010-10-06 Klockslag: 23:45:33

Efter att ha ätit burritos & tittat på Elvis i Glada Hudik så bestämde vi oss för att baka. Och eftersom vi inte kunde enas om vad vi skulle baka, så gjorde vi varsin plåt. Jag gjorde en plåt med blåbärskakor & Micke en med brownies. Så nu har vi något att bjuda de framtida gästerna på. 

På tal om Elvis i Glada Hudik, är inte Mats Melin hur gullig som helst? Ica-Jerry ni vet. Det härligaste var ju när han Pär berättade att om Mats hade bestämt sig för något så var det så. Han hade t.ex slängt på luren i örat på någon från Expressen för att han var upptagen med att steka pannkaka tror jag det var. Sjukt gullig helt enkelt! :'D Tror verkligen att det skulle vara jätteroligt att jobba med utvecklingsstörda, hoppas att jag får chansen att prova på det någongång. 


Att sätta ord på

Datum: 2010-10-06 Klockslag: 10:19:17

Idag ringde väckaren vid 07:30, tidigare än den någonsin gjort sedan vi flyttade hit. Det var riktigt jobbigt att kliva upp, faktiskt. Det kändes som när jag var liten och klev upp jättetidigt och pappa skjutsade mig till min dagmamma innan han skulle iväg på jobbet på något sätt. Förresten så vaknade jag av att jag drömde att en stor spindel dinglade i en tråd ovanför mitt huvud, och när jag öppnade ögonen såg det ut som om några skitlånga ben kröp på fönsterlampan. Men det var inga skitlånga ben där, det var bara något jag såg precis när jag vaknade. Tur.

Nu har jag i alla fall varit iväg & träffat min jobbcoach. Skittrevlig var hon, så det känns bra. Nu har jag lite grejer jag ska göra innan vi träffas nästa gång. Jag ska fundera ut bl.a vilka egenskaper & färdigheter jag har, alltså inte det lättaste. Men det ordnar sig nog.

Can't wait!

Datum: 2010-10-05 Klockslag: 22:39:20

Då var man 879:- fattigare. Har nämligen just bokat tågbiljetter, så den 22a december 14:08 bär det av hem till mitt älskade Natursköna! ♥ Ska bli så härligt att få åka hem och träffa alla igen. Mysigt värre med julafton också. :'} Helt klart den mysigaste tiden på hela året, och att hela familjen är samlad (vilket jag hoppas på i år också!) gör det inte sämre precis. 

Några bilder från förra julen:





-

Datum: 2010-10-05 Klockslag: 16:41:17

Helt plötsligt blev det här en dålig dag. 
Men ikväll ska vi i alla fall boka biljetter hem över jul & nyår, blir nog hemma i två veckor i alla fall, kanske längre.

Sköter jobbet som hemmafru väldigt bra idag

Datum: 2010-10-05 Klockslag: 14:19:31

Gjorde lite äggröra & en kesomacka till frukost/lunch. :} Så himla gott med ägg, det måste vi börja köpa oftare. Har varit duktig och vikit ihop alla tusen klädesplagg som legat i sovrummet, bäddat sängen, dammtorkat, dammsugit (i soffan också) och nu ska jag nog diska lite också. Fan, jag är riktigt effektiv idag! Jag hoppas på att få höra vilken bra flickvän jag är när herren i huset (lägenheten) kommer hem. 


Tisdag

Datum: 2010-10-05 Klockslag: 12:07:48

Har redan gjort lite nytta idag. Har ringt både Telia & vårt elbolag och fixat med månadsfakturor. Så nu var det gjort. Sitter och tittar på Tyra Banks show nu, men ska nog snart plocka ihop lite här och ta hand om den där jäkla disken. 



Rubriker är inte riktigt min grej, helt enkelt.

Datum: 2010-10-04 Klockslag: 23:21:38

Idag har jag varit usel på att blogga. Var som sagt först inne i Jkpg hela dagen med Sofia, och sedan jag kom hem har vi bara myst framför DH. Igårkväll kände jag mig lite som på bilden nedan, både jag och Micke låg och läste varsin bok. Skitmysigt var det. Och så var det skittrevligt att träffa Sofia idag också, och vi bestämde oss för att göra om det snart. :}



Justin Bieber är pedofil, ha-ha!

Datum: 2010-10-04 Klockslag: 17:58:30


TTUL

Datum: 2010-10-04 Klockslag: 12:49:21

Sticker in till JKPG och fikar med Sofia nu! :}

21:27

Datum: 2010-10-03 Klockslag: 21:27:57

Jag erkänner, jag har inte tagit mig ut och sprungit idag. Har suttit fast framför DH, vill bara se mer & mer! Men fick ta en paus från det för att laga purjolökspaj, så jäkla gott! Så nu ikväll har vi varit iväg och solat och nu tittar vi på Irene Huss. 

Imorgon ska jag åka in till Jkpg och ta en fika med Sofia, det blir trevligt. :} Men nu ska jag blanda lite saft innan filmen börjar igen. Puss och nyp i stjärten!

Söndag

Datum: 2010-10-03 Klockslag: 12:19:43

Nu ska jag äta lite frukost & smälta den en stund innan jag ska springa runt sjön. Nu när jag ätit godis i helgen och inte varit ute och rört mig vill jag bara dra igång igen. Kanske jag ska köra på att bara äta onyttigheter till Idol? En gång i veckan alltså. Låter ganska bra. MEN med undantag när vi har besök, såklart.

Men nu var det frukost ja. Och medan jag smälter maten får det bli ett eller två avsnitt DH. B e s a t t !

Lördagkväll

Datum: 2010-10-02 Klockslag: 22:08:00

Vi kör DH-maraton ikväll, men har haft telefonpaus i ca 2 h tror jag. Först ringde mamma, så vi pratade i över 1 h och nu pratar Micke med sin lillebror (han som ska komma hit i november). De pratar tvspel och har gjort ett bra tag, känner på mig att det kommer bli en nördig stämning i lägenheten. ;} Värmer lite vitlöksbröd tills vi ska fortsätta titta, har som fått lite dille på det. Så himla gott!



Räknar dagarna!

Datum: 2010-10-02 Klockslag: 17:22:40

Tog en tablett och gick och la mig någon timme, så nu mår jag bättre. Inte helt bra, men betydligt bättre i alla fall. :} Har just ätit upp tacoresterna från igår, och nu vet jag inte alls vad jag ska göra.. Stöka undan i köket lite kanske. 
Ikväll blir det mys framför en hel massa DH avsnitt. Känner att jag blivit lite besatt av serien. ;'D

11 dagar till Erika & Erik kommer.
24 dagar till Elina & Dea kommer.
Oktober blir en bra månad. :}

Migrän & rosa tårtkalas

Datum: 2010-10-02 Klockslag: 14:40:49

Lördag. Migrän. Jag ska i alla fall vara glad över att jag inte spyr när jag har migrän, men jag har en vidrig huvudvärk, mår illa & svettas som en gris. Inte precis den lördagen jag tänkt mig, men.

Trotsade migränen och gick ner på stan en sväng, tittade i lite affärer och så. De höll på att sätta upp ett långt bord/stånd över ena gånggatan, och tydligen så har de spelat massa musik på stan idag. Måste kolla vad det är för speciellt idag. Och den 19e oktober är det sockerchock, vad det nu ska betyda. 

Nu hittade jag det. Synd att jag kom ner på stan för sent för att se det då. :( 

"Välkommen till handlarnas långlördag och ett rosa tårtkalas med över hundra tårtor - i Nässjö city.

Lördagens tårtor är inte vilka tårtor som helst, utan rosa tårtor. Det är företagen i Nässjö kommun som bjuder på tårtorna, till stöd för Cancerfondens årliga kampanj Rosa Bandet. Kalaset hålls på gågatan i centrala Nässjö. Där serveras kaffe och rosa tårta med start kl. 12.30, lördagen den 2 oktober.

Tårtorna bekostas av företagen i Nässjö kommun. Det är elever från handelsprogrammet, åk 2, med inriktning handel (Brinellgymnasiet), som har hjälpt till att sälja tårtorna till stöd för Cancerfondens kampanj. Eleverna kommer också att vara med och servera under lördagens tårtfika"


Datum: 2010-10-01 Klockslag: 21:37:19

Bra fredagskväll. Tacos (och glass med nougatsås!), tända ljus & Idol. Är skitnöjd med vilka som gått vidare, men är lite osäker på vilka två jag känner att jag klarar mig utan i höst.. Underbart att Olle sjöng The Scientist i alla fall, så otroligt fin låt som jag dessutom alltid förknippat med Micke. Lagomt fint såhär på vår 10 månadersdag. ;')

Fick med mig något fint till hallen från Textilhuset idag också, ni får se det senare. Imorgon ska vi ta en sväng dit båda två, och förhoppningsvis köpa lite lila grejer till vardagsrummet.

1 oktober

Datum: 2010-10-01 Klockslag: 13:05:44

Gud vad tiden flyger iväg. Redan oktober. Idag firar vi dessutom 10 månder tillsammans. ♥
Fick ett samtal imorse från min blivande jobbcoach, så jag ska träffa henne på onsdagmorgon. Bl.a för att få hjälp med att förbättra mitt CV. 

Ska snart klä på mig & fixa till mig för att sedan gå på stan en sväng. Måste nog gå in och titta på Textilhuset idag igen, de har så otroligt mycket fint där. Skulle ta med mig så gott som allt hem om jag fick. Får se om jag får med mig något hem, är ju som sagt ganska fattig. Men några "ljuskoppar" till lyktan i hallen skulle vi verkligen behöva, så hallen inte är kolsvart hela tiden.

RSS 2.0