center>

Ännu en trevlig kväll på schemat!

Datum: 2010-07-31 Klockslag: 11:53:53

Började morgonen med att lägga bud på några ringar på tradera, och nu sitter jag och rensar lite kläder som ska läggas upp där någon dag framöver. Lika bra att få bort & tjäna lite pengar på all skit man har liggandes som aldrig kommer användas igen ändå.

Hade det trevligt igår iallafall. :} Ikväll ska vi troligtvis basta & dricka lite, och så vet jag inte om det kanske blev att äta någon middag tillsammans? Det återstår att se. Just det, min farbro ringde för en stund sedan och sa att på måndag kommer han. :} Synd att jag jobbar 13-21 då, men dagarna efteråt har jag bara 5h turer som tur är. Så det blir bra. Nu ska jag klä på mig & göra frukost. Tar nog på mig mina nya vita shorts jag är helt kär i, så sköna!

Såg ni förresten vad jag hade gjort mig till igår när jag städat? T.o.m gått ut i trädgården och plockat lite blommor. ;}

Fredagkväll

Datum: 2010-07-30 Klockslag: 20:28:21

Sitter fixad och klar och väntar på att åka till Kajsa. :} Blir en hel del folk där som ska dricka lite, spela spel osv skulle jag tro. Det blir dock nyktert för mig och Micke, jag har ont i huvudet och han ska upp och jobba klockan 7 imorgon. Men ska bli trevligt iallafall. :} När vi kommer hem blir det nog ett Family Guy avsnitt & mys.

Har plattat håret också, var evigheter sedan! Känns i vanliga fall meningslöst eftersom jag måste ha uppsatt hår på jobbet och jobbar dygnet runt känns det som.

Done!

Datum: 2010-07-30 Klockslag: 16:17:59


New

Datum: 2010-07-30 Klockslag: 13:53:42




Nyaste tillskotten i garderoben, och parfymen jag fick i studentpresent av Lars. Luktar svingott! :'D Nu ska jag fortsätta städa.

30 juli

Datum: 2010-07-30 Klockslag: 11:39:22

Vaknar trött, men på strålande humör. Klev upp, bäddade sängen (händer inte ofta!) och gjorde frukost. Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem på lunch så jag får pussa lite på honom. Sedan ska jag fortsätta städa rummet och ta en långpromenad om vädret tillåter. Lite extra glad för att min farbro sa idag att han kommer hit snart. Yay! Dock inte idag, men om någon/några dagar.

Har lite shoppingångest, vet inte om jag ska beställa ett par Marbleklackar eller inte.. Känns som om jag inte borde beställa saker hela tiden, men hur kan man låta bli? :c 



Det bara blev som det blev

Datum: 2010-07-29 Klockslag: 18:51:31

Satt ute på altanen och åt grillat till middag, hur mysigt som helst. Bortsett från alla tusentals humlor & en geting. Älsklingen är på fotbollsträning nu, så jag tänkte passa på att städa rummet. :} Han som plockat ihop här de två senaste gångerna, så nu är det min tur. Sedan blir det film & mys.
Blir på så bra humör av att tänka på att jag är ledig i hela TRE dagar & att min nästa lön kommer bli så fet. YAY!
Men nu blir det städning, som sagt! Såklart till En plats i solen.

Ibland blir man ju förvånad över hur lite vissa människor faktiskt har innanför pannbenet.

Underbart!

Datum: 2010-07-29 Klockslag: 16:06:26

Nu är jag ledig tills på måndag 13.00. FYFAN VAD SKÖNT!

28 juli

Datum: 2010-07-28 Klockslag: 14:46:27

Tar en paus från solandet, svettas som en gris. Haha! Ska ligga ute en stund till, ta en dusch & äta lite mat innan jag sticker iväg på jobbet. Tror jag tar cykeln idag då det är så fint väder. :} Räknade ihop att jag har nio eller tio arbetspass kvar, varav fem är 5 timmars turer. Härligt!

Hoppas vädret blir såhär i helgen också, och att min (världens bästa dessutom) farbro kommer hit. :} Huvudsaken han kommer, men i helgen hade inte varit helt fel när jag är ledig. Min tröja från Gina kom idag också, den uppfyllde mina förväntningar. :}

Väldigt luddigt inlägg..

Jävla skit!

Datum: 2010-07-28 Klockslag: 13:25:37

Hela sommaren har jag sett fram emot en speciell dag, och nu blir det inget av. Fan alltså.
Att se Kent skulle vara så jävla stort & underbart, och nu får jag inte göra det. Bitter tjej? Lite kanske. Fast, egentligen är jag mest bara ledsen. Hade sett fram emot det så sjukt mycket. Om jag hade kört i Östersund förut så hade jag nog åkt dit själv, men.. de säger ju att det är så svårt att köra där så det har jag ingen lust med. Inte när det blir så sent heller.
Men eftersom jag antagligen inte kommer göra något speciellt i höst (plugga eller så) så kommer jag åka till Stockholm & se dem om de har någon spelning där. Vilket jag hoppas & antar. Då får det fan kosta vad det vill & om jag åker ensam spelar ingen roll. Jag ska se dem.

Något bra är att jag jobbar 16-21 idag när det är stekväder, så jag har legat ute till & från sedan jag klev upp. Nu ska jag ut och lägga mig igen. :}

BACK TO... NOTHING?

Datum: 2010-07-27 Klockslag: 22:45:17

Går in på H&M's hemsida, och möts av några söta barn och texten "BACK TO SCHOOL". Jag har inget att komma tillbaka till nu i höst, ingenting. Ingen skola, ingen klass, ingen lägenhet. Den här gången blir det något helt annat, vad vet jag inte riktigt än. Att inte längre gå i MP07 känns som att vara lite trasig, som om något inte riktigt står rätt till. Men jag antar att jag bara får vara lycklig över att i alla fall ha fått dela tre år med sådana underbara människor, jag kommer aldrig glömma er. Gymnasietiden hade aldrig kunnat bli bättre. Men att inte ha något att komma tillbaka till låter mer dramatiskt & tragiskt än vad det egentligen är, för det är ju nu livet verkligen börjar. Det är nu vi ska ut och hitta vår egen väg, och att veta att jag har min älskling med mig känns tryggt. 



27 juli

Datum: 2010-07-27 Klockslag: 11:38:55

Igår var min & älsklingens ANDRA lediga dag tillsammans den här månaden. Hade sovmorgon och myste, gjorde lite ärenden och sedan åkte vi till Strömsund med mina föräldrar. Åt på Annexet(?) och handlade lite, för mig blev det ett par shorts (i tyg, som jag letat efter aslänge men aldrig tyckt suttit bra) och ännu en randig tröja, love it! Så avslutade vi kvällen med massa prat & mys framför en film.

Idag är det jobb 13-21 som gäller, förstår inte nu i efterhand vafan jag tog så många såna turer för? Asdryga är dom. Och nu sitter jag och tittar på hotell inför helgen, blir ju nämligen Storsjöyran & Kent. ♥ Snuskigt dyrt med hotell, 1730 kr för en natt bara.. Och det är dessutom det enda som finns. Ja, vi får väl se hur det blir med det.

Klickade hem den här godingen igårkväll, och den har redan skickats! Älskar snabba leveranser.

Film & mys med älsklingen

Datum: 2010-07-25 Klockslag: 23:11:14


Nästa år så!

Datum: 2010-07-23 Klockslag: 20:04:40

Alla talar om semester. De har varit på semester, eller längtar till den kommande semestern. Jag vill också åka iväg på semester, eller åtminstonde få vara ledig & bara vara här hemma en hel vecka. Nu lovar jag mig själv att nästa sommar ska jag åka iväg på semester, i Sverige eller utomlands. Punkt slut. Trots att jag jobbade arslet av mig förra sommaren hann jag iallafall iväg till Stockholm några dagar med brudarna, den här sommaren har jag inte hunnit ett dugg. Klagar lite extra mycket just nu för att jag är på dåligt humör. Det är dock lite svårt att ligga och sura just nu, för jag har en fin pojkvän som sitter bredvid och spelar fina låtar på gitarren. Slide och Iris med Goo Goo dolls t.ex. 

Som pricken över i:et har jag riktigt, riktigt jävla ont i magen också.

23 juli,

Datum: 2010-07-23 Klockslag: 11:55:52

Fick ett samtal från bemmaningsenheten imorse, som fan heller att jag skulle gå in och jobba på min lediga dag. :} Inte en gång till.

Har varit vaken en stund, hunnit tvätta håret & sitta här. :} Väntar på att älsklingen ska komma hem på lunch, sedan ska jag gå på Sockerbagarn och fika med mamma, syrran & barnen. Trevligt värre! :}

Insåg just att jag antagligen aldrig kommer tycka att krogen är så kul som vad den var med MP07. Att dansa med er var verkligen.. awesome! ♥ Ringen med Peter Siepen säger väl en hel del? Vi är grymma helt enkelt. Eller var. :'{

Drömmer mig bort

Datum: 2010-07-22 Klockslag: 11:28:43

Sitter och tittar på utlandsresor.. Vill så gärna åka iväg, men det går inte just nu. Jag vet inte vad som kommer hända till hösten, och behöver därför hålla i pengarna. Men jag hoppas på att kunna åka iväg någon gång under hösten/vintern, eller iallafall till våren. Med min pojkvän, eller någon vän. Spanien, Grekland och Thailand är det som lockar mest. Vill så himla gärna tillbaka till Thailand..




Keep moving

Datum: 2010-07-22 Klockslag: 10:52:39


Årets första dopp!

Datum: 2010-07-21 Klockslag: 18:43:45

Ikväll tänker jag åka iväg med några av brudarna och ta (för mig) årets första dopp! :} Badkruka som jag är kommer det nog ta år innan jag kommit i med hela kroppen. Men härligt ska det bli, ska ta med några riktigt mysiga kläder att ta på mig efteråt!

Idag jobbade jag 7-12, tog mig en tupplur & så har vi tittat på Skönheten & Odjuret. Rörda av en ton! ♥ Så himla fint.

Barnvakt

Datum: 2010-07-20 Klockslag: 21:40:57

Har varit barnvakt hela dagen, från att jag vaknade tills jag åkte iväg på jobbet. :} Tog med dem på lekparken och var där i någon timme.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem, och sedan blir det nog en ganska tidig kväll eftersom jag börjar 07.00 imorgon. Vill inte kliva upp. :(








Mina trasigaste, äckligaste & bästa skor. ♥

Believe

Datum: 2010-07-19 Klockslag: 17:44:39

Har varit uppe hos Erika och suttit i solen, ätit glass & snackat skit. :} Alltid lika trevligt. Och nu är jag hemma för att äta och umgås med älsklingen någon timme innan jag åker till Nordsjö med brudarna. Evigheter sedan sist. Får se om kameran får följa med eller inte.


19 juli

Datum: 2010-07-19 Klockslag: 13:55:17

Väntar på att få tag på Erika så vi kan hitta på något, och medans jag väntar ligger jag ute i solsängen och steker. :}

Låg nyss ute och solade ryggen, och känner något krypa på armen.. Såklart är det en gul jävla äcklig spindel som kryper på mig. :'o (Inte den på bilden, då)


Jag har aldrig varit någon morgonmänniska

Datum: 2010-07-17 Klockslag: 06:41:23

Klockan är 06:37, jag har just ätit frukost medans alla andra i min familj fortfarande sover. Fyfan, tänk om jag också kunde få lägga mig och somna om nu.. Men nej, jag ska iväg och jobba ett 8 h arbetspass. I det här fina vädret dessutom(!), solen skiner redan. Men när jag kommer hem så får jag lägga mig ute i solen ett tag, sedan ska jag bannemig lägga mig och sova en stund.

Igårkväll satt vi ute på altanen och åt grillat & spelade spel. Hur mysigt som helst! Var faktiskt första gången för i år som vi åt utomhus också, lite väl sent men, ändå. :}

För er som inte har något vettigare för er

Datum: 2010-07-16 Klockslag: 15:52:20

Loggar in, kollar kommentarer & ser något så jävla löjligt..

"fin skåra" har någon kommenterat på en av bilderna på mig & Micke bakifrån, så för dig som inte har något bättre för dig än att lägga in onödiga kommentarer i min blogg: min skåra syns inte för fem öre. Men det var ju gulligt av dig att anta att den gör det, bara för att få ha något att klaga på. Det roligaste är ju när man känner att man har ett hum om vilka de som kommenterar sådär är också. Och, skulle jag bli ledsen av den där kommentaren eller? Så jävla löjligt.

Iallafall, har jobbat 7-15 idag. Gick på torget med mamma & Erika och åt thaimat till lunch, och på eftermiddagen tog vi med oss några boende och gick på marknaden igen. Ikväll blir det grillning & så kanske vi spelar något spel.

En av sommarens härligaste dagar hittills!

Datum: 2010-07-15 Klockslag: 17:58:52

Dagen började med att jag klev upp strax före 10, åt frukost, gjorde mig iordning och gick sedan ner på barnens dag med mamma, Lars, Anna, Daniel, Kevin, Felicia och Nathalie. :} Var där nere och gjorde lite allt möjligt, och sedan åkte vi hem och åt lunch för att sedan åka vidare till utebadet. Så där har vi varit fram tills nu nästan. Badade lite, åt glass & låg mest och stekte. Har varit hur härligt som helst! Det enda negativa var att det här var en av de två lediga dagarna jag och Micke har tillsammans, och han inte var här. :( Han åkte hem till sina föräldrar istället, vilket jag förstår att han ville. Men, tråkigt för mig.

Har tagit över 100 foton, men här kommer några..





Nu är det dags för middag, lägger nog in fler bilder senare..

Marknad

Datum: 2010-07-14 Klockslag: 14:28:57

Klev upp, åt & fixade oss lite och åkte sedan på marknad. Jag, Micke, Lars, faster, hennes karl & pappa. Var samma skit som det alltid är på marknader, haha. ;D Och thaimat ♥, plus den där underbara munklukten. :'D Köpte ingenting, förutom en massa thaimat då. Muuums!


Skulle köpa mig några footies igår, och kunde inte motstå dessa med ankaret! ♥

Igårkväll när det åskade satt vi oss ute och tittade, och det var de häftigaste molnen jag någonsin sett. De liksom kom närmre och närmre, och snurrade runt lite, som om det skulle bli en tornado. Svårt att förklara, men det var skithäftigt iallafall. Sa till Micke "åh, det här skulle jag nästan vilja filma!" och han dömde ut mig direkt med något i stil med "fyfan vad tråkigt att hitta ett sånt klipp på youtube!". Hmfp, jag tyckte det var häftigt iallafall!
Resten av kvällen satt vi inne & spelade Trivial Pursuit allihopa, Lars vann och jag förlorade såklart. Ha-ha.. -.- Det där med allmänbildning och särskilt geografi är nog inte riktigt min grej. Fick en fråga om vilken brittisk ö som låg mest västerut eller något, och jag svarade London. Blev lagomt utskrattad. Jag tänker inte på att London ligger i England, för London är liksom London för mig. Jaja, ska vara hemma en stund till nu och sedan bär det iväg på jobb 16-21.

13 juli,

Datum: 2010-07-13 Klockslag: 18:19:58

Oj, jag minns inte när det senast var ett sånt här långt avbrott i bloggen? Haha.
Har helt enkelt fullt upp hela tiden, när jag inte jobbar vill jag göra annat än att sitta här. 
Var i Sollefteå idag efter jag slutat jobba, skrev in mig på AF och köpte några smågrejer jag behövde.. Skönt med regn idag förresten, sval luft var efterlängtat! Fast imorgon och på torsdag får det gärna bli stekhett för min del. :}

Ikväll kanske det blir att spela spel med familjen, både Lars och min faster med man är ju här. Och imorgon ska vi åka iväg på marknad i Junsele. :}

Har sedan en tid tillbaka känt att jag klarar mig ganska bra utan löshår, och nu har jag börjat älska mitt självfall. Håret är alldeles lagomt vågigt/lockigt. Love it! :}




I wish I could turn back time

Datum: 2010-07-10 Klockslag: 14:00:58

Gud så skönt det var att få sova ut idag! Har hittills varit och handlat med mamma, och nu på eftermiddagen tänkte jag plocka ihop på rummet & bädda rent. Hoppas på att det ska bli sol senare också så jag får ligga ute lite. :} Blev inte så att Lars kom idag, utan han kommer imorgon istället. Ska bli skitroligt! Hoppas fortfarande att Jonas ska kunna ta sig hem på något vis..

Igårkväll när vi satt och tittade på film ringde Kim, så han & Micke pratade en stund. Började tänka på hur mycket jag saknar MP07 & blev tårögd. Saknar söta, lilla Angelicas utbrott när hon skär parspatouer (stavning?), Kims överdrivna gladhet & energi, alla Sofias konstigheter, Amandas negerskämt, Josefins skratt, Micke Fälldins dåliga skämt.. Och så himla mycket mer. Jag saknar allt - och alla!











Summer

Datum: 2010-07-09 Klockslag: 21:02:12

Har legat ute och solat några timmar idag, hur skönt som helst. :} Har fått lite färg iallafall.
Nu ikväll så åkte jag & älsklingen iväg och tankade, köpte lite fika & åkte iväg och hade det mysigt. :'}



Här är två av alla bilder som togs.

Jävlar vad varmt!

Datum: 2010-07-09 Klockslag: 13:54:40

Är inne på en liten vattenpaus, håller på att rinna ut i solsängen tror jag. Är mycket moln, men när solen väl kommer fram så är det helt sinnes vad varmt det är. Har en fleecefilt med mig ut också att ta på mig när molnen kommer, var nästan påväg att somna ett tag. Så mysigt!

Ikväll blir det gymmet igen, så imorgon vaknar jag förhoppningsvis med en härlig träningsvärk. :} Nu är jag förresten ledig tills 13:00 på måndag, ska bli så jäkla skönt! Nej, nu kallar solen.



En grym kryssning med världens bästa klass skulle inte sitta helt fel, efter några dagars ledighet förståss. Saknar er! ♥

Kan klockan bli 21?

Datum: 2010-07-08 Klockslag: 19:46:38

Har alldeles nyss klivit upp, behövde verkligen sova någon timme nu efter jobbet. Har gått runt som en zombie hela dagen, vid 2 inatt for jag omkring med flugsmällan innne på rummet. Höll på att bli tokig på alla jävla myggor som lät, men lyckades tillslut få död på alla. Älsklingen jobbar 16-21, så nu är jag hemskt uttråkad. Vi som hade tänkt träna ikväll, eftersom vi trodde att han jobbade 7-16..

Haha Micke är så söt, han har laddat ner Sims 3 åt mig, så hade han suttit och spelat idag. Fick ett sms när jag var på jobbet "Haha fan vad kul sims 3 va när man inte fuska :D puss p.s du är gravid" då har han gjort oss. Så nu när jag vaknade satt han på min säng och tittade på mig (han var hemma en snabbis), och innan han gick sa han att det blivit en pojke som hette Neo. Gulle! (Ett namn jag gillar jättemycket, som han kopplar med någon.. konstig.)



8 juli

Datum: 2010-07-08 Klockslag: 16:27:27

Om jag fick önska mig precis vad som helst just nu skulle jag önska att jag kunde sjunga.

7 juli

Datum: 2010-07-07 Klockslag: 22:41:23

Har inte ens tid att blogga nu för tiden, känns som om jag jobbar hela tiden. Nu får det gärna bli fredag, omkring 14:30 så jag är ledig i några dagar! Tror att Lars kommer hem i helgen också (äntligen!), och några dagar senare kommer hans tjej & hennes son. :} 

Micke tittade nyss på fotbollen, när en liten pojke visas på skärmen och säger:
- Men fy, titta vad han grinar!
(Jag) - Vadå, är han glad?
- Men, han är ju tysk?!


Haha, kändes ganska.. typiskt mig.

I'm in love

Datum: 2010-07-07 Klockslag: 20:33:10


Tusen gånger finare på också, är så sugen på att beställa. 

Rör på fläsket!

Datum: 2010-07-05 Klockslag: 18:23:15

Nu ska vi ta en promenad i solen bort till syrran, träffa barnen och surra lite & sedan gymma. :} 
Ikväll ska vi titta på Farsan med mamma, fan vad jag längtat efter att se den filmen igen. Om ni inte sett den - gör det!

Photographs

Datum: 2010-07-05 Klockslag: 15:51:58




5 juli

Datum: 2010-07-05 Klockslag: 14:25:50

Gud vad tiden går fort, redan 5 juli.. Är som sagt ledig idag, har just legat ute i solsängen i lite drygt en timme. Så skönt! Men nu är det molnigt, hoppas det bara är tillfälligt. Funderar på om man kanske ska gå ut & gå och sedan gymma lite ikväll, istället för att bara sitta och jäsa i soffan. :}

I lördags efter jobbet, dvs 20:30 så åkte vi till Jennifer och förfestade lite och drog sedan vidare till Backe. Var roligt att komma ut lite. :} Men blev så sjuuukt myggbiten, hela jag kliar. ><
Vi kom hem vid 02:30 ungefär, så vi la oss och sov och 13:00 började jag jobba igen.

Bästa låten just nu, ♥

-

Datum: 2010-07-04 Klockslag: 23:14:48

Har haft fullt upp hela tiden, men imorgon är jag ledig (så jävla skönt!) & då blir det bloggande.

Två stick i armen & ett i fingret

Datum: 2010-07-02 Klockslag: 22:47:17

Vaknade imorse och kände mig inte alls sugen på att kliva upp och gå och jobba. Väl på jobbet gör jag det jag tror varit det värsta hittills. När några timmar gått så började jag må väldigt dåligt, kände mig yr, kallsvettades & tillslut så svartnade det för ögonen med jämna mellanrum. Gick och fikade lite, och så tyckte chefen att jag skulle gå över på vårdcentralen och ta prover och sedan vila. Så jag gick dit och tog blodvärdet. Sköterskan ville sticka i fingret, inte jag. Så vi provade med vänstra armvecket, kom inte en droppe blod. Testade med högra, kom inte en endaste droppe där heller. Så det fick bli det där jäkla sticket i fingret tillslut som jag hatar så mycket. Det var ganska normalt. Sedan ville hon ta blodtrycket, vilket var alldeles för lågt. Inte konstigt att jag mått dåligt. Så nästa vecka ska jag få ta nya prover & nytt blodtryck och titta om det är något jag måste kolla upp eller om det bara var tillfälligt.

Nu ikväll så har vi varit hos syrran en sväng. :} Och snart är det dags för mig att lägga mig, jobbar delad dag imorgon. Hoppas på att jag slipper må dåligt då iallafall.

Här finns mitt hjärta

Datum: 2010-07-01 Klockslag: 15:18:37





Konstaterar att en promenad med bra musik, i finaste Ramsele, är något av det skönaste som finns.

Min lediga dag

Datum: 2010-07-01 Klockslag: 13:19:42

Nu har Micke åkt tillbaka på jobbet efter lunchen & mamma har åkt iväg på jobbet. Lite fint väder såhär på min lediga dag hade ju inte varit fel, men jag får väl vara nöjd över att vara ledig ändå.
Sitter just nu och njuter av Kents nya album, underbart. ♥ Hela jag fylls av välbehag när jag tänker på att jag snart kommer att stå & lyssna på dem, live.

Nu när jag har några timmar för mig själv ska jag ta på mig springskorna och ta en promenad med hundarna, med Kent i öronen. :} Ska ta mig en macka först bara, och lägga över musik & ladda Ipoden en stund.
Ikväll tror jag att vi åker till syrran och hälsar på lite, var evigheter sedan jag träffade barnen känns det som. Så ska vi gå & kolla på gymmet också, snart ska fläsket brinna. ;> Haha!


Tjejen med rynkor i pannan, hah.

RSS 2.0