center>

Skisser för sommaren

Datum: 2010-06-30 Klockslag: 21:15:46

Sitter och lyssnar på Kents nysläppta låtar, Skisser för sommaren & Gamla Ullevi. Skitbra båda två. Fan alltså, tänk att jag ska få se dem i sommar! Lycka! ♥

Ska hämta lite jordgubbar och grädde och sätta mig och titta på film med älsklingen. Jag är ledig imorgon, och han börjar sju. Att väcka varandra & pussas lite innan man går är ett måste, sedan får man somna om. :}

Såg nu att hela albumet finns på Spotify, så nu har jag något att lyssna igenom. :'D

Härliga dag!

Datum: 2010-06-29 Klockslag: 16:55:17

Efter jobbet åkte jag hem och pussades lite & la mig ute i solstolen. Sedan åkte vi på grillis och köpte glass, jag, Erika, Mimmi & Modén. Sedan åkte vi hem till Mimmi och satt där några stycken, och ikväll blir det fint sällskap & några breezers för mig. När älsklingen slutar jobbet kommer han också dit ett tag. :} Men eftersom han börjar 7 imorgon så åker jag nog hem ganska tidigt med honom, runt 23 eller något skulle jag kunna tänka mig. Ja, vi får väl se. :} Mamma håller på att göra fajitas nu, mmm! :D

Dom senaste dagarna har jag fått riktigt bra samtal också.. Det går bra nu! :'D

With you

Datum: 2010-06-29 Klockslag: 06:39:03

Igårkväll blev det massa åska, så vi vevade ut markisen och satt oss där ute och tittade. Det var så mysigt att bara sitta där! Du & jag bby. ♥ Jag är så fascinerad av åska, och igår blev hela himlen rosa av blixtarna, vilket jag aldrig sett förut. När åskan kom närmre och mullret blev väldigt högt blev jag lite rädd och vi gick in och tittade på tv istället. Sedan låg vi och hade en (alldeles!) för lång pratstund, men som var mysig, så jag har nu sovit max 5 timmar. 

Ska strax sticka iväg på jobbet, har bil idag. :} Så skönt!

Kom hem för jag längtar efter dig!

Datum: 2010-06-28 Klockslag: 21:27:51

Snart är det en timme sedan jag slutade.. Micke sms:ade och sa att dom var försenade, men att han skulle skynda sig hem. Vill ha hem honom nuuu. Har något roligt & spännande att berätta! :'D
Jag har fått tillbaka huvudvärken, får ta en tablett innan jag lägger mig. Eox är det enda som hjälper mot den här huvudvärken, och bara om jag tar den innan jag sover. Dumma huvud! Men först blir det Family Guy & mys. :}

Ska upp och jobba 7-12 imorgon, sedan drar jag & Micke och solar solarium och slutligen ska jag träffa Erika. Får se vad vi hittar på, kanske går och köper en mjukglass eller så. :} Hoppas på stekande väder iallafall. Har tittat på internet och 14:00 ska det vara 25+ iallafall.


Fick världens fotosug igår & sprang ut och in med kameran, här är resultatet av en felexponerad bild som jag bara älskade.

Sitter ute i hammocken på jobbet, passar p...

Datum: 2010-06-28 Klockslag: 15:42:44

dsc00633 (MMS)

Sitter ute i hammocken på jobbet, passar på att steka benen i solen nu när jag har rast. Såna här dagar vill man ju bara vara ledig och ligga hemma och sola och njuta av livet. Det får jag göra imorgon efter klockan tolv. :)


13:00-20:30

Datum: 2010-06-28 Klockslag: 12:33:42

Ska alldeles strax åka iväg och jobba, i det fina vädret. :c Ska bara borsta tänderna & ringa på några lägenheter först. Håller tummarna. :}

Midsommar

Datum: 2010-06-27 Klockslag: 23:29:48

Här kommer bilderna från midsommar (igår). Vi åt massa god mat, efterrätter, spelade spel & lekte bilkurragömma. Tack för en i överlag lika underbar kväll, som alltid, med er!


Jag & Elina blev sena pga att vi åkte ut & plockade blommor & gjorde varsin misslyckade krans av! :'D



Förrätt, tacopaj, tzatziki & baguetter m.m. Mumma!

Jossans goda tacopaj!

VILKET VILL DU HELST ... tvätta en sumobrottare med tvättsvamp ELLER tvätta 15 använda suspensoarer för hand? HAHA. Jag fick frågan, vad tror ni jag valde? 


Elina drog min "veckans värsting" och fick välja mellan att äta gräs eller ketchup, hon tog ketchup.




Sitter ute och steker och lyssnar på kent,...

Datum: 2010-06-27 Klockslag: 16:16:34

dsc00628 (MMS)

Sitter ute och steker och lyssnar på kent, medans Micke ser på fotboll. Blev ju riktigt stekigt väder idag ändå. :) Så skönt, förutom att jag med jämna mellanrum skriker till pga alla kryp. Haha! Och snart kommer mamma hem med mat från pizzerian. :)


Söndag

Datum: 2010-06-27 Klockslag: 14:54:46

Idag är det min & Mickes sista lediga dag, så nu ska vi bara mysa runt hela dagen. Ska alldeles strax ta en promenad i solen bort till Ica så han får köpa sig snus, och senare idag blir det en promenad med hundarna. :}

Berättar mer om igår & lägger in lite bilder senare.


26 juni

Datum: 2010-06-26 Klockslag: 12:16:01

Inget vidare väder ute idag.. Men det kommer bli en asbra dag ändå. :} Sitter och målar naglarna nu och ska snart äta någon frukost, sedan ska jag åka och handla lite ätbart tills ikväll & sminka mig. Vid 15 drar jag och Elza härifrån och sedan svänger vi in i Nyland och hämtar Micke. Fan vad roligt det ska bli att få vara med klassen igen! ♥ Önskar att alla hade kunnat komma bara.. Men det kommer väl det med. Tar med mig min lilla kamera ikväll, så imorgon kommer det nog upp en drös med bilder. 

Förresten så.. TACK till den som uppfann Brun utan sol! Att vakna och vara brunare är det bästa jag vet, tänk att så lite kan göra så mycket.

Ha en bra dag! I will. ;>

Godnatt!

Datum: 2010-06-26 Klockslag: 01:34:55

Eftersom det är imorgon jag firar midsommar, så kände jag att.. då kan jag väl få känna mig lite extra fin iallafall. Så nu är jag färdig med BUSandet och ska äntligen få lägga mig i min otroligt sköna säng! ♥ Önskar att jag hade haft sällskap, men imorgon så. :} Ska upp runt 10:30 för att börja fixa något ätbart att ta med (vad?!), måla naglarna osv osv.

Nu vill jag att vi ska komma längre in på sommaren, få riktigt fint väder & så varmt vatten att den här krukan vågar sig i. Så vill jag ha hit mina bröder & min (läs världens bästa!) farbror. Hoppas fler från den sidan av släkten kommer hit i sommar, dom är ju mina absoluta favoriter. ♥ En av dom bästa sakerna med sommaren är att, oftast, så är hela familjen samlad.

Några ord om kvällen;

Datum: 2010-06-26 Klockslag: 00:38:23


25 juni

Datum: 2010-06-25 Klockslag: 13:24:55


Sov till tolv idag, som vanligt. Jag hatar att sova så himla länge, men det är ju så obeskrivligt skönt att få ligga där i sängen och dra sig & sedan somna om. Lite mysigare om man är två dock, idag var jag ensam.

Har just ätit frukost och funderar på vad jag göra härnäst.. Ta en dusch och sedan måla naglarna kanske? Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, om jag ska följa med några vänner till Junsele kanske..


Sambotankar

Datum: 2010-06-24 Klockslag: 23:08:12

Hade bestämt mig för att inte blogga mer ikväll, men det sket sig.

Har suttit och letat efter den perfekta kläd- och skoförvaringen, som inte alls verkar finnas. Kan inte jag få en lägenhet med en helt underbar walk-in closet? Lär knappast hända. Men iallafall, det är ju helt omöjligt att hitta något som passar bra som skoförvaring. Jag vill inte ha mina skor undanstoppade i en mörk garderob, jag vill ha dem fint uppställda där de syns. Jag och Micke tittade på en lägenhet med ett förråd som såg ganska stort ut, "det blir ju perfekt som garderob" tyckte jag.. men.. inte Micke. "Men vart ska vi då ha alla andra saker tänkte du? Alla saker som vi inte använder?". "Vilka saker då? Varför ska vi ha saker som vi inte använder?" Ja, vi ska tydligen ha utemöbler och andra trista saker som ska stå där inne. Tråkigt värre, men också lite mer realistiskt. Tur att vi iallafall kommer med lite vettiga tankar när den andra svävar ut lite för mycket. Även om jag tycker att ett litet rum som garderob vore hur bra som helst.

Vi har inte ens fått tag på någon lägenhet än, men ändå är diskussionerna om hur det ska se ut & vara många. För ett tag sedan sa Micke "tänk vilket tjafs det ska bli när vi ska flytta in, om vad som ska stå vart osv", vilket gjorde mig lite besvärad. Tyckte han att det skulle bli jobbigt att flytta ihop med mig? Inte riktigt, "man är inget riktigt par om man inte tjafsar om sånt" tyckte han. Tur, tyckte jag. Sedan så tror han ju att eftersom det är pga honom vi valt att flytta till Jönköping, så ska jag ensam inreda hela lägenheten, men så elak är jag faktiskt inte. Han har bra smak när det gäller sånt (så såklart ska vi göra det tillsammans!), även om han himlade med ögonen när jag sa att jag tyckte om mycket vitt & det som såg lite gammalt och slitet ut. Det gick inte hem hos honom. Men en sak som är säker, vi ska ha en speciell plats för nycklar. Han gör mig GALEN när han sprider ut nycklar på borden, skrockfull som jag är vägrar jag nämligen ta upp en nyckel från ett bort.

Sängen & Family Guy

Datum: 2010-06-24 Klockslag: 19:51:59

Fan alltså, just nu vill jag bara känna mig helt frisk. Ta med mig Ipoden och gå ut och ta en långpromenad i solen och sedan ta en härlig & svalkande dusch. Istället känner jag mig slö och får ligga inne och titta på Family Guy, avsnitt efter avsnitt som i och för sig inte är så tokigt heller.

När orken smyger sig på ska jag plocka ihop lite på rummet & titta i garderoberna och se vad det finns för riktiga sommarkläder. Måste hitta något att ha på midsommar, snälla säg att det blir varmt. Hörs imorgon!

KOMPIS DET GÅR BRA NU

Datum: 2010-06-24 Klockslag: 16:48:15

Fick ett mail idag om ett erbjudande på en till lägenhet, en lägenhet som vi verkligen skulle vilja ha! Hoppas. 

Är stor rea på Zoovillage nu, 30-70%, så jag var inne där och tittade lite. Sedan började jag titta runt på killkläder lite överallt & hittade den här grymma tischan ↓ Får lust att beställa den till älsklingen, för när jag berättade om den tyckte han det var lika roligt som jag! Nu känner jag mig sådär småsjuk igen, så ska lägga mig och titta på något Family Guy-avsnitt.



24+

Datum: 2010-06-24 Klockslag: 15:53:17

Sjukt fint väder idag, t.o.m när solen går i moln är det varmt. Runt 12-13 idag var det 24+ i skuggan, inte dåligt! :D Eftersom jag fortfarande känner mig lite dålig & är hemma från jobbet får jag dock hålla mig hemma. Känns nästan som om jag börjar bli lite sämre igen, hoppas verkligen på att kunna vara med i Nyland på lördag. 

Älsklingen åkte hem för en stund sedan, känns tråkigt att inte fira midsommar ihop. :c Men eftersom han inte kommer ha möjlighet att åka hem så mycket i sommar ville han passa på nu, vilket jag såklart förstår. Men lika tråkigt känns det för det. Blir alltid sådär löjligt ledsen när han åker, fast jag vet att vi kommer träffas om bara någon dag.

Onsdag

Datum: 2010-06-23 Klockslag: 15:09:43

Blir hemma från jobbet imorgon också. Har ledigt i helgen & kan vila upp mig, med lite undantag för midsommarfirande med MP07 i Nyland. 

Tror att febern har försvunnit iallafall, men huvudvärken är kvar. Känner mig helt slö och skulle helst vilja ligga i sängen med nerdragna persienner hela dagen.

Tror förresten det är dags för mig att bleka utväxten snart, och helst skulle jag vilja gå till frisören och göra en hel massa slingor också. Nu när jag inte känner ett starkt behov av löshår skulle ju faktiskt det funka. :}

Tillbaka till sängliggandet

Datum: 2010-06-22 Klockslag: 19:35:49

Är vaken & uppe en snabbis för att få i mig lite mat, min första riktiga mat för dagen. Mitt huvud känns fortfarande som om det ska sprängas, och jag svettas som en gris. Puss på min feber! Nu längtar jag tills älsklingen kommer hem från sin inskolning på hemtjänsten så vi kan mysa! ♥

Ska lägga mig i sängen nu igen, som jag gjort 90% av dagens tid (förutom att jag legat i soffan ibland också, men). Har fortfarande bara bh & trosor på mig, ingen mening att klä på sig när man bara sover & svettas. Funderar på att äta lite glass med chokladsås innan jag somnar, jo så får det nog bli.

Sicko

Datum: 2010-06-22 Klockslag: 15:37:52

Förlåt för dålig uppdatering, har blivit sjuk.
Vaknade och var kokhet inatt & känner mig fortfarande febrig och dålig. Blev inget jobb varken idag eller imorgon, hoppas jag piggnat på mig tills på torsdag iallafall. Nu ska jag återgå till sängen.
Kan bara konstatera att jag har världens mest underbara pojkvän, han var så underbar inatt när jag mådde som sämst. Älskar dig!


Min sista lediga dag

Datum: 2010-06-20 Klockslag: 20:37:18

Imorgon är första dagen på mitt sommarschema, jobbar 7-12 & 16-20:30. På timmarna, eller då jag slutat ska jag åka till Erika och fira henne. Hjärtat fyller 19! Är iallafall ledig hela helgen, ska bli väldigt skönt. :} 

Nu har Micke kopplat in sin dator i min tv & gjort sig hemmastadd, och för tillfället spelar han NHL. Ska nog snart se på något film och mysa, (nu skryter han över hur bra han spelar, och föreslår att jag ska ladda hem NHL på min dator så vi kan lana. HAHA!) och sedan blir det att lägga sig ganska tidigt. Fan, jag orkar verkligen inte kliva upp 6 imorgon.

Lite dålig start

Datum: 2010-06-20 Klockslag: 11:37:23

Vaknade, nästan gråtande, efter en dålig dröm. Jobbigt att påminnas om saker när man nästan börjat släppa dem.. Men men. Inte nog med det så har jag en inte så trevlig mensvärk också, så jag har just börjat morgonen med en vegetarisk hamburgare & en Orudis Retard (som f.ö måste vara det roligaste namnet på en tablett). Ska strax sminka mig och sedan åka iväg på Ica och handla några grejer till mami.

Äntligen söndag!

Datum: 2010-06-20 Klockslag: 00:43:57

Var duktig och tog med mig Taimy ut på en 1h lång promenad förut ikväll, Lady fick stanna hemma pga att hon haltar med ena benet ibland.
Har nyss målat naglarna med ett av mina favoritnagellack, Vintage Mint från Isadora. Ska alldeles strax krypa ner i sängen och när jag vaknar så är det bara några timmar kvar tills älsklingen m. familj kommer hit. Senast vi sov tillsammans var i.. tisdags tror jag? Alldeles för länge sedan, ska bli så skönt att få ha honom här i några dagar nu. ♥


Agnes-Nicole Winter

Datum: 2010-06-19 Klockslag: 19:04:05

Alltså, kvinnan är ju bara obehaglig. Hennes utseende med den där stora munnen är skrämmande, och hennes röst & uttal likaså. När man fick se en bit ur hennes film så.. ja, jag vet inte vart kvalitén fanns alls. Och det här är ju bara.. så man skrattar. Vad elak jag lät nu, men alltså.. Om hon inte var gjord av pengar skulle folk bara skratta åt henne. Nu låter de henne göra filmer & låtar. 

Obehaglig, som sagt. Haha!


När Sara är barnvakt;

Datum: 2010-06-19 Klockslag: 17:00:49




Lördag

Datum: 2010-06-19 Klockslag: 15:19:16

Vet ni något jävligt drygt? Idag har jag städat varje dag i en vecka. Hur sjukt? Framför allt tråkigt.

Tittade just på Josefine's bilder från Norrköping.. Fan, nu vill jag bara få flytta iväg jag också! 
När jag ändå talar om folk i klassen, idag är det kungliga bröllopet. Är så stolt över vår älskade Sofia Sundvall! :'D

Tänkte bara prova att mobilblo...

Datum: 2010-06-18 Klockslag: 22:37:20

dsc00604 (MMS)

Tänkte bara prova att mobilblogga :)


Tack, Kramfors!

Datum: 2010-06-18 Klockslag: 20:54:46

Började tänka på vilka tre otroligt givande år jag har haft i Kramfors. Jag har fått lära känna så många, nya underbara människor som jag aldrig kommer att glömma. Jag har lärt mig att bo själv och bli självständig, och utvecklats väldigt, väldigt mycket som person. Jag tror inte att andra märker lika väl som jag själv hur mycket jag faktiskt har utvecklats, för det mesta handlar om mitt tänk. Hur jag kan ta saker, hur jag försöker se det positiva i saker och vad jag känner att jag som person klarar av att göra idag jämfört med för tre år sedan. Skillnaden är stor. Jag har vuxit upp.

Jag kommer för resten av mitt liv vara tacksam för att jag valde att gå i Kramfors. Det har gett mig så otroligt mycket. Det gav mig inte bara tre underbara år, utan det gav mig också min framtid. Utan media hade jag aldrig haft min underbara pojkvän, och min framtid hade sett helt annorlunda ut. Att flytta till Kramfors och börja på medieprogrammet är nog det bästa valet jag gjort i mitt liv hittills.

Vill tacka MP07 för att ni verkligen har berikat mitt liv. Och alla lärare, särskilt medialärarna. Jag har aldrig förr upplevt några lärare som brytt sig så mycket om mig som person, och inte bara som elev.

Thailand 2006

Datum: 2010-06-18 Klockslag: 19:38:58

Satt och tittade igenom min bilddagbok och hittade bilder från underbara Thailand. Dit ska jag verkligen tillbaka en dag. 




Cravings!

Datum: 2010-06-18 Klockslag: 17:31:36

Åh, nån av dom här bara måste bli min! 

Tillbringar dagen i sängen

Datum: 2010-06-18 Klockslag: 13:01:17


Mamma brukar undra om jag inte bryter nacken med mina kuddhögar, haha. Många kuddar ska det vara!


Nu tänker jag göra Chester sällskap i sängen, bara ligga där och slöa & se på tv tills det är dags för middag.
Ikväll ska vi vara barnvakt & jag tänker städa färdigt på rummet, är faktiskt inte så himla mycket kvar nu.

Uppe med tuppen

Datum: 2010-06-18 Klockslag: 12:13:38

06:45 > Kliva upp & skjutsa mamma på jobbet, sedan somna om.
09:10 > Kliva upp & äta frukost.
10:00 > Tandläkarbesök.

Var egentligen tänkt att jag skulle åka till Sollefteå och gå på AF & hämta ut medicin idag, men jag orkade inte pga vädret & min trötthet. Har spöregnat(!) hela jävla morgonen, vad är det här för skitsommar? Blir så less. Och trött är jag eftersom det var så svårt att somna efter jag skjutsat mamma till jobbet, Chester stod och skrek vid dörren så jag fick kliva upp och släppa ut honom och Taimy skulle ligga i min säng och gnällde så fort jag inte klappade henne. Släppte ut katten & stängde in mig på rummet och somnade tillslut. Ska titta om hundarna vill gå ut i skitvädret för att kissa, sedan tror jag att jag tar en liten nap.

Är riktigt glad att jag inte hade planerat att åka på Stadsfesten i helgen, kan inte vara roligt i detta väder.

Stockholm med älsklingen, 2010

Datum: 2010-06-17 Klockslag: 23:05:02

Grävde i några påsar och hittade sladden till min lilla kompaktkamera, så här är några bilder från Stockholm.


HAHAH, lägg märke till "Han tittade säkert på." Okej, var nog bara roligt för att jag är trött.






Som vanligt blir det supersnygga bilder på mig, hahah.

Min pojkvän kan äta kyckling så jag ryser & huskes. Älskar honom ändå! ;'D

30 Seconds to mars ♥

-

Datum: 2010-06-17 Klockslag: 14:57:23

Har suttit och ringt på Arbetsförmedlingen, vilket jag inte blev ett dugg klokare av. Sega dataröst till kärring, spydig var hon också. Varför ska allt vara så himla komplicerat? Och inga bra svar får man heller.
Sedan ringde jag Kim (vars mamma jobbar på AF) och pratade med honom lite istället, vilket gjorde mig både klokare och gladare! Tror jag ska åka till Sollefteå och skriva in mig imorgon efter jag varit hos tandläkaren, tråkigt att åka själv bara.. Men men.

Nu MÅSTE jag börja städa.

Torsdag

Datum: 2010-06-17 Klockslag: 11:20:55

Har nyss kommit hem efter utbildningen på jobbet. Skitbra var den, vi fick lära oss massa flyttekniker och dylikt. Nu är jag hemma på "lång lunch" och ska tillbaka till udden klockan ett och gå igenom alla nya boende & lite annat inför måndag. Sedan kommer jag att ha fullt upp resten av dagen. Tänker vänta med alla hämta ut medicinen tills pappa kommit hem med bilen iallafall, lat jävel som jag är. Haha!

Nu ska jag äta något & fortsätta rensa på rummet. (Kaoset tar aldrig slut.)

Songs that remind me of you

Datum: 2010-06-16 Klockslag: 23:50:52

Nu borde jag nog sova, ska upp vid 7 för att sedan cykla iväg på ytterligare ett möte/utbildning från 8-11 imorgon. När det är slut så ska jag stanna kvar på jobbet en stund för att få lite uppdatering om de boende osv inför nästa vecka. Sedan ska jag hämta ut medicin, ringa på lägenheter och fortsätta plocka ihop på rummet. Har fullt upp med andra ord, men ska ändå försöka få en liten lucka för att kunna gå och titta på Kevins fotbollsträning på kvällen. Åh, lillen har blivit så stor.. Nästa år börjar han förskolan.


Bort med det gamla och in med det nya

Datum: 2010-06-16 Klockslag: 22:21:01

Idag lämnade jag in nycklarna till min älskade lägenhet, och just nu sitter jag och skriver upp fakta & nummer om olika lägenheter som jag ska maila om/ringa på. Håller tummarna!

Förstår om ni blir trötta på mitt tjat om hur otroligt kär jag är & hur mycket jag längtar efter att få bo tillsammans med Micke. Men, det kan liksom aldrig sägas nog många gånger. När jag tänker på att få komma in i en helt tom lägenhet som vi ska inreda tillsammans & göra till vårt hem så kan jag inte låta bli att få ett löjligt leende på läpparna. Att hitta någon som jag verkligen vill leva tillsammans var något jag brukade längta efter, och nu är det verklighet. Så finns det ju en till grej som gör mig extra lycklig, can't wait!

Lycka!

Datum: 2010-06-15 Klockslag: 23:36:02


Just nu är jag bara lycklig och förväntansfull.

You make me happy!

Datum: 2010-06-15 Klockslag: 21:52:38

Just nu känns allt bara så.. jävla bra.
Min pojkvän flyttar snart in i huset för att tillbringa sommaren här, och jag vet att jag kommer klara mig ekonomiskt i Jönköping oavsett om jag kommer in på högskolan eller får jobb. I väntan på något av dem kommer jag ändå att klara mig, HÄRLIGT känns det! Och om jag har tur hjälper mamma & pappa till lite, vilket jag tror, om det skulle behövas. Längtar något så otroligt efter att få något helt nytt tillsammans med älsklingen, något som är vårt. Och att få utforska en helt ny stad tillsammans kommer bli underbart. Tänk att jag hittat någon som jag verkligen vill leva ihop med. ♥ Så underbart.


Igår frågade han mig hur jag trodde att jag skulle reagera om jag dog (vi var inne på det ämnet). När jag berättade vad jag trodde så blev jag helt tårögd, kan verkligen inte tänka mig att vara utan honom.

Nu ska jag fortsätta med att försöka få någon ordning på det här kaoset.. Har snart två garderober färdiga, och har lämnat en eller två hyllor i ena garderoben där älsklingen ska få ha sina kläder. Ska lägga mig i rimlig tid, för 08:00 är det möte inför sommarjobbet.

(HAHA precis när jag skriver in rubriken "You make me happy" så slås Never shout never - Happy på, och han sjunger you make me happy.)

Wherever we are together that is home

Datum: 2010-06-15 Klockslag: 18:32:01

Sitter och tittar runt på lägenheter för fullt, ska försöka få tid att ringa på några stycken imorgon också. Börjar känna lite ångest och panik nu när det gäller boende, så om vi får tag på något redan nu är det bara att tacka ja. För i vilken värld skulle vi hinna hitta en lägenhet under loppet av ca 2-4 veckor när vi fått veta om vi kommit in på skolan? Ingen. Det ordnar sig alltid, på ett eller annat sätt. :} Lyckorus om vi får tag på något! :'D

Nu ska jag ta tag i all den här röran vi har här hemma, dvs mina flyttlådor & påsar som är utspridda över hela huset. Ska börja med att rensa alla garderoberna & lådorna med kläder, nu ska här rensas RIKTIGT! Allt som inte användts på de senaste månaderna och som jag inte känner för att ta på mig åker.

The reason I am here

Datum: 2010-06-14 Klockslag: 08:38:15


I want to do it all with you

Datum: 2010-06-14 Klockslag: 00:35:26

Åkte på pizzerian och åt middag med Erika & Sara idag, sedan åkte vi till Ovanmo och tittade lite på hästarna där. Så ikväll umgicks jag först med Erika, sedan bytte jag umgänge till Elina och Dea. Haha! Vi åt chips & dipp och tittade på Year One.

Ska snart lägga mig, för imorgonbitti åker jag och mamma ner och städar ut lägenheten helt. Inte kul. Så får jag ser om jag kanske stannar kvar med älsklingen tills på tisdag och åker hem hit då igen. Usch, saknar honom så himla mycket just nu. :(


Här är tröjan från H&M som jag beställde för ca en vecka sedan. :}

Utvilad?

Datum: 2010-06-13 Klockslag: 13:03:30

Tror att jag behövde sömn, vaknade för bara en liten stund sedan. 
Sitter och funderar över om jag ska orka börja ta tag i alla flyttlådorna & titta igenom dem. Tänker nämligen rensa bort en hel jävla massa skit, för jag har tusen grejer för mycket. Kläder som inte används ska rensas bort & hamna på Röda korset. 

Började tänka lite.. Tiden i Kramfors har ju varit helt underbar, på alla sätt och vis (även om det varit värdelöst ibland också). Har verkligen trivts, särskilt sedan jag flyttade till Hemköpshuset. Då blev tillvaron underbar, med både Elina och Anders en våning upp. Men det jag vill komma fram till är att jag hade inga som helst förväntningar när jag flyttade till Kramfors, ingen aning om hur det skulle bli. Vill tänka likadant nu när det kommer bli en flytt till ett helt annat ställe till hösten, att det antagligen kommer bli jättebra tillslut. Att jag kommer trivas. Att det kommer bli ett ställe jag inte vill lämna. Men så tänker jag på avståndet till dem jag älskar.. Men det blir nog bra, jag har ju älsklingen med mig. Och förhoppsningsvis kommer Elina & Dea dit senare. Det blir nog bra, tror jag.

Studentveckan

Datum: 2010-06-13 Klockslag: 00:28:12

Söndag;
Måndag;
Tisdag;
Onsdag;

Torsdag;

En väldigt kort sammanfattning av en underbar vecka tillsammans med de bästa! ♥

Feedjit & facebook

Datum: 2010-06-12 Klockslag: 20:26:22


Skulle vara roligt om ni ville connecta er facebook till feedjit så jag ser vilka som är inne och läser. :} Är jättelätt och tar en minut att fixa.

Awh, titta Felicia & lillebror Kanon! ♥

Datum: 2010-06-12 Klockslag: 20:11:43


Hejdå, Limstagatan 10

Datum: 2010-06-12 Klockslag: 19:35:27

Idag har vi varit och flyttat ut ur min lägenhet, tragiskt nog. :( Fick hjälp av älsklingen & Göran också, väldigt uppskattat! Kommer sakna hemköp & min lägenhet så otroligt mycket. Att flytta dit är ett av det bästa jag någonsin gjort, faktiskt. 

Det börjar sjunka in nu att gymnasiet är slut, och det gör mer och mer ont ju mer jag förstår det.



Kärlek

Datum: 2010-06-11 Klockslag: 19:01:54

(Foto: Maria Schibbye, världens bästa fotolärare!)

Vad ska jag göra utan er?

Datum: 2010-06-11 Klockslag: 18:10:39

Fan också, nu kommer jag aldrig att kunna sluta gråta.
Sitter och tittar på bilder på klassen på Facebook, gud vad jag saknar alla redan. Jag saknar oss.

Kommer aldrig någonsin att glömma er & allt roligt vi gjort.
Ännu jobbigare blir det när jag håller på och packar ihop här för att flytta imorgon, jag kommer sakna hemköpshuset. Något så otroligt. 



Jag kommer sakna att få använda min underbara studentmössa!



FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Datum: 2010-06-10 Klockslag: 17:57:34

..FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Nu har mamma, pappa, syster & barnen åkt hem och jag sitter ensam i lägenheten. Känner mig tom och lite grinfärdig, nu är det liksom inget mer MP07.. Eller jo, jag kommer ALLTID att vara en MP07'a. ♥ Men det kommer aldrig mer bli lektioner tillsammans med MP07 och alla våra underbara lärare. Åhhh! :(

Dagen har varit underbar, och jag har klarat av den utan tårar än så länge. Men har varit nära några gånger, bara för att jag älskar min klass och kommer sakna dem så otroligt mycket! Men nu taggar vi för fest ikväll, förfest på hemköp & sedan blir det Kramm! 

Tack för alla blommor & presenter.

Busy

Datum: 2010-06-09 Klockslag: 21:11:00

Här är det dött. Att finna tid för att blogga i dessa studenttider är inte att tänka på, haha.
Har varit i klocke och fixat flaket ikväll & nu städar jag för fullt. Får snart besök av Micke, Kim & Erika också. Gött med lite sällskap under städningen, och kanske lite hjälp om jag har tur? Haha. ;}

IMORGON ÄR DEN STORA DAGEN!
Tragiskt nog är jag mest.. tom och ledsen, fast såklart glad också. Men kommer sakna alla så otroligt mycket. Grät floder på skolan idag, låg krälandes på golvet och ville inte gå hem. Det säger en hel del va?

Streeeeess

Datum: 2010-06-08 Klockslag: 13:15:38

Seriöst, hur ska jag hinna med allt?

Har ringt mamma och berättat vad för blommor hon ska köpa osv, så slipper jag fixa med det själv. Och idag måste jag väl gå en sväng på stan och titta efter lite studentpresenter, försöka fixa sprit, städa lägenheten osv osv osv. ST R E S S !

Vi fuskade iallafall inte!

Datum: 2010-06-08 Klockslag: 11:45:56

Fyllebrännboll en är nu över. BF fuskade så in i helvette, och jag stog och skrek tills min hjärna knappt hade något syre kvar. Jag var så jävla förbannad, haha! Det slutade med att hela MP07 satt och skrek "BF STÅR FÖR BULLFITTORNA!" som Kim sa, hahah. Fast det är faktiskt lite roligt att vara sådär jäkla förbannad, hah.
Men vi hade en trevlig kväll, men runt 22:30 gick jag och älsklingen hem och köpte lite gott & satt oss och myste framför SATC filmen. Hann dock inte se klart eftersom han skulle upp 05 imorse, så vi la oss runt 00. Senare kom Jossan, Mischa och André hit och sov. Mischa och André hade blivit utelåsta, och sov därför på mitt golv. Haha.

Nu har jag ganska nyligt vaknat och ätit lite frukost, ska snart ta en dusch och fräscha till mig. Sedan måste jag ägna någon timme av dagen åt att städa ihop här, ska ju faktiskt gå att ta hit folk och fika efter studenten..
Ikväll står grillning & hemköpsfest på schemat. Behöver jag säga att jag längtar efter att dansa?

Fyllebrännbollen

Datum: 2010-06-07 Klockslag: 15:06:02

Det som står på schemat idag är;

Bränna ut studentbilder
Städa ur skåpet
Gå till kommunen ang. projektet
Fixa till mig
Gå på Jakten och äta med klassen 17.00
Fyllebrännboll 19.00

Älskar dig!

Datum: 2010-06-07 Klockslag: 01:51:02


Bajs

Datum: 2010-06-07 Klockslag: 01:16:38

Kvällen blev väl inte riktigt vad jag tänkt mig. Är ganska less just nu. Dåligt värre.

Här är iallafall lite bilder från bilen på väg hit.





New clothes

Datum: 2010-06-06 Klockslag: 12:52:19

Beställde några tröjor från H&M igårkväll. :} Den vita är dock i korall, och så beställde jag en tischa som är stor upptill och mindre nedtill, men fanns ingen bild kvar på online shopen. Ni får se när den kommit. :}


MP07 & KUBB

Datum: 2010-06-06 Klockslag: 12:13:13

Ikväll åker vi tillbaka till Kramfors för att samla klassen och spela kubb & ha det trevligt. 
Tills dess ska vi mysa (och hoppas på sol!) och sedan grilla när mamma kommer hem från jobbet. :}
Kanske lägger upp lite mer bilder från balen senare idag.

To much for me right now to think about

Datum: 2010-06-06 Klockslag: 00:52:28

Snart student, och det känns.. som en stor, obehaglig klump i magen. 
Det kommer bli så otroligt skönt och roligt (för med MP07 har man alltid roligt!) men det kommer bli så himla mycket ledsna miner och framför allt tårar. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket. Vi är 17 personer med helt olika & underbara personligheter. Jag älskar er mer än jag någonsin kunnat tro. ♥

Nåja, nu till lite gladare saker. Balen igår.
Jag och Elina började att fixa till oss omkring 13:00, och blev klara strax innan dom andra kom vid 17:00. Hängde lite hos mig innan vi alla åkte vidare till Bollsta, jag och Micke åkte cheva med Kicki. :} Väl där blev det dags för mat, fläskfilé och potatisgratäng med kladdkaka till efterrätt. Kvällen bestog av massa fotande, dansande & skrattande. Ingen kväll med er kan misslyckas. Vid 01:00 när det var slut så åkte vi till Kramfors och bytte om, packade & köpte mat på Sylos och drog vidare mot Ramsele. Kämpade för att hålla mig vaken hela vägen för Elinas skull - och lyckades. Sov sedan till 13:30 idag, så länge har jag inte sovit på.. jag vet inte hur länge? Haha! Var iallafall en sjukt bra kväll igår. :}

Studentbalen

Datum: 2010-06-05 Klockslag: 15:39:55

Ännu en helt underbar kväll tillsammans med världen bästa klass. MP07 - jag älskar er som feta barn älskar kakor! ♥ Kommer att lägga in en drös med bilder senare, men för att se allt får man kolla min Facebook.

Nu är det komplett!

Datum: 2010-06-04 Klockslag: 11:53:56

Vaknade och möttes av ett sms av Kicki, som sa att VI HAR ETT STUDENTFLAK NU! ♥
Allt blir bara bättre och bättre hela tiden. Bal ikväll också, måste nog börja fixa mig om inte allt för länge. Har en hel del att göra. Sedan runt 17:00 kommer folk från klassen hit och hänger tills det är dags att dra vidare till Bollsta. Funderar på att åka hem till Ramsele med Elina inatt efter balen, så kan mamma sy in min studentklänning lite till osv. 



Dom ultimata mysstrumporna & en tisha är dagens klädsel tills det är dags för balklänningen.

Gud så fint!

Datum: 2010-06-04 Klockslag: 00:17:09


Gick in på Katrin Zytomierska's blogg och såg den här videon, tog inte lång tid innan mina ögon fylldes av tårar. För vissa kan det nog verka löjligt med mig och hela bebisgrejen, men.. Tänk er själv känslan av att få träffa någon man längtat efter i nio månader, någon man älskat utan att ens ha träffat den. Man kan nog inte ens föreställa sig hur stort det är, men jag längtar tills jag vet hur det känns.

Hooken - glad tjej

Datum: 2010-06-03 Klockslag: 21:06:02

Fyfan vilken härlig dag alltså!

Började med mösspåtagningen, och sedan drog vi ut ett gäng i två bilar och raggade runt i Kramfors i evigheter. Så jävla roligt man kan ha med en bil och en underbar klass, haha. :'D Allesammans åkte hit och planerade inför studentveckan också, det kommer bli awesome! (Nu kan man vara lika söt som min mamma och fråga vad awesome betyder ;'})

Ikväll har jag och Elinat ätit indisk currygryta ♥ och sådär. Nu är jag nyduschad & insmord i BUS, läkaren ringde idag och han sa att "solen har ingen koppling till utslagen" när jag frågade om jag kunde använda BUS. Han är alltså utländsk, men jag tolkade det som ett ja. Haha! Håller tummarna för att dem inte förvärras.
P.s läkare är sämst, det går tydligen inte ens att ta prover eller något för att se vad som är fel, utan jag får bara vara som nått försöksdjur de testar sig fram på tills något hjälper. PUSS! (Fast jag har faktiskt aldrig litat på läkare.)
P.s 2 HAHAHHAHA, jag råkade smälla igen bildörren på Leonas stackars hand idag.



THIS IS MY LIFE

Datum: 2010-06-03 Klockslag: 15:51:58


10:51

Datum: 2010-06-03 Klockslag: 10:51:28

Sitter och äter frukost, polarkakor med kokt medwurst. Mums! :D Ska alldeles strax börja sminka mig och sedan gå på skolan för att gå på mösspåtagningen! Ska nog släpa med mig kameran. :} Känns värt att minnas. ♥

Efter det blir det möte här (hoppas på att solen skiner så att vi kan sitta på uteplatsen, min lägenhet är en katastrof just nu!) angående lite allt möjligt, planering inför studentveckan framförallt.

Mösspåtagning nästa!

Datum: 2010-06-02 Klockslag: 23:00:12

Har tillbringat kvällen med Elina, och fixat lite mer mitt hår för att se hur jag ska ha det på balen på fredag. Tittade även på lite Björn Gustafsson-klipp på youtube, det var inte igår! Vilken människa alltså, haha! 

Imorgon är det mösspåtagning 12:00, fan alltså vad fort det börjar gå nu. Efter den ska vi ha ett litet "möte" här hemma och planera för nästa vecka, för vi måste ju göra något ihop varje dag då! Vissa har ju börjat redan nu.


Studentfoto

Datum: 2010-06-02 Klockslag: 09:04:35

Vaknade för ett tag sedan och var på riktigt drygt och bra humör, så Micke fick utstå en hel del. :'D Älskar att vara på sånt humör, och älskar också hur irriterad han blir på mig. ♥ Medans han ligger irriterad ligger jag och tokskrattar, hah.

Ska kliva upp och äta frukost och göra mig iordning för att ta studentbilder i studion idag. :} Utan löshår. Trivs faktiskt rätt bra utan det nu ändå, men ska ändå sätta i det ikväll så att jag kan ha det till balen.

1 juni

Datum: 2010-06-01 Klockslag: 19:27:02

Det fick bli middag hemma idag, i form av kotletter, klyftpotatis, tzatziki, vitlöksbaguetter & beasås. :}
Nu är älsklingen hos sig för att fixa med lite grejer, så jag ska städa ihop lite & börja packa flyttlådor. Måste försöka tänka smart när jag packar, så att vissa lådor kan stå orörda tills nästa flytt. Det blir lite enklare så. Får klistra på lappar där det står vad som finns i eller något.

(Fatta att det är första JUNI idag också.. gud vad fort tiden går.)

Senare ikväll blir det mys framför någon film. Måste komma ihåg att ta bort mitt svarta nagellack också, passar inte riktigt när jag ska fota studentbilder imorgon. Nu; städning & Coldplay.

Med stängda persienner

Datum: 2010-06-01 Klockslag: 14:19:45

Vaknade ännu mer förkyld imorse, så nu ligger jag i sängen och plågas av att inte få vara ute och njuta av det fina vädret. Finns inget värre än att vara förkyld på sommaren, jag klarar verkligen inte av att vara ute i värmen då. :{

Idag har jag och älsklingen 6 månader, så ikväll blir det massa mys och någon god mat skulle jag tro! ♥


RSS 2.0