center>

Bredband?

Datum: 2008-08-31 Klockslag: 22:33:31

Åker tillbaka till Kramfors med bussen 05:15 imorgon. Jag hoppas på att mitt bredband kommit och att jag får till det. :) Annars blir det inget skrivande på ett tag, med tanke på att jag nästa helg inte kommer att åka hem utan istället åker till Dea i Umeå.

Men nu ska jag skynda att packa ihop lite grejer och sedan sova.

G o d n a t t ! :)

Otroligt, otroligt trött.

Datum: 2008-08-31 Klockslag: 21:19:54

Just nu känns det nästan som om jag skulle kunna somna här i soffan, men jag måste packa och lägga in låtar på mp3n innan jag får sova. Har suttit och fixat med designen hela kvällen, med hjälp av Christoffer lite då och då. :) Så den är inte helt färdig ännu, ska finslipas lite. ;)

Är även väldigt hungrig, åt inte så mycket middag - eftersom jag inte tyckte att den var så god. Så jag kanske ska hämta  något att sitta och knapra på medans jag tittar på En prinsessas dagbok 2. :)

!!!

Datum: 2008-08-31 Klockslag: 15:01:15

BLOGGEN ÄR UNDER KONSTRUKTION.

Örongodis!

Datum: 2008-08-31 Klockslag: 13:46:24

Slipknots nya album All hope is gone är.. riktigt bra!
Särskilt S n u f f, som jag f.ö lyssnar på nästan hela tiden. :'D Lyssna på den HÄR!


Nu sitter jag som vanligt vid den här tiden i mina sovkläder, funderar på att äta frukost.. Men, jag är alltid för lat för att göra det på helger åså. På vardagar däremot äter jag alltid frukost innan skolan, förstår inte folk som inte gör det, hur överlever man? Ska nog ta och gå och duscha snart också, sedan när mami slutat jobba vid 16:00 så ska vi åka så jag får fota bäcken mer, är osäker på om jag kommer bli nöjd med de bilder jag redan har. Är alltid bättre att ha för många än för få bilder. :)

Är IQ numera bara något som en gång fanns?

Datum: 2008-08-31 Klockslag: 00:08:16

Sitter och tittar på Pearl Harbor, då jag börjar tänka på hur idiotiskt det överhuvudtaget är att folk krigar. De idioter som sitter och styr landen skapar krig, som miljontals oskyldiga människor får lida för?
Så råkade jag glida in på en blogg också, där jag läste;

"När människor av kött och blod missförstår allt och tror att företag är något helt annat än människor så blir det så här. De slutar liksom tänka och tror att det är bra att göra saker i företagets namn. De anställda på BAE Systems tycker att det är genialiskt att tillverka ett miljövänligt vapen. Låt mig fråga vem i helvete som vill ha ett miljövänligt vapen? Tanken med vapen är väl att döda människor, djur eller åtminstone att förstöra. Varför skulle någon normalt funtad människa vilja döda eller förstöra miljövänligt. 
I och för sig kan jag tänka mig att George W. Bush tycker att det är en bra idé. Han skulle nog kunna säga "Vi dödade 100 000 irakier men vi gjorde det miljövänligt". Att använda miljöargument på det sättet låter perfekt om man är riktigt dum i huvudet."

Creds till killen som skrev det. Så sant, så sant. Håller verkligen med om Bush delen, han är nog en av de mest vedervärdiga och idioitska människorna som finns om man frågar mig. När folk tolalt skiter i miljön och vad som är påväg att hända, hur fan finns det ens så urbota dumma människor som föreslår miljövänliga vapen? Människor är monster, och tanken brukar slå mig att; om det finns en gud, varför låter Han så hemska saker hända? Det enda vettiga svaret på den frågan i min mening, är att Gud lämnade oss människor för länge sedan. Vi förstör allt som kommer i vår väg, allt som finns runt omkring oss. Människan är ett själviskt monster.

För både de som bryr sig om miljön och faktiskt inser hur allvarligt det är, men även för de dumma, iq-befriade stackarna som i n t e gör det; KÖP SENASTE VECKO REVYN OCH LÄS OM VAD SOM K O M M E R  HÄNDA OM VI INTE GÖR NÅGOT, SNABBT!

Christian the lion

Datum: 2008-08-30 Klockslag: 21:27:32



Gled in på denna ännu en gång, och.. Jag är helt mållös.
Det är omöjligt att hålla tårarna borta, så underbart är det.
Bara för det måste jag gå och gosa med min älskade Chester nu. :')
Sedan ska jag titta på Pearl Harbor och sådär.

Fotoläxa

Datum: 2008-08-30 Klockslag: 18:39:36

Dagen har till största delen gått åt till att fota till min fotoläxa. Började med att jag och pappa åkte iväg till en bäck så jag låg på en bro och fotade, sen tog jag mig vidare ut i vattnet med stövlar och stativ! Haha. Så sedan har jag varit i skogen i två omgångar och fotat, tror att jag är gansa nöjd. :) Dock är bilderna från bäcken i raw-format, så jag kan inte titta på dem på min dator. Så jag hoppas de ser bra ut när jag väl tittar på dem på skolan. Fotoläxan var som sagt Rörelse och Skärpedjup.

Så senare ikväll ska jag äta chips & dipp och titta på Pearl Harbor. :)

too cool for school

Datum: 2008-08-29 Klockslag: 19:00:35

Skolan började ju som sagt i tisdags, veckan har väl varit helt okej. Kan ju säga att mitt och Elinas schema är fucking awesome. :'D Typ massa sovmorgon åså.

Så igår kom Mimmi till Kramfors så hon och jag sovde hos Elina, vi åt från Sylos, kikade på Barnhemmet och tryckte i oss chips och dipp. :D Sedan så lånade vi Anders kula tvspel, så då satt jag och Elina och spelade det. Gotta love it!<3 Jag skriker som en stucken gris när jag spelar det, lever mig in som fan. Haha :'D Så nu idag när jag kommit hem så talade jag med Dea i typ.. 50 min, om absolut ingenting egentligen. Hon hade ett möte med en mus, och så cyklade hon vilse också. Duktig tomboy! Så nu ska jag titta på 2½ män, sedan ikväll blir det att titta på Röd Drake. För de som undrar så är den kl. 21:00 på 3an.

- - -

Datum: 2008-08-23 Klockslag: 17:56:56

Och så blev allt så annorlunda på bara några få sekunder.
Jag orkar inte tänka, jag orkar inte lyssna.

Som om det inte redan räckte med allt annat.
Jag hade inte en jävla aning.

Jag orkar bara inte.

Rest In Peace

Datum: 2008-08-22 Klockslag: 23:26:29

Tittade just på Casanova, och gud så charmig Heath Ledger var. ;_; Ibland undrar man ju faktiskt om något som kallas rättvisa ens finns här i världen? Sedan satt jag och googlade bilder på honom, och märkte detta och blev.. väldigt glad. :')

Iallafall så klev jag upp och fixade mig imorse och sedan åkte jag och mami till Sollefteå, först på bilprovningen och sedan på sjukhuset. Efter det så gick vi och handlade lite, och sedan åkte vi hem. Så ikväll har jag varit duktig och packat en massa tills på måndag, då jag flyttar tillbaka till Kramfors. Sedan tittade mamma på Casanova med mig, samtidigt som vi satt och åt chips&dipp. :'D

Hayao Miyazaki

Datum: 2008-08-21 Klockslag: 21:29:55


Där snackar vi om en gubbe med skills!

Efter att ha sett Tonario no Totoro så tipsade Josefin mig om hans andra filmer, så då laddade jag hem Spirited away och Det levande slottet. Och jag fullkomligt älskade båda två! :''D Det levande slottet var nog favoriten tror jag. Så nu håller jag på att titta på Kiki's delivery service, och laddar hem Princess Mononoke och Castle in the sky.
 
Det är vad jag sysselsatt mig med de senaste dagarna, titta på film och vara med Elina&Mimmi. Har ju passat på att ligga hemma och vara sjuk i några dagar också, vilket sög. ;<
Imorgon ska jag följa mami till Sollefteå också, hon ska på sjukhuset och sådär, så jag passar på att följa för att övningsköra åså. :) Sedan måste jag väl ägna hela min helg åt att packa det som ska med till Kramfors på måndag. Det är så jävla jobbigt, jag får ont i magen av att tänka på skolan. Men vafan, två år kvar nu bara.. Det går fortare än man tror. Schemat vi har fått för den här terminen är helt okej också, förutom att vi slutar för sent på fredagar. ;< Men det ska jag gnälla om så fort jag kan! Men annars gillade jag det, sovmorgon på måndagar (antagligen) och Foto A hela onsdagarna. :D

Stomp the yard

Datum: 2008-08-17 Klockslag: 01:45:08


Åh, snacka om att jag älskade filmen alltså! :''D Grymt bra!

Och det blev varken Heath eller kladdkaka ikväll, utan istället it's a boy girl thing och smulpaj. Den filmen var också riktigt bra. :) Men nu är klockan rätt mycket, måste orka kliva upp någon någolunda tid imorgon också. Så nu blir det Det ska bli ett sant nöje att döda dig på ljudbok tills jag somnar. :)

Heath & kladdkaka

Datum: 2008-08-16 Klockslag: 19:30:09

På förmiddagen var jag hos Mimmi, med henne, Dea och Elina och kikade på massa Vänner. :'D Så bra! Jag råkade även somna och passade på att sova ganska länge, tror jag? Och nu håller Dea och Mimmi på att baka en kladdkaka, så sedan drar vi upp till Elina och kikar på Heath Ledger-filmer. :) The sin eater, The patriot och I'm not there blir det, eller kanske inte alla tre.. Får väl se hur mycket som hinns med att kika på. Jag kommer verkligen sitta och n j u t a iallafall. :* Kladdkaka ska bli fetinggott också, var ett tag sedan jag åt det.

Separationsångest? Jo, faktiskt. :c


Ordlös

Datum: 2008-08-16 Klockslag: 00:15:34



Snuskigt lik Heath Ledger, en riktig S K Ö N H E T alltså!

Och nu ska jag sova innan jag avlider pga.. trötthet. Önska mig lycka till med mina drömmar! Haha. :D

Vart är världen påväg?!

Datum: 2008-08-15 Klockslag: 21:14:33

När man ser sådana här artiklar och dylikt, undrar man ju verkligen över vad som gick fel med mänskligheten och när det hände? Hur i helvette kan man göra så mot ett oskyldigt djur? Jag förstår verkligen inte. Om man finner något sådant roande tror jag verkligen inte att det är meningen att man ska leva, en sådan person är verkligen inte värd ett skit. Stick ner jävlarna och stå och sparka och spotta på dem, de är inte värd något bättre. Jag blir illamående, HUR FAN KAN MAN?! Sitter den/dem där jävla iq-befriade idioten/idioterna och ler när de läser artikeln, är de stolta över vad de gjort?! Det kunde lika gärna varit någon av mina katter. Vill inte ens föreställa mig känslan av att se sin katt i det tillståndet.

Sånt här ger mig verkligen en tro om att det är meningen att jorden snart ska gå under, för såhär kan det ju fan inte fortsätta. Nej fyfan, ge hit sadistjävlarna så ska jag med ett leende på läpparna plåga ihjäl dem!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3104549.ab

Regn, regn, regn

Datum: 2008-08-13 Klockslag: 15:44:57

Är världens regnväder idag alltså, inte alls trevligt. Hoppas det ger med sig tills mitt pass börjar 16:30. Gick ju som sagt bort på isbanan innan två någon gång och stannade till strax före tre. :) Hann se lilla Cliff ett x antal gånger, och jag måste faktiskt påstå att ungen är SNYGG! ._.

Jag hoppas verkligen på fint väder tills imorgon, då det är grillkväll! :'D Om det är fint väder följer nog systemkameran med=smygfota Cliff, haha! :D Gruvar dock lite inför imorgon, då jag har både första och andra passet. ;< Att kliva upp tidigt på morgonen är det värsta som finns, typ.
Funderar på att lägga mig och vila lite innan jag ska vandra iväg i regnet..

Heath dos?

Datum: 2008-08-13 Klockslag: 13:16:55

Godmorgon!
Har just tryckt i mig lite nudlar och ska alldeles strax vandra iväg mot Hockeyskolan för att förhoppningsvis få glutta på min nya kärlek, Filip. Haha! :'D Han är en kopia av Heath Ledger, helt otroligt läskigt lika. .___.' Ah, tyck gärna att jag är konstig. Men jag blir som en fnittrig 14-åring så fort jag ser honom. Helt sjukt, haha!

Den här bilden är.. ah, vår lilla Cliff (som vi kallar honom) är typ.. på pricken lik Heath där. Världens vackraste pojke, utan tvekan alltså.

Men, lammkött! (y) HAHA!

Men nu ska jag nog vandra iväg en stund, tänkte hinna gå hem ett tag innan jag börjar 16:30 också. :)

How we survive, is what makes us who we are

Datum: 2008-08-11 Klockslag: 23:01:07

Bara tanken får det att hugga till i magen. Bara tanken får mig tårögd.
Jag hatar känslan av att ens värld är så skör att den kan rasa samman inom loppet av ett par sekunder. Känslan av att det mest otänkbara och det absolut värsta som någonsin skulle kunna hända, inte alls känns så otänkbart och långt bort längre. Jag försöker tänka att det som inte dödar, det stärker. Men om något inte dödar fysiskt, utan istället dödar psykiskt då?

Jag beundrar verkligen de som gått igenom så mycket, och ändå är så stark och tagit sig igenom allt. Men hur kan man återhämta sig efter att det som håller ihop ens värld plötsligt tagits ifrån en? Hur kan man vara så stark?
Jag visste att något var fel i samma sekund som ordet kom ur din mun, jag fick en känsla av obehag. Du kände nog likadant.

Jag vill inte sitta och vänta, men jag vill samtidigt aldrig behöva höra något mer om det.
Ibland kan man inte sätta ord på sina känslor.


Det var till en början mening att det här skulle bli ett.. ganska glatt inlägg med, ja, något ur "tjuvlyssnat" jag tyckte var riktig t roligt. Men, jag känner inte längre för det. Just nu känner jag inte för någonting.
VAD ARG JAG ÄR, JAG BORDE INTE ENS BEHÖVA OROA MIG! JÄVLA ORÄTTVISA VÄRLD!
Jag känner mig aningen instabil just nu. Kommer antagligen inte kunna somna heller, pga detta.

21:10

Datum: 2008-08-10 Klockslag: 21:38:07

Jag har alldeles nyss kommit hem från jobbet, och tråkigt nog måste jag snart sova eftersom jag jobbar från 07:30-16:30 imorgon. Lite drygt med morgonpasset, men får ju iallafall sovmorgon på tisdag&onsdag. ;>

Och det är himla tråkigt här hemma nu sedan Jocke åkte.. Så jag hoppas att Jonas snart kommer hem och höjer stämningen lite.

Jag har även en idé om en liten fotning i studion på skolan sedan när skolan börjat, hoppas det går&blir av. Har redan sett ut mitt offer, som är helt ovetandes om det! Haha. :D Men jag hoppas att hon går med på det, vilket jag faktiskt tror.

Nu blev det även en väldig tidsglipa i inlägget, eftersom jag fastnat i photoshop lite. :D Men nej, nu ska jag nog snoka runt på bilddagboken lite och sedan lägga mig och titta på tv eller någon film.


(Som en liten parantes; jag är inte seriös på bilden.
Men min underbara systerson är ju däremot sockersöt!)

Niklas Sundströms Hockeyskola

Datum: 2008-08-10 Klockslag: 16:15:55

"I natursköna Ramsele så arrangerades den första hockeyskolan 1994. Niklas Sundström har sedan dess återkommit varje sommar och hockeyskolan har utvecklats och bara blivit bättre och bättre."

Det kan du läsa här, ,på hans hemsida. :) Ja, iallafall som sagt så jobbar jag ju i kiosken där. Första dagen idag, har varit hemma nu mellan 12:00-16:30 och vilat osv. Ska alldeles strax fixa iordning saker och gå tillbaka dit. Har kvällspasset ikväll, så jag jobbar till minst 21:30.

 

Goodie! :*

Vad är tid?

Datum: 2008-08-09 Klockslag: 20:59:13


Idag åkte Jocke hem, tråkigt nog. :c
Jag hatar när nån släking varit här och sedan ska åka hem, så tråkigt. Särskilt för att man inte vet när man ses nästa gång, avstånd är det absolut värsta som finns. Var ju som sagt 4 år sedan jag träffade honom sist, men jag har ju "växt på mig litegrann sen sist" iallafall. Haha! Snygg bild, jo jag vet. Det var pappa som tog min kamera och tog några kort, och eftersom jag sa att han inte behövde röra något för jag hade på auto så trodde han att han inte FICK röra något. Därav den snygga bilden med postlådan ivägen och allt, hah.

Iallafall så hade vi ungefär världens roligaste samtal igårkväll/natt jag, mamma och Jocke. Jag började av någon anledning ta upp tid. Liksom, vad är tid? Finns tid? Ja, de frågorna fick en hel del följdfrågor och jag babblade på i någon timme typ. Tillslut hade jag pratat så mycket och högt (förklarade för dem att jag pratade högt för att verka viktig) att jag t.o.m fått ont i halsen. Jag talade om vad som är verkligt, vad som egentligen inte finns osv. Jocke skrattade mest åt mig och.. ja, tyckte jag skulle skriva en lista på olika saker, vad som är verkligt, inte finns och allt det där jag tjatade om och sedan skicka till honom. Ja, iallafall så gör alla de där tankarna och funderingarna mig väldigt frustrerad.

Ja, så idag har jag hunnit med att umgås med Lydia och Erika ett tag också. :) Sedan var jag bort på isbanan och valde kläder inför hockeyskolan, Nicklas Sundströms Hockeyskola. Det är bara vi i personalen som har röda TPS tröjor, vilket vi blev ganska nöjda över. :3 Jobbar ju som sagt i kiosken där fr.o.m imorgon tills på fredag.

Fallen Angel

Datum: 2008-08-06 Klockslag: 20:25:31

Ikväll börjar äntligen Fallen Angel, kriminalserien i 3 delar som jag längtat efter. :D För de som är intresserade så går den klockan 20:30-22:00 ikväll på TV4

Bones säsongstartade ju i måndags också, blev aningen sur när jag la märke till att jag missat första avsnittet. :( Men resten av måndagarna ska jag allt se det! Så himla bra serie, helt i min smak.

Idag kom även kusin Jocke hit! :D Var några år sedan man träffade honom sist nu. Hade inget minne av att han var så lik Rolf (min farbror), men det var han. Men han var även lik Chester Bennington, vilket jag mindes. Fick en chock då han sa hur gammal han var, han känns ju inte äldre än Jonas direkt. Han åkte ju motorcykel hit, så.. man får väl se om han erbjuder sig, och om jag vågar, åka en sväng med honom. Haha! :D Men nej, nu blir det Fallen Angel som sagt.



20 dagar kvar till skolan börjar. :C Fyfan!

M o v i e n i g h t

Datum: 2008-08-06 Klockslag: 00:26:47

Har umgåtts med Lydia och Maja idag. Vi har haft en liten filmkväll med godis, cola, chips och dipp. :D Vi skulle egentligen se "It" men eftersom den är så lång så såg vi "Superbad" istället, som jag sett väldigt många gånger men ändå. Efter vi sett den så blev det "10 orsaker att hata dig". Heath är ju bara.. för gullig alltså! Hans leende är verkligen helt underbart. :* Så hemskt att han är död. :c Iallafall så drog Maja hem efter det, och jag och Lydia tittade på några Vänner avsnitt. :)

Nu ska jag nog slå på ytterligare en film att titta på tills jag somnar, allt för att undvika min härliga tinnitus. Ska upp tidigt imorgon och ta hand om syskonbarnen med mamma medans syster jobbar. Sedan på kvällen drar vi kanske till Nässjön och sover över några stycken. :D


Måste bara tipsa om en film jag såg igår också, Dead silence. Riktigt läskig om man frågar mig. (Kan bero på att jag är löjligt rädd för clowner och dockor men..)


P i c t u r e s

Datum: 2008-08-04 Klockslag: 16:37:46

Jag ångrade mig, så här kommer en hel del bilder ändå. :) Datumen skiter jag i, så..


 
 
   
  
   
   

I'm back

Datum: 2008-08-04 Klockslag: 15:58:18

Får ursäkta mig för hur värdelös jag varit på att uppdatera på sistone, men jag gör saker hela tiden så.. tiden räcker inte riktigt till. Men nu ska jag försöka komma in i bloggandet lite igen, så får jag se hur det går. :) Kan ju skriva lite kort om allt jag inte orkat/hunnit skriva om.


Torsdag - Urkult:

På dagen gick jag ner på badet och umgicks lite med syster och barnen. :) Sedan åkte jag till Näsåker runt 22:00 med syster, när vi sedan kom dit hittade jag åt Lydia, Emma, Maja och Kajsa och gick med dem. :) Gick runt och kikade, åt thaimat och lite sådant. Skulle egentligen åka hem med syster också, men när de skulle hem så tidigt så ringde jag mamma och hörde om hon kunde hämta senare istället, vilket hon kunde. Sedan när det började närma sig eldnatt så träffade vi Olle, en trevlig dalmas. Han var så snäll att han gav mig en biljett till eldnatten. :D Så då gick vi in med honom, och sedan när vi skildes åt så gick vi ut igen. Haha! Sedan drog vi oss vidare till en väldigt lam efterfest hos Ekka. Och slutligen så kom mami och hämtade oss runt 02:00. En varm bil var verkligen underbart då!





Fredag - Yran:

Klev upp, duschade och packade. Sedan runt 16:00 så kom Mimmi m. päron och hämtade mig, så drog vi vidare till Östersund. :) Det hände inte så himla mycket på kvällen, var på hotellet en sväng efter att vi sett Lars Winnerbäck. :) Där kom det in en kille och "Ni är lite väl högljudda" och vi typ.. "okej? ^o)". Men sedan så sa han att han skämtade och sa att vi skulle komma på efterfest i rummet mitt emot sen, haha. ^^ Sedan gick vi hem rätt tidigt..

Lördag - Urkult:

Vi vaknade runt 10:00 och gick ner och åt hotellfrukost, sedan efter att ha legat och slappat ett tag klädde vi på oss och gick ut på stan. :) Jag köpte två par jeans för 550 kr, slå den ni! Ena paret var på superrea och kostade bara 150 kr, haha. Sedan så köpte jag en kortärmad skjorta och nån bolero-aktig sak också. Sedan efter vi sprungit på affärer åkte vi hem igen. Väl hemma så försökte jag fixa skjuts och hämtning till och från Näsåker, vilket till en början gick åt helvette. Men det löste sig tillslut. :) Så runt 20:00 eller något åkte jag till Lydia där vi satt och drack lite innan vi åkte. Sedan kom Emmas pappa och jag och Kajsa satt i deras minimala bagage och trängdes hela vägen till Näsåker. Haha! Väl framme så gick vi bara runt och ja, kollade läget lite. Sedan åt jag såklart massa vårrullar!<3 Men hann aldrig köpa något grillspett, eftersom de tog slut. :( Ja, jag var lite halvdöd hela kvällen pga att jag+full+jävligt trött inte är en så bra blandning, men tillslut kvicknade jag till. :D Det enda tråkiga var att jag fan inte träffade någon jag kände typ. :( Sedan när vi väl skulle hem blev det.. väldigt komplicerat. Men det slutade med att jag åkte hem själv med Tina och hennes mamma.

   

Jag kommer uppdatera med en bildblogg snart också, med saker som hände förra veckan. Men jag orkar inte just nu! :)

Y r a n

Datum: 2008-08-01 Klockslag: 13:10:13

Mm, borde snart börja packa.. Sitter här och känner mig stressad, och som alltid då, så sitter jag bara och stressar upp mig ännu mer istället för att göra något. -.- Har iallafall duschat, så då var det klart. Så snart blir det systemet och packning, sedan är.. allt klart? Jag bara måste ha en pridevodka alltså, haha. :'D Hoppas att det är bättre väder i Östersund, för här regnar det en hel massa. -_- Boring!

Jag hatar att vara i närheten av dig, men samtidigt inte. Om jag ändå bara kunde slippa se dig, det hade varit så mycket enklare. :c Eller, om allt varit annorlunda..


U p p t a g e n ...

Datum: 2008-08-01 Klockslag: 12:28:27

Har inte blivit mycket bloggande på slutet, pga att jag hela tiden gör något annat och knappt har varit hemma den senaste veckan. Och bättre blir det inte, idag runn klockan 16:00 åker jag med Mimmi till Östersund, bor på hotell och går på Yran! :D Och på lördag blir det såklart Urkult igen. :)

Men nu ska jag fortsätta att vara upptagen med att packa, leta kläder och duscha osv.

RSS 2.0