center>

Would you swear that you'll always be mine?

Datum: 2007-08-31 Klockslag: 21:57:06

Jaha, så var man hemma i lilla Ramsele nu igen. Dagen började med att jag och Erika släpade med oss våra stora, tunga väskor till skolan. Normalt brukar det ta ca 10-15 minuter att gå till skolan, men idag tog det nog runt en halvtimme. Usch, vad less vi var! Sedan så hade jag någon sorts mattediagnos och sedan svenska, efter det blev det håltimme i ca 2 h. När jag degat bort de två timmarna så hade vi engelska och sedan slutade vi. Jag mötte Erika och vi gick och hämtade våra väskor och gick sedan bort till busstationen och satt oss och väntade. Vi kom ungefär sist i busskön, så vi blev tvungna att sitta på golvet och må illa. Det värsta av allt var att det stog en gubbe framför mig som stog så hans rumpa var i mitt ansikte nästan, och att när en kille skulle kliva av och blev tvungen att kliva över våra väskor så sa han "Men jävlar vad mycket saker!" med sur röst (något liknande). Jag blev riktigt arg, om det var så jobbigt att kliva över några väskor så hade han ju kunnat sitta på golvet i en timme själv och fått vara illamående. Sedan när vi väl kommit till Sollefteå märkte han som körde bussen att det var en lös skruv i framdäcket eller vad det var, jag tyckte mig höra något sådant. Så då fick vi åka och byta buss, och sedan när vi äntligen kom hem till Ramsele kom mamma och hämtade mig och vi åkte och köpte pizza. Resten av kvällen har jag ägnat åt att vara ute och fota bl.a kossor. Haha! Får väl se om jag tittar på film med mamma sedan eller något, håller på att ladda ner Heartbreak Hotel till mamma, och hon ska få se Norbit nu när jag väl är hemma också.

Jag saknar Emil, har knappt talat med honom idag. Han skulle ringa men han inte gjort det, men eftersom han festar så vet jag ju hur han brukar vara då. Den större delen av tiden när han är full ägnar han inte någon som helst tid åt mig, jag är nästan som osynlig. Då blir jag såklart irriterad och besviken, och när jag försöker tala med honom så skrattar han bara och talar med någon annan istället. Men men, nu spelar ju inte det någon roll egentligen.
Jag ska ha fotat bilder till en artikel tills på måndag, och ha börjat skriva på artikeln tills på onsdag. Det enda problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva om, eftersom jag inte direkt gör något på fritiden och så. Men jag får väl se om det kommer upp någon idé under kvällen eller så.

Emil Edström, du är bäst! <3

If you could only see in the mirror what I see.

Datum: 2007-08-24 Klockslag: 21:21:00

Fredag och helg, vilket betyder att jag är ledig från skolan och därför är hemma i lilla Ramsele igen. Faktiskt så känns det lite jobbigt att vara här hemma igen, för jag trivs trots allt väldigt bra i Kramfors, vilket känns lite oväntat. Det var nu två dagar sedan Emil åkte hem, och jag vill ha honom tillbaka, nu. Jag har redan sagt det, men säger det igen. Jag har aldrig känt såhär förut, jag vill verkligen dela mitt liv med dig. Förstår om det låter löjligt efter så kort tid, men det var ju inte bara två månader sedan vi lärde känna varandra. Vi kände ju redan varandra innan vi blev tillsammans, kanske inte så bra, men vi talade ju dagligen och så. Det där är en ganska rolig sak, jag läste 100 ord på lunarstorm för ett tag sedan också och såg att en tjej skrivit om det. Nu kanske ni undrar vilket "det" jag talar om, eller? Jo, kärlek över internet. De flesta tycker nog att det låter väldigt löjligt och tänker "Hur fan kan man få känslor för någon över internet?". En sådan person har nog aldrig skaffat sig en kompis över internet heller. Om man skriver på msn varje dag under en väldigt lång tid, blir man faktiskt väldigt tajta. Är det verkligen konstigt att få känslor för någon man talat med dagligen över internet, och under en tid talat i telefon med? För efter ett tag övergår msn-pratandet antagligen till korta telefonsamtal som bara blir längre och längre. Inte för att det var direkt så för mig och Emil, vi träffades för första gången för ca 2 år sedan nästan, tror jag. Så han är inte någon jag lärt känna på de här tre månaderna, utan någon jag redan talade med i perioder och sådär. Jag har alltid tyckt att det varit något speciellt med honom, och tyckt bra om honom sedan första gången vi träffades. Sedan när jag började bli intresserad av honom, inte trodde jag då att vi några månader senare skulle vara tillsammans. Men så blev det, och det är jag så otroligt glad över. Han är ett av det bästa som hänt mig, han är en helt underbar person. Men det gör ont att det ska måsta vara såhär, att vi ska behöva vara utan varandra den största delen av tiden nu framöver. Men jag hoppas att vi klarar av det, det måste vi. Många andra klarar det, så varför skulle inte vi göra det? Det är jobbigt, och kommer att fortsätta vara det. Men man vänjer sig antagligen, och när vi väl träffas kommer det att vara helt underbart. Som nu i sommar när vi inte hade sett varandra på nio dagar och du klev av bussen.. Det var en så skön känsla. När du kom mot mig och gav mig en puss så gick det en rysning genom hela kroppen. Det var då nio dagar, och nu är det månader vi talar om. Just nu känns det som om jag skulle kunna göra nästan vad som helst för honom, han är trots allt det finaste jag har.
Jag är så otroligt glad för att jag delar lägenhet med Erika nu också, skulle aldrig klara av att vara ensam utan Emil. Även det att jag och Erika har så otroligt roligt tillsammans, och att hon faktiskt är min bästa vän. Något jag är mindre glad över är att jag inte kommer träffa Elina och Dea speciellt ofta. Elina bor i Övik, Dea i Umeå och jag i  Kramfors. Jag saknar dem, de är speciella. Åh, nu blir jag alldeles tårögd. Jag är så glad över vilka underbara människor jag faktiskt har i mitt liv, tack för att ni finns och gör dagarna värdefulla.

Min nya skola, min nya klass? Jo, jag måste väl erkänna att det känns helt okej trots allt. Jag har kanske inte så svårt att anpassa mig som jag trodde? Jag vet inte, men än så länge har allt gått bra iallafall. Vi är 21 i klassen, varav tre stycken är killar. De flesta verkar faktiskt helt okej, och vissa bättre än helt okej. Att bo själv fungerar faktiskt riktigt bra det också, än så länge iallafall. Visst, när man kommer hem är man trött och det dröjer några timmar innan middagen blir gjord, men den blir iallafall gjord. Att lära sig att klara sig själv är nog väldigt nyttigt, samtidigt som det är lite besvärligt.

Nu var det en stund sedan jag skrev, Elina ringde så det blev ett avbrott i skrivandet, och jag tror att jag avslutar det hela här. Kanske sätter mig och ser på tv med mamma en stund istället.

   

Emil Edström, I wanna grow old with you.


I want to die with you.

Datum: 2007-08-23 Klockslag: 20:11:18

Jaha, så var snart första skolveckan avklarad då. Började i tisdags, var väldigt, väldigt nervöst, fast mest nervös var jag för att jag visste att Emil snart skulle åka ifrån mig. Första dagen gick lite sådär, hade gråten i halsen många gånger för att jag började tänka på att Emil snart inte längre skulle vara hos mig. Allt kändes värdelöst också, men nu känns både klassen och skolan bättre. Men om jag verkligen trivs, det vet jag inte riktigt än. Igår så gick Emil med mig till skolan, eftersom hans buss gick alldeles innan min första lektion började, var inte roligt alls att behöva säga hejdå. Nu börjar jag gråta också, duktigt Sara. Iallafall, så gick jag gråtandes ifrån busstationen vidare till skolan. Klarade mig ganska bra ändå, tills jag läste ett sms han skickat som gjorde att jag började gråta igen, och Sulle var söt och kramade mig och tröstade. Fast värst var nog tisdag kväll, grät ungefär hela tiden. Så fort jag började tänka på att han skulle åka ifrån mig så brast det, trots att han fortfarande var kvar. Igår efter skolan var det inte så himla trevligt, gick och stängde in mig på rummet och låg där och grät samtidigt som jag tittade på bilder på honom och luktade på tröjan han lämnat kvar här. Jag saknar honom så otroligt mycket, allt känns fel när jag inte är med honom. Imorgon åker jag och Erika tillbaka till Ramsele också, vilket ska bli väldigt skönt men jag irriterar mig på att jag tror att jag ska vara med Emil i helgen, vilket jag inte ska. Nu kommer det ta ca två månader innan han kommer hem igen, men antagligen så sparar jag ihop lite pengar och åker ner till honom om ca en månad eller så. Jag önskar jag kunde få hålla om honom en sista gång innan han åker, att jag fick chansen att säga hejdå på riktigt. Det fick jag inte igår, eftersom jag började gråta fick jag inte fram ett enda ljud förutom ett svagt "hejdå". Okej, nu började jag gråta, igen. Jag har aldrig varit såhär förut, aldrig känt på det här viset, aldrig varit så ledsen för att någon åkt ifrån mig en tid. Jag vill ha dig hos mig, jämt. Men det går inte, och det kommer jag bli tvungen att lära mig leva med framöver. Innan jullovet kommer vi antagligen ses 1-2 gånger, och efter det blir det antagligen lite oftare. (Om vi fortfarande är tillsammans då, vilket jag verkligen hoppas på. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig.) Det låter kanske dumt efter två månader, men vi blev ju inte direkt bekanta just innan vi blev tillsammans, plus att det verkligen känns som mer än två månader. Det känns som en evighet, och jag hoppas att det kommer bli en evighet, på riktigt. Men nej, nu sitter nog Erika och väntar på att jag ska bli klar här så att vi kan titta på film, så jag ska gå och vara lite social med henne nu.

Tack för att du gett mig två av de bästa månaderna i mitt liv, och jag hoppas att jag en dag kan tacka dig för alla våra år tillsammans. Men tyvärr så är min nya, antagligen värsta rädsla, att du ska göra slut.

"Gränsen går vid himlen." Åh, du är för bra för att vara sann. <3

I wanna grow old with you.

Stora känslor stora ord.

Datum: 2007-08-19 Klockslag: 18:06:07

Jag har aldrig känt såhär för någon förut, såsom jag känner för dig Emil. Så fort jag är utan dig så känner jag mig obekväm, som om jag saknar något. Jag behöver dig verkligen, jag sa hejdå  till dig för ca 45 minuter sedan och så fort det var gjort saknade jag dig något så otroligt mycket. Jag har ont i magen som om jag vore nervös, bara för att du inte är här. Vid ett sånt här tillfälle undrar jag verkligen vad det är vi gett oss in på, för jag förstår verkligen inte hur jag ska kunna klara mig utan dig nu när skolan börjar. Min värld kretsar kring dig, du är det enda jag tänker på. Men samtidigt är jag så otroligt glad att jag har dig, för du är verkligen helt underbar. På tisdag är det 2 månader, bara TVÅ månader? Det känns som så otroligt mycket längre, och jag kan inte tänka mig hur mitt liv var innan du kom in i det såhär. Jag trodde aldrig att jag skulle känna såhär för någon, att jag skulle kunna bli kär. Men se, nu är jag hur kär som helst och har aldrig någonsin känt såhär för någon förut. Och att jag hittat någon som orkar med mig, som kan se något bortom alla mina humörsvängningar osv. Jag har full förståelse för att jag antagligen är lite komplicerad att umgås med, med tanke på mitt humör och alla mina konstiga sätt. Men jag hoppas att du orkar stå ut med mig, och att du är lika kär i mig som jag är i dig. För helt ärligt, så har jag ingen aning om hur jag skulle kunna klara mig utan dig. Jag hoppas att jag aldrig kommer behöva lägga ner någon större tid till att fundera över den saken heller.

Emil Edström, du är det finaste jag har.

I know you can't be there each time that I call.

Datum: 2007-08-10 Klockslag: 10:51:31

Klockan är nu 10:30, och jag har varit vaken ända sedan 08:40 ungefär. Varför? Jo, för att kattungarna kom och väckte mig och sedan var det helt omöjligt att somna om. Men jag tänkte att det var lika bra att ligga kvar och försöka somna ändå, men när klockan var ca 09:20 och Emil ringde visste jag att det inte var någon mening att ens försöka somna om. Så här sitter jag, väntar på att mamma ska bli klar i badrummet så att jag kan gå och duscha och fixa iordning mig. Idag är det äntligen fredag, vilket betyder att vi ska åka till Kramfors och titta på lägenheten och sedan så får jag träffa Emil. Ska ta med kameran också så jag kan visa honom hur lägenheten såg ut, eftersom han jobbade idag och därför inte kunde följa med och titta på den med oss. Datorn, jo den följer med till Sollefteå också. Så jag kan vara lite social och sådär, men jag måste ju såklart ägna den mesta tiden till Emil, det är ju trots allt därför jag åker till Sollefteå. Det var nu 9 dagar sedan vi sist sågs, och nu känns det inte så himla jobbigt att vara utan honom längre. Inte är det lätt, men det var flera gånger värre de första 3 dagarna iallafall. Det känns väldigt bra med tanke på att han snart åker tillbaka till Forshaga (Värmland), vilket innebär att vi inte kommer att kunna ses på ca 2 månader om jag räknat rätt. Vi har ungefär 2 veckor kvar tillsammans nu, innan han åker tillbaka. Då blir det bara på lov och på långhelger (om några sådana förekommer nu på hösten) som vi kommer att ses, det känns väldigt hårt men jag hoppas att vi ändå ska klara det. Det måste vi, jag behöver honom.
Jag undrar vad vi hittar på idag då, antagligen sitter vi nog bara hemma hos honom och tar igen de här dagarna vi varit ifrån varandra.
Klockan har redan hunnit bli 10:49, jag har alltså suttit här i ca tjugo minuter nu.. Kanske dags för mamma att ha duschat klart snart, så det blir min tur. Och ja, nu kom hon ut från badrummet. Så nu blir det duschen nästa..
Hur lägenheten var, och kanske några bilder kommer finnas här lite senare, ikväll kanske? Får se hur mycket tid det blir över till datorn.
Jag hoppas att lägenheten är helt perfekt, jag ska ju trots allt bo där de 3 kommande åren.

Och som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag.

Datum: 2007-08-09 Klockslag: 01:08:52

Min dag? Jo, det började med att jag vaknade vid halv tre då pappa kom hem från jobbet. Sedan klev jag upp och fixade till mig, ringde runt lite och gick sedan bort på isbanan och höll de andra sällskap där. Sedan satt vi där i 1-2 timmar tills jag och Mimmi hämtade hennes moped, styrde bort den till Ok och fick hjälp med att tanka den. Det roligaste med hela den händelsen var att hon skulle få pengar av sin mamma till bensinen, och vi förväntade oss att det skulle gå på någon hundralapp.. Men när Mimmi frågade sin pappa hur mycket en full tank kostade fick hon till svar "Ja.. ungefär 35 kr.", liksom.. 35 kr för en full tank? Omg, det var riktigt roligt. Iallafall så tog vi mopeden, köpte godis och glass och stack ner till älven, satt där och hade det allmänt skönt bara. Efter vi suttit där en ganska lång stund så kom Mimmi på att vi kunde beställa pizza och äta, så för första gången någonsin ringde jag och beställde något (vilket jag är väldigt nöjd med nu i efterhand). Vi tog mopeden och åkte upp och hämtade pizzan, jag skulle vilja se oss åkandes där på mopeden, när Mimmi har pizzakartongerna i sitt knä, och jag som håller om henne och på så vis håller i pizzorna. Lite svårt att förklara, men lite roligt borde det  nog allt ha sett ut. 
Nu ikväll har vi bara varit ute och åkt bil med Rune och sedan for vi hem till Mimmi och kikade på "The eye", som var lite väl uttråkande så jag drog mig hemåt innan filmen hade kommit till sitt slut. Påväg hem talade jag med Emil i telefonen, tur det, för jag var en aning rädd efter att ha tittat på filmen. Sedan sa vi hejdå och jag satt mig här, som vanligt.

Usch vad jag saknar Emil, vill bara ha honom här. Men nu är det inte så länge kvar tills jag får träffa honom och det känns otroligt skönt. Längtar efter att få se hans leende, känna hans lukt och bara känna känslan av att ha honom i närheten. Snart åker vi och tittar på lägenheten också, vilket är ganska efterlängtad det också. Sedan när jag satt lägenheten och vet vad som kommer behövas blir det till att börja packa, gud så roligt. Fast ändå hemskt på ett sätt, att ta mina saker och åka iväg och lämna dem på ett annat ställe.
Men men, idag har jag inte så mycket mer att komma med.. Är bara de vanliga tankarna, som jag så många gånger förr skrivit om.

For all my life, I am yours.

Datum: 2007-08-08 Klockslag: 00:27:46

Äntligen, idag har jag haft annat för mig än att sitta framför datorn hela dagen. Jag vaknade klockan 09:17, jag minns det så tydligt därför att jag vet att Emils buss går 09:14 eller 09:17. Han brukar ju alltid ringa mig påväg till bussen, vilket är runt den tidpunkten, så jag vaknade väl för vanans skull. Men han ringde inte då, utan ringde lite senare istället. Sedan somnade jag om och runt 13:15 någon gång ringde Elina och frågade om jag ville följa med henne bort på hockeyskolan en stund, och jag sa ja. Så då klev jag upp och fixade håret, sminkade mig och så. Sedan gick jag bort till isbanan och där blev jag sittandes ända tills det stängde, runt 9 snåret. Då åkte jag, Elina, Dea och Mimmi ner till älven och satt i vindskyddet och bara satt där och talade. Nu har jag bara suttit här i ca 1½ h eller något, och ska gå in och titta på tv nu snart. Väntar på att Emil ska ringa eller skicka ett sms, som han sa att han skulle.. men jag börjar fundera på om han kanske somnat ifrån.
Nej, om jag skulle ta och göra iordning lite kyckling och ris och sätta mig framför tvn.
Nu, nu kom sms:et jag väntat på!
Fan, det var inte det.. var från Erika, men det är inte fy skam det heller! :) Får väl försöka ringa Emil då..
Eller, nu ringde han mig.

Emil Edström! <3


Nu har klockan tickat iväg och hunnit bli så mycket som halv 4, så jag borde nog snart gå och lägga mig om jag ska kunna vända tillbaka på dygnet tills skolan börjar. Har nu i ungefär en halvtimme suttit på lunarstorm och tittat på olika folk som fått barn ganska nyligt, jag känner mig rätt ut sagt riktigt dum och pinsam! Jag har ingen aning om vilka personerna är, men jag kan bara inte låta bli. Även att jag längtar löjligt mycket efter att få vara en av dem en dag, en stolt nybliven mamma. Det tar nog några år innan den dagen kommer, men jag längtar redan efter den. Den här mamma-grejen har nästan stigit mig åt huvudet, jag har nog börjat längta lite för mycket. Men, inte mycket att göra åt saken. Men tanken på att gå omrking med den där stora magen och bara längta efter den dagen då man får se och hålla i sitt eget barn för första gången, åh!

Och jag saknar Emil så himla mycket just nu, längtar verkligen efter att få gå och lägga mig och sova tillsammans med honom, istället för att gå och lägga mig helt ensam som jag måste göra nu. Men nu är det verkligen dags för mig att göra det, och har jag tur kanske beyond bizarre är på reality nu, eftersom det var det igår vid den här tiden.

1 månad och 17 dagar! ♥

Every moment spent with you is a moment I treasure.

Datum: 2007-08-08 Klockslag: 00:12:07

"Det kommer att kännas som att träffa någon man inte känner, fast ändå inte."
Den tanken har aldrig slagit mig, jag har aldrig sett det på det viset. Men det stämmer, det kommer antaligen att kännas lite konstigt. Men, vad spelar den konstiga känslan egentligen för roll när den antagligen kommer försvinna efter en iten stund, om den ens kommer att finnas där.

Jag önskar att du var här nu, om så bara för en liten stund.. De här fem dagarna känns som en evighet samtidigt som de ändå gått relativt fort. Likadant känns det gällande "dig och mig", det känns liksom som om jag känt dig väldigt länge ändå, samtidigt som den här tiden har rusat förbi. Ibland känner jag att jag önskar att jag aldrig lärt känna dig på det viset, när allt det här bara känns jobbigt. Men då tänker jag på alla underbara saker med dig, och hur kan jag då låta bli att ändra mig? Visst, det kommer bli väldigt jobbigt nu framöver.. Men sedan kommer det ju ha varit värt det, det är jag säker på.

"faen vad jag saknar dig gumman.. allt skulle kännas så mkt bättre med dej här! du är helt klart bäst, finns ingen som ens är i närheten <3"

Åh, det där är just ett sånt tillfälle som får mig att ångra att jag ibland tvivlar, är så otroligt glad för att jag har dig. De små sakerna du säger, och gör.. Jag vet inte vad jag ska säga, men jag är så otroligt kär i dig. Jag tror det var igår, när jag satt och tänkte på att tiden går så fort och att snart sitter jag där, flera år äldre.. Den tanken skrämmer mig, framtiden skrämmer mig. Men sedan började jag tänka på dig, och kände att det inte alls kändes lika skrämmande att åldras, om jag fick åldras med dig. Det låter kanske fånigt efter såhär kort tid, men det bryr jag mig inte om, för det var så det kändes. Jag längtar så otroligt mycket efter att få träffa dig, hålla om dig och bara veta att du är där.

Och ja, framtiden.. Framtiden är alldeles bakom hörnet nu, och snart ligger den alldeles framför mig.
Och jag är rädd, rädd för vad den har för planer för mig. Jag är rädd för att inte trivas i skolan, för att inte få några riktiga kompisar där, för att inte klara av självständigheten, men det jag är mest rädd för är nog för att jag ska förlora dig, att det inte kommer att fungera.
Jag tror inte att jag är redo för att bli självständig riktigt ännu, egentligen. Jag skulle vilja ha lite mer tid som barn, innan jag går vidare till nästa stadie, ett mellanting mellan barn och vuxen.. Men det går inte, om två veckor så är allt annorlunda. Frågan är bara om mitt liv förändras positivt eller negativt, men det svaret kan jag inte få förrens jag "provat på mitt nya liv". Men det jag oroar är mig mest för är att när allt det nya inträffar, så måste jag uppleva det utan dig, kanske inte den första veckan, men efter det så måste jag göra det själv.

Jag önskar att du var här just nu, jag vill känna tryggheten jag känner i din närhet.

(Det här inlägget skulle egentligen blivit publicerat igår 01:39, men blogg.se klatrade så det fick lov att vänta med att bli publicerat fram tills nu.)

RSS 2.0