center>

Turn off the sound

Datum: 2009-04-30 Klockslag: 00:45:46

Min telefon är väldigt mycket ur funktion just nu. Det får mig att dö lite, inser verkligen hur pass beroende jag är av den. Fast jo, den fungerar ju, men absolut inte som den borde. Knapparnas funktion har försvunnit/flyttats. T.ex så om jag trycker på * så blir det *# istället, så jag kan varken låsa eller låsa upp den. Så varje gång jag vill göra något så måste jag ta ur batteriet och starta om den. La även märke till att när jag ringde hem och pratade med mamma och vi sedan skulle lägga på, så fungerade inte knappen för att lägga på. Så det var bara att ta ur batteriet, ännu en gång. Blir galen. :c Så jag får väl låna mammas gamla telefon tills vidare. Att behöva köpa en ny mobil blev inte bra för min ekonomi. Imorgon måste mamma ringa och väcka mig också, eftersom menyknappen på mobilen inte heller funkar, och jag därför inte kan ställa någon väckare. Så lyckat!

Somnade en stund förut ikväll, och när jag vaknade kändes det som om jag var/varit arg. Så jag ringde mamma och frågade om hon ringt mig medans jag sovit, och det hade hon. Jag hade varit skitarg och halvskrikigt något i stil med "MEN HAR DU NÅ PENGAR?!" och när hon frågade vad jag menade så upprepade jag det bara och blev sedan skitsur och sa "MEN DET VAR INGET!" och la på. Det roliga är att jag inte har någon som helst aning om vad det var för pengar jag snackade om, haha!

Nu har jag nyss duschat, BUS;at mig & packat, våga håret får jag göra imorgon. Hoppas det blir en bättre dag imorgon.


Det återkommande problemet

Datum: 2009-04-29 Klockslag: 23:30:07

Torsdag imorgon, vilket betyder tidig helg. Veckorna går helt otroligt fort nu, jag hinner inte riktigt med. Jossan frågade mig idag "Men hur blir det imorgon, ska vi gå ut eller?" och jag blev helt chockad över att det var imorgon som det var valborg. ._. Haha! Blir nog troligtvis utgång iallafall, vet inte om Sulle också kanske skulle hänga på. I hope so. ;> Men så är det ju det vanliga problemet, vad ska jag ha på mig? Har alldeles för lite att välja bland.. Men har väl en tanke på vad jag kan ha iallafall, men känner mig inte nöjd med det. Men det finns väl värre problem.

Nej, nu har min kväll varit dålig nog. Ska prata lite mer med R och sedan duscha, BUS;a mig och våga håret.

Inte allt för länge kvar nu

Datum: 2009-04-28 Klockslag: 17:18:21

Sommaren kommer allt nämre, gud så bra det känns! Har ni tänkt på att man i ca 8-9 månader om året inte längtar efter annat än sommaren? Liksom, man tillbringar tre gånger så lång tid till att längta efter den som att njuta av den. Det hade varit helt underbart om sommaren här i Sverige kunde vara lite längre, kanske lite drygt 4 månader eller något. Nog om det.


Igår fixade jag en riktigt god middag. Grillade marinerad quornfilé och champinjoner i min inomhusgrill, gjorde tzatsiki och åt strips och sallad till. Så gott! :D Och idag åt jag god middag också. Stekte bacon och champinjoner och blandade med grädde och gräslöksost, så åt jag bandspaghetti till det. :] Mumma! Just nu sitter jag och väntar på att R ska komma, och att hon från kommunen ska ringa..

Seminarium

Datum: 2009-04-28 Klockslag: 12:24:30

Har just haft en väldigt jobbig gympalektion, den kommer göra min redan hemska träningsvärk helt olidlig. Haha! Har just skrivit ut mitt CV och en artikel om miljön typ, för klockan 13:00 ska jag gå och ha seminarium i samhällskunskap. Har typ inte tränat nått alls, så vi får se hur det går. Handlar om miljön, a-kassa, fackföreningar osv.

Igår umgicks jag med Elina, Anders & Matte och tittade på hockey. Så gjorde Anders en jättegod paj som vi åt också. :D Så ja, därför blev det inget bloggande, har faktiskt inte ens orkat packa upp min dator än. Blir nog dåligt med bloggandet idag också, ska troligtvis träna och sola, sedan kommer R också. :]

Kanske jag skaffar mig ett jobb idag också, om det låter bra. Skulle inte vara fel med lite extrapengar varje månad. :]

Söndag,

Datum: 2009-04-26 Klockslag: 16:27:25

Pappas födelsedag, grattis på honom. :] Han fick en ny grill i present, så idag blir det grillat - igen. :D Syster m. familj kommer hit och äter också, alltid lika trevligt. Har suttit ute en del idag också, så skönt med sol. Fast emellanåt har det varit kallt, och ibland alldeles för varmt. Har även fått provköra Lars bil, den var lite annorlunda mot för vår bil. Nu tittar jag på Supersugen på TV1000, ska nog snart gå ut och sätta mig igen.

Skriver mer ikväll, kanske blir några bilder också.

Då var det slut på det roliga

Datum: 2009-04-25 Klockslag: 22:14:40

Såg ni Robinsson ikväll? Fan vad besviken jag blev när Billing åkte ut, jag hejade ju på honom! :( Nu är det nog Blomman & Anna som jag gillar mest, men Jarmo är bra härlig han också! Älskade Christian/Kristians min när Jarmo sa att han var immun, så jävla roligt. Haha! Har nog aldrig hört en människa tala på ett mer irriterande sätt.

Jonas och Lars kom hem idag också. :D Det eftersom pappa fyller år imorgon, och det var så roligt att se hans min när de kom in genom dörren - eftersom han inte ens visste om att de skulle komma hit. Det är skönt att ha dem hemma, som alltid. Om nån sagt till mig hur mycket jag skulle sakna dem för några år sedan, så skulle jag nog inte tro på det. Men nu saknar jag vekligen alla de små irriterande grejerna, bara för att jag saknar dem. Nu till något annat. Beställde en bikini och ett par trosor från H&M idag. :] Hoppas bikinin passar bara! Ska beställa en bandeau i vitt & marinblått senare också, men den fanns inte i lager nu. Funderar på om jag ska fråga syster om jag får låna hennes VISAkort och beställa något från Gina Tricot också, eftersom varken jag eller mamma har något. Känns som om jag kanske har råd att köpa något, för idag när jag ringde telefonbanken så fanns det nästan 1400:- där istället för 900:- som jag trott. YEY! Har varit en så bra dag. Suttit ute i solen med familjen och så har vi ätit grillat, namnam!
 

Längtan börjar bli för stor

Datum: 2009-04-24 Klockslag: 15:50:57

Vilket underbart väder alltså! Tog ut några bänkar från media och satt ute i solen med klassen, så härligt. Det här vädret gör mig på så himla bra humör så det är inte sant. :'D Min termometer säger ca 26 grader, YEY! Jag börjar längta så löjligt mycket till sommaren nu alltså. Hoppas det blir en toppensommar med minst lika fint väder som ifjol.

Åker hem idag, så ska jag och Mimmi titta på lite resor ikväll. Det är Grekland vi riktat in oss mest på nu, och.. jag blir helt till mig av tanken på att få ligga på en strand och ta ett svalkande bad då och då. UNDERBART! Känns lite synd att inte få vara med R, men jag åker till honom nästa helg istället. Sedan så kommer han nog på tisdag, as usual. :] Men nu borde jag ta och packa ihop allt som ska med hem. Sedan ikväll ska jag nog diskutera med mamma om kläder, måste fan beställa lite somriga kläder nu alltså. Har nästan inget alls att ha till leggings, och det måste vi ändra på. Ska väl pröva beställa den där bikinin i storlek 44 också, och se hur den sitter. Men, packning nu som sagt! Nu ringer det också.. Mami! :D

Friday

Datum: 2009-04-24 Klockslag: 10:54:02

Känns bra, fint väder är det ute också. :] Mina sommarkänslor börjar smyga sig på mer och mer, det känns helt otroligt skönt. Can't wait! Klev iallafall upp för ca 30 min sedan, och har nyss vågat håret. Ska snart ta tag i disken och sedan BUS;a mig eftersom jag blev så trött igårkväll att jag inte orkade. Känner mig av någon konstig anledning jättestressad trots att jag inte börjar skolan förrens om 2 h.

Jag är helt kär i The Veronicas alltså. ♥ Så jäkla bra! Nu ska jag lyssna på dem på riktigt hög volym och diska, vilket undetlättar diskningen en hel del. :]

Utlandsresor

Datum: 2009-04-23 Klockslag: 23:54:44

Nu kommer ett för er andra troligen ett väldigt tråkigt inlägg, men jag ska lägga in massa resor & pris för att lättare hålla koll. Mimmi ringde idag och fråga om jag inte ville åka utomlands i slutet av sommaren, och det ville jag ju såklart. Hoppas jag får jobbet bara, så att jag kommer ha råd. Så vi kollar resor lite hit & dit. :] Bulgarien, Tunisien & Grekland är väl några av dem det lutar mest mot.

Sousse, Hill Diar - Tunisien. 12 augusti - 4700:-, Erma, Golden Sands - Bulgarien. 14 augusti fr 3700:-, Zdravets, Golden Sands - Bulgarien. 14 augusti 4750:- (inkl. frukostbuffé), Epsilon, Faliraki- Grekland. 16 augusti 5750:- & Lindos Star, Lindos - Grekland. 12 augusti 5700:- (inkl. frukostbuffé)


(Bilderna är från hotellet Epsilon i Faliraki.)


Det pirrar till i magen av att titta på bilderna från hotellen, tanken på att vara utomlands är helt underbar. Men det får nog räcka för just nu, måste diska, våga håret & BUS; a mig.

Nu är jag här igen

Datum: 2009-04-23 Klockslag: 23:28:04

Förlåt för dåligt bloggande, men jag har så mycket annat för mig. Så är min dator så seg nu för tiden, så om jag ska skriva så måste jag ha lite tid på mig. Idag har jag iallafall suttit ute på "plattan" och stekt med Elina & Anders. :] Sedan gick vi och handlade, jag köpte vegetariska hamburgare, hamburgerbröd, sallad & dressing och åt till middag. Mumma, jag blev glatt överraskad av de vegetariska hamburgarna. Det är fan helt otroligt hur bra de lyckats efterlikna kött med quorn & soja alltså. Tummen upp för det! ^^, Sedan efter jag ätit gick jag till Elina, sedan gick vi till Anders och tittade på Sex Drive, den var roligare än vad jag trott. Andy & Randy ägde lite, haha! Sedan så blekte Elina mitt hår, så nu är det äntligen gjort. :] Just ja, satt mig och slet loss all min löspäls idag också, så nu är jag kort- och tunnhårig. Don't like!

Nu får jag nog ta tag i mitt diskberg.. finns det seriöst något tråkigare än att diska? Dagen jag skaffar en diskmaskin kommer vara.. helt underbar, gud vilken lättnad. Spara in massa tid kommer man också göra.

Funderar på att stanna hos R imorgon och åka hem på lördag, men får se.. Hur som helst så kommer det att bli en helt awesome helg! :'D


Godnatt

Datum: 2009-04-22 Klockslag: 23:47:00

Anders har nyss gått härifrån. Han hjälpte mig att plugga lite och så masserade han mig medans jag läste på till provet, lite sådär lagomt lyxigt. :D Nu ska jag gå och duscha och ta något till kvällsfika & läsa på lite till provet. Jag tror att det kan bli ännu ett IG, har inte orkat lägga ner så mycket tid på det. Men artikeln är hittad och cv:et är skrivet iallafall.

1 av 3 män..

Datum: 2009-04-22 Klockslag: 18:13:24

Är otrogen! Fattar ni hur sjukt mycket det är? De sa det på Oprah, så sa hon något i stil med att "Så om din man inte är otrogen, så är någon annan du känner det." Självklart är tjejer/kvinnor också otrogna, men i programmet var det just män de pratade om, vad jag hann uppfatta. Blev bara så chockad över siffran.. tänk, 1 av 3. Det betyder att ungefär 33% av alla män är otrogna, typ. Av de jag känner/vet om så tror jag att ungefär många tjejer och killar varit otrogna, vad jag är medveten om. Nej, nog om sådana otrevligheter!

Har just ätit mexicanasoppa & en baguette. Jag är proppmätt, usch. Har redan börjat läsa på lite till samhällsprovet imorgon, känns bra att en del av provet handlar om miljön. Det betyder att jag inte direkt behöver läsa på det, bara skumma igenom lite snabbt eftersom jag är rätt så insatt i miljön & miljöproblemen. Har även varit flitig och lagt ut lite grejer på tradera, så nu hoppas jag att det blir några bud också. ;> Tog även hem lite bilder från skolan, sådana som redan är betygsatta och inte behövs på skolan längre, ska nog sätta upp några av dem här i lägenheten.

Har hittat två nya favoriter idag. Att hitta nya, bra låtar är ett av det bästa som finns. Nu ska jag fortsätta lyssna på riktigt hög volym och sjunga med.

The Veronicas - Untouched
The Veronicas - Everything I'm not - Claude le Gache club mix.

YEY!

Datum: 2009-04-22 Klockslag: 09:47:29

Upptäckte just att 3;ans projektarbetsredovisning i aulan imorgon gör att vi missar svenskan = extra tid med att fixa den där jävla sagan.

Blev inget plugg alls igår, så ikväll måste jag fan plugga massor. :C Nej, nu ska jag engagera mig i fotolektionen lite.

Big girl

Datum: 2009-04-22 Klockslag: 00:06:04


Idag fyllde älskade lilla Felicia 2 år, synd att jag inte kunde vara hemma och fira henne bara. Men jag får fira henne i helgen istället. :'D Helt otroligt vad stor hon blivit, gullungen där.

Nej, nu ska jag och R äta något och sedan blir det nog sängen. Jag har inte pluggat nått alls ikväll, jag suger.

Kan inte veckan bara vara slut någon gång

Datum: 2009-04-21 Klockslag: 23:59:35

Har varit en tämligen dryg dag idag. Vaknade imorse med världens huvudvärk, och samma förkylning som pågått i några veckor nu. Kände bara att jag inte orkade med skolan, så jag tog en tablett och somnade om. Så jag skippade mediekunskapen (eller vad kursen nu heter) & gympan, och gick bara på skolan under inläsningsdagen som var från 12:30-15:00. Gick först och gjorde samhällsprovet i internationella relationer, och jag fick g! Härligt, nu är det ur världen. Sedan så gick jag, Elina, Jossan & Josefin och hade extragympa. Vi släckte ner en sal och lekte indiansmyg, jag skämdes lite över oss. Haha, eller.. jag blev äcklad på något vis, fyra personer som ensamma leker idiansmyg liksom. XD

Nu har jag nyss ätit middag efter att ha varit på körlektion. Då var mina 10 gratislektioner från skolan gjorda nudå, så nu är det börsen som får lida för mitt körande. Bokade två lektioner till här i Kfors & riskettan, sedan så ska jag ringa och boka några lektioner & uppkörningen i Sollefteå. Bara den här mördarveckan är slut så blir det en hel massa teoriläsning, men som det är nu står pluggandet mig upp över öronen och jag stressar ihjäl mig av allt tänkade. Kommer pusta ut på fredag och verkligen njuta av helgen. Kommer bli en mycket bra helg, varför kan jag inte skriva här. Men, det lär märkas. :]

Vid 18:05 kommer R hit, utan några godsaker. Haha! Fast jag tänker nog låta honom äta något onyttigt om han vill, eftersom jag köpte ananasringar idag. :] Så då kanske jag inte blir lika avundsjuk och sugen om han äter.

(Det här inlägget skulle vara publicerat för flera timmar sedan, men hade visst glömt att trycka på spara & publicera.)

Tidig kväll

Datum: 2009-04-20 Klockslag: 22:08:41

Gosh, jag är så otroligt trött att mina ögon börjar strejka. Har läst igenom de papper jag har till provet imorgon några gånger, får se om det räcker för ett g. Hoppas det! Men jag ska nog läsa pyttelite när jag lagt mig i sängen också, så får jag försöka ta mig lite tid imorgon på skolan.

Ska bara mixa ihop vaniljyoghurt & frysta jordgubbar så jag har till frukost imorgon, sedan blir det sängen.

Ensam i mörkret

Datum: 2009-04-20 Klockslag: 20:42:29

Har just tänt lite värmeljus och släckt ner sådär lagomt mycket i lägenheten att jag fortfarande kan läsa på till provet. Så nu är det mys & Josh Groban som gäller. Vilken underbar röst, och jag har verkligen börjat uppskatta den sortens musik på senare dar. Jag har även lärt mig att uppskatta att bara sitta ner helt ensam och ta det lugnt på det här sättet, vilket är bra för min så annars lätt sönderstressade tillvaro. Läste något klokt häromdagen:

"Oro är den ränta vi får betala när vi lånar bekymmer från morgondagen."
Jag har lovat mig själv att försöka leva i nuet, och inte tänka så mycket på framtiden, men det är svårt.


Mina charmiga bröder, kunde inte låta bli.<3 Haha!

Här ska städas!

Datum: 2009-04-20 Klockslag: 17:50:10

Sådär, då var tre nya stora glas inhandlade. Varför jag behövt handla glas kan jag berätta. Igår var min sista dag med massa onyttigheter, så jag hade satt mig ner i sängen med chips, dipp & cola. Så skulle jag gå och hämta något, och vad händer? Jo, glaset med cola åker såklart omkull - glas & cola överallt. Lagomt drygt, så det blev bara att börja torka & dammsuga. Så rolig kväll hade jag. Så därför köpte jag nya glas, eftersom jag efter igår bara hade ett stor kvar, och jag hatar små glas. Köpte även en skurhink, så nu kan jag städa här på riktigt. :D Får se när orken till det kommer bara, ikväll är det plugget som går först. Sitter just nu mätt och lite sådär mysigt trött.


Mitt kylskåp som är ovanligt fullt, det blev storhandling igårkväll såatte,
och mina bebisar som får pryda kökskaklet för att göra diskandet kulare. :*

Min middag: Quorndippers, sesamnuggets, fullkornsbulgur, morötter,
sötsur sås & brämhults färskpressade apelsinjuice till det. :'D Mumma!

Nu ska jag snart försöka plugga lite. (Läs ganska mycket, om det inte ska bli ett ig.)

Han som tuggar med öppen mun dör

Datum: 2009-04-20 Klockslag: 15:30:43

Sitter och lyssnar på Slagsmålsklubben med hög volym, redigt bra! Hade helt glömt bort dem tills R påminde mig om dem. Vilka minnen alltså. :'D Jag och Erika såg dem på Yran för några år sedan, inuti ett mysigt med svettigt "cirkustält".

Igår när vi kom till Kramfors så regnade det, och vet ni vad det luktade? Sommarregn. ♥ En av de bästa lukterna som finns. Då började man ju längta ännu mer efter sommaren, men snart är den här! Nej, nu ska jag gå ut och gå med Elina i den fina vårsolen. Ska även gå in en säng på Dollar, är lite grejer jag behöver. Fan, idag bränner jag pengar alltså.. Är snart uppe i 700.:- - helt borta! :c Buhu, fattiglappen vettni.

TTUL!

Kärlek

Datum: 2009-04-19 Klockslag: 17:10:04


Världens finaste lilla kille är min! ♥


Garderobsrensning

Datum: 2009-04-19 Klockslag: 14:49:19

Ja, det är vad jag har ägnat dagen åt. När man inte längre kan lägga in kläder i garderoben utan får lägga dem på sitt soffbord, då behövs en förändring. Så jag har resnat bort drygt 3 ICApåsar med grejer som ska slängas, och även plockat ut lite grejer jag ska försöka sälja på tradera. Det är mest bh:ar, brukar alltid ge bort de som blir försmå, men om jag kan tjäna pengar på dem istället så gör jag gärna det. Ska även lägga upp ett par Dieseljeans, hoppas man får något sålt bara.

Sista dagen på lovet, har jag gjort något jag tänkt att jag skulle göra? Nej, typ inte. Jag orkar verkligen inte plugga, är inte motiverad för fem öre. Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bli medlem på tradera. Måste även fortsätta packa om en stund, så att jag är klar tills vi ska åka till Kramfors igen.

Om man haft facit i hand

Datum: 2009-04-19 Klockslag: 00:10:44

Har varit hos Martin och tittat på Robinsson & Scary movie 4 ikväll. :] Åt även massa ost(krokar)bågar, gud så gott det var. Åkte hem därifrån strax innan elva tror jag det var. Och mitt pluggande.. ja, det har väl inte gått sådär jättebra direkt. Har skrivit en liten kludd till mitt CV och pluggat pyttelite till ena samhällsprovet som handlar om internationella relationer, lagomt ointressant enligt mig.

Jag undrar hur viktiga valen man gör dagligen är, gör de nån skillnad för framtiden? Jag kan inte låta bli att vara rädd för att mitt liv inte ska bli som jag vill. Men, hur vill jag att det ska bli då? Jag har inget svar på det, därför känns det också ganska lustigt att oroa mig över det. Det enda jag vet är att jag iallafall vill flytta till Stockholm, men att mina barn inte ska växa upp i en stad. Jag är själv så otroligt tacksam över att jag fått växa upp i en trygg by, även den bästa byn. Även om jag är någon annanstans så kommer nog mitt hjärta alltid att delvis finnas kvar här i Ramsele. Men, hur länge kommer jag att leva? Kommer jag att få vara med om att fylla 40, eller har jorden gått under då? Nu gör jag misstaget att googla "jordens undergång", men jag kan bara inte låta bli. Att läsa om det kommer hålla mig vaken inatt, skräckslagen liggandes i sängen. Men jag bara måste. Har ju hört att jorden kommer att gå under den 23 december 2012, vilket är väldigt snart. Å andra sidan så har det sagts så många gånger, satts ut olika datum då jorden ska gå under, och här sitter vi idag. Men det här känns annorlunda, det är pga att mayafolkets almanacka tar slut just då. Jag vet inte vad jag ska tro riktigt, kommer det att hända? Vad tror ni? Nu ska jag leta vidare efter fakta om det, vilket det verkar finnas väldigt ont om. Sedan när jag blivit tillräckligt rädd ska jag nog ringa R så han får mig på andra tankar, låter som en bra plan. Jag känner mig redan lite lätt illamående av tanken på att kanske bara ha tre år kvar att leva. Tänk bara på allt man vill hinna med, allt man vill uppleva. Usch vad hemskt!

But when we leave this year we won't be coming back

Datum: 2009-04-18 Klockslag: 13:17:51

Igårkväll var den jobbigaste kvällen på väldigt länge. Men det där samtalet gjorde mycket, det är skönt att veta att man inte är ensam. Tack min älskade vän! ♥

Den där dagen har också börjat lite halvkasst, men kvällen blir nog desto bättre. :] Jag & Erika pratade om skolavslutningen igår, och när hon skrev "but when we leave this year we won't be coming back" som är en textrad ur Vitamin C - Graduation song som vår klass sjöng på skolavslutningen. Ögonen fylldes med tårar och känslan i magen var otrolig. Jag kommer alltid, alltid, alltid att minnas den dagen. När jag kommer till Kramfors måste jag nog sätta mig och läsa alla banden på min hatt. När jag läser igenom texten till låten nu, så jag kan inte låta bli att tänka på nästa hemska men ändå underbara sak - studenten. Då skiljs vi på riktigt, alla måste välja en plats att fortsätta sitt liv på. Vad som händer, vart alla än tar vägen så kommer jag alltid minnas & älska alla något så otroligt. Och eftersom flera av er är några av de bästa personerna i mitt liv, så kommer vi såklart hålla kontakten, även om det kanske inte blir lika ofta som nu.



1997-2007

Godnatt

Datum: 2009-04-18 Klockslag: 02:28:05

Nu är jag åtminstonde på lite bättre humör.
Puss på dig!

Nu väntar sängen, hoppas på en bättre dag imorgon. :]

To where you are

Datum: 2009-04-17 Klockslag: 23:45:08



Nu blev det ännu mer gråtande. Så himla vackert.

-

Datum: 2009-04-17 Klockslag: 22:47:34

Vad vore livet utan musik?
Lite av kvällens deppmusik,<3


  
Seriöst, mitt hjärta går i bitar av att höra Speeding Cars. Den påminner för mycket om Examen, och hur mycket jag saknar det vår klass hade.
Jag kunde inte fått bättre människor att dela de tio åren med.

Without you here

Datum: 2009-04-17 Klockslag: 22:21:46

Kvällen började bra, men slutade dåligt. Tack för att du förstörde den.

Efter maten åkte jag och mamma till Annette och träffade barnen. Världens bästa barn, de som alltid får mig på bra humör. Medans Kevin spelade spel så satt j ag och Felicia och läste Hitta Nemo och hon matade oss och fiskarna med guldpengarna som fanns på bild i boken. Hon är bara för söt! Har lite bilder, men med mitt humör finns ingen ork för att lägga in dem.

Jag vet inte om jag borde känna skuldkänslor, men jag gör det iallafall. Allt det positiva jag på något sätt byggt upp under de senaste dagarna rasade på bara några sekunder. Ibland blir man förvånad.

Gud vad jag önskar att jag var hos dig just nu.

Kanske finns det lite hopp

Datum: 2009-04-17 Klockslag: 12:53:43

Bikini och bh:ar.. det återkommande problemet. Provade min gamla bikini nyss, den jag hade förra sommaren. Det var en trekantsbikini i storlek 44, och den var bara lite för liten. Så jag har tittat på några i storlek 44 på H&M, eftersom det är den största storleken. Hoppas att någon kan passa, men annars får den fasen vara lite för liten. Hur kommer det sig att inga vanliga affärer inte har något utbud till de med större bröst? Att hitta saker i D var t.o.m svårt, men att hitta i min storlek nu är helt omöjligt. Dåligt! Så fort jag blivit frisk blir det hårdträning! Punkt slut.


Tittade även på lite grejer från Gina Tricot. :] Tycker dock inte att den första klänningen ser speciellt fin ut där, men på reklamen är den mycket finare!


Tandläkarbesök

Datum: 2009-04-17 Klockslag: 11:27:10

Klev upp runt 09:20 och fixade mig och gick sedan till tandläkaren. Var där pga mina jäkla visdomständer som gör så himla ont, så jag fick en ny tid den 11 maj. Blir väl troligtvis så att jag tar bort dem, och jag vågar ju inte vara vaken så det blir nog operation. Blir skönt att slippa dem iallafall, skaver så otroligt i kinderna. :c

Så ringde mamma nyss och frågade om vi skulle åka till Birsta på söndag, för att Scotts var där. Jag ville såklart det, tackar inte nej till shopping. Så sa hon att hon bara skämtade, blev redigt less. Men vi bestämde oss för att åka dit snart, typ när löningen kommit. :] Nu ska jag ge hundarna mat och sedan kolla runt efter grejer jag vill köpa. :'D Hittade även ett par gamla ljusa jeans idag som jag tryckt på mig, haha. :D

Kom hem älskling.

Nu börjar det ta sig

Datum: 2009-04-16 Klockslag: 23:08:31

Hade ju som sagt körlektion igår, gick väl rätt så bra ändå. Blev stadskörning. :] Sedan så fixade jag även så min & Sofias halka blev flyttad från vecka 22 eller 23 till vecka 20. Så imorgon ska jag ringa och boka några fler körlektioner och boka teorin och uppkörningen. :D Känns bra att jag börjat komma någonvart med körkortet, gäller bara att sitta och göra teoriproverna på skolan och läsa på som fan nu dom kommande veckorna. Skulle vara en sån jävla lättnad att ha körkortet i sommar alltså. :]

Sedan efter det så åkte jag och mamma och åt grillspett på City, mumma. :'D Godaste maten ever typ, det & pappas grillade. Sedan kom R och vi åkte till Kramfors och mös hela kvällen. :* Vaknade på natten och var helpigg medans han bara sov, jag var så otroligt sur. Haha! Så tog vi 14:50 bussen till stan och sedan åkte jag vidare hem. Sedan dess har jag inte gjort något speciellt alls. Saknar honom redan.

Vet ni vad jag just kom på? Jag har en Half Baked i frysen, mumma!<3 Hoppas det är något bra på tvn bara. :'D Nu blev min kväll genast lite bättre. Fick ta en Half Baked eftersom inte Chocolate Fudge Brownie inte fanns, var länge sedan jag åt någon annan. Synd att de är så dyra, vågar inte prova på så många olika då ifall jag inte skulle gilla dem. Haha, fattiglapp!


Nervös x 1000

Datum: 2009-04-15 Klockslag: 11:20:28

Ska snart åka till Sollefteå med mamma och ha dubbellektion från 13:20 och framåt.. Jag är så sjukt nervös, eller.. Min kropp mår illa, fastän mitt huvud inte är så jättenervöst ändå. Wierd! Hur ska jag palla uppkörningen? Kommer väl spy eller svimma, lite lagomt pinsamt sådär. Nej, nu måste jag skynda mig att packa ner datorn & äta något. Blir körlektionerna och sedan ska jag och mami gå ut och äta, sedan tar jag och R bussen till Kramfors. Yey! :]

Ogillade att det första jag såg när jag klev upp och tittade genom fönstret var SNÖ. Det förstörde min vårkänsla lite. :c Nej, skynda nu som sagt!

Den där Katrin Zytomierska

Datum: 2009-04-14 Klockslag: 20:35:21

Hur omogen och dum i huvudet får man egentligen bli? Jag har ogillat henne ända sedan hon började snacka en hel jävla massa skit om Blondinbella. Att hon även stog i Vakna med the voice och sa att Morgan i Let's Dance var världens jävla diva när kamerorna var avstängda, och att hon hade säkra källor på det, gjorde mig också väldigt irriterad. Det var inte alls så jag upplevde honom, han var trevlig och inte alls någon jäkla diva. Men åter till Katrin och Bella. Hur mogen är man om man som 31:åring går på en 18:åring och börjar tjafsa och snacka en hel jävla massa skit? Förstår inte heller varför ALLA ska klaga på Bella när det gäller bloggvärlden. Varför inte Kenza, Kissie eller någon annan? Bella är väl den som är mest lyckad, som har ett eget företag och fortfarande tänker mycket på utbildning fast hon tjänar rikligt med pengar. Nej, jag tycker verkligen inte om Katrin, usch! Om man måste ljuga om andra för att orka med sitt eget liv så är det fan illa alltså. Bra att Bella tänker gå vidare med det iallafall, eftersom det faktiskt är förtal.

Läste igenom lite av kommentarerna till hennes inlägg (länken) och hittade en riktigt bra:
" Hade det inte varit straffbart skulle jag vilja skära av dina blygdläppar, fräsa dom lite i en fin olivolja, kanske pressa lite vitlök. Sen servera dem till dig på några fina bitar crostini.

Nu är det ju straffbart och jag skulle inte ens tänka tanken. Jag skulle aldrig göra något sådant."


Så, nu har jag fått avreagera mig lite. Har ganska nyligt kommit hem från en långpromenad med hundarna. :] Vi såg 5-6 rådjur, jag blir alltid sådär löjligt glad när jag ser sådana djur. Det påminner mig om hur mycket jag älskar Norrland. ♥ När mamma slutat jobba ska vi åka och köpa chips & dipp, mumma! Nu ska jag fortsätta titta på Navy CIS.

AWW

Datum: 2009-04-14 Klockslag: 16:58:31


Tittade Josefin's bdb och hittade denna, omg så gulligt!

[Jag ursäktar för tråkigheten utan bilder, men jag är ett arsle och glömde kamerasladden i Kramfors.]

Bloglovin'

Datum: 2009-04-14 Klockslag: 15:55:52

Har tillslut skaffat mig det, har inte känts nödvändigt men vafasen.
Undra vad som händer ikväll? Mamma åkte just iväg på jobbet och undrade om jag inte kunde möta henne med hundarna ikväll när hon slutar, så jag gör nog det. :) Funderar på om jag ska titta på Twilight, var redigt längesen nu alltså.

Följ min blogg med bloglovin

Perfekt påsklov

Datum: 2009-04-14 Klockslag: 14:04:31

Kunde vi fått bättre väder? Tror inte det. :] Har suttit ute och lyssnat på musik och pluggat körkortsteorin, känns riktigt bra att jag börjat ta tag i den nu. Borde även ta tag i alla skolgrejer, men eftersom jag glömde allt i Kfors så vet jag inte riktigt när det blir av? Har två prov att träna på tills nästa vecka, och en isländsk saga att skriva. Booooring.

Är riktigt uttråkad för tillfället, hoppas det är någon som kanske vill hitta på något ikväll. Ska nog gå och duscha nu, som tidsfördriv. Sedan blir det nog en stund till ute i solen, det är så mysigt att sitta med en fleecefilt och bara njuta. ♥

Tur i spel

Datum: 2009-04-13 Klockslag: 21:49:57

Blev som sagt bingokväll igår med brudarna. Både jag och Lydia vann 100:- var, inte dåligt! :D Något som irriterade mig halva kvällen var att den där Maud Adams fuskade på äggtävlingen, jäkla kärring! (Även om det var med meningen, men ändå.)

Och idag har jag varit och tittat på när brudarna spelat fotboll mot Junsele. Satt med Elina, Erika & Ewa. :] Sedan drog jag mig hemåt och åt årets första gillat! :'D SÅ GOTT! Pappa får 5/5 toasters där. Efter det råkade jag somna en stund, och sedan dess har jag bara pratat med R och tittat på Harry Potter som går på 3:an just nu. Imorgon vettefan vad som händer heller, någon som har lust att hitta på något?

Mys med bästa folket!

Datum: 2009-04-12 Klockslag: 15:08:51

Igår var det som sagt påskmys hos Martin. Först cyklade jag till Dea (första cyklingen för i år, härligt!) och mötte henne & Elina så gick vi tillsammans upp till Martin. Väl där så skulle vi sminka oss till påskkärringar, vilket vi bestämt långt innan. Så vägrade Anders och Martin sminka sig, och jag och Elina blev skitsura. Så tillslut sa Martin att jag fick sminka honom, om det gjorde mig glad typ. :D Söten! Jag och Elina försökte oss på att våldsminka Anders, men det resulterade bara i massa skrik och smärta från min sida. Dumma Anders! :( Men ett tag senare så smög jag mig på honom och kletade smink i hans ansikte, så då fanns det ingen återvändo för hans del.


Snodde bilderna av Elina.


Sedan spelade vi Vem vill bli miljonär. Lagen var; jag & Dea, Elina & Lydia, Sulle & Markus, Martin & Anders. Erika ville inte vara med, så hon fick vara programledare. Haha! Sedan så gick vi ner och fikade, mycket och länge. Hade sjukt overkliga samtalsämnen, roligast var nog alla tjockisskämt om en viss person. XD "Det är lättare att klättra över henne än att gå runt". Lite elaka var vi, men.. tjockisskämt är bannemig roliga alltså. Elina kommer även vinna bestick om vi spelar Bingolotto ikväll, eller en årsförbrukning på kött & ha dubbellott. Vi är roliga! Sedan runt 00:00 nångång så bestämde sig alla för att dra sig hemåt. Jag, Dea & Anders hamnade på efterslänten, så vi bestämde oss för att gå hem till Anders och spela tv-spel (även Martin). Så runt 01:30 cyklade jag hemåt därifrån. Var det någon som tänkte på månen igår? DET MEST LÄSKIGA JAG NÅGONSIN SETT! Omg, alldeles gul & enorm. :'c Skiträdd blev jag, cyklade som bara den.


Så idag är vi bjudna på middag hos syster, ska bli trevligt. :] Sedan så blir det nog Bingolotto med brudarna också hoppas jag. :)

Lycka i sin enklaste form

Datum: 2009-04-11 Klockslag: 18:00:02

När jag satt ute i solen idag och lyssnade på musik, blundade och kopplade bort allt annat så kände jag mig så lycklig. Inte lycklig över något speciellt i mitt liv, utan bara av att vara i nuet, att finnas. Att känna sig lycklig utan speciell anledning är så härligt, den känslan borde man uppleva oftare.

Runt 15:30 kom Anders, Elina & Dea och hämtade mig och vi raggade runt på byn. Peppen till körkortet alltså, nu jävlar! I sommar är det jag som ska åka runt i vår fula svennebil. Sådetså! :D Så nu snart ska jag iväg till Martin på påskmys, vi blir en hel hög med människor. Pretty awesome! :'D De jag vet är jag, Elina, Dea, Erika, Lydia, Anders, Sulle & Markus. Jag älskar hur bra vår klass håller ihop ändå. Jag har delat mer än hälften av mitt liv med er, ni är de bästa vännerna man kunnat få. ♥

Jag har även suttit och kikat runt på olika utlandsresor, jag är sugen på att dra till Grekland i slutet av sommaren. Skulle vara underbart om vi brudar kunde dra iväg och bara njuta av livet i en vecka, i slutet av vårt sista sommarlov.
N å g o n   s o m   ä r   p å ?


Funderar på om dessa två snart ska tillhöra mig. Eller, parfymen SKA det, och troligtvis skorna också. De är dock mycket snyggare IRL tycker jag. :]

Påskmys

Datum: 2009-04-11 Klockslag: 13:20:49

Ännu en solig dag, härligt! :D Sitter just nu och tittar på Rädda Willy 3 & äter mitt påskägg, men efter det ska jag nog gå ut och sätta mig i solen. :] Önskar att jag hade När jag hör din röst här hemma, det hade varit helt underbart att sitta ute och läsa den nu. Fan, jag måste fortsätta läsa den så fort jag kommer tillbaka till Kfors, jag saknar hela Twilightgrejen. För någon månad sedan var ju Twilight mitt liv i stort sätt.

Ikväll blir det påskmys med massa gott fika med brudarna + Martin, tror jag. :] Så jäkla skönt med lov. :'D Längtar efter att träffa R också.

Jag saknar storstadslivet

Datum: 2009-04-11 Klockslag: 00:54:57

.. & jag saknar Stockholm! Mer än jag någonsin kunnat tro. Staden i mitt ♥ (London också såklart).
Men att bo i London vore inget för mig, men Sthlm däremot. Jag vet inte, jag kände mig så.. fri där på något sätt.

Känns som om en av alla pusselbitar till min framtid fallit på plats, för nu vet jag vart jag vill. Frågan är bara, vad jag ska göra där. Troligtvis plugga, och just nu vill jag fan bara jobba på Expressen. Det är absolut ett av drömmjobben just nu iallafall. Men annars då? Fan, jag har riktigt svårt för att föreställa mig att jag inom en ganska snar framtid ska flytta härifrån, på riktigt. Lämna Ramsele, lämna mina föräldrar & mitt barndomshem. Även att lämna alla vänner, alla åker åt olika håll. Ska vi alla tappa kontakten och få nya, riktiga, bästa vänner? Är det ens möjligt att byta ut er? Är det bara jag, eller känner alla mer eller mindre ångest inför det? Jag känner även ångest inför att inte få det livet jag på något sätt förväntar mig, att inte få ut tillräckligt av det. Nej, nog med ångest nu. Happy thoughts!




Och dagen.. Gick och åt på pizzerian med Elina, Dea, Erika & Lydia. Sedan gick vi vidare till Lydia där vi spenderat hela kvällen. Surrat om allt möjligt, precis som det ska vara. Gotta love you! ♥ Elina nämnde något om att hon undrade när den första i vår vänskapskrets skulle berätta att den är gravid, och att det skulle bli så spännande. Jag var såklart snabb med att rycka in med ett "jag hoppas att det blir jag!".

Underbart med sol

Datum: 2009-04-10 Klockslag: 14:14:01

Vilket jävla vårväder det är idag alltså! :'D Har suttit ute en stund i solen och lyssnat på musik & läst körkortsteorin, mysigt. Försökte fota Chester lite också, men den korven ville ju bara komma fram till mig och gosa - det mest irriterande som finns när man försöker fota djur. Men, lite gos var ju inte helt fel heller. ♥ Men fick gå in för jag höll på att dö av värme, törs ju inte klä av mig för mycket eftersom jag fortfarande är ap-förkyld. :c En tämligen fet slemsäcksinflammation verkar det ha blivit efter simningen också, sa jag att jag har världens klenaste kropp? Det tåls sägas flera gånger. Men ska nog snart ut och njuta av den underbara vårsolen lite till.

Ikväll blir det nog pizzerian med några kompisar, inte helt fel. :] Frågan är bara, vad ska man äta? Känner mig faktiskt lagomt sugen på kebab, men jag får la se. Så saknar jag min bas också, väldigt vitsigt. Pratade i typ 4,5 h igår, inte dåligt.

Nej, nu ska jag måla naglarna och sedan gå ut i solen! :D
(Ska försöka bättra mig med uppdateringen nu på lovet också, har varit helt värdelöst på den fronten de senaste dagarna.)

Tre starka hej!

Datum: 2009-04-09 Klockslag: 12:38:55

Klev upp imorse, mådde skit. Förkyld som satan. :c Täppt i näsan, ont i halsen.. och så märkte jag att jag fått nån jävla knöl utanpå halsen också, som gjorde jätteont. Men jag tänkte att jag fick väl så lov att gå och simma ändå. Simma, eller få IG typ. Och när jag väl simmade så gick det bra, tog det lugnt mellan längderna. Så nu är det gjort, fyfan så skönt. Var faktiskt både skönt & ganska kul att bada. :D Fast, jag gillar inte att visa mig bland folk sådär, absolut inte. Märkte dock att knölen blivit större efter att jag badat. :c It huuurts!

Så efter det var vi värda "tre starka hej!" som Jossan säger jämt nu för tiden. :D Försöker jobba lite matte eftersom vi har prov idag, men det går inte så bra. Får återgå till det nu.

Nostalgi

Datum: 2009-04-07 Klockslag: 10:16:10

Kan man låta bli att sakna den tiden? Önskar att jag fick vara liten igen.

Sitter på skolan nu, håller på med mitt jäkla tv-spel. Anders kom ner till mig igår och hjälpte mig lite, det ägde. Alltid trevligt med hans sällskap, skrattade som fan. :D Är typ färdig nu, ska bara fota till affischen och sedan designa den. Ska vara frukt med, så jag gick in på hemköp och köpte sharon, äpple & physalis, som jag sitter och trycker i mig just nu. :D Är helt sjuk idag, vilket suger. :c Funderade på att stanna hemma imorse, men Jossan övertalade mig att komma på skolan.

UHH, YOUTUBE!

Datum: 2009-04-06 Klockslag: 17:30:12


Såg att det hänt lite nya grejer på min youtube så jag gick in och tittade. Och usch! Titta vad han har för favoriter, trampling in black killer boots & ponyslave. HAHA! Så kommenterar han "hot girls" på vår skämtvideo som heter PONY PLAY.

Vanliga trött-måndagen

Datum: 2009-04-06 Klockslag: 16:41:26

Klev som sagt upp 04:40, är skittrött - as usual. La mg i sängen och sov en stund när jag kommit hem, och nu håller jag på att göra middag. Quorndippers, soja/sesamnuggets & fullkornsbulgur. Mumma! :D Tog både quorn & soja, kan inte bestämma vilka som är godast. Jag hoppas mitt bulgur lyckas bli perfekt idag, isåfall är det första gången. Haha!

Blir plugg hela kvällen, booooring. :c

Btw, ni vet vardagsjuridiksprovet jag gnällt om? Hade ju det idag, och jag fick G! Man måste bara älska läraren, jag fick 16/20 poäng utan att ha tränat typ. Iofs så sätter sig saker jättelätt i mitt huvud, så jag brukar inte behöva plugga så mycket för att klara mig bra ändå. En grej borta ialladall, och nu ska jag sätta mig och ta tag i den andra grejen medans jag lyssnar på massa bra musik.

Varifrån hämtar man orken?

Datum: 2009-04-05 Klockslag: 22:38:22

Alla som orkar lägga ner tid och ork på att plugga, vart får dom orken ifrån?
Jag har hittills knappt ansträngt mig alls under gymnasiet, och nu går det bara utför. Har vardagsjuridiksprov imorgon, och jag har läst några meningar. "Men jag kan ju göra omprov senare istället" är det enda jag tänker. Och så får det faktiskt bli. Just nu känner jag att körkortet går före allt annat också. Fast med matten på delad plats just för tillfället eftersom jag ska ha prov på torsdag. Men nej, någon ork till något pluggande finns verkligen inte. Jag vill ha lov NU!

Har lagt upp massa bilder från London på min bilddagbok nu, efter ca 1 månad. Haha!

Nu ska jag stänga ner datorn & sedan lägga mig.

IKEA

Datum: 2009-04-05 Klockslag: 15:38:16


Ett litet snabbt & slarvigt ihopplock på lite olika grejer jag skulle vilja ha från IKEA till min lägenhet. Blommorna var inte dom snyggaste, men jag valde såklart dom som klarar sig bäst utan vatten länge osv. Och den stora, svarta saken är en matta. :] Bordet & hyllan ska nog införskaffas iallafall. Jag håller mig till svarta och silvriga saker, vilket är färgerna som redan finns i min lägenhet nu. Plus lite brun/beiga färger, men det är inte på möbler. Skulle så gärna vilja ha en ny soffa också, men med schäslong såklart! Men, pengar.. :c

Ta igen förlorad tid

Datum: 2009-04-05 Klockslag: 14:59:02

Sulle åkte nästab nyss hem. Åkte och köpte godis igår och sedan tittade vi på Robinsson och sedan på Vid din sida. Alltså, så bra film! ♥ Vi satt och grät ikapp, så himla hemsk den är. Den innehåller sorg, lycka, avundsjuka.. you name it. Vet inte riktigt varför, men jag bara älsar Julia Roberts! Minns att jag ville se ut som henne när jag var liten efter att ha sett Notting Hill. Var trevligt att äntligen träffas och ta igen lite av all vår förlorade tid. Tror inte vi umgåtts riktigt sedan i våras? Sjukt! Men nu blir det ändring på det. :] Och i sommar blir det massa Nordsjö, sol & bad. Sommar nu, tack!


Bild från en av mina favoritscener i fimen.<3


(Jossan, vi bestämde att vi nog går ut den sista istället för bristen på pengar & att hon nog inte hinner få sitt legg.)

Beställa förstoringar

Datum: 2009-04-04 Klockslag: 13:36:54

Jag funderar på att beställa förstoringar på några bilder jag själv tagit. Blir nog 4 eller 6 A4:a förstoringar isåfall, som får sitta ovanför min soffa i lägenheten. Då är frågan bara, vilka bilder ska jag ta? Ska jag ha bara liggande, bara stående eller blandat? Mycket att tänka på. Svårt att få alla färger att passa ihop också kanske, men vissa bilder gör sig ju inte så bra svartvitt. Eller, de tappar på att bli svartvita. Ska sätta mig och titta igenom alla mina mappar och se om jag hittar några absoluta favoriter. :] Är sugen på att ta en av bilderna på Tower Bridge som jag tog nu i mars, även om jag redan har en tavla på den bron uppe i lägenheten.

Jag sitter och lyssnar på Rörda av en ton hela tiden, är den inte helt fantastiskt fin? Jag kommer bli måttligt besviken om mina barn inte kommer uppskatta Disneyfilmerna som jag älskade när jag var liten. Det går inte att jämföra t.ex Skönheten & Odjuret med Cars.

Underbart

Datum: 2009-04-03 Klockslag: 20:35:34


Alltså, det är bara för  fint! ♥ Nästan så jag blir tårögd.

Det kliar i fingrarna

Datum: 2009-04-03 Klockslag: 18:35:57

Så, då var man hemma i Ramsele igen. Städningen i lägenheten gick bra, förutom att jag råkade förstöra ett av mina uttag när jag dammsög. Dammsugaren slutade plötsligt att fungera så jag gick och tittade på sladden, och hela uttaget hade åkt ut från väggen. ._. Blir att ringa vaktmästaren på måndag tror jag. Så råkade jag även tappa en glasburk på mitt glasbord, icke smart. Men så går det när man ska försöka bära alldeles för mycket på en gång.

Har suttit och kikat runt lite på H&M och Nelly, är så himla sugen på att klicka hem den här väskan för 198:-. Jag har ju faktiskt ingen väska med axelband, så.. Ja, jag får väl se. Gillade även Micha Bartons väskor, särskilt denna. Dock så känns 899:- alldeles för saftigt för en väska med tanke på min ekonomi. :c (Fick bli en paintbild eftersom jag sitter vid pappas dator.) Måste köpa en ny parfym också, och nu har de fått in DKNY Be Delicious Fresh Blossom på Anybody i Kramfors, så jag kanske går och köper den nästa vecka. :] Den kostar 470:-, vilket kommer svida i börsen men.. Blev helt kär i lukten när vi gick runt och luktade på olika parfymer på flygplatsen i London. Den luktar typ.. väldigt fruktigt och somrigt. Har inte direkt tittat på några andra parfymer riktigt, men jag kommer inte att kunna sluta tänka på den förrens jag äger en egen, så det blir nog den ändå.


Åh, hittade just dessa klänningar också! Zip-klänningen var jättesnygg på, och den andra klänningen skulle inte gå över hela brösten heller. Perfekt för mig helt enkelt. :'D Billiga var dom också. Sparasparaspara pengar nu. Får försöka snåla massa den här månaden, hur det nu ska gå med tanke på parfymen och allt det där. Jag hatar att inte ha oebgränsat med pengar. :c Jag vill ha ett jobb, eller.. bäst av allt vore om det blev sommar & sommarjobb=lön. :D Inte helt fel.

Vårstädning

Datum: 2009-04-03 Klockslag: 11:37:33

Blev ändrade planer, vi har ingen skjuts hem.. Så istället blir det 14:50 bussen. Därför ska jag nu passa på att storstäda lägenheten, har ju gott om tid på mig som sagt. Elina är just nu och gör ett prov, sedan kommer hon hit så ska vi äta resterna av tacosen till lunch. :] Nej, nu blir det städning! Tänk att musik t.o.m kan göra det lite roligt att städa, musik kan göra nästan vad som helst. ♥

Myskväll

Datum: 2009-04-03 Klockslag: 01:05:47

Har myst med Elina och Anders hela kvällen. :] Började med att vi åt tacos här hemma, så tittade vi på massa Jonas Brothersklipp på tuben. Sedan förflyttade vi oss till Anders, hans lägenhet är så mysig att jag dör. ♥ Mycket mörkare och fylld med grejer än min, måste införskaffa mer saker snart. Vi tittade iallafall på The Rocker, GRYMT bra film! Skulle nog vilja ge den 4/5. :D Sedan bara pratade vi, sprang på Hemköp & köpte jordgubbar och glass. Sedan myste vi ytterligare lite medans vi tittade på Never back down och Johan Glans dvd. Tillslut blev jag och Elina så trötta att vi drog oss hemåt, runt 00:30. Är ledig imorgon, så vi tar 12:45 bussen till Sollefteå, åker med Angelica och Sofia till Näsåker, sedan så hämtar Elinas mamma där. ;> Nice!


Tack för en awesome kväll. :* Hade verkligen saknat Anders känner jag. Vi har bestämt oss för att ha en myskväll en gång i veckan. Yey! Nu ska jag sova.

THE UNBORN & EDEN LAKE

Datum: 2009-04-01 Klockslag: 23:11:38

Var som sagt skräck/thrillerfilms tittande igårkväll/inatt. :]


The Unborn var helt okej enligt mig. Var hyfsat rädd och skvatt till ett antal gånger, och om ni är rädda för kryp så kan jag garantera att ni kommer vara rädda ni också. Och så var ju Cam Gigandet med också, mums! :D

Eden Lake var okej den också, man fick lite panikkänslor av den. En typisk sådan film som jag inte kan låta bli att kommentera hur dum i huvudet människorna i den är, och hur mycket de förtjänar att dö. Var dock lite missnöjd med slutet, vilket är sjukt viktigt i hemska filmer tycker jag. Men ja, den var helt okej som sagt.

Har ätit tacos med Elina ikväll, trevligt. :] Sedan har jag druckit te och pluggat, har varit duktig och läst ca 30 sidor i körkortsboken. You go girl! (Det börjar bli en vana att heja på mig själv, även i andra eller tredje person, har inte så stor koll på det där.) Imorgon blir det HEJA SARA H på basketen på gympan, haha.

Dagens musik: E.M.D - Youngblood, Kill Hannah - Race the dream, The Click Five - Happy birthday, Skönheten och Odjuret - Rörda av en ton m.m. Lyssnade på massa Disneymusik m.m på skolan idag, det ger mig rysningar till tusen. Det är något visst med Disney, och musiken från vissa andra filmer också. Barnfilmsmusik helt enkelt.<3 Och ja, E.M.D, det har hänt något väldigt konstigt med min musiksmak ska jag tala om för er. Haha!

Tyskar utan humor?

Datum: 2009-04-01 Klockslag: 11:28:04

Sedan jag kom till Kramfors så har datorn varit av framtill igårkväll när vi skulle se på film, därför har det inte blivit något bloggande. Nu sitter jag på skolan och har Foto B. Har just klippt ut alla bilder från mina kontaktkartor så nu ska jag välja vilka bilder jag ska ha med i mitt bildrepotage, och hur de ska sitta. Fick även veta idag att vår fotolärare ska sjukskrivas, och efter påsklovet kommer vi att få en vikarie. Det sög ju lite, en bra sak var iallafall att det tydligen skulle vara en riktig fotograf.

När jag såg på Vakna med the voice imorse och de sa att det var Jakobs sista dag där blev jag sjukt ledsen. Hallå, han är ju hur bra som helst. :c Han hade tydligen blivit sparkad, för sitt lilla "ballar av stål-upptåg". För de som inte såg/hörde det så gick han in och "moonade" på ett möte där hans chef, och olika chefer från Tysland satt och hade möte. Sjukt löjligt att han fick sparken för det tyckte jag. Har tyskar ingen humor eller? Ja, löjligt var ordet. Ah, ni kan ju titta på det själv. Nu måste jag fortsätta engagera mig i bildvalet & lyssna på min bra musik.


RSS 2.0