center>

Mitt nya måste

Datum: 2009-03-29 Klockslag: 23:40:11

Känns som om det blivit en riktig standard att dricka te nu, sitter just nu och läser bloggar och dricker min andra stora kopp te för ikväll. Mums! Tryckt i mig två rostade mackor har jag också gjort, bara för att jag ska äta när jag tar mina Orudistabletter. Att svälja ner tabletten tillsammans med te var dock ingen höjdare, haha.

Har gjort lite bra saker idag iallafall, t.ex så har jag varit på Nipudden och fotat lite mer till mitt bildrepotage och även pluggat en del. Ni kan aldrig ana hur snuskigt tråkigt vardagsjuridik är, och svårt framförallt. Bouppdelning, arvslotter och all sån skit. Känns som om det blir ett starkt IG för mig på provet imorgon. Så har jag varit och hälsat på hos syster och ägnat en stor del av kvällen till att titta på Kyle XY. ♥ Så bra, och Kyle är så himla gullig. Men nu borde jag nog lägga mig, ska ju upp 04:30 och sedan ta 05:15 bussen till Kfors. En bra grej är iallafall att jag lagt in ny musik på mp3n ikväll. Vad skulle man göra utan musik alltså? Tråkigt liv. Lyssnade på Swing life away ikväll, började tänka på konserten. Var så mysigt när han kom ut där med bara gitarren. :'D Det ser ut att bli Sthlm & konsert i oktober också, visst brudar?! :D Nej, nu säger vi godnatt!

En timme i mörkret

Datum: 2009-03-29 Klockslag: 13:40:45

Earth hour borde vara en gång i halvåret, eller t.o.m oftare tycker jag! Vad gjorde ni från 20.30-21.30? Jag "spelade" 5 i rad med först mamma, och sedan med pappa. Jag blev så otroligt glad när jag såg att gatulamporna släcktes, bra gjort! Är dock besviken på hur många grannar som hade tänt, hur jobbigt är det att vara utan el i en timme? Och många släckte ju tydligen ner lamporna, men tittade på t.ex tv, och det kan man väl åtminstonde göra? Att mysa med massa tända ljus på en lördagkväll låter väl inte dåligt på något sätt? Skäms på er som inte släckte ner iallafall!

Söndag idag, vilket betyder att det är måndag imorgon = prov i vardagsjuridik. Tror ni att jag pluggat? Nej! Känns som om jag knappt kan plugga längre, det bara går inte. -_- Men ska väl försöka sätta mig ner och läsa igenom de två kapitlen och sådär lite senare idag.

EARTH HOUR

Datum: 2009-03-28 Klockslag: 19:53:18


Snart är det dags att släcka ner allt i en timme. Pappa var inte sådär jätteengagerad till att släcka ner, men jag tvingar honom. Haha! En ynka timme kan man allt offra. Jag har laddat upp med massa ljus på mitt soffbord, men det mesta av huset kommer nog att vara svart. Är ju lite svårt att ha ljus vart som helst med tanke på katterna, men jag kommer nog sitta här inne hela tiden ändå.
Hitta.se har gjort det lite gulligt på sin sida, det gillas!
 Läste även en artikel på Aftonbladet.se nu som jag tycker att alla borde läsa, jag blev väldigt förvånad. Här kan ni läsa den.

KYLE XY

Datum: 2009-03-28 Klockslag: 13:21:25

Ja, det går på helgmornarna lagomt till när jag vaknar, så jag har tittat på det några gånger nu. Det är verkligen en bra serie, funderar på att ladda hem eller köpa den så jag kan se ända från början. :] Första säsongen kostar bara 199:- på CDON.COM. Tittade på det för en stund sedan, och usch vad dagens avsnitt var hemskt. Kunde inte låta bli att gråta.


"En tonårspojke hittas ensam och naken. Han har inget namn och inget förflutet. Polisen plockar in honom och han skickas till en ungdomsanstalt där han får namnet Kyle. Kyle är oskuldsfull som en nyfödd, han talar inte och verkar titta på världen som om han ser allt för första gången. Det är uppenbart att Kyle inte är som de andra bråkstakarna och man kontaktar Nicole Trager, en godhjärtad socialarbetare, för att få hjälp. Nicole inser direkt att Kyle inte är som andra och erbjuder sig att ta hand om honom tills de hittat hans riktiga föräldrar. Hans barnsliga ansiktsuttryck, fantastiska teckningar och det faktum att han saknar en navel förbryllar henne...


Att anpassa sig till Tragers hem är inte lätt. Nicoles man, tonårsdotter och tuffing till son är måttligt roade av att ha Kyle i huset. Det är så mycket som han inte kan men snart kan han uppvisa häpnadsväckande förmågor som ingen kan förklara. Frågorna hopar sig: Vem är Kyle? Var kommer han ifrån? Och vem är mannen som iakttar honom?"


Så länge vi båda andas

Datum: 2009-03-28 Klockslag: 00:08:49

Nämen, råkade se att Så länge vi båda andas finns att köpa nu, på svenska. :D Vilket då är fjärde boken i Twilight-serien för de som inte visste det. Finns på CDON.COM för 159:-, så det blir nog nästa inköp, den & en parfym. Vart ska jag få pengarna ifrån? :c Fattiga tider, haha! Hoppas att jag hinner skaffa den innan den tar slut bara, vilket den lär göra med tanke på hur populär böckerna faktiskt är.

Var länge sedan jag läste/såg Twilight nu.. Har läst lite mer än halva andra boken, och där tog det stopp. Men jag orkar inte bli sådär sjukligt besatt igen, jag tänkte, pratade & drömde Twilight förut. Så vill jag inte att historien om Bella & Edward ska ta slut heller, så därför jag slutade läsa också.
 
Stephenie Meyer är sannerligen... helt makalös. Bella och Edwards kärlek är sådär så att den får en att nästan tappa andan, Robert Pattinson får en väl överhuvudtaget att tappa andan egentligen. Gotta love him! Twilight & HP är de bästa bokserierna jag varit med om, och det är jag absolut inte ensam om att tycka.
 
Nej, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och titta på tv som sagt.
(Det här inlägget får ligga på "Tv & Film" eftersom jag inte har någon "Böcker"kategori.)

Magnus & Annika

Datum: 2009-03-27 Klockslag: 23:45:06


Gud så glad jag blev när Magnus och Annika vann! :D Han var helt klart värd det, förstå att dansa sådär med en 150 kg's kropp. Inte dåligt! Har egentligen inte varit så himla insatt i programmet, bara sett något avsnitt då och då, men efter att ha varit där så har jag följt det. :] Hur gulligt var det förresten inte med hela Skönheten och odjuret grejen? Jag dog lite, Disney i mitt ♥

Har varit väldigt tyst här pga att jag haft annat för mig. Igår gick jag besök, vi åt popcorn och Ben & Jerrys och såg på någon dålig skräckis. Var mysigt iallafall. :] Så idag har jag inte gjort något alls, tittat på Let's Dance finalen bara, i stort sett. Funderar på att se The hills have eyes 00:10 på 4:an, är ju alltid något.. Om jag fortfarande är vaken då dvs.

Mikael Persbrandt pappa igen

Datum: 2009-03-25 Klockslag: 19:45:56

Ja, tydligen så ska han och Sanna Lundell få ännu ett barn. Kan ni tänka er att få barn med honom? Han är ju.. ja, man bara måste älska honom. Framförallt som Gunvald, men även som bara Mikael. Hur snygg som helst är han också, inte dåligt med tanke på att han faktiskt är 45 nu!

Kom hem från Träningsvärkstan för ca 30 minuter sedan, ska nog ta mig en dusch nu och sedan dricka te & äta rostade mackor. Undra om man skulle kika på Lie to me, den där nya serien på 4:an? Ska nog försöka ta orken att läsa på till provet jag har i vardagsjuridik på måndag.


Shopping

Datum: 2009-03-25 Klockslag: 00:25:41


Tänkte bara slänga upp en slarvigt gjord bild på en del av grejerna jag införskaffat dom senaste veckorna! :D (I London & Stockholm.) Bilder på resten av grejerna får komma.. någon annan gång. Har ingen kamera just nu, den lilla är batteriet slut på och systemkameran är hemma.

I want you to see all the sides, all the faces inside of me

Datum: 2009-03-24 Klockslag: 21:52:26


Efter vi varit och tränat så var vi in på Hemköp, så jag köpte lite nytt te på lösvikt. Den här gången blandade jag två olika sorters jordgubbste i samma påse, luktar himmelskt! :'D Det ena var grönt te med lite citron, och det andra var svart te med björnbär tror jag det var. Förutom jordgubbssmaken alltså. Iallafall, så nu ska jag snart orka gå och duscha och sedan dricka te som sagt. Längtar efter att få smaka och se om det är gott! :D Tänkte köpa honung också, men satan vad dyrt det var. :c Så, det blev inget. Fanns ett som hette "Dunderhonung" och ett där det stog något fint om norrland, eftersom houngen kom härifrån. Minns dock inte riktigt vad det var, får återkomma med det.

Åh, blev så att jag råkade lyssna på en Trapt låt på Spotify, och.. Underbara musik! Fast jag tycker att Lost in a portrait är en av de bästa, men jag kunde inte hitta den på tuben. Så har jag ju blivit besatt av disneymusik också, Lejonkungen & Pocahontas står högst upp på listan. Men, He lives in you går helt enkelt inte att jämföra med att höra den live. Men, lyssna & njut! :D

Trapt - Echo, Beyoncé - Smash into you, The Lion King musical - He lives in you.

That part of me left yesterday

Datum: 2009-03-24 Klockslag: 19:16:48

Dåligt humör. Varför? Jo, för när jag skulle sätta mig ner i soffan så råkade jag slå i bakhuvet i betongväggshelvetet. AJ! Jag som var rätt så pepp på att träna, det försvann ju såklart, så är min dator helt fucked up också. Typ ingenting fungerar längre, blir bara (svarar inte) hela tiden. Ah, lär väl masa iväg mig och panta flaskor & träna om en stund ändå.


Bilder från en kväll i Stockholm. Jag skulle inte tacka nej till ett varmt, skönt bad och en Ben & Jerrys.
Men man får ta vad man har, så jag myser nog ner mig i soffan eller sängen med en stor kopp persikote ikväll igen.


Vad härligt det är när man verkligen känner att man växt som person, särskilt när andra också lägger märke till det. Att du sa den där meningen gjorde så mycket, det gjorde mig riktigt glad. Det känns verkligen att för varje grej man klarar av så växer man ytterligare lite. Bra känsla.

Solstrålar

Datum: 2009-03-23 Klockslag: 21:41:33





Om ni bara visste hur löjligt lycklig ni gör mig ibland.<3

(Eftersom blogg.se vägrar låta mig lägga upp redigerade bilder, så fick jag ta några oredigerade.
Mindre kul, men alltid något iallafall.)

He lives in you

Datum: 2009-03-23 Klockslag: 20:07:21

Igår när barnen var hos oss så sökte jag på Disney på Spotify, för att Felicia skulle få lyssna på lite barnmusik. Så fortsatte jag med det nu, och hittade låtar från "Disney's Sing-a-Long - The Lion KIng". Alltså, hela jag fylls av en underbar känsla. Såklart pga musikalen, det mäktigaste jag någonsin upplevt. Musiken som finns där kan absolut inte mäta sig med musiken live, alltså.. deras röster, det var så kraftfullt och.. fantastiskt. Jag är glad att jag fått uppleva det, rekommenderar verkligen alla att se den.

Rol'an Ramos - He lives in you, för er med Spotify!

Persikote, värmeljus och musik gjorde denna kväll!
Även om jag önskar att en viss person var här, men.. man kan ju inte få allt.

Lust att lägga ner..

Datum: 2009-03-23 Klockslag: 18:32:54

Jag blir galen på blogg.se, det fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder! Bilder som redan finns i mitt arkiv går bra, men inga andra. Hur kul är det med en blogg helt utan bilder? Inte så speciellt.

Fick till min stora glädje besök igårkväll, blev en mysig natt och jag somnade inte förrens efter 04:00 någongång. Så nu för en stund sedan fixade jag mat, sojanuggets & fullkornsbulgur blev det. Såklart med soja & sötsur sås till då. Kanske borde packa upp mina kläder och städa här lite, även om det känns ta emot en aning.

För ovanlighetens skull har jag köpt mjölk och skaffat socker, så ikväll ska jag dricka te. :'D Mumma! Har gjort upp 300:- på Hemköp sedan igår, handlade en hel del! Så nu finns det lite att välja bland iallafall. :]


Tillbaka till Kramfors

Datum: 2009-03-22 Klockslag: 17:32:37

Ska snart åka till Sollefteå med Dea och sedan ta bussen därifrån till Kramfors. Var iväg till Erika och fotade hennes ärr på halsen, sedan gick vi till Lydia en stund. Det var trevligt. :] Så har syster m. familj varit här och fikat också. Men nej, nu ska jag titta så att allt som ska med är nerpackat och gosa med Chester innan jag åker. En puss på mamma som kom hem med ett refillkort på 300 kr till mig också, hon är allt för bra!

Life is messy, love is messier.

Datum: 2009-03-21 Klockslag: 19:56:26

Uppdat. Alltså, Robinsson.. Fyfan vilket jävla ställe de hamnat på alltså. ._. Jag kan inte låta bli att tänka på hur roligt det skulle vara att testa sig själv och vara med om något liknande, få se hur mycket man pallar. Jag är ju tyvärr världens klenaste och gnälligaste människa. Jag blir sjuk hur lätt som helst, jag klarar mig inte länge alls utan mat och jag gnäller så fort jag får chansen osv. Men det lär vara en jäkla upplevelse! Men de två första tjejerna, varför river man ett hus för att bygga något eget? Dumt. Och så blev jag arg när de dödade ödlan, helt utan anledning typ. Nej, det ska faktiskt bli roligt att följa det.



Satt och bläddrade mellan kanalerna på tvn och såg att det var Catch and release, så jag satt mig och tittade på den för tredje gången tror jag. Har aldrig sett början, och nu såg jag slutet för första gången. Så söt film, och slutet var.. verkligen jättebra! Det lämnade mig med en såndär fin känsla i magen, vilket gillas. Personerna i filmen känns så.. goa också, särskilt tjockisen. Han är så himla söt med den lilla pojken. Se den! ;)

Snart börjar Robinsson & sedan blir det Jag vet vad du gjorde förra lördagen. Så därför är det dags att hämta dricka och poppa popcorn! :D Någon fler som ska se Robinsson? Jag har nämligen blivit dumförklarad när jag sagt att jag ska titta på det, haha.

Eftersom det verkar fungera bra att ladda upp bilder nu så lägger jag in fler bilder i inlägget "Lycka" senare ikväll. :]






How can we live if we don't change?

Datum: 2009-03-21 Klockslag: 13:03:57

Jag hoppas att alla planerar att släcka ner sina hus/lägenheter nästa lördag, det gör iallafall jag. Får ladda upp med lite ljus och sådär. :] Jag undrar över vad som faktiskt skulle behövas för att alla ska inse vad som händer och kommer hända med vår miljö, att vi inte kan leva såhär. Jag blir galen på att människor är så trångsynta och vägrar inse sanningen.

Lördag idag, har inga speciella planer för dagen. Sitter just nu och tittar på Kyle XY, det kanske vore något att ladda hem och titta på, är andra avsnittet jag ser nu och jag gillar det faktiskt.

Lycka

Datum: 2009-03-20 Klockslag: 20:25:14



Kommer fler bilder senare, blogg.se ville inte samarbeta mer än såhär. -_-

BLOGG.SE

Datum: 2009-03-20 Klockslag: 19:16:34

.. kan gå och dö!

Jag kan inte lägga upp bilder, jävla skit. :c Blir bara "sidan kan inte visas", får väl försöka senare!


Natursköna

Datum: 2009-03-20 Klockslag: 18:07:22

Ja, så var man hemma i natursköna Ramsele igen. Känns bra? Nej, inte speciellt. Jag vill bara spy på all snö & slask, usch! Att träffa familjen och djuren är ju däremot härligt, men resten suger.

Blev massa strul med tåget och bussarna igår, men tillslut kom mamma och hämtade mig iallafall. Sedan så körde jag hem och väl i Ramsele åkte vi in till syster lite, var så härligt att träffa barnen igen. :'D Och Felicia hade blivit så himla duktig på att prata, helt otroligt vad mycket som hänt på ca 3 veckor. Sedan åkte vi hem vid 21:00 tror jag det var, och runt 23:00 någongång hade jag somnat med Tussi i soffan, så mamma sa åt mig att gå och lägga mig.

Så idag när jag klivit upp och sådär så åkte vi till syster igen, för att jag ville träffa barnen och ge dem deras presenter. Kevin och Felicia fick varsin tröja från London, medans Nathalie fick en liten klänning jag köpte i Sthlm. Så var vi där och var barnvakt ett tag, tillslut blev Felicia trött så jag skulle gå och lägga henne. Vi låg först och pratade och tittade i nån bok och sedan så somnade hon och jag halvsov typ, var så mysigt! Tänkte fixa & lägga in lite bilder snart. :] London & Let's Dance får kanske vänta lite till, förlåt för att jag är så seg.

Stockholm i mitt hjärta

Datum: 2009-03-18 Klockslag: 18:42:34

Ja, imorgon är dagen då jag återvänder till mitt vanliga, tråkiga liv. De senaste 2½ veckorna har varit helt underbara, jag har gjort så otroligt mycket. Även alla småsaker som att bara åka in till stan och ta en fika har gjort sitt, för det bryter mot vardagen. Jag ångrar att jag inte alls varit flitig med kameran nu under tiden i Stockholm, så det är tur att jag bloggar, så att jag minns på ett eller annat sätt iallafall. Min sista hela dag i Stockholm har jag ägnat åt att ta en härlig sovmorgon och sedan åkt in till stan och gått omkring på Hötorget & Drottninggatan. :] Gick på banken och beställde ett nytt bankomatkort och tog ut lite pengar, sedan så var jag in på Weekday och efter många om och men så köpte jag ett par svarta jeans. Så köpte jag lite smågrejer på H&M också. Så då fick jag sprätta lite pengar idag också, inte helt fel. Känns som om att shoppingen nästan har blivit en del av vardagen nu, vilket rent ut sagt tagit död på min ekonomi. Tur att mamma & pappa finns! :* Jag undrar hur många tusen jag gjort bort under dessa veckor? Nae, jag vill nog inte ens tänka på det, haha. Sedan när jag varit på stan åkte jag hem hit, så kom Lars hem och bjöd mig på Stockholms godaste kebab typ. :] Så senare ikväll ska vi se på film, pallrar mig nog iväg och köper lite godis innan dess, filmer blir bättre med godis/chips/popcorn till. Haha!

Det som brutit min vardag när jag varit hemma, har nu lämnat landet. Längtar tills han kommer hem!

Vi föräldrar

Datum: 2009-03-17 Klockslag: 12:45:11

Sitter på Vi föräldrar, har just ätit lunch. Spaghetti och quornfärssås som jag tagit med mig, namnam. :'D Blev inget bloggande igår eftersom jag 'jobbade' till fem och sedan gick jag på stan med Jossan, så jag var inte hemma förrens runt 20:00 någongång. Så försovde jag mig imorse också, tur att mami ringde och väckte mig. Ska bli såå skönt med sovmorgon imorgom.

Har ni tittat Expressen.se idag? Jag vill både gråta och spy! Det kändes extra bra att äta vegetariskt efter att ha läst det, kan jag säga. Hur kan människor vara så vidriga?Tänk er hur plågsamt det ska vara. Vad tänker djuren när man behandlar dem så värdelöst, undrar de vad de gjort för fel? Nej, jag får bara ångest av att tänka på sådant. :(

Beställde iallafall tågbiljett igårkväll, så på torsdag 10:30 lämnar jag underbara Stockholm och beger mig mot Ramsele igen. Jag kommer verkligen sakna Stockholm, jag längtar inte ens hem. Kanske lite till mammas mat och att gosa med alla djuren, men annars inte. Jo, en grej till - resten av min garderob! Har nog aldrig packat så värdelöst som jag gjorde nu, vet inte hur jag tänkte som.

Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 är det Earth Hour också, det ska vi lägga på minnet!

Män som hatar kvinnor

Datum: 2009-03-15 Klockslag: 13:38:18

Gårdagen.. Ja, först åkte jag in till Gamla stan och mötte Jossan och gick där ett tag, sedan åkte vi och kollade i lite affärer och slutligen så gick vi på mongolstället på drottninggatan och åt. :] Servitören bjöd oss på efterrätt och var.. lite flörtig skulle man nog kunna säga. Haha! Satt brevid.. riktigt konstiga människor också. Killen bara gnällde på allt hela tiden, och tjejen försökte komma på ursäkter till varför maten/personalen osv var dom den var. Skulle aldrig någonsin gå ut och äta med något dylikt, jävla gnällspik. Iallafall, sedan vid 17:50 eller senare stressade vi iväg till Hötorget och bion. Vi skulle se Män som hatar kvinnor, och den började klockan 18:00. Men vi hann både gå på toa och köpåa cola & popcorn innan filmen började. :D Men det satt världens jävla idioter brevid oss, typ 5-7 killar (och en tjej) som satt och kommenterade allt i filmen hela tiden. En av dem satt och pratade i telefon under filmen också. Jag var flera gånger påväg att säga något, men.. gjorde det inte. Världens jävla töntar, när man fick se sexscener och sådant så kom alla barnsliga jävla kommentarer. Säger som jag sa till Jossan igår: Varför går man på bio om man är dum i huvudet? Iallafall så tyckte jag att filmen var riktigt bra, och jag bara älskar Michael Nyqvist! Tror inte jag sett Noomi Rapace innan, men jag gillade verkligen henne också. Jag kan inte låta bli att tycka om såna iskalla och.. oberörda människor, eller vad jag nu ska kalla det.

Efter bion så åkte vi hem hit och pratade, såg på melodifestivalen osv. Jag förstår inte hur Malena kunde vinna.. ofattbart. Ja, nu ska jag gå och göra mig iordning för att sedan åka in till stan och träffa Jossan. :] Vi ska fika & shoppa lite.

Middag & bio

Datum: 2009-03-14 Klockslag: 13:45:44

Ja, det är kvällens planer. :] Har verkligen sett fram emot att se Män som hatar kvinnor, då det ska bli skitroligt. :D Får se vad det blir för mat.. Just nu sitter jag och lyssnar på festmusik. jag blir gaaanska sugen på att festa & dansa. Att uppleva nyår igen hade inte varit helt fel.

Var meningen att jag egentligen skulle ut ikväll, men jag orkar fan inte. :c Har ont i huvudet och ja.. känner mig allmänt slö. Förresten så har mitt jävla bankomatkort slutat fungera igen, handelsbankens kort suger. Vet inte hur många gånger jag behövt byta sedan jag bytte bank! Så Lars fick iallafall ta ut pengar och ge mig, så nu känner jag mig inte sådär hjälplöst fattig längre.

Tittade på Lars tack-kort från när Felicia föddes förut idag, oj vad jag började sakna barnen. :c Måste åka och guilla med dem när jag kommer hem. :'D Och Chester saknar jag som fan också, längtar efter att burra in händerna i hans långa, tjocka päls och pussa på hans söta lilla huvud.<3

Let's Dance

Datum: 2009-03-14 Klockslag: 00:17:24

Uppdat. Hade nyss skrivit massor här, men så försvann alla internetsidorna, LYCKAT! Hatar när det blir så. Iallafall, det här under skrevs runt 18:00 ungefär, men jag glömde bort att publicera det då.

Let's Dance var iallafall awesome! :D Hela veckan har varit det, och det kan jag tacka Expressen för. Är trött, så jag orkar inte lägga in bilderna nu. Men tror att jag fick till några bra iallafall. :]



Gissa vart lilla Sara befann sig runt 18:45-19:00 om inte på Götgatan, nära där det hände. Jag och Christoffer stog och väntade på att Olle skulle hämta upp mig när en polisbil och en ambulans åkte förbi. Vi tänkte inte så mycket mer på det, men sedan så skrev Christoffer att det skett ett dubbelmord där. Lite läskigt. ._. Är man bybo så är man! Haha.

Nej, nu ska jag nog lägga mig och sova tror jag.


Just nu är Lars borta och hämtar souvlaki till oss som vi ska äta innan jag åker iväg till Medborgarplatsen där Olle ska hämta upp mig innan vi åker bort till huset där Let's Dance håller till.

Kameran ligger nyladdad och nerpackad i väskan, och jag är påklädd och fixad. Har dock knappt orkat fixa mig något mer, men. Förresten, har ni tänkt på att det är fredagen den 13:e idag? Igen liksom.. Var ju inte länge sedan den var alls, konstigt med flera stycken på samma år.

Får se om bilderna kommer ikväll eller imorgon, om jag har tid. Imorgon blir det nog först Gamla stan med Jossan och fota mer, sedan lite shopping, middag & bio. Män som hatar kvinnor, yey! :D

Gamla stan

Datum: 2009-03-13 Klockslag: 15:36:33

Klev upp och åt Ben & Jerrys till frukost innan jag fixade mig och åkte in till Gamla stan och mötte Jossan. Vi gick runt i en evighet innan vi äntligen hittade ett café som kändes duga. Sedan var vi där och fotade en hel massa. Och gissa vem vi får syn på? Johan Rheborg, som ler mot oss med världens största flin typ. :D Man måste väl älska hans humor, jag älskar det där arga & bittra, kanske för att det är lite så jag är som person? Haha!

Kom hem för en liten stund sedan, och nu ska jag väl snart börja fixa mig för ikväll. Vill ju inte se ut som något som plockats upp från vägkanten när jag ska iväg på Let's Dance. :D


Allt har sitt slut

Datum: 2009-03-12 Klockslag: 18:17:21

Idag var som sagt sista dagen på Expressen, nästan lite sorgligt. Då kanske ni förstår hur roligt jag haft det! Idag så åkte jag och Joel och en reporter(?) iväg till slottet och intervjuade lite folk. Jag fick se Johan T Lindwall också, vilket jag hoppats på att få göra, vet inte riktigt varför men. Han stog såklart vid "VIP-folket" eller vad jag ska kalla dem, de som hade speciellt tillstånd för att få vara nära kungafamiljen iallafall. Om någon missat vad som hände vid slottet idag så var det ju Victorias namnsdag och även Daniels första officiella.. ja, första gången han och Victoria visade sig officiellt tillsammans eller hur jag ska förklara det. Det var faktiskt lite roligt att se, som en liten "parad" ungefär. Förstog dock inte varför vissa låtar spelades men. Haha! Ringde såklart Sofia, min klasskompis som är helt frälst i kungafamiljen, och gjorde henne lite avundsjuk. Det var lite roligt, haha. Så lovade jag att fota lite, så det gjorde jag, framtills mitt batteri dog. Efter det så var det väldigt lugnt, hände inte så mycket mer. Så jag åkte hem lite innan 16:00, efter att jag tackat & sagt hejdå.

Men, än är det inte helt slut med Expressen. Olle frågade om jag inte ville följa med honom på Let's Dance imorgon, och såklart ville jag det! :D Så det ska bli roligt att få vara med vid en direktsändning, så jag ska ta med min egen kamera och fota lite också. Så han kommer väl och hämtar mig imorgonkväll så åker vi dit. :D Inte helt fel fredagssysselsättning om man frågar mig.

Sitter just nu och lyssnar på Salem Al Fakir, var ju tvungen att höra vad det var för sorts musik. Och jag gillade den! It's only you är nog favoriten än så länge.

Jag var inte med i tidningen idag, men det blir förhoppningsvis imorgon istället.

Kvarteret skatan

Datum: 2009-03-11 Klockslag: 20:12:20

Fyfan så roligt det är att praktisera på Expressen! Sjukt tråkigt att det är sista dagen imorgon men. :(

Okej, lite kort om gårdagen.
Kaggen kom och hämtade mig nere i receptionen och sedan gick vi upp på Expressen och han visade mig runt och så.  Sedan så presenterade han mig för Janne, och tog mig sedan till Joel, killen som jag "är med". En 25-årig gottlänning, hur trevlig som helst. Så då åkte vi ut och skulle fixa ett jobb, ska väl inte avslöja för mycket. Så fotade/fotades jag också, roligt att få testa på redan första dagen. Sedan åkte vi tillbaka och redigerade och sådär, jag åkte inte hem förrens runt 19:30 ungefär.



Idag så har jag varit med Joel hela dagen. Han kom och hämtade upp mig här i Årsta vid 08:15 och sedan åkte vi bort till ett hotell där vi träffade Salem Al Fakir för en intervju. Gud vilken gullig människa alltså, så sjukt trevlig och jordnära! Efter det blev det att åka tillbaka till Expressen och kolla bilderna åså. Senare på dagen hörde jag att Joel skulle ut och fota Johan Glans och David Batra m.fl och önskade så innerligt att jag skulle få följa med. När Joel sedan frågade om jag ville följa med så blev jag skitglad, så sa han att han bara skulle fråga Janne först så det var helt lugnt. Och då sa Janne något i stil med "Det är t.o.m så att Sara är önskad!" och jag blev SKITGLAD! Så då åkte vi iväg, fick inget bra intryck av Glans & Batra först, men sedan så var de trevliga och roliga. Det var de ur Kvarteret skatan vi träffade. :D (De på bilden ovan.) Vanna var.. hur gullig som helst, så hade hon även med sig sin bebis. :'D Haha! Och när jag skakat hand med David Batra så tror jag han tittade på mig och sa "jag tror att jag har träffat dig förut". Men.. inte det. ._. Haha! Johan & David var skitkula IRL också tyckte jag. När Joel skulle fota dem satt David och sa "jag knullar med kameran, jag knullar med kameran." Ah, det var roligt då iallafall. :D Efter det åkte vi tillbaka till Expressen och kollade & redigerade bilder. Så var jag kvar där till 17:00 ungefär. Efter det åkte jag hem hit till Årsta, handlade lite och lagade sedan spaghetti & quornfärssås till mig och Lars. Han godkände det! :D Hah.

Nu ligger jag bara och gör ingenting, ska nog snart duscha. Igårkväll hade Lars en kompis här, så de tittade på fotboll åså, i samma rum som jag sover. Så typ direkt när kompisen gått och Lars lagt sig somnade jag med kläder på. Har varit sjukt trött hela dagen, men ska försöka vara vaken ett tag. Ska inte vara på Expressen förrens runt 10:00-10:30 imorgon, så jag behöver inte åka härifrån förrens runt 09:30.

Förresten, imorgon kommer jag nog vara med i Expressen, både på bild & som fotograf. ;>

Expressen

Datum: 2009-03-09 Klockslag: 13:37:09

Är fixad och klar nu, är bara att borsta tänderna som är kvar. Ska ringa Per på Expressen och höra när jag ska komma imorgon osv, sedan ska jag åka och se hur man tar sig dit så jag vet det tills imorgon. :] Vill ju ogärna komma försent första dagen och allt.


Elina, jag, Lydia & Dea. Mer bilder kommer ikväll. :]


Imorgon, jag lovar

Datum: 2009-03-08 Klockslag: 23:07:07

Jag lovar att jag ska lägga in bilder imorgon, kan inte nu för att mitt cpinternet inte vill funka. Så just nu sitter jag vid Lars dator, men han skulle fixa så hans trådlösa funkar på min dator imorgon. :]

Har ägnat kvällen åt att äta tacos & se på film med Lars. Vi tittade på Outlander(?), kass om ni frågar mig. ._. Och mitt i filmen skrek Lars till för att skrämma mig, och jag blev såklart livrädd. Haha! Var tvungen att fråga honom om det fanns Ben & Jerrys på Ica här i Årsta, och det fanns det. :'D Gissa vem som ska fläska det imorgon? :D Luftmadrassen ser ganska lockande ut.. funderar på att lägga mig, har ju varit trött i flera timmar.

Saknar dig. :*

Storstadslivet

Datum: 2009-03-08 Klockslag: 18:32:50

Från en stad till en annan. Jag föredrar dock London framför Stockholm, men om man räknar bort stockholmskan så är det bra härligt här ändå! :D Saknar London som fan redan, längtar tills vi ska tillbaka. Det är skönt att få vara på något större ställe och inte bara ha mitt vanliga, tråkiga liv hemma i Ramsele & Kramfors. Även om jag älskar Ramsele och aldrig i livet skulle önska att jag vuxit upp någon annanstans.

Har sovit hur bra som helst inatt på luftmadrassen Lars så snällt pumpade upp till mig igårkväll, med vissa problem, haha. Drömde dock en dålig dröm, det var så skönt att inte ha tänkt på dig på så länge, framtill inatt. Sedan låg jag kvar och drog mig i sängen till ca 12:00 eller något och klev sedan upp och fixade mig, åkte in till centralen och träffade Jossan. :] Om ni bara visste hur svårt det är med tunnelbanan här jämfört med i London, jag har gått omkring och kännt mig helt efterbliven, men tillslut så gick det väl bra. Vi gick iallafall och fikade, pratade om allt möjligt och gick sedan i massa affärer. Jag borde inte ha köpt något, men jag hittade ett par bruna skor med kilklack, kunde inte låta bli.<3 Var lite osäker på hur de satt, men provade dem riktigt när jag kom hem hit för en stund sen, och de satt helt perfekt! :D

Jag är fortfarande för lat för att skriva om London och lägga in bilderna, men ska försöka orka ikväll. Annars har jag ju hela dagen ledig imorgon, så jag får väl se när orken smyger sig på. Lars och jag ska strax äta tacos, ska bli asgott! :D

ÄLSKADE LONDON

Datum: 2009-03-07 Klockslag: 22:58:08

Sitter just nu i Årsta hos Lars. Han håller på att blåsa upp en madrass till mig, jag kommer nog slockna ganska tidigt ikväll skulle jag tro.

FYFAN VILKEN BRA VECKA! Ja, allt har varit helt perfekt. Orkar dock inte berätta om allt nu, det får nog bli imorgon då jag ändå inte lär ha något för mig, förutom att gå på stan med Jossan en sväng. :]

Och vet ni vad? Man kan nog säga att jag övervunnit min flygrädsla, jag var 100% lugn idag när vi flög hem. :'D Är riktigt stolt över mig själv faktiskt.


London är verkligen världens underbaraste stad. ♥ Och just ja, konserten var awesome. Dock hade Anti-flag ställt in för att sångaren brutit nyckelbenet, men det gjorde inte mig så mycket. Sångaren i Rise Against kom in på scenen med en gitarr och spelade Hero of war, då dog jag lite. :') Nej, nog för ikväll. Skriver mer imorgon! Kanske kommer lite bilder då också.

Lite snabbt

Datum: 2009-03-02 Klockslag: 13:28:13

Jag kände för att uppdatera, lite snabbt bara.
Har just tryckt i mig massa mat, sista gången jag äter något riktigt på.. ett dygn eller något. Förutom det jag ska ta med mig och ha på Arlanda.

Så nu ska jag packa allt det sista, stänga av datorn och packa ner den. Kolla en sista gång att allt är med, och sen åker vi! :D Det här ska bli en underbar vecka, med underbara vänner, i en underbar stad.

Jag längtar redan efter att komma hem till Lars på lördag och börja lägga in alla bilder och lägga upp osv. Fast samtidigt inte, för då är resan slut. :c Men.. Ja. Blir nog uppdatering under veckan, för jag såg att de hade datorer på vandrarhemmet. :)

Saknar dig. :c

-

Datum: 2009-03-02 Klockslag: 00:24:59


Näst sista inlägget..

Datum: 2009-03-02 Klockslag: 00:21:41

Innan jag åker, kanske. Får se om det blir något snabbt imorgon, eller kanske något på Arlanda?
Om någon är nyfiken så åker vi bil till härifrån till Sundsvall runt 14:00, tar sedan tåget från Sundsvall till Arlanda 18:10. Sedan kommer vi fram till Arlanda runt 21:10 och stannar där hela natten tills flyget går morgonen därefter vid 07:50.

Sedan när vi kommer fram till London så blir det till att checka in på vandrarhemmet och sova i några timmar, sedan blir det middag & Lejonkungenmusikal. Jag har fortfarande inte förstått att vi verkligen ska dit.

Jag har ont i huvudet och funderar på att sova, men.. nu kommer det suga att sova själv. :c
Iallafall, man får mer än gärna terra mig med sms när jag är i London, även om man inte kan få svar allt för ofta.

Så, lite tidsfördriv innan jag ska sova nu bara.

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!

Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.



DIG:

1. Hur lång är du? 163,5 cm.

2. Vad vill du bli när du bli stor? Mamma & lycklig.

3. Vad pluggar du? Media, 2:a året.

4. Har du långt hår? Ja, dock inte äkta.

5. Vilken hårfärg har du? Blondt.

6. Sminkar du dig? Har blivit lat på senaste tiden, prioriterar sömn. Haha!

7. Har du haft sex senaste månaden? Nae.

9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Vit, röd, svart & blå.


FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop? Ja.

2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Jag har alltid varit en mammagris, men båda är!<3

3. Hur många syskon har du? 3.

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Minns inte.

5. Vilken mat lagade din pappa senast? Oj, jag vet inte. Grillkorv & strips kanske.

6. Hur många ställen har du bott på? Ett hus med familjen, och i två olika lägenheter själv.

7. Vem i din familj stör du dig mest på? Mamma och pappa, är ju de jag pratar mest med. Så blir jag så less på det typiska föräldra-tjatet.

8. Vilken familjemedlem är snällast? Mamma & Lars skulle jag tro.

9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Jag vet inte riktigt.

10. Hur gammal är din mamma? Oj.. 56 tror jag. För  gammal. :(



KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? Ikväll, Londonbrudar!

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Nattens sovplats tillhörde inte en kompis, så. Jossan var nog den senaste tror jag.

3. Vem har du varit kompis med längst? Sulle! :*

4. Vem känner dig bäst? Mamma eller Sulle, med på olika sätt. Även om Sulle inte riktigt hängt med på slutet men.

5. Längsta tid du varit osams med en kompis? Några månader skulle jag gissa.

6. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nej, vad skulle det vara bra för?

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej.



KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? En röd fleecedress, haha.

2. Har du bytt om idag? Nej, bara tagit på mig mer kläder.

3. Favorittröja? Vet faktiskt inte.

4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Hm ._.

5. Har du gett bort kläder nån gång? Jo, det har jag.

6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja.

7. Har du handlat kläder genom internet? Ohja.

8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej, varför skulle jag?

9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Sidenkalsonger är ett av det vidrigaste iaf. :c Haha!

10. Vad använder du för skor? Lite olika, beror på vad för kläder jag har.



VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? Ja.

2. Klä dig annorlunda? Ja.

3. Vara dig själv? Orka låtsas vara någon annan och göra sig till.

4. Visa dig i bikini/badbyxor? Nej, jag skulle inte tro det. Eller, beror på vilka som skulle se.

5. Fisa inför din pojk/flickvän? Men.. inga fisar öht tack. Haha!

6. Pierca dej? Nej. :c Pussy!

7. Ge dig på utmaningar? Oftast inte.

8. Ha sex på offentlig plats? Nödvändigt.

9. Vara omogen? Ohja!

10. Äta småkryp? NEJ!



SKOLAN:


1. Vad heter din skola? Ådalsskolan.

2. Vad heter din favoritlärare? Sture måste nog vara den bästa.<3

3. Vad är ditt favoritämne? Foto.

4. Snyggaste läraren på skolan? -

5. Har du bra betyg? De är bra med tanke på hur lite jag anstränger mig.

6. Tråkigaste ämnet? GYMPA!

7. Har du skolkat mycket senaste året? Njae.

8. Har du fuskat på prov? Ja.

9. Hur tar du dig till skolan? Går.

10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? Nej.


RANDOM:

1. Vet du vem Fato är? Eh, vet inte riktigt.

2. När tuggade du tuggummi senast? I torsdags kanske.

3. När var du på semester senast? Oj.. MEN IMORGON BÖRJAR MIN LONDONSEMESTER TYP. Yey!

4. Vilken färg är det på din tandborste? Har flera olika, men den jag har i kfors är rosa och blå. :'D

5. Är ditt hår tråkigt? Nja, sådär.

6. Vad har du för påslakan just nu? Svarta med något grått mönster på.

7. Vem såg dig naken senast? -

8. Hur ofta duschar du? Varannan dag oftast, håret mer sällan dock.

9. Gillar du Bubbel roller? Jaa!

10. När ska du gå och lägga dig? Typ.. Nu!

EVERYTHING

Datum: 2009-03-01 Klockslag: 22:53:37

Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.


You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.


How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?


You calm the storms, and you give me rest.
You hold me in your hands, you won't let me fall.
You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now?


How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
And how can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?


Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.
You're all I want you're all I need.
You're everything, everything
You're all I want you're all I need, you're everything, everything.


And How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?


How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?


Would you tell me how could it be any better than this?

Imorgon smäller det

Datum: 2009-03-01 Klockslag: 18:25:30

Uh, imorgon åker vi. ._. Blandade känslor!

Kom hem från Sollefteå runt 16:00 idag, då mamma varit och hämtat mig. Hade en väldigt mysig natt & morgon! :* Hade gärna stannat längre, men.. så var det ju det med packningen. Sedan jag kom hem har det bara varit en massa strul och gnäll, rolig sista dag hemma på tre veckor. Eller inte! Ska snart iväg och träffa brudarna och diskutera morgondagen och packningen osv. Jag sitter just nu och lyssnar på Lifehouse - Everything och luktar på mitt hår, det luktar gott. Undra vad det kan tänkas lukta? hähä. ;> Måste förresten komma ihåg att lägga in Everything på min mp3, så att jag kan lyssna på den i flyget. Funderar även på att köpa sprit när vi flyger, det kanske hjälper lite mot min nervositet?

Kommer bli tre roliga veckor, men samtidigt tre långa veckor.

:*

RSS 2.0