center>

Underbara helg!

Datum: 2013-02-24 Klockslag: 12:38:12

Så skönt med helg, synd att den snart är slut dock. Har ägnat helgen åt att äta gott, söka sommarjobb, slappa framför tvn & vara på gymmet. I fredagskväll körde jag mage, och igår körde jag triceps & bröst. Idag är det dags för det efterlängtade benpasset! Väntar med att gå på gymmet tills efter middagen eftersom jag blir så otroligt trött efter jag gymmat. Hade nämligen tänkt plugga några timmar idag, vilket jag aldrig kommer orka efter benpasset.. Så nu blir det plugg!

12/8 -12 VS 20/2 -13

Datum: 2013-02-21 Klockslag: 15:42:35

 12 augusti 2012    -   20 februari 2013

När jag fick syn på den här bilden (vänstra) på facebook igår blev jag så ledsen. Ledsen över att jag för ett halvår såg ut sådär, och för att jag aldrig riktigt insåg hur stor jag faktiskt blivit. Att förändra mina matvanor och min livsstil är det bästa jag någonsin gjort. Det är en sån himla lättnad att slippa gå runt och ständigt tänka på om det putar ut något över jeanskanten, eller om folk tittar på en och tänker att man är tjock. 

Vågen står nu på 59,8 kg och jag har bestämt mig för att "stanna" där. Går nu från att ha ätit ~1400 kalorier/dag i ca 6 månader till att äta 1800 kalorier/dag, jag tänker alltså inte försöka gå ner mer i vikt just nu. Även om jag har ca 4 kg kvar till min målvikt (56 kg) så har jag ändå gått ner drygt 7 kg, så nu satsar jag på att äta riktigt och bygga muskler. Så 1-2 månader framåt blir det mer mat och 3-5 pass styrketräning i veckan, beroende på hur mycket tid och ork som finns. Sedan närmare sommaren kommer jag förmodligen under en tid att återgå till ett kaloriunderskott och satsa mer på kondition än styrka för att få bort lite av det överflödiga fettet.

Jag ser verkligen fram emot att få forma kroppen och bli mer musklig. Det här är del 2. I CAN AND I WILL!
 

#icaniwill

Datum: 2013-02-17 Klockslag: 17:52:34

Igår gick jag en sväng på stan och tittade i lite affärer. Hade fortfarande inte handlat upp presentkortet på H&M som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent, men när jag kom hem hade jag med mig ett par nya träningstights. Gråa med vita & turkosa detaljer, sitter hur braa som helst dessutom. Invigde dem med ett ben- & rumppass idag på gymmet. Var så himla pepp hela passet och det gick så bra, nu längtar jag efter att få gå dit imorgon igen!
 
Nu ska jag plugga en stund innan jag ska diska. ta en dusch & sen mysa ner mig med en apelsin eller två framför Johan Falk 21.00.

Alla hjärtans dag

Datum: 2013-02-17 Klockslag: 17:47:00

Hade en skitmysig alla hjärtans dag i min ensamhet. Eller efter skolan var jag och Markus iväg och fikade varsin räkmacka (så jävla gott!), men sedan spenderade jag kvällen i soffan med choklad, geléhjärtan och Femtio nyanser av mörker. 

 
 

Comeback på gymmet!

Datum: 2013-02-14 Klockslag: 10:07:02

I måndags bestämde jag mig för att göra comeback på gymmet efter alla veckor med förkylningar. Blev ett ben- och rumppass, och jag har fortfarande en VIDRIG träningsvärk i lår och ljumskar. Så om ni ser någon som ser ut att ha bajsat på sig är det bara jag som kämpar med att ta mig fram. Haha! I tisdags var jag på gymmet också, men gick bara 60 min på löpbandet, då halsen kändes svullen igen. Suck!

Min helg i Norrköping

Datum: 2013-02-14 Klockslag: 10:00:50

 
Bestämde lite spontant i onsdagskväll att jag skulle åka till Erika över helgen, så på torsdagskväll tog jag tåget till Norrköping. På fredagen började vi dagen med en promenad med Pim, sedan tog vi det bara lugnt och gick och lunchade på Subway medan vi funderade på vad vi skulle göra på kvällen.. Det slutade med att vi gick utomhus åt på St George (förrätt och varmrätt) och sedan gick vi och såg Berättelsen om Pi i 3D. Himla trevlig kväll! :) På lördagen lagade vi god mat och myste framför Melodifestivalen.

Alla hjärtans dag

Datum: 2013-02-14 Klockslag: 09:53:00

Igår hade jag ett paket att hämta ut på posten. Hur gulligt? Love you! <3

Härliga fredag!

Datum: 2013-02-01 Klockslag: 11:54:00

Att äta havregrynsgröt är det bästa sättet att starta dagen på, särskilt när man fått haft sovmorgon också!

RSS 2.0