center>

Pizza, mys & lovetalk

Datum: 2009-09-30 Klockslag: 20:11:18

Jag och Elina fick för oss att beställa hem pizza och ha det mysigt, så det blev varsin pizza från Jakten. Och ananasfanta as usual, blicken jag gav Elina på Hemköp när vi skulle välja dricka sa allt. Haha! Så nu ligger vi i en nedsläckt lägenhet och lyssnar på Erik Hassle's album. Vilken kille alltså, rösten är underbar och låtarna likaså. :) Spontana saker is the shit!

Elina hjälpte mig att byta gardiner också, så nu är det gjort. När jag ändå var igång passade jag på att ta fram mina nya kuddfodral och bäddade sängen med mitt nya överkast.
Klockan är bara lite efter åtta och jag är redan jättetrött, ska ner och handla lite & ta en snabbdusch innan det blir sovdags iallafall. Just ja, måste in på internetbanken och titta om jag fått någon räkning.

Förlåt för allt surrande om olika saker, men måste bara nämna att jag verkligen fick härliga höstkänslor idag när jag var ute på lunchen. Det var soligt men blåsigt, sådär så man kan ha vanliga kläder bara man drar på sig en varm sjal eller halsduk. Måste verkligen införskaffa en mössa & halsduk inom en snar framtid, och har kollat in några mysiga koftor på Terra-cotta också.

Jävla apoteksfjolla!

Datum: 2009-09-30 Klockslag: 16:39:58

En dag med strålande humör, som försvann på en sekund inne på apoteket. Märkte igår att jag inte hade ett enda p-plåster kvar, och nu när jag skulle hämta ut nya så säger gubbjäveln "596 :-" och jag bara glor på honom och sedan säger han "du ser förvånad ut, vad är det?" med en ganska spydig ton. Så berättar jag för honom att jag brukar betala ca 100 kr för ett paket, inte 300 kr, och att jag ska ha rabatt pga min ålder. Så säger han att jag inte får det eftersom det inte står "p-ungdom" på mitt recept, även fast att jag alltid fått rabatt, även på det där receptet. Tillslut säger han att jag får åka tillbaka till Sollefteå med mitt recept och be dem skriva p-ungdom, så kan jag komma tillbaka senare. ÄR HAN MEDVETEN OM ATT DET TAR TID ATT FÅ TID HOS EN LÄKARE?! Idiotjävel. Min mens har redan varit helt fucked up väldigt länge, och lär ju inte bli bättre av att jag går utan p-plåster en vecka för länge. Iallafall, när han sagt det där så bara reste jag mig upp och gick.

När jag kom in i lägenheten fick jag ett vredesutbrott och började grina, (min ilska blir lite väl barnslig ibland) och gick och mumlade för mig själv om vilken jävla idiot han var. Bara för att han aldrig behövt lägga ut ett enda öre eller bry sig om något sådant. Killar/gubbar är så jävla skonade från allt. De borde få lida lite mer, hemsk jag är va? Och jag gillar det. Som tur är hittade jag något plåster efter att ha vänt upp och ner på delar av lägenheten. Men dagen är fortfarande förstörd pga den där idioten. Han var seg & gav ett intryck av att vara lite efterbliven.

Sedan ringer jag och berättar för mamma, och när hon bara svarar "mm" på allt jag säger får jag ett utbrott och halvskriker och frågar varför hon bara svarar så hela tiden. Jag är en idiot! Sedan hör jag henne smågråta och säga "Jag läser Agnetas dödsannons". Skuldkänslor? En aning, började gråta när vi lagt på för att jag kände mig så dum. Berättade iallafall något roligt innan vi la på så hon skrattade och lät glad. Min fina, fina mamma! ♥

Sovdags

Datum: 2009-09-29 Klockslag: 22:52:25

Har just ätit två havremackor med smörgåsgurka på och druckit äppel lättdryck till, så gott!
Längtar redan efter att få göra iordning en ny macka och en skål med red berries & fil till frukost imorgon. Börjar känna mig stressad nu för att jag inte lagt mig än, trots att klockan bara är 22:36. För någon vecka sedan kom jag aldrig i säng före 00:00, man anpassar sig snabbt.

Ska försöka sova bort det här dåliga humöret jag har just nu. Vart tog den där härliga livslusten vägen? Nu känns allt bara jobbigt & gruvsamt. Lite peppande musik och sedan tar jag plats i sängen.

It's out of your hands, baby you got to understand

Datum: 2009-09-29 Klockslag: 19:42:32

Internet igen, äntligen! Men det lär nog lägga av om inte allt för länge. *Ta i trä*
Andra dagen på praktiken, går bra men är ganska långtråkigt stundvis. Gör inget som direkt har med media att göra, men de är riktigt trevliga där iallafall så. :) Saknar dock alla på skolan. :( Men är ju där på lunchen iallafall, så då passar jag på att gosa med Elza. Och idag var Kim där också, awesome. "Jag vill ha dig nära tillhands" jag kommer verkligen sakna min klass alltså. Känns f.ö som evigheter sedan jag träffade Jossan också.

Fick något duktighets-ryck igår efter jag varit hos Elina. Gick ner och såg att det fanns en tvättid så jag körde igång tre maskiner, sedan diskade jag massor & började rensa i garderoben lite. Duktig tchei! Har dock varit skittrött idag, råkade somna en stund t.o.m. Så ikväll blir det bara att mysa & ta det lugnt.

Jag snyltar av Elina

Datum: 2009-09-28 Klockslag: 17:38:59

Mitt internet är som vanligt helt fucked up, så passar på att blogga lite nu när jag är hos Elina. :) Nu är första dagen på Turistbyrån avklarad, har gått riktigt bra. Har dock inte gjort något som har med media att göra, utan mest lärt mig saker och suttit i kassan och så. Men jag ska börja planera ut något för deras skyltfönster, så vi får väl se vad det blir. De är jättetrevliga där iallafall, tur det. :)

Fick äntligen fingrarna ur arlset (fan vilket äckligt uttryck eller vad man ska kalla det, haha) och ringde på sjukhuset och bokade en tid idag, så på måndag 14:00. Och nästa fredag är det begravning 13:00 också, har tagit ledigt för att följa mamma. Mest för att hon inte skulle behöva åka själv, för att hon inte vågar köra till Östersund med även för att A var fin person. Gruvar redan, begravningar är det värsta tänkbara, så sorgligt att man dör lite inombords. Men jag vill vara där för mamma! ♥

Får allt plats?

Datum: 2009-09-27 Klockslag: 11:34:45

Sitter och funderar över hur allt jag köpt & fått den senaste veckan ska gå att ta med sig till Kramfors.. Vill gärna ta med allt på en gång, men vet inte om det är möjligt. Fyra par skor, lite kläder, ett överkast, två plädar osv. Har dessutom kameraväskan som jag ska drälla runt på.

Idag hade jag iallafall tänkt hinna med att åka till mina fina syskonbarn och ägna lite tid åt dem. ♥ Så kanske jag och Elina drar till Dea och gräver i kistan efter lite schyssta kläder tills på fredag & lördag. Man hittar alltid något spännande där, haha. Känner mig lite bitter över att jag vaknade helt förkyld nu imorse, så jag får väl kurera mig med lite te nu till frukost. :)

Shopping!

Datum: 2009-09-26 Klockslag: 22:51:32

Hade en trevlig dag i Sundsvall med Lydia. :) Träffade även mitt ex mamma & syster där, hur trevligt som helst. Blev en kortdag men hann ändå med att köpa en hel del, hade en bra shoppingdag, hittade grejer jag ville ha direkt. Älskar när det är så. Köpte iallafall två par jeansleggings, en stor polotröja, svart klänning med spetsärmar, mascara, uggs, ankelboots & världens snyggaste stövlar typ. Blev helt kär! ♥


(De ser dock inte ens hälften så snygga ut på bild som i verkligenheten.)

Blev en liten paus mitt i allt, åkte & hämtade Elina så vi var ute och raggade lite. Men iallafall, när vi kom hem från Sundsvall åkte jag, Lydia, Mimmi och Elina på pizzan och hämtade en kebabrulle var åt mig och Lydia. Sedan var vi ute och raggade en massa, är ju lastbilsträff här i Ramsele så hela byn är full med lastbilar. Nu ska jag nog gå och sätta mig och titta på lite tv med min kära mor.


Sundsvall nästa

Datum: 2009-09-26 Klockslag: 08:58:34

Har just ätit frukost och sminket är på plats, så nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska bli klara. :) Har en ganska lång lista på saker jag vill köpa, har bestämt att jag får göra upp ca 2500 idag, men jag tror inte att det räcker till allt jag vill ha. :c Men man kan ju inte få allt här i världen! Några saker som står högt upp på listan är iallafall Uggs, jeansleggings, mössa & någon mysig kofta.

Ha en bra dag, det ska jag ha. :]


Spelar ingen roll vad nån annan säger om dig

Datum: 2009-09-25 Klockslag: 22:05:08

Du är bra som du är!

Haha har varit ute & raggat med Elina ikväll och lyssnat på gamla skivor. Bl.a Caramell - Spelar ingen roll, haha! Att åka bil & lyssna på musik är ett så himla bra tidsfördriv, särskilt med bra sällskap. :'D Jag är så himla danssugen, jag suktar efter DISCO!

Förresten så är jag helt kär i mina nya Converse. ♥ Dom och mina gladiatorklackar från London är nog mina favoriter! :') Nu ska jag gå in på lite hemsidor och titta vilka nya kläder som kommit in, så jag har lite pejl på vad jag kan tänkas vara sugen på imorgon. :)

Det är dags för fredagsmys

Datum: 2009-09-25 Klockslag: 18:19:06

Sitter hemma i Ramsele och väntar på att middagen ska bli klar. :) Fyllda lövbiffar med strips, mumma!
När jag kom hem så åkte vi och hämtade ut mina Converse & en paket från Jotex. Det var två plädar, ett överkast & ett kuddfodral som passar till. Att köpa saker till lägenheten är faktiskt underskattat. :) Funderar på om jag kanske ska åka iväg och köpa chips & dipp eller popcorn tills ikväll, känner för lite fredagsmys. :'D Vilken frihet det är med körkort alltså, så skönt!

Can we go back to how it used to be

Datum: 2009-09-24 Klockslag: 20:19:06

Att få gråta ut gör verkligen saker bättre. Känner mig lite bättre nu, och tror att jag kommer vakna imorgon och känna att jag sovit bort det mesta av det här jobbiga.

Är glad att jag har så underbara vänner! ♥ Ni vet vilka ni är.

Nu ska jag fortsätta packa & diska, sedan ska jag ta mig en skön dusch, tända värmeljus & dricka te.

Konsten att bryta ihop

Datum: 2009-09-24 Klockslag: 17:55:31

Sitter här och lyssnar på min mest deppiga lista på Spotify och lipar.
Gissar att allt varit för bra, för länge. Så nu fick något inte så stort mig att bryta ihop, tror dock att man faktiskt behöver bryta ihop ibland. Få ur sig allt liksom. Nog om det.



Har iallafall haft Lydia här på besök sedan igår, trevligt! :* Var på hockey igår och sedan blev det mys uppe hos Elza, då även Anders kom ett tag. Jag & Lydia gick ner till mig efter 02:00 någongång och låg och pratade tills vi somnade, mysigt. Så idag gjorde jag växtprovet på Naturkunskapen, hade knappt tränat men klarade det med stor marginal ändå. Ibland är mitt minne lite underskattat, hah. Så har jag hunnit med att ta en liten powernap & gå på Turistbyrån och presentera mig osv. Nu funderar jag på att gå in på Nelly och klicka hem något, bara för att jag är så ledsen just nu. Blir nog bara något litet eftersom jag antagligen åker till Sundsvall och shoppar på lördag.

Sena kvällar

Datum: 2009-09-23 Klockslag: 10:08:15

Nu för tiden är nästan alla kvällar sena kvällar. Vilket är bra, eftersom vi har hur roligt som helst. :D I måndags kom Anders, Alex & Matte in till Elina, så då gick jag också dit. Sedan gick dom och handlade och jag och Elina bytte om till härliga kläder och gick till Anders för att se på film. Men det blev inget filmtittande, istället fick vi titta på en dampig Anders som hatade hela världen. :D Sedan så somnade Anders, och Matte och Alex sa att vi skulle sova där.. Så vi gick hem och hämtade täcke & borstade tänderna. Så vi sov 5 stycken i en etta, högljudd natt alltså! Har aldrig hört någon som är så högljudd när den sover, vaknade flera gånger under natten och låg och tokskrattade. Så på morgonen när dom gick stannade jag & Elina kvar och förflyttade oss från soffan till luftmadrassen och sovde några extra timmar. Så skönt! :)
Igår åkte vi till Sollefteå och åt på City med Erika, Lydia & Mimmi. :) Så roligt att äntligen träffas riktigt, var ju ett x antal veckor sedan det hände senast. Sedan gick vi till Sara och fixade Elinas hår, och sedan följde Erika med oss tillbaka till Kramfors. :) Så igårkväll blev det tvtittande & tvspel hos Anders medans han och Matte sov, haha. Och ikväll blir det hockey. Nu måste jag ägna mig åt foto lite.. Ganska jobbigt inlägg blev det också!

Here comes the emptiness, just can't be lonely you know

Datum: 2009-09-21 Klockslag: 20:24:06

Kvällen blev lite annorlunda än jag tänkt mig, somnade och vaknade först vid 18:00. Har iallafall varit duktig och gjort engelskaläxan, så nu är det bara duschen som kallar innan Svenska Hollywoodfruar börjar 21:00. Har så dålig självdiciplin när det gäller skolan, är ju inte van alls att ha läxor. It sucks!

Känner ett stänk av dåligt humör nu, kanske kan bero på att jag haft mens alldeles för länge nu? Får nog bli ett samtal till barnmorskan imorgon eller på onsdag, tror det är dags nu, något är fel. Är inte så konstigt om jag börjar få lite humörsvängningar och sådant, bara jag slipper den hemska PMS'en och ångesten jag alltid hade förut.




































Jag överskattade mig själv

Datum: 2009-09-21 Klockslag: 15:05:38

Tänkte att jag skulle ta och göra min lägenhet lite mer höstig och byta ut mina vita spetsgardiner mot ett par i rost. Trodde jag ja, har tagit ner den ena stången och kämpat med att få upp den - till ingen nytta. Får helt enkelt vänta med gardinbytet tills Elina kan komma ner och hjälpa mig. Är så svårt att haka på stången så jag håller på att ramla ner från stolen, haha. SÅ gardinerna får ligga kvar i soffan så länge.


Och titta så hemtrevligt kylskåp jag har! Brämhults, den godaste juicen i hela världen. ♥ Är inte ofta jag vill lägga så mycket pengar på något att dricka, som dessutom oftast inte räcker mer än en dag nästan. Men då känns det lite lyxigt när jag väl köper det istället. :'D Ska göra marinerad quornfilé, stekta champinjoner, strips, beasås & sallad till middag idag. Yummie!

Kvällen är fullspäckad också, ska se Hollywoodfruar med Elina, ha ännu en awesome konversation på msn, ta mig en dusch & njuta av lite te. Nej, är så hungrig att jag tror jag börjar med maten nu. :)

When love takes over

Datum: 2009-09-21 Klockslag: 14:20:48

Ny vecka & nya tag! Nu ska jag försöka börja vara nyttigare (jag säger att jag ska försöka, för att köra på "idag börjar mitt nya, nyttiga liv" är så meningslöst så det finns inte.) och vara ute och gå. :) Man får passa på nu i det härliga höstvädret, hatar när vintern & slasket kommer. Då är det ju näst intill omöjligt att vara ute och gå, iallafall om man är rädd för att flyga omkull på arslet, haha.

Sitter just nu och lyssnar på lite partymusik och är sjukt danssugen, samtidigt som jag är redigt trött. La mig och försökte sova runt.. 02:30? Hade en så otroligt rolig och givande konversation med Elina & Dea på msn att det var svårt att slita sig. Var så skönt att få lätta på hjärtat lite, it feels good! ♥ Jag är så otroligt glad för att hela min vardag har blivit så mycket bättre på senaste tiden, känns som om jag verkligen bara ska njuta & ha roligt det här sista året i gymnasiet. Min, Elina & Deas helg i Kramfors förändrade mycket, ni anar inte. Lycka är att tycka om sin vardag, och alla fina småsaker. Sure, jag får ångest med jämna mellanrum pga alla skoluppgifter, men försöker skjuta undan de tankarna och göra det bästa av situationen.

Mwaha, mitt internet dog just. Så nu sitter jag på någon av grannarnas! ;> Ibland är det väldigt dumt att ha lätta & simpla lösenord. Nu ska jag slå på lite bra musik som peppar mig till att städa, funkar alltid!

Nu börjar det ta sig!

Datum: 2009-09-20 Klockslag: 14:00:13

Nu jävlar mår jag dåligt. :( Haha! Men jag får väl skylla mig själv. Ska iallafall gå och ta en dusch, så kanske det känns lite bättre. Sen är det dags att packa och fixa mat, tar 17:15 bussen till Kramfors ikväll.

Blev så förvånad igår, trodde verkligen inget sånt. Man slutar aldrig att förvånad över människor och deras beteende.

Bakis?

Datum: 2009-09-20 Klockslag: 13:47:48

Hatar att jag oftast mår bra när jag vaknar & blir skitglad, men allt eftersom timmarna går börjar jag må sämre och sämre. -.- Lär väl vara lagomt bakis tills jag ska äta middag och åka buss, jobbigt.

Gårdagen iallafall.. Jag och Sulle var sega på att fixa oss så vi blev väl klar runt kanske 20:00 eller något, och då drog vi till Micke. Fick se Markus stå och dansa, så jävla fult. Asgarvade åt allt som var det minsta roligt typ. Dryga människor är grejen alltså! ♥ Sedan gick vi ner på stan och träffade massa folk. Hände inget speciellt, blev inte krogen iallafall. Så ringde jag Elina och sa att jag hade så mycket att berätta, men när hon väl var nere i stan så.. sa jag typ ingenting? Minns verkligen inte alla dom där sakerna som jag tyckte skulle bli så roliga för henne att höra. Minns vilka jag pratade med, men inte vad jag sa, men antagligen inget jag borde må dåligt över, haha! Efter 02:00 kom Elina till Sollefteå för att hämta sin lillebror, så jag passade på att åka hem med dem. Är alltid skönast att komma hem och lägga sig i sin egen säng. :] Så när jag kom hem klev mamma upp så vi pratade en liten stund, sedan var hon snäll och gjorde en omelett åt mig och sedan la jag mig och sov.

Fick väldigt tråkiga nyheter igårkväll också, tycker så synd om min älskade mamma. Kan bara tänka mig hur jobbigt det ska vara, och hur ont det gör.

Vila i frid.

Party party!

Datum: 2009-09-19 Klockslag: 16:28:43

Sitter hemma hos Sulle nu, ska strax äta middag. :) Klockan är halv fem och vi har inte ens börjat fixa oss, lite panik, haha. Nu ropar hon från duschen att jag ska göra sås till pastan, men ska ha med kameran ikväll så troligtvis kanske det kommer lite bilder här sen. :)

Ha så trevligt ikväll!

Mihi

Datum: 2009-09-19 Klockslag: 11:30:30

Gick in och tänkte kolla om det kommit in nya storlekar, och det hade det. Jag tog dom sista 37:orna! ♥ Fanns inga mindre, så det fick bli dom. Can't wait! 999 :- fattigare, men så värt det! Hoppas att dom är sköna nu också bara. :)

Har varit vaken till och från sedan klockan 6 imorse. Chester kom in (eller mamma var tvungen att bära honom) och kunde knappt röra sig och blödde. Så fast han hade så himla ont så gick han ändå till min säng och hoppade upp och la sig brevid mig. Han är verkligen one of a kind! ♥ Älskar honom så ofattbart mycket, min lilla kille!
Men nu måste jag skynda mig att äta något, när mamma slutar klockan 12:00 ska hon skjutsa mig till Sollefteå. För ikväll blir det paaarty. ;)




Min räddningspatrull

Datum: 2009-09-19 Klockslag: 00:28:33


sara ; säger:
du är underbar.

dea säger:
<3
Jag kan inte förklara känslan i min mage när jag hitta den här bilden :|
jag måste spara den DET ÄR ETT TÄCKEN :)
elina får va piff då "hon är mer bossig än jag" HAHAHA



Så passande med tanke på samtalsämnet. Puss!


Hjärntvättning?

Datum: 2009-09-18 Klockslag: 23:14:53

Fick höra en bekännelse ikväll. Vill bara påstå att jag och Dea är top notch när det gäller hjärntvättning. That's it!

Sitter ensam i vårt kök en fredagskväll, lite halvdeppad och känner mig dissad.
Men msn är så underskattat, Elina & Dea gör min kväll! Danke.


Taco- & hockeykväll

Datum: 2009-09-18 Klockslag: 11:34:18

Igår tog ju jag och Elina som sagt bussen hit tills Kramfors. När jag kom in i min lägenhet såg jag Elinas skor stå i hallen, och en lapp ligga på sängen. "Hej! Jag lånade 2 par trosor av dig / Elina" Och vaktmästaren hade varit hos mig och fixat duschen samma dag, och innan jag hann se att det stog Elina på lappen blev jag totalchockad. ._. (Fick för mig att lappen var från vaktmästaren) Så när jag kom upp till Anders berättade jag allt, och när Elina kom sa hon att hon också hittat en lapp, och två par trosor. HAH! Anders och Matte hade alltså gått in i Elinas lägenhet, hittat min nyckel där och sedan utfört ett riktigt, riktigt bra bus!
Sedan så gick vi och köpte grejer till tacos, sedan låg vi alla fyra i min säng och myste. ♥ Anders och Matte hade tydligen provlegat min säng när dom gick in i lägenheten. "Kan vi inte vara hos dig Sara? Din säng är ju så skön!" När vi väl ätit tacos blev det mer mys, och sedan drog vi iväg på dweras hockeyträning. :) Efter det blev det lite raggande med bilen, och slutligen massa mys framför Hem till Midgård i Anders soffa.
Det blir även tacos & massa mys idag, men Elina tar 17:00 bussen hem till Ramsele. Gonna miss you! Om du saknar mig Elina, tänk bara på mina filthy hands! :* Haha!

Nu ska jag gaska upp mig!

Datum: 2009-09-16 Klockslag: 18:55:47

Ska bege mig mot duschen, var ju ett tag sedan nu. Haha, man får vara ofräsch när man är sjuk. Ska bli skönt att slippa ha ett fettigt skatbo till hår (har nyss suttit och borstat ur alla tovor) och få känna att man luktar gott. Låter som om jag inte duschat på flera veckor, men så är ju faktiskt inte fallet. Påtal om dusch, förra veckan råkade jag ju förstöra duschstången som draperiet sitter fast i. Skulle hänga lite tvätt på det, och helt plötsligt flyger allt ner från golvet. Men ringde till vaktmästaren idag och bad honom fixa det och min dåliga dörr.

Har även blivit på ett strålande humör igen, tack vare Elina & Kramfors. Vad har hänt med oss egentligen? Men jag gillar det, till 100%. Och så håller jag tummarna för en annan grej.. Stockholm here I come? *Ta i trä*

Nej, nu blir det dusch & sedan Idol. :) Väldigt ointressant inlägg också, haha.

there will come a day when you'll feel like shit

Datum: 2009-09-16 Klockslag: 15:06:06

.. and here it is.

Dagen har mest gått åt till att lite maniskt leta praktikplatser, "ute i sista sekunden" borde vara mitt mellannamn. Men tänker fortsätta ringa runt, blir några samtal nu direkt. Christoffer är så gullig som sitter och försöker hjälpa mig hitta platser också, mwah. :)
Mår fortfarande inget vidare, minsta ansträngning ger en inte så trevlig huvudvärk & det jag fått i mig idag är en kopp te och några chips. Men har bestämt mig för att åka tillbaka till Kramfors imorgon iallafall, så att jag åtminstonde kan gå på skolan på fredag. Idag är en sån dag när jag bara vill lägga mig ner och blunda och låta tiden stanna en stund.

"Låt oss lyfta fram din bön"

Datum: 2009-09-16 Klockslag: 00:20:57


Gud vad jag fastnat för den här reklamen, så himla fin! ♥


Mest uttråkad?

Datum: 2009-09-15 Klockslag: 22:51:31

Shit, det är inte bra för mitt psyke att sitta inne såhär i flera dagar. Det börjar ta ut sin rätt nu - jag är dryg som satan. Har iallafall haft Elina & Dea att vara dryg med, men Elinas feber och huvud tvingade henne att lämna oss för sängen. Jag bara älskar mig och Dea för att vi är så himla odiskreta när det gäller Mr X, bara Elina nämner något så breflinar jag. Ibland behövs det så lite för att få humöret på topp. :)

Här ser ni förresten mitt köttade finger, det är värre än vad det ser ut. Är djupare än vad det ser ut, och så är det väldigt besvärligt att sitta och skriva med den där kompressen på fingret, får liksom spreta ut med det. Fick bli en kompress eftersom jag hade brottom pga jag höll på att svimma, och inte hittade några plåster.

Sara & vassa föremål = ingen bra kombination

Datum: 2009-09-15 Klockslag: 17:35:06

Skulle försöka få i mig något ätbart och blev sugen på en morot, och när jag står och skalar så råkar jag såklart (!!!!) skala av mig en bit av pekfingret. Sved lagomt. Minns ni när jag råkade klippa mig i pekfingret för ett tag sen? Precis nu, som då, så blir såren såklart just där fingret böjs. Det gör ju lagomt ont när det börjar läka och bli en skorpa och man hela tiden spräcker den för att man råkar börja fingret. Och känslig som jag är var jag såklart påväg att svimma, och mina händer darrande säkert 15 minuter efter det hänt. Vad är det egentligen som är så farligt med sår, nålar & blod?

Pratade med Jossan för en stund sedan också, hon fick min ångest angåede fotogrejerna att dämpas lite. Har prestationsångest så det skriker om det, not good. Vi pratade om att klassen borde dra på krogen snart, skulle vara roligt. :) Synd att inte alla fyllt 18 bara, men men.

Come to mama!

Datum: 2009-09-15 Klockslag: 15:20:10


Nya storlekar kommer, men vet inte när. Men tänker verkligen hålla utkik, för så fort de kommer in så är det dessa godingar som kommer hem till min brevlåda. ♥ Tror även jag ska sätta mig och beställa lite grejer från H&M idag, är i behov av lite mysiga höstkläder!

NEW MOON

Datum: 2009-09-15 Klockslag: 13:42:08

Seriöst, Twilight må ju vara ett av det bästa som någonsin gjorts.
Den här trailern fick mig att längta så sjukt mycket efter att se filmen, och när jag kommer till Kramfors måste jag börja läsa om boken! (Har läst halva, men det var så länge sen.)
Jag vill också ha en vampyr, som Edward! ♥



Fick även höra av Elina imorse att en tjej från vår skola har varit försvunnen i en vecka. ;o Hoppas verkligen att inget hemskt har hänt och att hon är oskadd! Än en gång får man det bevisat hur urbota dumt det är att tänka "men det händer ju inte mig, eller någon jag känner" eller "det skulle aldrig hända här". Det händer visst, fel plats vid fel tidpunkt kan göra att det händer vem som helst, var som helst.


Svenska Hollywoodfruar

Datum: 2009-09-14 Klockslag: 18:59:36

Så heter kvällens största nöje. :) Haha!
Och efter det så blir det Roast på Berns, en väldigt bra tvkväll om man frågar mig.

(Måste bara berätta en rolig sak, igår kom pappa in med en Tip Top-glass och jag hade aldrig ätit dem förut. Så därför skulle jag lukta på den, och då får jag in en såndär "rispuff" i näsan. Blev väldigt förvånad när jag kände något inne i näsan, haha!)

Skulle vara roligt att veta vilka ni som läser är också, så; tell me!

Converse

Datum: 2009-09-14 Klockslag: 17:38:03


Är riktigt sugen på ett par bruna läderconverse, men såklart så finns de inte i min storlek. :( Fan vad jag hatar att ha små fötter ibland, inte ofta man hittar ett par 36:or. Nästan alla skor jag äger är i storlek 37 eller större, och alla är också förstora. It sucks!

Vet inte om jag ska vänta och se om det kommer in nya storlekar, eller om jag ska ta ett par vita eller svarta? Vad tycker ni, vilka är snyggast?

A day without rain

Datum: 2009-09-14 Klockslag: 14:26:41

Har ni varit ut och kännt på vädret idag? Hur soligt och varmt som helst. Det är synd att vara sjuk en dag som den här, när man kunde vara ute och gå med hundarna eller bara gå i skogen och njuta av solens strålar.


You know when you give your love away. It opens your heart, everything is new
And you know time will always find a way to let your heart believe it's true
You know love is everything you say, a whisper, a word, promises you give
You feel it in the heartbeat of the day, you know this is the way love is

Lite inspiration & kreativitet, tack!

Datum: 2009-09-13 Klockslag: 23:10:35

Känns som om jag tappat all kreativitet jag någonsin haft, inte så lägligt med tanke på att olika fotouppgifter strömmar in hela tiden. På onsdag ska jag ha fotat "Mitt Kramfors" och ett självporträtt, det sistnämnda orkar jag inte lägga någon större vikt på och kommer antagligen göra något halvdant lite snabbt. Men "Mitt Kramfors" är en uppgift vår klass fått av Kramfors kommun(?), och bilderna ska sitta uppe i kurridoren. Det är en del av grejen dom håller på med nu för att skapa ett positivare Kramfors. Det är jätteroligt att våra bilder ska sitta uppe permanent, och kommer gå på ett x antal tusen att fixa. Men det är där det klämmer, att jag inte känner mig kreativ för fem öre. Har några idéer, men vet inte om någon går att genomföra pga olika anledningar. Ja, vi får väl se hur det blir med det. Får ångest bara av att tänka på det, av att tänka på skolan överhuvudtaget. Känner för att bara kunna gå ut och fota för att jag känner för det, inte för att jag måste.



Just nu skulle vaniljglass & bär sitta väldigt fint. Känner hur halsen börjar göra ont igen, är så less på att vara sjuk nu.


"Ekonomisk översikt"

Datum: 2009-09-13 Klockslag: 17:09:53

Har just varit inne och kollat på internetbanken för första gången på väldigt länge. Vet inte riktigt om jag blev besviken, känns som om jag gjort upp en hel del pengar på.. ingenting? Men man måste väl få leva också. Får ju snart lön igen också, som kanske ligger på runt 6000. :) Sitter ju inte helt fel. Vad vuxet det känns att sitta och titta på Ekonomisk översikt, se tillgångar, skulder osv. (Tack och lov så står det 0,00 på skulder.) Snart kommer jag ha räkningar att betala på internetbanken också, ännu mer vuxenpoäng

Hade hoppats på att krya på mig under dagen, men icke. Känns nästan mer som om jag mår sämre. :c Typiskt, jag ville ju verkligen följa med imorgon. Men vi får styra ihop något med bara klassen senare, gillar ju inte 1an & 2an ändå, haha! Eller gillar och gillar, men jag är inte direkt intresserad av att lära känna någon.

Blir till att mysa med te framför Kommissarien och havet som börjar ikväll, har sett fram emot det ett tag. :) Det är samlingsnamnet för de fyra filmerna som är baserade på Mari Jungstedts böcker om kriminalkommissarie Anders Knutas på Gotland. Filmerna heter; Den du inte ser, I denna stilla natt, Den inre kretsen och I denna ljuva sommartid. En sak som jag tycker varit roligt med reklamen som gått om filmerna är att det är så himla många skådespelare som man så väl känner igen.

ÄNTLIGEN!

Datum: 2009-09-13 Klockslag: 01:34:56

Igårkväll kopplade jag i min externa hårddisk och började föra över hela min "Bilder"-mapp, som var på ca 20 GB. Tillslut hade datorn bara blivit helt svart, men en hel del hade lyckats komma över till hårddisken, så nu har jag rensat datorn lite. Vet inte vad som hänt, men helt plötsligt fungerar datorn precis som den brukade innan den blev så seg. :'D Lycka! Jag hoppas den håller sig såhär nu och inte återgår till det där toksega, men tänkte låta den diskfragmenteras inatt så kanske den blir ännu snabbare. :)

Nog om det. Har iallafall varit med Elina, Dea & Martin ikväll. :) Åkte först och hämtade Dea och Martin och sedan drog vi vidare till Elina där det blev lite Top Model, Collage road trip och pajbakning. Sedan åkte vi till Martin och såg på Drag me to hell & Final destination 3. Måste faktiskt säga att Drag me to hell var en ren besvikelse. Hade som sagt förväntat mig en asläskig och bra film, men den visade sig vara något helt annat. Den måste ju vara klassad som Skräck/Komedi, för flera gånger höll vi på att skratta ihjäl oss. Kan ju säga att munnar stog i centrum av filmen iallafall, haha.

Känner mig inte pigg alls, blir bara sjukare & sjukare. Hoppas jag kryar på mig så pass att jag orkar följa med Media till Gålsjöbruk från måndag till tisdag.


The waves still keep on waving, and I still keep on going

Datum: 2009-09-12 Klockslag: 16:10:14

Tänk vad mycket lite musik, natur & frisk luft kan göra egentligen. Nu är mitt humör så gott som på topp igen, och jag njuter av Enya's vackra stämma. Att slå på ett Enya-ablum, tända värmeljus och bara lägga mig ner är ett av det bästa jag vet. Då jag lätt stressar upp mig för saker som jag ofta inte kan påverka, eller som ligger långt fram i tiden är det väldigt bra att kunna lägga sig ner och bara njuta av lite lugn & ro.

Så otroligt vackert!

You work at a smile and you go for a ride

Datum: 2009-09-12 Klockslag: 15:10:46

Denna dag visade sig bli en riktig bad day. Det är konstigt hur spegelbilden ena dagen kan se helt okej ut, så okej att man faktiskt trivs med sig själv, medans man en annan dag nästan inte känner igen den man ser i spegeln.

Gjorde misstaget att läsa massa gravid- och mammabloggar förut idag, det borde jag inte ha gjort. Känns så jobbigt att längta så mycket efter något som är så långt bort. Jag säger inte att jag skulle vilja ha barn i nuläget, för innan man tar ett så stort beslut ska man ha ett stabilt liv och kunna försörja sig. Men jag kan inte låta bli att längta som tokig efter att en dag få sitta där med min lilla familj, och jag hoppas att det inte tar allt för lång tid innan det verkligen händer. Det kanske låter dumt att tänka så när man inte ens har någon pojkvän, det får det gärna göra, men i mitt huvud gör det inte det. Många tänker att man "får livet förstört" om man får barn tidigt, men skaffar man barn så gör man det ju för att man vill. Då är det klart att det bara gör livet ännu mer underbart än vad det var innan. Tills min dag kommer så får jag nöja med mig mina otroliga små syskonbarn som jag älskar så mycket!



Nu skiner solen och det ser ut att ha slutat regna, tror jag ska ta med mig hundarna ut på en promenad för att rensa huvudet lite.


Utvilad?

Datum: 2009-09-12 Klockslag: 12:47:11

Trots att jag låg i sängen till efter elva idag så känner jag mig inte utvilad alls, fast det kan nog antagligen bero på att jag gått och blivit sjuk också. Huvudet dunkar, näsan rinner & halsen är inte att tala om, får nog knarka halstabletter de närmsta dagarna.

Vi har skaffat nytt köksbord & stolar för 6 pers (så nu kanske vi äntligen kan få plats utan att trängas en hel massa), och det är någon slags stoppning med skinn utanpå på sitsarna, så otroligt sköna att sitta på alltså. :) Annat motför dom förra stolarna som man fick träsmak i arslet av.

Tänkte lägga ut lite bilder från helgen som fick oss att älska Kramfors.


                                                          bada näck x 3

GOODNIGHT

Datum: 2009-09-12 Klockslag: 00:38:46

Nu är det dags att sova, världens finaste lilla Chester ligger i sängen och väntar på mig! ♥


En mysig bild från en av de mest lyckade helgerna får avsluta denna kväll!

Polisen kommer och tar mig

Datum: 2009-09-12 Klockslag: 00:09:57

"Men det gör ingenting." HAHAHAHHA! Dryghet! ♥

Fick åka med Erika från Kramfors idag, så skönt. :) Vi stannade i Sollefteå och gick in på Hullsta och fikade, deras mackor med räkor & ishavsröra. ♥ Sedan ikväll så har jag varit ute och kört en hel massa, först åkte jag och Erika runt och talade och tog igen lite förlorad tid, alltid trevligt. :) Sedan åkte jag och Dea ut lite, åkte till henne och såg på Kändisdjungeln (fyfan vad Bengt ägde!) och sedan åkte vi och hämtade Elina och åkte runt ännu mer. När jag skjutsat hem dom så blev jag stoppad av polisen. Blev.. lagomt nervös med tanke på att jag kört ganska.. drygt. Men han, polisen, ville bara se körkortet & bad mig blåsa. Han var f.ö väldigt trevlig och frågade vad jag var ute och gjorde, grattade för körkortet (tror jag?) och önskade mig en trevlig fortsatt kväll. Blev lagomt brydd när jag ser en vit volvo combi stå parkerad vid posten/hotellet och någon kliver ut i vägen och stannar mig.

Vet ni vad? Nu håller jag på att föra över allt viktigt från min dator till min externa hårddisk, sedan ska pappa omformatera den, så till veckan kanske jag har en fullt fungerande dator. :'D Hoppas! Nu ska jag lägga mig och verkligen njuta av en sovmorgon, det ska bli så skönt!


Så härligt gäng, sån härlig impulstripp till Umeå!
Saknar Anders lite, pinsamt nog har jag blivit lite besatt av Kramfors, låter ganska sjukt va? Haha.

En udda natt

Datum: 2009-09-10 Klockslag: 19:39:08

Gårdagen var roligt, jobbig och återigen rolig.
Jag, Elina, Alex och Nattis var först hos Anders och tittade på The Rocker, sedan gick vi och såg på hockey. Sedan när det var dags att dra hem var det skitmörkt, och alla sprang ifrån mig, Elina & Nattis, sedan gömde dom sig och sprang fram bakom oss. Äckliga idioter! :)

När vi kom tillbaka till lägenheterna vid 22:00 ungefär så gick jag och Elina hem till oss. Jag hade grymt ont i huvet så jag tog en tablett och la mig, och när jag låg som bäst och höll på att somna så ringer telefonen. Det är Anders som undrar om jag kan böja mig ut genom fönstret och ta in hans keps som Alex kastat ut tidigare på dagen, jag blev bitter och la på. Sedan ringde Alex och började tjata, så tillslut blev jag så less att jag tog på mig nån tröja och gick och öppnade fönstret och visade idioterna att jag inte nådde kepsen om jag lutade mig ut genom fönstret. Då sa dom att om jag inte tog in den så skulle dom låta massa så att jag inte kunde sova. Efter en stund hör jag hur dom börjar stampa i golvet och hålla på, sedan hör jag något som börjar slå på mitt fönster. Då är det dom som står i Anders fönster (ovanför mitt) och har tejpat ihop gardinstänger som dom försöker få upp kepsen, så jag hjälper dom. Sedan kräver jag att få komma upp till dom eftersom jag vid det laget är klarvaken. Så när jag kom upp så tittade vi på Torkel i knipa. När vi sett klart på den så ringde vi Elina och sa att hon också skulle joina oss, så när hon kom så gick Anders och la sig. Så jag, Elina & Alex satt oss och tittade på Eurotrip, och vid 03:30 gick vi hem. En grymt jobbig men rolig natt! Har varit lagomt trött idag kan jag ju lova, och nu sitter jag uppe hos Elina med henne och Dea och lyssnar på när dom skrattskriker, och Dea råkade just stoppa handen i mina strips & cheddarn.

Fan vad less jag börjar bli

Datum: 2009-09-09 Klockslag: 11:32:23

Ja, det är inte roligt att vara avskärmad från omvärlden. Ska ta hem datorn i helgen och se om pappa kan fixa den, annars så måste jag fan lägga pengar på en ny. Tre veckor utan dator har varit.. smärtsamt, haha!

Sitter på skolan nu, är LS-dagen idag. Onödigt? Bara massa lekar och skit som man ska hålla på med, vill helst bara hem och sova. Men ikväll blir det hockey på Latberget med Elina & Anders iaf. :D Sedan så är det ju massa bra på tvn hela tiden som tur är, det är verkligen en av höjdpunkterna med hösten - alla tvserier börjar igen. Längtar skitmycket efter säsongspremiären av Criminal Minds imorgon.
Längtar hem till Ramsele så sjukt mycket nu alltså, mamma, pappa och djuren! ♥ Har varit hemma en kväll på tre veckor nu, nästan rekord. På fredag ska jag umgås med Dea, Mimmi och Elina, ska bli roligt eftersom jag inte sett Mimmi på 3-4 veckor nu.
Sjukt luddigt inlägg, men det blir så när jag skriver så himla sällan. Men snart blir det ändring på det, hoppas jag!

Hockeymusikal

Datum: 2009-09-07 Klockslag: 13:05:39

Hockeymusikalen, som för övrigt hette Penalty Killers, var helt awesome! :D Rös typ.. hela tiden, haha.
Nu sitter jag på skolan, trött och hungrig. Hade en ganska delvis värdelös dag igår, skulle shoppa men kände mig alldeles för fet för att ens kunna överväga att köpa något av det jag provade = bitterfitta till tusen. Sedan blev vi fast i Härnösand i fyra timmar pga en idiot till bussgubbe. Men vi gick på Donken och satt där och helt plötsligt började det strömma in hockeyfolk efter hockeyfolk, vilket gjorde det hela mycket mer värt. :)
Måste bara påpeka också vilken underbart bra klass jag har, är aldrig fel att ha grymt kul på skoltid. :'D Just ja, så hade jag och Elina vår första lektion i Engelska B idag, känns bra, även om jag får ångest för att jag är så jävla dålig, men det är väl det som är vitsen med att jag går kursen? Får försöka tänka positivt, som jag f.ö tycker jag blivit riktigt bra på nu på slutet. :)

UMEÅ NÄSTA

Datum: 2009-09-03 Klockslag: 21:29:56

Har nyss varit & hämtat mamma på jobbet och sedan varit ute och kört lite. :D Njuter till tusen över att ha allt med körkortet klart. Nu sitter jag och äter en zoomklubba, med vattenmelonsmak, helt underbart gott! Efter den tänkte jag hugga in på tårtan också, haha. :D Sedan blir det nog till att sova ganska tidigt eftersom jag tar 05:15 bussen till Kramfors imorgon, går på skolan och sedan drar med Elina till Umeå. :D Där blir det hockeymusikal, shopping & massa, massa mys! :'D Livet är gött!



VÄRLDENS BÄSTA MAMMA & PAPPA

Datum: 2009-09-03 Klockslag: 17:41:05

Titta vad jag hittade när jag kom hem, är dom nå go eller?! :'D



Så var man tvåtusen kronor rikare då. :) (Det svarta är ett mysigt skinn dom köpt till mig också.) Perfekt när vi ska åka till Umeå i helgen eftersom jag tänkt shoppa lite. Hade verkligen inte förväntat mig något, så blev asglad! :D Ska äta mat nu och sedan lägga in massa bilder sen i sommar, för nu när jag är hemma i Ramsele kan jag ju använda pappas dator. :) Så tänkte passa på!

CHECK!

Datum: 2009-09-02 Klockslag: 16:19:03

Nu kan jag styrka en grej från min "2009 SKA JAG"-lista, FÖR IDAG TOG JAG KÖRKORTET!!! :'DDD

RSS 2.0