Do you miss me?

Datum: 2009-06-28 Klockslag: 15:10:22

Efter att ha tittat på min statistik ser jag att det är folk som kollar bloggen flera gånger, kanske i hopp om att få se ett nytt inlägg. :D Blir ju dock ont om det nu när jag jobbar, men nu är jag ledig framtills på fredag. :] Så nu ska jag försöka bättra mig.

Har gått bra att jobba idag även fast man dör av värmen där inne typ, men det är inget att göra något åt. Har flytit på bra, och gissa om jag blev glad när jag tittade schemat och såg att jag jobbar på blått nästa helg. Jag har hela tiden trott att det var på rosa, så lätt var lyckan gjord. :D Så nu har jag suttit ute och solat lite, och tänker snart återgå till det. Har bränt mig och fått solexem, men jag kan inte låta bli när det är såhär underbart väder.

"Det är ganska kul att du heter 1337RamseleSara på min lur :-)" fick jag just ett sms som löd, av samma person som ringt mig inatt och ringde 06:50 när jag just bytt om och skulle börja jobba. De som är lediga har tur och kan festa hela nätterna, men å andra sidan får dom inga pengar för det. ;> Det blir ju min tur nu snart. Men nu blir det solstolen. ♥

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback