Slutklämmen

Datum: 2009-06-03 Klockslag: 17:46:38

Idag har jag ordnat det sista på Foto B och rensat skåpet. Det känns riktigt konstigt att skolan är slut nu typ, har inte vant mig vid tanken än. Mattias (rörlig bild-läraren) hade med sin 4 månaders lilla Nicko idag på skolan, hur gullig som helst! Så jag och Jossan har stått och glott på och gosat med honom. Jag kan inte ens försöka förstå mig på folk som inte vill bli föräldrar, hur kan man vilja gå miste om det antagligen finaste i livet? Konstigt, men vi är alla olika.

Ska alldeles strax kila iväg och sola solarium med Elina och sedan köpa något gott och hjälpa henne med sitt löshår. Sedan har jag en lång kväll framför mig - idrottsplugg och storstädning! Ska fråga mami om hon inte vill komma hit ganska tidigt på fredag och hjälpa mig att städa, så att jag slipper städa allt själv. Snäll som hon är så går hon nog med på det. ;> Så har jag fått veta lite när jag kommer inskolas, och hela schemat får jag nog i slutet av veckan hoppas jag.

Blev f.ö skitglad när vi tittade Yrans spelschema idag och jag såg att Dead by april ska vara där.<3 Vilka fler är det man vill se då? Lady Gaga såklart,  Amy Macdonald, Veronica Maggio och A Camp också kanske.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback