Helt JÄVLA otroligt

Datum: 2009-01-22 Klockslag: 11:32:01

Uppdat. Kunde inte prata med mamma för att jag började lipa så mycket att jag inte fick fram ett enda ord, så hon skulle ringa upp senare när jag lugnat ner mig lite. Finns det något mer frustrerande än när man är så förbannad att man bara MÅSTE grina i evigheter för att kunna lugna ner sig? Så är jag medveten om att jag är jävligt omogen när jag blir förbannad, men jag måste ju ha någon lindrigare damp eller något. På riktigt.

Och puss på dig ditt äckel som tror att du är nåt, roligt att du finner mina utbrott så intressanta att du stannar och tittar på mig.

Nu orkar jag fan inte försöka vara positiv en enda sekund till, JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ATT SCHEMALÄGGARNA PÅ SKOLAN HELT OCH HÅLLET SAKNAR INNEHÅLL I HUVET!! Gissa hur dom ändrat schemat? Vi har svenska b som slutar 15:40 på fredagar, så jag kommer inte komma hem förrens 19:05. KUL! Kom nyss hem efter att ha haft ett ganska stort utbrott på skolan. Kan Perra komma tillbaka?! Ingen annan bryr sig ju, alla bara skrattar och låtsas som om ingenting. FYFAN VAD LESS JAG ÄR PÅ ALLT & ALLA JUST NU!

Mamma kommer strax tillbaka på jobbet från sin rast, så då blir det att ringa och beklaga över hur värdelöst äckligt allt är.
Att få slå in pannbenet på nån jävla idiot skulle sitta snuskigt fint just nu, särskilt med ett leende på läpparna. Fyfan för alla.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback